Det svåraste jag gjort

Det börjar bli lättare att titta på bilder på henne nu.
Men tårarna är fan inte långt borta.
Fyfan vad jag fortfarande saknar henne. 
Att stanna upp och tänka är jobbigt.
Det känns som att jag på sätt och vis alltid kommer ångra mig.
Samtidigt som jag vet att jag gjorde rätt.
Att det var bäst för oss båda.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta<3

DET som varit, och DET som ska vara

Helgen.. Elitloppshelgen.. så bra helg! 
Festande med boulspel, kortspel, grillning, fint sällskap och spel på hästar! Båtåkande med snipan och sova på båt så man längtar hem till sin säng. Chips och cider till frukost, taxiåkning och buffé. Kunde helgen bli bättre? kanske om solen varit framme istället för regnet i igår.. men annars? njae. Grym helg helt enkelt!
Lördag; sol. Söndag; regn.

Jobb idag, faktiskt en väldigt bra dag på jobbet! Trött som satan imorse, men efter det, njae. Har hållit igång hela dagen, kanske är därför. Bra promenader och bra väder. Bra öppning och bra stängning. Dessutom känner jag mig bättre på att förstå teckenspråk! Stolt!
Nöjd med ny början på ny vecka, men längtar satan till helgen! Sova hos mamma och pappa på fredag, och på lördag sen ska jag, mamma och syster upp mot gävle för att besöka en kennel med mini aussies. Ja, jag vet inte om jag ska ha en staffe eller mini aussie som nästa hund. Framtiden får utvisa det helt enkelt! På kvällen sen blire restuarang med familjen (minus brur min som jobbar vilket suger ;O). Så ja, jag längtar till helgen!

Flum LISTA

* Jobbet går bra.
* Kan inte låta bli att sakna hundarna från andra dagiset.
* Saknar hundar som har slutat från andra dagiset.
* Saknar att ha bra kontakt och känna alla hundar.
* Hoppas kunna få det på nya dagiset också!
* Såg på bio igår med Bella, fast and furious 6! GRYM :D
* Har sällskap av syster och Nikki nu tills på måndag :)
* Funderar på att sälja min mobil och köpa en iphone 4s..
* Saknar ju instagram och att blogga från mobilen..!
* Samt kameran.
* Samt en del spel xD
* Längtar efter att skaffa en egen hund igen.
* Saknar min brur som satan..
* MEN.. imorrn får jag äntligen träffa han :D<3
* over and out, öppnar imorrn och slutar 16! oh yeah.

snigelsafari och nya lokalen..

Tränade med Ronja igår. Vi var ute totalt 1 timme och 45 minuter! :D så jävla duktiga! Blev kanske 30 minuters springning totalt, men ändå :D Vi var vilse i väsby och hamnade bland massa sniglar då vi försökte korsa en äng. Typ. Var skitkoncentrerad på att inte kliva på alla jävla sniglar, och så ser jag en orm istället vilket resulterar i att jag skriker till. Fastän jag inte ens tkr ormar är läskiga ! xD hahahah. Blev typ chockad liksom. Asliten var den iaf :P

Helt slut i benen idag, och ännu värre nu mot kvällen. 
Men var iaf i nya lokalen på dagiset idag, var roligt att få arbeta därifrån. Lite mindre jobb eftersom dem bara har ca 10 hundar än så länge, så var ganska skönt med tanke på mina ben ;D Fick öva lite mer på teckenspråk också, eftersom en praktikant -Ida- var där, och hon är liksom Linda döv. Blev bjuden på tårta då också, eftersom Ida tagit med sig det som blivit över då hon och hennes kille hade firat två år i helgen. Onyttigt, men gud så gott! :D

Håller på och kokar potatis nu. vettefan om det blir bra. Kanske hade för lite vatten i kastrullen? Jaja, är ju bara jag som ska äta det. HAhha x) Hoppas den är ätbar iaf.
Förhäxad står på schemat ikväll, och nästa serie blir One tree hill! Har bara sett ngr avsnitt lite här och där, så ska bli kul att verkligen följa den :) Annars ska jag väl försöka fluffa håret också.. om jag orkar ;D och om jag känner mig själv rätt.. så nej jag kmr inte orka :) hahah.

liten notis

Har glömt att skriva att det gick bra på synundersökningen! :D Ser lite sämre på höger öga, men inte tillräckligt för att behöva glasögon. Lättnad! :)

Bara för att ha en bild som passar till inlägget ;D fast var ju inte sminkad på undersökningen :P haha.

liten update om helgen

Okej. Fredagen var både nice och mindre nice. Jag hade väl inte riktigt planerat den så, och blev en aning sur och irriterad under kvällen. Det blev iaf bättre senare, så det var väl bra iaf.

Lördagen blev skum, för blev lite sura miner runtom och man kände sig både irriterad och en aning elak. Kvällen slutade iaf bra, även om jag gärna kunnat skippa allt runtomkring. 
Eurovision song contest var som vanligt, lite flummigt och vissa asdåliga låtar och vissa bättre. 

Söndag. Ja jag har än så länge bara legat i sängen och degat. Sett på Vampire Diaries och ngr avsnitt av förhäxad. Har 3 avsnitt kvar nu! Har ännu inte bestämt mig för vad jag ska se efter..
Ska iaf göra mig iordning för att åka till stan och möta upp Ronja, vi ska hem till henne och träna! :) Troligtvis zumba, men jao det märker vi. 

Ödlor VS Kattunge


HAHAHHAHA jag dör! fan vad söt ;D
 

bilder


Lite skillnad på bildkvalitén.. dem översta bilderna är tagna med min mobil, och dem två längst ner, med mig och hundarna, är tagna med Jennyfers iphone.. x)

punktlista

Snart dags att sova, men inte riktigt än, först en liten punktlista:

* Ny dammsugare till jobbet, nu kan vi städa ordentligt!
* Jag hinner inte känna ngt, jobbar, hem, cykla, göra mat, äta, diska, se på serie, rolla, skriva blogg, kika lite på internet, sen sova. Och så om igen nästa dag typ. Bra eller dåligt? bra fråga.
* Trivs på jobbet, är en riktigt härlig känsla!
* Har för mkt planerat just nu så blir snurrig? xD
* Imorrn är en händelserik dag, jobb från 7.30-16, synundersökning vid 17, och vid 18-18.30 ska jag va hejarklack till Anneli som ska tävla med Enzo i vällingby!
* Fredag filmkväll med Alex.
* Lördag Eurovision song contest med fint folk.
* Söndag träna med Ronja.

Skumt inlägg. Men hey, jag känner mig lite skum just nu. 

planerande och trivsel

Jag var duktig och tog mig en liten cykeltur när jag kom hem efter jobbet idag. Blev förvisso bara ca 15 minuter, men jao man måste ju börja ngnstans ;) Tanken är väl att jag antagligen ska cykla eller köra den långa trappen minst 2 gånger på kvällen när jag kmr hem från jobbet! Dock inte dem dagar när jag öppnat och jobbat till 18, för dem dagarna är det typ mat och sen sova som gäller xD
Det och så lite mindre mål mat, 4 eller 5 gånger om dagen, samt ett försök till att äta lite nyttigare, och så träning med Ronja minst en gång i veckan! Kanske, kanske kan man gå ner iaf lite på det.

Annars då? Jo jag öppnar imorrn, vilket betyder att jag borde sova. Men hmm.. är jag trött? nope, inte det minsta xD.. Sitter och tänker att jag ändå kmr va trött som satan imorrn.. så varför bry sig om jag somnar lite sent ;D hehehe. Känns iaf superbra på jobbet, jag i princip längtar dit och när man väl är där så springer dagen förbi och vips så är man hemma igen! Så himla skönt :D enda nackdelen är ju att jag gärna skulle sova liiite längre på morgonen ;) hahah. Jao man kan inte få allt :P

Men nee! nu ett till avsnitt av förhäxad, sen måste jag sova :P Har btw bara 9 avsnitt kvar av serien nu ;O men har iaf fått ett tips av Nadia från jobbet vad jag ska se för serie efter. En lite kortare serie, och well sedan har jag ngr längre som jag kanske ska följa ;P men jaa, förhäxad var det!
Bjuder på två bilder på dessa sötnosar från dagis! :)

Bra helg

Lördag.
Tog det lugnt hela dagen. Förbi mamma en sväng och så var jag social med Nadja och Tonie på kvällen :) Enda negativa där var att jag blev anti i slutet av kvällen. Bör försöka komma ihåg att inte dricka när man under dagen inte riktigt mått helt hundra. För många tankar som tillsammans med alkohol blir depp. Inge bra, men jag pratade iaf med Tebbs innan jag somna. Kändes bättre då! :)

Söndag.
Började dagen lugnt med serietittande, sen vid ett tiden kom Ronja hem till mig :) Vi tog en promenad på ca en timme tillsammans med hunden och syster min. Efter det fick lilla Pelle vara ensam hemma och vi gick en sväng uppe i vällingby. Jag köpte ett par träningsbyxor :) 
Jag och Ronja tog oss en löprunda sen också! Var ute ca 45 min, varav vi sprang kanske 15-20 minuter. Samt tog långa trappen (den får heta det nu) två gånger! Jao plus att vi sprang uppför den när vi tog promenaden tidigare. Så 3 gånger på en dag, helt sjukt! Duktiga oss :)

Ronja lagade god mat och vi såg på Eclipse, tredje Twilight filmen. Trevligt, trevligt, och jao, en mkt bra söndag :)
Men nee, nu ett avsnitt av förhäxad, sen sova!
Bjuder på en bild på lilla Pelle också :P

Klämdagen

Vi grillade och hade trevligt igår jag, Rose, Johan och Ronja! Sov över där sen också :) lite spontant sådär ;P 

Typ hälften av hundarna var borta från dagis idag, och då andra dagiset typ bara hade 3 stycken så slog vi ihop oss och gjorde sällskap på en promenad. 
Tesso hade hämtat en omplaceringshund igår som hon ska ha på prov en vecka, så himla fin! Blandras staffe och amstaff. Blå! Hoppas det går bra med han :)

Sedan fick iaf jag och Nadia som jag jobbade med idag vara själva, så idag har jag promenerat själv på söder ;D (eftersom en alltid måste va inne om det är hundar i lokalen :P) Är iaf ganska lätt att hitta deras vägar, och jag tog en runda med Pelle också och hittade en väg jag ska dra med mig dem andra på sen :)

Vid halv 2 kom Tesso och Jennyfer till oss och lämnade sista hunden som var kvar för dem. Sen gick dem hem, lyx! ;D Men vi hade en bra eftermiddag iaf, lite pip från vissa hundar.. och lite missförstånd då jag fick typ powerwalka upp till nya lokalen klockan 5 i 6 eftersom en av hundägarna kom med en soffa till dagiset! Grymt snällt av dem :) och well, förutom att mina ben typ dog så gick det ingen direkt nöd på mig x)

Hemma typ 30-35 minuter senare än vad jag skulle vara, men jaja. Skulle göra middag men kände mig inte alls sugen på ngt,så har käkat lite yoghurt. Ikväll blire en lugn kväll med filmtittande :) 
btw så har min mobil varit död hela dagen. Skönt på ett sätt, men samtidigt oerhört jobbigt ;P Så inga bilder från dagen, så blir en på mig med min fina lilla tofs som jag har i huvudet just nu x) hahah.

försöka tänka positivt

Lite serietittande och planer för kvällen fick ångesten att försvinna! 
Istället får jag helt enkelt försöka tänka positivt och försöka träna mer. Funderar på att utnyttja cykeln min och kanske cykla en runda varje kväll.. får se helt enkelt.

Men vi lämnar det ämnet nu. Ikväll ska jag grilla med Ronja, Rose och Johan :) Enda nackdelen är att det blir borta i farsta, så blir långt att ta sig hem sen. Men men ;P Känns som lördag idag, så blir skumt att jobba imorrn xD men skönt med fredag, och sen helg :) 

Har inte gjort ngt alls idag typ. Varit ute en sväng med Pelle och sedan bara tittat på förhäxad. Är inne på 8e och sista säsongen! 
Jao okej, har gått igenom Nadjas klädhög av utrensade kläder, och hade väl egentligen tänkt rensa bland mina egna.. men jaa, tappade helt suget på det. 

Jaja, ska se om jag har ett par hela mjukisar att dra på mig. Ett par av mina favoritbyxor har ett hål mellan benen :( that sucks. Rose ringer väl när som helst hoppas jag, och då är dem här efter ca 15 för att plocka upp mig :) Ser fram emot kvällen!

negativ

Kul att man får ångest varje gång man provar kläder. Det slutar alltid likadant. Jag som går runt i mjukisar och ngt lite lösare och småpösigt linne, och med en ångest över hur jag absolut inte trivs med min kropp. 
Jag försöker äta mindre sötsaker. Lyckas till och med ganska bra. Rör mig på jobbet -visst har nyss börjat jobba heltid igen, så kanske blir bättre om ngn månad. Men jag är så sjukt äckligt jävla kräsen, och att orka laga mat när man kmr hem helt slut både fysiskt och psykiskt går inte. Det slutar med att jag slänger ihop typ pasta och köttbullar.. vilket inte direkt är nyttigt. 

Jag vill träna, men har ingen motivation till det. För när jag väl kmt hem vill jag bara ta det lugnt. Inte träna en massa. 

Nej usch. Jag pallar inte ens skriva mer på detta superdeppiga inlägg. Bara en massa ångest och depp. Blä.

fullt ös på dagis

Ännu en dag på jobbet har gått. Trivs fortfarande hur bra som helst! Enda nackdelen är väl den otroligt långa dagen då man både öppnar och stänger, vilket jag då gjorde idag :P
Öppnade för första gången själv idag, gick hur bra som helst och jag är grymt nöjd med mig själv som lärt mig alla hundar :) maha. 

Jag och Tesso blev ensamma med typ.. 35 hundar på förmiddagen x) Vilket innebar att jag för första gången även fick gå på promenad själv. Ja om man inte räknar med slögruppen, men med dem går man bara runt parken som ligger utanför ;P 
Blev dessutom korta promenader då så på förmiddagen blev det inte mycket promenerande. Vid lunch fick vi sällskap av Nadia, och sedan kom Barbro och lämnade lilla Pelle som jag ska va hundvakt till tills på måndag. Han var hur duktig som helst på dagis, vilket jag räknat med då han är van dagishund :P 

Blev normallånga promenader på eftermiddagen, och sedan var det jag och Nadia som stängde. Inga problem, och vi fick lite besök av hennes ex och hennes kompis som skulle passa hennes hund. Hundarna skötte sig mestadels bra, förutom ngr som pep ganska mkt. 

Har inte så mkt mer att berätta om dagen. Imorrn är det röd dag så då är jag ledig. Känns skönt så jag får vila lite. Märks att man inte jobbat ordentligt och så långa dagar på länge. Dessutom nya rutiner och nya hundar och människor. Bra med lite mjukstart tror jag :P 
Ahh och så står jag med på hemsidan nu också :D -> HÄR.

rubrik.

Måndag:
Öppnade med Linda och spenderade sedan större av dagen tillsammans med henne :) Vi gick en härlig promenad längs vattnet -ja man gör det typ alltid men ändå xD- och mötte en arg svan då vi var nere med hundarna vid vattenkanten. Försökte så gott det gick att lära mig mer teckenspråk, men finns många tecken som är väldigt lika! Har iaf lärt mig ngr till, och ja alfabetet underlättar det hela också :) Vi hade sällskap av Nadia under dagen, men sedan var det bara jag och Linda som stängde. Är väl den enda nackdelen jag hittills upplevt, att man stänger även fast man öppnat. Funkar ju bra, men man är samtidigt väldigt trött när man kmr hem ;/ Får se om man vänjer sig efter ngn vecka, annars får jag väl ta upp det och se om det går att lösa på ngt vis. Men först se om man vänjer sig! 
Jaa okej, en till nackdel är ju att jag är van vid att ha alla koppel fästa i ett bälte, och nu håller vi alla i handen xD Blir en himla massa trassel och ibland känns det som att jag ska tappa hälften av hundarna. Men bara jag tar det lugnt och inte stressar så går det bra :P det är definitivt en vana, så ska nog gå bra till slut ;)
Igår var jag iaf så sjukt trött efter jobbet. Inte blev det bättre av att jag gick förbi mamma och pappa på vägen hem, för att skriva på sista a-kassa kortet ;D hade glömt skriva på det innan jag gav det till mamma. Smartass! ;D hahah. Fick middag där och efter det kände man bara för att sitta och glo på tvn och typ somna där xD Men nee, hem tog jag mig och insåg att jag blev tvungen fixa lunch till idag, och efter det, ja då typ slocknade jag :P Klockan var inte ens 23. 

Idag, tisdag, började jag vid 10, skönt att sova till 8.30! Fast får nog bli lite tidigare i fortsättningen, för missade den t-bana jag skulle ha tagit. Men, men, hann iaf i tid, det är huvudsaken :) Idag jobbade jag, Tesso och Linda tillsammans. Jag har ännu inte varit i nya lokalen, men ska lära mig alla hundar och rutiner innan tror jag det är tänkt :P 
Iaf, sköna promenader i solen, nu jävlar är det typ sommar :D skööööönt! Lite bildfotografering också och så hade vi besök av en tidigare praktikant :) Trevligt. Jao och så hade jag i uppdrag att köpa hundschampo från en djurbutik, så fick vägbeskrivning och gav mig ut på en promenad sådär mitt på dagen :P Inga problem att hitta! 
Eftermiddagen var lite jobbig för jag var grymt trött -trots att jag sovit mer än 8 timmar ;O- och fick dessutom ont i huvudet :/ Lite jobbigt sådär, men stängningen gick iaf bra. Sen så förklarade Tesso en bättre och snabbare väg för mig att gå till t-banan via, vilken var superlätt att hitta! Så ska försöka mig på att hitta den imorrn också xD spännande ;P med mitt usla lokalsinne vet man aldrig vad som kan ske.. x) hahah.
Linda badade också denna lilla sötnos! :)

Men nee, nu ska jag sova, öppnar imorrn igen! Själv för första gången :) Känns bra! Jao och så får jag Pelle imorrn också. Ska passa han tills på måndag :) 

Bra helg!

Igår hundstallet och så lunch med fint folk efter. Ut med personal och hundägare från hunddagiset! Grymt trevligt :)

Idag lunch hemma hos Jenny, hade lyx och fick skjuts av mamma :D senare middag med Jenny och Alex på O´learys, med bio som huvudmål för kvällen. Iron Man 3, väldigt bra, men 1an och 2an är bättre :P
Nu lite häng vid datorn och sen typ lite serietittande innan sovdags. Öppnar med Linda imorrn :)

pretty little dogs

Idag var en lite mer hektiskare dag. Känns som jag inte suttit ner ens en timme ;D Men, men. Trivs grymt bra och står nu inför att lära mig teckenspråk. Linda är ju döv, så det är ett måste! Ser faktiskt fram emot att lära mig, så man kan prata med henne utan att liksom se ut som en idiot xD Jag är så himla dålig på teckenspråk än så länge, men förhoppningsvis kan jag hinna lära mig iaf lite nu i helgen!

Hur som helst, idag vart det mer promenerande än igår, jag och Tesso tog en promenad till vattnet där hundarna fick bada lite om dem ville. Var bara ngr som doppade tassarna dock, men vi passade även på att ta lite kort :)
På eftermiddagen hade jag även en supermysig promenad tillsammans med Linda! Vi tog en väldigt härlig väg som jag nog gillar mest av alla jag gått än så länge :P Ska bara lära mig hitta också ;)
Idag fixade vi med filtar, för ibland så får alla ägare hem en filt för att tvätta. Smart system så man slipper tvätta 50 filtar typ varje månad xD Det tog dock en hel del tid, och var väl den största orsaken till att vi hade fullt upp hela dagen. Ganska skönt ändå, eftersom man aldrig hann bli trött och typ somna ;D 

Ahh och så kom syster min förbi också till dagiset :) Hon klaga över att det bara var småhundar ;D hahha, nejdå, men hon föredrar ju större hundar. Vafan hon vill ju ha en varghund xD haha.
Vi var lata och köpte pizza med oss hem, och väl hemma hann jag få damp inte en eller två gånger.., utan FLERA gånger på Jenny och Antons elektronik. Dem har ju kopplat ihop allt, och skiten vägrade fungera! Hann svära ett X antal gånger, men efter mkt om och men lyckades vi iaf få till det. 
Så blir en lugn filmkväll och imorrn är det öppet hus på hundstallet och sedan ska jag till Debaser i slussen med personal och några hundägare från hunddagiset! Ska bli riktigt nice! :D

VIPdogs

Första dagen på nya jobbet! Började kl 10, och fick en ganska lugn dag att starta med då det var en hel del hundar borta. Promenad med 6 hundar tillsammans med Tesso som hade 10 stycken :P Härlig promenad med duktiga hundar och trevligt sällskap!
Vi kom in från promenaden och Linda gick ut en sväng med en annan grupp, och Tesso tog ut "slögruppen". Ett gäng hundar som inte går långt av olika anledningar. Jag blev kvar inne själv och passade på att plugga lite mer på alla hundars namn ;D

Lunch och så kom det en tolk och ngn annan som skulle ha möte tillsammans med Linda (som är döv) och Jennyfer (chefen min) för att se hur man kan förbättra arbetsmiljön för Linda. Jag passade på att mata dem hundar som skulle ha mat medans dem hade möte och sedan var det lite lugn stund innan det var dags att gå ut för rastrundor. Jag och Tesso gick igen, med samma grupper som tidigare och så tog Linda en promenad med sitt gäng efter vi kommit tillbaka. Min tur att ta "slögruppen", och jävlar vad långsamt det gick xD kom 20 meter eller ngt sånt på en kvart.. xD hahha. Om ens det. 
In igen och så lite paus innan det var dags att städa dagis. Jag mötte Jennyfer för att skriva på kontraktet och sedan stängning kvar där Linda, jag och Tesso hjälptes åt. Jag pluggade lite hundnamn och försökte mig på att lära mig lite om deras egenheter vid hemgång och så. 
Fick sen sällskap av Tesso en bit till pendeln och avundades lite att hon bor typ 3 minuter från dagis xD 
En grymt bra dag, och jag ser fram emot morgondagen! :D ja förutom att jag ska upp astidigt ;D haha.

På lördag är det btw först öppwr hus på hundstallet och sedan ska jag med personalen och lite hundägare från dagiset på middag :D trevligt, trevligt! 






SmartASS!

Fan smart man är.. halvvägs till dagiset insåg jag att vafan det är ju en röd dag idag! Fastän jag är helt medveten om att det är 1a maj och att det alltid är en röd dag, så hade jag lyckats glömma bort det xD Som tur var kom jag ihåg att en som jobbar där bor i närheten, så jag var lite fräck och ringde henne ;D Hennes pojkvän mötte mig då utanför hunddagiset och så fick han nycklarna. Skönt att det kunde lösas x) Blev lite trött på mig själv där ett tag xD 

Var hur som helst skönt att cykla lite, men shit vad trött jag blir i benen efter. Tror bestämt man ska cykla mer! Funderar nästan på att ta mig en cykeltur i eftermiddag/ikväll till sundbyberg. Ska va katt- och fiskvakt till Jenny och Anton tills på lördag :) Dock vet jag inte om jag skulle överleva att cykla så långt eftersom jag typ var död bara efter att ha cyklat fram och tillbaka till vinsta.. xD hahah. Kanske lika bra köra kommunalt och sen arbeta sig uppåt med kondisen lite i taget. Hellre än att typ chocka kroppen ;D jao blir nog så. 

Nu ska jag se lite på förhäxad, är inne på säsong 7 av 8, så snart är det dags att bestämma sig för vad man ska se efter x) 

Uppsala och så lite Vaxholm

Jag och Ronja åkte till uppsala i måndags efter jobbet. Hade en grym kväll med härligt knäppa människor och mer alkohol än vi egentligen hade tänkt oss ;D.. Lång kväll där man var social och pratade med massa nytt folk, och jag fick stå ut med att lyssna på hårdrock i typ 24 timmars tid xD.. hahah. 
Upp tidigt på igår, tisdag, för att äta frukost och sen blev det promenad till parken, ekonomikumparken? där det kryllade av folk xD.. jag och Ronja var inte på vårt socialaste humör, så vi satt mest och degade ngn timme innan vi övergav hårdrockarna för att leta efter Jessica. Lättare sagt än gjort så vi gav upp på det och gick och åt lunch på en pizzeria istället :P Där en pizza + 33 cl läsk kostade 100 kr!!!? 0.o.. vadå dyrt liksom.. ehhe.

Det regnade lite och i vårt osociala och trötta tillstånd (hade väl sovit kanske 3-4 timmar eller ngt sånt ;P) bestämde vi oss för att ge upp angående uppsala, och satte oss därför på tåget hem. Ronja klev av vid upplands väsby och jag fortsatte till sollentuna där jag hoppade på bussen mot vällingby. Sov i princip hela vägen från sollentuna till spånga, alltså ca 40 minuter.. där jag sedan väcktes av ett sms från Jenny som undrade om jag ville med hem till Elin för lite tjejkväll med tacos, vin och lite kläder till hands då Elin rensat sin garderob. Var lite trött men efter min powernap på bussen hängde jag på så hade en grymt trevlig kväll ute i (eller blir det på?) Vaxholm. (stavas det btw med W eller V? 0.o) Elin hade btw ngn supergod likör? som jag ska köpa sen när jag åker kryssning! :)
Väl hemma, strax efter 12 så slocknade jag ganska fort ;D
Nu ska jag bara klä på mig och så ska jag ta cykeln till Vinsta hundcenter för att lämna nyckeln till dem. Sedan hem och så lär jag fortsätta dagen i lugnets tecken. Imorrn börjar jag på nya jobbet! :D Ska bli så roligt! :)

RSS 2.0