En gång blond.. alltid blond

Jag kom fram till att jag dricker för mkt cola 0.o ahah. Alltså vet inte hur många dagar jag har druckit cola denna vecka :O minst 5 iaf 0.o det är nog lite för mkt ;P hahah. Men skitsamma, får försöka bli bättre på att inte dricka det :) eheh, lättare sagt än gjort men aja :P det blir nog bra ;P säger vi 8)
Sitter iaf här och degar, gör inte direkt så mkt mer än svarar på lite roll. Känns bra iaf :) Jag gillar att rolla, och nu börjar jag få upp lågan för det igen :D me like!
Känner mig lite seg, jaa söndagar har en tendens att liksom förmörka ens sinne på ngt sätt :O hahah. Men jag ska se det positiva. Till exempel kan jag ju säga att jag inte kmr sitta här hela dagen och kvällen. Nej snart (?) ska jag väl hjälpa pappa med akvariet, snäll som jag är ;P och sen kmr Ronja hit, och efter det ska jag hem till Alex där det under kvällen bjuds på middag och sen blir det spel/filmkväll med han och ngr andra kompisar :) Fint folk!<3 Kmr bli mysigt, fast tänker nog inte vara där så jätte länge. Nej planerar att eventuellt åka hem vid 8-9 och se en The Hangover som Tebbs sa att jag måste se ;P hahah. Okej, jag vet att hela dagen är planerad, men.. okej jag börjar med min icke planering nästa vecka :D imorrn! hahah.

Kikade igenom lite gamla bilder imorse och tänkte jag skulle lägga upp ngn bild på mig som blond. Fyfan det var länge sen man var blond :O men som dem säger.. en gång blond, alltid blond. Right? ;P hahha.

Jomen jag är frisk

Jag är sjuuuuk :O Hahha, fyfan näsan min kmr inte vara glad på mig under dagen. Look alike Rudolf here I cooome :D HAHHA, eller ngt sånt 8) Hade ju tänkt träffa Nadja och fika med henne idag, men vet inte hur det blir :O känns som om det skulle vara skönt att vara hemma hela dagen, samtidigt som det känns som att det skulle vara skönt att komma ut och röra lite på sig :P Hahha, ahh vi får se vad hon säger när hon loggar in på msn sen :)
Jag ska hjälpa pappa med akvariet också. Dessa jävla djur som inte ens är mina och som jag egentligen inte vill ha ngt att göra med.. hahah, tur för pappa att jag är snäll dåra ;P Ska iaf få ngr fiskar från Alex med mig hem sen, ahh samt ett akvarium som jag hoppas är tillräckligt stort för två gerbiler att va i :D för jaa, jag ska fan skaffa två gerbiler :) Måste väl först läsa på lite om dem små djuren, samt köpa tillbehör och sånt skit.. ahh och så antar jag att jag måste ha mammas och pappas godkännande, samt systers godkännande så dem kan vara i hennes rum :P haha. Fast å andra sidan kanske syster vill köpa dem tillsammans med mig.. blir billigare på det viset :) hahha, ahh vi får se! :) Nu ska jag iaf gå och hämta frukost, samt försöka övertala pappa att hämta mig hos Alex ikväll :) maha.

Söööta :D

Rubriker är nog inte min grej nej

Mysig dag jao! :) Mkt bra lördag måste jag säga. Känns lite weird att sitta hemma nu under kvällen dock.. känns som om det var ett tag sen jag gjorde det :O hahah. Dock är man ju sjuk, så det är väl bra I guess? 8) hahah. Imorrn är det söndag, och well för att va ärlig kmr det bli nice att gå till jobbet sen på måndag. Jag har i för sig haft saker att göra större delen av tiden nu när jag varit sjuk.. men trots detta så vill man ju tillbaka till alla galenvovvar ;D hahah. Ahh och personalen, för dem är så söta :) jao.

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva faktiskt. Sitter här och känner hur sjukdomen blir värre för varje timme :O hahah, not good. Snyter mig som satan och hostar ibland, och halsen vill inte alls som jag vill :/ Fyfan jag hatar att vara sjuk :O Fast vem gör inte? ;P hahah. Kmr väl se ut som Rudolf snart också :) heheh. Börjar fundera på om man ska krypa i säng och somna till musik.. är ganska trött då man gick och la sig halv 5 imorse och sen gick upp vid 10 8) ahh och förkyld på det ;P hahah, tragiskt jao. Men tror fan vi kör på det.. så godnatt :)


I´m out of control

Fredrik suger på Mario Party :D Jag Vann :D .. ehehhehe.. *host host*.. :) Vi bakade också, men vet fan inte hur den blev 8) hahha, vi får väl smaka på den efter maten sen :) Mockarutor jao :) med glasyren typ under ;D hahah, fråga mig inte hur vi lyckades xD Och vaniljmunkar är sjukt goda! :D mhm! ahh och så självklart... COLA :D mohaha. Hahhahah man kan ta kort med camen :D HAHAH, jaa hey jag insåg det nu :) heheh. *EFTER JAO* x)

A world that's upside down

Och jag är förkyld :D Lyckat Sandra! Hahha 8) Inte konstigt egentligen med tanke på att det känns som om halva kvällen igår gick åt till att frysa 0.o hehhe </3 Men skitsamma! Var iaf roligt med Nadja, Ullis och brur, och roligt att träffa Ronja, samt att under cirka 45 minuter träffa Erika, Jessica och Kamilla!<3 Dessutom var det mysigt på Cattens :) hahha.

Fick iaf en bild från när vi stod ute och frööös utanför Montage ;P

Men ahh, blir väl till att ta det lugnt resten av helgen. Måste bli frisk så jag kan gå till jobbet på måndag :O Annars får jag fan tvinga mig dit. Jao. Imorrn är det ju middag och sen typ film/spelkväll hos Alex, drar väl dit ett tag iaf men troligtvis inte så länge. Och vad jag ska göra den lördag vet jag fan inte. Hade ju tänkt att inte sova hemma och sen va social under förmiddagen iaf, men nu blev det ju inte så :O hahha, ännu snurrar tusen tankar och funderingar i mitt huvud och det känns som om jag är den mest förvirrade människan på jorden just nu :( Vill prata med ngn men det är fan ingen inne på msn, dessutom vet jag inte hur jag ska förklara allt. Tebbs? Nadja? Logga in! Det är väl dem som är mest insatta i det hela, och dem som jag har lättast för att öppna mig för skulle jag tro. Jag kan inte sluta oroa mig över att jag förstört allt genom att vara jobbig. För jobbig är jag, alldeles för ofta eftersom jag tänker för mycket. Analyserar saker och sedan rör ihop både negativa och positiva slutsatser som sen lämnar mig med massa frågetecken i skallen. Usch och blää vad jag önskar att jag bara kunde släppa allt tänkande och bara vara. Hur som helst kom jag i alla fall fram till att jag INTE ska planera. Jag är sjukt bra på att planera, men har insett att det oftast blir bättre om man inte gör det. Därför ska jag försöka att inte göra det. Vi får väl se hur det går. Hahah.

Även snälla Sandra kan tända till ibland.

Hemma. Efter en lång kväll som började bra med förfest här jao. Kände mig väl redan då lite smått utanför då Ronja och Danne var väldigt på varann. Hahha. Men, men. Jag log och bara körde på. Vi åkte in till stan där vi mötte upp Jessica, Kamilla, Erika och deras kompisar typ. Stod i kö till Montage men gav upp efter typ 45 minuter. Frös som satan och jag, Ronja och Danne värmde oss inne på ngn resturang. Sen fick vi reda på att Jessica, Kamilla och Erika och deras kompisar typ gett upp och skulle åka hem, så då gav vi också upp. Lämnade Ronja och Danne för att ensam åka till Abrahamsberg där jag fick stå och vänta (och frysa!</3) i typ en halvtimme :O Men sen kom min räddning! Nadja, Ullis och brur! :D Vi gick på Cattens där det var mys, jag blev typ kompis med Dj:n igen, han verkade iaf gilla mig mer än Nadja? :O han valde iaf en låt jag önska innan den Nadja önska eller vad fan det var ;P hahah. Dansade till Michael Jackson, och ett tag blev det lite småbråk mellan oss och ngn snubbe då han typ kalla moster min för dum i huvudet. Hey jag tål inte att folk säger sånt om dem jag älskar, så jag typ käfta emot och sen försvarade Emil mig då killen vägrade ge sig :O blev lite tjafs men efter ett tag la det sig och vi drack och var glada igen :) Tråkig efterfest som bestod av att jag typ klaga på musiken ;D haha. Ahh och sen ringde vi typ Eddie och åkte hemåt. Försökte nå Fredrik men han sov väl I guess. Får se om han hör av sig imorrn. Nu ska jag iaf sova. Btw så suger det när ens mobil dör! Man känner sig så jävla handikappad och ensam :O hahah, tragiskt men sant ;P Har tusen miljoner olika tankar i min hjärna, och faktiskt oroar jag mig lite för att höra svaren på dessa tankar och funderingar. Men, men.. det tar vi när jag vaknar imorrn typ. hahah. Tack för denna kväll!

Nu är jag taggad

Man blir så mkt mer taggad när man inte är ensam :) Är med Ronja och Danne, hej vi gillar typ olika musik, men är min data så jag väljer :D moahhah, egosit eller vad? :O haha, nejdå ;P jag försökte kompromissa, men det verkar inte gå så bra ;P hahah. Blir till att köra massa Mötley Crüe sen dåra, det var typ bästa kompromissen vi kom fram till ;P hahha. Tror kvällen kmr bli riktigt nice! Kmr vi inte in på Montage tar vi oss ngn annanstans, men vi hoppas på Montage :) Det blir nog bra ska ni se! Vet inte hur kvällen kmr sluta, det märker vi. Hur som helst känner jag mig inte alls sjuk just nu iaf :D yeah. Ha en bra FREDAGSkväll iaf! :D

PARTY PARTY! Bild från Danmark, och fyfan det saknar man :O hahah!

Tagga till!

Ibland förstår jag mig så inte på andra. Jag funderar och funderar, undrar verkligen exakt vad som menas. Vad som rör sig bakom andras pannor. Men jag kmr fan aldrig fram till svaret. Sen väger jag upp det negativa med det positiva, och well det som blir kvar är bara kaos 0.o. Bara rent kaos där alla frågetecken gör mig snurrig. Jag hatar det. Och well, överanalyserar gör jag säkerligen, men hey sån är jag. Men skitsamma! Jag vägrar låta detta förstöra kvällen. Vägrar låta mitt goda humör dras ner för detta. Jag vill vara glad, vill ha roligt och bara vara. Så well bort med tankarna om skiten och så klistrar vi på ett leende. Inte fan ska det synas ngr sura miner när man ska träffa fint folk! :D Taggar till lite lätt med musik just nu, sjunger lite för mig själv :P jätte bra med halsen ;P hahah. Snart är det iaf mat tror jag, och vid typ 6 kmr Ronja och Danne hit så då får man iaf annat att tänka på. Men tills dess är det rollspel som gäller. Hell yes. Det har räddat mig många gånger, och det ska det fortsätta göra! :)

Mysa in sig i täcket!<3

Kvällen kmr bli nice! :D

NU ÄR JAG TAGGAD! :D Erika är bra på att övertala en, fast det visste vi ju redan! Att ha en lugn kväll hemma lät lockande.. men nu vill jag bara att det ska bli kväll så jag kan träffa massa roligt folk! :D Ronja, Kamilla, Jessica, Erika! Kanske Elli? :D Åhh det kmr bli super! :D Synd att Malin inte ska med dock :( men det kmr bli bäst iaf! :D Förfest för mig, Ronja och Danne här :D det blir nice :) Att jag är sjuk låtsas vi inte om! HAhah, man är bara ung en gång :D är det inte så man brukar säga? hahah! Oroar mig lite över att behöva åka hem själv från stan sen :O men äsch fan det blir nog bra 8) hahha.

Ännu en rolig sak.. imorse bokade Malin platser till oss på den där Hund-varg temadagen! :D Wiiie! Kostar en del, men fan det kmr bli roligt! :D

Hemma igen

Well well, ännu en hemma dag. Har ont i halsen som satan och imrose hade jag även lite ont i huvudet. Huvudvärken är iaf borta nu, men halsen vill inte som jag vill. Ont i magen har jag också, men tror det beror på att jag är hungrig? Hahah, är fan inte säker. Inatt sov jag iaf länge, jag menar släckte strax innan 22 och sov till halv 10. Shit det är länge :O hahah. Kanske ngt jag behöver, eller vad tror ni? :) heheh. Är ju tänkt att det ska bli utgång ikväll, men vet fan inte om jag pallar det :O får se lite längre fram på dagen. Annars blir det väl en tråkig hemmakväll då jag blir rastlös och sen nedstämd igen -.- hahha, rädda mig ngn? Ahh om det nu blir så. Därför känns det lockande att gå ut ändå, för då förhindrar jag det. Men fan vad skönt det skulle vara att bara ta det lugnt och slappa en helg :O hahah, ehh när gjorde jag det senast? När jag var hos farmor i så fall! xD haha. Men, men.. dagen lär väl innehålla filmtittande och datasittande 8) hahha. Sen får vi se om brur kanske vill spela wii med mig, samt så kanske jag bakar ngt :) hahha. Måste försöka få ngn att köpa halstabletter till mig också :O men vem? :/ har smsat syster och frågat när hon kmr hem, men hon har inte svarat. Vet inte om hon åker till Gotland direkt efter skolan med sin kompis, eller om hon kmr hem först -.-' hmm, aja vi får väl se. hahah, nu hoppas jag iaf att systers bärbara har tänkt klart så att jag kan lägga mig i sängen och se på Sex and The City filmen :D

I've never been perfect

Det jag hatar med såna här slappdagar är att jag alltför lätt blir rastlös under kvällen. Och rastlöshet leder alltför ofta till deppighet för mig :O vet inte varför, för jag har inte ens ngt att vara nedstämd över. Hahah, totally weird. Hur som helst försökte jag pigga upp mig med ett Fresh prince avsnitt<3 men det funkade inte så jätte bra :/ Är inte direkt trött, så vill inte lägga mig än heller. Men så vad gör jag då da? Har inte direkt ngn film som jag är sugen att se på heller. Usch för det. Har asont i nacken också :( that´s not good. Har ont i halsen också, och well halstabletterna är slut :( jao jag tkr synd om mig själv, och klagar man lite så mår man iaf lite bättre. Iaf enligt mig 8) hahah. Men, men.. finns nada att göra på datan så ska väl göra mig iordning och sen krypa ner i sängen för att försöka sova. Hoppas på att jag vaknar upp pigg och utan smärta imorrn :O *Hoppas*
Men okej.. godnatt dåra. Innan klockan 10.. det är fan skandal 0.o. HAha.

I want my own thing

Tebbs sa att blogg.se håller på och gör om, så den dampar inte :D hahah, bra bra :) Sitter iaf här och gör typ nada. Blir nog film snart 8) Fast funderar på om jag ska sitta här då eller ligga i sängen :O hmm, svårt beslut ;P hahah. Kanske svarar på lite fler roll innan jag ser den dock :P Jag och Malin ska iaf göra en riktigt rolig sak i mars! :D om det finns platser kvar :O Malin ska ringa imorrn så vi hoppas på det bästa! :D

http://www.kolmarden.com/Besok-oss/Vilda-Moten/Varg/


Dessutom kan jag ju säga att jag är klar med texten till hunddagisets hemsida! :D Duktiga jag! Då är det bara telefonsvararen kvar, och well den tar jag sen ngn gång när jag är frisk :) hahah.

Det går ju inte!

Okej jag ångra mig :O inte fan kan jag spela in ny telefonsvarare när jag är lite småhes :O HAHAH! Fan! Så nära på att ätnligen fixa det och så bangar jag ur 8) hahah! Fan för mig alltså ;P Men nu ska jag iaf fixa texten ;) haha.

My Best Friend

Okej min blogg ser typ annorlunda ut när jag loggar in för att skriva ett inlägg 0.o imorse såg den annorlunda ut än vad den brukar, och nu såg den annorlunda ut igen, och inte alls som den brukar :O Börjar fan bli orolig över att den håller på att dampa eller ngt 0.o.. då vet jag fan inte vad jag gör! :O </3

Såg iaf The Proposal :) Fan jag gillar verkligen den filmen! :D ahh och sen kom Alex hit :) Känns som det var länge sen vi sågs, så det var roligt! :) Vi rollade lite och spelade Mario Party ;P Jag ledde typ hela tiden tills på slutet, och sen så vann Alex -.-' hahah, tur man inte är ngn dålig förlorare ;P hahah. Var iaf roligt! :)
Har haft ont i huvudet lite till och från hela dagen, och halsen är typ lite småirriterad. Liksom inte tillräckligt för att hålla mig tyst, men tillräckligt för att göra ont :O hahah. Hur som helst har det varit en mysig dag, och jag kan nog säga att jag behövde en vilodag :P hahha. Ahh och Alex köpte choklad också så jag vart nöjd :) maha x) Men ahh imorrn blir det nog till att jobba, hoppas jag mår bra på morgonen så jag kan åka till jobbet :) och sen på kvällen är det ugång! Ska bli roligt, och som vanligt får vi se vart vi hamnar ;P hahah. Och jag skulle skriva ngt mer men nu har jag fan glömt bort det :O hahha, men, men.. kmr väl ett senare inlägg skulle jag tro ;) Nu SKA jag skriva text om mig, samt fixa telefonsvararen! Direkt! Så jag har gjort det! :) hahah.

It´s Time to rest

Fyfan vad skönt det var att bara ligga i sängen och glo på film igårkväll. Började hosta på kvällen och halsen min ville inte alls som jag ville. Hade ju dessutom lite ont i huvudet typ hela kvällen. Usch för det. Orkade inte skriva blogg mer utan låg i sängen och somna kanske vid halv 11 eller så :P tidigt och bra :D haha.
Iaf så vakna jag imorse och kände mig på gränsen mellan dåligt och bra. Funderade på att gå till jobbet men beslöt mig sedan för att en vilodag nog vore bra. Så därför är jag hemma idag. Och fyfan skönt det känns att inte behöva gå ut alls :O haha. Så idag tänker jag hålla mig inne hela dagen, ska smöra lite för Alex och hoppas han kan köpa lite choklad till mig när han kmr för att hämta ps-skivan :) hahah ;P

Men ahh, jag tänkte berätta lite kort om dagen igår. Första promenaden fick jag gå ut med två hundar, varav en var en Bernersennen :O Alltså han var fan större än jag! xD hahah. Men han gick faktiskt ganska bra så det gick bättre än jag trott :) Andra promenaden gick bra den också, även om jag i början trodde min vänsterhand skulle dö :O hahha. Men sen gick det bra :) Kom in för att äta lunch, och det var väl då jag började må dåligt :/ Huvudet kändes som om det vägde flera kilo och allt jag ville göra då var typ att gå hem och lägga mig :O Men tvingade i mig lunch och satte mig inne hos vovvarna för vilan. Hoppades att det skulle gå över bara man fick vila, men nope det gjorde det inte. Velade lite om jag skulle hem eller inte, men beslöt mig för att stanna och hjälpa dem med promenaderna. Usch fyfan det var jobbigt, dels för att jag mådde dåligt och på det snöade det ordentligt samt att jag fick gå 3 promenader istället för 2 :O hahah. Usch vad jag gick som en jävla zombie. Men, men, överlevde det och kom in och torkade golvet i två rum, sedan drog jag mig hemåt. Skulle ju egentligen ha hängt med Alex till öppet hus på djurgymnasiet, men ahh fyfan jag pallade inte det :/ så drog hem, kämpade mig igenom den där 15 minuters promenaden från hunddagiset till t-banan, och satte mig sen på t-banan och typ halvsov hela vägen hem :O hahah. Hade jag inte smsat med Tebbs hade jag säkerligen somnat 8) hade inte ens ngn musik då huvudet inte tillät det 8) heheh. Kom hem, åt och la mig i sängen och bara degade. Skönt!

Och well det blev längre än jag trott nu, men skitsamma ;D hahha. Tänkte iaf försöka göra lite saker idag när man är hemma. Till exempel skriva den där texten om mig xD samt fixa telefonsvararen! Ahh och svara på roll på Ez då folk väntar på mig där :P Sen blir det väl mest filmtittande jao :) Men nu ska jag smsa Alex och säga att jag är vaken, samt be honom om att köpa choklad :D hahha. Ahh och så ska jag se film :) The Proposal och Sex and the city filmen blir det :) Igår såg jag High School Musical 3 samt X-men Wolverine :) Bra filmer jao! Men shit nu blev jag hungrig! Så ska hämta frukost innan :) jao!

Sjukt bra låt! <3

usch fyfan
Är typ sjuk och orkar inte skriva ngt. Väntar på maten bara, men den är typ klar nu. Får se om det kmr ett inlägg senare.

Pain

Hahha var helt dött i hela lägenheten när jag klev upp för 5 minuter sen. Jao syster och pappa har försovit sig 8) heheh, så jag väckte dem. Själv har man ju tid på sig, men allt jag vill göra just nu är att krypa ner i sängen. Har fortfarande lite ont i vänster skuldra/axel, och har dessutom lite ont i ryggen, ont i slemklumpen på höger fot, ont i halsen och hela högerarmen känns manglad :O hahah, fyfan detta kmr bli en jobbig dag tror jag. Hoppas på att kroppen gör mindre ont när jag vaknat till liv, samt att jag får hundar som INTE drar :O hahah. Och well ikväll måste jag fan lägga mig i tid :O MÅSTE! Får se om jag är lika bra på det som vanligt, eller om jag faktiskt kan komma i säng i tid. Det är iaf mitt mål idag, samt att skriva den där jäkla texten ;D hahah. Telefonsvararen får vi se, för efter att ha ställt om den i en månad börjar man ju undra om det ngnsin kmr bli av 8) hahah. Tänkte lägga in en bild men vet fan inte vad för bild.. så det får vara :) Måste leta fler bilder typ ikväll eller så :) om jag kmr ihåg.

En timme senare än jag tänkt

Haha alltså jag är så dålig :D Trots att jag hade Therese som hjälpreda ;P hahha. Mysigt och well jag är beroende :O haha. Bra? Dåligt? hmm, bra fråga. Men hur som helst så kan vi ju säga att jag aldrig skrev den där texten om mig själv till hunddagisets hemsida.. (den som var ett MÅSTE), och well telefonsvararen är fortfarande samma gamla, hahah fyfan jag måste skärpa mig och ändra den :O och well.. jag kmr komma i säng tidigare än igår, men inte fan tidigare än i söndags xD hahah, så kort och gott kan vi säga att jag är dålig ;P hahah. Men nu fan ska jag sova! Och det är iaf lite tidigare än igår x) Godnatt med er!

oh my god!

Jag skulle skriva och skrev typ 5 meningar. Sen insåg jag att fan jag orkar faktiskt inte skriva :O hahah. Jag tror jag är sjuk! Ring 112! eheheh.

Living Fast

Jag är helt slut i kroppen känner jag. Dock är jag faktiskt inte lika trött som jag var igår :P Nej jag klarade mig faktiskt sjukt bra genom dagen :D hundarna håller en vaken vettni ;) hahah, och dessutom fick jag vila iaf 20-30 minuter idag :D haha. Gick ganska bra med hundarna idag, och för första gången sen jag jobbat där gick vi en ny runda med hundarna! :O hahah, wow typ ;D men det är bara för att det är så mkt hästskit överallt, och vissa hundar typ kastar sig över det vilket är extremt jobbigt 8) Ena hunden jag hade var dock sjukt jobbig för han ville bara sätta på tikarna jag hade -.-' riktigt irriterande, men så jag bytte ut han mot en annan :) Mohaha! Blev bättre då, och fyfan jag hade väl dött om jag gått hela rundan med den andra 8) jao. Ahh och så har 3 av mina naglar rykt så fick klippa dem med en ful sax som man typ hade i grundskolan när man pysslade xD hahah, men ahh klippte dem bättre nu när jag kom hem :) jao plus att min vänster axel/skulderblad är typ paj :( blää för det.

Pelle, Tippe, Callie :)


Vita, Gösta, ingången till dagiset ;P

Planerar utgång för helgen redan, och som vanligt när man ska planera så blir det bara strul :O hahah, men tror fan det är löst nu, annars får det bli som det blir. För Fredag är det utgång och mer detaljer kmr ;P hahah. ahh typ. Imorrn är det Öppet hus på Djurgymnasiet efter jobbet som gäller :D ska dit med Alex och sen skulle vi typ hem till mig och så ska han sno min ps- skiva ;P hahah, ahh och kanske word 8) Men, men.. insåg imorse att jag återigen är dålig med bilder :O hahah, och well alla lär ju tröttna på hundbilder då det lär bli dem enda bilder som dyker upp under vardagarna ;D hahah, inte direkt konstigt då det är hundar jag jobbar med ;P hahha. och visst ja! Gittan sa idag att jag ska få lika mycket betalt som jag fick på apoteket :D vilket är 15 kr mer än jag räknat med :D wiiie! That´s nice! Men ahh okej, jag ska lägga in lite bilder från dagen (på hundarna :D) och sen ska jag duscha för att sedan se Ugly Betty :D Hur kvällen utvecklar sig sen vet man aldrig nuför tiden :) maha.

En trött Sandra

Jaa inte fan är man pigg idag inte. Hahha, fyfan snoozade fan från klockan 6 till 20 i 8. Fryser som vanligt just nu, vafan det är så sjukt kallt :O Ge oss vår! Bort med snön nu! HAha 8) Tvingar i mig frukost då jag inte alls är hungrig eller sugen på det. Men frukost är viktigt så det får bli så :P Drömde en hel del olika saker, och well kan ju säga att tankarna som rör sig i huvudet just nu är jobbiga. Jag oroar mig för mkt just nu I guess. haha 8) Hey sån är jag :D
Okej, idag när jag kmr hem MÅSTE jag skriva den där lilla texten om mig som dem vill ha på hunddagiset hemsida 8) jao det är ett måste. Sen ska jag försöka fixa min telefonsvarare, för tro det eller ej men den är ännu inte fixad! xD hahah, nej nej jag har inte alls ställt om den påminnelsen i typ en månad :O hahah. Sen måste jag ta ork till mig att rota igenom garderoberna efter ett par tofflor, för annars måste jag fan åka och köpa ett par i helgen 8) haha. Ahh och dessutom MÅSTE jag lägga mig tidigare än jag gjort två dagar i rad nu :O hahah, får se om jag är lika duktig på det som vanligt, eller om jag faktiskt kmr i säng i tid :P
Har bara en liten bit av mackan kvar men fyfan jag vill inte alls äta den. Siktar in mig på oboyen istället och tänker att det är bättre att dricka än att äta :) haha. Ska börja göra mig iordning snart också 8) Har faktiskt gott om tid jue :D jaa än så länge. Vi alla vet väl hur det slutar ;D (= jag råkar sitta vid datan för länge och så har jag helt plötsligt bråttom ;P haha, sånt är typiskt mig jao!) Hoppas som satan att hundarna har ro till att vila idag efter lunchen, för fan jag behöver det xD haha. Men, men, man vet aldrig men hoppas går ju :)

FAN jag glömde vad jag skulle ha för rubrik!

Hade en asbra rubrik men jag kmr fan inte ihåg den ordagrant, och well då är ju allt förstört. Hahah 8) Happyface åter igen, and well åter igen kan jag säga att klockan och jag är ovänner. HAHAH, om jag kmr va trött på jobbet imorrn? HELL YES att jag kmr! HAhah, men det är det värt! :) Godnatt!

FLUM eller?

JAG ÄR TRÖTT :O Trött som satan, fan jag sitter här och kämpar för att hålla ögonen öppna. Det är skandal att lägga sig innan 9, faktiskt lite skandal att lägga sig innan 10 också. HAHA, och det är skandal om jag inte hinner träffa Fredrik idag :O HAHAH, oh my god vad jag är trött. Övertrötthet kom till mig! :D.. KOM HIT NU!!! ERROR ERROR ERROR!! :O eheheh, ohohoh, ahahahahahahahahah  WIIIHOOO :D jag har nada att skriva och kämpar för att hålla mig vaken. COLA vill jag ha! Ber syster för jag orkar fan inte resa mig själv :O HAHAH, TRAGISKT! heheh *paus för att lyssna ordentligt på en låt*.........

Den var bra :) Och syster har fortfarande inte hämtat cola till mig.. AKUT! JAg springer! *paus igen*.....

TILLBAKA :D Cola är goooottt!<3 Gillar.. nej inte gillar.. ÄLSKAR cola :D moahhaha xD jag dör på mig själv här just nu xD HAHAHA. Jag typ.. sitter och smpflinar för mig själv för jag orkar inte ens skratta xD hHAHAHA, då fan är man trött ;D hehehe. SKINNHEAD! Gissa vilken låt det kmr från :D hahah, Michael Jackson it is jao! All i wanna say is that they don´t really care about us :D Okej, hej jag heter Sandra och jag är trött och skriver det första bästa som ploppar upp i mitt huvud just nu :D heheh. Dricker cola och nu börjar det kännas bättre :) hahah, okej ni som fortfarande är osäkra på om jag är weird kan ju låtsas som om detta inlägg aldrig dök upp :D HAHA! Okej, STOPP DÄR :D

Toker har blivit Trötter

Hur mycket pengar har du på din mobil?
Abonnemang <3

Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Yes :)

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
ehh... Hundarna på jobbet? :D folket på jobbet :)

Hur lång är du?
1,60 typ

Vilken är den senaste filmen du sett?
G-force :D

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget av det :P sambos ;)

När såg du senast din mamma?
ja ni.. när jag hämtade kaffe till henne och pappa för kanske.. 1 timme sen?

Icke godkänt i något ämne?
NOPE :D

Mvg i något?
Jao :D

När vaknade du idag?
för tidigt :O ahaha, nee men vid 6 när klockan ringde första gången 8)

Vilken är din favoritplats?
The Silent Way tror jag fan<3

Vilken plats föredrar du minst?
farmors stora garderob i hennes förra sovrum...

Vart tror du att du befinner dig om 5 år?
ingen aning :O

Hur stor är din säng?
vanlig 90 säng tyvärr

Vad sover du i?
trosor och sovtröja :)

Hur många kuddar har du i sängen?
5!!!! :D

Var bor du?
I råcksta

Tycker du om kinamat?
tror det :O haha.

Tycker du om kaffe?
Hell No :D

Vad dricker du helst till frukost?
oboy eller apelsin juice :)

Kan du spela poker?
Jadå :) sen om jag spelar bra eller dåligt är en annan fråga ;D

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Ehh... tror fan inte det :P

Vill du ha barn?
Hell No :D

Kan du några andra språk förutom svenska?
Nae, kan ju grundläggande engelska och typ yttepytte lite tyska 8) haha.

Har du åkt ambulans?
Jao 8)

Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet tror jag

Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder tror jag

Äger du dyrbara smycken?
typ inte :P

Kan du rulla med tungan?
rulla med tungan eller rulla den? :O HAHHA, okej jag är trött.

Vem är den roligaste människan du känner?
Har typ bara roliga människor runtom mig så jag vet fan inte :)

Vad har du för ringsignal?
HAHAH jag kom först inte ihåg vilken! Men Freak Out intro (Måns Zelmerlöw :D)

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tror inte det :O ofta dem skulle passa liksom xD HAHHAHA! och spara.. nej tack :)

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En tärning

Kan du byta olja på bilen?
Hahah nej 8)

Vilken var den senaste boken du läste?
ehh... "När jag hör din röst" tror jag :O

Dansar du i bilen?
HAHAHHA, jao!

När var du i kyrkan senast?
När jag och Rose var på praktik i Umnäs för mer än ett år sen 8)

Hur många hål har du i öronen?
2

Har du någon piercing?
Neee :/

Har du någon tatuering?
Nope men det är fan dags att skaffa en snart! :O måste bara.. bestämma vad och var.

Röka eller snusa?
HELL NO

Har du pojkvän?
Nope

Vad ska du göra ikväll?
Träffa Fredrik? Eller däcka i sängen och sova 8) heheh.

Har du några syskon?
En bruuuuur och en syyyyyster 8) hhaha.


Nöjd jao

Jag gillar mitt jobb! Jag är så sjukt nöjd att jag hela jävla dagen får jobba med ngt som jag trivs med! Sen att man ibland vill strypa dem små liven är en annan femma ;D hahah. Otto (en labbe på typ 8 månader?) vägrade gå normalt i kopplet och gned nosen mot mitt ben i princip HELA promenaden -.-' Höll på att snubbla över han ett X antal gånger. Hahah, och Honey (en annan labbe) får för sig att helt plötsligt dra med en rakt ut i snön -.-' inte så skönt nej :O Och sen så vägra dem sova under vilan så idag blev det typ 5 minuters vila istället för en och en halv timmes vila :O hahah, fyfan, jag som behövde den där vilan 8) heheh.
Men, men.. jag älskar dem ändå :) Aww så sötelisöta :D Dessutom kan jag inte ens tänka mig ett bättre jobb. Nej hundar är det jag vill jobba med, och detta är väl det enklaste inom den världen. Visst att ha egen kennel eller sådär som The Silent Way vore ju största drömmen, liksom himmelriket. Men vafan lite realistisk måste man vara ;D hahah, kanske i framtiden, men just nu är jag sjukt nöjd precis där jag är :) Det enda som är synd med att jobba är att man inte kan umgås med folk under dagarna, samt att man går upp så sjukt jävla tidigt -.-' hahah. Men annars så :) Och jag menar, jag får fan pengar för att gå ut med hundar och vila med dem :O om inte det är nice så vet jag inte vad som är det ;P hahah.

Charlie, Cross och Samsam

*saknar rubrik och har fan ingen tid till att komma på en* :D

Hmm, well jag drog mig kvar i sängen till halv 8, och sen var jag inte speciellt smart då jag istället för att fixa allt först råkade sätta mig vid datan 8) hahah. Joo men lyckat. I för sig ska jag ju skriva ngt kort om mig som dem kan lägga in på hemsidan, men jag vet fan inte vad jag ska skriva :O hahah, tror jag tar det som läxa tills ikväll :) ehehe (har inte alls haft det som "läxa" under typ hela helgen xD heheh). Ahh och sen så måste jag ju hitta ett par inneskor :O dock tror jag nog att jag måste köpa ett par tofflor eller så 8) tror fan inte jag har ngr jue ;P hahha. Undrar vad ett par såna kostar.. hmm, ngn som vet? :) Men fan nu har jag inte tid med detta! Ska gå senast om typ 5 minuter och är inte ens klar än :P hehhe, det är lugnt ;) är ju fan van vid att stressa sista minutrarna ;D hahha.

I believe i can fly

MYYYYYYYYYYYS! :) <3
Och nu ska jag sova. Hahah, Happyface! Förutom att jag ogillar klockan x) hahah.
Godnatt med er!

close your eyes

Det blev en kort visit av Alex och Jessica, men det var mysigt :) Har egentligen inte så mkt att skriva, nej min tankeverksamhet verkar stängas av varje gång jag ska skriva :O jaa så länge jag inte ska skriva om dagen eller så :P haha. Men ahh, blir iaf ingen sen kväll idag, ska ju upp och jobba imorrn så ;P hahah. Till alla sötvovvar<3 Och min msn är typ dampig :O ibland får jag liksom inte vad folk skriver till mig, och dessutom står jag typ som offline ibland när jag inte är det 0.o totally weird jao. Får väl installera om den eller ngt, kanske funkar då :O fast då MÅSTE jag spara alla mina smilisar xD hahah.

Den hunden längst ner till vänster tkr jag är så grymt söt! :O dock ser den så ledsen ut :/ skulle nog vilja ha en glad vovve i så fall :O hahah. Men ahh okej, jag ska försöka komma på vad jag vill tatuera och var jag vill ha den :) Istället för att bara sitta och säga att jag vill ha en.. jao det börjar bli dags att skaffa en nu tkr jag ;P

Tankarna gör sig bäst i huvudet

Nu börjar jag bli rastlös. Haha, hoppas som fan att Jessica och Alex kmr snart :) Vi ska spela Wii :D Mario Party jao! och jag hoppas jag kan klå dem xD hahah. Fryser gör jag också :( usch och blää. Dessutom har jag inte tagit ork till att tvätta bort sminket, hahha jag ser väl ut som hej kom och hjälp mig nu :O kanske borde göra ngt åt det? ehehe. Men aja, segt, segt, segt. Men tror jag ska ta ngt att äta, börjar bli hungrig så :P hahah. Dessutom kmr jag fan inte på ngt mer att skriva här just. Vill skriva ngr saker men just det jag vill skriva ska jag nog fan inte skriva 8) hahah.

Jao den sjöng jag dåra igår xD hahah.

I Like The Feelin' You're Givin' Me

Kan ngn rolig människa komma in på msn och rädda mig? Jag har tråkigt, tänker för mkt för tillfället och behöver snacka med ngn! Om inte tankarna så åtminstonde bara snacka. Hahah, fyfan vart är alla? Klockan 10 på en söndag ska man inte sova, och inte heller göra ngt annat än att sitta vid datan :O eller? x)

Hur som helst, kvällen igår var nice! Först blev det en snabb tripp till Baron uppe i v-by där vi typ tog det lugnt :P Träffade Fredriks mamma som var lite på (jag var nykter då xD) men väldigt söt och hon hängde även med på t-banan då vi andra drog vidare till Blackeberg för förfest ;P Mysigt folk (=Nadja, Ullis, Karin och brur, jao och jag ;D) och vi körde flaskan på förfesten där man fick reda på lite saker om alla :P sög dock på att komma på frågor så ett tag var jag och brur bara publik ;D men sen kom man igång lite iaf 8) Åkte taxi till Sever in (stavning?) där vi stannade tills stängning. Träffa Mika (morbror för er som inte vet) samt annat folk som man aldrig träffat förut typ :P Och vet ni vad!? Jag sjöng Kareoke! :O HAHHA, fyfan vad läskigt det var! Michael Jackson blev det och jag har ingen aning hur fan det lät xD hahah, stackars folk som blev tvungna att lyssna typ xD heheh. Men ahh var roligt iaf, och jaa kan ju säga att jag knappast skulle ha sjungit om jag inte druckit en del, samt hade sällskap där uppe :P hahah, Conny, typ Mikas kompis stod typ där, och jag fattade inte att han inte sjöng förrän typ efter vi var klara xD hahha, fyfan. Men ahh, det var ganska roligt ändå :P Men läskigt som satan! Och så drack jag piggelin jue! :D yeah. Mums, mums! Hahha, alltså jag drack för mkt igår, så var skitorolig att jag skulle må dåligt idag. Hällde i mig vatten på slutet ;P and guess what! jag mår fan bättre än jag gjorde igår xD inte för att jag mådde dåligt igår, men igår var jag sjukt mkt segare än jag är nu :P

Men ahh sen skulle vi vidare till Cattens men vid brommaplan blev det ändring på det för då banga Nadja ur 8) så då banga alla, och så fick vi vänta på t-banan i 21 JÄVLA MINUTER! Fast brur och jag gick och köpte hamburgare på Rasmus (eller ngt sånt) och så kissa jag i en pissoar också! xD HAHAH, nöden har ingen lag och vafan den var upplåst jue 8) okej, det var äckligt men jag hade som sagt druckit liiiiiiite för mkt. Men ahh blev till att åka hem och jag blev ledsen för kvällen slutade inte som jag ville :( Duntäcke och mysa med Fredrik lät liksom mycket mer lockande än att lägga sig i sin egna säng 8) hahha. Men ahh, så kan det va. Och nu mina läsare... BILDER! :)




Nu har jag iaf ngn att snacka med på msn, även om jag inte direkt är aktiv med det 8) hahah, men ska nog kika in Ez och svara på roll och hoppas att ngn loggar in. Alex och Jessica kmr inte förrän vid 3.. så vad jag ska göra tills dess har jag ingen aning om :O (OFTA det tog nästan en timme att skriva detta inlägg samt lägga upp bilder och leta rubrik!? 0.o.. hahah)

Wiiihoo nu kör vi igen!

Dricker Smirnoff ice, damn jag älskar det :D Sjukt gott! :) Okej, såååå INTE i närheten av cola, men jaa ;D hahah. Men ahh, hinner faktiskt inte skriva ngt för nu ska vi upp till Baronen i v-by :P Nadja och Co here we come! :D hahah, Ha en bra lördagskväll allihopa! :)

Smile :D

Jofan lite seg är man ju efter gårdagen och kvällen :P men har flera timmar på mig att vakna till liv så det är lugnt ;) huvudsaken är att man är taggad, och jao fan det är jag! :D Ska ju träffa moster och va social med brur så självklart man är taggad! ;) Kvällen var iaf riktigt härlig och jag kom under natten fram till att jag är som en kelsjuk golden retriever xD hahah! Bra att jag roar mig sj iaf ;) Och visst ja! Man fick en supersöt smilie stämplad på armen när man gick in :) Hej jag kmr typ gå dit bara för att få en smilie xD HAHAH! Kanske ska tatuera in en smilie ngnstans? :O men ahh, orkar inte skriva så mkt. Var nyss med pappa uppe i Blacken och köpte ingredienser :P Har nämligen lovat att baka en drömrulltårta :P Får se hur det går, har fan inte gjort det på huuuuur länger som helst ;P Ahh fast först ska jag nog ta mig ngt att äta, samt sätta på en maskin tvätt :P


Harry B James

Well kan säga att min första tanke när jag klev in där var: "HJÄLp! 0.o" hAahaha ;D bara kände hur jag totalt inte passade in där ;D hahah. Fyfan. Jag, Alex och Mia var lite utmobbade, stod i vår lilla triangel och typ.. "jaha :)" AHHAH xD sen drack man och då kom man igång ;P maha. Träffa Matilda samt Anneli och ett tag satt jag plötsligt ensam med 5 rockmänniskor :O hahah, vart alla andra tog vägen har jag ingen aning om xD men överlevde gjorde jag iaf, och well nu är jag hos Fredrik och ska sova snart :P Se film först typ :) Får se hur mkt man orkar se för mina ögon motarbetar mig just nu xD hahah, fy och skam! Jag tkr ändå jag stavar riktigt bra måste jag säga :D maha! Utgång imorrn också! Yeah. Hejdå pengar, men vem fan bryr sig? :D hahahha. Godnatt med er!

Gott och blandat typ.

Hahha, alltså fyfan! Har stressat satan här hemma i en timme nu ;D Först så började det med att jag under dagen ba: jag ska träffa Alex vid blackeberg kvart i 7, jofan jag hinner ju till och med sova en timme eller så :) HAHHAHA, yeah right! Kom fram till att jag plötsligt skulle få stressa då jag satt på t-banan :O hahah, hade ju massa småsaker att fixa så det blev typ kaos i mitt lilla huvud där ett tag xD hahah. Men såå jag stressade ihjäl mig.. och nu fan är jag klar jue! :D Hann till och med äta med familjen :P maha.
Iaf, dagen var bra, jag älskar hundar! :D <3 om ngn skulle ha missat det liksom 8) hahah! Fick typ bara änglar att gå ut med så det var ingen större fara. Tack och lov för det för mina jävla skulderblad skulle ha dött annars :O hahah, jaa dem har egna liv :) ehhehe. Är taggad nu iaf! Var inte det för en timme sen, då ville jag ba skita i allt och krypa ner under det varma täcket :P hahah, men nu är jag taggad och jag tror på att kvällen kmr bli nice! :D Packade precis ner mina fina flaskor i tidningspapper :) HAHHA, jag seriöst HATAR när det klirrar sådär när man åker t-bana eller så xD hahha, stort problem, men ahh det är iaf löst nu :) Har sjukt ont i fötterna, bra att det blir Harry B James för vad jag har hört kan man inte dansa där? Hahha 8) Har aldrig varit där förut så det är väl dags nu 8) eller ngt. Får se vart kvällen slutar och well nu ska jag kasta in lite bilder från dagen och sen ska jag kika vilken tid t-banan går :)

Dundra, Callie, Izzy :)

Nu är det dags för fredagsmys :D

Har den där jobbiga reklamen där dem sitter och typ sjunger "nu är det dags för freeedagsmys..!" i huvudet :O troligtvis för att det var det sista jag skymtade på tvn igårkväll när jag gick förbi 8) hahah. I för sig är den bara halvt jobbig, och halvt bra för jaa fyfan det är fredag idag! :D Känner i kroppen att den skulle behöva vila lite, även om vila troligtvis inte blir förrän på söndag xD hahah, men så ska det ju vara :D Fullt ös typ hela helgen, och well sånt gillar vi! :)
Frös som satan imorse när jag klev upp, alltså man fryser inte mindre för att man ligger kvar 5 minuter längre :O hahah, så ni som inte visste det, vet det nu ;) maha. Har ont som satan i skulderbladen, jaa fyfan jag har ju alltid ont där men nu fan skyller jag på hundarna xD hahah, dem dragiga dåra 8) Fast dem är söta dem också :) Åt bara en banan till frukost idag :O dels för att jag inte orkade fixa iordning ngt, och dels för att min aptit var typ nere på noll :O var inte alls sugen på ngt att äta. Hahha, kmr väl bli hungrig lagom tills jag är på jobbet 8) och då är det ungefär 2 timmar till lunch :O men 2 timmar överlever man ;P speciellt då man är upptagen dessa timmar, vilket jag kmr va :P Ut och promenera jao ;P Tror dock jag ska ta ett glas oboy iaf, ngt att dricka är alltid bra jue :) Men ahh okej, jag hiner fan inte skriva mer nu :O måste göra mig iordning ;P Men ha en bra dag allihopa :) Skriver självklart sen när jag kmt hem ;) maha.

Ahh och så ska vi fan inte glömma att gratta Roger som fyller år :) Grattis! :)

Is it true?

Hur kan man va annat än glad just nu? :) hahah, hade jag ställt den frågan till mig igår eller tidigare hade jag sagt att det är lätt, men nu tror jag fan inte det :) Eller okej, man kan väl alltid uppleva saker som gör så man mår bättre, typ träffa kompisar man inte träffat på sjukt länge :O men fan just nu mår jag riktigt bra :) Smile, smile, smile :) Och imorrn är det FREDAG :D Jag älskar fredagar!<3 och inte nog med att jag får umgås med hundar hela dagen.. nej det blir utgång på kvällen :D Me like! hahha och jag vet, jag tjatar! Men hey sån är jag ;) jaaao. Är ganska trött nu, ska upp 7 imorrn, eller okej, kan ju faktiskt vara seg som idag och ligga kvar tills halv 8, och ändå ha gott om tid :)

Iaf, vi körde Mario Party och jag hade mest pengar :D men sen halvera dem mina pengar :( buhu synd om mig jue :O och dessutom mobba dem mig för att jag inte tog skjuts med delfinerna :O fan det var jue dyrt jue xD hahah. Ahh och sen låtsas vi inte om att datan vann och att jag kom sist 8) (= att jag inte slog Fredrik :O Men detta står inom parantes så det låtsas vi inte om att vi ser :D.. HAhahah) Var i för sig sjukt jämnt, men ahh det var roligt iaf :) Måste se till att köpa ännu en kontroll så man kan köra 4 stycken och dissa datorn ;P hahah.
Btw angående pengar.. jag är rik! :D mohahah! ehheh, ahh eller ngt :P Har fortfarande kvar pengar från förra lönen, och på måndag får jag pengar för att ha jobbat på apoteket i december :) och nu blir det perfekt i och med att jag får lön från hunddagiset som jag jobbar på nu i februari :D kan det bli bättre? Nope, that´s perfect! :) maha.

Klockan är min fiende

Jag gillar inte klockan just nu :O hehhe </3 Men, men.. jag insåg att jag har typ sämsta synen idag xD HAHHA, alltså fyfan :O först missar jag att Jouline var inne på msn, och sen skrev jag till fel person när jag skulle skriva till henne :O Men aja, här skiter vi att klockan är mkt så snart kmr Fredrik och idag SKA jag slå han i Mario Party :D HAhah, önska mig lycka till :D hahah. Fan jag skulle skriva värsta grejen men kmr fan inte ihåg vad :O.. aja välkomna till mitt intressanta liv :D hHAHA ;P Okej bild... ehhh..

Okej weird bild men den får duga :D en klocka.. 8) för er som inte ser det :O HAHAH, okej.. stopp där.

Dem 7 dödssynderna enligt Sandra

Dessa varierar dåra ;P men just nu är det dessa:

1. Att sno en stjärna från mig på Mario Party :O
2. Att mobba Yoshi :O
3. Att kritisera hundar
4. Att dricka cola och inte bjuda mig
5. Att sno pizzabröd eller pizzakanter från mig
6. Att inte svara på sms!
7. Att vara dålig som dj :O (så att bästa jag måste ta över :D haha)

Sen så kan jag tillägga att Röda linjen borde tas bort och att gröna är bäst :D HATAR röda linjen för den är äcklig och alltid typ full.. och dessutom är det typ nästan alltid gamla t-banor -.-' Bildskiten är seg så vi sktier i det :) maha! Senare inlägg kanske? hahah.

Ibland så undrar man jue

Jag är slut i kroppen :O HAHAH, shit fyfan det är jobbigare än man tror att jobba på hunddagis ;D hahah, hur många dagar har jag jobbat?.. 3 xD ahaha ;D Men skyller på att jag är otränad till satan så det blir nog bättre efter ett tag ;P Under första promenaden idag så undrade jag faktiskt varför jag vill jobba med detta. HAHHA, så bra gick den promenaden xD hahah, men jag gick på och gjorde mitt bästa :P hade fan 5 hundar, varav en labbe som drog i princip hela tiden.. en blandras som skuttade omkring eller drog lite lätt om vart annat, samt en lagotto hane som bara ville bestiga labben -.-' ahh plus en softis och en rhodesian men dem gick som små änglar!<3 Men ahh.. var helt slut efter den promenaden, och ändå hade jag bytt bort lagotton mot en border terrier då Karin inte pallade med honom ;D hahha, helt sjukt. ahh och så hade jag en promenad kvar efter det också :O hahah, var så sjukt trött sen! Men ahhh, lunch och sen vila, och då kom man på varför man vill jobba där :) Plus att eftermiddagspromenaderna gick riktigt bra :D med samma hundar dåra, minus lagotton ;P hahha.

Dagen var iaf bra, och jag älskar att mysa med hundarna där under vilotimmen :) mys, mys! Jag har iaf kmt igång lite med rollspelet igen :D wiie, det känns bra! Ahh och jag måste ju bara säga att jag trivs asbra på jobbet :) Även om hundarna har damp ibland ;D hahah. Personalen är mysig iaf, och jag måste komma på ngt att skriva om mig sj som dem kan skriva in på hemsidan :O och så ska dem ta kort på mig :O hahha, jag lovar att jag säkert kmr se ut som hej kom och hjälp mig på bilden dem lägger upp ;P men det blir nog bra :) heheh.


Vila jao :) Överst är Callie, och underst är Loba :)

Vädret är nog inte vår grej

Imorse var jag så sjuuuukt trött :O ville bara vända mig om och sova mer då klockan ringde. Dessutom hatar jag verkligen att gå upp då det är kallt utanför det varma täcket :( blää för det. Ge oss sommar! Ingen mer snö, det räcker fan nu xD hahah. Jaa är vi svenskar ngnsin nöjda med vädret? Väldigt sällan skulle jag tro :P Men ahh, har faktiskt inte tid att skriva mer. Ska borsta tänderna och göra ngt åt håret, troligtvis sätta upp det. Sen ska jag typ dra 8) Orkar fan inte leta upp ngn bild, så ni får helt enkelt lov att klara er ;) *börjar bli dålig på det igen jao* :O haha.

den nedstämda halvan blev mkt mindre helt plötsligt

Det känns bättre nu :) Jag tog faktiskt tag i den viktigaste delen. Så jao nu känns det bättre. Man kan inte ha allt men jag är nöjd med detta. Åter igen ligger ett leende över mina läppar. Och jag kan säga att helgen kmr bli bäst! :D Utgång både fredag och lördag, jag kmr dö :D hahah, och jag hoppas allt blir som jag planerat där emellan :) mohahha :D Men imorrn är det jobb som gäller, sen får vi se :) och well jag ska väl börja avsluta så man kmr i säng i bra tid så man är pigg imorrn :) Börjar 09.45 istället för 09.30, men lär väl gå upp samma tid ändå jao ;P
Litet schema:
Fredag: Utgång med Alex och folk :)
Lördag: Utgång med brur, Nadja och folk :)
Söndag: Mario Party med Alex och Jessica :D
och sen måste jag ju hinna träffa Fredrik där också ;P haha 8) ojoj helgen kmr va fullspäckad! Precis som den ska vara! :D yeah! Godnatt med er :)

Bild, bara för att typ ;P

Dubbelt liv

Jag tror bestämt jag lever två liv just nu. Eller alltså.. ena halvan av hjärnan är ämnad till allt skit som jag bara vill gråta för. Sedan har vi den andra halvan som svävar på moln och som tkr livet är underbart. Är jag då svag om jag väljer att för tillfället skjuta upp all skit och låtsas som att hela livet ler mot en? Som om den halvan som svävar på moln är den enda som existerar? Är jag svag då eller är jag bara bekväm? Jag vet ju på ngt sätt att det inte blir bättre med tiden, nej man måste ta tag i all skit och lösa den. Fixa den bäst det går. Men jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte ta tag i det. För det känns alltid som om man har ngt som tynger ner en.. och därför vill jag fortsätta leva i min egna lilla värld. Den värld där allt är bra. Dock måste jag börja ta tag i det andra också.. för vad händer om allt som nu får en att må bra försvinner? Vad fan gör jag då liksom?

Men ahh okej, vi släpper det. Återgår till min egna lilla värld just nu :) Orkar inte ta tag i den nu.. nej jag vill vara glad just nu :) Träffade Fredrik och vi spela wii :) Den skiten vann som fan över mig :O 7 jävla stjärnor! :O.. *känna mig dålig med 1 stjärna ja* 8) hahah. Men ahh, var mysigt :D Och vet ni vad!? på lördag är det utgång med brur, Nadja och Co :D Det kan inte bli annat än roligt! Yeah!

orkar inte leta bild så får bli denna istället :) Rooolig! ;D (tog bara en på måfå typ)

HAHHA alltså hundar :) <3

Gissa vem som har timanställning på ett hunddagis!!!! :D JOO JAG :D Moahhah :D eller okej, ska typ skriva på papper imorrn :) Men det räknas :D Jag kmr få jobba med dessa underbara hundar 6 timmar om dagen<3 That´s nice jao! :D Okej idag var jag dock irriterad på dem små liven ;D först kan vi nämna när jag gick med två hundar, det är inte direkt jobbigt.. Bara det att detta var typ dagiset jobbigaste hundar att gå ut med xD hahha, fyfan! Ena var en labbe som typ drog som satan så man höll på att flyga som en vante :O och den andra en ung vorstehs (stavning? 0.o) tik som typ drog en aning och sen fick för sig att leka mitt i alltet xD hahah, men sjukt söta och förutom döda armar och sönderskavda händer så var det lugnt ;P hahha. Ahh och sen på eftermiddagspromenaderna så typ testa dem mig eller så, för då gick jag först ut med 4 medelstora hundar, som alla drog för att hitta hästskit :O hahah ;D men när vi passerat alla ställen där hästskit fanns så var det liksom lugnt :)
Sen så gick jag med 5 stycken, och visst det blev lite trassel först, men sen gick det bra :) Gick faktiskt riktigt bra :D ahh förutom när vi nästan var framme på dagiset igen, för då får vi möte av en främmande hund. Och först tänkte jag att jo men fan mina hundar går så fint här så detta är lugnt :) Sen fick en av mina hundar damp och typ gjorde ett litet utfall mot den främmande hunden och då var typ en annan av mina hundar ivägen så då flög han på den istället -.-' och sen ytterligare en av mina hundar kastade sig in i det där för att typ gå emellan :O hahah, KAOS säger jag bara! Som tur var höll jag huvudet kallt och drog bort han som fått damp ;D hahah, så det löste sig och jag tkr iaf jag skötte det bra! :) Tur att dem andra två vovvarna höll sig undan och typ.. 0.o.. hahha :P Ahh fyfan, som jag sa igår.. när man jobbar med djur vet man fan aldrig vad som kan hända :P and i love it, även om just det där kanske inte direkt var roligt 8)
Well well, tillbaka imorrn dåra :D och även om resan dit tar typ en timme så är det så totally värt det! :D yeah. Nu sitter jag faktiskt i Fredriks rum om ngn undrar 8) HAHA. han har en liten stenålders tv här inne om ngn undrar, men grymt coolt tangentbord :D haha, sånt som lyser under knapparna :O hahah, typiskt mig att tycka sånt är coolt 8) haha yeah ;P Bra dag iaf! :D

INGA BILDER :O lovar att det kmr ngr bilder i nästa inlägg :)

Orolig

Nu är jag orolig. Över flera saker som jag inte tänker nämna. Dessutom är jag nervös över om jag kmr få jobb på hunddagiset eller inte. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får det! Men ahh, trött är jag också, och nu hinner jag typ inte blogga mer för jag ska gå om 20 minuter och ska äta frukost och fixa mig iordning. Ha en bra dag allihopa :)

Och vart har jag hållit hus?

Nu är jag trött som satan. Haha, hade en mysig kväll med spelande av wii samt lite slapp bara :) Hade tänkt jag skulle skriva ngt om dem sju dödsynderna enligt Sandra, men för det första orkar jag nog inte det :O och för det andra så har jag typ bara 4 stycken eller så xD hahah. Ahh så det är dömt till att misslyckas, kanske ngn annan dag ;P fast då lär det bli andra än dem jag skulle ha skrivit idag 8) hahah. Iaf, Sara är en liten skit som snodde min stjärna på Mario Party! Och Fredrik halvera mina pengar när jag hade typ.. 70 spänn :O hahah, förlorade typ stort, men det spelet är fan så roligt :) Nu ska jag sova!

Hundar i mitt <3

Hundar, hundar, hundar <3 Älskar dessa underbara djur :D Även om en hund knocka mig rakt på näsan och att jag fick dra bort 3 stycken hundar från hästskit som låg på marken under en promenad xD hahah! Men ahh, visst att jobba på ett hunddagis låter inte så variationsrikt, men när man arbetar med djur vet man aldrig vad som ska hända, och jag gillar det. Hundar är det jag vill jobba med, så är det bara. Och well jag hoppas att jag får jobba där. Att dem gillar mig och tkr jag är duktig :) Är bara mig själv och gör mitt bästa efter min kunskap hela tiden, även om jag självklart tkr det är lite svårt att säga till främmande hundar. (Speciellt när man är ny och inte ens vet vad som är tillåtet och vad som inte är tillåtet ;P hahah) Ahh och sen är jag ju inte HyperSandra eller vad fan man kan kalla mig 8) Herregud jag skulle skrämma livet ur dem då ju xD hahah, ahh inte skulle man få jobb då iaf ;P ehhehe xD
Men ahh, så blev två långpromenader och 2 kortpromenader tror jag det var :) Ahh under hela dagen då. Samt lunchätning, städning och även fika innan jag slutade ;P haha 8) Mysig dag jao!

Är hungrig som satan och hoppas mamma börjar med maten snart :O ahh och så kmr Fredrik hit snart och då ska vi spela Mario Party och troligtvis blir det väl lite bowling skulle jag tro 8) Men ahhh, tog ngr få bilder under dagen iaf.

Tre av dem hundar jag fick gå ut med idag :P Samsam (jag vill ha en Ridgeback!), Elliot och Pelle :P

Well godmorgon :)

Småsaker har en tendens att göra mig glad :) Jag blir riktigt glad och bara sitter och ler, and that´s good :) maha. Iaf, tidig morgon som dock inte börjar så bra. Fryser ihjäl samt har ont i magen, men annars så ;) Är lite osmart då jag borde veta att det inte finns ngt att göra på datorn så här tidigt, =att jag kunnat sova längre istället 8) haha. Men, men, vakna ju 20 i 7 av att pappa kom in i rummet för att hämta sin mobil som låg på laddning här inne :P Var ganska pigg efter det, men låg ändå kvar och myste i värmen under täcket i typ 10 minuter :) Tror jag ska klä på mig och sen gå och äta frukost ute i vardagsrummet med pappa och syster :P vara lite social ;P hehe. Hur som helst får ni ha en bra dag, för det kmr troligtvis jag att ha :D Hundar liksom<3

Älskade Tor från The Silent Way :) <3

"hon är säkrad gamla bettan"

Men oj som fan vad tiden sprang :O det gör den alltid. Sjukt mkt. Hahah, speciellt när jag och Tebbs roar varann genom att gissa filmcitat ;D hahah, mest Disney blev det ;) Men ahh okej, jag är trött samtidigt jag inte är det. Som vanligt dåra 8) hahah. Men ska hur som helst avsluta nu.. måste upp tidigt imorrn, plus att jag ska rota fram mina skor, ngn mössa + vantar, ahh samt ngt att äta imorrn på hunddagiset :P Måste ju ha väska med mig :( hahah, väskor är jobbiga ;P haha, och jaaa Tack Ronja för jag lånar ditt åkkort :D <3 mohaha ;P säg till näru vill ha tillbaka det 8) heheh. Har faktiskt inte så mkt att skriva just nu, lever vidare i min lilla drömvärld och låtsas inte om problemen jag orsakar genom det. hahah </3. Men ahh, det blir nog bra :) Tänk gröna kryss, och well just nu blinkar dem framför mina ögon :D moahhah ;P okej, nu räcker det. Godnatt med er :)

Veckan ser ut att bli bra jao!

Jag vann inte jag förlora :O hahah, kom fan sist 8) och jag är fortfarande hälften glad och hälften nedstämd, även om nedstämdheten är otydlig på ngt sätt :O hahah. Svävar på moln här jao :) moahahha xD Och jag älskar mitt wii :D vårt wii :D hahah, and Mario party 8 <3 och bowling :D ahha, spelade lite nyligen, fick 194 först, men sen skräp :( bläää, måste träna mer :) maha. Schema inför veckan:
Tisdag: Hunddagiset jao :) Träffa Fredrik och klå han i Mario Party :D mohaha.
Onsdag: Hunddagiset igen :D
Torsdag: Kanske träffa Jessica och Alex och spela Mario Party :D (om jag inte får jobb på hunddagiset/beroende på vilken tid jag jobbar i så fall :O)
Fredag: FRRRRRRRREEEEDAG är bäst :D ngt roligt dyker väl upp? :) (eller kanske åka till Karlstad? :P)
Lördag: Ledigt här än jao 8) (eller karlstad?)
Söndag: Söndag är söndag och även denna är tom 8) haha. (eller Karlstad?)

Hahha, och jaaaaa Mario Party är grymt roligt! :D och Karlstad kanske det blir så jag kan träffa Therese :) Beror till största del på hur det blir med jobbet 8) hehhe. Och jag sa att man har roligare när man inte planerar?.. hmm, jag lever inte efter dem orden xD hahah. Sen satsar jag på att träffa Kamilla, Rose, Erika och Malin snart också :O Elli? jaaa vi får väl se. hahah 8) Ska i säng tidigt ikväll, men lär väl komma minst ett inlägg till här skulle jag tro ;) maha, chansen är stor jao.

Och jaaa, jag tkr HSM är bra, och jaaa jag tkr denna låten är grym! :D

Jag <3 Hundar

Det gick bra idag! :) Eller ahh jag ska köra från början. HAhah. Åkte t-banan, gröna linjen <3 sen bytte man till röda vid centralen, usch för röda :O haha, den är så... B xD hahah, äcklig, skabbig jaa usch :O Men iaf.. kom fram till Tekniska där jag typ.. "jaha nu då? 0.o" .. chansa på att gå upp till höger, sen gick jag åt fel håll ngr gånger och typ.. "fel, fel, fel.. jag kmr fan aldrig hitta </3". HAhha, smsa med Therese under tiden så hade iaf sällskap :) maha. Men ahh, så till slut var jag på väg åt rätt håll, förbi Sophia hemmet, och förbi stadion, men sen hade jag typ ingen aning vart jag var :O så ringde till Gittan (föreståndaren för hunddagiset), och kom fram till att jag var på rätt väg :) Fortsatte framåt, chansade på att svänga höger igen då vägen svängde som satan :O sen började jag tro att jag gått fel, så då frågade jag en om hon visste vart hunddagiset låg. Well det gjorde hon inte, men jag nämnde vägen den skulle ligga på och det visade sig att vi typ var där ;D såå då kikade vi runt lite och så fick hon syn på skylten xD hahah, så jag tacka henne och klev ditåt :) Kom in och blev utskälld av ett flertal hundar xD aww, sötvovvar :D Ahh och sen fick jag två labbar över mig som absolut ville leka :O hahah, aj mitt headset blev ledset kan jag säga :O haha, men dem var söta iaf :)
Snackade lite med Gittan om erfarenheter och sånt där, och sen frågade hon om jag hade tid till att stanna och hjälpa dem då en av dem anställda skulle till veterinären med en hund 8) såå självklart stanna man kvar och satt först i ett rum med sötvovvar för att försöka lugna dem :O hahah. Sen blev det flera korta promenader, varav en gång med 4 småhundar - en westie, en jack russel, en tax och en border terrier (dragiga små saker typ xD och skällde som fan gjorde dem när vi mötte en annan hund -.-' hahah). Sen en gång med en Rhodesian Ridgeback och en Vorteh (hur fan stavas det? 0.o.. ahahh </3), och sen en promenad med labbarna som lekt med mitt headset xD samt en promenad med en annan labbe och en schnauzer :) och sist fick jag gå med en pointer :) Och jag kan alla dem hundarnas namn nu jao :) hahah. Söta små saker<3 Efter det fika vi, och sen drog jag därifrån. Insåg att headsetet mitt är sönder (tack sötlabbarna :D haha ;P), så fick åka hela vägen hem utan musik :( hahah, fast fick åter igen sällskap av Therese :) Samt lite av Nadja och Alex som båda önskat mig lycka till på morgonen :) <3

Men ahh, så ska dit imorgon och på onsdag, 9.30 - 15.30 för att provjobba :) Som en liten praktik jao. Ska iaf bli roligt, men imorrn ska jag definitivt ha bättre kläder ;P typ.. bättre skor samt mössa :P hahah. Ahh och vantar om jag hittar ngr bra. Ahh och det med headsetet löste sig för jag får låna pappas :D <3 Sparar jag 400 spänn på det eftersom jag tänkte åka och köpa ett nytt :P vafan jag klarar mig ju inte utan ett headset :O </3 haha. Tragiskt men sant ;P typ. hahah.

Bild på Pointern som heter Tippe :) och jag trodde hon var en hane först.. för enligt mig är Tippe ett hannamn :O hahah, men hon är söt :) Dålig på att lyssna dock. haha. Men nu ska jag spela wii med syster :) Jag ska vinna :D moahaha ;P

Weirdo jao.

Jag fryser. Det är sjukt kallt :( Dessutom tror jag att jag är nervös :O samtidigt som jag inte tror det. Hahha va? 0.o weird jao. Men ahh okej, det känns ganska bra, och jag tror inte jag är nervös över att åka dit och ba "hej :)", utan snarare nervös över om man kmr få jobba där eller inte :O hahha. Jao plus att jag är lite nervös över att jag kmr komma till tekniska och sen ba... "nu da? 0.o.." HAHa, går vilse eller ngt xD neee men jag hoppas jag hittar, och i värsta fall får jag ringa henne och typ "ehhehe, vilse :).. hjälp mig! :O" HAHAH 8)
Låg och funderade lite igårkväll, och kom fram till en massa jobbiga saker. Eller jobbiga och jobbiga, det beror väl på hur man ser det. Men ahh skitsamma. Orkar inte gå in på massa tankar som snurrar i mitt huvud :P Är som om ena halvan av hjärnan är glad, och andra är nedstämd :O.. haha 8) Men, men.. Ska iaf slänga på mig kläder nu, sen äta ngt för att sedan försöka få ordning på håret (som typ ser ut som hej kom och hjälp mig -.-') och sen ska jag typ dra :P

I just wanna be myself

Jag borde gå och lägga mig. Ska fan upp vid halv 10-10 imorrn, vilket enligt min mening är lagom tid att gå upp :) Dock har jag ju varit lite dålig på det den senaste tiden :O Ligger alltid så sjukt skönt och har därför inte orkat kliva upp förrän typ vid elva. Well.. imorrn går inte det för imorrn ska jag gå hemifrån vid elva :P Eller ahh strax efter elva :P För då har jag ungefär en och en halv timme på mig att ta mig till Tekniska högskolan och hitta till hunddagiset ;P borde ju räcka :P Men ahh jag ska faktiskt lägga mig så fort mitt hår torkat :P iaf lite, men absolut senast halv tre, även om det lär bli tidigare då jag inte direkt har ngt att göra för tillfället :P Är inte så många inne på msn och inte kan jag kika filmklipp heller :O vill ju lyssna på musik ;P hahah. Orkar inte skriva ngt fjuttigt inlägg senare, så säger iaf godnatt nu :) såå jaa.. Godnatt då :D hahah x)

En kort sak bara.. fan jag är riktigt grym på att lägga in bilder nu tkr jag! :D moahaha ;) får se hur länge det håller i sig ;P hahah. Men ahh, godnatt var det :)

Yoshi är söt! :D

JAG VANN, JAG VANN, JAG VANN :D moahhaha! Har spelat Mario Party en hel del här ikväll, och fyfan vad det spelet är roligt :D Tror heller aldrig att jag vunnit på det förut, så yes jag är glad som satan just nu! :) moahhah!


Sen blire ju fel eftersom jag tidigare under kvällen tänkte skriva ett inlägg om att jag hatar att ha mens och att jag skulle vilja sparka gud (som jag inte ens tror på men ändå) i baken för att det ska finnas :O hahah, och så skulle jag klaga över att jag hade mensvärk, samt bestämt påpeka att p-piller som tar bort mensen låter som en bra ide :) hahaha xD men nu är jag glad, glad, glad, och känner dessutom inte av värken så :P hahah.

Smile, smile, smile! :D Av fler anledningar än en. Och så ska jag säga att Jessica du är välkommen hit när du vill! :D Inte bara för att spela utan för att bara vara också :) Ahh och så saknar jag fler av er söta klassisar, vafan ses snart!? <3 Ahh men snart ska jag väl in i duschen :O hahah, säg ngn annan än mig som hoppar in i duschen efter klockan 1 på natten? hahah 8)

430 spänn fattigare 8)

Söndagar är och kommer alltid vara blää. Hahah, sega dagar :P men ibland är det ganska skönt också. Iaf så började jag morgonen med att sitta här, se på Ace Ventura och snacka med folk på msn :) Gjorde det ganska länge innan jag hängde med brur och syster till stan. Vi gick till webhallen och köpte två wiikontroller samt Mario Party 8 :D Så det ska vi spela efter maten :) Som dem håller på med nu xD haha, vafan jag ska ju diska sen så då behöver jag inte hjälpa till med maten :D haha, så resonerar jag iaf ;D och jag ska försöka se klart filmen innan maten är klar ;) jao. Men ahh, vi kikade lite på H&M och Gina och sen åkte vi till v-by där vi kikade lite också, på MQ till exempel där det var rea som satan :P hittade ett snyggt linne som en av skyltdockorna hade på sig, men det var typ slut annars? Frågade till och med en som jobbade vart dem hängde, men det hängde inga där hon sa så jag gissar att dem var slut 8) otur jao, men jag sparade 199 kr på det ;D hahah.

Var nyss och handla matlagningsgrädde med pappa. Först gick jag till vår lilla butik vi har i Råcksta, men fan dem hade ju inte så fick gå hem och åka bil med pappa till Söderberga istället 8) haha. Men nu är uppdraget slutfört och jag sitter åter igen i min sköna datastol :) Ska se filmen nu och hoppas jag hinner se klart den innan maten :) Tror inte jag hinner det, men vi kan låtsas ;P hahah :P

Jag tvingade Fredrik att skriva blogg :D

Eftersom jag är typ bloggarnas konung (och med det menar jag då att jag skriver en hel del xD), så anser jag självklart att alla ska uppdatera sina bloggar :) Därför "tvinga" jag Fredrik att uppdatera sin blogg :D Han var faktiskt inte svårövertalad :) Men ahh, vi såg Drag me to hell, och den var nog mer äcklig än läskig :P Okej man hoppa till lite här och där, men annars var det som sagt mest äckliga saker. Hahah :P Helt okej film ändå. Ahh och efter det blev det Transformers 2 :) Den var bra, även om ettan är bättre :) brukar i för sig vara så ;P Mysig kväll, men nu är den slut och jag ska väl ta och krypa ner i sängen snart. Tänkte kika in lite andra bloggar först bara :P se om ngn uppdaterat ;)

Jaaag, med ett leende på läpparna :) maha ;)

Svårt val.

Min mobil är seg :( Tror fan den fick sig en rejäl smäll igår när den for i backen :O och den är tillräckligt seg för att jag ska störa mig på det. Sååå, då är frågan om man ska byta till den gamla mobilen :O älskar ju den också, så jag har två mobiler som jag älskar. Med för- och nackdelar på båda :O

Gamla
+ den byter INTE smssignal :D
+ den är inte seg

- den har ingen konversationfunktion på smsen :(
- kameran suger -.-'
- är ovan att skriva sms på den


Nya
+ kameran är asbra!
+ konversationer på smsen<3
+ jag har vant mig med att skriva på den nu

- den byter smssignal -.-'
- den är seg som satan

Me like!

Seg är man idag då, fast inte så konstigt egentligen :P Men bra mår man iaf så det är ju skönt :D kvällen igår var asrolig! :D Förfesten var bra, även om jag hatar att välja kläder :O hahah ;D tar seriöst ett bra tag för mig, och det brukar oftast sluta med jeans och ngt linne eller så. Men inte igår, nope jag körde på leggins och långt linne och mina nyaste fina skor :D Sen när vi drog till stan och satt på t-banan var både jag och Ronja så sjukt jävla kissnödiga! Alltså det var fan nära att jag inte kunde hålla mig 0.o så vi satte oss i ett hörn ngnstans i skanstull xD hahha, nöden har ingen lag :) hahah, eller ngt sånt. Mötte Kim och sen kom tre (?) pers till innan vi drog till Metro. Var fint där, men det hände inte så mkt, och jag och brur kände oss lite.. utstötta ;D så vi sms Nadja och drog därifrån för att istället åka till abrahamsberg för att gå på Cattens ;P Hade seriöst snack med brur där i typ en timme innan Nadja och Ullis kom dit :P Då hade jag kmt igång ordentligt så då blev jag typ "bästis" med dj:n och typ valde låtar och hade mig xD hahah, tror fan han tkt jag var lite udda 8) men han sög på att välja musik, jag var fan mkt bättre ;P så det blev dans till Michael Jackson, Madonna och lite annat bra sådär :) Sen stängde dem så då drog vi till t-banan och hemåt 8) Tjaffsa nästan emot ngr patetiska blattar som typ trodde att dem var ngt :O haha, lät lite rasitiskt kanske, men dem var fan töntar x) hahah.
Ringde Fredrik på t-banan så vi försökte få han att gå med på efterfest hos honom xD det var dömt till att misslyckas, men jag och brur lämna iaf Ullis och Nadja och klev av i Råcksta. Gick och mötte Fredrik och drog med han till statoil där vi köpte ngt att äta. Samt en cola :D Promenerade hemåt, varav jag fick för mig att balansera på en såndär tjock trästock (eller vad fan man ska kalla det xD), vilket inte direkt gick så bra ;P Hamna på backen och typ.. "det där var onödigt :O".. HAHHA xD Kallt var det också men ahh roligt ;P sen stod vi och frös utanför Fredrik och snackade ett tag innan jag och brur drog vidare hemåt 8) På vägen hem så öppna jag colan som naturligtvis var skakad xD bra där liksom! Så hade cola över hela händerna :O och brur gick runt med händerna indragna innanför jackan eftersom han frös ;D så skulle han ta kort på oss med min mobil, men utan att dra ut händerna så det gick ju som det gick.. han tappa mobilen på marken (så den blev lite repad :O), och sen böjde han sig ner för att ta upp den men ramla och kunde inte riktigt ta sig upp xD hahha, alltså det var sjukt roligt ;P sen lyckades vi iaf ta oss sista biten utan ngr missöden eller så, fast hörde nu på morgonen att pappa hade hört oss när han stått på balkongen precis innan vi kom hem ;P hahah. Inte direkt konstigt då vi lät som satan xD hahha, men helt klart en rolig kväll och natt! :D




Hahha, enda bilden jag fick där Nadja är med :O (mitten längst ner) Måste fan få med henne på bild :O ahh och med oss två tillsammans också. Det måste vi bättra! :D och sen usch för att röka där Ullis :O haha :P

Nu sitter jag här och har typ mensvärk :( mindre roligt jao. Men ahh planerar inte att göra så mkt idag, ska väl sitta här och slappa och se film tills jag ska åka och möta Ronja vid Kista för att lämna saker till henne, och sen får vi väl se :)

Fredagar är bäst helt enkelt

Kvällen var mys! Förfest och sen utgång! Metro blev det och well kan ju säga att kvällen blev ännu lite bättre när vi drog därifrån. Bästa var vår lilla eftersak efter Metro, samt vår lilla staoil resa, men fyfan vad jag inte var nykter. HAHAH, ahh eller ngt, vad fan man nu säger ;D haha! Bråkade nästan med ngr blattar och träffa Fredrik sen för att tvinga med han till statoil, oooops sorry jag vet det var kallt :O hahha. Nu ska jag sova. Pallar fan inte koncentrera mig mer på rättstavning så ett längre inlägg kmr väl imorrn. Kan säga att jag och Dj:n var bästisar :D hahahha! Men ahh, godnatt! :)

Jag vägrar

Usch fyfan vad jag hatar sånt här. Mitt goda humör försvann på mindre än en minut. Men jag tänker fan inte tillåta detta förstöra kvällen för mig, så därför kmr jag skjuta undan detta och ta det ngn annan dag. Yes så får det bli. Man mår bara dåligt om man tillåter sig till det, och det tänker jag fan inte göra ikväll! Brur och syster är och köper pizza nu så snart är det mat, och efter det ska jag göra mig iordning :) Ronja kmr hit snart också så då blir det bra :) yes. Because tonight gonna be a good night! :D eller ngt sånt ;D hahah, Yeah!

Powernap!

Yes jag tog mig en powernap, och helt seriöst så tror jag fan det hjälpte :D wiiie. Ahh och jag kan ju säga att här händer det grejer.. eller ahh nästan iaf ;D skrev nyss ett massmeddelande på rollspelsidan och sa att jag ska avgå som admin :O hahah, yeah det kmr faktiskt bli skönt :)

Och för att inte glömma det nu så ska jag skriva om dem där jävla Fejkäggen.. :O Jag var i v-by med Nadja och mamma, och så tittade vi in i godisaffärn då Nadja skulle köpa godis till syster :P så letade vi typ efter kinderägg.. men det fanns ju inga riktiga Kinderägg :O bara chokladägg med typ nalle phu och sånt där tjafs på pappret :O.. så då sa jag att det var Fejkägg :D hahah, vilket jag tkt var roligt ;D hahah! Och nu har jag skrivit om det, vilket jag skulle ha gjort i.. tisdags 8) hahah. Bättre sent än aldrig ;)

Nu tror jag att jag ska leka lite i ps och sen ska jag nog prova kläder och lite sådär :) Blir ju utgång ikväll och jag är sjukt taggad! :D Ahh och så liten förfest för mig, brur och Ronja här innan ;) Me like!

Röda tråden

Morgonpromenad med brur, moster och Alex var mysigt :) Tog typ en halvtimme att gå till mormor :P Sen fikade vi där, satt och dega ett tag och sen blev det promenad hem. Alex skulle ha skrivit ett inlägg nu innan mig.. eller alltså han skrev ett, men bloggjäveln samarbetade inte med han :O vägrade spara det. Så nu vet ni. Hahha 8) Iaf.. jag är typ sjukt trött och funderar på att ta en powernap för att orka med kvällen ;D eller så blir det så att man håller sig piggare om man blir övertrött? Hahah, svårt detta :P Hur som helst ska jag in i duschen snart så kanske piggnar till då :) Dessvärre har jag ont i magen, men hoppas det går över.



Jag hatar mina påsar under ögonen :(

Kortis

Snart är det fredag :) Jag gillar fredagar! Även om dem inte har samma värde som när man går i skolan eller jobbar. Fast nog fan har dem högre värde ändå, jag menar en fredag  är ändå en fredag, and me like fridays! :D hahah, nu är jag trött och snart blir det väl till att krypa ner i sängen och gosa in sig i täcket. Har precis gjort plats för Alexs madrass så sitter på knä framför datan just nu eftersom stolen min står på brurs sida ;P hahah. Men ahh, godnatt mer er! :)

Tröttelitrött

Jag är trött, och klockan är fan inte ens 8 :O hahah, låter ju bra ;D men snart ska vi iaf spela wii, och imorrn ska jag och Alex ta oss en promenad med Nadja :P Tidig morgonpromenad då vi ska mötas halv 10 :P HAHha.
Nadja: blabla.. så tidigt som möjligt
Vi: 9? :)
Nadja: Är ni helt från vettet? Halv 10?

Hahha, det tkt jag var roligt :P Vi trodde typ hon mena sådär runt 8 eller så :O och ba.. vi vill inte gå upp innan 8 iaf xD hahah. Ahh udda humor men hey det är vi väl vana vid? ;P hehehe. Iaf så tror jag morgondagen blir mys med promenad på morgonen/förmiddagen och sen utgång på kvällen :D Låter bra jao! Speciellt om Ronja och My kmr hit och förar också :) Me like the sound of that jao ;) hahah.

Min alldeles egna Spa behandling

Ja ni, idag har jag blivit bortskämd :D med huvudmassage och manikyr :D Hahha ;P Yeah moster färga håret på mig, och sen var hon snäll och fixa mina naglar :) Så nu har jag fint hår och fina naglar :D wiiie :) Hade det mys hela förmiddagen med henne och snacka om lite smått och gott :) mys, mys. Fick träffa Ullis en kort stund också innan jag drog mig hemåt :P Snart kmr iaf Alex hit, så det blir ännu en social kväll :D me like. Social, social, social. Det är mitt nya favoritord just nu :) hahah, säger vi. Helgen ser iaf ut att bli bra. Däremot ska jag ringa Roggie imorrn och fråga om jag kan komma och hämta ett arbetsgivarintyg eller vad fan det nu heter på måndag 8) Så jag kan ta med det till hunddagiset :D Wiiie, wiiiie :D Jag mår toppen :) Men nu kmr bilder och jag ska tacka moster min för en mysig dag<3

Före.


Efter. Hahah, typ bara mörkare :P men det är snyggt :D är mkt nöjd!


Bella och Zkruttan :) och så mina fina naglar :D (dock dålig bild ;P)

Inlägg till Nadja :)

Well Nadja klaga över att jag inte uppdaterat bloggen än.. så får väl lov att göra det då ;) haha, för din skulle sötis :D Men ahh, tänkte skriva ett inlägg för typ en halvtimme sen.. men insåg att jag inte hade ngt att skriva :O omg jag är ordlös! :O HAHHAH! Nae, men jag tänkte skriva om min konstiga dröm, men insåg sen att jag fan inte pallade skriva om den ;D haha, den innehöll tjuvar med smarta rymningar och sen en vandring genom snöstorm, och sedan var jag hos farmor där hon skaffat en till hund som först var en goldenvalp, men som sen blev en kromfohrländer 8) HAHah. Udda. Men ahh, jag ska försöka få ordning på håret mitt 8) eller ordning och ordning.. jag ska sätta upp det i en tofs xD hahha, ser typ ut som hej kom och hjälp mig :) Men det gör inget :P ska snart upp till v-by för att träffa Nadja så vi kan köpa hårfärg :D sen ska hon färga mitt hår! :) Hoppas det blir snyggt jao. Och ska försöka komma ihåg för och efterbild, mitt minne är inte så bra så vi fär väl se :P Nadja påminn mig! ;D men ahh, håret har en tendens att inte samarbeta.. så ska fixa det nu och sen blir väl till att proppa i sig ngt ätbart (har glömt äta frukost xD), och sen ska jag traska upp till byn :)

Photoshop <3

Har fixat Fredriks header nu :) tror dock att slogan på den ska ändras sen, men hur som helst blev jag ganska nöjd med den :) Den blev inte direkt som jag tänkt mig, men jag tkr iaf den blev bra :) me like the car ;D haha, tror iaf han blev nöjd :) Men ahh, nu ska jag nog krypa i säng snart. Eller okej först ska jag se om jag kan fixa en sak i ps som jag kmr lägga upp här, ahh eller kanske inte. Vi får se. Hur som helst ska jag försöka fixa den nu, och sen blir det sängen :) Sååå.. godnatt med er!

Funderingar typ.

Jag fick lust att skriva ett seriöst inlägg. Ett lite mer personligt inlägg. Men det känns som om jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Eller vart gränsen går hur privat man kan skriva. Eller okej.. det är min blogg, och sen är det väl typ bara mina vänner och ngr få andra som läser min blogg.. så vad spelar det för roll egentligen? Jag skriver i bloggen för min skull, för att roa mig själv och för att kunna gå tillbaka och läsa om saker man varit med om. Fyfan nu blev jag orolig över att blogg.se typ skulle dampa och ta bort exakt allt man skrivit. Fatta hemskt det skulle vara :O har ju fan bloggat sen augusti 2007. Hahha, shit helt sjukt länge. Hur som helst så kan jag ju säga att bloggen min är otroligt viktig för mig. Vilket nog dem flesta vet. Haha.

På något sätt känner jag mig nöjd just nu. Som om livet åter igen ler mot mig, och jag menar jag behöver inte må dåligt på grund av att vissa inte gillar mig så som jag gillar dem. Man kan inte bli gillad av alla, och det är väl ändå dem som gillar en som räknas? Jao precis. Så varför då bry sig om dem som inte gillar en? Ja det låter bara så onödigt. Och jag gillar när jag tänker så, för det är då jag mår som bäst. När jag bara är och tar dagarna som dem kmr. Visst jag gillar att planera, men vet att det oftast blir bäst och roligast om man inte planerar så mkt.

Men sen dyker vi ner i en mindre rolig sak, ja det känns som om jag tappar kontakten med personer som betyder så sjukt mycket för mig. och visst jag har lärt mig att man inte träffas lika mycket nu som när man gick i skolan.. men trots att man har lika roligt för det när man väl ses.. så känns det som om man tappar dem. Som om vänner som man hållt nära sig glider iväg.. hela tiden längre och längre ifrån. Och där har vi ett problem, för jag känner mig maktlös. Som om det inte finns ngt jag kan göra åt det. Men sedan inser jag att jag kan göra ngt åt det, men att jag helt enkelt inte orkar. För jag orkar inte kämpa för att behålla alla vänner så nära som man skulle vilja. Dock betyder det inte att dem inte betyder ngt för mig.. nej det kmr dem alltid göra. Och jag måste på något vis tro på att man kan behålla kontakten och fortsätta ses.. även om det ibland känns som om det inte kmr hända.
Jag kan ju säga att när jag funderar på vänskapen så blir jag ibland fundersam.. orolig. Eftersom jag ibland inte riktigt kan urskilja vem som står mig närmast. Jag har väl alltid haft ngn eller ngr som jag varit närmast, men nu vet jag inte längre. Okej, jag kan ju säga att Alex är närmast, dels för att jag känt honom längst och dels för att han troligtvis känner mig bäst. Men sen dyker frågan upp om han verkligen gör det. Känner han mig bäst? Jag vet inte, och det gör mig orolig. För när det sen kmr till saker som jag vill prata om, saker som jag behöver få dela med ngn.. så vet jag inte vem jag ska vända mig till. Inte för att jag inte litar på mina vänner, och inte heller tvivlar jag på att dem alla skulle göra sitt bästa för att hjälpa mig så gott det går. Utan det beror endast på mig. På att jag inte gillar att dela med mig om mina känslor. Varför det är så vet jag inte. Är jag rädd för att bli sårad eller är det ngt annat? Har jag kanske svårt att lita på andra? Hahah, nej. Jag litar på många så jag är säker på att det inte är det. Men så vad beror det då på?

Sociala Sandra

Jag gillar att va social :) Man mår så sjukt mkt bättre då :D haha, jag har haft en riktigt bra dag. Visst vi hade ett tag där då vi inte hade ngt att göra, men vi lyckades iaf roa oss någorlunda ;P haha. Ronja och My var ju här och vi körde Tecken ;D dem mot mig och syster, och brur som publik. HAHHA, alltså första omgången fick vi lika många poäng! :O Helt sjukt jue xD liksom hur stor är den chansen när man räknar poängen som korten är? :P hahha. Sjukt. Och det var verkligen sjukt roligt också! :)

Och btw så fick jag plötsligt massa saker att välja mellan på fredagen 0.o hur fan gick det till? xD hahha. Men ahh, blir nog utgång med Ronja och My och Co :D kmr nog bli asbra! :) Lördagen vet jag inte vad man kmr göra, men äsch det tar vi då :P Imorrn ska jag iaf träffa Nadja i v-by, sen ska vi köpa hårfärg och så ska jag färga håret :D mörkt eller rött.. har inte bestämt mig riktigt än ;P hehhe, spännande spännande :) Och kmr jag ihåg ska vi ta en för- och efterbild igen ;) yes. Men nu ska jag snacka med folk på msn :D aktivt dåra, hahah, eller i mitt fall överaktivt ;P mohahha. Kmr väl ett inlägg senare skulle jag tro ;)

Gammal bild på dem där två ;P hahha x)

Leka :D

Mohahha, idag har vi lekt :) Vi har spelat wii och rummy :D sen blev brur läskig och mobba ner mig i golvet :O HAHA, fast jag var bara flum och rulla runt på golvet och ahde mig xD HAHAHHA! Låter weird I know 8) Sen lekte jag med Nadja :D hon lita inte på mig när jag ville krama henne ;D och sen anföll jag henne och drog ner henne i mammas och pappas säng xD fast hon mosa min mobil och börja kittla mig sen :O och tog en galge som försvar xD hahah, jag gillar att va social! :) Och snart kmr Ronja och My också :) Och nu.. ska jag in i köket och va ännu mer social :D Me like.

Bra låt jao!

13 Januari

Denna dag ser iaf ut att bli händelserik :) Social hela dagen då skulle jag gissa. Snart ska jag och Nadja upp till byn, där vi ska på apoteket och kanske banken. Sen ska vi hem och baka tårta, och efter det hoppas jag på wii eller rummy :D Sen kmr Ronja hit också så social kmr man va hela dagen :D me like. Sen ikväll blir det Tacos och tårta, mums liksom! :D och cola till det hoppas jag :O haha ;D

Jag ska ringa hon från hunddagiset sen också :) vid typ halv ett eller så :) Ahh och så ska jag försöka ändra min telefonsvarare på mobilen 8) hahah, den är så sjukt gammal, och jag har satt som påminnelse att jag ska ändra den i typ.. 3 veckor nu :O hahah, ställer alltid om den för att jag inte orkar xD och ändå kan det ju knappast ta lång tid att fixa en ny 8) hahah.

Ahh och så ska jag säga: Grattis på födelsedagen syster! :D

Inlägg innan jag går och lägger mig

Jag gillar att skriva ett sista inlägg precis innan jag avslutar allt och går och lägger mig. Gillar det kanske för att jag på något sätt nästan alltid är för rastlös för att lägga mig :O hahah, låter weird, men hey sån är jag. Ont i axlarna/skulderbladen har jag också -.-'.. hahaha, som alltid typ. Massage ngn? :D.. ahh till mig då ;D hahah. Nae men egentligen har jag nada att skriva. Nej jag vill inte skriva ner massa äckliga tankar, som för tillfället snurrar lite inne i huvudet :O. Snurr, snurr. Men ahh okej, jag är faktiskt trött så ska sova nu. Godnatt :)

These words are my heart and soul

Alltså denna låt<3

Du vet saker som andra inte vet.

För ett tag ville jag bara sätta mig ner och gråta i ett hörn. Men Tebbs höll mig borta från det. Vad jag skulle göra utan dig vet jag fan inte. Okej, vi snackar inte alltid aktivt, mest på grund utav mig. Men fyfan vad jag är glad att vi ännu håller kontakten! <3 Nu känns det bättre, och jag vet, jag vet.. jag har typ humörsvängar så det skriker om det. HAHAH, neee men det beror ju självklart på saker som händer.. som folk säger.. osv. Hur som helst så säger jag tack till Tebbs som räddade min kväll från att sluta i deppighet :) Och jag skiter i vad du säger eller tror.. du är bra på att säga rätt ord! Iaf enligt mig, för mig, åt mig. Du är bäst<3

Hej negativitet

Dagen var bra, jag hade saker att göra typ hela tiden. Det passar mig. Men nu sitter jag här igen. Deppig. Negativ. Jag klarar inte sånt här. Jag vill ha saker att göra. Vill ha roligt och umgås med folk. Vara social. Jag trivs med att va social. Inte bara över msn dåra. Jag är irriterad på en person, för jag fattar verkligen inte. Förstår inte. Och det är jobbigt. Men aja.. ska gissa låtar med Tebbs nu<3 Kanske blir känns bättre då.

Some will win, some will lose

Jag tyckte ändå jag lyckades följa min planering ganska bra :D Ahh med ngr få ändringar. För efter jag hade duschat körde jag lite mer wii, och sen så var mitt hår för blött så jag och brur såg film innan jag fixa håret ;P Transformers blev det :) Så nu har jag sett den också :D den var bra. Ahh och sen blev det paus i filmen när det typ var en halvtimme eller ngt kvar eftersom maten var klar då. Så efter maten såg vi klart filmen sen körde vi wii igen :D Jag, syster, brur och pappa :) Bowling dåra ;) och jag slog mitt rekord! :D 235 :D Damn i´m good! ;) hahah. Ahh och sen så fixade jag mitt hår 8) och nu sitter jag här. Hahah, håret blev inte så bra, men det är definitivt mer volym iaf ;)

ÅHHH och vet ni vad!? :D Jag fick svar från en angående ett jobb på ett hunddagis! (Malin hon du sa jag skulle maila :D) Så jag ska ringa henne imorrn och så ska vi träffas och så ska jag troligtvis provjobba! :D:D:D:D:D:D Åhhh fan vad nice! :D Hoppas som satan att det går bra! :) *vill, vill, vill* HAhha ;P

Men ahh.. så denna kväll verkar bli lik gårdagens kväll. Vad är det med folk? Svårt att göra ngt en vardagskväll? :O HAHHA.. säger jag som numera är arbetslös och som dessutom inte ens hör av mig till ngn och frågar... 8) hahah. Ohja jag har verkligen rätt att klaga då xD hahah. Men okej.. så jag ska svara på lite roll och sen får vi se vad som händer.. blir väl troligtvis ännu en film. HAhah. Ahh om min rygg pallar det :O har sjukt ont i ryggen :( not good.

Planering jao

Har varit uppe i v-by med moster och mor :) Vi gjorde typ inte så mkt. Dock så hitta jag en snygg t-shirt på Gina för 49 kr :D billigt liksom :) Den är enkel och rööööd :O yeah. Sen gick vi iaf till coop i vinsta :) Mamma köpte mat till imorrn, för imorrn fyller syster år och då ska vi äta tacos! :D Ahh, och tårta såklart :D mums!
Sååå, planering för dagen kmr här:

* Spela lite wii, Bowling jao ;D Måste försöka bli bättre :O
* Duscha
* Prova nya tröjan jag köpte idag :)
* Fixa håret :)
* Se film, vet inte vilken dock :O men det märker vi :)

Och det är så långt jag har kmt. hahah x)

inte igen tack

Tisdag. Och denna dag ser inte ut att bli mkt bättre än gårdagen. Inte för att kvällen var helt värdelös. Jag menar visst jag hade tråkigt som satan, men hade iaf sällskap via msn hela tiden :) Dessutom roade jag mig ganska bra med att bombadera bloggen med massa inlägg ;D haha, tur att man är lättroad. Men ahh, ska väl göra mig iordning snart så man kan följa med mamma till byn och träffa moster. Handla lite och sånt där. Och efter det har jag iiiiiiiiiiiingen aning om vad jag ska göra :( Men nu säger vi såhär!.. att om det blir ännu en tråkig kväll idag så ska jag baka eller gå på hemligt uppdrag :) mohahha, jao vi får väl se. Synd att det är kallt ute bara för jag kom på en bra sak man kunnat göra annars :O.. nu vill jag inte ha vinter längre.. ge mig vår! :D heheh. Men ahh, ska försöka göra ngt åt mitt tråkiga hår -.-' eller så skiter jag i det? hmm.. låter bekvämt att bara sätta upp det i en tofs.. men fan vad tråkigt :O hehhe. Frågar mamma när vi ska gå istället, sååå hinner jag duscha gör jag ngt roligt med det, annars blir det tofs så fixar jag håret när jag kmr hem och har duschat 8) wiiie, lite planer iaf. Hahah.

i´m out of control

Nu är frågan om dessa inlägg som skrivs efter tolvslaget räknas till dagens inlägg :O alltså.. i antal. Jag räknar det iaf :D.. såå.. 5 inlägg idag :) 6 med denna :D miohahah :D och sååå nu undrar ni vad jag ska skriva nu.. har ju fan skrivit arslet av mig nästan :O ehehhe. Men jag har alltid ngt att skriva. Sen är frågan om det verkligen är intressant att läsa men det får man ju avgöra själv ;D haha *smart*. Idag upptäckte jag iaf att jag har typ en centimeters utväxt -.-'.. såå måste färga håret snart igen :O HAha. ahh sen ngn gång. Mer röd då :D i guess. Tänkte bara att jag ska bli döv först :) eftersom jag lyssnar på sjukt hög musik i mina hörlurar ;D men det är nice. USCH REKLAM :F... msn smilisar </3.. ehehhe. Men okej, jag beslutar mig här för att detta får bli "dagens" sista inlägg, och att jag ska stänga av snart 8)

BILD!

Mina nattpolare :D... hahah, eller ngt... KVÄLLSPOLARE :D.. Msnmänniskor! :D .. KOMPISAR<3

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text.
Där står det en del jag skulle vilja skriva :) Men det är hemligt så ingen får veta! *plockar fram min lilla hemliga bok* mohaha. Godnatt med er! :) eller ngt.

Nämen titta vad jag hitta! :D

... När jag kikade bdb för att jag hade nada att göra 8) såå naturligtvis kör vi :D

Vad gjorde du igår?:  Åkte bil och buss hela dagen typ 8)
Har du ett eget rum?:  Nej, syster snodde det :O hahah xD
Är du kåt just nu?:  Haha nej bara uttråkad 8)
Tycker du om stjärnor?  Hell yeah! :D
Vad ser du om du tittar bakom dig?:  En vägg 8) eller ryggstödet till stolen för jag är så kort att jag knappt ser över det! HAHAH! *kvällshumor*
Gillar du att baka?:  Joda :)
Föredrar du blondiner före brunetter?:  Nae, brunett tror jag i så fall 8)
Hur många kontakter har du på bdb?:  Ehh.. 31  ;D
Har du varit inne på snyggast.se?:  För läääääänge sen ja :P
Har du skurit dig?:  Ja hacka grönsaker är nog inte min grej :O AHAHHA!


Älskar du någon just nu?:  Jag älskar många personer ja.
Vad åt du senast?:  Lasa.. nej GLASS! :D neeeej nu ljög jag.. NUTELLA :D mohahah.
Brukar du skriva fel på tangentbordet?:  Alltför ofta jao ;D
Finns det någon du hatar?:  Hatar är ett starkt ord :O
Har du druckit?:  Inte för tillfället nej ;P
Har du varit otrogen?:  Nope
Vad ska du göra i helgen?:  HA ROLIGT! :D hoppas jag :O
Vill du dö ?:  NEJ :O
Har du någongång ägt en plastros?:  en vadå? 0.o
Tycker du om att teckna?:  Ibland typ 8) *SÄLLAN*
Har du ljugit?  Vem har inte?
Vad vill du bli när du blir stor?  hmm,, snäll? :D hahah, nej jag vill bli miljonär! :D
Har du tittat på melodifestivalen?  Yes, tradition jue!
I så fall, vem hejade du på?  MÅNS är bäst! :D
Gillar du mat?:  Ja om den är god ;D *smart*
Hur lång är du?: 1,60 hoppas jag :O
Har du hål i öronen:  Jao
Hur mycket är klockan?:  23.52
Har du en tjej/kille?:  Nope
Har du något slags nitarmband?:  Ahh ngnstans :O.. hmm undrar vart det är ngnstans 0.o
Är din säng bäddad?:  Jao jag är duktig :D
Vad är ditt smeknamn?:  Ehh.. Superwoman? Sandi.. sussu.. ahh bara konstiga ;D
Hur många bilddagböcker har du haft?:  only one.. the one and only :D hahah.
Vad är din dröm just nu?:  I´s a secret I´ll never tell :D *försöka härma Gossip Gril*
Är du emot homo-bisexuella?:  Nope
Varför gör du den här saken?:  .. UTTRÅKAD! MED STORA JÄVLA BOKSTÄVER! :D


Har du en teve i huset?:  Flera stycken faktiskt :) fast ingen är min :O
Vilken är bästa låten just nu?:  hmm.. finns så många :O
Har du blivit sviken?:  Har väl alla ngn gång?
Vilken klass går du i?: .. *arbetslösklassen* :D... hehehe. (DPSB-06 forever <3)
Har du varit olyckligt kär?  Jao
Tänker du göra klart det här testet?:  HELL YEAH ATT JAG SKA :D
Största sorg just nu?:  Tråkighet :O no work :(
Största glädje just nu?:  Tebbs och Jouline :) maha..
Vem skulle du dö för?:  Den frågan är typ weird.. för dem man älskar så mkt att man kan dö för skulle nog inte vilja att man dog för dem.. :O och dog man för ngn som skulle vilja det så skulle det vara fejk jue 0.o... HAHHAH, ehhh. jag älskar många blir mitt svar där :)
vilken är din favoritfilm?:  ojojojioojj... Typ alla med Will Smith är bra! :D.. PIRATES är grym! Spirit! DISNEY!!!! :D ahhaha xD
den starkaste du vet?:  starkaste 0.o... inte jag iaf xD
vad är det snyggaste på dig?:  ehhhhh... ingen aning :O ngn som har ett förslag? xD om ngn ens orkar läsa hela skiten xD hahahah.
Hur mycket är klockan nu då?: 00.02
brukar du göra smileys?:  ALLTID! :D SMILISAR<3<3<3<3 :D
Har någon kallat dig hora/bög?:  Alex gillar att skoja men inte på allvar nej :P
Hur många palestina-sjalar äger du?:  HAHAHA, ingen 8)
Vem hatar du mest?:  Hata är fortfarande ett starkt ord :O
har du på dig för kläder nu?:  MJUKISAR!<3 tröja och underkläder 8) ahh och strumpor :D annars skulle jag frysit om fötterna :O haha.
har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar:  Ja
Vill du gråta?:  Alltför ofta men nu inte :D
Fryser du ofta?:  Hmm.. tror det :O haha.
tycker du att du är söt?:  ibland 8)
Äger du en papperskorg?:  Yes :) och den är typ alltid full för jag orkar aldrig tömma den, och när jag väl gör det blir den full nästan direkt :O hur går det till?.. hahaha 8)
Har du ett landställe?:  Neee.. eller... NOOOORRRLAND är mitt landställe :D heheh..
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?:  Ehh.. tvinga Tebbs och Jouline att läsa det och.. försöka komma på ngt att göra x) haha.
tror du på kärlek vid första ögonkastet?:  Halvt.
Har du en morgonrock?:  Ahh i garderoben, och den används typ aldrig 8) haha.
Vem litar du mest på?:  Finns flera så orkar bara nämna ngr få. Alex, Kamilla, Nadja .. m.fl. :)


I brist på annat att göra

Well det lär ju dyka upp fler inlägg här dåra. Eftersom jag inte har ngt annat att göra. Jag orkar inte se film längre, nej jag ska försöka gå och lägga mig snart. Ligga i sängen och krama kudden 8) hahah, har ju 5 kuddar varav ena till och med kallas Kramkudden :D Hej jag är 19 år märks det? :) HAHHA.
Men ahh, sitter här och lyssnar på musik och funderar ändå på om jag ska se ngt Fresh Prince avsnitt samtidigt som jag snackar med Tebbs. Men nae.. jag vill lyssna på musik ;P Jag kan ju roa mig med att leta efter ngn bild att lägga ut här. hahah, måste verkligen lägga in fler bilder, har alldeles för många bildlösa inlägg :O fy skäms på mig jao! heheh. eller HEEEE HEEEE som Michael Jackson sjunger just nu ;D hahah! Och jag hatar reklamen i Spotify -.-' men är för snål för att köpa premium jao 8) hahah. så jag får helt enkelt stå ut jao. Men ahh okej, nu är frågan om jag ska lägga in en låt eller en bild.. :O blir en låt för jag vet inte vad för bild det skulle bli ;D *öppna youtube*.. så alla vet :D hahahah.

För att Mcfly är så sjukt bra! <3

- Förvänta er minst ett inlägg till innan jag går och lägger mig.. 8) hahah.

Uttråkad till max

Oj vilken chock att kvällen blev tråkig. HAHha, jag hatar det. Är rastlös som tusan.. Uttråkad som fan! Äckliga måndagskväll.. jag hatar såna här kvällar.. eftersom jag bara sitter och typ.. stirrar 0.o eller typ kikar bilder som får en att sakna gamla tider. Fyfan. Ohhhja mina kvällsinlägg dem senaste kvällarna har absolut varit skitpositiva. HAHAH. Hej Negativitet :)
Men aja.. blir väl filmtittande dåra i guess. Men vilken? :O eller ska man kanske se lite Fresh Prince? Då blir man alltid glad iaf :) eller nej! SHIT! måste se om det finns ngr fler Ugly Betty avsnitt :D <3 I så fall ska jag se det jao! *byter sida för att se om det finns*.... YES! ett avsnitt finns iaf! :D Då ska jag se det! Sen efter det får det nog bli ngn film :) Troligtvis jao. Nackdelen när man ser film är dock att man måste stänga av musiken :O HAHAH, vilket problem. HAHa.

Och medans jag väntar på att Ugly Betty ska bli klart så får jag väl skriva vidare här :P om vad? Well jag kan säga att jag är festsugen :O RONJAAAA! Utgång i helgen var det va!? :D hahha ;D och såå kan jag ju säga att jag troligtvis är arbetslös hela veckan :O så den som vill.. paxa upp mig så gör vi ngt! :D HAhah. Än så länge ser det ut såhär:
Tisdag: Till v-by med mamma och Nadja :) (det tar INTE hela dagen så ngn? :D)*
Onsdag: Träffa Ronja :D
Torsdag: Hundvakt kanske? 8) träffa Rose då :)
Fredag: TOMT!!!
Lördag: TOMT!!
Söndag: TOMT!!
Ahhh, alltså under dagarna dåra, för fredag eller lördag blir det väl utgång dåra I guess :D Fast jag vill ha hemmafest :O klassfest? Kryssning? HAHAH ;D *sitter och drömmer mig bort här* Sen ska jag väl påminna folk om att jag INTE har ngt åkkort :'( såå det blir inga millånga resor här inte :O hahha. Nattliga promenader ngn? ;D hahahahha, jag dööööör! Jag är så sjukt uttråkad 8) Ugly Bettttttyyyy... skynda :) 43%. Wii wii wiii :) Jag kan spela wii imorrn också. Själv? :O Juste... dem som missat det.. VI HAR ETT WII HEMMA! :D Så vi kan spela wii sports xD hahah 8) och en pulkabacke i lekparken nästan precis utanför där jag bor :D.. *försöker locka hit folk* ;D dock... har vi ingen pulka 8) HAHHAHA. men ehhh.. det är bara att slänga sig ut över backen och sjunga "I belive I can fly! :D jag lovar att det är roligare än jag har ni iaf 8) hahah. Trots detta skriver jag sjukt många "hahah" 8) HAHAH. AHHAHHAHAHHAH *flumvarning, akta er :D* 63% :D .. snart klart, snart klart :) och är det blabla.. 3 procent nästa gång så kmr jag typ.. 0.0.. HAHAH, 3 is my number :D eller ngt sånt. *Snackar med mig sj just nu typ* heheheh hahaha ohohoho ihihihi 8) ehehhe yeah. 72.5%! Var fan nära blalbla.. 3% xD HAHAH. Snart är det Ugly Betty :) Och jag kmr vara döv inom den närmaste framtiden. Har hörlurarna och typ lyssnar på hög musik, bara för att det är så.. nice :D men.. får ont i huvudet och öronen.. :O men struntar i det xD hahah, duktig man är typ 8) ehhehe. 86%!!!!! :D om den stannar på 99 dödar jag ngn :O hahaha, så ni vet liksom 8)... lallalala.. nu säger Tebbs ngt :D *klicka upp msn* hon tkr jag ska lyssna på ngt på youbue :P så ska göra det. Men FÖRST! ska jag lägga in en bild från när vi körde "Sten, sax, påse" över msn! ;D NU ÄR UGLY BETTY KLART! :D

JAG LEDER! :D - Att hon vann sen låtsas vi inte om... 8) HHAHAHa ;D

Mkt bättre

Okej jag klarade inte av den där dystra bakgrunden ;D hahha jag fick seriöst fel i ögonen av att se den :O hahha (=pedantisk) hehehe 8) men ahh, inte heller orkade jag hålla på i ps själv.. så jag bad Tebbs göra en bakgrundsbild till mig :) And voilá! :D mycket snyggt om jag får säga det själv! :) Taaack! :D <3

Jaha.. nu då? :O Kvällen ser ut att bli tråkig. Seg. Inge bra :/ Såå då tar man upp mobilen och hoppas på det bästa :) hahha, jag menar visst är det bekvämt att sitta här hela kvällen och bara slappa och lyssna på musik. Men nej jag vill göra ngt annat. Nästan vad som helst :O hahha. Idag har jag iaf ingen ångest inför rollspelandet, nej det känns bättre :) Däremot har jag ångest över arbetet :( jag trodde ju jag skulle få jobba i veckan, och visst det är väl skönt att inte jobba. Men liksom.. pengar! :O hhhaha. Aja, jag har lite pengar nu iaf, och jag får väl helt enkelt snåla ;P hahha, iaf lite 8) inte alltför mkt. Men ahh vi får väl se hur kvällen utvecklar sig, om den blir tråkig eller om det händer ngt roligt denna måndagskväll x) hahah.



Bloggfixande typ hela dagen jao

Efter mkt kämpande är jag nu klar med bloggen :) Eller okej, det finns två småsaker som jag säkerligen kmr fixa sen.. pedantisk som man är ;P men just nu orkar jag fan inte. HAhah , har fan suttit här i ett flertal timmar så nu får det räcka. Kanske är bakgrunden för dyster också, men inte fan tänker jag ändra det idag ;D haha.

Men då jag har ju inte skrivit ngt idag :O hahha, fy skäms på mig ;P men ahh, så jag har inte gjort så mkt. Kunde trots all skit somna igår och sov som en stock. Vaknade vid 9 och var pigg som satan :O hahha. Fast låg ändå kvar i sängen en halvtimme då det var så varmt och skönt x) Sen klev jag upp och då blev det till att sitta vid datorn och typ svara på lite roll (det kändes ganska bra faktiskt :D) och sen satt jag ju och höll på med headern ända tills brur och jag gick upp till v-by strax efter ett :P Där uppe gick vi till banken och sen köpte vi en födelsedagspresent till syster vår. Ahh och så träffa vi Nadja, Ullis och Mika :P Fast Mika gick nästan direkt, men vi hade sällskap med Ullis och Nadja ett litet tag :) Mysigt. Vi skiljdes åt och jag och brur köpte mjölk och semlor innan vi gick hem :P Sen har jag bara suttit här :O haha, eller jo! jag ringde apoteket också, hoppades på att få tider eller ett schema eller ja vad som helst :O men inte. Dem hade inget behov av min hjälp för tillfället.. så arbetslös tills dem hör av sig :/ that´s not good. Blir väl till att besöka Arbetsförmedlingen inom en snar framtid och typ.. "Hej :).." Jag hatar dem :D hahah. Okej, nu ska jag ta en kort datapaus ;P ska fråga brur också om han vill spela wii med mig :) Kanske syster också.

Bubblan sprack

Det går skit för mig. Dels för att jag inte har ngr bra kroppsbilder av mig. Vilket jag skulle ha behövt för att göra en header som jag fick en idé till. Men icke.. så jag har suttit och försökt göra ngt annat istället.. jag blir inte nöjd. Inte alls. Det blir bara massa skräp. Hatar det. Sen kmr brur in och tkr jag är knäpp.. okej det visste vi ju redan.. men han tror typ att jag tkt dem var tråkiga för att jag gått och lagt mig tidigt när vi varit hos farmor men att jag nu sitter uppe.. HAHAH. För det första blir jag inte lika trött när jag sitter vid datan. Jag skulle med all säkerhet kunna sitta till 5 bara jag har ngt att göra. Det kan jag inte om man typ ser på film eller spelar eller så. Det bara är så. Plus att jag han inte ens har ngn aning om vad som rör sig bakom mitt pannben. haha, han har ingen aning, och inte heller tänker jag dra upp det. Nej jag ska väl sova. Sova, sova, sova. För nu är allt förstört. Allt. Han kanske inte förstår det men han förstörde det. För medans jag försökte med headern och lyssnade på musik släppte jag för ett tag allt det jobbiga. Jag liksom flöt in i min egna lilla värld och bara var. Well nu är bubblan sönder och just nu vill jag bara gråta. HAHAHAH. Stopp där, nu ska jag sova.

Mina räddare <3

I vanliga fall är det rollspelandet som håller mina tankar borta från sånt som jag bara mår dåligt av att tänka. Men inte ikväll. Nej just nu får jag bara ångest när jag tänker på rollspelandet, så ikväll var Tebbs och Jouline min räddning. Utan dem skulle jag fan suttit här och deppat sönder. Men nej jag har skrattat och haft mig, skrivit aktivt på msn i flera timmar. Dock vet jag att det värsta är kvar.. nämligen att somna. Fan jag hatar att gå coh lägga mig när huvudet är fullt med tankar jag inte vill tänka. Så därför kan vi ju ganska lätt lista ut vad jag kmr göra.. well jag kmr sitta uppe länge. Har planer på att fixa min blogg, och Fredriks för jag ser nu att den ser ut som hej kom och hjälp mig i firefox :O hahha, fast den såg bra ut i explorer. Hatar sånt. Och pedantiskt som jag är måste jag ju fixa det. Såå well min planering när Tebbs och Jouline drar (dem har ju skola imorrn så) är att först och främst duscha, en snabbdusch innan jag sätter mig här igen för att försöka fixa Fredriks blogg, och sedan en ny header till min. Sen får vi se om det blir film eller ngt. Jao det ror lite på hur lång tid det tar att fixa bloggarna, samt hur trött jag är. Måste vara riktigt trött innan jag går och lägger mig, annars skiter det sig :O Hur som helst så får mina två räddare massa <3<3<3<3<3<3<3

Så nu passar det?

Vi har en hel del interna saker där uppifrån nu ;D hahha. "Så nu passar det?", "KommeruVick?" och jaa jag vet inte vad ;D Men jaaa, nu är man iaf hemma. Sthlm i mitt <3 typ ;) haha. Blir en kort resumé av dagen, jaa eller vad fan det nu heter ;P Uppe tidigt, åkte i trång bil till övik där vi sedan bytte till en större bil. Ett tag trodde vi att Pa´s kompis (eller vem fan det nu var vi lånade bilen av var) skulle köra oss 0.o Han satte sig nämligen i förarsätet och backade ut den.. HAHHA, alltså vi blev knäpptysta och hela alltet var så komiskt att när han sen klev ur började vi garva som satan ;D hahah, humor<3 Pa körde som en galning men det gjorde inte mig ngt då vi kom fram till sundsvall typ 40 minuter innan bussen skulle gå. Alltså hann vi äta lunch innan :)
Sen blev det bussåkning i ngr timmar, och jag kan ju säga att det enda som stämde var startstation och slutstation ;D för vi skulle enligt vår lapp åka buss från sundsvall klockan 12.10 från hållplats O och vara framme i Sthlm klockan 18.10.. Vi åkte från sundsvall hållplats P typ klockan 12.40 och var framme i Sthlm typ 17.05 eller ngt ;D hahah. Jao plus att vi inte stannade i Tönnebro vilket vi hade trott :O hahah, weird, men inte fan spela det oss ngn roll då vi bara var glada över att vara hemma en timme tidigare :D yeah! Men ahh, på bussen lyssna vi på musik och sov, sen såg vi Hitch utan ljud och utan text.. HAHAH, tur man sett den flera gånger jao ;P och sen spela jag och brur lite spel på min mobil också :)

Nu sitter jag här och snackar med Jouline och Tebbs :) Dem som verkar gladast över att man är tillbaka :P hahah ;P Duktig har jag varit också, både packat upp väskan, satt på en maskin tvätt samt bäddat rent sängen :D Det ni! Ska gå och duscha snart också, men orkar inte riktigt än ;P hahah. Men ahh, ska lägga in lite bilder från vistelsen uppe i Norr också ;)






Uttråkad eller? xD

Jaha.. här var det segt som attan. Jag pallar fan inte se på robinson som dem andra gör. Nej robinson suger! :D haha, säger vi. Såg det ju som sagt för flera år sen, och då tkr jag det var bra. Men nae.. det är skräp :) haha. Palla följa robinson liksom. Så vad ska jag göra dåra? Well jag ska duscha :) men det tar ju knappast en och en halv timme -.-' eller hur länge som robinson håller på. haha :P Har för mig att dem sa att det sluta halv tio, och då ska vi typ se film iaf :) och äta paj med vaniljsås! mums! :) Eller ahh.. fetta upp oss med andra ord xD
Sitter iaf här och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan gå och duscha 8) är irriterad över att typ alla mina kläder är antagligen smutsiga eller täckta med hundhår :O hahah, är jag verkligen en hundmänniska? :O HAHHA, skoja! Hell yes att jag är!<3 Släng er i väggen skitsamma att kläderna är fulla med hundhår :) Visst det kanske inte ser fint ut eller så, men whatever :D hahha, eller ngt.

I brist på mer att skriva blir det ännu en lista :D bara för att ha ngt att göra. hahah 8)
Ett test för dig som har tråkigt!
80 frågor om dig:
1. Fullständigt namn? - Lisa Sandra Sara Helén
2. Exakt ålder? - 19 år (orkar fan inte räkna ut den EXAKTA åldern ;D)
3. Vart bor du? - Hemma
4. Bor tillsammans med? - Min familj
5. Husdjur? - Sällskapsdjur heter det 8) har inga just nu :(
6. Färg på ditt hus? - Bor i höghus.. grått och trist typ
7. När är du född? - 16 sept jao!
8. Klass? - DPSB-06!!<3 (inte för att jag går i den längre, men vafan vi ägde! <3)
9. Vilket år tar du studenten? - tog studenten 2009 ;)
10. Något jobb? - sitter i kassan och plockar varor på ett apotek :) om jag nu fortfarande får jobba där :O
11. När gick du upp i morse? - halv elva :O = sent ;D haha.
12. När ska du sova ikväll? - ingen aning, inte alltför sent då man ska upp tidigt imorrn :P
13. Duschat idag? - Nee men ska så fort jag e klar med de här frågorna xD
14. Kramat någon idag?- nee :(
15. Pussat någon idag? - nee
16. Vad har du ätit idag? - pepparkakor, pizza, äpple, pajdeg och såna där.. ehh.. enrgydextrol eller vad fan dem nu heter xD
17. Dagens klädsel? - tröja och mjukisar :D typ som alltid jao.
18. Dagens smink? - nada.
19. Dagens sötnos? - vovven<3
20. Dagens roligaste? - hmm.. Pa ;D
21. Har du många vänner? - Joda :)
22. Hur många har du kysst? - inte så många
23. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
24. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma :P
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Fredrik, "Ok, jupp det gör vi :) godnatt och sov gott! :) kyssar<3"

FAVORIT:
26. Film? - hmm.. Pirates<3 Avatar kanske :D m.m
27. Låt? - hmm.. har ju massa men vi kör på World behind my wall med Tokio Hotel :P
28. Mat? - Tacos tror jag :)
29. Dryck? -  Cola alla gånger! :D
30. Färg? - blå
31. Stad? -  Sthlm i mitt <3!
32. Land? - Sverige i guess :P
33. Ämne i skolan? - Sällskapsdjur var bäst :)

SENASTE:
34. Personen du tänkte på? - Nadja<3
35. Gången du spydde? - ehh.. länge sen som tur är :D
36. Gången du grät? - förra året ngn gång ;D haha, ja jag minns faktiskt inte riktigt :P
37. Pizzan du åt? - hemmagjord
38. Gången du var i Göteborg? -
oj.. typ när jag gick i ettan? tvåan? (på gymnasiet)
39. Gången du var i Stockholm? - i söndags :O
40. Gången du var full? - ehh.. jag vet inte :O nyår? kanske. haha 8)
41. Gången du var hög? - Aldrig :)
42. Personen som såg dig gråta? - ehh ja det var en bra fråga :P Gråter helst inte inför andra :P

ANTINGEN ELLER:
43. Svart eller vitt? - svart
44. Hund eller katt? - hund!<3
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - olika
46. Tv-spel eller datorspel? - tv spel
47. Hångla eller pussas? - båda :)
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - har inget av dem xD fast hade playahead för länge sen :P
49. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad
50. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother
51. Har du svart hår eller blont? - typ brunt med rött inslag ;D (naturlig blond)
52. Har du blåa ögon eller bruna? - blå
53. Choklad eller lakrits? - Choklad :D
54. Göteborg eller Stockholm? -  Stockholm
55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
56. Coca cola eller fanta? - Coca cola :D
57. Pizza eller kebab? - pizza
58. Randigt eller prickigt? - randigt :P
59. Älska eller älskas? - Båda
60. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
61. Personer du älskar? - många
62. Personer du hatar? - hata är ett starkt ord :O
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - en 8)
64. Glassar du ätit på en dag? - oj... ehh.. typ 5, 6 st ;D eller ngt sånt :P
65. Gånger du ätit kött? - rätt många
66. Gånger du haft minnesluckor? - beror nog lite på hur man ser det... :O Jag har dåligt minne ;D
67. Gånger du varit hög?
- Aldrig!
68. Gånger ditt hjärta brustit? - Det stod 2 gånger här från förut när jag gjorde det så antar 2 8) haha.


V
EM

69. Ska du träffa imorgon? - mamma och pappa för vi åker hem då ;D
70. Sjöng du senast för? - ehh.. brur, syster, alex, farmor och pa xD hahah.
71. Hade du senast en msn konversation med? - Jouline :D
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen för tillfället faktiskt :)
73. Förtjänar att dö? - ingen jag kmr på just nu


V
AD:
74. Gör dig glad? - vänner, hundar, komedier, fester, familjen ibland ;D m.m.
75. Gör dig ledsen? - olika, men oftast mina äckliga tankar :O
76. Vad vill du helst göra nu? - Åka hem xD hahah. Ha ngt roligt att göra :O Festa! ;D träffa folk! :) ahh finns en del att välja mellan ;P
77. Vill du ha nu? - en hund som alltid <3 :)
78. Önskar du dig i julklapp? - olika, en hund står alltid med ;P
79. Längtar du till? - tills jag skaffar hund jao :) *tjatig* ;D
80. Ångrar du i ditt liv? - vissa saker jaa, men i det stora hela.. nej :)


All the doodah day

Sista dagen här.. och vad har man gjort? typ nada :O Eller okej jag har bakat paj, spelat wii och sen så gjorde vi ju pizza till middag. Men mer än det? :O.. Joo en sak till, jag och syster lekte rövare i köket under en halv minut, men vad fan har jag gjort resten av dagen då? :O hahha. Okej, då räknar jag inte med min och farmors händelserika morgon med den rökiga källaren, och inte heller då när vi skulle fixa isolering vid fönstret som jag råkade ta sönder 8) haha. Såå okej da, lite har man ändå gjort idag.

Hur kvällen kmr spenderas är nog att va social, farmor ska se robinson och då får vi väl se vad jag hittar på. Har fan inte sett robinson på flera år, men känner mig inte heller det minsta lockad av att se det igen ;P haha. Ahh så vi får väl se. Kanske ska packa så man slipper det imorronbitti? :P Ahh halv 9-9 åker vi härifrån imorrn, med bil till sundsvall och sen blire buss därifrån. Visst har det varit mysigt här uppe, men ska bli skönt som fan att komma hem :)

Rökigt jao! 0.o

Alltså hela farmors källare är typ full med rök :O helt jävla sjukt. Hon elda i ngn spis som hon annars inte brukar använda (?) och så började det ryka in och hon klagade över att det gjorde det. Sen gick vi ner kanske en kvart senare, och då var det hur rökigt som helst 0.o Gick fan inte att andas och det bara rann tårar ur ögonen :O lite läskigt faktiskt då vi blev tvungna att ta oss in i det mest rökigaste rummet och banka upp fönstret :O fyfan det känns fortfarande som om jag har rök i lungorna :/ usch! Ahh och sen råkade jag ha sönder farmors fönster också då jag knappt såg något och skulle slå upp fönstret med "huvudet" av en yxa. Haha, bra gjort liksom. Men, men, vi fick iaf upp fönstret till slut så när vi var nere lite senare så hade röken minskat iaf. Tur det :) Synd bara att jag var så klantig att fönstret gick sönder :O hhehe.

Well, well.. jag och farmor såg på "So you think you can dance", vilket enligt min mening är ett ganska roligt program att se på :P Har aldrig följt det då jag aldrig fattat vilka dagar/tider det går xD däremot så har jag sett ngr program lite här och där, och det är alltid intressant att se hur sjukt duktiga alla är :P Men ahh, farmor bad mig baka en äppelpaj igen så vi blir av med alla äpplen som hon köpt 8) hahah. Dock tror jag att jag gör det lite senare, eller så passar jag på nu medans farmor ser på skidskytte.. hmm, hahah alltså jag kan seriöst inte fatta hur folk kan se på sånt 8) Det är bland det tråkigaste som finns att se på xD yes.

Hade tänkt göra en lista också, och i brist på annat så ska jag väl göra det också :P måste bara in på bdb och hämta ngn bra ;P hahah. I för sig gick Alex upp nyss, men aja, han får vänta :P Jag kan va social när jag gjort klart min lista ;D haha. Bra prioritering jao ;P

nämn någon som gjorde dig glad igår: Fredrik :)
vad gjorde du kl 8 i morse: sooooov!
vad gjorde du för 15 minuter sedan: läste bloggar skulle jag tro :P
det sista du sa högt: "Vad gör du för något Alex?"
vad var det senaste du köpte: ehh, godis? :D
vad är det för färg på din ytterdörr: brun tror jag :P
vad är det för väder hos dig just nu: SNÖ och Sol! :D
tror du på kärlek vid första ögonkastet: halvt
sover du tungt: bra fråga :O
drömmer du mycket: oftas ja :P
mardrömmar: inte så ofta :)
vilket ämne är roligast i skolan: Det ämne som VAR roligast var sällskapsdjur, Hundar! :)
trivs du med ditt jobb: joda, helt okej :)
favoritklädsel: mjukisar jao!
favoritlåt just nu: hmm.. "The world behind my wall" med tokio hotel tror jag nog :O har dock många favoriter :)
vad ser du om du tittar åt höger:  En skrivare, ett fönster :P
vad gör dig glad just nu: Att jag har täckning på mobilen ;D <3
vad ska du göra härnäst: vara social typ :P
höger eller vänsterhänt: höger jao.
humör just nu: glad typ :)
klädsel just nu: tröja, mjukisar, underkläder, strumpor
musik just nu: Beyoncé - Halo
sommarplaner 2010: hmm, har faktiskt ingen aning :O
hur många kuddar sover du med: här 2, hemma har jag 5 :)
spelar du nåt instrument: nope
morgon eller nattmänniska: lite både och :P
bio eller promenad: det kan nog vara lite olika :P
är du kittlig: typ jao ;P
stjärntecken: jungfrun
äckligaste insekten: typ.. kackerlacka..?
vad vill du jobba som? ngt med djur, helst hundar :)
vad gör du om du får hicka? Skrattar och roar mig själv med den ;D
antal timmar sömn inatt? typ 8 timmar
vem sov hos dig senast? Alex
vem längtar du mest efter? Kamilla <3 eller Fredrik (a)
vilken buss åker du oftast? ehh, bra fråga 8) åker sällan buss.
vilken årstid är det nu? Vinter :D
anser du dig själv snygg? ibland


Det finns inget du kan göra åt det :)

Jag är en störande lite sak. HAHA, ahh alltså om folk inte visste det så vet ni det nu! :D Jag stör mig på att brur, syster och Alex sitter uppe hela natten och spelar och ser film och har sig, medans jag och farmor sover :O Stör mig därför att dem har roligt utan mig :O HAHA, sen stör jag mig på mig själv för att jag stör mig 8) Hahah. Liksom får väl göra ngt åt saken om jag stör mig ;P och hur många gånger har jag skrivit "stör" nu? 0.o.. weeeeirdo :D Men ahh, okej jag gick upp imorse, halv elva typ så var inte så tidigt precis 8) Såg på ngn konstig film med farmor, lite småsöt sådär :P Sen spelade jag wii :) Bowling och tennis, bowlingen gick sådär eftersom jag först förlorade min pro-status 0.0 men fick iaf upp den tillslut :) haha, jaaa det rä superviktigt ;D haha. Ahh och tennisen behöver vi inte ens nämna för jag suger på den :D haha.

Så vad ska man göra idag då? Ngn som kan gissa? x) haha, jao troligtvis det vanliga =spela wii, spela kort och se film :) maha, stor variation det är här uppe jao 8) haha. Ahh visst ja, sen ska farmor se Let´s dance ikväll också. Jag gillar typ inte det :O såg endast den gången när Måns var med :) Vilket var för ngr år sen typ :P yes. Har egentligen inte att skriva här heller, men skriver bara för skrivandets skull typ xD som vanligt dåra. haha :P yeah. Men jao okej, ska sluta här och istället kika en trailer till Iron man 2 (hoppas den är bra då ettan är riktigt bra!) och sen blire väl till att va social eller ngt 8)

I´m a dreamer and dreaming's what I do

Ännu en dag där man typ inte gjort ngnting. Har spelat kort, spelat wii (blev faktiskt pro på bowlingen! :D) samt sett på film och tagit mig en promenad ute i det fina vädret :) Social hela dagen lång, men det är typ så det blir här uppe.
Mår toppen förutom vissa saker, dels för att jag har skitont i ryggen :O vet inte ens varför :/ och sen har jag ju självklart ont i axlarna/skulderbladen, men det är ingen nyhet precis 8) hahha. Sen fler saker som vi inte behöver ta upp.
Längtar hem så man kan träffa lite folk :D, och sen så hoppas jag ju på att höra från apoteket så jag kan jobba igen :O annars kmr jag fan inte få ngr pengar i februari sen jue :O och det låter inge bra nej. Puss på moster Nadja också som är bäst! :) <3 Och nu ska jag väl va social igen ;D haha, jag är fan duktig på det här uppe :) Creed till mig typ ;P maha.

Farmors data är elak :)

Just nu vill jag ha ps :O och min dator! HAHA, farmors data bara strejkar emot mig -.-' Har försökt fixa Fredriks blogg, men datan hänger sig jue bara. Sen kan jag inte kolla färgkoderna så dem matchar heller så just nu känner jag mig hjälplös :O ps tack! HAHAH 8) men ahh, den får vara som den är nu, så får vi se vad han säger sen :P den ser iaf stilren ut, och var i för sig ganska enkel :) jaaa när jag väl hittade hur fan man tog bort det länkade bloggnamnet som låg över halva headern :O haha 8) Dessutom blev jag sjukt sugen på att fixa min egen blogg :O men det tänker jag inte göra förrän jag är hemma ;P haha. Men ahh, farmor vill typ ha hjälp med ngt nu, och jag måste äta känner jag :O sen äre bowling som gäller ;) haha x)

Tiden går slowmotion här.

Yes, precis som rubriken säger. Det är fan sant jue. Ibland är det bra, och ibland mindre bra. Just nu tror jag att jag befinner mig i ett mellanting. På ett sätt är det hur skönt som helst att bara gå omkring och vara. Att inte behöva göra ngt mer än det man har lust till under dagen. Inte för att man har tillgång till allt, nej på det sättet suger det ibland att vara här. Men Norrland är norrland och jag kmr nog alltid se det som ett litet paradis. Kanske har jag bara tankarna på något annat för tillfälet. Haha. Well, well.. Slut med tankar där :)

Idag har vi haft ännu en slappdag, ja alla dagar här uppe är typ det. I för sig hjälpte jag farmor med att kasta in ved, fast det var inte jobbigt, bara kallt ;D haha. Ahh och sen har man typ inte gjort ngt mer än att spela wii och se på film :O ofta tiden går så fort liksom 0.o Visst ja, vi bakade också, äppelpaj på brurs beställning ;P Så dem står och väntar på oss nu, medans vi typ väntar på farmor som är med två vänner :P Meningen var då att vi skulle äta paj med glass och se ngn film, men ahh allt blir inte som man planerat. Istället sitter farmor med GrisNisse och Eva-Britta och spelar bowling på wii:et ;D Syster, brur och Alex är i köket och spelar kort, och jag sitter här och är osocial :O wiiie, allt är i sin vanliga ordning typ 8) haha. Och det slog mig nyss att jag skriver "haha" typ alldeles för ofta 0.o men, men, det är väl bättre att skriva haha än typ suck eller ngt, right? ;P


Uttråkad för tillfället

Just nu har jag tråkigt. Sjukt jävla tråkigt. Farmor är ute och eldar i andra kåken och har sig, och resten typ sover 0.o Ingen rolig är på msn, iaf inte ngn som svarar 8) haha. Sitter och kikar folks bloggar, men finns inte så många kvar precis. Nae.. Så vad ska jag göra efter det då? Äta frukost kanske? Men nae, jag är inte hungrig :O Inte heller är jag rollsugen, nej jag tänkte ju att jag skulle svara på lite roll. Men när jag loggade in på Ez så ba.. neee, jag pallar inte. Haha :O Men nu börja iaf ngn prata med mig :) *får ngt att göra iaf*. Haha, fan vad jag vill ha ps :O då skulle jag kunna försöka fixa en ny header till bloggen. Men nae.. farmor har inte ps :/ Så jaha.. vad kan jag mer göra då? Kika runt på Facebook där det typ inte finns ngt att göra :O (enligt mig), eller typ.. försöka komma på ngt annat :O haha, kanske borde prova starta tvn och se om det är mer roande, men jag som är så teknisk kmr väl råka göra ngt fel 8) haha. Aja, ska hitta en bra låt att lägga in, sen blire till att testa mina tekniska kunskaper ;P

Fick bli denna dåra, för att den är bra jao :) och nu... tvn! ;P

Lathetsdagar

Kortspel är vad som gällt idag :P Vi har spelat Kareoka och tvåmansvist. Flera gånger på dem dåra :P Sen så kikade ju jag, Sara och Alex på film, Pocahontas xD HAHA, disney oh yeah! ;) Troligtvis blir det både mer kortspelande och filmtittande under kvällen :P Vi får väl se. Farmor kmr väl hem om ngn timme, och well jag måste säga att vi ändå är ganska duktiga på att elda nu :) Har till och med kunnat duscha då värmen gått upp tillräckligt mycket :D Så nu sitter man här nyduschad och är hungrig, vilken tur att dem börjat med maten nu ;P haha, ska väl sluta här och typ duka iaf 8) Matlagning är så inte min starka sida ;D även om till och med jag klarar av maten som står på dagens meny.. nämligen makaroner och korv/köttbullar ;D 

Har bara varit ute ngr korta stunder med vovven under dagen, det är ju så sjukt kallt så man förfryser jue 8) hahah, tur att det är varmt inne nu iaf! :) Satt ju fan med tjocktröja + filt när vi såg på filmen ;D jao samt tvingades leta fram ett par sockor att låna av farmor 8) I vanliga fall gillar jag inte sockor, men dem här är faktiskt sköna :) Plus att dem är så mkt bättre än att förfrysa fötterna ;P haha.
Men ahh, ska väl ut och duka till maten nu 8) eller jag ska kika lite bloggar först, men sen ;P


Brandlarmet

HAHAH, alltså brandlarmet går igång här 0.o Jag går ut i vardagsrummet och typ höjer på ögonbrynen då det är hur jävla disigt som helst, medans både Sara och Alex som sitter där inne och spelar kort säger att det inte är ngn rök 8) AHHA, puckon :) Stackars vovven måste ha blivit döv också :O usch för det. Men nu sitter hon i mitt knä här iaf, och vi har öppen dörr, vilket är svinkallt då det är 21- ute 0.o HAHA. fyfan.

Nu fick jag rycka in och ta ur batteriet ur skiten 0.o hahah, alltså den fick ju damp och pep som satan! Ahh och för er som inte vet (vilket lär vara typ alla som läser detta) så är farmor inte hemma ;D hon ska åka bil hela dagen upp till skellefteå för att fixa ngt där. Så hon kmr inte hem förrän vid typ 8-9 ikväll, och så lämnar hon oss stockholmare här ensamma xD hahah, det är ju inget fel med det, förutom när det kmr till eldningen, och well då blir det ju som det blir ;D hahah. Inte heller fick igång tvn först, men nu verkar den iaf funka ;P Men ahh, ska väl va social nu eller så, vi ska typ se film :P Måste ha en filt eller ngt och värma mig också känner jag :O hahah.

Det är SJUKT kallt ute

Usch fyfan vad kallt det är ute 0.o Helt sjukt! ;D hahah, blåser som satan så det känns som om kinderna förfryser bara man tittar ut genom dörren. ahha, äventyrspromenaden får vi nog vänta med xD Men det blir nog bra ;)
Vaknade iaf och hade sjukt ont i ryggen och magen, samt ont i halsen, liksom jippie 0.o Men det blev bättre så fort man kom upp :) Tur det iaf! Men ahh, nu ska vi typ spela lite kanasta, sen kanske film? ;D jaa, hursom helst blire nog till att hålla sig inne större delen av dagen :P
Ha det bäst alla!

I Norrland

Så då befinner man sig återigen 8 timmar upp i landet, i norrland jao. Är mysigt på ett sätt, men jobbigt på ett annat sätt. Hahah, jao så är det :P Hur som helst så är första dagen här alltid jobbigast, eller alltså första kvällen när man kmr hit. Dagen efter brukar alltid vara mys så det lär bli bra :)
Jag har täckning iaf! :D wiiie, duktiga comviq! :) Har det inte överallt som jag hade förut med Telia, men jag klagar inte ändå ;P haha. Typ hej jag klarar mig inte utan mobil i en vecka nej ;D haha. Fryser gör jag också, fyfan för det :O not good. Sen är jag typ dödstrött 0.o sov ju fan i bilen ett tag så förstår inte hur det går till x) haha, aja, nu ska vi iaf ut och hämta vinterskor i stugan, så att vi kan vandra ut på äventyr imorrn ;P yeah! Efter att vi hämtat skorna ska vi typ spela kort eller så :) Social är det ju som gäller här. Hahah, iaf till största del, hon har iaf internet så man kan kika in på msn ibland iaf :D 

Vovven <3

Småstressad

Kvällen igår var asmysig! Bra val av mig för en gångs skull :) Var nära att jag stannade hemma jue, men valde att gå sen, och jao det var bra ;) Nu sitter jag här och äter frukost, hahah alltså vi skulle åka mitt på stan sa dem igår, sen imorse när man klev upp sa farmor att vi skulle åka snart, sen skulle vi åka om ngr timmar och så nu ska vi åka snart igen 0.o AHHA, dem har svårt att bestämma sig ;D Men ahh, typ 8 timmars bilresa väntar oss, så den som vill kan ju smsa ;) får se om jag har täckning där uppe sen, första gången jag åker upp dit med combiq ;D hahah. spännande. Hoppas dock på täckning, annars kmr jag typ dö 0.o hahah. Men ahh, nu ska jag packa klart!

På pickalurven

Rubrik: citerat av Helena

Wiiiho, vara ute är skoj, Alex fick sitta ensam hemma :O hahah, schysst man är ;D maha. Var hemma hos Roffe och Yvonne, käka middag och typ fira han. Det var trevligt men lite segt, så efter det drog jag och Alex hem. Men sen drog jag vidare, hem till Nadja och Co för att spela lite wii, bowling, fick massa strikes damn I´m good ;D hahah, yeah. Sen efter det drog vi vidare hem till hällseby gård, Sever In, där satt vi och hade mysigt, nice nice :) Jag skulle ha sjungt, men fan jag banga ur :O elakt av mig ;D men nästa gång, seriöst nästa gång kör vi! :D
Dem stängde vid 1, så då åkte vi rallybil till Grillen! :D HAHAH, sjukt roligt, vi körde på parkvägen och typ sladdade och hade oss ;D fun, fun! :D Nadja, Roger och Fredrik köpte ngt att äta, och nu sitter vi hemma hos dem. Dem äter och jag ska väl snart dra mig hemåt :O hahah, imorrn blire till att åka bil hela dagen. Hahah, ahh det bli nog bra ;) Nu tjatar dem på att jag ska va social så ska väl sluta här ;D hahah. Bra kväll!

2009 i bilder

Bilder från året, ingen ordning alls, nej allt kmr hipp som happ ;D








Sen glömde jag ju skriva med att vi flyttade från vår lägenhet som vi bott i i typ 12 år? Där kan vi snacka om blandade känslor, fast det slutade bra, och nu känns det bara bra. Självklart saknar man gamla lägenheten, ocha tt den låg så nära t-banan ;D men denna lägenhet är riktigt mysig den med! :)

Massa fester också, eller massa och massa var att ta i, men några hann det iaf bli under året ;P

2009 i text

HAHHA, alltså brur min är flum just nu xD Han typ satt och sjöng nyss och typ.. flummade sig ;D hahah! Udda :D Han är nog inte van att gå upp denna tid ;P hahah! Nee men lite morgonskratt sådär är alltid bra :P Han och syster ska ju åka snart, upp mot norrland. Själv åker man imorrn med Alex :P vi ska åka med farmor som kmr ner typ idag, och brur och syster åker med Curre som ska hem idag :P jao så är det.


Tänkte jag skulle sammanfatta år 2009 också, så då kör vi ;D orkar inte ta det i ngn vidare ordning, utan vi kör lite hipp som happ. Haha :P
- Vi kan börja med att säga att jag tog studenten, och det var otroligt blandade känslor över det. Först och främst lycka! Liksom studenten! Att slippa alla äckliga ämnen som man typ segat sig igenom, alla prov som man kämpat sig igenom och alla läxor som man typ skrivit ihop ngt bullshit för att ens få G på ;D Sen var jag så sjukt skoltrött så på det viset var det riktigt nice! Däremot kändes det så otroligt jobbigt att behöva lämna skolan bakom sig. Att veta att man inte skulle få se alla underbara människor i klassen hela tiden. Att veta att vissa kanske man aldrig mer träffar, att man kanske kommer glida ifrån vissa. Och det var väl det värsta. Men hursom helst så ägde Studenten! Dagen var bäst och det enda jag klagar över den dagen är att jag drog mig undan och bytte kläder så fort att jag knappt var med på några bilder. Haha, kanske tur? ;D Studenten var iaf en av dem bästa sakerna under året.

- Danmark, praktiken på Ålborg zoo med Malin och Alexandra var underbar! Fyfan jag älskar känslan av att behöva stå på egna ben som man gjorde där. Som man gör när man är på praktik och är borta hemifrån. Dock kan jag ju säga att jag fan aldrig skulle ha klarat av det själv. Nej lite trygghet behöver man. Men jag tror minsann att jag lärde mig att bli lite mer självständig, lite mer självsäker under tiden som vi var i Danmark. Sen att jag typ inte fattade alls vad dem sa är en annan sak ;D hahah! Nee men resan till Danmark var underbar, och jag saknar det, även om det var en så stor lättnad att komma hem till Sverige och faktiskt förstå vad folk sa till en ;)

- Angående rollspelandet har det varit lite upp och ner. Jag är beroende, det är jag, och ibland är det bara jobbigt. Men oftast är det underbart skönt att bara släppa verkligheten och drömma sig in i rollspelsvärlden. Jag har flera kompisar genom rollspelandet, dem viktigaste och dem som jag känt längst och känner bäst är Therese, Charlotte och Jouline. Alla tre helt olika till personlighet, och jag gillar dem så sjukt mkt. Träffade ju Therese förut, och under år 2009 åkte jag även hem till henne under ett lov. Det var hur mysigt som helst och även om jag ibland inte hänger med i hennes dialekt så hade vi roligt ;D <3 Charlotte är nog den jag haft kontakt med längst, faktiskt ända sen jag började med rollspel. Dock kom vi mycket närmare under året och hon åkte även hit till Sthlm och var hos mig i några dagar :) Det var riktigt mysigt, och jag hoppas att vi kmr hålla kontakten. Jouline är den jag lärt känna på senaste tiden. Hon är störtskön, och jag hoppas att vi ngn dag träffas irl.
Rollspelandet betyder sjukt mycket för mig, nästan för mycket då jag har en tendens att leva mig in i det alltför mycket. Men kort och gott älskar jag det, och tänker inte ens på att sluta då jag tycker mig ha funnit en bra balans mellan det verkliga livet och rolllivet.

- Sommaren tog jag med ro, gjorde inte så jätte mycket utan umgicks mest med kompisarna och slappade. Tog tiden som mitt sista sommarlov och tänkte inte så jätte mkt på framtiden. Orkade liksom inte riktigt ta tag i det. Den tiden var ganska skön, och jag tror aldrig riktigt att jag fattade att skolan var slut. Sedan skrev man in sig på arbetsförmedlingen i slutet av sommaren, och det var väl först då som jag faktiskt började förstå att jag lämnat skolan bakom mig. Att det var dags att ställa sig ännu mer på egna ben. Det var jobbigt i början, och well jag kan ju säga att jag inte haft så mkt pengar heller ;D haha.

- The Silent Way<3 Jag och Rose tog oss en liten tur upp till The Silent Way, praktiken som vi var på uppe i Umnäs. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den platsen. Hur sjukt härligt det är att bara vara när man är där. Dock så var det ju otur att vi fick en spricka i glaset på hyrbilen :/ så både jag och Rose blev typ helt panka. Mindre roligt, men jag bryr mig inte så mkt nu. Nej jag skulle göra om resan ändå ;)

- På vänfronten så har det varit kaos både här och där. Haft två stora bråk, glidit isär några och kommit närmare andra. På något sätt har jag också känt mig ensam då jag aldrig riktigt vetat vem jag ska prata med om såna där smått pinsamma och jobbiga tankar som rört sig i mitt huvud. Men samtidigt har jag känt att det bara är jag som är fånig, eftersom jag faktiskt har flera stycken jag kan vända mig till. Har umgåtts mest med Alex, och jag kan inte säga annat än att det är skönt att vi är så nära. Han är min bästa vän, och jag tror till och med att han alltid varit det, till och med då när jag trott annat. Jag saknar personer som betytt sjukt mkt för mig, saknar dem så sjukt mycket, samtidigt som jag inte har ork att ta tag i att träffas. Jag vet att jag är dålig på att höra av mig om man ska göra saker med varann, men det känns som om dem flesta andra är dåliga på det också. Så det är väl ganska lika där då i guess. Hursom helst så kan jag säga att jag har en bra, eller iaf någorlunda bra kontakt med dem flesta som jag vill ha det med iaf, och det är bra.

- Hundmässan är dem dagarna på året som jag redan nu kan säga att jag längtar till. Att få gå och bara se på alla underbart söta hundar är himmelriket för mig, och fyfan vad jag längtar till att skaffa egen. Hundmässan kmr ni alltid se mig på, för jag kmr inte planera in saker när den är. Nej Hundmässan i december är ett måste helt enkelt!

- Jag fick jobb på apoteket, genom moster Catja som jag på det viset kommit lite närmare än förut. Kändes bra att hitta ett jobb som är ganska lätt och där det typ bara jobbar underbara människor på. Jag trivs där, även om jag på ett sätt vill därifrån. Jag vill liksom inte jobba på ett apotek, nej jag vill jobba med djur, med hundar. Men ja det är en bra början, och pengar är nice ;) Det värsta är dock att jag inte är så aktiv med jobbsökandet i och med att jag har känt att jag haft ett jobb, även om det inte varit heltid och typ endast 3 timmar om dagen. Dock så har min moster Nadja hjälpt mig där genom att skicka länkar till annonser på arbetsförmedlingen. Det uppskattas riktigt ordentligt :)

- Släkten är värst heter det ju, men jag kan inte hålla med. Nej jag älskar min tokiga och lite knäppa släkt. Älskar att vi är lite konsitga ;D Tänker väl inte peka ut någon direkt, mer än Nadja som förtjänar att få massa lovord. Hon finns alltid där, och det bästa är att jag vet att jag kan prata med henne om allt, att jag kan uttrycka mig om helt udda saker som för mig kan vara svåra att säga. Hon är bäst, och så är det bara <3 Sen är jag riktigt glad över att ha kommit närmare brur min :) Nu går vi ut och festar tillsammans och sådär, och det känns bra!


Tror helt enkelt det får räcka. Kommer inte på något mer just nu, plus att jag måste jag göra mig iordning då jag ska till v-by snart ;D kanske kmr bilder senare idag från året ;)

Mördarfilten!

Kvällen var mysig jao :) Spelade wii, bowling och tennis och det var nice :D jag typ sög för det mesta, men vann iaf en gång på bowlingen och ngr gånger på tennisen ;P
Rubriken: Hade ju på mig mina nya leggins med såna där saker längs med benen, typ.. inte dragkedja men ngt liknande.. och fyfan jag fastnade i en filt och höll fan på att dö ;D haha! helt sjukt men Nadja hjälpte mig iaf loss så jag överlevde ;D och yes, jag har typ bästa humorn ever ;D men nu gott folk ska jag typ göra mig iordning för att sova. Eller ska nog kika lite saker först, men sen ;)
Godnatt!

Den livsfarliga Mördarfilten :O.. hahah xD

Blir ingen utgång :O

Så det blir ingen utgång ikväll, nope vi ska istället hem till Nadja och Roger och spela wii :) Var sjukt otaggade för utgång, och jag tror detta kmr bli nice :D Blir jag, Ronja, brur och syster. Känns lockande att byta till mjukisar, men vill ju ha mina nya skor och dem passar fan inte till mjukisar ;D

Black or White

Imorrn blire till att köra en sammanfattning av 2009, för idag är jag troligtvis upptagen ;D Klockan är fan redan 4, vi har inte direkt gjort så mkt mer än ätit frukost och sen spelat Neger och President här. Men, men, det är nice att bara ta det lugnt sådär efter :P även om vi liksom gick och la oss vid typ 3 xD hahha, var så sjukt jävla trött :O alla andra höll dock på till typ klockan 6-7, helt sjukt xD hahha.

Idag är det iaf utgång som gäller :D Verkar som om det bara blri jag, brur och Ronja :P Men det blir nog bra :D Sen får vi väl se om Nadja och Co får för sig att komma och hälsa på ;D haha. Inte för att vi ska va ute så länge, nej vi drar ut tidigt, njuter av Happy hour och sen blir väl hem ganska tidigt :P

Bilder från igårkväll/inatt ;)

Min drake :D  ||  Ronja och Malin <3  ||  Moster och jag <3



FOLK :D


Min drake ;D hahah.

Nu ska det städas, ätas och diskas, samt väljas kläder ;D

2010!!!!

Vi spelar Markooolio, Brittan, Abba, Aqua och massa andra gamla artister man älskade som liten! Sjunger med och ahr det skoj här! Visst, jag, Ronja och Malin har stängt in oss på mitt rum och dissar alla andra, dansar och har oss, men fan det är skoj! :D Massa <3 till er! :D Saknar NAdja men hon verkar vara upptagen med att ha roligt med gamlingarna ;D hahah 8)

Mer kmr imorrn jao! Kan fan inte stava nu typ, *skriver om flera gånger* + ska sjunga med till låtatrna nu :D wiiie! GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :D:D:D:D:D

RSS 2.0