I'm waiting

Har inte fått ngt mail från Louice fortfarande :( men så ikväll ska jag ringa henne och kolla hur det har gått med besiktningen och ögonlysningen :) hade iaf missat att jag fått ngr bilder i förra mailet, så kan iaf njuta av dem bilderna nu :) maha. 

Längtar satan till lördag! Tror jag kmr hinna dö av längtan ;D ehhe. Nejdå :) 

Igår jobbade jag på ringvägen, Nadia var sjuk så jobbade 10-18 där. Gick hur bra som helst! Hundarna blir bara duktigare och duktigare :) stängde med Liza och vi hade ett superbra teamwork! Blev en lugn och tyst stängning med massa småprat, samt ett hundmöte med en supersöt liten chiahuahua som kmr börja :) 



Åkte till gamla dagis och var sociala med flummänniskorna<3 Minus Bella dock då hon inte mår så bra :( 
Vi flummade iaf runt på pris extra och flummade sedan vidare till stadion för att köpa thaimat! Namnam! Dog nästan av hjärtattacker och skrattanfall, och lyckades få en hel del folk att titta snett på oss! Rooooligt ;D 
Såg en skräckfilm, typ The Devil Inside. Den var inte direkt bra, lite synd för kände för att bli rädd xp hahah. 

Upp tidigt imorse eftersom jag öppnar på dagis. Fick vänta på den där jävla 55an i en kvart, och började tro att jag skulle få gå till tekniska och ta t-banan istället. Men nee, 1 minut innan jag skulle va tvungen att gå till tekniska för att hinna i tid till jobbet så kom bussen. Eller ja, det kom 2 i rad x) hann iaf utan stress, och satt dessutom själv på bussen typ hälften av tiden. Skönt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0