Helg igen

Hade 3 hundar med mig hem igår igen. Morf och Tilda och så Inna! Cicci skulle på kryssning med Sara och Lisa så jag ställde upp som hundvakt :) 
Gjorde ingenting under kvällen igår. Såg film bara. Sen hade jag världens huvudvärk så la mig tidigt. Släckte lampan kl 22.10. Hahah x) 

Idag har jag varit duktig! Jag började dagen med en halvtimmes promenad för hundarna! Eller okej, jag var ute en halvtimme men promenaden var nog kortare. Tanken var att Morf och Inna skulle få springa av sig på ängen vid nälsta medans Tilda skulle få söka godis i gräset. Dock så regnade det och gräset var så blött att jag efter 5 meter i det var dygnsur om fötterna x) tror inte Inna gillade vädret, för hon gav upp med leken efter kanske 5 minuter bara. Och Morf han tkt det var bättre att söka godis än leka ;D hahah. 

Kom in och åt frukost (onyttig sådan som bestod av jordgubbar doppade i smält choklad ;D Mums!) och så på film. Sedan har jag städat, dammsugit och skurat, samt lagt in alla kläder som mamma tvättat åt mig i garderoben. Diskade även och plockade undan lite. Duktig! :) 
Såg ännu en film innan jag mötte Alex för promenad med hundarna! :) Inna och Morf fick springa på fotbollsplanen, ngt som Tilda gärna ville vara med på. Istället fick hon godis! X) 
Vi var och handla massa onyttigt sen, samt tacos som var klar lagom till Sara och Cicci kom hit. Cicci och Inna åkte hem och nu äre filmkväll som gäller med Alex och Sara! :) 

Spontana saker

Jag körde upp i onsdags igen, gick inge bra så nu har jag bokat ny tid om typ en månad. Får övningsköra massa med pappa och så satsar vi på tredje gången gillt! 

Annars då? Jo jag fick med mig två hundar från dagis i onsdags, alltså 3 st totalt med min egna ;p Skulle ju ha Tilda, och så fick jag spontant med mig Larry också då matte var fast i typ uppsala på grund av tågkaos. 

Igår blev då Larry hämtad vid ca 11 tiden. Så Morf och Tilda fick vara ensamma hemma en stund då. Mötte henne uppe i byn och passade på att handla efter det. 
Såg på film och mötte sen syster vid typ 12.30 för att ta en promenad till vattnet med hundarna. Hundarna fick bada, fast Tilda var inte så intresserad, hon ville mest leka, men får inte det då hon ju är halt :( men, men, syster och jag doppade fötterna, eller ahh Sara gick fan i vattnet en bit men jag frös ihjäl om fötterna xD hahah. 
Vi fikade i solen och hade det superbra, och var inte hemma förrän klockan 3. Härligt! 




Jag var så himla biosugen så blev spontanbio med mamma! :D Sara var snäll och var hundvakt så vi gick till byn för att handla med oss Subway som vi skulle äta innan bion. Dock drog det ut på tiden så mamma kom upp till byn så skulle hon och jag äta där på ngn bänk eller ngt innan bion. Syster tog då alla saker plus hundarna och gick hem. Jag och mamma insåg att tiden var knapp till att äta ändå, så vi handlade godis och cola på pressbyrån och tänkte att vi kan äta på bion. Men det tog inte slut med strul där, nej jag insåg precis när vi skulle gå in på biografen att biljetterna.. ja dem låg i plånboken som låg i väskan som syster var snäll och tog med sig hem.. :D... Hahah. Kan säga att jag blev ganska trött på mig själv. Men, men.. 10 minuter kvar tills filmen skulle börja så vi ringde Sara och så möttes vi på vägen. Hundarna fick då vara ensamma hemma, vilket jag tkt var asbra för Morf har aldrig tidigare varit ensam hos mamma och pappa :p så fick han va det i kanske 5-10 minuter! bra träning och det verkade ha gått bra :) 

Men ahh så vi såg Godzilla, bestämde oss för att äta när vi kom hem sen och åt istället vårt godis från pressbyrån, som var stenhårt :D hahah. Men filmen var bra och efter sen så såg vi skräckfilm hemma med syster också :) härlig och bra dag! :D 

Fattiglappen Sandra

Slösat pengar idag. Nästan 500kr på Sofor pets, och så nästan 400kr på H&M. Tur jag ska passa lite hundar nu närmaste tiden :) jaaa faktiskt redan imorrn, för imorrn får jag med mig Tilda hem! En av mina absoluta favoriter på dagiset! Så himla söt hund :) ska bli roligt! Synd bara att hon är halt :( får inte gå på promenader eller så. Tråkigt. Hoppas verkligen hon blir bra! 


Morf

Folk tränar sina hundar, för att inte göra utfall, inte skälla, inte dra, kunna vara passiva, inte pipa och ja allt vad det är. Nu säger jag inte att min hund är färdiglärd, nej det är han inte. Men satan vad duktig han är. Så istället för att träna min hund, så tränar jag mig själv. Jag kämpar för att inte bli irriterad eller arg över småsaker. Att försöka slappna av och släppa kontrollbehovet. Det går sakta framåt, men även lite upp och ner. 

Och ngt som är ännu bättre är att jag inte längre bryr mig lika mkt när han småmoffar eller småskäller när det kmr ngn. Jag får fortfarande en känsla av "åhnej" i kroppen när ngn säger att ngn ska komma.. Men sen är det som att jag kmr på mig själv med att det är lugnt. Morf kanske moffar eller skäller lite, men sen äre bra och då är han glad! Såå ja jag är himla glad över min stabila, sociala, glada och charmiga hund! Jag måste bara fortsätta kämpa för att inte bli irriterad/arg i onödan. För han är himla duktig, han min lilla flumhund<3


Elitloppet; bilder från Nadja


Tomma fickor

Elitloppshelgen var bäst! Orkar inte skriva om helgen, kör en liten punktform istället och en del bilder!

* Superfint väder hela helgen!
* God mat hela helgen, grillbuffé, pizza, pasta carbonara och grillat.
* En del alkohol blev det ;P
* Boulespel och kortspel :D
* Slösande av massa pengar på Solvalla.
* Social med fint folk!
* Båtåkande i fylle-träbåten ;)

Helt enkelt, en dyr men grym helg!

3 dagar går fort

Öppnat 3 dagar i rad och så två heldagar i rad. Märks för man är lite sliten ;P men kul har det varit, och vi har haft toppen väder! 
Vi har storstädat dagis denna vecka. Med klorin. Jag tkr sån städning är mkt roligare än den dagliga städningen ;P hahah.

I tisdags så åt jag på båtresturangen med Sara och Cicci, samt hundarna :) mys! 
Nu äre Elitloppshelg! :D Så ahh jag tar helg en dag tidigare ;) ikväll ska jag dock ta det lugnt. Se på film med mamma och syster och sen sova! Skööööönt skare bli ;D hahah.

Imorrn kör vi! Och jag hoppas vädret fortsätter i samma anda! :D har redan fått färg x) maha. 

Teori och uppkörning

Så teoriprov och uppkörning idag. 
Kl 8.30 var det teori, som jag var äckligt nervös inför. Igår gick det asbra att göra testen, så jag kände mig ganska säker ändå inför teorin. Hmm, kändes som om jag typ chansade på mer än hälften av frågorna xD typ tog det som lät mest logiskt.. Hahah. Blev oerhört osäker och trodde fan inte jag skulle klara det. Men det gjorde jag! 54 poäng! Där 52 var minimum för godkänt. Så yes, teorin godkänd! 

Kl 13 var det en 40 min körlektion innan uppkörningen som skulle börja 13.45. Lektionen gick ganska bra, men lite småfel. Sen gick uppkörningen sämre. Jag hade en ganska hackig körning, och planerandet inför rondellerna och korsningarna gick sådär. Så nee, klarade inte uppkörningen. Blev väldigt besviken, även fast jag kände det på mig. Men, men.. Ska ringa trafikverket imorrn och boka ny uppkörningstid! Sen äre bara att öva, öva, öva! 

Trasig bil och bortsprungen hund

Igår var en sjuk dag. 
Jag började dagen med att under natten sova halvdåligt och typ vrida och vända på mig. Fick ngnstans i halvdrömmande tillstånd för mig att det var dagen efter vi skulle ha proven. 
Sen vaknade jag dessutom med världens ryggont, troligtvis på grund av flera timmars sittande framför pluggdatorerna kvällen innan x) 

Sen var väl förmiddagen ganska bra. Vi tog en promenad till centrum, köpte lite strumpor och trosor då klantiga jag inte hade räknat tillräckligt med par xD hade liksom bara räknat med mån-fre. Haha. Vi duschade och gick sen "hem" för att plugga. Pluggade tills Ronjas pappa kom för att Ronja skulle få övningsköra lite. När dem åkte iväg la jag mig i en soffa för att slappa framför talang. 

Ett tag senare ringer mobilen och då har bilen Ronja kört gått sönder. Kopplingen var kaputt. Alltså vaafan. Dem blev kvar där väldigt länge, varav jag under tiden fortsatte på talang. Gör dock paus mitt i för att titta facebook, där jag möts av informationen att Inna är borta 0.o Cicci och Sara skulle till hundöarna med våra pluttisar och när jag ringer Sara så får jag höra att Inna blivit rädd för ngr stora hundar, sprungit igenom gallret på grinden ut och sprungit över vägen och in i skogen. 
Oron lägger sig som en tyngd över hela mig och jag kan inte ens hjälpa till att leta. 

Ronjas pappa med tjej fick åka tåg hem, bilen står paj på en parkeringsplats så han hämtar den troligtvis idag. Inna blev hittad tidigt imorse och jag väcktes kl 7 av den glada nyheten! :D så ahh, sjuk dag, men bilen går ju att laga, även om det är omständigt att den gick sönder här och inte i sthlm. Och jao, Inna är hemma och mår bra<3 

Jaaa men Eskilstuna update då!

Vi körde ju på landsväg igår! Totalt var vi 8 st övningskörare som skulle dela upp oss på 3 st körskolelärare :p Blev glad och lättad när min körskolelärare såg till att jag hamna i hennes bil :) så jag, Ronja och en till med henne. Vilket betydde att jag fick köra "min" bil också ;p hahah. 
Så landsvägskörning med mål att vi skulle testa på omkörning! Så vi fick allihopa testa att köra om dem andra 2 bilarna. 
Var lite läskigt när man skulle köra om, men kul som satan att gasa på rejält! ;D körningen gick dessutom bra, förutom att jag gjorde ett misstag och körde förbi en cyklist som jag egentligen skulle lagt mig bakom eftersom vi hade mötande trafik. Men, men, det gick bra och vi hatar cyklister som är i vägen och har lärt oss hur man inte ska göra ;p haha. 

Idag hade jag en utbildningskörning kl 8.30. Det gick ut på att köra med en ny lärare som man inte kört med innan, som då endast skulle sitta bredvid och säga vart man skulle åka. Alltså efterlikna själva uppkörningen! Tkt det gick bra, och var himla nöjd efter körningen :) detta trots ngr saker som kommenterades efteråt. Men det är saker som jag själv vet om; Att ha ännu mer koll, ibland missar jag vissa skyltar x) Att planera körningen lite bättre, speciellt inför korsning och rondeller. Att jag ibland kör lite långsamt. Samt att tänka på placeringen mer. Jag skulle t.ex igenom en rondell till vänster, så skulle ha lagt mig i vänstra filen men la mig i högra. Faaaast till mitt försvar vid det felet så var det första gången i en dubbelfilig rondell ;) hahah. Såå ahh, planering, placering, mer fart och bättre koll. 
Känns iaf bra att hon endast kommenterade det jag redan visste om att jag måste tänka på :p 

Har en lektion innan uppkörningen på måndag, känns bra :) sen ska man väl försöka att inte stressa på uppkörningen utan försöka ta det lugnt x) hahah.

Men ahh, vi har inte gjort så mkt mer idag. Kl 13 hade vi Risk 1an. Alltså föreläsning om riskerna i trafiken. Var intressantare än jag trodde, så 2,5 timmar gick fort. 
Sedan har vi spenderat större delen av dagen åt att plugga! Känns bra med teorin! Även om vissa saker vägrar sätta sig x) hmm. Under kvällen har vi varit helt själva här på körskolan, lite tomt men ändå skönt :p dock lyckades vi få en propp att gå.. Hahah. 

Kl 23.28 på en fredag och vi ligger i sängarna och ska snart sova. Pensionärvarning? ;) hahha. 

Eskilstuna update; bara massa BIL

Kan inte fatta att det redan är torsdag.. Torsdag!! Det innebär att det bara är i morgon kvar på intensivkursen 0.o helt sjukt. Jag och Ronja blir dock kvar här över helgen, för på måndag är det dags för teoriprov och uppkörning! Vettefan om jag är redo, det växlar hela tiden et beroende på hur det gått att köra samt hur bra det gått med pluggandet x) ibland känns det som att jag kmr behöva fler lektioner, och ibland känns det som att det här blir inga problem! :) hahah.

Igår gick det bra att köra! Kändes så bra och jag tänkte hela tiden på att ha koll. Det är dock ngt jag fortfarande måste bli bättre på! Måste även bli bättre på att våga köra ut då jag ibland fegar ur och hellre väntar fastän jag lugnt skulle hunnit ut x) men, men. 

Pluggandet går sådär just nu, släpvagnar kan ta sig :D.. Hahah. Och alla cyklister och mopedskyltar :) mhm! Nee men det går väl okej, måste helt enkelt plugga ännu lite mer så ska det nog gå ;) 

Idag hade vi halkbana! :D var så himla roligt! Lite läskigt till en början men sen bara kul. Var dessutom roligt att sitta "själv" i en bil och köra! Alltså utan lärare, bara jag och Ronja :) härligt! 
Fick ju prova på att hänga upp och ner i en bil och det var roligt, men fan inte skönt xD 
Nu äre snart landsvägskörning på schemat! Har redan kört en del på landsväg, men fick höra att större delen av provet kmr ske på landsväg så känns bra att köra mer där! Jag som tkr landsväg är lättare än att köra i trafik också ;) hahah. Fast tror nog dem flesta tkr det :p 

Eskilstuna update; MÅSTE ha mer koll

Dag två i Eskilstuna! Jag har haft 2 dubbellektioner idag. Första var vid 9.25 imorse, och efter den kändes det så himla bra! :D 

Åt lunch med Ronja och så hade jag nästa dubbellektion vid 13, vilka gick bra, men med en ton av "fyfan vad mkt det är att tänka på.." Så njae kändes inte lika bra efter dem, men samtidigt känns det som att det enda jag egentligen behöver träna mkt, mkt mer på är att ha koll. Att komma ihåg att kolla efter cyklister. Att komma ihåg att kolla in på vägarna åt höger för att se så det är fritt när högerregeln gäller. Osv. Jag MÅSTE ha mer koll. 
Annars känns det bra. Växla går bra, lite osäker ibland på vilken växel jag ska ha men det går framåt! Går bra att backa, fast måste ha mer koll även där! Dragläget går bra, körningen går bra och flyter oftast på väldigt bra! :) så ahh, imorrn ska jag göra allt i min makt för att försöka ha koll! Att verkligen tänka på det! 

Teorin går bra, men järnvägar och vägmärken vägrar sätta sig. Så mer pluggning på det alltså ;) finns 4 olika delar att träna på datorerna innan man får göra ett test som är likt det riktiga teoriprovet. Tror man ska ha 53(?) rätt man ska ha på teoriprovet sen, men på datorerna här ska man ha 63 för att bli godkänd i dem olika delarna. Igår klarade jag del 1, med 63/64 poäng, fast körde vidare på den idag och idag fick jag 67 poäng! Av 70! :D då gick jag vidare till nästa fas. Har bara kört den 2 gånger, så hoppas klara den imorrn ;) 

Eskilstuna update

Första körlektionen avklarad! Gick bra för både mig och Ronja :D jag hade en enkellektion och hon hade dubbel! 

Fick köra en jättefin ganska liten bil, typ en sån jag vill ha! Den var dessutom asenkel att köra, och jag är himla nöjd med första lektionen! Har en del saker jag måste tänka på, och eftersom man ska köra miljövänligt så blev det lite annorlunda jämfört med att köra med pappa x) hur kul som helst var det iaf! Vill köra mer nu!! Men har inte ngr fler lektioner idag så får hålla mig till imorrn. 

Men nee, nu ska jag plugga lite! X) 

Privatträning

Var på privatträning för Malou med Morf idag! Första gången och det kändes så himla bra så blir absolut fortsättning! :D

Vi gick igenom lite grunder, så nu har jag massa i läxa! Dock så är det ju dålig tajming då jag åker imorrn! Intensivkurs, fy satan börjar bli så jävla nervös! :O hahah. Men ska bli roligt!! :D men ahh, får träna med hunden på lördag och söndag! Längtar dit :D blev himla taggad när vi pratade med Malou, och fick jättebra tips! :D 

Lite ledsen

Fuck. Gick typ inge bra att övningsköra idag :( gick väl okej, men nee. Nervositet över att vi åker imorrn? Regnet? Fan också. 

Lördagen 10e maj

Började dagen med övningskörning! :D gick hur bra som helst! Fick köra Sara från dem hem till mig också, och tror att jag inte fick ett enda kärringstopp! :D för första gången! :D skriver tror eftersom torsdagens, fredagens och lördagens körning smält ihop lite i mitt minne så jag kmr inte helt ihåg vilket som hände vilken dag xD hahahh. 

Jag, Sara och Tebbs åkte till åkeshov där vi mötte Cicci och gick på hundstallets öpppna hus! Var mycket folk så superbra miljöträning för Morf och Inna :) jag köpte ett nytt koppel till Morf :D syns att det är använt, men superfint och asskönt att hålla i! 40kr! Kap jao! :D 
Vi var på hundstallet kanske en timme, och ngt som var roligt var att jag träffa en tjej som jag följer på instagram :) kul att träffa nytt folk! Roligt var iaf att hon kände igen mig, men jag kände inte igen henne. Började undra om hon var ngn gammal klasskamrat som jag borde känna igen.. Men sen sa hon vem hon var ;D 
Hunden lämnades hos mamma vid ca 15 och så åkte vi in till stan där vi mötte Jenny! Middag ute och så tog vi ngn cider (öl för Jenny) innan konserten :D Justin Timberlake! :D var riktigt nice, fastän jag inte alls kunde många låtar. Absolut bästa var iaf What comes around och Mirrors! Så sjukt jävla bra :D hahah båda dem var i slutet av konserten så satt typ och väntade på dem ;P 




Efter konserten så drog jag och Tebbs till medborgarplatsen och bar 54 där vi mötte brur, syster, Lisa och två av Lisas kompisar! :D Blev kvar där kanske 1-1,5 timme innan vi åkte hem. Var så sjukt jävla kissnödiga så vi klev av i stora mossen för att kissa xD tog sen en promenad till brommaplan i väntan på t-banan, och så hem för att sova :) riktigt nice kväll! :D 






I väntan på Justin Timberlake!







Trött

Klev upp kl 7 idag också för att övningsköra! Tränade lite dragläge samt att backa. Jao samt att parkera mellan två bilar sen när vi kom hem också. Både köra in och backa in. Kul! Men svårt, och satan trött jag blir i benet direkt :O hahah. 

Jobbat med Tesso och Lars! I regnet! Jao på förmiddagen iaf, nu på eftermiddagen blev det bättre väder :) bra jobbdag, men är trött nu.

Blir skönt med en lugn kväll framför Lets dance med Tebbs som kmr hit idag :D pannkakor till middag och så godis och chips i guess ;p yummie! 

Parkera mera

Klev upp kl 7 och började dagen med lite övningskörning! Vi åkte till stora coop vid vinsta och övade på att parkera! Sen fick jag köra hem också :) gick bra, men ett kärringstopp. Fick iaf beröm av pappa som sa att jag inte slirade på kopplingen lika mkt längre :D yey, det går framåt! 

Hade en rolig dröm som hör till 'temat' också; 
drömde nämligen att jag försov mig imorse. Att jag råkat ställa in att alarmet som skulle ringa kl 7 skulle ringa på helger och ej vardagar. Vaknade då vid 9 och var skitarg på pappa som inte hade väckt mig xD hahahha. 
Vaknade sen och insåg att kl bara var 10 i 7! ;) hahah. 

Treäna liteä meära!

Känns bättre i foten nu, men det är precis såhär det var igår. Innebär det att jag kmr ha ont imorrn också? :( 

Ska iaf gå två promenader. Dels för att både Tesso och Lars vill gå en, och dels för att jag vill gå. Vill gå så mkt som möjligt för att fortsätta gå ner i vikt! :) kanske dumt, foten kanske viker sig till slut, men jag har ju inte ont precis när jag går. Skumt. 
Har iaf tränat lite nu på morgonen! Squats, 80 st! Samt 1 minuts planka. Satan vad den tog i magen, är helt slut i magen nu xD hahah. 

Kunde varit bättre

Jag är så jävla trött på att ha ont. Alltid har jag ont ngnstans. Just nu är speciellt högerfoten paj. Har ont i typ sulan, alltså under foten, och dessutom smärtar det till ibland i knölen. Som borde va bra efter operationen. Den är så mkt bättre, men fortfarande ibland så smärtar den till lite, hmm. 

Annars då? Jo jag har äntligen sovit typ 8 timmar. Känns som jag inte gjort det på hur länge som helst. Skönt! 
Fick en påminnelse igår om att tänka på mitt humör på jobbet, eftersom dem upplevt en viss irritation från mig dem senaste dagarna. Känns sådär då jag inte själv tänkt på att jag varit mer
Irriterad än tidigare. Men får hoppas det är för att jag varit trött och inte sovit så bra som jag kanske borde ha gjort. Annars vet jag inte hur jag ska göra. Kanske försöka att inte prata om allt och istället svära för mig själv om jag blir irriterad? Men jag är ju inte sån. Jag pratar ju om allt och inget. Och är ngn hund jobbig eller irriterande så delar jag gärna med mig utav det för att liksom kunna gå vidare och släppa det. Men, men. Får väl se vad som sker. 

Det går framåt!

Övningskört idag med älskade pappa! Gick hur bra som helst!!! :D tränade på att slappna av, speciellt med kopplings-benet, samt titta i backspegeln och att försöka växla utan att titta ner på växelspaken. Körde om två bussar = mina allra första omkörningar :D samt backade och parkerade! Fick bara två jävla kärringstopp. TVÅ! Sist fick jag typ 20 ;) hahah. 


Så man vet att man lever

Ingen härlig morgon. Vaknade och hade så sjukt jävla ont i ryggen. Samt i magen, i ena foten, i halsen och även ont i axlarna/nacken. Härligt. Not.

Känns iaf lite bättre nu, men nee usch har fortfarande ont i ryggen och halsen :/ inge kul. 
Men, men. Är iaf fint väder :) 

Händelserik Helg

Fredag: 
Jobbade 7.30- ca 12.30. Träffade sen Malin för att gå runt lite på östermalm innan vi åkte till frihamnen. Lets dance genrepet såg vi! :D var himla kul, men fy satan för att stå i kön och vänta innan. Och så hade vi oturen att inte få så bra platser, hade nämligen en pelare precis framför facet :/ men annars var det bra! 


Vidare till kungsträdgården där vi tillsammans med Jenny åt middag på Friday's! Så gott! Efter det mötte vi upp Ronja på Rigoletto och såg The other woman! Så jävla bra film! En riktig tjejfilm! ;D vill se den igen :D nu! Hahah. 
Jag och Malin åkte sen till Medborgarplatsen där jag hämtade Morf från snälla Tesso som passat honom under eftermiddagen och kvällen :) hem till Malin men vi kom inte i säng förrän typ kl 3 ;P eheeh. 

Lördag:
Upp kl 7.30 för att åka på agility tävling :D Malin skulle tävla och jag och Morf passade på att miljöträna x) gick riktigt bra för Malin, tyvärr inte tillräckligt snabba så ingen placering, men satan duktiga dem var både Malin och Oliwer! :D så himla roligt att se :) 
Jag agerade dessutom hjälp åt en kvinna att filma henne när hon tävlade med sin papillon. Morf skötte sig iaf bra, större delen av tiden var han superduktig! Lite smådrag i kopplet och lite pip då och då. Men jag hade inga höga förväntningar på han och precis när vi kom dit sa jag till mig själv att inte ha för höga krav. Bara snart 8 månader gammal och första gången i den typen av miljö, och han klarade det med bravur! Jobbigast tkt han det var när Malin gick iväg med Oliwer. Hahah. Han kunde iaf både koppla av och köra lite nära och snurra och såna enkla saker. Så duktig! Så jag var nöjd :) fast efter 5 timmar så märktes det att han var trött ;) haha.



Både jag och Morf halvslumrade på vägen hem, och väl hemma tog jag en powernap! Sedan vare bara att göra sig iordning för kvällen. Fira Alex som fyllt år i veckan. Hemmafest med grillning på schemat. Nice! Morf skulle egentligen ha följt med på festen, men jag kände att han behövde vila efter att fått så många intryck på agilityn. Istället var Nadja supersnäll och passade han :D tack igen<3 

Ut till Tallkrogen för festen, och vi hade en supertrevlig kväll med efterfest vid bromma kyrka. Nära hem ;) fast vi hade sån lyx att vi fick skjuts både till festen och sen hem! :) syster sov hos mig och vi släckte lampan kl 4. Hahah. 


Söndag:
Åhh så himla skönt att inte ha gjort typ ngt alls! ;D klev upp strax efter 10 och gick för att hämta hunden vid 10.30. Har sett på gladiatorerna, the vampire diaries och tre filmer. Tog en promenad på ca en timme med hunden vid 2, handlade på vinsta zoo och passade även på att träna lite inkallning samt fritt följ. Måste träna mkt, mkt mer! ;O haha. Åt pizza till lunch och sen Mcdonalds till middag, nyttigt jao ;) hehe. Tog en kort kvällspromis med syster och ska snart sova. Skönt att jag börjar 10 imorrn! 




Valborg 2014


En sån dag.

Det här är en sån där dag då jag inte har lust med ngt. Jag började dagen med en promenad med hunden, var tänkt att det skulle bli en långpromenad men så blev det inte. Istället tappade jag humöret och har sedan dess legat i sängen och sett på två filmer. 

Jag börjar få ont i huvudet och börjar känna mig rastlös. Samtidigt orkar jag inte göra ngt. Har inte lust att göra ngt.

En sån äcklig dag är det idag.

RSS 2.0