Första semesterdagen

Äntligen semester! Så jävla skönt :) 
Idag var vi i nynäshamn och såg Anneli tävla med Enzo, blev ett andrapris och trots regnet och missen på rutan så var det en väldigt bra förmiddag! Okej, Rebelle skötte sig inte helt bra hela tiden, men till och från var hon väldigt duktig. Tränade lite med henne också, även om det bara blev lite linförighet samt ställande och läggande under gång x) dessutom träffa vi Helen(tror jag det var, likt en äkta hundägare har man bättre koll på hundens namn -tellus- än ägaren ;D) som också har hund från gemdales! Trevligt, trevligt! Och Rebelle uppskattade att få smaka hamburgare x) 
 
Nu ska vi snart bege oss till barkarby, får se om jag råkar slösa pengar som jag egentligen inte ska slösa ;p ikväll blir det filmkväll, och imorrn blire kista och new torker! :)

Kanske börjar bli dags med en paus

Två dagar har jag och syster sovit på dagis denna vecka. Det är mysigt på ngt underligt vis. Samtidigt känns dagarna så sjuuuukt långa då. Jag orkar inte mer. Tur det är fredag och sista dagen innan semestern imorrn! Men ngn sovmorgon blir det inte på lördag, nej på lördag ska vi upp tidigt och åka till nynäshamn för att se Anneli tävla! Ska dessutom passa på att träna emd vovva i tävlingsmiljö. Får se hur det går.
Annars har jag inga planer min första vecka av semestern. Ja mer än att träna med hunden. Samt ett veterinärbesök och utgång med moster och ev brur! Blir nog en bra vecka :D ahh och till helgen den veckan åker jag till grekland! NICE! Måste fan packa ;O och börja skriva ut alla jävla papper till kursen eftersom jag måste plugga under sommaren. Fyfan.. genast fick jag mer planer för veckan ;P hahah.

Bagheera blev hämtad av husse idag också, så nu har jag återigen bara en hund. Lite skönt, men också tråkigt. Han var himla mysig. Men nee, nu äre sova som gäller.

Lång dag

Känns som om dagen varit hur lång som helst. Tur iaf att den varit bra! En riktigt bra söndag jao :) Blev långpromenad på typ 2 timmar i skogen med båda hundarna idag. Båda sprang lösa i princip hela tiden, asduktiga!
Sedan fick dem vila medans jag och syster gick över till mamma och pappa för att äta, samt för att tvätta lite ;D haha. Syster blev kvar där eftersom hon höll på med musik till sin mobil (vilket tar typ hundra år ;O), men jag gick hem och har väl suttit här och typ försökt få lite plugg gjort. Går sådär, men lite har jag iaf gjort :P maha. Orkar inte skriva mer, ska sätta på en film och se om jag hinner se klart den innan syster smsar/ringer för att jag ska möta henne på vägen ;P







skogen står på -att-göra-listan

Idag blir det nog till att åka till skogen vid vällingby brukshundsklubb :) Är extra mysigt att åka dit när man har flera hundar som kan springa lösa. Passar nog på och tränar vovva lite också, var ett tag sen vi tränade. Har varit så mkt den senaste tiden :P Hoppas bara att vädret är på vår sida.

Var ngn som väldigt gärna ville ha frukost imorse ;D

Midsommarafton!

Hade en grym midsommar ute i nynäs med massa fint folk! Tror vi var 13 pers och 5 hundar som mest ;D Det grillades och åt god mat, snackades en massa och dracks en del. Men det är inte allt, nej kvällen/natten innehöll också en grym dans till små grodorna runt, runt i Malins lägenhet! Samt lite nattbad också ;) I like!
Sen sov vi 7 personer i Malins lilla lägenhet, så man sov kanske inte sååå bra, men det gick ju det också ;P haha.










Idag blev det en lugn dag. Diskades och plockades undan hemma hos Malin, och så såg vi på film innan vi (jag, Sara, Alex och 3 hundar) fick skjuts av Anneli till Gullmarsplan. Grymt skönt med bil, ska fan se till att skaffa mig körkort.. ngn gång ;D hahah.

Träffade Ronja i stan och har sedan spenderat dagen till att bara ta det lugnt. Jao jag och hundarna tog oss en promenad också medans syster hjälpte Ronja med dreads i hennes hår :P Hade båda hundarna (Rebelle och Bagheera dåra ;D) lösa typ hela tiden. Duktiga små vovvar var dem :) Det gillas. Fick inga bra bilder, men förhoppningsvis kmr det bättre bilder på dem tsm imorrn. Om vädret tillåter fotografering :P maha.


Syster försöker nu till att göra ostchips i ugnen, det går inte direkt så bra. Men tredje gången gillt va? ;P heheh. Ahh och så ska vi se på So you think you can dance?, och sen äre väl sova som gäller :P Skönt att det är lördag! Även om tiden gärna kan få gå lite snabbare veckan som kmr, för sen har jag ju semester :)

bra koll

En lätt irritation uppstod när vi insåg att arken zoo har stängt idag.. 8) hahah. Men skitsamma. Får fixa en apport senare.
TREVLIG MIDSOMMAR! :)

Bild från Midsommar förra året. Jag och Ronja<3

hundar och planer för dagen

Var en lugn dag på jobbet igår. Skönt. Slutade dessutom tre, eftersom vi stängde då för att det var dagen innan midsommar 8) Kanske jobbigt för ägarna, men skönt för oss x) haha.
Hade Putte med mig hem i onsdags, och igår hade vi tre hundar med oss hem. Aston, Bagheera och så Rebelle såklart :P Går bra med dem, förutom att Bagheera typ är rädd för Aston. Tråkigt, för tror han kmr bli mkt mysigare efter att Aston och Alex (är Alex som passar Aston) åkt hem. Hoppas det iaf.



Idag blir det väl en någorlunda lugn dag. Blir nog till att gå förbi Arken zoo och kolla vad apporterna kostar där. Måste börja träna på det. Btw så skulle vi träna lite tandvisning igår, gick faktiskt bra, fast vi hann bara med att träna det med en människa, så hade egentligen velat träna det mer.
Men iaf, i eftermiddag ska vi åka ut till nynäs för att fira midsommar hemma hos Malin :) Blir nog hur mysigt som helst! Med massa hundar också ;D Vi har tre, Anneli har Enzo med sig, och så har ju Malin sin Oliwer. Dessutom ska vi ev grilla hos hennes mamma så då har ju dem två hundar också 8) hahah. Fast kmr dela upp hundarna lite, så vi får väl se hur det blir :P

Men ahh, trevlig midsommar på er! :)

smile

För det första.. LÄSKIGT! dem har gjort om blogg.se 0.o.. det har sett likadant ut i alla år jag bloggat, och så loggar man in nu ikväll.. och poff så ser det helt annorlunda ut! Hahah, som sagt, läskigt 8) Trodde ngt var fel först :P haha.

Men ahh, så hoppar vi vidare. Dagen har varit bra. Faktiskt en väldigt bra dag. Tiden ömsom sniglar sig fram och ömsom springer iväg. Men så är det väl alltid? ;P eheh. Var iaf en lugn och skön promenad på jobbet idag. Hade 5 hundar, varav alla av den "lättare" sorten ;D Rena rama semestern ;P hahah. Rebelle fick lite lyx och fick gå typ halva promenaden lös, gick väldigt bra! Ngr fläckar som luktade gott som fick mig att behöva säga till ngn gång extra, men på det stora hela så skötte hon sig hur bra som helst :)

Syster tog massa kort på hundarna idag, så tänkte slänga in ngr. Bildbomber är väl alltid roligt? :D okej, kanske inte direkt är ngn bildbomb, men ngr bilder iaf ;P maha.
Fick dessutom "besök" av en hundägare på kvällen då han kom och lämnade saker till sin hund. Ska passa Bagheera i typ en vecka från och med torsdag :) Tror det kmr bli asmysigt!









Ett år med Rebelle

Ett år har gått sen jag fick hem min lilla collie. Ett år sen jag kände mig nedstämd över det faktum att den tid som jag trott skulle va underbar, istället blev en väldigt kämpig tid. Hon var rädd för allt. För det första var hon inte rumsren, och då allt ute var läskigt så både kissade och bajsade hon inne på tidningar. Hon kissade på sig när vi satte på henne halsband, eftersom hon associerade det med att vi skulle ut. Vi fick alltså bära upp henne innan hon förstod att man skulle ut, eftersom chansen då var mindre att hon skulle kissa på sig. Hon gick inte i trapporna heller, så vi fick bära henne upp och ner. Ute gjorde hon ingenting, och som sagt.. allt var läskigt. Det var en väldigt kämpig tid, men med tålamod och träning, samt lite hjälp från hundar från dagiset så kom vi ngr steg framåt på vår väg.

Ljud var väldigt jobbigt, och hände det ngt plötsligt så ville hon helst av allt fly så fort som möjligt. Vi lärde henne åka tunnelbana och buss, och det var ju grymt läskigt i början. Men det gick sakta framåt. Hon hade inga problem med att åka bil, och skötte sig väldigt bra när vi åkte till norrland för att fira mig och min faster. Hon löpte för första gången då så jag ville inte ha henne så mkt lös, vilket var tråkigt. Under hösten blev hon av ngn anledning rädd för bilar, jag tror att hon blev rädd för vindrutetorkarna.. Så då fick vi plötsligt lägga ner massa tid på att hoppa in och ur bilen, och än idag så är det lite jobbigt med det, även om hon nu (oftast) inte kastar sig undan även från stillastående avstängda bilar. I samma veva tränade vi också på hur man beter sig när det kmr folk hem till en, vilket vi i för sig kanske borde ha gjort lite mer. (Även om hon nu är mkt bättre än då.) Hon blev livrädd för bankandet då dem satte upp nya reklamskyltar vid t-banestationen här i v-by, vilket senare innebar att jag i kanske 2 veckors tid fick stanna längre på t-banestationen när jag var på väg hem för att visa att det händer ingenting där.

Jul gick bra, hon var lite orolig över allt folk som kom hem till oss, men tog det ändå bra. Var nyfiken och ville va med större delen av tiden. Nyår gick faktiskt bra, vi höll oss inne mestadelen av tiden, för att minska chansen att hon skulle bli rädd. Det ekade dock rejält även om man var inne, men vi klarade oss igenom det genom att ibland låtsas som om det var asroligt att det smällde, och ibland helt ignorera det. Spelade dessutom upp fyrverkeriljud för hundar från youtube, vilket jag iaf tror hjälpte en del.

När nya året började satsade vi på att träna mkt på löslydnaden, och det blev många lång promenader med massa fotograferande från systers sida. Vi besökte hundöarna, och drog i och med dem besöken ner lite på vår löslydnad. Fick börja om lite med den efter dessa besök, så har efter det hållt mig ifrån hundöarna. Men kanske blir det ännu ett besök i sommar? Vi började träna lydnad så smått, och fastnade väl ordentligt för det efter att ha fått lite tips och hjälp från Anneli, så vi tar oss sakta framåt i träningen.

Såå jaa, nu befinner vi oss där. Kan ju säga att det är en stoooor förändring på den hund jag fick hem och den hund jag har nu. Jag vet att Yvonne (min uppfödare) i början sa att det kan ta lååång tid innan hon blir helt bra, och jag förstår vad hon menar. För varje vecka och månad känns det som om vi klivit framåt en bit. Som om hon blivit snäppet bättre för varje sak vi tagit oss igenom (även om det vissa dagar slår helt slint och vi dyker neråt en bra bit). Dem dagar vi befinner oss nere i dalen så försöker jag tänka på skillnaden, och då mår jag genast lite bättre. Och även om det varit -och är- jobbigt med en osäker och rädd hund, så har jag faktiskt lärt mig en hel del genom detta. Och ja, jag älskar min lilla sötcollie <3







kurs med hundar

Var kurs idag, var grymt nice! Hade med mig Rebelle och lånade Putte, och Bella hade med sig Charlie, så tre hundar hade vi med oss :) Vovva skötte sig iaf riktigt bra! Tog det bra med att träffa kurskamraterna och när vi i slutet av dagen hade ngr stationer där hundarna bland annat skulle kliva på olika underlag och balansera på en "träningsboll", så var hon hur duktig som helst! Trodde faktiskt inte hon skulle kliva upp på dem, men tänkte att vi provar, och det gick ju hur bra som helst! :) Hon klev över en stege hur bra som helst och klev upp på en balansbräda utan problem. Dessutom tränade vi lite hopp (lydnadsmomentet) och passade också på att prova på en kort agilitytunnel, som hon faktiskt gick igenom om jag stod i andra änden och ropade! ;) Duktig liten hund jao! Fler bilder kmr ev imorrn eller på onsdag :P



Efter kursen tog det typ år och dagar att ta sig hem. Så väl i v-by mötte jag syster och brur. Syster tog hunden och min väska, och jag och brur gick på bio! Men in black 3! :D Tkt den var helt okej, faktiskt bra. Men inte så mkt mer än så x)

Annars då? Joo jag, Alex och Sara gör inte så mkt. Ska försöka orka skriva ett inlägg om första året med min hund. Idag är det ju ett år sen som vi fick hem henne. Så grymt stor skillnad på henne jao.

flumlista.

I am a cuddler.
I am a morning person.
(sometimes)
I am an only child.
I am currently in my pajamas.
I am currently pregnant.
I am left handed.
I am a little shy around the opposite gender at first.
I bite my nails.
I can be paranoid at times.
I enjoy country music.
I enjoy smoothies.
I enjoy talking on the phone.
I have a car.
I have/had a hard time paying attention at school.
I have a hidden talent.
I have a pet.
I have a tendency to fall for the “wrong” guy/girl.
I have all my grandparents.
I have been to another country.
I have been told that I have an unusual sense of humor.
I have or had broken a bone.
I have changed a diaper.
I have changed a lot over the past year.
I have friends who have never seen my natural hair color.
I have had major/minor surgery.
I have killed another person.
I have had my hair cut within the last week.
I have mood swings.
I have no idea what I want to do for the rest of my life.
I have rejected someone before.
I like the taste of blood.
I love Michael Jackson. (not really love..)
I love sleeping. (sometimes)
I love to shop.
I own 100 CDs or more.
I own and use a library card.
I read books for pleasure in my spare time.
I sleep a lot during the day.
I strongly dislike math.
I watch soap operas on a regular basis.
I work at a job that I enjoy.
I would classify myself as ghetto.
I would get plastic surgery if it were 100% safe, free of cost, and scar-free.
I am currently wearing socks.
I am tired.
I love to paint/draw/sketch/sculpt.
I consume at least one alchoholic drink every month. (? ;P)

I have/had:
Graduated high school.
Kissed someone.
Smoked cigarettes.
Rode every ride at an amusement park
Collected something really stupid.
Gone to a concert.
Helped someone.

Spun turn tables.
Watched four movies in one night.
Been dumped.
Taken a college level course.
Been in a car accident.
Been in a tornado.
Watched someone die.
Been to a funeral.
Burned yourself.
Ran a marathon.
Your parents got divorced.
Cried yourself to sleep.
Spent over $200 in one day.
Cheated on someone.
Been cheated on.
Written a 10 page letter.
Had a best friend.
Lost someone you loved.
Skipped school.

Got in trouble for something you didn’t do.
Stolen books from the library.
Been in a mental hospital.
Watched the “Harry Potter” movies.
Fired a gun.
Been in a school play.
Been fired from a job.
Taken a lie detector test.
Swam with dolphins.
Gone to Sea World.
Attempted suicide.
Written poetry.
Read more than 20 books a year.
Gone to Europe.
Loved someone you couldn’t have.
Used a coloring book over age 12.
Had surgery.
Had stitches.
Taken a taxi.
Had more than 5 online conversations going at once.

Had a hamster.
Had something pierced.
Got straight A’s.
Your parents sent you to a shrink.
Been handcuffed.

My hair is naturally the color _____.
Light brown
Medium brown
Dark brown
Blonde
Black
Dirty blonde
Strawberry blonde/Ginger

My eyes are ___.
Brown
Blue
Green
Grey
Hazel
Light brown
A combination of things

I am a ___.
Male
Female

People sometimes label me as ___, even though I don’t really care.
Slut
Girly
Ugly
Nerd
Other

My longest relationship was ___. (including on and off relationships)
1 month or less
2 months
3 months
4 months
5 months
6 months
7 months
8 months
9 months
10 months
11 months
A year+
Two years or more
I’ve never been in a real relationship.

Some of my biggest fears are ___.
Spiders/other insects
Dying
Doctor/dentist appointments
Hospitals
Needles
Being alone in the dark
Heights
Small spaces
Oceans/large bodies of water
Holes
Large animals
Small animals
Dying young
Open spaces

I have ___.
A friend with benefits
A computer in my room
A television in my room
Good grades
My own car
Married parents

Klockren


Iphone

Jao det blev en iphone. Detta trots att jag i flera år sagt att jag aldrig ska ha en. Så vad var det som fick mig att till slut ansluta mig till alla iphoneägare?

• För det första så vet jag exakt hur bra kameran är, eftersom syster alltid agerar som fotograf med sin iphone ;p
• För det andra så var Alexs försäljningssnack otroligt bra, med det vinnande argumentet att han har hadt GRYMT många mobiler, men iphone är den han absolut är mest nöjd med ;P
• och för det tredje, så får jag halva mobilen i födelsedagspresent från Alex ;D


ooopsi

Har råkat paja min mobil.. hahahh, slängde den inte alls i golvet.. 8) ehhehe. Aja, blir ev till att köpa ny imorrn. Vet inte vad än, även om det faktiskt lutar mot en iphone ;D är emot det på ngt sätt, bara för att typ. Men samtidigt.. så vet jag ju att den är bra. Att kameran är bra, vilket är ngt jag absolut vill ha. Så jaa, jag vet inte. Går emot mina principer att aldrig ha en iphone.. men samtidigt.. jaa, Alex borde bli försäljare för iphone ;D hahah. Jao vi får se. 

Men nee, nu är det filmtittande som gäller :P måste hänga med. Ocean thirtheen (hur det nu stavas) :P maha.

Grattis till studenten Tebbs!


Guldstjärna

Idag får hunden min en guldstjärna. Först och främst så skötte hon sig asbra när vi var hos veterinären imorse! Var lugn och fin, och sköterskorna ansåg henne som trygg också! Dem tkt hon var så lugn och fin att dem tkt att jag skulle fundera på om hon ska bli blodgivare ;D Så jaa, jag var grymt stolt över min lilla collie imorse!
Sen så skötte hon sig väldigt bra på jobbet också, och på vägen hem hamnade vi i en vagn full med barn som varit på Gröna Lund. Hyperaktiva och väldigt högljudda. Hon blev lite orolig ett tag men tog det ändå ganska bra :) Så ja, en stor guldstjärna till hunden min!

Lydnadsträning!

Jag och syster tog oss en promenad med hunden, med träning som främsta mål. Vi tränade ganska mkt linförighet, tkr det går mer och mer framåt med det! :D Berömmer mkt med trasan så hon får kampa och jaga den, tror hela momentet blir så mkt roligare när vi kör så. Sen tränade vi lite läggande under gång samt ställande under gång. Hjälper henne fortfarande väldigt mkt där dock, men det får man ju träna bort sen :P Inkallningen funkar riktigt bra, idag körde vi med syster som störning också :P Hon ställde sig mitt på plan så att Rebelle var tvungen att springa förbi henne för att komma till mig. Inga problem alls! :) Enda saken där är att hon måste lära sig sakta in och inte bara rusa som en jävla galning xD hahah.
Det vi måste sätta igång att träna -som vi inte tränat alls på- är apport och tandvisning ;O jao samt platsliggning med fler hundar. Bara platsliggning med henne själv är inga problem direkt, även om vi inte tränat det en längre stund, kanske ska köra det också. Vi har lång tid på oss att träna iaf, kursen i lydnad är ju inte förrän efter sommaren, så det blir nog bra :)

Btw så börjar själva utgångspositionen bli riktigt bra! Hon börjar verkligen fatta vad det är som gäller nu :) Duktiga lilla collie!




Ahh och så insåg jag att jag helt glömt bort att skriva ett inlägg när det var ett år sen hon kom bort. Den 5 juni förra året åkte vi ner till Getinge för att kolla på Rebelle och hennes syster. Det blev avgjort när vi var där att vi skulle ha henne. Var överlycklig, men bara ngr timmar efter kom hon ju lös och hela världen gick under. Sen var hon ju borta i typ två dygn, och det är nog fan dem värsta dygnen i mitt liv. Usch. Nu idag ser jag tillbaka på den dagen med en usch känsla, samtidigt som man är så himla lycklig över att det gick så bra som det gick. Ska försöka komma ihåg att skriva ett inlägg om vårt år tillsammans den 18e juni :P Får se om jag lyckas komma ihåg det eller om det inlägget kmr ngr dagar efter ;D hahah.

FEST med FOTBOLL och HUNDTRÄNING dagen efter!

Festen igår ägde! :D Började med en dricklek där det går ut på att räkna till 15. På olika siffror finns det regler, som till exempel att man ska klappa ngn på huvudet samtidigt som man säger 5. När man klarat ett helt varv till 15 så dricker alla och så skulle man lägga till ännu en siffra som har en regel, tills alla siffror hade regler ;D ahh och om ngn gör fel så får denne dricka och så börjar man om från 1. Så grymt jävla roligt! :D
Sedan blev det väl lite chill, innan jag, Alex och Malin (nykter med bil ;P) åkte till statoil och köpte en boll, för 150 jävla spänn!!! 0.0.. hahah. Sen blev det fotboll! :D:D:D SÅ SJUKT JÄVLA ROLIGT! På blött gräs, lagom onyktra och utan att ha spelat fotboll på aslänge så blev det som det blev ;D.. så jävla nice! Efter det var alla typ döda, så då började folk röra sig hemåt. Blev inte så sent, tror vi släckte runt 3. Ganska skönt ändå :P
Hunden var btw väldigt duktig också :) Gruffade lite på ngr men gick annars försiktigt runt och skulle kika in alla. Tror detta är hur bra för henne som helst! Att träffa massa folk :) (bilder kanske kmr senare.. om min dator vill fatta att jag satt in kamerans minneskort..)

Vi klev upp sent idag. Vid 12. Då satte jag igång och städade, och sedan blev det till att gå till vällingby och käka pizza! Gick hem och tog ut hunden för att träna lite lydnad. Tycker faktiskt det gick bra! :D självklart behöver vi träna mkt mer, men vi har iaf kmt lite framåt, och det är ju huvudsaken! Kör mkt belöning på linförigheten, eftersom jag vill att hon ska förstå att hon ska gå vid sidan och inte lite framför. Tycker det funkar bättre om jag ger belöning till och från då. Dock måste vi träna mer på att hon ska förstå att hon ska hålla koll på om jag stannar och att hon själv ska stanna då, för än så länge hjälper jag henne alltid när vi ska stanna. Men, men.. man måste ju börja ngnstans :P Sen började det tyvärr regna, och snåla jag hade tagit för lite godis med mig så då gick vi hem. Blir en längre promenad senare, och då ska vi träna mer! :) Har lagt korv och köttbullar på tining ;) (stavas det så? 0.o) hahahha.

Shema för dagen

Känns ju roligt att bilderna som skulle föras över från datan till den externa igår inte blev fixade. Av ngn anledning lades bara typ 3 bilder över?.. så nu gör jag om det, och funkar det inte denna gång kmr jag få damp.

Annars då? Jo jag är seeeeg. Funderar på att lägga mig och titta på so you think you can dance.. Men vet inte om jag hinner det. Måste till vällingby innan 13, för då stänger systemet.. så egentligen borde jag gå dit typ vid 12. Ska fixa lite saker innan så. Och innan måste jag gå en rastrunda med hunden. Hon får promenera lite senare. Såå jag fastslog nyss att jag inte hinner se det. Kanske ska ge mig på att börja plocka undan lite innan jag orkar ta mig ut? Ahh samt äta ngt. Kände nu att jag är hungrig :P

Här är iaf allt som ska göras idag:
* Vällingby. Där ska jag lämna tillbaka ett par skor jag köpte. Köpa en nagelfil när man ändå är där uppe. Köpa tandkräm och lite mer sprite. Samt gå på systemet och köpa sprit! Maha ;P
* Promenad med hunden, eventuellt till mormor och hämta cykeln..?
* Fixa bordet på ngt sätt. Det är typ trasigt så vet inte riktigt hur jag ska lösa det.. lägga ngt under eller ngt..
* Plocka undan massa saker. Hey jag bor i ett bombnedslag!
* Dammsuga och damma
* Bädda sängen och fixa så soffan ser snygg ut.
* Plocka in alla rena kläder som just nu ligger i en IKEA kasse utanför garderoben.. x)
* Ska gå till soprummet (eller vad man nu kallar det) med några kartonger jag har. Jaaa om man kanske inte kan ha den ena under bordet som stöd.. hmm, det återstå att se.
* Sen ska jag också hinna duscha och göra mig iordning.

Hinner jag allt det idag så är jag grym! ;) men nee.. nu bestämmer jag att jag äter ngt och ser på ett avsnitt av Glee! Sen blire ut med hunden och efter det vällingby! Yes box.

Living for tomorrow..!

Idag har jag varit duktig.
Jobbade, yey duktigt av mig ;P hahah..
Efter jobbet fick jag hjälp av pappa att hämta ett skrivbord från Alexs mamma, yey tack! :D så efter det möblerade jag om lite vid sängen så skrivbordet fick plats där. Blev ganska bra faktiskt! Har sedan spenderat kvällen åt att fixa massa saker på datan. Spotify, msn, vlc jaa massa sånt där ;P Tkr jag varit väldigt duktig :) men tiden, ja den sprang sin väg! Haha, ahh och glömde säga att jag diskade också :) Disk från typ igår och så.. var ganska mkt.

Syster tog massa bilder på dagiset idag.. men min data suger lite granna så dem är inte riktigt klara än. Hey ni får se ngr av dem ngn annan dag 8) hahah.

Imorrn är det fullt upp. Hoppas verkligen jag hinner med allt jag ska göra. Är fest på kvällen, det blir nice! :D men nee, nu är det ett avsnitt av so you think you can dance, sen sova!

spelkvällar jao

Spelkväll igår. Spelkväll idag.
Blev en 2 timmars promenad idag från brommaplan till vällingby idag med hundarna. Passade då också på att träna lite på linförigheten, gick sådär :P vi behöver träna väldigt mkt på det ;P hahha
Syster med till jobbet resten av veckan, jippie :D

I´m still alive

Jag vet, jag uppdaterar alldeles för sällan. Gör inte så mkt. Eller så gör jag för mkt ;D hahah. I helgen var jag i stan med syster, och hade spelkväll med henne och Alex. Hände inte så mkt mer eftersom vädret sög -.-'
Idag var det halvdag på jobbet. Skönt! Hade SaraX2 med mig som sällskap också, vilket var tur eftersom jag skulle lämna Rutger hemma hos sig på hemvägen, samt ha med mig Aston hem eftersom Alex ska passa honom tills på torsdag :P hahha.

Är grymt trött nu, känns som vi har varit runt överallt. Ja sen typ 13.30 tills nu.. hahah ;P men nu sitter vi hemma hos mig, och nu ska vi spela wii! Senare ska vi till Alex och fortsätta med spelandet ;) han jobbar än så vi slappar här först :P Är ledig imorrn, yey för nationaldagen! :D

.

Ibland blir jag så sjukt jävla arg på min hund.

RSS 2.0