DET som varit, och DET som ska vara

Helgen.. Elitloppshelgen.. så bra helg! 
Festande med boulspel, kortspel, grillning, fint sällskap och spel på hästar! Båtåkande med snipan och sova på båt så man längtar hem till sin säng. Chips och cider till frukost, taxiåkning och buffé. Kunde helgen bli bättre? kanske om solen varit framme istället för regnet i igår.. men annars? njae. Grym helg helt enkelt!
Lördag; sol. Söndag; regn.

Jobb idag, faktiskt en väldigt bra dag på jobbet! Trött som satan imorse, men efter det, njae. Har hållit igång hela dagen, kanske är därför. Bra promenader och bra väder. Bra öppning och bra stängning. Dessutom känner jag mig bättre på att förstå teckenspråk! Stolt!
Nöjd med ny början på ny vecka, men längtar satan till helgen! Sova hos mamma och pappa på fredag, och på lördag sen ska jag, mamma och syster upp mot gävle för att besöka en kennel med mini aussies. Ja, jag vet inte om jag ska ha en staffe eller mini aussie som nästa hund. Framtiden får utvisa det helt enkelt! På kvällen sen blire restuarang med familjen (minus brur min som jobbar vilket suger ;O). Så ja, jag längtar till helgen!

Kommentarer
Postat av: missmalinerika.webblogg.se

teckenspråk??

2013-05-29 @ 11:46:14
URL: http://missmalinerika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0