Ohmy

Jag glömde skriva igår att vi såg Alexander Rybak :P Malin var väldigt glad över det kan jag säga ;D haha :P

Idag har jag inte gjort mkt. Postade ett brev i Söderberga sen åkte jag och mamma och fika hos mormor. Jao och sen har jag suttit här och degat. Ska snart städa hos djuren, och sen blir det att göra kaffe till mamma som ska upp vid halv 6, 6. Jag ska göra maten idag också. Det vanliga, köttbullar och makaroner ;D hahah yeah.
Och folk är sega på att svara på roll. Suck på dem. HAHA. Jag sökte ett jobb idag iaf! :D till djuraffärn i vinsta :) Var sista ansökningsdagen idag så det är väl kanske inte troligt att jag får det :/ men hoppas går alltid :D *hoppas hoppas*! Jag vill ju ha pengar! Och att jobba i en djuraffärn är helt okej :) yes.

Jag har massa saker jag vill ha och göra när jag får pengar. Liksom kan rada upp lite här.
- Skaffa tatuering
- Köpa nya kläder
- Eventuellt köpa Gerbiler
- Åka och hälsa på Tott
- Åka till Sandra sen när hon flyttat
- Köpa nya fluffisar
- Köpa lite smink
- Köpa en bredare säng
- Spara pengar till en hund
- Köpa busskort så man kan ta sig dit man vill

HAHA, jaa det finns säkert fler saker. Fast det som prioriteras först är att åka till Sandra och Tott <3




|| Rose, jag finns alltid här för dig<3

Jävligt Bra dag!

Riktigt jävla bra dag. Fler såna tack!
Lunchfika i centralen med fint folk. Det blev färre än vad vi först hade trott då vissa fått förhinder. Men vi som var där var: Anna, Malin x2, Rose, Ida och Sandrax2 :) Jao och Sandras vovve Dumle :) Supersöt! Och fyfan vad härligt det var att träffa dessa bekanta personer! Anna och Sandra hade jag liksom inte träffat sen i juni. Fyfan. Sötungar!<3
Dumle var iaf skitsöt, fluffboll :D Väldigt mammig dock ;D haha. FYFAn vad roligt det var när jag och Sandra snackade om hundar som skiter på trottoarer och sånt.. Så sätter sig hennes vovve mitt i övergångsstället och skiter! HAHHA, söööt! ;D Det var sjukt roligt, speciellt då Sandra bara "vad ska jag göra?" :O HAha, jaa inte låta han sitta mitt i vägen kanske? xD HAHHa, underbara människa<3 Jag började sakna Sandra i samma sekund som hon lämnade oss vid bussen. </3 Fyfan.

Jag, Malin x2, Rose och Ida drog vidare till Grönan. Det var ju sagt att vi skulle vara massa pers.. men icke. Ni som inte kom missade iaf en sjukt rolig eftermiddag! Vi åkte det mesta, vilda musen, jetline, katapulten, blå tåget m.m. Och så gick vi såklart i Lustiga huset samt i spökhuset. HAHHA! Alltså Malin<3 Jaa båda ;D Malin D vid ingången då hon försökte ge biljetten till den där.. fejkgubben i andra kassan xD Och Malin K som var så sjukt skraj <3 Sen Rose med sina konstiga ideér! ;D Garvade som fan, och det var underbart!
Underbar dag med underbara skratt! Fyfan vad ni är underbara flickor! Sen ska jag tacka mamma min för pengarna så jag kunde äta lunch :D (jag vara fattig jao), samt tacka Malins mamma för åkbandet! :) Malin hälsa det till henne nu!

Dumle får representera alla sötisar vid lunchen <3


Ida, Rose, Malin D, Malin K, fint folk!


Ida, Jag, Rose och Malin D, Tuffingar! ;D


Jag, Rose, Malin K och Malin D <3

Nu ska jag lägga upp lite bilder på bdb, sen ska jag nog se en av filmerna jag fått från Alex. Sen fan blir det läsa lite ur "Om jag kunde drömma", sen läggdags. Jao, så får det bli.

Taggad

Om ett litet tag ska jag göra mig iordning. Diska, gå på toa, spraya Daphne, borsta tänderna och stänga av datorn. För vid halv drar jag :) Åker in till stan för att äta lunch med massa fint folk! <3 Sen blir det vidare till Grönan för ngr av oss :D Ska bli riktigt roligt! :D Hoppas bara att Daphne inte deppar sönder här hemma i ensamheten :O Måste få syster att ta ut henne och umgås med henne :) jao. Och jaa.. lusjävlarna vägrar att försvinna. Jag dampar fan sönder snart! Äckliga djur varför existerar ni ens!? -.-' suck. Liksom vad kan man göra ifall lusmedlena inte funkar? :/ Hon kan ju inte bo ensam jue :( så synd om henne.
Men aja.. ska kanske sätta fart så jag slipper stressa dem sista minutrarna xD Yes.

Överdrivet långt.

Jag hatar reklam! Det är så äckligt onödigt för man tittar endå inte på den. Inte i vår familj iaf. Nej vi roar oss genom att "bråka" i reklamerna. Eller med andra ord.. hålla oss vakna xD HAHAH, jao typ. Seriöst, finns det ngn som tkr om reklam? Så nu vet alla det :) haha, well vi ser på film, Con Air. Har sett den förut men den är bra. Bara så segt med typ hundra reklampauser som är så sjukt långa -.- Irriterande jao!
Idag har jag inte direkt gjort mycket. Har bara hängt med mamma förbi kyrkogården där vi tände ljus vid Maries dotters grav. Sen åkte vi förbi röda korsets loppis och sen en fika hos mormor. Annars har jag suttit här och slappat. Ganska skönt endå jao.
Så imorrn är det Grönan som gäller, samt lunch med massa sötisar :D Härligt. Mysigt. Längtar. Trött är jag nu, men ska iaf se klart på filmen, sen sova :) Upp vid 8-9 imorrn. Det blir nog bra. Yes. Nu börjar filmen!

Sounds great

Pappa kom precis med ett superbra förslag :D Att jag ska flytta marsvinsburen till ena hörnet av rummet, så kan vi ta ner den lilla röda tvåsitssoffan till mitt rum :D Så får den stå intill väggen där burarna stod förut, då kan man sitta i den när man ser på film på datan :) Supersmart! :)
Och Daphne kmr få vara ensam en vecka. Stackars sötisen :O men hon har ju löss, så vi måste vara säkra på att dem är borta innan hon flyttar till Rose. Jao.


Jag tkr iaf att jag stavade riktigt jävla bra igår i mitt inlägg där ;D hahah, i för sig suddade jag flera gånger, men ändå :P Det var väl ett ord som var fel och det var 'men' som jag hade missat e:et på 8) hahah.
Iaf, kvällen var rolig. Socialt folk, wii spelande och drickande ;D haha yeah. En tur upp till vällingby där man snacka med främlingar också ;P hahah. Sen drog vi oss tillbaka hem till Roger och Nadja, och sen kom brur min och var där i typ.. 10 minuter kanske innan jag och han drog. Den slutade kanske inte på bästa sättet men jag och brur hade iaf trevligt när vi gick hem. Var hemma vid typ 2 tror jag, så det var inte så sent endå :P
Sen fick jag för mig att jag skulle läsa ett kapitel ur "Om jag kunde drömma", som jag börjat på igen. HAHHA, jag läste ett kapitel och fick liksom koncentrera mig som fan för jag suddigt och dubbelt och ahh 8) HAHHA, fun.

Det roligaste var iaf när jag, Nadja och Roger åkte till vällingby för att handla mat. Så springer en svart tjej med slöja ut i vägen.. liksom typ precis framför bilen o.0.. och Roger kommenterar: "Du är fan inte vid lerhyddorna nu..!" HAHAH! Alltså jag är inte rasist, men fan det var roligt ;D
Sen var det tydligen påsk, eftersom vi såg en påskkärring i affärn xD HAHHA, humor<3

Nadja, Roger, Ullis och jag.
Vi blev övergivna av dem andra 8) hahah.


HAHAH! Så sjukt ful! Stönade och hade sig 8) hahah!

Onykter

Jag och Roger är hemma hos Nadja och Roger nu. Typ väntar på dem andra. HAHHA, jag är sjukt seg nu. Sitter och försöker koncentrera mig på att se vad jag skriver. Försöker skriva rätt liksom 8) HAHA, får sudda lite jao ;D Trevlig fredag, mys mys. Jao! Jag ser halvt dubbelt samtidigt som jag ser rätt. Förvirrande jao. AHHA, mn ahh, jag ska byta låt och se ifall Roger somnat på balkongen eller toan.. HAHAH 8) Skriver mer imorrn då jag är nykter och ser ordentligt ;D

Tomt.

Jao så har man bara lilla Daphne kvar. Stackarn är alldeles själv :( men hon har löss så får inte åka hem till Rose förrän lusjävlarna är borta. Köpte lusspray igår, har spreyat henne idag så hoppas det hjälper :) Hon har varit med mig större delen av dagen, och nu fick hon ett ägg också :) Sötnosen <3
Hoppas Vilda har det bra i bilen, fan känns lite hemskt men det blir nog bäst så. Puss på dig min lilla älsklingsfetto<3 Fast hon hade börjat bli tunn. Man kunde känna ryggraden så jao.

Nu har jag kramp i min käke o.0 Vafan!? HHAHA.. weird. Så snart ska jag och Nadja hem till henne. Jaa när Roger slutat jobba så hämtar han oss. Vi ska äta, klippa klorna på min mosters ena katt, sen är det typ fest och bowling på wii som gäller :D och jag kmr nörda framför spotify! :D hahah, me like <3 Vill ha det också liksom :O

Jag städa iaf ur stora råttburen idag och sen bar jag och Karin upp den på vinden. Fyfan vad tomt det ser ut nu. Tur man har marsvinen iaf. hehe 8) Men ska svara på lite roll nu :) Ha en bra fredagskväll alla! :D Btw Rose.. ska Daphne komma imorrn eller på söndag innan Grönan? Puss på dig ;)


tomt jao :/ , och där är spegeln också :)

Så får det bli.

Okej, så jag har bestämt mig. Ikväll är sista kvällen jag har Vilda. Hon kmr följa med farmor och faster imorrn, och sen kmr jag aldrig mer se henne. </3 sorgligt, men så får det bli. Daphne kmr få stanna några dagar eftersom hon måste gå på luskur innan hon kan flytta till Rose. Hon kmr få det bra hos Rose, det vet jag. Och henne kmr jag ju iaf träffa fler gånger <3
Så nu om ni undrar så sa jag låta dem springa som galningar på golvet, samt pussa en massa på dem. Vet inte hur jag ska göra med Daphne dock. Vill inte lämna henne ensam imorrn. Vill ta med henne till moster egentligen. Fast hon har katter. HAHA.. yeah. Aja, tar det imorrn. Kanske kan jag iaf ta med henne under dagen och sen lämna henne? Jao vi får se.

Problem

Jag har fått saker i förskott :) Datastolen som jag börjar vänja mig vid nu :D Den fick jag ju från mormor, mamma och pappa :) Sen har jag fått en helkroppsspegel från farmor :D den är fiiiiin! :) Och 300 kr i förskott från faster :) Wiiiie, HHAHA, det kmr sluta med att jag inte får ngt på min födelsedag xD hahah 8)

Inte heller kan jag bestämma mig angående råttorna. Det känns som om jag kmr ångra mig oavsett vad jag bestämmer. Hur fan ska jag göra? Har liksom bara ikväll på mig att bestämma mig. Hur ska jag kunna välja?.. Ekonomiskt och förebyggande eller ska jag hoppas på att hon har en liten tid kvar och inte kmr bli sjuk sjuk.. utan somna in av sig själv utan hälsoprobem? Jag vet inte. Jag vet inte. JAG VET INTE! Och jag har bara ikväll på mig att fundera. Ta bort eller inte ta bort?


H A T A

Positivt
- Det var inte löss, var bara torr hårbotten
- Jag fick en ny datastol idag! Tack mamma, pappa och mormor.
- Vovven är här! <3


Negativt
- Jag har inga fina kläder som matchar varann
- Jag hatar mitt hår
- Jag har ännu inte vant mig vid stolen så den känns konstig i ryggen..
- Jag har mensvärk, i ryggen och magen, tack för den.
- Jag är helt seg i kroppen och orkar inte göra ngt
- Snart ska vi åka till min farbror som fyller 40.. han har barn.
- Jag kmr använda mjukiskläder medans alla andra säkert kmr vara fina.. kul.

Kvällsfunderingar

Wiiiiiee, jag är inte trött längre :D hahah, eller alltså jag har varit trött typ.. flera kvällar i rad nu. Men inte ikväll :D nope. Men trots detta så blire nog sängdags snart. Yes. Eller.. läsa Harry Potter dags :D ska nog fan läsa klart boken idag :) Har bara några få kapitel kvar. Men fan man får alltid en så hemsk känsla när sista boken i en serie tar slut :O det är samma sak som att se sista avsnittet i en serie :O hemskt </3 hahah 8) yes. Men aja.. efter jag läst klart HP ska jag läsa Twilight serien :) Så det blir nog bra ;)
och bara för att jag skrev att jag inte var trött.. så blev jag det ;D HAHAH! weird. Aja.. blir väl att avsluta snart och dra sig till läsningen :) Låter bra! Men vafan.. hungrig är jag också :O hahah, blir ju fan alltid hungrig på kvällarna/nätterna 8) ehehe..  btw, det kliar i huvudet på mig! :O:O:O djuren har ju haft/har löss så det känns ju bra... Usch. Och jag kan inte bestämma mig för hur jag ska göra. Ta bort eller ha kvar? </3
Hur som helst så ska jag sova nu. Efter att ha bett mamma kolla igenom håret. Kanske är det bara torr hårbotten igen. Eller kanske inbillar man sig endast allt? xD hahah, ahh.. inbilla sig eller torr hårbotten tack :) Pallar inte med löss.

Rose och Jag

Idag har jag varit social och aktiv. Gjort lite smått och gott. Dagen började lugnt med datasittande och rollspel. Mys! Sen kom Rose <3 Jag finns alltid här för dig ;) Sen åkte vi plus mamma upp till vällingby där vi mötte Nadja. Jag gick till arbetsförmedlingen medan dem typ tog en fika. Fick vänta ett tag, men när det väl blev ens tur så gick det fort :) Smsade ju med Therese under tiden som jag väntade också, så då gick det fortare :D hahah 8)
Vi tog kort och gick sen till banken där jag och brur skulle förnya våra ID kort. Jaa han och syster hade gjort oss sällskap dåra :) Vi fick vänta ett bra tag inne på Nordea, men jag och Rose roade oss iaf ;D hahah, alla typ kastade småt irriterade blickar på oss, men hey! vi är vana :D hahah!
Efter det gick vi in på Dressmann, mamma köpte presentkort till min farbror som fyller 40 imorrn :) (HAHHA, jag höll på att skriva 400 år xD HAHA *dålig humor*). Moster eller mamma, eller vem det nu var, kommenterade att mina skosnören hade gått upp.. Jag: "Jaaaa såhär går det när man knyter skorna! Dem går upp!!" HAHAHHA typ smart! ;D heheheh.. Sen åkte vi hem, jag och Rose roade oss med massa facebook test :D AHAHHA, vad tkr om juice? "gott så länge det inte är ägg i för då typ dör jag :O"... HAHAHHAH, vi dog jao :) Tur man har typ.. tusen liv ;D ahahha yeah 8) Sen städade JAG hos djuren. Syster var lat. ehhehe 8) ahh, men jag har ännu inte bestämt mig, även om det lutar mot ena hållet :/..

Aja, well jag ska rolla lite nu.. sen ska jag typ försöka ta mig i kragen och rensa lite i min garderob :) Orkar inte ta hela på en gång så gör lite i taget :D yes. Eller.. så kanske jag ska rensa i garderoben lite först. Och sen rolla? För när man väl börjar rolla så är det svårt att slita sig 8) hahah :P Aja.. iaf.. bra dag. Lagom aktiv :D hahah yeah 8)


Yeah, sociala ligan ;)         (mamma och moster <3)


I will always love you! <3

Att bestämma sig

Jag hatar när man bara väntar ut tiden. Jag ska till arbetsförmedlingen idag igen. Möte med en handläggare. Vill inte, men måste väl göras I guess :P Det är väl inte hela världen heller ;P hahah. Iaf, Rose kmr hit snart. <3 Är lite orolig nu ja. ehehhe.. Och well, jag har tills på fredag på mig att bestämma mig. Ha kvar dem eller inte? Jag vet fan inte. Blir snurrig av tänkandet. Vet inte hur jag ska göra. Svåååårt. Bläää för det.
Folk är i skolan, det känns lite weird att sitta hemma och dega när alla snackar om skolan. Weird, men skönt. Och jaa, jag vill ha ett jobb så man kan få pengar. Men jao, får sätta fart att söka lite fler jobb dåra. Så söka jobb och städa hos djuren ska jag göra senare idag. Jao.

:) | :(

Okej, senaste nytt:

Farmor och faster kommer ner på tisdag. Träffar dem på onsdag :)
Snart kanske jag inte har några bebbar alls </3

Kolmården

Tröttheten förföljer mig. Men kanske är det inte så konstigt med tanke på att jag kmt i säng sent och gått upp tidigt dem senaste dagarna? ;D eheh.. jao. Iaf, var uppe vid 7 imorse.. var sjukt trött och ville egentligen bara sova mer. Men kom iaf upp och tog mig en dusch. Åt frukost och gav djuren mat, sen åkta vi. Det vill säga jag, syster och pappa till kolmården :)
Fiiiina djur jao. Vi såg sälshowen och delfinshowen, hade bra platser på båda. Speciellt delfin :D Typ längst fram jao. Såg delfinungarna också :) 1 år var dem. Dessutom såg vi gorillabebisen sen också :) Pytteliten verkligen :O helt seriöst sjukt liten 8) hahahha, typ 3 månader gammal eller vad det nu var :P Dessutom såg vi noshörningarna mysa lite.. ;D haha, och tigrarna var det full fart på då vi kikade på dem på eftermiddagen :) Åkte linbana ner, mysigt :) Typ tradition på gång här jao ;D hahah. Sen gick vi in på akvariet också. Såg på ormarna, hajarna och såna djur 8) hahah. Efter det blev det till att åka hem, gick segt eftersom vi hamna i köer -.-' men men.. var hemma vid typ kl 6 iaf :) btw.. bilen är weird o.0.. hela jävla baksätet typ vibrera jue! Sjukt irriterande då man lutade bak huvudet mot nackstödet.. hahaha, så jag låg ner lite.. fult istället :) yes. Fast sen insåg jag att det vänstra sätet typ inte vibrera, så bytte då :) Halvsov resten av vägen hem, hörde liksom dem på radion men drömde om ngr kompisar som snackade som dem typ. HAHA, weird jao 8)

Men ahh.. lite bilder, sen ska jag svara på roll och fixa lite där innan jag ska sova, eller se film. Eller okej.. läsa HP eller se film borde jag säga. Jao ngt av det. Har inte bestämt mig än. heheh 8)


Djur i parken


Sååå sjukt fina djur <3 Vi satt på andra raden nerifrån :D


Bilder från vår linbanefärd, och jao, min pappa är lite udda ;D <3



Djur i akvariet


Mysig dag med syster och pappa <3

Mysdag

Trött trött trött. Blir ett väldigt kort inlägg. Var mysigt hos Malin, det regna imorse.. det sög. Men det finns inga dålia väder.. bara dåliga kläder. så vi klädde på oss och tog oss till agilitytävlingen ändå :) yes! Mysigt, speciellt då det sluta regna sen också. Söta hundar överallt! <3 Grandis, chiahuahuas, borders (såklart), shelties, pyereniska vallhundar och massa mer sötvovvar! yes :) Var där från typ.. 8-17. Mysig dag.

Nu ska jag fixa poäng till rollspelssidorna. Sen sova! Yes. Trött som fan jao. Jag vill ha en hund, vill kika annonser men orkar inte. Däckar snart.
Godnatt.

Fun

Var med Alex hos Kamilla, musigt och roligt! :D spela kort, lekte med hennes vovve, såg på film, snackade massa och hade allmänt fun! :)
Åkte till Malin idag direkt från Kamilla. Båda bor långt åt helvete.. åt varsitt håll = resan var sjukt lång :O tog typ 2,5 timmar att ta sig från Kamilla till Malin. Seeeegt ;D men hade mobilen så kunde lyssna på musik, sen så smsa jag med Therese också :)
Jag och Malin har det iaf mys, var ute med vovvarna och såg sista avsnittet av Sex and the city :) skulle se filmen men det funka inte. Så istället ser vi på "Catch me if you can".. som börja igen nu! Bye

Taaaaaack :D

Blir ett riktigt kort inlägg. Tänkte bara säga tack till moster Nadja. Sjukt mycket tack för all hjälp! Hur skulle jag klara mig utan dig? :) <3
Hade tänkt göra en fin bild i ps också.. men klockan sprang iväg och jag håller halvt på att däcka här. Plus att jag ska upp tidigt imorrn.. Yes. Men aja.. you know I love you ;)

Schema typ.

Tandläkarbesöket gick bra. Goodie :) Tänkte inte skriva så mkt.. utan endast skriva in hur mina dagar kmr se ut den här veckan och nästa vecka :P

Idag [onsdag] - Vara med Rose <3 Spendera kvällen hemma, försöka vara lite social med familjen kanske.

Torsdag - Ska till skolan med Alex, hälsa på och se vårt studentfoto på väggen :D Sen ska vi åka till Kamilla! <3 Sova där jao :)

Fredag - Är med Kamilla under dagen typ. Sen åker jag till Malin<3 Troligtvis ser vi på Sex and the City (SISTA 20 minutrarna av sista avsnittet, samt filmen :D) och går ut med hennes hundar :) Sover där också såklart.

Lördag - Upp TIDIGT, typ kl 6. Ska spendera hela dagen med Malin på en agilitytävling. Sen åka hem.

Söndag - Kolmården med familjen?

Måndag - Möte på arbetsförmedlinge, sällskap av Alex iaf :)

TIsdag - Möte på arbetsförmedlingen igen, denna gången med en arbetsförmedlare.

Onsdag till Lördag - Tomt än så länge.

Söndag - Äta lunch med Malin och Sandra<3 sen Grönan med massa folk :D


Jao, ser nice ut :) Men nu.. ska jag äta lunch! Ska åka hemifrån typ.. 12.20. Ska möta Rose i slussen typ vid 13 så :)

Godmorgon

Jag kunde inte sova igår.. irriterande -.-' Men vakna iaf utan väckarklockan imorse. Halv 7. Fyfan. Gick iaf upp då.. då kändes det inte så jobbigt. Fast nu känns det i ögonen xD hahah, aja, skitsamma.. ska äta frukost snart. Gröt, mums! Sen ska man typ sitta här och dega i.. 50 minuter eller ngt. Yes, vakna i lugn takt :) mhm! Måste spara inlägget innan kl 7. Bara för att :D

Maha

Jag hatar att gå och lägga mig tidigt. Usch och blä på det. Men men.. ska till tandläkarn imorrn.. kl 8.10.. Jag ska gå upp kl 7! FATTAR NI? o.0 hahahah xD Jag har typ inte gått upp innan halv tio, tio på... hela sommaren I guess 8) och så ska man upp kl 7 :( liksom.. okej endå om det var för ngt roligt.. men nej.. Tandläkarn! :O usch och fy. Men aja.. det är bara att ställa klockan, klistra på ett leende och gå dit :) hhahha. Yeah typ.
På lördag ska jag också upp tidigt.. fast då är det för att jag ska vara med Malin på en agilitytävling :) Så då är det okej! :D yes. Fast då ska man vara vid tävlingen kl 7.. så lär väl bli till att gå upp kl 6 kanske? usch.. ryser vid bara tanken typ 8) hahah!
Planer planer.. den här veckan är fullbokad. Me like! Nästa vecka är halvbokad, också bra. Ngt schema kanske dyker upp imorrn ;) hahah.. på söndag nästa vecka ska jag iaf träffa Sandra! :D <3 skitlänge sen jue </3 yes. Och imorrn.. Ska jag träffa Rose! :D <3 också länge sen jao. Men tror ett litet schema skrivs in imorrn ;) Nu ska jag göra mig iordning och sen läsa lite Harry Potter :D yes. Stänger av datan nu.. Helt sjukt :O.. 23.16.. Rekord! xD HAHHAHHA.. Godnatt.

Lite gjort iaf.

Sååå har man gjort om bloggen igen :) hahaha, jag tror fan jag gör det alldeles för ofta. Men blir man inte 100% nöjd med den så blir det så. Yes..
Jag och Alex skrev våra CVn idag också. Fan svårt jag hade att skriva om mig själv. Men fick hjälp av sötmoster! <3 Ska man bara skriva personligt brev också.. men det orkar jag fan inte göra idag. Nee jag ska städa hos bebbarna och marsvinen istället. Samt bada dem små sötisarna. Yes. Jaa så det är väl lika bra att sätta fart med det på en gång. Det lär väl ta en timme eller ngt.

Ojski bojski.

Saker jag måste fixa idag.
     - Städa hos djuren (storstädning)
     - Bada djuren med lusschampo
     - Skriva CV och personlig presentation

Var ändå inte så mkt. Men det kändes som det ;P hahah.


Saker jag vill ha:
     - Massa pengar. Miljonör kanske? hahaha xD
pengar till-> att åka till The Silent Way <3, till tatuering, till att åka till Sandra,
     - Helkroppsspegel
     - Fluffisar! Mina är trasiga :(
     - ett jobb så man får pengar..
     - en hund såklart! :)
ahah, och för det måste jag ha ett jobb = pengar 8) och ev. lägenhet jao.


Btw, vi hittade garantinpapprena till min kamera :D den har varit sönder ett tag, och vi har letat efter papprena, men hittade dem inte förrän igår. Bra iaf! Mamma skulle lämna in den imorrn typ :) wiiiie :D hoppas det går fort att laga den. S man hinner lägga in bra bilder på moí med min fina bruna hårfärg jag har nu :) Bilden jag la in förut var så.. mörk 8) typ.

ehehehe

Jag hatar bilddagboken! :D bafv y5rmb67nm.. DDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMPPPPPPPPPPPPPP :D

Hemma hos Alex

Det känns väl så nära förut som det kan. Det är bra. Det är skönt. Det är underbart. Yes, me like. Vi gör inte så mkt, som vanligt. Men ändå är det härligt. Och bara för att jag inte kan rolla idag så är jag sjukt sugen på det :O hahah! Hoppas det håller i sig tills imorrn :) Jag har fått musik från Alex, me like :) Behövs lite.. nytt :) Sen ska jag kanske få fler filmer :) HAHA, undrar när jag ska hinna se alla dem 8) hahaha!
Fyfan vad elak man kände sig.. Vilda erkade hängig som fan.. trodde det började bli dags för henne att kasta in handduken :/.. men så hade syster badat dem idag.. och hon drack som om hon aldrig sett vatten förut :O Antagligen har hon haft problem med att dricka ur vattenautomaten  då den sitter en liten bit upp. Min gamla lilla sötnos </3 fyfan hemsk man kände sig :O Men nu har dem i alla fall vattenskål i buren, och man får väl hoppas på att hennes hängighet endast berodde på det :) Vill ju inte förlora mina bebbar <3 Känns iaf lite bra att jag gav bebbarna kål som jag sköljt med vatten både igår och idagmorse. Då fick hon ju iaf lite vatten. Fyfan. Man känner sig som en dålig matte :O men får hppas på att hon blir piggare och åtminstonde har ett tag kvar i livet :) Dem börjar ju bli gamla, men jag hoppas få ha kvar dem ett tag till iaf <3

Tänkte jag skulle lägga in ngn bild också :) Var ju ett tag sen. Sitter ju på Alexs dator så vi får se vad jag hittar för roligt ;D
visst ja, ska passa på att skriva Grattis till Mackan på 18 årsdagen! :) Jag vet, jag har redan smsat, men jag ska alltid vara värst :D hahaha, typ ngt sånt 8)

Mästerfotografen Alex :)        Bild tagen av Jessica tha second mästerfotograf :D


Vilke jävla stil sötvovven har där! :D <3    Bild tagen av Alex


Flygfältet <3     Bild tagen av Alex


HAHAHHAHAHHA! B-06are.. minns ni? xD       Bild tagen av Alex


<3      Bild tagen av Alex.

Tidigt?

Sandra går och lägger sig tidigt. Visst, kl 00.50 är inte tidigt för vissa. Men om man jämför med vilka tider jag gått och lagt mig den senaste tiden så är det tidigt. Yes. Har ont i magen, har ingen fantasi samt ont i ryggen. Såå blir till att läsa lite HP och försöka samla energi till batterierna.
Godnatt.

Lost it?

Fan fan fan fan. Jag har helt tappat rollspelslusten. Helt och totalt tappat den. Varför? Är det för att ena sidan håller på att sjunka i aktivitet och jag inte är redo att släppa den än? Eller har jag helt enkelt bara hamnat i den där svackan då jag tappar lusten och funderar på att sluta med rollspel? Jag vet inte, men tills vidare så kmr jag nog inte vara sådär jätte aktiv med rollandet, bara svara på lite roll och vara inne så man ännu har koll på saker. Yes.
Hur som helst så får jag ju tid till att se på filmer då xD hahaha, jao och Lost med syster och Ugly Betty :) Pausar lite smått med rollandet och laddar upp batterierna för att förhoppningsvis få tillbaka rolllusten och fantasin. Jao, det är min plan :)

Kortfattat om dagen

Idag var det en härlig dag. Trots att jag hade problem med att välja kläder ;D Jag hängde med Alex till arbetsförmedlingen och sen blev vi + Sara och Nattis, hämtade av mamma. Vi åkte till mormor, där vi fikade och spelade kort. Mys mys. Sen åkte vi och handla lite saker för att sedan åka hem där jag städade hos mina djur. Jag och Alex fixade middagen sen också, schnitzel med pommes. Mhm vad gott! :D Alex är riktigt duktig på att laga mat jao :) Till skillnad från mig ;D Men nu ska vi hem till Alex :) 

Varför jag hatar riktigt varmt väder.

1. För att det är obehagligt att vara ute då solen steker en till döds
2. För att jag har väldigt liten sommargarderob
3. För att jag inte trivs att visa mig med dem få kläder som är sommarkläder
4. För att jag inte har bra sommarskor
5. För att man egentligen borde va flintis för att slippa den äckliga varma känslan som sitt hår skapar


Kort och gott, jag är inte anpassad till riktigt sommarväder, så ge mig hösten nu tack!

Rollspel

Det är sjukt roligt. Man får tillfälle till att försvinna från den riktiga världen ett tag. Det är skönt, men samtidigt vet jag att det kan innebära en hel del nackdelar. Till exempel att vänner irl blir lidande. Jag har varit med om det tidigare, och även om jag ännu är beroende av rollspel, så försöker jag alltid sätta irl vännerna först. Även om jag genom olika rollspelssidor har fått vänner. Vänner som jag inte skulle vilja förlora. Men hur som helst, när jag rollspelar lever jag mig in i karaktärerna, och då jag gått vidare med nya rollspelssidor lämnar man oftast dem gamla karaktärerna bakom sig. Kanske är jag konstig som saknar dem. Som om jag förlorar en liten, liten del av mig själv då jag lämnar dem. Men så känns det såklart inte med alla karaktärer. Men vissa karaktärer som jag har spelat genom åren kommer jag alltid komma ihåg och minnas med ett leende. Och kanske en tår. För helt ärligt, jag lever mig in så sjukt mycket. Kanske för mycket ibland.
Jag kommer ihåg första rollspelssidan jag var med på, hur jag fick hjälp av Tott, eller Nexiia som hon kallades då, med designer och allt. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på datorerna innan jag började rollspela. Det roliga är att Tott är en av dem få rollspelsmänniskor jag träffat. Och hon var med från början, eller i alla fall från början för mig. Det är lite.. småkomiskt om man tänker så. Men också helt otroligt. Sen har vi Tebbs. Jag kommer ihåg att vi rollade vargar, sen hjälpte du mig skapa min första människokaraktär. Sen var jag fast. Både som din vän och att rollspela människor. Nu på senaste tiden har jag snackat mycket med Jouline. Fan hon är cool. Och genom åren har jag haft ett x antal roll med henne, för även hon har varit med så gott som hela tiden. Även om vi aldrig snackat så mycket som vi gör nu. Well, jag vill väl helt enkelt få fram att rollspel kanske inte verkar mycket för världen av mina kompisar irl. Men ni har ingen aning om hur mycket det har hjälpt mig, samt hur glad jag är över att ha fått träffa både Tebbs och Tott, samt snacka med Jouline. Kanske kmr jag också träffa henne någon dag? Vem vet.
Jag skulle först skriva ett inlägg om rollspel där jag beklagar mig lite över hur hårt jag upplever det när mina älskade rollspelssidor förändras eller försvinner. Hur hårt jag upplever det av att lämna gamla karaktärer bakom mig, och hur hårt det påverkar mig dem få dagar då jag har dåligt med fantasi för rollningen. Men det slutade med att jag kom att tänka på alla roliga minnen jag haft genom rollspelandet, och därmed blev inlägget mer något av en sorts hyllning till det. Kanske kmr ingen förstå hur mycket det faktiskt har betytt, och betyder för mig. Men jag vet att jag älskar rollspel. <3

Read it.

Well well. nu har jag ändrat headern ett x antal gånger. Så nu får den fan se ut som den gör. Är väl inte direkt en av mina snyggaste headers, så den lär väl inte stanna sådär jätte länge :P men aja.. ett tag iaf.
Jag var iaf uppe i v-by med mamma, kusin och syster idag. Mötte moster också :) Hon följde med mig till arbetsförmedlingen. Så nu måste jag bara gå på två möten och skriva ett CV och personligt brev. Yes.. till den 24 och 25:e så har lite tid på mig iaf ;D hahah, ska vi slå vad om att det slutar med att jag kmr sätta mig typ dagen innan? Det vore så typiskt mig xD hahah, jao typ 8)

Och min rubrik suger :D ghahaha, jag hatar att komma på rubriker -.-' yeees :) Och jag gör typ nada om dagarna så har fan nada att skriva om :O tragiskt. Hahah. aja, skitsamma. Jag saknar klassisarna </3 Tkr vi ska ha klassfest snart <3 :) Inte .. för att vi är en klass längre.. men ändå 8) Jag kmr alltid kalla er klassisar :D jao! Men yes, ska sluta babbla strunt. Ska rolla och sen kanske se Ugly Betty :) Det är rooooligt! :D

Sånt är irriterande

Idag när man kom hem såg rummet ut som ett bombnedslag. Inte direkt roligt att komma hem och jag blev besviken och irriterad på syster. Dock var dem iaf duktiga på att städa undan. Annars hade jag seriöst dampat.
Sen fick jag också reda på att dem hade sovit i mitt rum.. med systers kommentar om "och det är min säng." Då ville jag fan bara slå henne. Visst det är hennes säng, men det är jag som lånar den eftersom hon har en till säng som hon använder. Så vafan sluta tjata om det. Och sov inte i mitt rum. Okej?

Men aja, nu ska jag bara lägga in nya headern.. får se om jag byter ut den.. igen imorrn xD eller.. senare idag. HAHAH. Men nu.. Godnatt.

Inte nöjd än

Well jag gjorde om bloggen igen 8) Blev mer nöjd nu, grön är verkligen inte min färg ;D dock är jag inte helt nöjd med den jag har nu heller. Bilden på mig till vänster är för... kornig som Alex sa nyss :P
Jao så jag lär väl fixa en ny imorrn eller så ;D ska hem till Alex nu, ska sova där så kan inte fixa den idag iaf :P Är lite rollsugen dock, men fan är det ngt jag har lärt mig så är det att rolllusten och fantasin mår bra av någon dags vila. Yes :)

Förnyelse

Well så det blev en liten förnyelse :P Dock vet jag inte om jag e tillräckligt nöjd för att låta bloggen stanna såhär en längre tid. haha, neee vi får se ifall jag redan ikväll fixar en ny xD vem vet :P just nu har jag iaf ingen direkt fantasi, så den får vara såhär tillsvidare iaf. Yes.

Det regnar

Det ösregnar ute nu 8) Men vi hann iaf in innan det börja ordentligt:) Var hos mormor och fika en snabbis innan vi åkte till Coop och handla :) Fick pengar av mormor också, söööt! :)
Jag funderar på att göra om min blogg också. Liksom.. visst den är fin :) Men jag behöver lite.. förnyelse :D hahah. Jao vi får väl se om jag får till ngn bra header i ps. Yes.

Btw... jag har mött min överman! över..kvinna.. tjej xD Min 11 åriga kusin dricker cola som en galning o.0 liksom.. SLURP så är glaset tomt. Helt sjukt! HAHAH :P

En annan som gillar cola ;) hahah <3

Bättre

Jag blev på bättre humör :) Rollade flumroll med Tott <3 Asroligt! HAHAH :D sen var Erika söt också :) <3 och Mona fick mig att kämpa med hennes blogg istället för att tänka på massa strunt :) Jag tkr den blev fin, brur min hjälpte mig så smått med bakgrunden, asbra! Annars hade det säkert inte blivit lika bra 8) Hoppas bara hon blir nöjd nu! HÄR är den iaf.
Nu mina vänner ska jag hämta mer cola, sen ska jag rolla! :D

brööööööööl

POSITIVT
- Jag såg på Ugly Betty idag.
- Jag skrev in mig på arbetsförmedlingen idag med hjälp av moster.
- Jag städade mitt rum, även där med hjälp av moster.
- Rose hade uppkörning idag och klarade det! Grattis igen!


NEGATIVT
- Jag blev deppig.
- Jag har ingen fantasi eller rolllust alls.
- Jag saknar Sandra så sjukt mkt.
- Jag saknar det förflutna.
- Jag vill ha ett jobb, en lägenhet och en hund men just nu verkar det långt dit.
- Jag lyssnar på deppmusik fastän jag inte alls borde göra det.
- Jag suger på att trösta andra.

wiiiiiiiiiie!!!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKADE ROSE! :D <3

All you wanted, I could be

Någon (förutom Therese) som kan svaret på dem här frågorna? Sjukt roligt enligt mig! HAHAH ;D

>> Vad heter Kinas bästa fotbollsskytt?
>> Vad heter Kinas bästa bedragare?


Sitter här och rollar och snackar med folk på msn. Dricker cola och äter kakor. Nyttigt! Yeah. Jag vill se på Seven Pounds eller Ugly Betty (som jag lånade från Alex igår). Men nae.. btw, jag berätta aldrig om igår va? Vi hade det mys, var 6 pers totalt, Jag, Jessica, Kamilla, Marina, Fredrik och Alex. Vi åt tacos <3 spelade TP i 3 lag, jag var med Fredrik, Kamilla var med Alex och Marina och Jessica var i ett lag. Det gick skitbra för mig och fredrik, men det slutade iaf med att vi och Kamilla och Alex hade endast en kvar.. Sen orkade vi liksom inte spela mer xD Åt tårta (som Alex bakat och som var supergod!) sen såg vi på film, Not Another Teen Movie. Den var typ weird xD HAHHA! Fast jag såg inte hela, jag var så sjukt trött så sov under en del 8) Fick iaf skjuts hem av Kamilla sen :) Sov hemma, skönt. Jag gillar "min" säng. Yes.

Sumo fotboll

Gårdagen var mysig. Dem som vi mötte i stan var Felicia, Jenny, Elli och Erika. Jao och Alexandra och Lorena. Det var mysigt att snacka med dem igen! Även om det bara blev under en kort stund. FYFAN vi måste fixa en klassfest snart! Hemma hos Rose kanske? ;) hahah 8)
Jag, Kamilla och Malin åkte iaf hem till mig, slappade framför datan och kikade lite bilder från vår tid på Djurgymnasiet. <3 Sen drog Kamilla, så jag och Malin fortsatte kika lite själva, innan vi glodde på Sex and the city! Sjukt bra serie jao!

Så dagen idag började med lite Sex and the City tittande :) Dock hann vi inte se klart sista avsnittet på SISTA skivan :O så nu har vi typ 20 minuter kvar på det avsnittet som vi måste se. Sen har vi sett alla avsnitt av den serien :P Och då ska vi bara se filmen! Iaf, så jag typ slängde på mig kläder, tryckte i mig en banan och hängde sen med pappa och Emil för att hjälpa dem på jobbet. Malin åkte hem och vi åkte till Coop i Vinsta där vi hämtade lite saker. Pappa körde det mesta, men jag och brur fick ta en varsin "vagn" som vi fick dra från Coop till gräsmattorna där vid Grimsta fotbollsplan. Om den nu ens heter det. Men aja, det var inte direkt långt, men det var varmt och även om "vagnarna" inte vägde sådär jätte mycket så var det jobbigt. Vi fixade upp fotbolls planen, typ en luftborg :) Sen fick killarna som bokat aktiviteten köra igång. HAHHA, alltså fyfan vad roligt det var att se! Okej, nu tänker ni säkert.. ahh för fotboll är verkligen SÅ roligt att se på.... Men dem hade ju sumodräkter också! HAHAH, alltså jag dog fan nästan :) Sjukt roligt! Ska försöka få till ett gäng kompisar ngn gång och prova på det! Såg så jävla roligt ut :) Jag var typ bollkalle :P Emil skötte protokollet och pappa var domare.
Fun fun fun var det att se, och att packa ihop gick ganska så fort sen också. Jag och pappa skjutsade Emil till Solna, han är och ser på fotbollsmatchen där just nu. Sen åkte vi hem, och nu håller mina ögon på att dö :O vet inte varför. Kanske chockade jag dem genom att vara utomhus? HAHHA ;D hehehe, yeah.

Well well.. jag ska hoppa i duschen, sen ska jag fixa mig lite och kanske svara på lite roll, sen ska jag till Alex :) Vi är ngr stycken som ska ha spelkväll, med Tacos till middag :D Gott! Seriöst min favoriträtt :) mhm!
Btw, när vi såg på bilder av klassen igår.. insåg jag hur sjukt mkt jag saknar Sandra. Fyfan du är udda och jag hatar att jag inte har ngr pengar. Annars skulle jag så komma på besök direkt! Men kanske får jag tillräckligt i födelsedagspresent sen :) *hoppas* Hur som helst.. kmr lite bilder av sumo fotbollen, dock är dem tagna från http://www.lascom.se. Jao jag passar på att göra lite reklam här oxå ;)

Tissel Tassel

NU NI! Nu har jag -efter typ 3 dagars uppskjutande- sökt jobb! :) Till flera olika hunddagis :) Fick svar från ena, dem sa nej :( Men aja, hoppas hoppas på ngt av dem andra :)
Jaaa, annars har jag inte gjort ngt mer än att sitta här framför datan och rolla :) Men nu ska jag snart dra mig bort från den, och rensa lite på skrivbordet. Sen ska jag duscha. Ikväll kmr Malin hit! :D Vi ska se på Sex and the city, slappa och ha det mys! Jaa sen kmr Kamilla också :D och tillsammans ska vi tre åka till stan där vi ska träffa sötisar från klassen :) Fun fun! Hoppas många kmr :) Vi ska dock inte vara där länge, men iaf ett litet tag :)
Btw, Rose klara teoriprovet :D duktiga älsklingen! <3 fast hon lurade mig att hon inte gjorde det först :O fy skäms 8) hahah!

Godnatt.

Jag ska sova snart :) Alldeles alldeles snart. Jag önskar mig en helkroppsspegel. Fyller år om typ.,, mer än en månad. Hoppas jag får en då! :) Och pengar. MASSA pengar xD AHHA, visst ja, Inatt. eller igår natt eller hur det nu blir.. så drömde jag att jag vann 3000 kr. Gissa om jag var glad! :O och så vaknade man och bara,, "happ :(" hahaha!
Btw, här kmr en väldigt rolig musikvideo!

Lite om igårdagen

Well, så jag blev iaf på bättre humör sen igårkväll :P Såg på 17 again, fast det var innan jag blev arg :P Men den var iaf skitbra! :D Sen när 7 pounds och public enemies inte funkade så såg jag istället på Confession av a Shopaholic. Den var jätte rolig xD så jag satt här och skratta för mig själv ;D hahah, fast det hördes dock i hela lägenheten 8) heheh.
Well, under dagen igår så var Rose här :) <3 Vi färgade mitt hår och sen så hjälpte Rose till att färga min systers hår också :P Såå jag är brunett nu :P och Syster har en fin brun färg med ton av rött i. Hon sa att det inte syntes ngn skillnad, men alla andra tkt det. Aja.. vi såg på Torkel i knipa då också xD HAHHA! den e weird, but fun! Yeah.
Iaf, jag ska svara på ett roll nu, sen ska jag och mamma åka till mormor :) Kmr kanske ett inlägg lite senare också ;)


Dålig bild tagen med mobilkameran 8) (Eftersom kameran är trasig -.-) Det ser typ svart ut där dock :P hahaha

Arg

Ja jag är arg. Arg på äckliga rollspelsmänniskor som inte vågar säga saker till en direkt, utan istället snackar med andra. Arg för att det fick mig att tappa rollspelslusten. Arg för att jag ens bryr mig. Arg för att 7 pounds inte funkar då jag ville se den för att bli på bättre humör. Arg för att även Public Enemies inte heller funkar då jag tänkte se den istället för 7 pounds. Arg för att firefox beslutat sig för att sluta fungera.. Vad är det här? Någon som straffar mig? Äckelcpskitbajsfitta! AAAAAAHHsfvrbvwhr nbfybervvmbm7yun.. stopp!

Bye

Idag var det sista gången som jag såg Sibel och Misty. Känns trist, men det var nog bäst så.
<3

Ångest.. typ

Jag måste vara den enda normala 18 åringen som får ångest om jag sover längre än 10- halv 11 på morgonen. Och well, idag vaknade jag 11.58, så ni kan ju gissa vilken ångest jag fick. HAHAH, fyfan för det. Fast egentligen spelar det väl ingen roll då jag ändå bara skulle ha suttit här och degat? hahah ;P eller ja ngt sånt.
Men men.. Här i mitt lilla zoo är det full rulle. Bebbarna leker rövare, marsvinen äter för fullt och vovven anser att det låter för mkt från trapphuset 8) hahah, sötdjuren<3
Sååå, idag ska jag INTE sitta vid datan nonstop. Nope. Jag ska typ tvinga bror min till att vara social med mig idag :D ahhah, spela spel och gå ut med vovven jao :) Hoppas jag lyckas!

Nattuggla

Ja ni, idag har man inte gjort sådär jätte mkt. Men inte heller lite. Utan lagom :D hhaha! Har suttit här, såklart! Sen tog msn sig en ganska så lång promenad tillsammans med Alex och vovven :) Vi gick runt, snackade och kastade boll med vovven. Mysigt! Bra dag. Träffad dessutom Nadja med sällskap vid kanan :P Dem spela Minigolf.. Btw, GRATTIS till henne :) Hon fyller år idag! :)
Mina marsvin låter mkt ;D hahah, sötnosarna :) Vovven sover och bebbarna typ.. sover jao :P Var tvungen att kolla jue xD hahah! Jaja, så jag har blivit en nattuggla dåra 8) ojoj.. vet inte hur jag känner inför det. Men det är aldrig meningen.. Klockan bara.. springer sin väg :O elakt av den jao! hHAha 8) Och nu håller det på att bli ljust ute också! Bra där.. 8) hahaha, nee men kanske är det dags att krypa till kojs...? joo så får det bli!
Godnatt

Minizoo

Så jag lyckades både duscha och se på filmen. Seriöst, den filmen -Pojken i randig pyjamas- var väldigt bra, MEN FYFAN VAD SORGLIG! Satt här tillsammans med alla djuren och grät! HAHA, eller.. djuren typ.. levde rövare och sov, och jag satt och grät. HAHA, Du Malin! Just nu mäter sig mitt minizoo nästan med ditt :D Jag har 4 bebbar, 2 marsvin och en hund :D mysigt! <3



Så jaha, egentligen borde jag gå och lägga mig. Jag är trött, det är jag. Men nej, jag är rastlös också. Joo men det är verkligen en bra blandning! HAHAH Inte :) Så hur löser jag det? Bra fråga. Blir väl till att sova, då det verkar.. smartast. Tpy 8) heheh.. aja.. snart!

Jag fastna

Jag lyckas alltid fastna här. HAHAH, jag skulle ha duschat.. Har jag gjort det? Nope. Men ska faktiskt göra det snart! När alla andra sover 8) hahah! Sen ska jag se film också :) Bara för att Tott gjorde mig så nyfiken på filmen "Pojken i randig pyjamas".. vart tvungen att se den så jao, den ska jag se ikväll :D eller.. inatt blir det väl ;D hahah!
Iaf, vi ska troligtvis ta bort Sibel och Misty :( </3 Sibel är hur tunn som helst och dessutom hängig, samt att hennes lungor låter typ.. paj. Misty har fortfarande problem med ögonen, dessutom låter även hennes lungor paj :/ så snart (vet ej när) kmr vi ha 2 råttor och 2 marsvin. Fyfan för såna beslut. Men aja.. ska försöka hoppa in i duschen nu!




Latisdagar

Ja ni, jag har inte direkt sysslat med mycket dem senaste dagarna. Eller okej, var ju på kryssningen. Det var nice! Trevligt och sådär. Men hela dagen igår satt jag här vid datan och bara slappade. Ganska skönt ändå. Idag skulle vi ha åkt till Kolmården, men icke. Så det lär bli ännu en dag framför datan. Jag måste dessutom städa hos bebbarna, bada dem och sen städa hos marsvinen skulle jag tro. Sen ska man väl ta sig en promenad med vovven lite senare också :) Farmor är ute med henne nu, så det blir väl om några timmar :P Jaa fast innan dess ska jag duscha, så det lär väl bli efter städningen av burarna. Jao!
Vädret är iaf fint :) Härligt! Så då bör man ju som sagt komma ut lite iaf :P jao, det bra hund! :D hahah :P knappast det enda bra med hund dock :P Men nu ska jag minsann leta reda på garantinpapprena till min kamera. Måste fixa skiten jue! HHAH. jao.

Gjorde den här till Jenny idag också :)

Marsvinen

Jag orkar egentligen inte skriva något. Så istället lägger jag in lite bilder på våra söta marsvin :) Btw, vi funderar på att eventuellt ta bort Sibel då hon inte ser särskilt bra ut :( men, men.. får se hur det blir. Vi var iaf och handlade saker till marsvinen idag. Eller ja saker.. mat snarare :P men aja, jag har ont i ryggen så måste ta lite datapaus. Ska nog bada bebbarna med lusschampo ja.
Men först.. bilder!

RSS 2.0