Sumo fotboll

Gårdagen var mysig. Dem som vi mötte i stan var Felicia, Jenny, Elli och Erika. Jao och Alexandra och Lorena. Det var mysigt att snacka med dem igen! Även om det bara blev under en kort stund. FYFAN vi måste fixa en klassfest snart! Hemma hos Rose kanske? ;) hahah 8)
Jag, Kamilla och Malin åkte iaf hem till mig, slappade framför datan och kikade lite bilder från vår tid på Djurgymnasiet. <3 Sen drog Kamilla, så jag och Malin fortsatte kika lite själva, innan vi glodde på Sex and the city! Sjukt bra serie jao!

Så dagen idag började med lite Sex and the City tittande :) Dock hann vi inte se klart sista avsnittet på SISTA skivan :O så nu har vi typ 20 minuter kvar på det avsnittet som vi måste se. Sen har vi sett alla avsnitt av den serien :P Och då ska vi bara se filmen! Iaf, så jag typ slängde på mig kläder, tryckte i mig en banan och hängde sen med pappa och Emil för att hjälpa dem på jobbet. Malin åkte hem och vi åkte till Coop i Vinsta där vi hämtade lite saker. Pappa körde det mesta, men jag och brur fick ta en varsin "vagn" som vi fick dra från Coop till gräsmattorna där vid Grimsta fotbollsplan. Om den nu ens heter det. Men aja, det var inte direkt långt, men det var varmt och även om "vagnarna" inte vägde sådär jätte mycket så var det jobbigt. Vi fixade upp fotbolls planen, typ en luftborg :) Sen fick killarna som bokat aktiviteten köra igång. HAHHA, alltså fyfan vad roligt det var att se! Okej, nu tänker ni säkert.. ahh för fotboll är verkligen SÅ roligt att se på.... Men dem hade ju sumodräkter också! HAHAH, alltså jag dog fan nästan :) Sjukt roligt! Ska försöka få till ett gäng kompisar ngn gång och prova på det! Såg så jävla roligt ut :) Jag var typ bollkalle :P Emil skötte protokollet och pappa var domare.
Fun fun fun var det att se, och att packa ihop gick ganska så fort sen också. Jag och pappa skjutsade Emil till Solna, han är och ser på fotbollsmatchen där just nu. Sen åkte vi hem, och nu håller mina ögon på att dö :O vet inte varför. Kanske chockade jag dem genom att vara utomhus? HAHHA ;D hehehe, yeah.

Well well.. jag ska hoppa i duschen, sen ska jag fixa mig lite och kanske svara på lite roll, sen ska jag till Alex :) Vi är ngr stycken som ska ha spelkväll, med Tacos till middag :D Gott! Seriöst min favoriträtt :) mhm!
Btw, när vi såg på bilder av klassen igår.. insåg jag hur sjukt mkt jag saknar Sandra. Fyfan du är udda och jag hatar att jag inte har ngr pengar. Annars skulle jag så komma på besök direkt! Men kanske får jag tillräckligt i födelsedagspresent sen :) *hoppas* Hur som helst.. kmr lite bilder av sumo fotbollen, dock är dem tagna från http://www.lascom.se. Jao jag passar på att göra lite reklam här oxå ;)

Kommentarer
Postat av: Rose

Ja visst ös hela klassen på mitt stackars hus XP

KLART VI HAR KLASSFEST HOS MEJ =D när mina päron inte e hemma dvs :K

2009-08-08 @ 19:52:27
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0