Dogparkour

Körde lite dogparkour med Tesso idag efter jobbet. Våra killar var taggade till tusen! Märks att dem tkr det är roligt :) 

Ska sova snart, så slänger bara in ngr bilder! 










Veckan som gått

Det är redan onsdag! Eller okej, låt mig formulera om mig.. Det är snart torsdag! Ja veckan har sprungit förbi. Vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen x) 

I måndags kom syster förbi dagis en sväng innan vi stängde, så fick sällskap hem av henne :) hon hade varit med Anneli hela dagen och hämtat Enzo för att ha han denna vecka när hon har lov :) mys! 
Vi åt tacos hos mig och såg på game of thrones! Jao vi ger den serien en chans nu. Har sett 4 avsnitt, och tror jag tkr den är bra :) 

Igår, tisdag, så tränade jag lydnad med Hannah efter jobbet :D tkr att Morf gör framsteg, och well jag med ;) hahah. Vi började med att träna lite "apport", eller ja grunden till det. Måste lägga ner mkt, mkt mer tid på det. Hej vinteraktivitet ;) hahah. 
Vi tränade även fotgående, läggande under gång, ställande under gång, inkallning samt även platsliggning. I fotgåendet tkt jag han var superduktig! Jag valde att belöna ganska ofta, och ska nog vara noga med att inte ta bort belöningen för mkt. Men samtidigt var noga med att utöka tiden innan belöning. 



Läggande under gång går framåt! Han slänger sig ner vid kommando! Så jävla snyggt :D dock så hjälper jag honom fortfarande med att stanna till. Måste börja jobba bort den hjälpen! Provade även att inte belöna direkt när han lägger sig ner, utan fortsätta gå bort, men då blev han lite förvånad och höjde överkroppen. Han är ju jätteduktig på att stanna kvar i liggande position, så måste bara träna så han kan ligga kvar även utan en godis där emellan ;P kanske ska prova att säga "stanna" direkt efter "ligg" och se om han stannar? För att sedan arbeta bort kommandot "stanna". Jaa hmm får se :p 

Ställande under gång har vi ju fortfarande bara börjat med. Än så länge tränar jag på samma sätt som jag gjort med läggande under gång. Det vill säga att jag stanna till och visar med handtecken vad jag vill. I detta fall stanna. Tkr det funkar bra än så länge, så ska väl lägga lite tid på det och försöka utöka så jag kan gå ifrån utan att han rör sig :p 

Inkallningen har han ju strulat en del med dem senaste gångerna. Tror att han dels vet hur det ska göras, och dels tycker att det är tråkigt. Förutsägbart. Så igår jobbade jag först med ingångar där jag belönade med kanske 2-3 godisar i fotposition för att öka värdet där. Satte han ner, sa stanna, klev iväg kanske 1,5 meter och kallade in. Upprepade detta kanske 4-5 gånger innan jag klev ifrån längre. Kanske 8-10 meter, där jag så fort jag kallat in honom och han reste sig upp, kastade bollen rakt bakåt! Upprepade kanske 2 gånger och körde sen en "agility-inkallning". Det vill säga en inkallning där jag aldrig vänder mig emot han igen, utan fortfarande står med ryggen emot han när jag kallar in. Han fick en jävla fart och jag belöna med att slänga bollen! Efter detta så provade jag och körde en vanlig "tråkig" inkallning, och joo det blev bättre fart och bättre ingång! :D inte helt som förut, men då vet jag att det funkar. Att variera mer! Han kan ju inkallningen annars så ska nog inte tjata den "tråkiga" varianten så mkt x) 

Platsliggningen gick bra! Vet inte hur länge dem låg, men vi la istället in en störning i form av att den ena gick och hämta/lämna sin hund. Först lämna vi dem, ställde oss en bit ifrån och stod där en liten stund. Jag gick och hämta Morf och la han där vi stått. Sedan gick Hannah och hämta Kellie och la henne bredvid Morf där vi stått tidigare. Vet inte om det är rätt sätt att lägga in sådan störning, men ahh, båda var iaf superduktiga :D 
Vi avslutade det hela med lite mer "apport"träning :) så härligt träningspass! 
Resten av tisdagen spenderade jag hemma hos Malin! Åt mat, såg på film och sov där :) mys! 

Idag har vi promenerat ca 1,5 mil totalt på dagis. Fast det har vi typ gjort hela denna vecka och förra x) vi kmr ju ut alla typ varje dag nu så då passar vi på :p härligt! Men även jobbigt! Är helt slut i benen! Ja i hela kroppen faktiskt x) hahah. Vi hade möte med en supersöt bostonterrier hane :) Bob! :D ska troligtvis börja :D 

Nu äre mat, film och sen bok som gäller! Har börjat läsa "femtio nyanser av honom". Öppnar imorrn, hoppas jag lyckas med att lägga mig i tid ;) hahah

En söndag med stort S

Har kört massa bil idag! Ca 2 timmar och 35 minuter totalt! Först imorse så åkte jag med pappa till typ ulvsunda och åkte därifrån hem själv. Sen in till stan för fotografering, hem för att plocka upp syster och köra vidare till kista! Från kista till ulvsunda -värsta omvägen- för att hämta upp pappa! Helt slut, dröjer nog länge innan jag kmr klara av att köra långt! xD pappa körde iaf hem sen ;D hahah. 

Fotograferingen var så mysig! Var skumt att se våra dagishundar på fel dagis xD tror dem kände likadant.. ;p såg ut att bli superfina kort på Morf! Och jag hoppas korten med han och mig tsm blev bra :) måste btw göra ngt åt mitt hår snart.. XD 



I kista tränade jag agility med hunden, och bästa syster var snäll och följde med som fotograf! :D Morf var jätteduktig, men verkade lite halvseg. Troligtvis trött efter fotograferingen skulle jag tro ;p jag är iaf supertaggad till att träna massa mer agility också! Åhh vilket träningssug jag har. Helt sjukt :O men roligt! :D









Vi åkte fel när vi skulle från kista till ulvsunda, så fick ta värsta omvägen och lyckades dessutom köra lite fel xD men kom till slut fram, och stackars pappa fick stressa som en galning för att hinna lämna in tipset. Kändes lite jobbigt att det var på grund av mig, men tur han hann lämna in det iaf! 
Var helt slut efter all körning, så jag och syster köpte pizza och kebab för att sen glo på film hemma hos mig! Mys :) syster blev lite rastlös och tog en liten promenad med hunden medans jag duschade, och så avslutade vi kvällen med att börja se på Game of thrones! Två avsnitt, och ja det verkar bra :) härligt! 

Men nee, nu ska jag sova. Eller ja, snart iaf x) hahah. 

Lite regn skadar inte

Jag och Hannah trotsade det trista vädret och tränade lydnad med våra sötnosar! 
 
Vi började med lite fritt följ! Morf är ganska ojämn där, ibland superfin placering med bra fokus, ibland svävar han ut eller tappae fokus. Ska träna på att höja förväntan där, samt belöna mer vid även enkla störningar! Tkr iaf det går framåt :) 
 
Platsliggning tsm, där Morf faila totalt vid första försöket :O blev chockad, för han är annars grym på att ligga kvar. Vi gjorde om och gjorde rätt! 2 minuter liggtid med bra fokus från både Morf och Kellie :) 
Inkallningen verkar han ha tappat helt.. Skittråkigt verkligen då han annars varit så bra på den :( precis som i torsdags så går det långsamt samt att han är otroligt segt med att sätta sig i fotposition, om han alls sätter sig. Så jävla tråkigt. Men får helt enkelt försöka överraska han mer. Belöna fart för sig och ingångar för sig. Kanske även öka värdet på just fotpositionen? 
 
Läggande under gång körde vi också, där tar vi små, små steg framåt hela tiden! :) 
 
Ställande under gång samt apport gick vi in för att börja arbeta med grunderna där. Vi funderade lite på hur vi skulle lära in ställande under gång bäst, men vi båda kom fram till att vi ska testa med handtecken som stopp samt att stanna som hjälp. Sen lägga till kommandot "stå" och även jobba bort handtecknet samt börja ta små steg ifrån när det funkar ;) apporten grundtränar vi med att försöka få till ett bra grepp på olika föremål. Sakta går det, men jo lite framåt har vi väl kmt efter tre korta träningar på det! 
 
Tandvisning och hopp över hinder blev det ingen träning av idag. Får bli en annan gång ja ;) 

Happy Friday!

Bra dag på jobbet! 

Bra kväll med god mat, filmmys, hundmys, nattpromenad och bilkörning med Tesso och Hannah! 3 pers och 4 hundar (Morf, Diezel, Kellie och Polly) i min lilla lägenhet är mys :) två filmer blev det innan vi promenerade hem till mamma och pappa för att hämta bilen. 
Körde hem Tesso (samt tömde papperskorgarna på dagis då vi ju hade glömt göra det under stängningen :p) och så åkte jag och Hannah tillbaka till mamma och pappa för att lämna bilen. Tog typ en kvart att parkera för fick vrida och ha mig typ hur många gånger som helst då det var en ganska trång ficka jag skulle in i x) när jag nästan var klar ringde mamma och undrade om det gick bra xD kl 2 på natten xD hahah. Hon trodde vi var på väg att åka, och tänkte att jag hela tiden vred på ratten åt fel håll ;D hahah. Fick iaf till det till slut, och ja jag måste verkligen öva på att fickparkera! 

Promenad hem med Kellie och Morf där jag fortfarande var kvar i parkerandet i tankarna, vilket gjorde att jag missade att Morf såg en hare.. Så ja han sprang för första gången efter en! :O fick ryta till som satan, men jo han avbröt och kom! :D såå ahh, mest besviken på mig själv som hade dålig koll, lite besviken på Morf som stack efter haren, men ändå supernöjd med att han bröt mitt i och kom! 

Imorgon ska jag och Hannah träna lydnad :D ska bli så roligt! 

Bilder, lydnadsträningen





Lydnadsträning!

Tränat lydnad med Liza och hennes pumi Millan! :D Morf var så himla duktig, och ja vi ser framsteg, men också saker som blivit lite sämre. Som inkallningen. Antagligen springer han med halvdan fart och gör ett fint avslut. Eller så springer han med asbra fart, men glömmer bort avslutet och bara ställer sig snett bredvid mig.. X) irriterande då hans inkallningar annars varit så himla bra! Men ska ta en liten paus med dem och se om det bara var ett "dagens problem", annars får vi lägga lite tid på den träningen också x) att överraska med belöning så han blir mer på alerten, samt kanske kedja lite och köra snabba fina avslut på kort avstånd? Jao vi får se :p var iaf hur roligt som helst, och ja jag inveg mina nya byxor!  Grymr sköna, men kanske måste ha ett skärp.. ;D 


Dagens fokus låg iaf på kontakt, fotgående och läggande under gång! 

Kontakten vacklar han lite med men han var samtidigt väldigt fokuserad! Kanske börjar han så smått inse att ibland när vi träffar andra med hund så är det träning som gäller? ;) 


Fotgåendet går lite upp och ner. Ibland superfint och med full fokus, och ibland -dock mest emot slutet av träningen- så tappar han kontakt och fokus, vilket gör så han flyter bakåt eller svänger ut en bit. Träna mer uthållighet där kanske? Samt prova att lägga in extern belöningar för att få upp lite värde? Jao och ev kampa mer som belöning för att få upp han lite? Ja många förslag :p 


Läggande under gång går sådär. Han lägger sig snabbt och fint, OM jag stannar till som hjälp. Lyckades en gång med att fortsätta gå ett halvt steg, men då la jag till handtecknet "stanna" som hjälp. Så ja, måste jobba bort hjälperna!


Vi körde även platsliggning tsm! Dock är vi båda ganska nya med att träna det, jag glömmer liksom alltid bort det momentet xD så vi hade ganska långt avstånd emellan dem och körde inte med full tid. Dock så stod vi ganska långt ifrån dem och båda var fokuserade på uppgiften! Så duktiga :D vi båda blev osäkra på hur länge vi skulle köra, men valde att avsluta momentet när det gick som bäst :) 


Helt klart supernöjd med dagens träning! Morf var dessutom oerhört duktig som satt kvar när Millan fick ngr små tokryck ;D han pep, men satt kvar och erbjöd till slut -efter hon lugnat ner sig- kontakt, vilket jag valde att belöna! :) så ja, lagom höga krav gav en både glad hund och matte! 


Lite bilder kmr förhoppningsvis ikväll eller imorrn! :) 


Feeling good!

Haft en bra dag! 
Började med mys med hunden då jag fick lite, lite sovmorgon! Skulle hjälpa mamma med en sak, som dock inte gick. Men kunde då gå upp när jag egentligen brukar gå hemifrån :p skönt! 
Började jobbet med att måla vår lilla "träningspall". Älskar att måla, det är rogivande :) Förmiddagspromenaden var väldigt lugn, och sen på eftermiddagspromenaden så stod fotografering på schemat. Jennyfer fotade mig med två grupper med hundar, jag hoppas och tror det blev bra bilder! :D 
Fick sluta 16, superlyxigt med tanke på att jag började 10 ;) skönt! Åkte hem och såg på Forrest Gump. Aldrig sett den innan. Var helt okej! Måste dock hitta en ny serie att se nu ;) alltid lika svårt när man ska välja en ny :p hahah. 

Efter filmen gick jag och hunden ut en sväng, mötte upp mamma och syster som var snälla och kom med mina träningssaker till hunden som jag lämnade hos dem imorse. Vi tog en liten promenad tsm till byn där dem gick in på coop en snabbis, varav jag och hunden passade på att träna lite, lite lydnad! Har sånt träningssug just nu så jag typ dör :D så roligt!! Fick hem ett par träningsbyxor igår som jag provade idag! Shit vad proffsig jag kände mig direkt :D så snygga! 
Nu ser jag på Brave och efter det är det sovdags! Ser fram emot imorrn, ska förhoppningsvis träna med en tjej som heter Liza som har en pumi efter jobbet! :D sen så ska jag träna med Hannah med sötaste Kellie på lördag! Och så hoppas jag på att träna med Helen med Vega igen på söndag! Åhh fan vad roligt det är med lydnad :D hoppas bara träningssuget håller i sig! Har satt upp som ett mål att försöka starta klass 1 i vår! :) långt dit, men då har vi iaf gott om tid på oss att träna och förbereda oss! ;)  

Att hitta rätt

Igår så bestämde jag mig för att åka och träna med hunden efter jobbet! Åkte hem till föräldrarna för att hämta bilen, och syster var så himla snäll som följde med!!<3 var inte säker på om jag skulle hitta, och kände att jag behövde lite stöd! Tur det, för i kista där vi skulle svänga av så missade vi avfarten xD och well i och med det så blev det en jävla massa snurrandes, fick stanna på en bensinmack och kolla kartan men lyckades missa vår avfart igen xD innan vi väl hitta rätt så befann vi oss vid frösunda (?) typ rehabklinik tror jag det var x) hahah. Men vi lyckades hitta rätt till slut iaf! :D och förhoppningsvis så kör jag rätt direkt nästa gång ;) fick iaf köra massa bil, och vi skrattade åt våra missar xD 

Väl på brukshundsklubben så träffade jag Denice och Emilie med deras superfina hundar! Fick en massa tips och fick beröm för Morfs koncentration och vilja att arbeta! Fick även mer tips på att helt försöka ignorera hans pipande innan träning för att förhoppningsvis få det mindre till slut. Huvudsaken är väl egentligen att han är tyst under arbete, och jao det är han ju! :) 

Är supertaggad till att träna mer nu! Men blir i så fall imorrnkväll! Eller vi kanske tränar lite på apporten samt fotposition samt läggande och ställande under gång om vi hittar en lucka ;) beror lite på hur dagen blir jao. 

Rain

Hoppade träning med hunden idag. Istället plockade jag upp syster och så åkte vi tsm till Bromma zoo! Fixade stämpel på Morfs vaccinationspapper eftersom det var borta när han vaccinerades för typ 2 månader sen xD 

Provade även regntäcken, så köpte ett Hurtta täcke! Liiiite tråkigt med svart, men jag är ändå asnöjd! Detaljerna på täcket gör det snyggt :) 
Får se om jag tränar lite med hunden här hemma ikväll. Eller ja hos föräldrarna ;) just nu väntar vi på att maten ska bli klar. Håller på att dö av hunger x) hahah. 

En bra söndag helt enkelt

Jag gjorde typ inget i lördags. Jag och pappa åkte och köpte med oss pizza hem. Gjorde sen mamma sällskap till jobbet och gick en liten promenad med hunden i samma veva. Hem och såg på dexter, såg klart serien, så nu vettefan vad jag ska se för serie :O var inte helt nöjd med slutet heller, men men. 

Idag, söndag, så började jag dagen med att bli hämtad av Helen med Vega för att åka till kista för att träna! Lydnad- och agilityträning blev det :) i ca 1,5 timme! Samt en liten promenad efter det också där hundarna fick röja lite. 
Fick skjuts hem och väl hemma åt jag lunch och började se på Frozen. Efter jag ätit så lämnade jag hunden hemma, gick upp en kort sväng till byn för att panta flaskor och burkar för att sedan gå hem till mamma och pappa. Hämtade tvätt plus bar ner hundens bilbur i bilen och åkte sen hem till mig. Första gången jag körde HELT ensam! Gick så sjukt bra, och var dessutom kul att ha allt ansvar själv :) 

Morf var ensam ca 45 minuter, och var glad men utan stress när jag kom hem. Skönt! Tror faktiskt att han klarar längre än en timme, men kanske är dags att testa det? 
Såg klart på filmen och tog sen hunden och körde hem till Alex. I abrahamsberg, alltså förbi brommaplans-rondellen! ;P var lite nervös inför den, fick ju lite kö där också, men det gick så bra så :) skulle parkera hos Alex och insåg att jag måste öva på att fickparkera... xD men hittade en stoooor lucka så det gick bra ;p hahah. 

Promenad, middag plus film hos Alex, supermysigt! Fick dessutom hans gamla -superbraiga- högtalare!! Tack :D ska jag bara... Lyckad koppla in dem också.. xD hahahh. 
Att köra hem från Alex sen var så jävla nice! Gud fy satan vad det är nice med bil! :D skönt att köra när det inte är så mkt trafik också ;) och ja, himla roligt är det ju att köra också :D 
Hem och tittade halvt på Grease medans jag fixade lite med bilder på datorn. Usch måste både sortera och rensa mina bilder... Känns sådär :D hehehe. 

Nu ska jag sova! Öppnar imorrn ;O önskade det så får skylla mig själv. Meeeen planen var att åka till Ronja imorrn efter jobbet för seriekväll, men det blev inställt. Ska se om jag istället åker ngnstans och tränar med hunden! :) men ja, sova vare ja ;P hahaj. Godnatt!
 

En sån där dag

Jag borde duscha. 
Jag borde ta bilen och åka hem till mig för att hämta Morfs vaccinationspapper för att sedan åka till bromma zoo och fixa stämplar på dessa så det står att han är vaccinerad. 
Jag borde ge mig ut och promenera eller iaf träna lite med hunden.

Men idag är det en sån där dag när jag inte har ork för ngt. Jag är grymt seg, sådär äckligt seg, och har dessutom lite ont i huvudet. Usch vad jag hatar såna här dagar. Får rycka upp mig snart och hoppa i duschen. Vem vet, kanske får jag mer energi då? 

Avslut agility-kursen.

Var sista kurstillfället på agilityn idag. Var så sjukt äckligt otaggad innan, men väl där var det superkul! Kanske för att vi var färre där, totalt 6 personer. Vilket alltså är typ hälften av vad vi varit innan. Så ahh vi fick en del tid själva med instruktören, och fick dessutom köra lite hinder och hinderkombinationer! Så roligt! 

Ja och så var det ju "provet" också! I två grupper med 3 i varje fick vi göra det. "Provet" gick bra! Först skulle man kunna lämna hunden i sittande eller liggande position, gå ca 8-10m och vänta i 10 sekunder för att sen gå tillbaka. Sedan lämna hunden igen, samma avstånd, men denna gången kalla in. Och efter det lämna hunden igen, gå samma avstånd men denna gången kalla in hunden med ryggen mot den samtidigt som man började springa. Hela tiden med dem resterande två samt en av instruktörerna som störning! Morf tittade på dem andra, men satt hela tiden kvar och gav allt i inkallningarna! Så jävla snyggt! :D 

Sedan skulle man kunna springa runt några koner med hunden bredvid där hunden skulle fokusera på en och hålla sig till vänster eller höger sida. Under denna övning skulle vi även få till två framförbyten, ngt jag snurrade med ngr gånger xD.. Men fick till det till slut iaf! 

Sen vare bara ngt trick som man skulle visa upp, och vi körde "fyra tassar i en låda" samt "nosdutt". Morf greja det utan minsta problem. 
Men usch, nej nu ska jag sova! Är så himla trött och skulle bara skriva ett kort inlägg... Hahaha yeah right liksom :D

Fre - Lör - Sön

Afterwork i fredags med chefen! Alla andra bangade x) hahah. Kul hade vi iaf! 

Lördagen sprang förbi med serietittande och så liten fest hos mig! Jag, mina syskon plus Malin och Pelle blev det! ja och Morf och Oliwer ;) spelkväll med massa skratt! Härlig kväll :) 

Söndagen blev lugn. Jag var dock duktig och började dagen med en timmes promenad med hunden! Han skötte sig verkligen perfekt då :D 


Jag köpte med mig pizza hem och spenderade ngr timmar åt att se på Dexter. 

Ut i regnet för att möta syster för ännu en promenad med hunden, varav jag överraskades av att även mamma var med! ;D så blev typ en timmes promenad i regnet :) mysigt! Följde med dem hem sen och satt typ framför tvn resten av kvällen. 

Bilder från veckan, mån-fre



































Gårdagen

Började dagen med att jobba 7.30- 13. Inga konstigheter där utan hade en bra jobbdag där jag och chefen bland annat gick och köpte regnbyxor till jobbet! 

Åkte sen till nynäshamn för uppkörning! Var så sjukt jävla nervös. Hade fått vägbeskrivning av Malin som var superbra, så kom dit väldigt tidigt och fick sitta och vänta. Hade knappt ngt batteri på mobilen då så skrev lite med syster för att försöka lindra nervositeten men stängde sen av mobilen. 
Så ahh uppkörningen då; jo jag började med att glömma att handbromsen var i xD sen stressade jag över att jag typ körde i 30 när hon sagt att bashastigheten var 40... Fick i uppgift att vända på en gata så valde att göra en U-sväng i en korsning. Vilket failade lite då jag inte kom runt helt, så fick backa mitt i korsningen och blev osäker på om det var fel gjort... 
Ut på motorvägen där jag dels stressade över om jag skulle köra på 5ans eller 6ans växel, samt hade lite problem med att komma ihåg vart alla växlar låg när jag skulle växla ner. Fick köra av och på motorvägen ngr gånger, och dem gånger jag körde av så var jag hela tiden osäker på vilken växel jag skulle välja. 
Efter motorvägen så fick jag köra över en liten bro/viadukt (du vet den som är en fil som man knappt ser om det kmr ngn på Malin!? ;P) där jag hade turen att inte möta ngn! 
Körde in på en liten gata där jag fick backa in på en annan gata, runt ett "hörn" typ. Gick sådär för fick göra om 2-3 gånger eftersom jag råkade komma upp på trottoarkanten x) heheh.
Ut på den lite större vägen igen och fick sen köra förbi trafikverket som låg till vänster (trodde jag var klar då ju ;D) och fick istället svänga höger in på en liten väg. Runt ngr villor och så ut mot vägen igen.. Med värsta backen innan.. ;O eheheh. Hade ju väjningsplikt och det kom bilar så stannade där mitt i backen. Rullade bakåt lite men lyckades sen med dragläget! :) in på trafikverkets parkering där jag lyckades få kärringsstopp eftersom det gick liiiiite för långsamt för 2ans växel. Men gick bra sen iaf.
Avslutade det hela med att parkera fint men fick ngn liten blackout så när jag haft i handbromsen så släppte jag koppling och broms så att bilen dog, eftersom jag glömde lägga in friläget xD hahah. Men ahh, såhär i efterhand så gick der ju bra, och dem saker jag stressa över måste ju varit i onödan då hon inte sa ett ord om dem :p 

Åkte till kista där jag mötte upp syster med hunden och så var det kurs som stod på schemat! :) vi gick dock tidigare från kursen, den skulle slutat 20.30 men vi drog därifrån ca 19.45! Hem till mig och köpte pizza på vägen, syster gick sen hem och jag la mig. Släckte ca kl 23 och var helt slut. En väldigt lång men bra dag var det jao! 

ÄNTLIGEN KÖRKORT!!!

Tog körkort idag!!! :D så jävla glad!!!

Har dock världens huvudvärk så en längre version om både dagen och själva uppkörningen kmr troligtvis imorrn x) godnatt! 

Teorin är min grej

Ja jag klarade teorin! Igen ;p kändes precis som förra gången då jag flera gånger tänkte "vad fan är det här för fråga..." Fick ju godkänt då också, och dem flesta frågor tkt jag ju ändå att jag kunde. Så ahh 58 av 65! Krävdes 52 för att få godkänt, och sist fick jag 54. Så ja teorin den är fixad ;) igen xD 
Såå ahh, nu är det bara den jobbiga delen kvar igen då. Den där som jag misslyckats med. Men ja, håll alla tummar för mig så kanske jag kan greja det! 

Annars då? Jo har trots regn haft en bra dag :) börjat använda nya skorna också! Eller okej, har använt dem två gånger innan, men då bara kort ;p får lite ont i fötterna, men börjar kännas bättre med dem redan iaf :) 
Blev först besviken. För jag förstod inte. Men sen fick jag svaret, och då kändes det så mkt bättre. 

Helgen + lite, lite mer

Blev en väldigt lugn helg. Ändå hann jag med en hel del! 

Såg idol med pappa och syster i fredags, varav vi innan det åkte till coop (övningskörde) för att köpa godis och spela på travet som skulle gå på lördagen. Sov där sen också. 

Lördagen sen började lugnt framför tvn med pappa innan vi vid ca 11.30 åkte ut med bilen för att övningsköra! Först åkte vi till båtmacken där vi blev kvar en stund då pappa var social med folk. Vidare till ulvsunda där vi skulle köpa skor till mig. Men affären hade typ gått i konkurs ;O vidare till elgiganten där jag skulle köpa mikro som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Skulle köpa den på mitt konto där, men legget mitt hade gått ut (27 augusti gick det ut 0.o hade jag liksom ingen aning om xD), så blev inget av det. Gick bra för oss där alltså ;D
Vi åkte iaf sen till bromma blocks där vi gick in på XL eller vad fan affären heter, och där köpte jag två par skor! Riktigt nöjd med köpen :) 

Resten av lördagen var lugn. Tittade halvt på travet tsm med pappa samtidigt som jag pluggade teori. Cicci kom hem till dem och jag, syster och hon såg på skräckfilm på kvällen. Var dock grymt trött så övergav dem i typ mitten av andra. 

Söndagen började likadant som lördagen med tv-tittande och sen mer övningskörning. Till coop för att öva på att parkera, och så vidare till vällingby där vi köpte lunch på donken ;p 
På eftermiddagen sen åkte jag till skärholmen för att träffa Tott som var i sthlm över helgen! :) vi shoppade lite och hade det allmänt bra! Övergav henne vid 19 och åkte hem för att sen typ se film hemma hos mig med syster som sov hos mig. 

Gårdagen jobbade jag 7.30-18, och sov sen hos föräldrarna. Och well nu sitter jag och väntar på att få göra teoriprovet. Om 4minuter! :O är nervös. Nu äre 3minuter så dags att avsluta. Hejehe. 

Inte helt bra

Torsdag;
Jag var nära att inte åka till jobbet. Magen ville inte alls som jag ville :/ men åkte ändå och bästa chefen och bästa kollegan gick typ alla promenader. Dessutom fick jag gå vid 16 fastän jag skulle ha stängt. Var väldigt skönt och jag åkte hem och såg på Dexter! 

Lyckades träna lite med hunden och pluggade även en del teori :) 

Fredag;
Magen är inte som den ska. Vettefan vad som är felet, men idag har jag iaf typ inte ont i den. Dock så har jag varit på toa tre gånger.. Så ja ngt är fel. 

Annars då? Jo imorse ville jag inte alls gå upp. Usch för att behöva gå upp innan det ens blivit ljust ute! ;O dessutom regnade det. Vi slapp iaf regnet på förmiddagspromenaderna! Hoppas det fortsätter så nu på eftermiddagen :) 



22.20

* Tilda har ont i benet igen :( usch hoppas hon blir bra snart!!

* Själv har jag haft ont i huvudet och magen idag. Hoppade agilitykursen och har istället legat i sängen framför Dexter och känt mig allmänt nere. 

* Hade tänkt träna iaf ngt med hunden under kvällen, men hade ingen lust alls och då kändes det bara dumt. 

* Hade även tänkt plugga lite teori, men nee inte har jag gjort det heller. Tur jag pluggat under dagen och ska plugga typ hela helgen..! 

* Ögonen går i kors snart och magen ömmar. Hoppas jag somnar fort! 

RSS 2.0