Mysdag!

Har haft fullt upp hela dagen idag! 
Cicci kom hit med lilla Inna strax efter halv 10, och då fick valparna leka lite inne på dagis :) 

Vi käkade lite och vid halv 11 gick vi till ängarna vid nälsta för att möta Helen med valpen Vega! Plus en kvinna som har en kullsyster till Vega :) lilla Ru! Hon har även en whippettik. Sååå totalt 3 mini aussie valpar, en italiensk vinthunds valp och så whippeten! Och 6 personer :) mysigt! 






Hem till oss efter det så valparna fick vila och vi äta lunch till en film! Torkel i knipa x) 
Efter filmen slutat åkte vi till åkeshov där hundstallet hade julmarknad. Massa folk och hundar, asbra miljöträning! Och Morf var så duktig!! :D Vi var bara där en kort stund, fanns inte så mkt att se och vi tänkte att lagom dos miljöträning är bäst :) 
Blev en sväng förbi djurbutiken där i åkeshov också innan vi åkte till vällingby för att handla lite mjölk, juice, godis m.m. Vi klev även in på Din sko där vi köpte ett par skor var! :) 

Nu ska vi se film, och jaaa, nu sover valparna gott :) för en stund iaf ;D 

Nöjd tjej

Bra dag på jobbet! Mycket skratt och mestadels härliga promenader :) bra stängning också! 



Stor&Liten

Ganska bra dag ja! Men jag längtar tills valpen min blir lite äldre ;P fast när han är det kmr man väl ångra sig ;D hahah. 

Blev iaf en härlig promenad till årstaviken på eftermiddagen, och Morfen fick träffa Tessos hund Diezel idag för första gången, gick bra! :) 

One day

Fullt upp, i tisdags sov jag och Morf hos Ronja. Vi skulle färga håret på kvällen men klantade oss och trodde att det saknades saker i blekningen, så vi gick istället upp tidigare igår för att fixa det. Kl 7 igårmorse satt jag alltså med blekning i huvudet xD hahah. 
Igår fick jag med mig Cookie hem. Hennes ägare ringde kl 4 på eftermiddagen och frågade om ngn kunde ta henne. Så jag har henne tills imorrn :p 
Var inte säker på hur det skulle gå att åka med två hundar då Morf ännu inte är så van med t-banan, men jag slapp :) syster börjar ganska sent så hon kmr med Morf till dagis innan hon börjar. Skönt!

Och ikväll ska vi sova på dagls. Hoppas vi inte fryser ihjäl xD haha. 

Söndag

Lugn söndag där jag knappt gjort ngt alls. Har varit på en promenad med syster och Morf, där han fick va massa lös! Funkar riktigt bra, men störningar i form av människor och hundar undviker vi än så länge ;P 
Vi träffade av en slump på Helen med Vega igen! Samt även hennes son på 5 år. Bra så Morf får träffa lite barn! Han var lite skeptisk till Edvin som pojken heter, men jag tkt det gick bra :) 






Social

Lördagskvällen bestod av julmiddag med kollegor och kunder. Hur trevligt som helst, även om maten inte riktigt var min typ av mat ;D åt potatis, ris och bröd! Jao samt doppade brödet i ngn sås av ngt slag. Tur man åt en hamburgare på donken innan ;) hahaha. 

Åt även lite lasagne efter när jag kom hem vid 21. Hann inte träffa Bella typ ngt, men jag, syster och Cicci med Inna ser på skräckis. The grudge 3! Trodde jag skulle dö av skräck, men nae.. Dem har inte alls gjort den ngt bra x) 

Hundliv

Fredag: 
Jag vaknade med illamående, men som tur var gick det över sen! Fick skjuts av pappa till jobbet, och Morf var ju med :) han fick frukost innan, och spydde inte i bilen! Dessutom så var han lugnare i bilen :D åt rätt håll! Duktig hund :) 

Jobbdagen gick bra, Morf var med hela dagen igen, och man märkte honom knappt. Något pip några få gånger och så hade han varit på och bitit lite i en av filtarna i bäddarna, men annars skötte han sig asbra! :D Han har dessutom träffat alla förutom en av dem hundarna som ska va i köket. Så fortsätter han sköta sig så behöver han kanske inte ens använda sin "komposthörna" :) 
Han fick även träffa Dolly igår! För första gången. Gick hur bra som helst! Dem lekte lite tsm och var så söta så jag dog lite ;D<3 

Lördag:
Idag har jag, syster och Morf träffat en kvinna som heter Helen och hennes dotter och deras lilla mini aussie valp! :D nästan precis lika gammal som Morf! Dem lekte tsm och Morf fick därmed va helt lös för första gången! Gick riktigt bra! Fast då hade vi ju hjälp av att han va upptagen och lekte med Vega som valpen heter :) ska iaf börja gå till ängarna där vid nälsta och ha han lite lös! Jättebra med stora ängar där man kan se störningar på långt håll! 



Duschade även av Morf för första gången efter promenaden med dem, och han var så duktig :) 

Lång dag

Lång dag, nu är jag helt slut. Kl är 00.23 och jag har varit vaken sen strax innan kl 6 imorse. Har förvisso fått vila lite på dagen, men är trots det helt slut just nu. 

Morf var med heldag idag! Från 7.30 till 16! Faaaast vi kom liiiite tidigare till jobbet idag, eftersom vi fick skjuts av pappa som behövde va på jobbet typ 6.50. Sååå jag och Morfen var på dagis typ.. 6.45 xD inte alls trekvart innan dagis öppnar, hahah x) 

Det gick iaf bra på dagis, Morf skötte sig hur bra som helst större delen av dagen! Lite pip ngn gång sådär, och skorna var han på ngr gånger också. Måste sätta igång med koppelträningen, för han fick följa med ut en kort kisstur med 3 andra hundar. Det var inte lätt ska jag säga xD faaast berodde nog mestadels på att han ville hälsa på dem men inte fick ;P hahah. 
Sov hela vägen hem på t-banan gjorde han, och när vi gick från t-banan hemåt så körde vi lite koppelträning! Gick bra, tills vi kom till det stället där den där hunden skällde på honom hans första kväll hemma. Så då fick det bli en lekstund, och jag tror han liksom glömde bort det läskiga. Hoppas han inte reagerar lika mkt där imorrn! 

Hem, åt mat och laddade ner The Hunger Games. Fick stress-titta, alltså spola fram lite och hoppa över vissa delar, men hade nog hunnit se iaf lite av det jag hoppade över. Istället lekte jag med Morf och tränade lite på loss, för att sedan lämna honom med mamma och åka in till hötorget för att möta Cicci och syster för bio! The hunger games, catching fire! :) riktigt bra var den, och enda dåliga var att vi alla tre typ mådde illa mot slutet. Kallsvettades och hade hjärtklappning och så. Alla tre! Dåliga popcorn eller? XD
Dessutom fick jag vänta 21 min på t-banan, och har dessutom ont i huvudet. Usch. 

Men annars? jo jag har haft en bra dag :) och kväll! Och natt? ;D hahah.

Dagishunden Morf

Så jag sket i att ringa rosenlund, eftersom jag tkt att foten var bättre idag. Men jaaa, självklart var den bättre idag, eftersom jag vilade igår x) såå efter 2 promenader idag så har jag återigen ont. Suck. Har jag asont imorrn får jag väl ringa då I guess. 

Annars då? Jo Morf var med på dagis idag! Skötte sig riktigt bra, och det är inte alls mkt pip! Lite ngn gång, men inte mkt alls :) dessutom fick han träffa 4 hundar idag, Tillie -en gammal cocker spaniel, Larry en mops och så Lizas två hundar labben Lily och staffen Wita :) gott och blandat, det är superbra! 

Sååå imorrn ska han med en heldag för första gången! 7.30-16! Egentligen skulle mamma va hundvakt till han imorrn, men jag ska på bio imorrn -hunger games movienight!- så då får han följa med mig under dagen så har mamma honom på kvällen istället :) 

Suck på vården..

Så igår på jobbet gjorde jag typ ingenting. Städade typ bara. Segt, men vad ska man göra när man har ont i foten. 

Ringde ju närvårdsmottagningen igår under lunchen, men dem sa att jag skulle ringa idag kl 8 istället eftersom dem släpper nya tider då. Så jaa ringde dem strax efter 8, gick 3 signaler sen avbröts det. Fortsatte ringa dem, men efter 35 min gav jag upp, svor över dem och åkte till jobbet! 

Ska ringa rosenlund vid lunch tror jag, eller så tar jag det bara lite lugnt veckan ut så kanske det blir bättre. Tror det är en inflammation, eftersom foten blir bättre när jag smörjer in den med voltaren. Den är dessutom lite bättre idag, efter att ha vilat igår antar jag. Så blir en eller två promenader idag, så får vi se hur det känns sen. Dumt kanske, men jaaa sån är jag x) hahah. 

Morf är iaf med till dagis idag! Vi åkte t-bana imorse, och han pep lite när vi väntade på den. Men sen var han tyst och jätteduktig hela vägen till jobbet :) nu på jobbet fick han träffa Tillie, en gammal cocker spaniel, och nu när dem andra är ute så får han vila i sin "komposthörna". Han fick lite smör när jag satte ner honom, och sen pep han lite, men nu ligger han i korgen och sover :) duktiga killen! :D 

Foten min

Ja förra inlägget skrevs egentligen igår, men bloggappen strulade. Men nu verkar den iaf funka igen! 

Jag har fortfarande ont i foten, och har  dessvärre även fått ont i benet då jag haltat fram idag. Har inte gått ngr promenader dock, utan har varit inne på dagis och städat istället. Bra man kan va till hjälp ändå! 

Ringde läkarn idag, men dem har inga bokningsbara tider, så ska ringa imorrn kl 8 för att få en tid imorrn under dagen. Svårt med planeringen då bara, men det är som det är. 

Duktiga killen!

Idag har Morf varit med på dagis för första gången! Det hela började med att han spydde i bilen då vi fick skjuts till jobbet av pappa. Stackarn. 
Men utöver det har det gått hur bra som helst! :D han var lite pipig i början av morgonen då han fick va lite själv i boxen eftersom jag fixade vattenskålar till alla andra boxar. Sen pep han lite grann då jag och Jennifer gick för att ta emot hundar, men det var inte så farligt, och sen verkade han acceptera det och förstod kanske att han inte blev ensam och att vi kom tillbaka. 
Han fick även va en liten stund i sin "komposthörna" som jag så fint kallar den ;D började med att han fick en liten klick smör i samma stund som jag först satte ner honom. Men sen när smöret var slut började han pipa lite, men tystnade snart :) så joo, lite pip, men han var hur duktig som helst! :D

Och när jag, Tesso och Jennifer gick på första promenaden så var han inne med Lars, och sov hela tiden då! Duktiga Morf :D sen kom syster vid typ 12, åt lunch med oss och åkte sen hem med han. Han sov tydligen hela vägen hem på t-banan xD 

Han ska få följa med till dagis på onsdag och så på fredag också! Halvdagar båda två :) 


Han fick även träffa en dagishund, Johnny! Gick hur bra som helst :) 


Går det över snart?

Hela fredagen, hela lördagen och hela dagen idag har jag haft ont i foten min. Inge bra alls :( syster har varit snäll och varit lite hundvakt så att jag kunnat vila iaf lite, så nu känns det lite bättre faktiskt! Hoppas det är tillräckligt bra för att jag ska kunna jobba normalt imorrn! 

Morf ska ju följa med till jobbet imorrn! Spännande :) hoppas det går bra och att han inte är alltför pipig. Syster kmr iaf och hämtar honom under lunchen, så en halvdag blire för han. 
Idag har jag inte gjort mkt. Lekt och myst lite med Morf bara, och tittat på film! Eller okej, var uppe en sväng i byn med pappa också. Skjuts dit och hem, vettefan om jag hade pallat gå med tanke på foten ;O köpte en ny laddare till mig, samt en ny laddare till syster. Jaaa Morf han gillar laddare ;D hahah. 

Rebelle

Idag är det 1 år sen jag omplacerade min älskade collie. Kan inte fatta att det redan gått 1 år. Kan inte riktigt fatta att hon inte finns längre. Saknar henne än, och kommer alltid göra det<3 

bland höstlöven

Jag och syster passade på att gå ut och ha det bra ute med Morfen då det är fint väder ute! Hade seriöst varit perfekt att gå till skogen idag! :O men, men. Vi tog på han linan och så gick vi till den lilla, lilla skogsdungen som ligger kanske 50 meter från porten :P Vi spenderade tiden ute med att låta han springa omkring lite, ta lite kort på honom samt även träna lite inkallning! 

Vi bjuder på våra fina frisyrer ;) hahaha.

Pain

Idag är inte den bästa dagen att ha valp.  Har så sjukt ont i min vänstra fot :( haltar omkring och försöker undvika att stödja på framdelen av foten. Igår var det tvärtom, då hade jag ont mer i mitten av foten. Får se om jag kmr iväg till skogen med Morf som jag hade tänkt. Är ju tyvärr en liten bit att gå till närmsta skog där jag skulle våga släppa honom nu i början. Tar kanske 20-25 min att gå dit. Vettefan om foten min pallar det :( men, men. Annars får jag helt enkelt köra med linan här utanför! 

Det positiva är iaf att jag endast har ont i foten och inte hela benet. Samt att min valp är duktig! Inatt sov han hela natten, och jag var inte ute med han förrän strax innan kl 8 imorse! :) plus att efter det så kunde han lägga sig och sova igen till ca halv 10! Duktig liten kille :) 

Synd om mig

Igår och idag har jag haft så sjukt ont i mitt vänstra ben :/ vettefan vad jag gjort, men ont gör det :( haha kanske sprungit för mkt i trapporna? ;P ehehhe. 

Hoppas det blir bättre snart!

Stor & Liten

Igår fick Morf träffa Pontus! Jag och Sara frågade om vi fick låna honom en natt, eftersom Pontus är en stor svart hund som är genomsnäll! Gick hur bra som helst, och Morf tvekade inte en sekund på att gå fram och hälsa på stora Pontus! En tuff liten kille :) 

Måndagen är löst :) det är nämligen så att jag ska få sällskap när jag öppnar på måndag av vår praktikant Jennifer :) känns bra! Fast ska ändå träna lite att lämnas ensam i ett rum ngr sekunder i helgen :p samt fortsätta passivitetsträna honom där han helt enkelt måste stanna kvar i sin bädd. Ska även försöka mig på en promenad till någon liten skog för att kunna släppa han lös för första gången! :) vågar inte riktigt släppa honom utanför mamma, eftersom det är så mkt folk runtom -han vill gärna springa fram till dem xD- och eftersom vägen ändå är ganska nära, Fast ska börja ha linan på han så att han får springa lite mer ute :) 

Jao, hela livet handlar typ om lilla Morf just nu ;P 



Planering

Känns jättekonstigt att inte ha lilla Morf runt mig. Sitter i princip och väntar på att mamma kanske ska skicka ngt litet sms och säga hur det går :p jaa jag är nog lite fjantig men han är ju min lilla bebis ;P hahah.

Sitter iaf och planerar att jag ska träna in ett "vänta" kommando under helgen. Så att han kanske inte behöver pipa satan när jag lämnar han tre sekunder i boxen för att ta emot dagishundarna på måndag :p får se om han hinner lära sig det tills på måndag. Tänkte som så att jag ska sätta han i köket och säga vänta och så backa typ två steg och så belöna om han sitter kvar! Alternativt att jag släpper in han i köket, drar för kompostgallret och sen flyttar mig två steg åt sidan så han inte ser mig, och sedan snabbt tillbaka med belöning. Får se vilket som känns bäst. Testar nog troligtvis med gallret först, eftersom han på dagis faktiskt kmr bli instängd då jag tar emot dem andra hundarna. Ska börja med det ikväll så får vi se hur det går :p 

Lugn dag

Idag har jag och Morf varit själva större delen av dagen.
Mamma sov och syster var i skolan och ska sen sova på gamla dagis. Ja och pappa jobbade såklart ;P Lekte lite ute och tog kort, och har annars inte gjort så mkt. Har tränat lite passivitet och att stanna i korgen. Samt kört ännu ett inklickningstillfälle. Ska kanske köra ett till snart, om jag orkar! 
Vid halv 5 tiden sen tog jag Morf och gick till råcksta t-bana för att möta upp Hannah! :D Så vi pratade massa skit, lekte med valpen och tränade ännu mer passivitet. Svårt det där så det kräver mkt övning ;) hahah. 

Imorrn ska jag jobba, öppnar också så blir upp tidigt :P Känns sådär att gå upp tidigt, men känns bra att jobba :) Kmr säkert inte alls smsa mamma en massa och fråga hur det går med min buse ;D hahah. 

Äventyr innebär en övertrött valp

Idag har vi spenderat dagen åt att åka till upplands väsby och va social med Ronja och My! Morf fick följa med, så idag har han åkt massa buss samt en del pendeltåg. Jätteduktig var han, och det är så himla skönt att han är social och tycker om människor! :) 

Enda nackdelen är att jag märkt att han tkr bilar är lite läskiga. Om det är att åka bil som är läskigt eller bilar som kmr körandes vettefan, kanske båda. Men så det måste vi lägga ner tid att träna på! 

Sen så tror jag att han var övertrött, för ikväll var första gången som han var riktigt tålamodsprövande! Kan ju ha och göra med att jag själv var väldigt trött också, men han vägrade lägga sig till ro vilket han annars är väldigt duktig på att göra. Så skulle hjälpa han att varva ner lite och höll därför fast honom, men då pep han satan istället. Så ja ett tag var jag galen på honom ;O och så vet jag att det bara är början ;P han kmr med all säkerhet va asjobbig fler gånger! Så det är bara att rusta upp med öronproppar och ännu mer tålamod x) haha.

Tiden går fort när man har valp!

Idag har Morfen fått vara lite "lös"! Det vill säga ha kopplet på men utan att jag höll i det. 

Han har även fått träffat massa folk idag; vår granne Ingela, Bella, Cicci, Jenny och Elin! Bara massa tjejer, får se till så han får träffa killar också! Och barn! Han är iaf en liten social och glad kille som hälsar glatt på alla! Mys :) Cicci hade ju med sig lilla Inna, som nu är 15 veckor gammal. Ganska kul att se deras reaktioner! Först ville Inna leka och han tkt hon var lite läskig. Sedan tuffade han på sig och tkt att hon var jätterolig och jättespännande, men då tkt istället Inna att han var lite läskig xD hahah tokvalpar<3 


Han har för första gången ätit hela sin portion mat! Duktig! Samt haft sitt första inklicknings tillfälle x) 
Imorrn väntar nya äventyr, men på onsdag sen blire en lugn dag! 

<3!

Hur söt är han inte min lilla fluffboll!






Morfeus

Han är så himla fin min lilla Morf! :D 
Han pep lite i bilen, kanske 5 minuter bara, men var sen tyst och sov resten av bilresan :)
Vi stannade och rastade honom lite vid Uppsala, halsbandet var lite obehagligt men med lite pepp så kom han igång och gick runt lite! Kissade direkt gjorde han också :)

Väl hemma så kissa han och bajsa innan vi gick upp till lägenheten, och där fick han träffa min bror och pappa. Han var lite avvaktande mot dem först, speciellt mot pappa, men det gick bättre och bättre sen! Han viftar hela tiden på svansen! En riktigt glad kille :)

Han har kissat inne två gånger, en gång igår strax efter vi kommit hem, för att jag missade att gå ut med han efter han lekt lite, och en gång idag. Annars är han duktig och kissar ute och med lite uppmuntran kliver han efter en i kopplet när man går! Han går dock gärna precis bakom fötterna så man ser honom inte alltid. Sötnosen!

Natten gick bra! Enda var att han har spytt 3 gånger, gissar att det är för att han i princip inte åt något igår. Han sov i alla fall bredvid mig i sängen, och vi var ute och kissade kl 2. Vaknade sen vid 7 och då fick han frukost, åt lite och så lekte vi och myste lite innan vi la oss igen. Han verkade inte nödig så jag tänkte att jag lägger mig med honom så går jag ut igen om han börjar röra sig. Men vi sov båda sedan till kl halv 10! Jätteskönt :)

Mötte folk ute imorse när jag var ute med honom, han var väldigt positivt inställd till dem, men dem gick bara förbi -hur dem nu kunde göra det när dem såg min sötnos förstår jag inte! haha. 
Mamma har dammsugit och dammsugaren var lite läskig men samtidigt intressant. Tror inte det kommer vara några problem med den sen :)

Enda negativa är att vi mötte en hund ute igår som var väldigt arg och gjorde utfall emot honom :( Han blev självklart rädd, men det verkade släppa då jag bestämde mig för att vända och gå samma väg tillbaka som den (den hade försvunnit ur synhåll). Han var lite motsträvig i början men med lite uppmuntran så följde han med och viftade glatt på svansen! 
Idag har vi träffat på två hundar som varit snälla, han har inte hälsat på dem men sett dem, och verkade tycka att dem var spännande. Skönt att han inte verkade ta åt sig utav den arga hunden igår :)

Vi åkte buss några få stationer idag, det gick väldigt bra :) Men resten av dagen ska vi bara ta det lugnt så han får smälta intrycken lite. 

Ge mig imorgon!

Igår fick jag lite nya bilder! Louice hade bara haft rusk och regnväder, så det blev inomhusbilder denna gång :p två av valparna, dem svarta hanarna, har redan flyttat, så nu är min pöjk ensam kille kvar ;p 

Veterinärbesiktning och ögonlysning hade gått bra, och alla valparna hade varit duktiga och är friska :) 

Kan inte fatta att imorrn hämtar jag hem honom! :O :D åhh vill ha imorrn nu! 



I'm waiting

Har inte fått ngt mail från Louice fortfarande :( men så ikväll ska jag ringa henne och kolla hur det har gått med besiktningen och ögonlysningen :) hade iaf missat att jag fått ngr bilder i förra mailet, så kan iaf njuta av dem bilderna nu :) maha. 

Längtar satan till lördag! Tror jag kmr hinna dö av längtan ;D ehhe. Nejdå :) 

Igår jobbade jag på ringvägen, Nadia var sjuk så jobbade 10-18 där. Gick hur bra som helst! Hundarna blir bara duktigare och duktigare :) stängde med Liza och vi hade ett superbra teamwork! Blev en lugn och tyst stängning med massa småprat, samt ett hundmöte med en supersöt liten chiahuahua som kmr börja :) 



Åkte till gamla dagis och var sociala med flummänniskorna<3 Minus Bella dock då hon inte mår så bra :( 
Vi flummade iaf runt på pris extra och flummade sedan vidare till stadion för att köpa thaimat! Namnam! Dog nästan av hjärtattacker och skrattanfall, och lyckades få en hel del folk att titta snett på oss! Rooooligt ;D 
Såg en skräckfilm, typ The Devil Inside. Den var inte direkt bra, lite synd för kände för att bli rädd xp hahah. 

Upp tidigt imorse eftersom jag öppnar på dagis. Fick vänta på den där jävla 55an i en kvart, och började tro att jag skulle få gå till tekniska och ta t-banan istället. Men nee, 1 minut innan jag skulle va tvungen att gå till tekniska för att hinna i tid till jobbet så kom bussen. Eller ja, det kom 2 i rad x) hann iaf utan stress, och satt dessutom själv på bussen typ hälften av tiden. Skönt! 

Väntan

Har inte fått ngt mail från Louice :( kanske får det nu under natten, annars hoppas jag på att få ett imorrn! 

Nu ska jag sova x) 

Lätt kaotisk dag

Har öppnat två dagar i rad nu, men imorrn börjar jag 10. Att gå upp efter kl 8 kmr bli en liten sovmorgon :D hahah skönt!

Igår, måndag, hade jag en himla bra dag. Hade det bra på jobbet, och så kom Jenny förbi och fick se var jag jobbar, innan vi åkte till Elin för middag och seriekväll! :) Vi började se på Revenge, och den är väldigt bra :D En gång i veckan hoppas jag vi ska kunna ses och fortsätta se den. Skulle egentligen ha åkt hem efter det, men sov istället hos Jenny :) mys! 

Idag, tisdag, har jag -trots regn och lite annat- haft en bra, men lätt kaotisk dag. Bra förmiddag och bra promenader där vi på eftermiddagen även kom ut allihopa :) jättemysigt! Mindre kul dock när vi kom in eftersom ngr hundar bråkade :( fick liksom lyfta upp ena i typ bakbenen/bakdelen och dra bort han. Inte så kul, men förutom ngr småsår så klarade sig alla oskadda. Hoppas jag iaf, har hört att en hund inte verkar helt bra :( not good. Jaaa och utöver bråket så var det ju filtdag, vilket innebär att det redan var lite kaos med påsar och filtar all over the place x) ehehe. Plus att vi hade glömt bort ett möte med en praktikants handledare som självklart kom mitt emellan bråk och filtar och jaa.. 

Sen slutade ju jag, men hörde sen efter att det var lätt kaos även efter jag gått :/ not good. Känns lite dumt att ha gått hem. Fast hade jag vetat att det skulle va så, så hade jag ju självklart stannat. 

Planen idag var att åka hem till mamma och börja städa undan för valpen.. well det blev inte så. Istället åkte jag hem och har packat en del saker eftersom jag ska bo hos mamma i början då jag har min lilla valp :) Får hjälp av snällaste mamma och syster<3 
Kan inte fatta att jag hämtar hem han på lördag!! :O:D 
Men jaaa.. så jag har lagat mat och ätit, samt sett på Vampire Diaries och även pluggat lite. Har fått hem provet, så började lite lätt. 6 frågor av 31, på kanske 15 minuter. Joda det känns bra :) Får se om jag orkar plugga lite senare också  när jag kmt hem till mamma och pappa :P Sitter nämligen och väntar på att pappa ska höra av sig, eftersom han ska hämta mig :) Han kmr skratta åt mig när jag kmr med två IKEApåsar med tvätt, en liten rullväska, min vanliga väska, samt en påse och ett par skor xD Men jaaaa, jag ska ju faktiskt flytta :P för en stund iaf. Ska faktiskt bli mysigt att bo lite hemma hos familjen. Ja samt skönt att veta att jag får hjälp med valpen :) Men lär väl börja sakna att bo själv efter kanske.. 1-1,5 vecka? ;) hahah. 

Sitter och väntar på mail från Louice också. Valparna är nämligen 8 veckor idag, så hon sa att hon skulel fotografera dem och skicka bilder :D jaa och så skulle dem veterinärbesiktas idag, så hoppas allt är som det ska :)

BLIR MED VALP SNART

Snart får jag hem min lilla nallebjörn! En arbetsvecka kvar, sen är jag med hund igen :D 



Halloweenfest BILDER









Mår som man förtjänar

Jag hade roligt igår! Kanske t.o.m lite för roligt, för sitter just nu vid toan hos Jenny x) första gången jag spytt dagen efter. Mindre kul, men ja så är det x) trevlig info va? ;D

Har dessutom asont i höger kind och höger öra, samt lite ont i höger knä och höger tumme. Lyckades ramla (okej jag typ brottades med en kille xD) igår under festen och slog i golvet med kinden först. Härligt! Not x) 

Slutsumman är att jag har ont och att jag inte mår så bra x) haaha.

Idag

Idag var jag glad! 
Idag hade jag en bra dag på jobbet!
Idag blev jag irriterad. Väntar gör man väl? 
Idag regnade det vääääldigt mkt på oss.
Idag var jag förvirrad och strulig och lyckades "dissa" både Malin och Jenny :( 
Idag har jag tänkt på min moster.
Idag skulle jag ha fixat ngn utklädnad till morgondagens maskeradfest. 
Idag har jag ångest inför festen eftersom jag inte vet vad jag ska gå som.

RSS 2.0