upp och ner

Upp och ner. Jag väntar och väntar på lösningen. Känner att snart tar jag lösningen i egna händer.

Upp och ner. Ibland är det skönt att bo hemma, ibland inte.

Upp och ner. Nu kan jag gå ganska bra. Men om mindre än en vecka är jag fast i fåtöljen igen.

Upp och ner. Hur ser hösten ut för mig? Bra hoppas jag.

Men nee, nu UPP, UPP, UPP. Ska träffa Nadja och Tonie och ha roligt! :) hoppas på att brur hänger med också.

<3

Om det vore bara du och jag ute på landet. Helt ensamma. Då är du bäst.


Good and bad

Jag är duktig. Går mer och mer för att bygga upp foten. Det känns bättre och bättre :) igår var jag med mamma och pappa och storhandla. Sedan var jag och mamma aktiva typ hela dagen med brödbakning och matlagning. Egengjorda köttbullar och pannbiffar, samt eget mos. Blev väldigt gott!

Idag tog jag ngr små och lätta springsteg när jag var ute med hunden. Sedan var jag med mamma och marie i v-by och åt lunch och handlade lite saker vi glömde handla igår x) senare tog jag och mamma en liten promenad med hunden till lilla affärn i råcksta torg där vi köpte onyttigheter. Namnam, borde egentligen inte äta massa onyttigt när jag knappt rör på mig x) heheh.

Har tre st som är intresserade av Rebelle, så det känns ganska bra. På ett sätt vill jag bara få det gjort, samtidigt som jag blir ledsen över det under dem stunder då vi har det som bäst. Visst är hon lite understimulerad nu, men hon får iaf kärlek. Det är ju ändå huvudsaken.


Älskade ängel

Jag och syster roar oss såhär på kvällskvisten.. ;D

"Älskade ängel (dududu)
Du är sann (dududu)
Älskade ängel (dududu)
Du är en man (dududu)
Du är stor och stark och snygg, hos dig så är jag trygg
O du är min (dududu)
Älskade ängel (dududu)
Du är min (dududu)
Älskade ängel (dududu)
Bara min
Dudududu yeah"


Jag lyder

Läste att ngn (läs nadja xD) är trött på att se min fot.. Så tänkte att jag kan väl skriva ett litet inlägg x)

Helgen har varit lugn. I fredags gjorde jag typ inget. Tror jag x) hahah minnet är kort. Sen i lördags kom Alex och Pontus hit, så vi var sociala -var ute en kortis med hundarna, spelade kort och såg på film. Samt satt lite vid datan och kolla möbler och bilar, för skojs skull typ :p bakade gjorde vi också! Kladdkaka! Namnam :D
Söndagen blev även den lugn, såg på film och spelade lite kort med Alex och mamma. Sen blev jag hundvakt till Pontus till idag. Tjänade 150 spänn på det ;D inte dåligt :p hahah.


Det går framåt

Woohoo, bandaget borta. Känns bra, lite stelt dock :p inte så konstigt direkt ;p sen är min stackars fot väldigt torr också, men det är bara att smörja in den :)


Lydnadskurs

Det gick hur bra som helst. Visst var hon stressad i bilen men hon klarade av att släppa det när vi väl var framme. Var taggad och glad och var hela tiden helt med i övningarna! Dessutom var hon duktig på linförigheten, trots att vi inte tränat det på länge :) i bilen hemåt sen börja hon utan stress, men sen börja hon lite. En positiv sak var iaf hennes inställning när vi kom hem och klev ur bilen. Visst ville hon bort från den, men samtidigt kändes hon glad och man fick kontakt med henne :) jao efter kvällens kurs kändes det bra, och jag önskar att hon kunde släppa sin rädsla och osäkerhet helt. Gud vad bra vi skulle ha det då. Men, men. Ingen ide tänka så, utan får istället se det positivt att den som får henne -som kan hantera hennes osäkerhet-, denne får en underbar kompis. Puss på min söta lilla mescollie <3


Slöar

Igår gjorde jag typ ingenting. Låg i sängen och såg på the vampire diaries större delen av dagen. Perfekt med tanke på att det regnade hela dagen ;p Tkr lite synd om min hund, men igår träna vi iaf lite inför kursen idag.

Har inte gjort ngt än idag heller, men ikväll blire ju kurs med hunden. Hoppas hon kan koncentrera sig trots att vi åker dit med bil. Jao det märker vi x)


2 åring? :D grattis till mig ;D

Födelsedagen min var nice! Blev en lugn dag med massa kortspelande med syster, brur, Tebbs och Jenny! <3 Tacos till middag och så tårta, hur bra som helst jao :)

Har fått pengar till skor och skavsårsplåster från Jenny, blommor från pappa, böcker från Tebbs, samt så ska brur betala för ett par skor sen när fötterna mina är hela och jag ska köpa nya! :D Mhm, i like. Mkt bra presenter :) Spelade nyss wii med Tebbs, och nu ska vi snart se Xfactor.



Tröööööött

Är helt slut nu. Sitter på t-banan. Tkt det var ganska mysigt att åka t-bana när jag åkte hemifrån för typ 4 timmar sen, men nu på vägen hem skulle den såklart strula med stopp i trafiken. Åkte till alvik först, och så fick jag vänta typ 15 min tills nästa kom.. Bara det att det innan kmt en t-bana som släppte av alla passagerare så den som kom efter 15 min blev full.. Tänkte att hell no att jag går på den t-banan och står. Inte med min fot som jag dessutom troligtvis överansträngt lite idag 8) så väntade, och hade tur för nästa kom precis efter, typ tom :) maha. Så värt väntan ;p men nu vill jag bara hem till maten och soffan! Måste bara gå hela vägen från t-banan hem.. Ehehhe imorrn tänker jag inte gå ngnting x)


önskelista

Hej hopp. Här kmr en liten önskelista. Den är dock inte så stor ;P

(* nytt bra hem till hunden. Hoppas, hoppas vi hittar ngn för henne!)
* en extern hårddisk. Har redan en men vill ha den om backup där allt viktigt sparas. Typ.
* pengar, pengar, pengar. Ja jag är fattig och vill köpa skor när fötterna är klara!
* filmer, The Avengers, Sherlock Holmes 2.
* filmer med Will Smith. Ja han äger. Fast har ju en del. Men ngr exempel som jag vill ha är I am legend, Seven pounds, Enemy of the state, Wild wild west.
* filmer med Johhny Depp. Ja även han äger ;P vill ha Dark Shadows, The tourist, Alice i underlandet, Public enemies

Är det jag kmr på nu. Tkr ändå det var en hel del lite "billigare" saker :) Brukar vara dålig på det ;D hahhaa. Hoppas man får ngt av det man önskar sig :P

"Säg det till alla.. jag är på väg"

Nu är jag helt slut. Har redan gjort mer än vad jag jag gjort på en hel dag dem senaste dagarna. Jag och pappa åkte och handlade. Bara det tog ju på krafterna då man gick runt i affären, men det funkade faktiskt väldigt bra ändå x) Väl hemma var det till att packa upp all varor och puzzla in dem i kylskåpet ;P Åt lunch, diskade och torkade ur mikron, och sedan satte jag igång med lite sysselsättning för hunden. Började med en toarulle med godis i på ett snöre. La den under soffan så hon fick använda sig av snöret för att få fram den. Blev kanske lite fail då hon lyckades på första försöket med tassen xD inte så mkt tankearbete där bakom men får göra det svårare nästa gång x) Sedan fick hon spåra massa godis i lägenheten i två omgångar också :) Efter det dammsög jag, så nu sitter jag här helt slut ;P hahah.

Annars då? Jo fan det är faktiskt bra. Fick reda på idag att jag klarade utbildningen som jag och Bella gick! :D Jag hade asbra poäng med typ.. 141 (ngt sånt) av 154 :D eller om det var 144 av 151 ;D jaa ngt sånt. Är ju jävligt bra iaf :D Så nu är jag utbildad hundhälsoterapeut! :)

Har mailkontakt med en kvinna som är intresserad av Rebelle, så får se vad som sker där. Annars hade Yvonne ev någon som var intresserad. Jao förhoppningsvis lyckas vi finna ett hem till henne :)

Jaaa, och så fyller ju mamma år idag! 11/9.. hahha usch det datumet kmr alltid innebära några extra tankar till föregående år då allt skit hände just den 11. Helt sjukt egentligen. Men, men.. i första hand är det mammas födelsedag jao! :) Så blir tårta ikväll! Mhm!

Jao och senare idag, om typ.. 3 timmar kmr Ronja och Timmi hit :) Jag ska klippa honom, hoppas han inte förväntar sig något alltför bra. Hey jag är nöjd så länge det inte skiljer flera centimeters längd på höger sida och vänster sida av huvudet xD Råkade ju göra det när jag klippte brur första gången och sa att jag var klar. Well jag var ju då inte klar utan fick klippa lite mer på sidan med längre hår ;D hahah.

och denna vecka kanske jag till och med håller bloggen igång lite bättre. För denna vecka har mkt innehåll i sig. Oh yeah, känns som om jag behöver det! :)

jag lever

Jag gör inte så mkt under dagarna. Ser på tv. Sitter lite vid datan. Leker lite med hunden. Ser på lite mer tv. Tränar lite med hunden. Ser på film. Sitter lite mer vid datan. Ser på lite mer tv. Hahah jao, mkt aktivt liv här ;P

Tränar med apporten, tror det går framåt! och försöker träna in stanna/stå. Känns sådär xD hahah. Hoppas det går bra på onsdag, ska bli roligt :)

Har inte så mkt annat att skriva. Ser på Pretty Woman nu iaf :) Den är bra jao!

Master of my own Mind

Folk förvånar mig, och det är väl rätt underhållande I guess 8) hahah.
Annars då? Har inte gjort så mkt idag. Typ inget alls faktiskt. Tränade lite med apporten med hunden, tror Cissis sätt att träna det på är asbra och funkar för oss. Ska träna det lite mer imorrn och satsa på att träna in Stå. Får se hur det går ;D hehhe. Måste ju träna lite inför kursen iaf. Sen får vi väl se på onsdag om hon klarar av att åka bil dit och sen lägga fokus på träningen på kursen. Jao well det märker vi.

Har lite planer som känns bra i jobbområdet iaf, så det är ju skönt.
Imorrn är det fest hos Rose! :D Ska åka dit men inte dricka, tror det är bäst för att ta det lugnt med foten jao x) Men ska iaf bli roligt att träffa massa folk! :D

Inlägg nr 3 för dagen

Kolmården















Hunddagiset









Rebelle








Övrigt





Inlägg nr 2 för dagen

Som många vet så har jag bestämt mig för att försöka hitta ett nytt hem till min hund. Rebelle är stressad och mår inte bra i stan med mig. Dessutom har jag insett att jag klarar inte av osäkra hundar, för jag blir bara irriterad eller arg, och det löser inget. Det står jag för, och jag är säker på att jag valt rätt beslut. Rebelle förtjänar någon med mer tålamod och erfarenhet av osäkra hundar än vad jag har, samt någon som bor på landet eller dylikt. Det är jätte tråkigt, och jag får tårar i ögonen och en känsla av att bara vilja sätta mig ner och storgråta när jag tänker på att någon dag kmr jag säga hejdå till henne. Samtidigt känner jag att en sten har lämnat hela mitt bröst, och det får mig att helt tro på att jag valt rätt. Både för hennes skull och min egen.
Det ska va roligt att ha hund -och missförstå mig inte nu, för vi har haft det väldigt roligt och bra också, men hunden ska må bra och kunna va avslappnad och inte ständigt osäker och beredd på att något läskigt ska ske. Jag jämför henne nu med hur hon va när vi var i norrland, och det är en av dem största orsakerna till att jag valde detta. För att hon inte var lika stressad där. Jag hoppas verkligen vi hittar ett bra hem till henne, för hon förtjänar det. Och även om det svider att tänka på att någon annan kanske lyckas bättre och får njuta av den underbara hund hon är utöver rädslorna, så känner jag att det är helt rätt.

Älskade lilla collie<3


inlägg nr 1 för dagen

Jag tog stygnen igår. Dagen kändes hur lång som helst då jag gick upp vid 7 och annars går upp vid typ 10 ;P ehehe. Gjorde inte så mkt mer än se på film och tv med pappa -stackars pappa har dragit ut sin sista visdomstand. På kvällen kom Malin också <3
Idag har jag inte gjort så mkt. Tv och film, hey vilken överraskning ;D och sen städade jag lite också och har sysselsatt hunden lite också :) Med vård (kloklippning och tandborstning), lek och lite tankeövning. Blir dock mer av det senare då jag tror hon har lite väl tråkigt nu för tiden.

Känner en enorm tacksamhet till min familj som ställer upp och hjälper mig med hunden och tar hand om lilla mig medans jag knappt kan gå ;P Lite synd bara för jag känner att min syster skulle kunna hjälpt mig mer då hon innan operationen sa att hon kunde ta lite längre promenader med hunden. Hon har hjälpt mig, det är jag tacksam för, och jag förstår henne att hon inte vill gå ut med hunden då hon blir osäker och rädd och ibland inte lyssnar. Men det känns som om min hund skulle behövt det, och är väl därför är jag lite besviken. Men är glad för det jag får, så ska väl egentligen inte säga ngt om det. Men hey, nu vet du iaf syster. Och nej det betyder inte att jag är otacksam för jag är tacksam för att du hjälper till, och jag förstår om man är trött efter skolan och så. Men ja, det är så jag känner.

Har börjat röra lite smått på mig, och ja det känns ganska bra faktiskt :) Men blir snabbt trött och öm. Har iaf lite saker planerade nu innan det blir dags för nästa fot att opereras, så det blir nog bra x) Lite att göra iaf ;) Detta inlägg blir bildlöst, men lägger in bilder till datan just nu så kmr ett bildinlägg sen ;)

usch

Jobbig dag.
Kom fram till ett beslut idag som ger väldigt mkt blandade känslor.
Har haft ont i huvudet typ hela dagen.

Ja man hade kunnat haft en bättre dag. Men men.

lite tankar i guess

Efter flera dagar fick jag äntligen till tillräckligt mkt fantasi för att fixa den nya headern. Den är inte den bästa jag gjort, men jag gillar den ändå. Den känns rätt just nu. typ.

Annars då? Jo jag ser på James Bond och rollar, mångsysslare här ;)
gör typ ingenting om dagarna, men imorrn blir det till att sätta igång med bilträning med hunden. Måste frambringa allt mitt tålamod och kämpa för att vi ska lösa det. Annars får vi fan se till att söka hjälp. Som sagt, jag har inte gett upp, även om jag i vissa stunder känner hur skönt det skulle va att göra det. Sen dyker dem stunder upp när jag så starkt känner att jag vill nå en lösning och kunna titta tillbaka på den här tiden om kanske ett år och säga "fan vad jobbigt det var, men fan vad långt vi kmt."
Det var ju som sagt jobbigt i början när jag först fick henne, och vi har kmt en bra bit därifrån, så jag kan se tillbaka dit och känna mig stolt. Så kanske gäller det helt enkelt bara att hålla ut? Att satsa allt på min envisa sida.

RSS 2.0