FREDAG! :D

Wooooohoo för det! :D och idag är det fest för Alex! Imorrn fyller han fan 20 år! Gamling ;D hahah. Eller ngt. Mår bra förutom ont i ryggen och skulderbladen, men sånt är jag ju van vid x) hahah. Dagen var asnice! Hade 3 vovvar på promenaden, varav ena i för sig var "Monstret" 8) Men det gick helt okej, och var grymt skönt att bara ha 3 hundar istället för 5-6 som vi brukar ha :P Slutade ju vid 1 och det var grymt skönt!

Är nyduschad så ska väl slappa lite här ett tag, sen ska jag fixa hår och smink och sen blir det väl till att vandra hem till Alex :) Klockan 6 kmr dem andra, men jag gillar att vara tidig ;P hahah! Jao plus att han skulle ha sin dricka till vad det nu var x) Ahh och om jag har tur så kanske jag får skjuts av pappa :D *hoppas* Okej, sure, det är inte alls långt hem till Alex. Tar väl typ 20 minuter för mig att gå. Men palla släpa på all dricka ;P hahah! Så jao jag hoppas på att pappa skjutsar mig :) jao! Festelifest! Fan kmr bli så roligt att träffa alla som kmr! :)
Men ahh, ha en bra Valborg allihopa! :)

Vet inte om det blir till att kika på ngn eld ikväll.. det märker vi x) jag tkr hur som helst inte att det är så roligt ;P eller vad nu alla andra som kikar på eldar tkr att det är ;D hahah.

Two and a half men - Oshikuru


HAHHHA! så jävla rolig! Den fastnar på hjärnan, och well både jag och brur planerar att försöka fixa den som ringsignal.. HAHHA! xD

Vill ni veta en sak?..

JAG ÄR SÅ GRYMT JÄVLA TAGGAD INFÖR HELGEN! :D
Imorrn.. festelifest för Alex som fyller 20 på lördag! :D
På lördag.. fira Alex och sen ska jag ha filmkväll med Ronja :D

Låter som detta kmr bli en jävligt bra helg! :)

I’ll never be what you want me to be

Jag tror att den där osocialiteten känns bättre. Men ännu är jag inte redo för att orka med Ez. Nej jag struntar i Ez idag, men kmr iaf va inne på msn :) Tror jag iaf x) hahah. Dagen var iaf bra, hade värstinggänget idag men förutom att dem drog lite så gick det hur bra som helst :) skönt! Sen var det dessutom grymt skönt väder, och jag hängde med chefen till affärn där vi inhandlade läsk och kakor, samt ajax och ättiksprit ;P hahah. Rolig blandning! Slutade ju 3 eftersom jag öppnade idag, och fan det är grymt skönt att komma hem vid 4 istället för vid 7. Jao! Men, men.. tänkte inte skriva så mkt mer, istället ska jag slänga in lite bilder från veckan och dagen på jobbet, sen blir det nog 2 and a half men! Väntar med msn tills ikväll, eller iaf efter maten x) hahah.








the day I thought I'd never get through, I got over you.

Jag känner fortfarande den där osocialiteten som ligger över mig när jag sitter vid datan. Jag orkar inte med Ez. orkar egentligen inte med msn. orkar inte med ngt.. förutom läsa bloggar och fortsätta se på 2 and a half men. Är det där problemet ligger? Att jag finner det så roligt att jag bara vill se mer och mer? Nej. Jag vet hur det känns. Det beror inte på serien, för även då jag varit som mest besatt av en serie så har jag också varit rollsugen och social. Men inte nu. Nej något är helt fel, och jag vette fan vad det beror på.
Jag menar.. jag är inte deppig eller så. Nej jag trivs med mitt liv. Jag trivs med mitt jobb och mina kompisar. Trivs med att få pengar varje månad och kunna gå ut varje helg om jag nu vill det. Jag ser fram emot helgen, och fler helger efter det. Samtidigt som jag inte ens kan tänka tanken på att ngnsin sluta på mitt jobb. Visst är det jobbigt ibland.. men vafan! Jag jobbar med ngt jag vill jobba med, och är jag skitirriterad på någon hund så finns det 35 andra som jag kan pussa på. Fyfan vad jag älskar det!

Jag är inte på dåligt humör. Nej jag mår bra. Det är bara det att den där osocialiteten är konstig, och helst vill jag nog bli av med den. Dessutom skrämmer det mig nästan att jag blir sjukt irriterad när msnkonversationerna blinkar sådär.. jag brukar kunna ignorera det.. men inte nu. Stört, och jao jag bör logga ut från msn. Ska göra det och se ett avsnitt av 2 and a half men, sen är det nog dags att lägga sig. Öppnar imorrn så.
Pallar inte bild.
och jag som var så duktig med det ett tag.. dessutom har jag tagit lite bilderna på hundarna idag.. men orkar inte lägga in dem på datan. Ni får överleva utan. Jao.

it´s weird..

Jag tror jag har hamnat i ngn slags osocial fas när jag är hemma vid datan. Jag orkar inte med msn. Orkar inte med Ez. Orkar inte med ngt förutom att se mina jävla serier. Är det jobblivet som inte passar mig? Är jag helt enkelt bara för trött för att orka ngt annat? Eller är det ngt annat som är fel? Jag vet fan inte. Men inte fan orkar jag bry mig heller. Nu ska jag se mer 2 and a half men.

Är det helg snart? :D

Jag är sjukt trött! Kom precis ut från duschen.. klockan är nu 21.29. Öppnar imorrn så går väl och lägger mig om typ en halvtimme. Det betyder att jag inte precis hinner göra så mkt. Men antar att jag får skylla mig själv när jag satt framför tvn 2 timmar efter att jag kom hem x) hahah. 2 and a half men och sen top model ;D hahah. Jag kan iaf säga att jag längtar som fan till helgen! :D kmr bli en fullspäckad helg med massa roligheter! Sånt gillas! Och det är bara måndag :O hahah ;P men okej, snart tisdag eftersom jag snart ska sova ;P hahah! Orkar inte skriva mer, och orkar inte heller fixa in bilder eller ngt.. så tar en lista från Roses blogg och kör på den istället x) maha.


År 2009 så..
Vilken klass gick du i - 3:an på bästa gymnasiet ever :D
Vad hade du för hårfärg - rött, brunt
Hur lång var du - 1,59?
vem var du kär i - ingen tror jag
Hade du nån Pojk/flickvän - Jnope
Vad brukade du göra på fritiden - var med vännerna.. rolla.. ngt mer? :D
Vilka umgicks du med - alla söta klasskompisar? :D
Var allt Bättre då - hmm.. nae det var det nog inte
Skulle du vilja gå tbx dit - ibland
Har du förändrats - Jofan, det har jag nog

Nu:
Vilken klass går du i -
Tog studenten för snart ett år sen! .. jobbar faktiskt :D
Vad har du för hårfärg - typ.. brunt? eller okej.. ljus utväxt, brunt mellanhår och topparna är typ svarta xD hahahah!
Hur lång är du? - 1,60 kanske? :D
Vem är du kär i - ingen tror jag faktiskt
Har du nån Pojk/flickvän - nope, still singel
Vad brukar du göra på fritiden - vara med vänner, familjen.. rolla jaa typ det x)
Vilka umgås du med - Mestadels Alex eller Ronja.

Har du:
Kysst någon -
jao
sovit brevid någon med samma kön - jao många gånger x)
sovit brevid nån med motsatt kön - jao
slagit ner nån - slagit ner är nog att ta i.. x)
Ljugit för en bra vän - har väl hänt.
Svikit någon - har jag nog.

Vem:
Skrev du senast till på msn -
hmm.. jouline? tebbs? var igår så vafan jag minns inte xD hahah!
Kramade du senast - fredrik. Vafan har inte fått ngn kram idag :O
sov du hos senast - Rose
Vill du vara just nu - ehh.. mig själv? :)
Ringde dig senast - pappa tror jag.

Vad:
Drack du senast -
mjölk till maten
Köpte du senast - halstabletter till syster x)
Gjorde du igår -
Var seg! (Vissa säger bakis, men jag säger seg :D)
ska du göra imorn - Jobba
Vill du göra just nu- jao inte sova iaf.. jag vill ha helgen! :D
Åt du senast - chokladpudding och vaniljsås ;D
Är närmast dig som är rosa - en hund :D (spargris)

Kärlek :
Du är kär nu -
nope
Du har sårat nån så den började gråta - det tror jag inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Joda det har hänt

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Ja det har jag säkert gjort
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - alltför många gånger
Jag har smugit ut utan lov - nae, det har jag inte
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja ngr få gånger
Jag har en hemlighet som ingen vet om - jag vet faktiskt inte..
Jag har fuskat i ett spel - kanske när jag var mindre, men i allmänhet gillar jag inte att fuska. om det inte är typ att fuska på skoj, typ.. helt odiskret låtsas fuska eller sådär xD hahah.
jag har struntat i ett prov - jag tror inte det

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
det beror väl på hur man ser det 8)
Jag har druckit alkohol - HELL YEAH :D
Jag har tagit medecier mot drepression - Nope
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - usch nej :O
Jag har vaknat gråtande - nae..
Jag har somnat gråtande - jao

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Har aldrig varit på ngn, men troligtvis hatar jag dem ja.
Jag har sett någon dö - var med rose och avliva en av hennes råttor förut :/
Någon du Har känt som nyligen som dött - Nope

KLAAAAR :D och klockan är nu 21.49, dock hade jag en liten kort "paus" mitt i eftersom jag borstade tänderna x) hahah. Viktigt att veta eller hur? :) Ngn som läste hela alltet? i så fall välkomnar jag er till att inte ha ngt liv :D eller möjligtvis.. så säger jag puss på er för att ni finner mig tillräckligt intressant för att läsa igenom denna -om jag får säga det själv- onödiga och tråkiga lista xD ahhahaha! Okej, bäst att sluta nu för nu är jag trött :) maha. Upp klockan 5 imorrn.. ser INTE fram emot det. Nope! Men slutar 15, så det rä väl bra i guess x) men ahh.. godnatt med er!

Härlig helg

Kvällen igår var asrolig! Fullt ös medvetslös körde vi på, och kvällen innehöll allt från seriöst snack till damp på bussar och mer ;P hahah, helt sjukt! Hängde iaf med Rose hem sen, jao jag dissade att åka hem själv x) hhaha. Lyckades stänga av mobilen, och klantig som jag var så slog jag ju fel pin kod 2 gånger. Vågade inte slå en tredje gång så fick ringa mamma imorse som fick kolla upp vilken kod jag har ;D hahah. Jag ska fan ändra den.

Annars då? Jofan det är bra. Seg som satan, fast iaf piggare än när jag fick skjuts hem av Rose :P haha, satt fan och halvsov då xD sjukt! Har kikat på 2 and a half men sen jag kom hem, alltså den serien är så rolig! :D Vet inte om söndagen fortsätter lika segt, men vi får väl se. Klockan är ändå bara 4. Bara.. haha x)



Taggad jao!

Wooopleidooo :D förfest här hos mig ;P Ronja och Danne är här och försöker få mig att skriva det dem säger xD hahah störda saker dem är ;D men dem är roliga! :) Me like! Hahah ;P Wooohoo, var länge sen jag var ute. Ska bli skoj! :D

Take a breath, take it deep

Ibland undrar jag vad fan jag håller på med. Ja ibland tror jag fan att jag är helt jävla dum i huvudet. Man borde lyssna på sig själv, även om man är tacksam över den hjälp man får. Usch.

Nej nu ska jag se 2 and a half men! Det äger! :)

Stammis i byn? x)

Idag är andra dagen i rad som jag är uppe i byn två gånger på samma dag 8) hahah, lite roande om jag får säga det själv ;P bra med promenader iaf! Iaf, började med att följa med Alex upp till byn. Han köpte lite kläder och jag hittade ett par söta sommarskor som jag självklart var tvungen att köpa :D kosta bara 199 kronor, liksom billigt och bra! :) Me like! hahah ;P

Kom hem, åt lunch och hängde sen med brur upp till byn. Gjorde han sällskap då han gick på systemet :) hahah. Faktiskt inte till mig, nej jag har redan dricka som jag skulle haft förra helgen ;P sånt gillas! Hahah :P Så ikväll är det utgång som gäller! :D Jag är supertaggad! :D Wiiihoo! Blir Harry B James där jag endast varit en gång, och well då hade vi sjukt roligt iaf! Detta trots att jag kände att jag totalt inte passar in där ;P hahah. Men så kan det vara, var iaf roligt, och jag hoppas.. eller snarare vet! att det kmr bli roligt ikväll! :D Är ju med massa roligt folk, så hur kan det bli ngt annat? :) hahah :D En stor nackdel är dock att jag kmr få åka hem själv :( buhu, har fan inte behövt göra det typ.. en enda gång ;D hahah. Borde egentligen inte klaga. Jag menar ngn gång måste man ju åka hem själv. Men, men.. det blir nog bra x)

Duktiga jag

Jag har varit duktigt! Har fixat med adminsaker på Ez och har fixat en ny header till Malin -> Hääär! Nu ska jag dock vara lite.. busig :D för lilla sjuka jag ska gå ut, hem till Alex och vara mer social. Me like! :)
Ha en bra fredagskväll alla!

I´m not like you

Jag gillar att vara social. Att stanna inne hela dagen idag hade inte varit speciellt roligt, så jag hängde ju med mamma, moster och syster till byn. Köpte faktiskt en bikini där :) kände att jag behöver en till sommaren! Blev nöjd också så det var ju bra x) hahaha.

Var uppe i byn igen sen, träffade Fredrik och snackade lite. Var typ sjukt länge sen man träffade han, men det kändes bra iaf :)

Fortsättningen på denna dag blir nog lugn. Jag ska se Talang ikväll, och försöka bli friskare tills imorrn så jag kan hänga med ut på kvällen :) Hoppas, hoppas! För jao jag är grymt taggad! :D hahah. Sen att pappa klagar över att jag varit hemma från jobbet och borde vara hemma bryr jag mig fan inte om. Mitt liv, mina pengar som försvinner. Mitt val. Hahah 8) Känner mig kanske lite skyldig emot dem på jobbet, men samtidigt så känner jag att joo, ibland behöver man ta en sån här dag när man gör lite vad man vill då man är mellan stadiet att vara frisk och sjuk x) hahah. Skumt det lät, men ahh.

Sen fick jag för mig att jag ska spara på olika colaflaskor.. så här är min första! En söt liten glasflaska :D får se hur länge det håller ;P men joo! Jag finner det extremt roande att senare ha massvis med colaflaskor i olika storlekar och former och sådär :) mohahha!

I won't listen anyway

DET ÄR FREDAG IDAG! :D
Jag är hemma från jobbet idag också, typ lika bra att försöka bli helt frisk. Mår iaf bättre än igår, fast har ont i halsen igen, vilket jag inte hade igår x) Annars är det bara näsan som rinner hela tiden, det suger. Men, men.. ska iaf med upp till byn sen med mamma, moster och syster. Komma ut lite blir härligt, speciellt när det är så fint väder! :D Men ahh, ska hoppa in i duschen innan mamma nu! Mitt hår är fett för typ första gången ngnsin, det är sjukt :O brukar aldrig få fettigt hår. Men ngn gång ska väl vara den första xD hahaha! men okej.. Duschen var det!

Dem där nallarna.. Tatty Teddy är så GRYMT söta! :)

so sick

Okej, jag har över 38 graders feber.. yey! Or not. Men aja, blir iaf hemma imorrn också. Vettefan vad jag ska göra då, men det blir bra. Har iaf eventuellt ngt att göra på eftermiddagen/kvällen sen :) Var ju tänkt att gå ut på lördag, men troligtvis blir det inte så. Well, vi får väl se vad jag gör istället. Jag hatar att vara sjuk, även om det varit härligt att sitta och se alla Ugly Betty avsnitt under dagen! :) Skulle iaf hellre jobba, dels för pengarna, och dels för att jag vet att det blir så mkt jobbigare för dem andra. Vilket jag skrev förut.. hahah 8)

Snart ska väl jag och mamma se Lost iaf! :) Vi spelade ju in det igår eftersom vi bestämt oss för att det går försent, samt att vi hatar dem där jävla reklamerna xD hahah! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, men imorrn under dagen tror jag att jag kmr fixa adminsaker på Ez. Lär ju ändå inte ha så mkt annat att göra ;P eller joo, om jag orkar/får ngn fantasi, så ska jag försöka fixa en ny header till Malin :) Får väl se hur det blir. Nu ska jag iaf gå och se om vi ska Lost nu eller lite senare!

Ngt som inte är vanligt..

.. är att jag är ensam hemma! Fyfan jag kmr inte ens ihåg sist jag var det xD hahaha! Inte för att det egentligen spelar så stor roll. Förut ville jag vara ensam hemma så jag kunde spela hög musik. Well nu behövs det inte, men aja.. nu ska jag se mer Ugly Betty och äta lunch! :)

Sjukling

Jag frös som satan igårkväll och sov inge bra. Låg och vred på mig eftersom jag inte hittade ngn skön ställning att sova i. Sånt suger. Gissade på att jag skulle va sjuk idag, men imorse funderade jag trots huvudvärk och lätt förkylning på att gå till jobbet ändå. Funderade på hur jobbigt det skulle bli, men bestämde mig sen för att ta tempen och vara hemma ifall jag hade feber, annars skulle jag gå till jobbet.

Så ja jag är sjuk. Har feber så är hemma idag jao. Skönt på ett sätt, men mestadels jobbigt. Dels för att jag vet att det blir så jobbigt för dem andra på jobbet. Men, men.. Nadja är iaf här nu, så hon ska hjälpa mig fixa ett sparkonto :) Sen lär väl dagen gå åt till att se alla Ugly Betty avsnitt, samt fixa på Ez skulle jag tro. Ahh och ikväll är det Lost som gäller! :D Vill se det nu, men måste vänta tills syster kmr hem 8) så kan det vara jao. Skulle gissa på att det kmr fler inlägg under dagen x)

*rubrik saknas*

Jag är trött.
Jag tror jag håller på att bli sjuk.
Jag hann inte så mkt mer än att bara svara på roll.
Och nu ska jag sova.
Godnatt.
---------------------------------------------------------------------

Det är Lost idag! Men vi har bestämt oss för att spela in det och istället se det på torsdagar lite tidigare :) Bra tkr jag! Så imorrn.. är det Lost! :D

I´m not dead..

Nope, det är bara så att F*TT internet inte har funkat sen i söndags... :) Ohja, superroligt absolut. ehhehe INTE! Vet fan inte hur jag ska sammanfatta måndag och tisdag, så struntar i det. Eller okej jag kan säga att jobbet gick bra, och att det var grymt irriterande att inte ha ngt internet. Men det kanske ni redan har förstått? xD hahaha. Igår öppnade jag iaf på jobbet och slutade därför 15, skulle vara social då men det blev inte så. Istället hamnade jag hemma där jag glodde på tv och sen spelade tv-spel. Var grymt uttråkad och det slutade med att jag gick och la mig strax efter 21 xD somnade typ sjukt fort så sov väl typ 10 timmar inatt :) sånt kan vara bra ibland! ;P hahaha.

Nu da?.. jaa jag har GRYMT ont i halsen. Har lite ont i huvudet och är i allmänhet väldigt seg. Är dessutom grymt taggad inför helgen som ser full ut, sånt gillas! Ta det lugnt vad e det? HAHah ;P nee men fredagen blir nog ganska lugn. Men, men.. orkar inte babbla på om massa tjafs, nej jag ska svara på roll och sen fixa adminsaker, sen får vi se om jag njuter av att ha internet eller om jag dissar det och ser på Ugly Betty som jag nyss tog hem xD hahah!
Man bara måste älska internet! <3

Am I too much for you?

Fan vad duktig jag är på att uppdatera idag :D Tänkte köra en liten.. punktlista :)

* Jag är trött fastän jag gick upp klockan 11 idag.
* Är jag störd om jag vill att det ska vara molnigt och typ blåsigt imorrn?
* Nae.. beror ju på att jag vill använda min nya jacka :D
* Jag älskar den! <3
* Imorrn är det måndag och det är blandade känslor över det.
* Det är väl inte direkt många 19åringar som har ett jobb dem faktiskt vill ha.
* Jag har det.
* Jag vill ha en tröja från en butik på stureplan..
* Jag tror inte ens den tröjan finns kvar.
* Vad ska jag ha för tatuering?
* och vart ska jag ha den?
* Kmr jag kunna spara till allt jag vill ha detta år?
* Undrar om vulkanen på Island ännu är igång..
* Jag vill köpa massa kläder men det blir aldrig av.
* Undrar om man ngn vardag ska "ta ledigt" och typ.. handla kläder?
* Nej tänk på pengarna som försvinner..
* Tänk på personalen som får det extra jobbigt i så fall.
* Nej jag kan inte ta ledigt.
* Kmr sluta med att man den dag man är sjuk går ut för att göra ärenden ;D
* Jag vill fixa ett sparkonto..
* piercing är nice.. ska man skaffa?
* Men vart?
* Jag är festsugen.
* Utgång nästa helg?
* Jag vet inte om jag föredrar att öppna eller stänga på dagiset.
* Hur många punkter ska jag göra egentligen?
* ngr fler.
* Jag tror att jag blivit lite självsäkrare på sista tiden
* Jag vill börja träna.
* Men vad?
* På gym kanske?
* Inte ensam.. ngn som vill med? :)
* Undrar vad det kostar egentligen..
* Jag vill klippa mig.
* och färga håret.. RÖTT! :D
* Samtidigt saknar jag min naturliga hårfärg..
* Ångrar ändå inte att jag började färga håret :)
* Fysatan vad jag älskar mina msnsmilisar! :D
* Jag vill ha en hund.
* Undrar vilken ras..
* Nu börjar det stå still här.
* Brur påstår att jag är dålig på att lägga mig :O..
* Det är fan sant.
* Jag vill ha en kram.
* Det vill jag nästan alltid ;D
* Jag önskar att jag kunde lära mig tänka steget längre innan jag gör saker.
* Jag tror inte det spelar så stor roll hur det blir.
* Eller?
* Ibland pallar jag inte med rollspelandet.
* Beror det på att jag är admin?
* Äsch jag vet inte.
* Jag vill spela Banka John..!
* Nu ska jag in på Facebook.
* Och nu orkar jag inte mer..
* Eller vänta.. brukar jag skriva nr istället för punkter?
* Jag tror fan det ;D hahah!
* Det ser fel ut att ha bild till en punktlista..
* Därför skippar vi det.
* Tragiskt, är fan 4:e inlägget utan bild idag :O
* Men så kan det vara ibland.
* Jag är ändå bättre på att ha bilder eller youtubeklipp med nu :D
* Nu räcker det.

JAG VET!

Jag vet vad jag vill ha i födelsedagspresent! Jag vill ha en tatuering! :) Har ju velat ha en jätte länge, men lyckas aldrig ta tag i det :O i för sig kanske det beror på att jag inte är säker på vart jag vill ha den.. eller exakt vad jag vill ha. Men jo fyfan jag vill ha en tatuering! :D och gärna ngn att hålla i handen då jag ska ta den x) hahah!

Why do we say things we can't take back

Det känns ganska bra. Jag är en sån person som inte vill vara elak. En sån person som helst står på vänlig fot med alla. Oftast lyckas jag ganska bra, men ibland gör man som sagt saker utan att tänka efter först. Men som jag säger.. man kan inte göra annat än att försöka lösa det då. Kommunikation är bra, och jag hoppas kunna lägga en lång tids funderingar och irritationer bakom mig. Om det blir så får vi se, men då har jag iaf försökt, och det är väl ändå huvudsaken?

Nice price!

Så var man fattigare, men fan det var det värt :) Är supernöjd med jackan, längtar till promenaden imorrn så jag kan ha på mig den! :D mohaha ;P Köpte dessutom impregneringsspray (stavning?) till mina skor, så nu ska dem inte läcka :D ahh glömde dessutom säga att jag och Nadja köpte varsin söt liten spegel på Indiska när vi var i v-by. Skitsöt :D

Älskar färgen på jackan! <3 sen att det finns risk för eventuella tassavtryck spelar fan ingen roll ;P hahha! Den var iaf nedsänkt med 50% och kosta 650 spänn. Så värt det! :D

En av dem roligaste kvällarna på länge!

Gårkvällen ägde! Fy satan vad roligt vi hade! :) Åkte ut till Sigtuna och well det tog sin lilla tid, men det var det så värt. Jag, My, Ronja och Danne spelade kort typ halva kvällen. Varav ena spelet var så sjukt jävla roligt! Banka John heter det, och det gick typ ut på att vara så våldsam som möjligt för att få så många kort som möjligt! ;D hahah! Nee men grymt roligt spel! Även om händerna ömmade rejält ;P haha.

Sen såg vi på film också, Wedding Crashers och Gladiator. Två mkt bra filmer jao! :) Läggdags blev det vid typ halv 5-5 och då var iaf inte jag så pigg direkt ;P Vaknade vid elva imorse och åkte därifrån typ vid 12. Tog nästan precis 2 timmar att ta sig hem. Sjukt lång tid ;P hahah. Ahh sen kom jag hem, gick på toa och lämnade grejerna innan jag gick ut igen för att möta Nadja i v-by där vi fikade :) Pratade om lite smått och gott, och well ibland undrar jag vad jag tänker med. Jag borde lära mig att tänka lite innan jag gör saker. Men aja, istället för att älta det så får man helt enkelt försöka lösa det på bästa sätt x)

Härlig helg jao! och snart ringer väl pappa, och då ska jag och syster åka med han till Hisport i Vinsta. Jag ska köpa en jacka som jag kan ha på jobbet :) Vindtät och regntät tack! Yes. Oj shit, tänkte lägga ut en bild men nu är pappa typ här så måste dra! :D kmr väl ett inlägg senare i guess :)

Bra upplägg

Jag anser att jag har ett väldigt bra upplägg på dagen. Morgonen och förmiddagen spenderades till att sitta vid datan och bara slappa. Rolla och helt enkelt ta det lugnt. Nu ska jag duscha, sen ska jag typ fortsätta slappa fram tills klockan 17. Då ska jag bege mig utåt, till t-banan för att åka in till centralen, ta pendeln till väsby och där möta My så vi tillsammans åker till Sigtuna där vi kmr ha filmkväll med Ronja och hennes kille :) Tror det kmr bli nice, och kvällarna ska ju spenderas med folk så det är i princip ett perfekt upplägg på en lördag! :D hahah. Men ahh.. duscha var det ja!

Typ ett år gammal bild x)

Tänker tillbaka

Såg reklam om studentklänningar.. och så slog det mig att snart har det fan gått ett helt år sen jag tog studenten. Ett helt år sen jag slutade skolan. Helt sjukt! Vet knappt vad jag har gjort av tiden. Jag menar jag kmr knappt ihåg vad jag gjorde i somras 0.o Ska faktiskt kika bak i bloggen efter jag skrivit detta inlägg och kika ;P hahah! Men hur som helst, det känns som en evighet sen som man gick i skolan och kände hur studenten närmade sig. Hur man letade studentklänning i typ panik och försökte komma fram till vad man skulle ha för skor.. Hahha, fyfan. Saknar klassen som satan, och jag röstar för en "Klassfest" snart! Dock har vi ju alltid problem med sånt eftersom vi dels verkar ha svårt att veta vart man ska vara, och eftersom alla omöjligt kan samtidigt. Tragiskt </3


Saknar.

"Dem KAN inte köra på ngn.."

Jag har det bevisat att hörseln påverkas av mitt jobb. På morgonen har jag ganska låg volym när jag lyssnar på musik, men när jag åker hem höjer jag alltid. Så jao sämre hörsel, eller så är det för att man vill lyssna på lägre ovlym när man är trött? haha x)

Träffade iaf Sandra och Malin i stan idag. Var jätte roligt och vi hade som alltid roligt åt allt och ingenting! :) Har suttit hemma nu under kvällen och sett Talang samt rollat. Men nu är jag döende (gick upp klockan 5 imorse jao..) så nu ska jag sova! Godnatt.

Troligtvis den enda bilden jag har på oss tre x) hahah! Malin och jag försökte få Sandra med på bild ;P ahhah! <3

I am a question to the world

Nästan varje dag som man tar bussen från stureplan så åker det en massa daigsbarn som ska på ngn utflykt eller ngt liknande med... och varje gång kmr jag fram till två saker. Dels att jag aldrig skulle kunna tänka mig att byta från hunddagis till människordagis, och dels att jag hatar barn. Det är inget jag säger bara för att, utan jag gör verkligen det.

och jag är trött så orkar inte skriva mer. Orkar inte gå in på Ez och svara på roll eller fixa adminsaker. Nej istället tänker jag rolla via msn och inte göra så mkt mer. Om typ en timme och 10 minuter SKA jag ligga i sängen. Jao imorrn öppnar jag och jag ska fan inte försova mig imorrn ;P hahah.

Have I lost my mind?

Att skriva blogg känns plötsligt mest jobbigt, och så ska det ju inte vara :/ Vet dock varför det känns så, och det är för att jag alltid är så trött när jag väl ska skriva. Antagligen så är det för att jag varit vaken sen klockan 5, eller så är det för att jag slutat så sent och är hemma sent 8) hahah, tragiskt. Men ta det lugnt, jag kmr inte sluta blogga bara för det :P När man väl kmr igång med att skriva så går det av bara farten ;P det är att börja som är jobbigt, och egentligen är det ju inte ens jobbigt xD hahah, stört.
Men okej, dagen var bra, jag fick lite jobbigare hundar än igår och i måndags, men helt okej ändå. Sen under eftermiddagen så flyttade vi in ngr hundar längre in i lokalen, och då hundar som brukar vara duktiga på att sätta igång alla. Det funkade faktiskt riktigt bra, så blev en ganska lugn stängning idag :) Hoppas det funkar lika bra imorrn också! :D Fick ju sällskap en liten bit hemåt sen också, eftersom vi åker samma buss. Och fyfan vad jag trivs på mitt jobb! Med personalen och hundarna och hela alltet! Har sagt det flera gånger, men jao det tål att upprepas :D Är egentligen astrött, men vafan det är ju Lost ikväll! :D Dessutom har jag adminsaker att fixa på Ez, så är väl bäst att fixa det innan det blir för mkt :P hahah. Jao sen ska jag svara på roll också :) Funderar dock på om jag ska ha musik eller inte. Känns så tyst utan musik, men känner att mina öron nog mår bra av det.. hmm, kör utan musik nu iaf, så får vi se sen :) hahah.

4:e inlägget idag! :)

22 ngnting hade jag sett klart GG. Jao det tog extremt lång tid från och med då när jag började titta xD sjukt irriterande med seg laddning. Men ahh okej, är hungrig som satan insåg jag nyss, men har iaf bestämt mig för att skippa att äta ngt och istället hålla ut till frukosten :P Jao och istället ska jag alltså göra mig iordning och krypa ner i sängen. Blir ganska lagom tid så det är ju bra :) Imorrn är det onsdag och då är det Lost! :D woho! Dessutopm hoppas jag på att min serie som jag just nu tar hem blir klar :) Började igår och den är på.. 27,8%. Jao det går segt. Har dock andra säsongen redan, så kanske börjar kika den imorrn? xD hahah jao vi får väl se. Vet inte ens om jag hinner göra det imorrn. Slutar ju 18, är hemma typ 19. Då ska jag äta och troligtvis duscha. Sen ska jag väl svara på roll och fixa lite adminsaker, jao samt skriva blogg. Vet inte hur mkt klockan är då, men 23.05 börjar iaf Lost ;P men men.. det märker vi imorrn x) Nu ska jag sova! Godnatt! :)

Älskar dessa grymt söta nallebjörnar :D Tatty Teddy :D

DET LADDAR SEGT!

Okej, jag ändra mig. Nu tänker jag logga in på msn, snacka med folk och dessutom svara på lite roll. För detta får mig galen. Jag vill inte behöva pausa var tionde minut, det är bara störande -.-'

störande

Jag hann se hela 6 minuter innan klipper kom ikapp laddningen. Eller hur fan man nu ska säga xD hahah. Störande iaf, för jag måste vänta på att det ska laddas säkert i en halvtimme för att kunna se klart hela utan minsta avbrott -.-' STÖRANDE! Men okej, blir väl ett till inlägg här, vet inte direkt vad jag ska skriva om, så lär väl knappast bli så intressant att läsa. Om ens något av mina inlägg är intressanta att läsa eftersom jag typ bara gör samma saker varje dag ;D Måndag till fredag är det jobb hela dagen, antagligen så klagar jag över att det var jobbigt att gå upp tidigt för att öppna, eller så klagar jag lite över att det var jobbigt att stänga. Hahah! Helgen brukar bestå av en utgång med folk eller typ bara massa slappande. Hmm.. händelserikt liv man har x) heheh. Men, men.. jag tar en dag i taget och njuter av att ha hittat ett jobb som jag gillar!
Btw, en sak jag glömt nämna! Sandra kmr ner.. nej upp till Sthlm på torsdag, så på fredag ska jag träffa henne och troligtvis Malin x2 från klassen :D Kmr bli asmysigt och jag längtar! :) Öppnar ju på fredag så slutar vid 15, vilket passar bättre än att sluta vid 18.
Jao okej, det har inte laddat mkt alls, så jag fortsätter väl skriva ngt mer 8) exakt vad vet jag dock inte.. hahah ;P Nee skitsamma, jag går in på Facebook och kikar lite istället. Samt så kan jag kika vovve.net för att dra ut lite på tiden :P Ska rolla senare ikväll också, men tänker inte göra det förrän efter jag har sett GG. Är fan bäst så, annars fastnar jag ;D hahah. Men okej.. facebook och sen vovve.net!

Kort om dagen

Dagen var nice med grymt fint väder! Dessutom hade jag duktiga hundar som typ gick som små änglar nästan hela promenaderna :) Skönt! Sånt behövs ibland. Fast har haft tur med vovvar både igår och idag, blir väl ändring på det imorrn säkert ;P hahah. Bara för att då liksom. Men ahh okej, sjukt härligt med så bra väder, och vi alla njöt av promenaderna! Sen var det lite kaos när vi stängde, ja vi hade väldigt svårt för att få tyst på hundarna. Jobbigt, men tiden springer alltid iväg på eftermiddagen så det gick ganska fort. Sista hunden gick hem 5 i 6, och jag skyndade mig extra mycket och hann precis med bussen som gick 18.01. Skönt :D annars hade jag fan fått vänta i mer än en kvart. Kom hem, åt mat och såg på 2 and a half men, sen duscha jag. Nu ska jag se GG, men väntar på att det ska laddas klart så det slutar hacka så jävligt -.-' Hoppas det laddat klart nu, annars får jag väl.. skriva ett till inlägg eller ngt x) hahah.

Faithful friends

Dagen började med att försova sig en timme.. skitbra :D ehhehe. Blev tvungen att ringa Gittan och säga att jag skulle komma sent, sabbade hennes sovmorgon, usch för det :O hahah. Kom iaf till jobbet typ 5 över 7, inte direkt så farligt. Däremot hade det redan kmt 4 hundar då, så tur att Gittan var där 8) ehehe.
Btw, på vägen till jobbet så skulle jag försöka förklara på engelska att dem bygger citybanan och att vissa bussar därför har omlagd körväg.. well det vart en väldigt knaglig engelska, men han fattade iaf x) hahah. Det är huvudsaken jao!

Jobbet gick bra, jag hade en väldigt lätt promenad med 4 hundar, där dem allihopa skötte sig perfekt typ 90% av tiden :) Skönt! Sen tog jag mig en kortis med en av valparna också, det lilla monstret 8) hahah. Vi har en Welshvalp som bara skäller och skäller och skäller, samt biter en när man säger till och som totalt blockeras när hon går upp i varv. Jippie :D men ahh, hon är söt ändå, och faktiskt så gick hon ganska bra i kopplet idag :) Då kände jag att fy satan vad jag vill ha en hund! Visst kan ju valpar vara jobbiga, men att få arbeta med den och forma den som man vill ha den är ngt jag längtar efter att få göra! :)

Valpar är ju bara så GRYMT söta! :) <3

i keep doing my own thing

Jag såg The Pursuit of Happyness, den var ganska seg enligt min mening. Endast bra för att Will Smith var med, annars skulle jag kallat den för skräpfilm ;P hahah :P Men nu var den okej. Lite hemsk sådär, usch för att va hemlös :(

Iaf, jag skulle duscha.. hmm.. och jag ska lägga mig om 9 minuter. Yeah, lyckat! :D Men ska faktiskt hoppa in i duschen, skippar att duscha håret så får det duga. Sen ska jag faktiskt ge mig själv nöjet att svara på lite roll efter, innan jag går och lägger mig. Satsar iaf på att ligga i sängen halv elva, blir en halvtimme längre än vad egentligen borde. Men vafan.. det blir nog bra x) hahah. Men ahh okej, ska faktiskt hoppa in i duschen nu!

Helgen känns kort.

Denna helg känns så sjukt kort :O Troligtvis för att förra helgen var hela två dagar längre 8) hahah. Tragiskt, men så kan det vara. Imorrn ska jag öppna, så blir till att gå upp klockan 5. Vilket är 5 timmar tidigare än jag gick upp idag x) hahah, fyfan. Men så kan det vara jao.
Idag har jag inte direkt gjort så mkt. Slappat med Alex och spelat lite wii, sen typ nu rollat lite :) Ahh, Alex gick för kanske.. en timme sen? Så har rollat själv. Ez är dock väldigt segt just nu, så funderar på att ta en paus och kanske se en film? Eller så väntar jag med det tills efter maten x) hmm, svårt val :P hahah.

Hur som helst, har inte så mkt att skriva om. Eller alltså, jag har vissa tankar som ibland längtar efter att få skrivas ut, men jag har ingen ork att sammanfatta dem och få ihop dem till en röd tråd. Hahah, nej dem får stanna i huvudet, där trivs dem nog bäst x) eller ngt :P
Är fint väder ute och den där känslan av deppighet ligger på lur känner jag. Jag hoppas dock att den inte hinner dyka upp, eftersom jag snart ska äta, sen blir det nog film, och sen mer ds spelande samt rollspelande, sen ska jag duscha också, och sen bör klockan vara typ 22. 5 timmar.. joo jag tror nog att jag lyckas hålla den borta :) goodie! Ett problem mindre i världen ;P ahahha, eller ngt! Nästa helg tror jag fan det blir utgång. Kanske dåra, jao vi får väl se.

Saknar mitt röda hår.. Hell Yeah att det blir till att färga det rött nästa gång! :)

Never an honest word

Fittspel :D fyfan det går inge bra för mig. heheh. Iaf, FYYY Jessica att ta bort din blogg :O varför? Själv har jag haft min i 2,5 år, och planerar absolut INTE att ta bort den :) hahah 8) Vi har laddat ner dem första avsnitten av Solsidan, så det ska vi troligtvis se ikväll. Äter godis gör vi, så det lär vara slut inom kort. Nej nej, vi är inga gottegrisar x) hahah. Men okej, jag ska fortsätta spela, och har egentligen inget att skriva 8) hahah.

HAHHAHHAHA! Har denna som smilie på msn, älskar den! 8D hahaha!

Oh, wait! We haven´t done the interview!

Vi var i v-by, kikade i lite butiker när vi ändå var där 8) jag köpte 3 par strumpor för 99 kronor, hoppas dem är sköna. När det kmr till strumpor är jag typ.. jätte kräsen :O hahah. Alex köpte lite saker också, typ hårvax och vad det nu var x) Sen köpte vi godis så vi kan fetta upp oss ikväll :P Fast vi provsmakade lite nyss ;P hahah. Ahh och på tillbaka vägen köpte vi hamburgare/cheeseburgare från McDonalds. Dagens lunch jao.

Btw Jessica.. jag kan inte se din blogg :O Du har väl inte tagit bort den? :O

Everytime I try to fly, I fall Without my wings

Jag orkade aldrig blogga igår :P Men hur som helst så var dagen nice och det gick bra att stänga. Dem skälliga hundarna gick hem ganska tidigt så det var en ganska lugn kväll :) Dessutom blev sista hunden hämtat typ 30 minuter innan stängning så fick sluta tidigare :D Gjorde inte så mkt under kvällen, Alex sov här så vi typ slappade. Dessutom såg vi på Talang och Solsidan. Talang är ju roligt! Och Solsidan (som jag tkr låter som ngt skräp man aldrig skulle vilja se..) var typ asroligt! ;D hahah.

Dagen idag ser iaf lugn ut. Blir väl till att slappa hela dagen, rolla lite och sen så ska vi väl ta oss en promenad upp till v-by för att köpa godis till ikväll, samt kyckling och ris tror jag det var på order från mamma 8) hahah. Men ahh, nu ska jag jag fixa tävlingen på Ez.

I challenge you..

Så rolllusten är typ putsväck igen. Tragiskt, men så kan det vara. Tror jag börjar bli van vid att den försvinner ibland. Hahah. Hur som helst.. nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen för att spela ds. Jag är en liten nörd, men jag utmanar er till att gissa vad det är för spel jag spelar :D Alex och mina syskon får dock inte svara x) hahah. Men ni andra.. Gissa på så får vi se vem som är närmast! :D om jag ens säger vad det är för spel.. HAHA :D okej, börjar bli övertrött. Dags att dra sig till sängs.
Men först ett roligt klipp från youtube som Jouline länka till mig. Okej, kanske dålig humör, men jag tkr iaf det är grymt roligt! xD hahaha! x)

I´m not going anywhere! :)

Moster tror att jag har slutat uppdatera helt.. och så kan vi ju inte ha det :) hahah ;P Har haft en bra dag, trots att jag faktiskt försov mig 10 minuter imorse. Insåg iaf att jag inte behövde dem 10 minuterna för jag var till och med klar i tid :D haha ;P så då kan jag sova 10 minuter längre nästa gång jag ska öppna :) maha :D

Men hur som helst, dagen var bra! Eller både bra och dålig 8) Att öppna gick bra, man blev bara lite irriterad på vissa hundar som vägrade vara tysta 8) annars gck det asbra! Bella var sjuk idag igen (jag skrev ju aldrig att hon var det igår men ahh) så vi var bara 4 stycken idag. Bara är kanske att ta i, men som mest har vi ju varit det dubbla xD när vi hade 3 praktikanter hos oss :P eller vänta.. vi var nog till och med 9 stycken då 8) hahah! Men ahh, så vi fick dela upp promenaderna till 3 omgångar. Fast jag tog bara två eftersom jag var inne ena gången :P maha.
Mina promenader gick iaf bra, förutom när mitt gäng med stora hundar (3 Ridgebacks, en dobermann och en Vorstehs) kastar sig över en hög med hästbajs 8) Ofta man kan hålla emot dem liksom xD hahah. Ahh plus att en av Ridgebackarna inte samarbetade när han hittade ngt som luktade extremt gott i gräset. Men förutom detta gick det bra :) Och min andra promenad var med en valp, det gick väl sådär. Han gick ändå ganska bra i koppel :)

Vila, vila, vila. Var skönt men den var kortare än vanligt eftersom vi tagit fler promenader på morgonen. (dock lite kortare än om vi kmt ut alla samtidigt) Sen fick jag ont i magen och huvudet så rastrundan var inte alls rolig, även om den var typ.. superkort x) usch usch. Blev iaf bättre sen och kunde hjälpa till att städa innan jag åkte hemåt. Kom till Stureplan med bussen, hoppade av för att byta till en annan buss men skippade detta då den var typ.. proppfull. Jag hatar att åka buss när dem är fulla, så jao jag gick upp hela kungsgatan och tog t-banan från hötorget :) Mkt bättre!

Ska se Lost snart :D eller snart och snart.. vet inte när. När mamma orkar x) hahah. Ahh och imorrn börjar jag 10 och jobbar till 18. Segt att stänga på en fredag, men så kan det vara 8) jao. Visst ja, ska gratta moster på namnsdagen också! :D Grattis moster Nadja! <3

Kortast ever?

Jag orkar inte skriva ngt. Så det får räcka med att säga att dagen var nice, och att det gick bra att stänga. Punkt slut, och nu typ godnatt :)

Då vet jag

Du förstår inte, och det gjorde mig väldigt ledsen över att det inte verkade intressera dig det minsta. Jag har inte sagt något, men jag brukar föredra det på det viset.

Silence please

Det gick bra att öppna idag :) Jag är en naturbegåvning :D hahah, ehh säger vi x) Ngr hundar lät en del och vägrade vara tysta då man sa till dem, men annars var det helt lugnt och skönt :) Mysig dag iaf med fint väder och ganska så lugna och händelselösa promenader :P sånt kan vara skönt det också ;P hahah.
Var dessutom skönt att sluta tidigare, även om det endast är 45 minuter tidigare än vad jag brukade sluta. Jao mina tider varierar mellan 7-15 eller 10-18. Idag jobbade jag första "morgonpasset", och imorrn är det dags för första "kvällspasset" ;D Tror det kmr gå bra eftersom man alltid är två som stänger. Jag lär väl antagligen springa runt som en idiot och försöka få tyst på alla hundar som skäller xD ahh men det blir nog bra x) hahah.
Nu ska jag iaf svara på roll! :) Jaaa fyfan lusten finns där än, och jag hoppas jag har massa roll att svara på. Sen blir det nog till att fixa lite adminstuff på sidan. jaa om ngn nu bryr sig x) hahah :P


Blir tidigt i säng ikväll

Dagen har varit slapp! Bara massa slappande. Rollade som satan större delen av dagen. Shit vilken rollspelslust jag hade :) sånt gillas! Dessutom hade jag några som svarade aktivt så kunde rolla på ett bra tag där! Faktiskt så har jag ju ngr svar som jag tänkte svara på nu innan jag ska fixa det sista innan jag ska sova. Ska ju öppna imorrn, så blir till att gå upp klockan 5 jao. Segt segt, men går man och lägger sig tio så borde det inte vara så farligt x) hoppas jag ;P hahah.
Lite nytta har jag iaf gjort idag. Jao jag bäddade rent min säng samt lagade maten idag :) Duktigt gjort av mig ;P hahah. Men ahh okej, nu ska jag svara på ngr rollspel innan det blir läggdags :) Godnatt.

Kort info typ.

Snön ligger kvar och marken och det stör mig.
Jag sågklart dem avsnitt av GG som finns ute imorse, hade lite raseriutbrott för mig själv. I tystnad eftersom brur sov x) hahah.
Jag har rollat en hel del, det är nice nice! :D och NU ska jag faktskt bädda rent min säng. Yey, duktiga jag :)

En av mina favoritlåtar just nu! :) Har en hel del favoritlåtar dock x) maha.

...


VI VILL INTE HA MER SNÖ! FUCKINGHELVETESÄCKLIGACPSNÖ! fdkvktkkbhykkbnkyuk! Äntligen var våren här.. men så kmr F*TTsnön tillbaka! AHHHHHHHHHHH! jag pallar fan inte. Äckelsnö.

"Var inte så naiv.."

Filmen var bra! :D Jao jag gillar såna typer av filmer :) Räknade dock helt fel med tiden då jag trodde jag skulle hinna sitta lite nu när jag kommit hem. Typ att jag skulle hinna både svara på roll och se GG. Visst, klockan är inte jätte mkt om man ser det som att man är ledig imorrn. Men jag ska ju ändå upp tidigt så det blir lättare att komma upp på tisdag, så därför skippar jag GG och rollandet för att istället vara duktig och gå och lägga mig.
Hade ju tänkt åka till stan och typ kolla kläder imorrn, men dels så är det röd dag.. då lär väl inte alltför många butiker ha öppet?, och dels så känner jag inte för att åka till stan imorrn. Men ahh.. vi får väl se imorronbitti :P Nu ska jag iaf gå och lägga mig. Och well.. jag kom på en sak som jag kan göra imorrn iaf.. bädda rent i min säng ;P hahah. Men ahh, godnatt med er :)

Green Zone

Well snart ska jag och brur åka in till stan :) Vi ska på bio, och well filmen vi ska se, Green Zone, går inte i v-by. Otur för oss, men aja. Hoppas iaf den är bra! :)

Ikväll ska jag lägga mig någorlunda tidigt, eftersom jag ska upp klockan 5 på tisdag. Sjukt skönt att vara ledig imorrn. Jaa det är en extra skön känsla att vara ledig en måndag, eller fredag x) Sånt gillas!

Check check!

Jag är duktig.

Ska dock rolla lite mer senare x) Troligtvis iaf. Haha :P

Dagens Att göra..

Varit vaken sen typ halv 10, men imorrn måste jag gå upp tidigare. Ska satsa på att gå upp klockan 8, eller som absolut senast vid halv 9. Måste ju fan gå upp klockan 5 på tisdag så ;P hahah.
Hur som helst.. har lite planer inför denna dag:
* Rensa Ez.
* Åka och handla mat med pappa
* Äta våfflor :D
* Se GG
* Rolla lite
* Bio med brur i stan
* Bädda rent sängen min

Vet inte vilken ordning det blir i, men nu ska jag ta mig ngt litet att äta till frukost, sen ska jag skicka lite bilder på dagishundarna till han som fixar vår hemsida :)

Matchar inte riktigt..?

Jag gillar min bakgrund till bloggen, men är fan inte säker på om den matchar till det andra. Hmm.. vad tkr ni? :) Help me. eller ngt x)
Är sjukt trött, fixade massa adminsaker och sen fastnade jag framför GG. Grymt! Har 4 avsnitt kvar av serien, skulle inte förvåna mig om jag blir klar med dem imorrn. Hahah 8) Well well. Vi får väl se. Ska ju fixa massa adminsaker imorrn också, så hinner kanske inte. Jaa samt att brur och jag ska på bio imorrn :) Vi ska se Green Zone, hoppas på att den är bra! Men nu.. ja nu ska jag göra mig iordning för att sen gå och lägga mig :) såå.. Godnatt!

Belåtet smile jao! x)

Tkr dessa är charmiga!



Do what you want

Ibland är det skönt att bara ta det lugnt. Det gjorde jag och Alex igårkväll, men jag beslöt mig för att ta det lugnt ikväll också. Skippar utgång då jag kände, och ännu känner mig väldigt otaggad. Well såna dagar kan man ha också 8) Satsar på nästa helg istället :) haha.

Hur som helst så åkte iaf jag och Alex till Barkarby idag. Kikade lite mobiler och olika tv-spel då Alex funderar på att köpa antagligen x-box 360 eller playstation 3. Fast det lär han inte göra på ett tag, så vi får väl se sen vilket av dem det blir :P om det ens blir ngt av dem ;P haha. Iaf så köpte jag en film, "Den otroliga vandringen 2". Vilket var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten x) Har ettan på datan, men tvåan fanns ju typ inte att ladda ner, så jag slog till och köpte den för 59 kr :) Såg den nyss, och fan vad söt den är :D

Btw, det är GRYMT härligt väder ute! :D Gick utan jacka och hade bara tjocktröja när vi åkte till Barkarby. Var fan nästan för varmt med det också ;P hahah. Härligt! :) Våren är här, och det är underbart! :) Dock så fryser jag nu.. men då har jag inte ngn sol som värmer mig heller xD hahah. Blir nog till att stänga fönstret iaf ett tag x) Men nu ska jag iaf leta efter ngn bild att ha som bakgrundsbild till bloggen min :)

Hmm...


Är faktiskt väldigt sugen på att köpa dessa.. från internet. Men är ju lite emot att köpa kläder utan att prova dem.. :O man vet ju aldrig hur dem sitter på en 8)..

can you walk and talk at the same time?

Ojoj, det var länge sen jag skrev så här många inlägg under en dag. Jaaa jag tror iaf att det var länge sen xD hahah. Men jag har ju inget annat vettigt att göra då jag väntar på att Alex ska höra av sig. Han sa troligtvis senast 3.. hahah :P Sitter och kikar lite kläder på Modegallerian, det är ganska roande ja :) heheh.

Hur som helst, har inte så mkt att skriva egentligen. Så tänkte skriva en såndär lista x) var väl ett tag sen? hahah, jaa iaf mer än en vecka ;P tror jag x) hahah.
* Jag har alltid varit anti linnen/klänningar utan band..
* ..men fick för mig att jag ska prova använda det 8)
* Jag vill träna ngt.
* Tänk om det man drömde kunde bli verklighet, fan det skulle vara nice.
* Jag saknar mitt gamla rum </3
* Jag är beroende av Gossip Girl
* Jag blir faktiskt väldigt lätt beroende av serier
* Jag gillar att vara social.
* Ibland förstår jag mig inte på folk x)
* Jag hatar folk som skryter

Och jag kmr inte på ngt mer så det får duga x) maha.

Söt blomma x) och Glad Påsk på er btw! :)

Woopeeliidoo

Yey det blir utgång imorrnkväll! :D Blir förfest hos Ronja :) Kmr bli asnice! Dessvärre kmr jag ju få åka hem själv :( hahah, är så van vid att alltid få sällskap x) hahah. Men det blir nog bra :P
En bra låt jao :)

Redhead

Jag saknar mitt röda hår :O Som satan! Jaa fan nästa gång jag ska färga håret blir det rött! :) Men vill inte slita på det för mkt, så ska vänta med det ett tag iaf x)



Påskägg till alla :D

Fyfan vilka människor det finns. Usch! Hoppas iaf det löser sig :O

Men hur som helst, fikade med Nadja uppe i byn :) Cola och chokladboll, mums, mums! Tack lilla moster :) Gick dessutom runt och kikade lite lätt i ngr butiker, men sen var det inte så mkt mer med det :P Joo jag köpte påskägg till mamma, pappa och brur också :) maha. Mamma fick med bland annat lakrits och sockerbitar, pappa fick surt godis och brur fick choklad :)
Vet inte vad jag ska göra nu, orkar inte ta tag i adminsakerna på Ez, och har ingen direkt lust att se GG (är jag sjuk? :O hahah!). Fast det är för att jag har så svårt att sluta se på det, samt att jag vill lyssna på musik x) hahah. Ska ju till Alex sen, vi ska väl ta det lugnt och bara slappa. Sånt är skönt jao :) Vi skulle se filmen Upp också, som han har sett :P han säger att den är grymt bra, vi får väl se vad jag tkr ;P haha. Men okej, blir lite bloggläsande och sen ska jag fixa lite mer/ny musik till mobilen min :D jao! Och visst jaa.. DET ÄR FREDAG IDAG! :D även om det inte känns som det då man är ledig ;P haha.

Påskägget jag fick från mamma och pappa :) || Brur :D || Jag har faktiskt jeans på mig idag x) WOW! inte direkt ofta xD hahahah 8) men fick lust till det idag. maha.

Solen är min vän

Solen skiner och då blir man alltid på bra humör :) Dessutom är jag utvilad efter att ha sovit typ 10 timmar, skönt, skönt! :D Gick upp självmant också, utan att vakna till klockan, det var också skönt :) Inte ofta man gör det liksom ;P haha.
Aja, hur som helst så ska jag fixa tävlingen på Ez nu. Och sen ska jag duscha. Vid halv tolv ska jag möta moster uppe i v-by, vi ska fika :) Blir nog mys!

I like it

Okej jag var typ döende imorse när jag klev upp, men det var iaf asnice med halvdag på jobbet idag :) Var endast 12 hundar på dagiset, så vi hade 2 var. Sjukt skönt ;D hahah. Sen regnade det under promenaden, det var mindre skönt, men som tur var gick vi inte så långt som vi brukar x)

Kom hem och well det kändes inte alls som om klockan var 2.. utan snarare typ 5 xD hahah. Har kikat GG och well det känns som om klockan borde vara iaf.. 8 eller ngt nu. Men nope. Nu skulle jag typ ha kmt hem om det varit en normal dag på jobbet. hahah 8) Ska faktiskt se mer GG, åhh det är så sjukt bra :D Älskar Chuck och Blair! :D dem är så.. roliga! söta! Ja dem är bäst :) Eller.. Blair är näst bäst.. för Chuck är bäst :D maha. Hur som helst.. svarande på rollspel blir det efter maten, som jag inte har ngn aning om när den blir. Men det blir nog bra :)

RSS 2.0