Ändra dygnsrytmen

Jag gick upp tidigt idag :D Vaknade då Malin gick upp vid 5, eller vad det nu var, men sov till typ.. 20 över 7. Känns lite weird att gå upp så tidigt, men hey jag ville ju ställa tillbaka min dygnsrytm så det var väl bra I guess :P Så jag sitter här vid hennes dator, ska väl kanske gå och käka ngt snart då jag e sjukt hungrig :O sen ska jag vänta på henne :) Hon kmr tillbaka typ vid.. 10 :) Hon är och jobbar om ngn undrar :P yes.

Lite bilder från gårdagen :D




Sommar

Wiiie :D jag är hos Malin :D Vi har haft en härlig dag jao :D fast dagen började med att jag försov mig. haha, jag skulle upp vid nio, men vaknar och ser att klockan är 11.53... -.-' HAhha, så det första man gjorde var att smsa Malin och klaga över att man försovit sig. Sen hade jag ju massa problem med att packa ner och välja kläder för dagen, samt att hinna med allt jag ville hinna med. Hann inte med allt, men hey jag hann iaf med det viktigaste ;P
Vi har gjort lite smått och gått :) Badat med hundarna, myyyysigt! :D Ridit på Minette, även det mysigt :) Sen har vi såklart sett på Sex and the city :D Fan vilken bra serie det är! yes. Imorrn ska vi typ ner till hamnen, och käka glass. Mums :D bilder kmr väl troligtvis imorrn dåra ;P Malin ska få datan nu så hon kan skriva innan vi ska sova 8) Hon ska upp tidigt och jobba imorrn, och well, tro det eller ej, men trots att jag gick upp nästan klockan 12 idag, så är jag sjukt trött :O haha!

Godnatt!


"Innan jag ska sova inlägg"

Jao jag tänkte bara skriva lite onödig småsaker innan jag ska sova. Bara för att.
1. Jag hade cola kvar från middagen alldeles nyss :O
2. Jag mår mkt bättre nu än vad jag gjorde för en vecka sen.
3. Jag vill bli mer spontan
4. Jag är på väg att släppa taget om er nu.
5. Jag är så trött just nu att jag glömde allt jag skulle skriva xD hahaha!
Iaf, jag ska upp kl 9 imorrn. Ska i för sig inte åka till Malin förrän 11.45, men vill ju sitta lite vid datan och sådär innan. Fixa håret, packa kläder och ja, sånt :P ska vi slå vad om att jag kmr behöva stressa i slutet? hahah ;D som vanligt i så fall. Yes. Men hey, nu ska jag faktiskt sova. Godnatt!


                              - I'm moving on

Mkt lyckad helg jao!

Bästa helgen på länge :D Blir kort sammanfattning dåra ;D
Jag och Erika sprang som galningar till tunnelbanan :D vi hann! Tur man bor nära den säger jag bara :) Åkte buss till spånga, sen pendel till karlberg. Där skulle vi byta pendel, men usch och bläää för sl.. signalfel så vi fick vänta på den ett bra tag. Roade oss med att fota varann lite jao :) På pendeln hade vi våra fina djupa funderingar, typ "vart kmr allt snor ifrån?", "Varför gråter man när man är ledsen?" xD HAHAH! Du är underbar! :) <3
Vi mötte Curry och hans kompis Jimmy i Märsta. Där vare fest :D en liten, men fan den ägde ändå! Socialt och roligt folk, och fan vad vi garvade! Roooligt jao! Mysigt jao! Mkt lyckad kväll och natt! :)



Dagen efter åt vi frukost hemma hos mig, åkte sen till centralen där jag och Erika mötte Malin D. Vi hade picknick :D Med jordgubbar och godis! Och cola! :D mums! Sen drog jag vidare, hem till Kamilla :D Resan var lång, men fan det var den värd. Vi duschade hennes häst, lekte med henne valp, badade, såg på film och hade massa tjejsnack sen när vi skulle sova. Sådär som det ska vara! Det vi har är speciellt! <3
Sen idag så lekte vi med hennes lilla valp, Harry :) Han är ju bara så gudomligt söt! Fick skjuts av Kamilla till bussen där hon hämta mig igår. Haha, jao hon bor på landet :) Men skönt hon har körkort! Vilket jag fortfarande känns så.. coolt på ngt sätt :) haha ;D

 




Helt underbar helg! Roligt roligt roligt! Jag vill inte tänka ngt mer just nu, vill bara vara. Hoppas är en annan sak, men jag ska inte tänka. Nej nej. Och jag och Kamilla pratade så mkt om allt möjligt. Jag ska släppa taget. Det kanske är bäst så. Jag vill inte tänka och må dåligt, så det kanske är bäst så.
No more wastin' time
.

Stress.. typ

OMG nu har vi det stressat här :O HAHAH! vi ska åka om.. 5 minuter o.0 Ojojoj hur ska jag hinna? xD hahah ;D Stan var mysig, satt och snacka massa med Alexandra, Malin x2 och Erika :D Mys mys mys! Jao!

Nu är jag och Erika hemma hos mig. Ska ta oss ända bort till Märsta, träffa Curry och hans kompisar :P Rooligt ;D nu har jag bara 4 minuter på mig :O haha! Vi ska ha skoj iaf! och hey, nu kmr ngr bilder, sen måste vi dra ;D



Sötnosar! <3<3<3

Yeah

Jag är lika bra på att gå och lägga mig som vanligt... 8) HAHAH!
Skitsamma, vem bryr sig :D

Jag måste planera okej.

Nu kan jag säga att tankarna snurrar som fan. Dessutom är jag hungrig. Som fan!!! Trots att jag åt en banan för.. en halvtimme sen? eller ngt sånt.

PAUS ca.. 30 minuter

Käkade nattmacka med mamma och brur. Gott var det. Säkerligen onyttigt, men vem fan bryr sig ;D hahah! ehh aja.. jag ska väl dra mig till sängs snart. Sova, sova. Men först tänkte jag skriva lite om min fina planering :) Hur dem följande dagarna ser ut.
Fredag: Träffa sötisar i stan :) sen Fest :D (förhoppningsvis)
Lördag: Picknick var det tal om right? Sen sova hos Kamilla :D
Söndag: Ta mig hem, bara ta det lugnt typ
Måndag: Sova hos Malin :)
Tisdag: Sova hos Malin igen :D
Onsdag: ta mig hem och kanske göra ngt med Alex..
Torsdag: Praktik, Bio med Alexandra? :)
Fredag: Praktik
Lördag: Brur fyller 20!
Söndag: Gröna Lund var det va? :D
Måndag-Fredag: Praktik

Jaaa det får räcka.. Så ser det iaf ut framöver :P Men hey! Nu ska jag försöka avsluta och krypa i säng ;D Godnatt!


Michael Jackson är tydligen död också :O det kmr säkerligen stå hur mkt som helst om han och hans liv i tidningarna under ett tag nu.. R.I.P Michael Jackson.

Dum i huvudet

Ibland hatar jag mig själv. Dum i huvudet är vad jag är. Kan ngn bara slå mig så jag fattar? Så jag skärper mig. Tack. Jag är trött på mig själv. Orkar fan inte med mig själv. Blää blää blää. Jag vill träffa alla söta klassisar. Vill krama dem och bara vara med dem. Ha roligt. Sådär som vi alltid hade i skolan. Seriöst, jag är fan störd i huvudet. Bläääääää.. orkar inte skriva för ingående heller, för det gör det nog bara sämre.
Ett litet ljus finns det iaf.. Malin <3 Hon försöker och försöker, men fan jag är dum i huvudet som sagt. Tror jag håller på att tappa min hjärna eller ngt. Den fungerar nog inte som den ska. Jag fungerar nog inte som jag ska.

Men okej.. nu släpper vi det där. Imorrn är det fest :D I märsta. yey yey yey. Måste fixa så folk hänger med, och sen dricka dåra. Sen i helgen ska jag vara med Kamilla :D Vi kmr väl leka med hennes vovve och se på filmer ;D hon varnande mig att det inte finns så mkt att göra där, men hey det gör inget för mig :)


Hahah, och jag älskar den här låten

Godnatt

Det blir ett kort inlägg då jag är skittrött och dessutom satsar på att komma i säng och somna medans det fortfarande är någorlunda mörkt ute.
Tott var här. Vi hade roligt roligt roligt :D Hon skulle egentligen ha åkt hem imorrn, men hade tagit fel på datumet då hon skulle till tandläkarn, så hon åkte hem idag :/ Mindre roligt var det jao. Men, men.. vi hade roligt iaf, och det är huvudsaken :D Jag är trött trött trött.. så ska bara kasta in en bild här.. sen sova :D


Fun fun

Wiiie :) Tott är här :D hon kom hit igår jao! Jag mötte henne på centralen. Båda var typ asnervösa :O haha, inte det minsta konstigt då vi aldrig träffat varann innan liksom :P Men fyfan vad rolig hon är :D tuffing! :)
Vi är nördar, sitter vid datorerna, skrattar, flummar, ser på film, snackar :) Smått och gott jao! Rollar som fan såklsrt :)

Visst ja, vi satt uppe länge igår (inatt) Satt vid datorerna hela kvällen och under natten. Vid 3 tror jag det var började vi se på film, Bröllopsduellen. Den var bra jao! :) Efter det sov vi. Det var ljust då och klockan var närmare 5 ;D

Senare idag ska vi till v-by, shoppa lite :D Bilder kmr, och hey, vi snackade om att bada imorrn, gå till kanabadet och bada med kläder :D får se om det blir av ;P vore roligt jao! :)

Tott kmr!

Wiiho :) här sitter jag. Väntar ut tiden, för strax efter 12 ska jag åka till centralen! Ska möta Tott där :D För idag kmr hon hit! Ska bli roligt :D Vi ska eventuellt hyra film och köpa godis idag jao :) Filmkväll it is :D yeah!

I helgen kanske det blir fest :D *hoppas hoppas*. Måste snacka med massa sötisar från klassen :) Fast än är det jue dock inte säkert att det blir av. Men det märker vi :P

Well well, det blev ett jävligt kort inlägg.. för nu måste jag göra mig iordning :) yes.

Hemma

Så var man hemma i Sthlm igen. Känns ändå skönt. Jag har saker inplanerade så det känns bra. Dock ligger ju tankarna och gror i bakhuvudet, men hey dem tänker vi inte på nu. Snackade lite med söta Alexandra, hon fick mig på bättre humör :) Dessutom kmr Tott imorrn, och dessutom älskar jag att rolla! :) Massa gröna kryss jao!

Iaf, bilresan gick bra. Först var det varmt som fan.. Men ACn löste det. Så då blev det fan för kallt ett tag xD ahhaha! yeah. Well well, det var lite segt, men jag lyssnade typ på musik och halvsov hela resan. Mysigt endå. Speciellt då jag hade tillgång till två kuddar :D Sen såg jag och brur på film också, på hans.. ipod touch (stavning?.. ) haha :P Space Jam :D den är så rolig! utomjordingarna är så söta! :D hahah yeah!

Insåg hur mkt jag saknar klassen. Hoppas verkligen man kan träffa dem flesta snart. Klassfest igen? :D som jag kan gå på tack :) Hhaha, jaa jag var ju på den andra.. i 2 timmar. Varav typ en och en halv timme var det bara jag och Rose xD jaa och Basse dåra :P Kändes lite små onödigt, men samtidigt fick jag ju träffa Jessica och Alex. Samt Rose dåra :P
Jaa jag har inte så mkt mer att skriva just nu. Ska lyssna vidare på musiken och rolla :D jao!

Idiot

Plågar mig själv. Jo men det är ju jätte bra. Då mår man ju verkligen bättre.
Men aja.. ska leta upp Jenny eller Sara.. Åka moppe <3

En del av Mina tankar

Det växlar hela tiden. I ena sekunden är det hur lugnt som helst. Jag tror det är när jag bara är och tar dagen som den kommer. När jag njuter av tiden här uppe i Norrland. Men så fort jag tänker på Sthlm, på hur det kmr bli när jag kmr tillbaka dit, så mår jag dåligt. Det blir som ett stort jävla mörker som bara drar in över mig. Och ärligt, jag pallar fan inte det. Jag orkar inte det. Det är ert fel! Samtidigt som det är mitt eget fel. Mest mitt eget. Det kändes bara bra att skylla ifrån sig där i typ.. en sekund.
Det är i alla fall tur att jag har saker att se fram emot när jag kmr hem till Sthlm sen. Tott kmr!<3 Jag ska praktisera på ett hunddagis och träffa Curry ngn dag. Sen i juli är det Harry Potter! :D Sen kanske man ska träffa Therese också? :) och sen åker man upp till norrland igen. Just nu, som jag känner nu. Så kmr jag nog stanna kvar i norrland ett tag. Skita i allt och bara vara här med farmor. Kanske åka ner i augusti igen med henne. Fly från livet i Sthlm jao. Men det vet man inte. Kanske kmr jag inte känna som jag gör nu. Det märker vi.

Jag körde moppe idag. Precis som jag gjorde igår. Men det var idag som det slog mig. Jag älskar moppen. Jag seriöst älskar den så sjukt mkt! Den betyder frihet för mig. Samtidigt som jag har så många underbara minnen sammankopplade med den. Och farmor ska sälja den. Jag förstår jue varför, men fyfan.. jag kmr sakna den </3 När jag körde idag så kände jag bara hur allt rann av mig. Hur bra jag mådde. I måndags, dagen innan vi åkte hit, så längtade jag upp hit så jag kunde gå ut i skogen med vovven och gråta ifred. Det har inte blivit av än. För här uppe mår jag bra. Här uppe spelar alla saker inte lika stor roll längre. Dessutom sitter jag inte vid datan hela dagen. Jag gör saker. Hjälper farmor, går ut med vovven, kör moppen m.m. Jag älskar det<3

Norrland är min frihet, och just nu var det väl precis vad jag behövde. Även om jag då och då önskar att vissa saker inte skulle ha ändrats. Att vissa saker skulle vara precis som dem var förut. Men så är det inte. Och även om jag hatar det. Mår dåligt av det. Så måste jag acceptera det. För hey, jag hatar att vara nere. Vem gör inte det egentligen? ;D Well well. Jag saknar er som fan. Men jag tänker kämpa för att acceptera att det har förändrats. Och även om jag egentligen blir sur och kmr känna att jag inte vill finnas där för er då ni vill det sen, om ni nu vill det. Så kmr jag troligtvis vara där. För ni betyder för mycket för mig för att jag helt ska kunna släppa er. Sorgligt men sant. Jag undrar bara om ni ens förstår den smärta ni ger mig ibland. Om inte, skaffa glasögon. Och om ni ser det.. och inte bryr er. Så säg det direkt och låt mig släppa taget.
Jao, det är blev ett ganska privat inlägg. Men hey, I don't care. Det känns alltid bättre för mig att skriva lite tankar. Och well, ibland vill jag dela med mig till vissa. Även om jag oftast helst vill hålla det inom mig. Dessutom så är min blogg viktig för mig. För jag kan gå tillbaka och läsa om vad jag skrivit förut. Vilket ibland behövs. Av flera olika orsaker.

It's gonna be Harry Potter time!

ÄNTLIGEN! Vi har biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen! :D:D
*Längtar* :D Hoppas verkligen den är bra :)

Igår tog jag, syster och bror en promenad med Amisa i skogen. Mysigt
mysigt. Mer sånt :D Vi spelade massa kort och där säger jag samma..
Mer sånt! :D jao.

Men hey nu ska jag sluta vara osocial. Jag och bror ska leta efter dem
andra som är spårlöst försvunna. Samt fixa fram studsmattan jao :D
Studs studs och iväg!! :D hahaha! Yeah 8)
Bye


Vovven och farmor <3

Freedom

Well well.. bilresan blev helt okej endå. Jag drogade 'If i were a boy'  med
Beyoncé samt 'they don't care about ous' med michael jackson. Mina nya
favoritlåtar just nu jao!

Nu är man i norrland <3 behövs! Love it! Det är bara ren frihet här! Love<3
Vi ska spela fotboll sen :D Brur, jag, kusin och syster! :) Roligt!
Sen ikväll ere dubbelavsnitt med Lost. Sawyer!! :D yey. men hey.. lovade
brur min att jag minsann ska vara klar vid datan halv. Så måste sluta nu.

Typiskt

HAHHA men alltså fan för vädret. Det har varit molnigt och regnigt hur
länge som helst nu.. och så när man ska åka bil i flera timmar.. då kan
det bli sol. Äckelskit. Man kmr säkert dö av värmeslag -.-' BLÄÄÄÄÄÄÄ.
Ont i magen har jag också. Usch usch idag kmr nog inte bilresan bli
det minsta bekväm. Not good.

Why should I worry?

Det är lite bättre nu. Det blir lite bättre då man får snacka om det.
Tack till Tott och Erika <3


...

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!
Det blev inte bättre. Det blev värre.

If I were a boy

Jao jag drogar den här låten. Den är så sjukt bra!


Not alone

Idag har jag några saker att göra. Och det känns bra! Jag ska packa,
för imorrn åker vi till Norrland jao :D och packa för mig lär jue ta ett
tag. HAhah :P Sen ska jag städa hos bebbarna också, dem små
sötisarna ska såklart med till farmor :) Jag kan ju inte åka utan mina
bebbar<3 haha :P
Sen ikväll ska jag åka hem till Rose :D Till klassfesten! :D:D:D Okej,
jag ska inte dricka något och ska vara där i typ 2 timmar. Men jag ska
träffa alla söta kompisar! <3
Saknar er så sjukt mycket.

Ska ringa Rose och Elli också. Typ snart :P Och sen smsa Malin :)
Jao, men hey nu ska jag svara på ett roll och äta upp frukosten
innan jag sätter på musik och börjar packa ;)


It's all about you

Jag orkar inte skriva ngt långt inlägg. Skriver bara att jag och Malin hade
det mys. Vädret sög men hey det är svensk sommar right? Även om det
känns som typ.. höst. Riktigt roligt. Inte konstigt man blir så.. depp då.
Kändes lite som att regnet respresenterade mina känslor där ett tag. För
fyfan vad jag tänker mkt. Jag vet, jag vet. Jag tjatar om det. Men fan jag
gör jue det. Jobbigt.

Men skitsamma. Jag orkar inte och vill inte tänka. Mår bara dåligt då. Jag
får acceptera att saker inte är som det har varit. Livet går vidare.
Men hey, på tisdag åker jag till Norrland. Kanske känns det bättre då :D
Sen ska man eventuellt träffa alla sötisar imorrn. En kortis hos Rose
innan jag åker hem. Bara man får träffa dem så kanske det känns bättre.
Fast jag kmr troligtvis inte vilja åka därifrån sen. Men kmr vara tvungen
jao. Usch usch för det.

Why do all good things come to an end?

What about the world today

Sååå mina kära vänner :) JAG SITTER VID MIN NYA DATOR! <3 Och trots
att det är vista, och trots att jag saknar mina smilisar på msn.. så älskar
jag den! Snabb snabb snabb :D Och fyfan nytt tangentbord och ny datamus
behövdes! looove it! Tack tack till alla som var med på den :) Bäst!

Så idag har jag gjort nada mer än suttit här och sett på Talang. Jao samt
glott på Jompa då han kämpat på med mina datorer ;D hahah! Men imorrn
ska jag till Malin, ska kompensera allt jag inte rört mig nu nör jag varit sjuk.
Jag är nästan frisk! Bara lite hostig och lite snorig, men nästan frisk! :D
Yes! och jag lyssnar på en bra låt, som det dock är lite.. 'tänk-varning' över.
Men jag skiter i det. Jag tänker inte tänka :D HAHHA, lät smart ;D nee men
vafan det löser sig. Imorrn ska jag vara med Malin och vi ska ha det bäst!
Sen på tisdag åker jag till farmor :) Norrland <3



Pokémon

Kollade igenom musiken som jag har på datan. Hittade några roliga.
En av dem är den här:

Jag älskade det och tkr än idag att den här låten är bra. Mobba mig om ni
vill, men fan det står jag för! :) Yes yes.
Ryser vid minnena av den här låten. Det var tider det.

Jo men jag är frisk

Dagen var helt okej. Mysig och lugn men inte med för mkt.. 'bara sitta
vid datan och glo'. Visst jag klagar inte på datan, HHAHA, skämt eller?
nee men jag menar att jag gillar att sitta här. Gillar att snacka med
kompisar på msn, leka i ps och rolla och sådär.. Men.. inte för länge.
Då blir jag bara depp för att jag gör just det som jag inte borde. Tänka.
Tänker för mkt.

Vilket jag också gör nu. Men jag tänker inte rabbla upp mina tankar.
Nej usch usch på det. Troligtvis är jag lite nere just för att jag varit sjuk
och varit hemma. Jag kan inte göra det för många dagar.. då blir jag
såhär. Men Malin har bokat mig i helgen och vi ska ha roligt! :D Se på
Sex and the city, vara ute med vovvarna, ha det mysigt och roligt som
vi alltid har det! :) <3
Och imorrn kmr Jompa hit. *Hoppas hoppas hoppas. Så då ska jag
äntligen bli av med min nuvarande gamla skrothög :D som varit med
mig länge. Okej jag älskar den, men at the same time.. hatar jag den!
HAhah ;D well så är det :) Men min nya dator lär väl, och bör inte bara
starta om sig utan anledning :P


Btw.. jag skulle berätta lite om dagen också :) Var och handlade med
mamma. Mysigt bara hon och jag. Inte så ofta direkt 8) Vi hälsade på
mormor en snabbis också. Hon fick blommor av oss :)
Sen har man varit social med syskonen :) Vi spelade monopol :D
Gissa vem som vann... :).. JAG :D haha, dem gick bankrutt :) Losers!
HAHah, nejdå jag skoja bara :) men det var roligt. Speciellt då vi inte
brukar göra så mkt tillsammans.
Sen så spelade vi kort också :D och då var mamma med också :)
Hela familjen utom pappa :P fast han var inte ens hemma så 8) Men
sen när han kom hem såg vi allihopa på film :) Ngn konstig film typ :P
Fast den var ändå helt okej :)
Kort sammanfattning: Mysig dag :)
Btw..
Här är min söta smilie som jag typ är kär i.. ---> Sååå sjukt söt  :D

En lista istället för att sova

Jao det här gör jag istället för att gå och sova.. ;D

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Ehh mamma som sa godnatt
3. Hur lång är du? 159 typ -.-'
4. Vilken var den senaste film du sett? Step up 2 the street
5. Vem ringde du senast? Rose<3
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jao okej :P puss " - till Rose
7. Vad är dagens planer? Well dagen är över.. time to sleep
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS!!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambo
10. När såg du senast din mamma? För kanske.. 10 minuter sen :P
11. Vilken ögonfärg har du? Blågråa typ
12. När vaknade du idag? Typ vid 10
13. Har du någon gång hittat en katt? nee
14. Vilken är din favoritplats? Vid datan 8) HAHA, nee men Norrland<3 Hos Alex.
15. Vilken plats föredrar du minst? ehh.. kmr inte på ngn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I framtiden :D hahah xD *dålig humor* 8)
17. Vad skrämde dig som barn? Mycket
18. Vem fick dig att skratta senast? Tott
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jao
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär :)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sovtröja och trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre, min fjärde är försvunnen :O
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? En gång
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror lite på :P
26. Är du social? Joda, fast kan variera från situation till situation
27. Vilken är din favoritglass? Magnum Strawberry White :D <3 Noger är supergod också!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Lägenhet och hund :)
29. Tycker du om kinamat? Joda
30. Tycker du om kaffe? Usch nej
31. Vad dricker du till frukost? Olika, helst apelsinjuice :)
32. Sover du på någon särskild sida? Nej.. huller om buller :D
33. Kan du spela poker? Joda
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte? :O
35. Är du en beroendemänniska? Typ
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nee
37. Vill du ha barn? HELL NO! :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Halvt
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jao, en gång
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder kanske?
42. Äger du dyra smycken? Nae.. ett armband i guld från farmor :)
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vaniljsås
45. Vem är den roligaste människan du känner? oj.. det finns många!
46. Välj ett ärr på din kropp? ehh.. har ett ärr från ngn spruta i typ.. mellanstadiet? eller ngt sånt :P
47. Vad har du för ringsignal? McFly, Transylvania
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nee
49. Flirtar du mycket? Nee
50. Vart togs din profilbild för din blogg? ehh.. bra fråga 8)
51. Kan du byta olja på bilen? nee
52. Har du fått fortkörningsböter? nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? ehh.. eventuellt 'Så länge vi båda andas'
54. Läser du dagstidningen? nae
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nee
56. Dansar du i bilen? haha nej :P eller jo.. ngn gång ibland ;D
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? bra fråga
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Att jompa kmr på fredag och hjälper mig med nya datan :D
59. När var du i kyrkan senast? HAHAH, mkt bra fråga. Eller vänta! Det var nog på min och Rose praktik i höstas...
60. Vilka personer utmanar du? Den som vill :)


Nu ska jag sova :D

Tankar

Jag har verkligen ingen lust till någonting just nu känner jag. Det är
pissväder. Jag är sjuk. Jag har inte gjort annat än suttit vid datorn
idag. Jao okej, jag städade hos bebbarna också. Typ storstädning
så det tog jue ett tag.
Det känns inte som sommar och det känns helt fel att bara sitta här
hemma och dega. Jag måste träffa folk. Måste ut och göra lite
saker. I helgen måste jag vara med kompisar. MÅSTE! Oavsett ifall
jag ännu är sjuk. För jag kmr ruttna bort annars. Vem vill göra ngt
med mig i helgen? :D

På fredag kmr Jompa och ska fixa min dator :) Tror fan jag ska fråga
Alex ifall han vill sova här då :) Så kan vi kanske spela game cube
eller ngt :P Han vill i för sig inte se Talang.. så kanske inte.
Aja.. det löser sig. Imorrn ska jag iaf vara hemma igen. Eller okej,
jag ska med mamma och handla :) Så ngt kmr man göra iaf :P
hmm.. kanske ska jag bjuda mamma på lunch? :) Det kanske jag
kan göra :D mysigt :)
Well well.. det ror väl lite på när vi handlar och vad vi handlar :O
hehe.. okej, jag ska sluta skriva massa onödigt tjaffs xD ska typ se
en film tror jag :) jao. Step up 2 the street tror jag fan att jag ska se!
Den är bra. Yes. Aja, nu är det stopp.


Ge mig sommarväder! Jag känner fan att jag behöver det!

Trötter

Jag är så sjukt jävla trött just nu. Usch usch på det! Sitter här och
gäspar samt kämpar med att hålla ögonen öppna.

Var på Alexs och hans systers studentmottagning idag. Jag, Alex,
Jessica, Fredrik och Rose roade oss med lite alt möjligt. Kasta
chips på varann, ta kort och filma varann, snacka lite, hoppa lite
studsmatta (ingen ville hoppa med Alex xD) och lite andra saker.
Var trevligt och roligt att spendera kvällen där tillsammans med
dem :) Tkt lite synd om Rose då vi skulle åka hem. HAha, jag hade
2 stationer med t-banan.. hon hade.. över 20 ;D hahah 8) stackarn.

Brur min var btw schysst och hängde med till v-by då jag skulle
köpa studentpresent till Alex och Lia (hans syster). Jao så slapp
man åka ensam :)

Men men, om en timme är det Lost :) Det suuuger verkligen xD
HAHAH! Men fan Sawyer is still alive :D (stavas det så?).. så jao
jag fortsätter kolla :P Only because he's the Best! :D Yeah!

Undrar när Jompa tänker dyka upp och hjälpa till med datorn...
Spännande jao. Har han inte kmt den här veckan så får man
väl ringa och be ngn annan.. :) (Roger :D) hahah ;P jao det
löser sig nog. Än så länge funkar ju min gamla så då är det väl
ingen brådska egentligen. Känns bara lite fel då en ny dator
ligger i kartongen alldeles bakom en ;D hahah 8)
ehh aja.. ska leka i ps eller ngt.
Ha det!

Inte alltid som man tänkt sig

Besviken kan man ju inte låta bli att bli. Även lite arg. Men jag orkar inte
tjaffsa om det. Bara för att jag inte kan så behöver det ju inte ändras.
Det är bara att rycka på axlarna och låtsas om som om man inte bryr
sig mer än att det är tråkigt.


Förkyld är jag dessutom. Usch och bläää för det 8).. Hade det iaf mys
hos Malin igår :) Jag fick presenter :D Av Malins söta mamma :) Mkt
snällt jao! Dessutom stod mitt namn också med på tårtan :D haha,
jag och Malin var mkt smarta.. för istället för en mottagning så hade vi
två xD hahah!

Den gamla ska bort

Jag och mamma har köpt min nya dator nu! :D Dock ska man vänta
tills Jompa kmr innan den gamla skiten tas bort och ersätts av den
nya :D Haha :P Well well, nu ska jag fixa med lite bilder. Sen ska jag
ringa Roger, fråga han hur jag sparar mina smilisar på msn ;D och
sen ringa Malin :) För jag ska på hennes mottagning :D Jao :) Men
nu ska jag äta lunch :) Sen följa mitt schema som jag skrev nyss ;P

Åhhh, tänker på Danmark när jag hör den här! <3

Studentdagens bilder!

Slutskivan vart riktigt lyckad! Var sjukt roligt! Orkar inte skriva utförligt
så min korta sammanfattning om slutskivan blir "Helt jävla underbart
rolig!" :) Jao, det + massa bilder får räcka ;)
Dessutom kmr massa andra roliga bilder från gårdagen :D MASSA
bilder får det bli jao! :D
(Har tyvärr inga bilder från champagnefrukosten)

Utspringet samt ngr få flakbilder




Mottagningen





                        
Boken jag fick :) Dem där två sidorna fick mig fan nästan att börja böla ;D


         
                    Kort 1                                                Kort 2


Den lilla "Förfesten" hos mig ;D
 




På väg till skivan


Slutskivan!






Bara för att vi var "ensamma" kvar tills det stängde! :D <3


Sen vill jag tacka alla dem som såg till så min Studentdag blev bäst!
Familjen och släkten för uppvaktningen och alla saker! Och såklart
alla underbara kompisar!
Sen ska även Jessica, Elli, Sofie, Felicia, Mona och Alexandra ha en
massa beröm och tack för att dem fixat med studentskivan, klass-
medaljerna, flaket samt slutskivan! Riktigt bra gjort av er! :)


"För vi har tagit studenten..!"

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH så jävla fin min röst är just nu!
FYFAN vad roligt det var på flaket! Champagnefrukosten var mys!
Snacket i klassrummet innebar en hel del tårar, och flakåkningen inne-
höll självklart skrik, skratt och dans! Fyfan vad roligt det var! Underbart!
JAG FICK MIN TUTA AV NADJA!! :D
Pappa hämtade oss i stan sen :) mucho nice av han :D

Mottagning hos min mormor.. Malin hängde på och Ronja kom dit oxå :)
Fick massa fina presenter, bland annat en dator, ett superfint armband,
en sjukt fin bok med massa bilder på mig och kompisar och sånt.. Fyfan
där var det nära till gråt ;D riktigt sjukt fint gjort!
Tårtan var ju bara underbar också! Väldigt fin! Min moster är duktig hon! :)
Malin fick också lite presenter och det kändes bra :D Båda blev firade så
det var bra! :D

Nu sitter vi här :D Jag, Ronja och Malin, och gör oss i ordning inför slut-
skivan! :D Min hals är helt paj men fan det låter kul xD
Sen är min farmor så söt och kör oss till skivan :D samt hämtar mig efter!
sjukt snällt! :) Fyfan jag älskar min familj, släkt och mina vänner! <3
Bilder kmr troligtvis imorrn ;)
FEEEEESTA GÄÄÄÄÄRNEEEEET! :D

The Big Day

FYfan! Idag gäller det! Idag TAR VI STUDENTEN!! :D
Sitter här och äter frukost, ska åka om 20 minuter :D Är sjukt taggad
just nu!! Skitsamma att det är kallt ute, för när vi alla står på flaket.. så
kommer vi hoppa som idioter! :D
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH (för att det inte finns ngn bättre förklaring ;P) Nu fan
ska vi ha roligt Bäst-06!!! Som alltid!


Uppe för länge... igen ;D

Okej.. ngt blev fel här.. :O hahah! alltså jag skulle gå och sova för.. 29
minuter sen 8) Lika bra som vanligt på att gå och lägga mig när jag
sagt att jag ska ;D hahah!
Men okej.. så jag har planerat klart iaf. Det får bli bra så :) Det kmr bli
bra! Det kommer bli så sjukt roligt! :D:D:D
Men nu.. jao nu ska jag sova 8)
Morgondagen = Fullt ös medvetslös! Hela dagen! :D

Godnatt

Just be Happy !

Okej, så jag börjar ta tag i alla saker jag måste fixa :) Sakta men
säkert. Det går framåt iaf. Just nu känner jag mig peppad. Jag vill upp
på flaket. Jag vill tuta med min tuta. Jag vill göra apvrålet med Rose.
Jag vill skrika, sjunga och hoppa som en galning tillsammans med
klassen! Jag vill ta studenten och vem fan bryr sig hur vädret kommer
bli? Vem bryr sig om det liv man haft i 3 år är slut?
För imorrn ska vi bara fira! Och bara för att skolan försvinner ur ens liv,
så betyder inte det att alla underbara personer försvinner ur ens liv.
Friends forever!





Ångesten smyger sig på en..

Omg omg omg.. IMORRN TAR VI I BÄSTA KLASSEN STUDENTEN!
Jag har så sjukt blandade känslor. JIPPIE fyfan vad skönt att slippa
alla prov, alla äckliga uppgifter som man bara gör för att få ett G i
kursen.. Alla tråkiga lektioner.. all pluggning.. HEJDÅ till matten och
religionen! Aldrig i mitt liv att jag kmr sakna det!
Men sen.. hejdå klassen :O hejdå alla raster då vi varit lite knasiga.
Sådär som vi alltid varit. Fyfan fyfan fyfan.. Ångesten smyger sig på
en. Snart är man fri. Snart är skolan bara ett minne. Men vad gör
man då?.. Vad händer med klassen? Vilka kommer man träffa och
vilka kommer man inte träffa? Kommer det bli som förr? Så många
frågetecken..
Samtidigt vet jag inte vad jag ska ha för kläder imorrn. Vilka skor jag
ska ha. Vad man ska ha för frisyr (som eventuellt inte ens kmr spela
ngn roll då det troligtvis kmr regna..), om man ska ha ngt smink?
Om jag ska ha mössan på flaket eller inte? Det är för mkt på en och
samma gång. Imorrn kmr jag vara en mesig liten skit. För jag kmr
gråta. Kmr gråta som fan! Men troligtvis kmr jag även skratta. Skratta
och ha roligt tillsammans med den underbaraste klassen! <3

Jag har massa saker jag borde fixa med nu. Jag ska Kolla kläder,
kolla skor, stärka psyket, kolla smink, kolla smycken och säkert fler
saker. Jag orkar inte ta tag i det. Sitter bara här och.. slappar. Gör
mitt bästa för att tänka positivt inför morgondagen. Bara positivt!
Jag orkar inte ens städa hos bebbarna.. tack syster för den hjälpen!

Okej, visst vår klass är utspridda i sthlm, men vill man så kmr man
träffas. Den lilla vetskapen får mig att le.

Lakan Flakan

Idag målade vi lakan till flaket :) Det blev fint! Även om jag störde mig
på en grej. Tänkte för mkt gjorde jag ju som vanligt också.. Jao usch
usch för det :O
Kamilla <3 hjälpte mig med matten så när jag gjorde testet kändes
det bra! :D hoppas hoppas att det gick som det kändes ;P Jao!
Så då var det sista saken man gjorde i skolan :O Nu är ingenting kvar.
Betygen är typ satta och dem sista dagarna händer ingenting. Nada.
Man ska bara komma till skolan imorrn, gå på elevstöd där man inte
lär göra ngnting :D sen ska iaf jag städa mitt skåp och sen kl 3 eller
vad det nu är så är det sällskapsdjur :P även den lekionen onödig
dåra men aja :P Träffa klassisarna! <3
Sen torsdag, då är man ledig :D och sen mina kära läsare.. så är det
fredag och då fan tar man STUDENTEN!!! omg vad tiden har flygit..
Det känns nästan som om det var nyss man klev in i sal 3 och 4 för
första gången.. HAHHA, men okej.. vi stoppar där för annars blir jag
miss Känslig igen ;P hahaa..

Kommer lite bilder iaf :D





Bäst 06, det kan fan inte sägas bättre än så! <3

Treornas middag

Alltså kvällen var så sjukt rolig! Den ägde! Var länge sen man skratta
så mkt! Heeeelt jävla sjukt!
Kort och sammanfattat: Middagen var inte min stil, efterrätten var god,
showerna ägde! Lärarna bjöd på sig själv så sjukt mkt och fyfan vad
roligt det var! Helt sjukt jävla underbart! Tack till söta Jessica som
fixade mitt hår :D och sminkningen :) Du är asgrym!
Kommer sakna min skola så sjukt jävla mkt! Jag och Rose lyckades
hålla tårarna borta.. ända tills slutet xD hahha! Jag kmr så storböla på
fredag ;D


Jag, stylad och fin med mitt nyfärgade hår jao! :D

Har ont i huvudet och skulle egentligen helst vilja gå och sova. Eller iaf
bara sitta här och dega. Men icke.. imorrn ska jag ha ett litet mattetest.
ssv54cjy6 8) jag älskar matte.. :D HAHAH, HELL NO! Hate it! BLÄÄÄÄ...
men aja... hur det än går så lär det ju vara det sista jag gör i matte.
Någonsin! Men aja, ska verkligen satsa på att klara testet imorrn.
JAG VILL HA G i skiten!


 Jag är så hårt utbytt.
FAN FAN FAN

RSS 2.0