hår check!


Shine BRIGHT like a Diamond

I helgen har jag gjort massa saker.
I fredags var det meningen att det skulle va spelkväll hos Alex, men av ngn anledning så spelade vi bara lite kort, och sen inge mer. Istället blev det mest till att bara ta det lugnt. Förutom en vända då vi allihopa (jag, Sara, Alex, Jenny och Anton) körde gärnet med kuddkrig! ;D så grymt roligt!

Igår, lördag, hann man med en massa saker :P En sväng på Ikea, middag hemma hos mamma, bio -mammas pojkar, och så blev vi bjudna hem till Tonie på en liten hemmafest sådär ;D Orkar inte skriva mer detaljerat, mer än att jag aldrig ska gå på bio igen när man inte är helt frisk. satt typ halva filmen och försökte få bort slemmet i halsen samt längtade efter mer snytpapper xD hahahah. Men, men.. bra dag!

Idag har man tagit det lugnt. Jenny, Alex och Sara sov hos mig så vi började dagen med att gå upp till v-by och käka lunch. Sedan blev det lite tittande i affärer, och syster och jag tittade sen på Magic Mike. Hade faktiskt trott att den skulle va bättre än den var :P men helt okej ändå. Sedan har jag lagat mat, spelat HÖG musik, diskat och dammsugit. Jao samt glott på en film och duschat. Snart -så fort mitt hår torkat- ska jag fluffa det så det blir riktigt fint :D Hinner troligtvis inte fixa håret imorrn så jao.
Imorrn blir en hektisk dag. Ska dels hem till Ronja och träna tsm med henne. Dags att få bort dem extra kilon man lagt på sig under höstens stillasittande.. ;P Ska sedan hem och fixa mig, och sen så ska eftermiddagen och hela kvällen och även natten spenderas hemma hos Alex tsm med fint folk för att fira in det nya året :D Kmr bli super!
Sen ska jag dessutom vara beredd på att rycka in och hjälpa pappa med fyrverkerier om det behövs. Får se hur det blir x)
Btw så har dem smällt fyrverkerier precis utanför mig typ hela kvällen. Stör mig på att folk smäller fyrverkerier dagen/dagarna innan.. samtidigt är jag inte emot fyrverkerier. Kanske har jag dubbelmoral när det gäller just det ämnet.. Är iaf ganska skönt att inte ha hund just nu om vi säger så. Även om Rebelle faktiskt klarade sitt första nyår bra. Men, men.. nee fyrverkerier är ett ämne man inte ska diskutera, det om ngt har jag iaf lärt mig x)

söthunden :)

Blev en liten promenad med vovven idag. Hon är ju absolut inte van vid att gå i koppel, går ju alltid lös hos farmor på gården. Men tkr ändå att hon gick helt okej. Fast är väl tur hon är så liten, annars hade det säkert varit värre ;D haha.
Hade henne lite lös, tror inte hon skulle sticka fram till ngn hursom helst. Speciellt inte då man har boll med sig. Så kastade lite boll med henne, vilket hon i min mening egentligen är för fixerad vid.. men men x) Sötsaken skötte sig bra iaf :)

Vovven<3

Farmor, PA och Amisa är på besök :)

Äntligen bilder!

Var i stan en sväng idag med Jenny och Ronja :) Ahh och så träffa vi Anton lite snabbt som lunchsällskap, och fick efter ett tag även sällskap av Timmy. Trevligt trevligt :) Köpte iaf en ny laddare, så nu slänger jag in lite bilder från julafton :)

sjuklingen uppdaterar

Jag är fortfarande sjuk, men mår iaf bättre än igår :)
Min mobilladdare är ju trasig så måste köpa ny. Fick låna pappas laddare, vilken funkar att ladda med, men det går inte att lägga över bilder från mobilen. Så ni får klara er utan.

Sitter hemma och ska se min nya film som jag fick på julafton, sherlock holmes 2. Hoppas den är bra! Hade ju tänkt lägga in bilder på datorn samtidigt.. men icke. Får bli imorrn när jag köpt en ny laddare 8)

Julafton var iaf bra! Blev sjuk under dagen, började känna det när vi tittade på kalle, och sedan vart det bara värre under kvällen. Klarade mig dock igenom dagen, och kunde till och med vara med och spela kort sen i ngr timmar på kvällen :) Grymt roligt, och härligt att va social med familjen och sådär.
Fick lite gott och blandat i julklapp, bland annat en fin bok med bilder på Rebelle som fick mig att storböla ;D så fin!<3

Igår spenderade jag i princip hela dagen i sängen hemma hos mamma och pappa. Sjuk med tungt huvud, lite feber och snorig jao. Lite segt, så är skönt att va hemma idag x) Man stör sig på småsaker.
Men, men.. är iaf mysigt att va med familjen lite, och ska faktiskt sova där imorrn igen. Farmor, PA och Amisa kmr ner över nyår, så blir trevligt att träffa dem :) Men nee, nu ska jag se film!

från mobilen

jag är sjuk.
jag är uttråkad.
pappa ser på tv.
mamma sitter vid datan.
syster spelar tv-spel och lyssnar på hög musik.
 
blir nog till att ta sig hem imorrn.
uppdatering om julafton kmr då.
 
visst ja, min laddare till mobilen är paj också.
jippie.

om helgen!

Läste i Metro i fredags att världen skulle gå under på julafton istället för den 21.. hahah ;D Sen skriver ju alla nya datum när världen ska gå under, lite underhållande om ni frågar mig x) maha.

Annars då? Lägenheten som jag och brur tittade på var nice! Vore roligt om han får den :)
Var med syster och Aiira och lekte på fotbollsplanen, grymt roligt, men fan vad vi var trötta och jag var även blöt efter det ;D hahha. Hoppas jag får passa henne igen ngn gång i framtiden :) SÅ mysig hund!
Vi hann aldrig med dreadsen, så vi fixade det igår istället ;D ser ut som en krullboll i huvudet ;D lite tomt utan dreadsen, men samtidigt skönt! :) mhm.

Var ju hos Malin, där vi firade henne. Var ute i nynäs på en krog och igår åkte jag pulka bakom hennes häst ;D riktigt roligt! Och var så nära på att inte ramla en enda gång.. men sen ramlade jag xD hahah. Fan för dig Malin :D maha. Bild snodd från Malin ;D
Idag har jag varit i v-by och ätit med Nadja, Tonie och syster :) Mys. Och sedan har jag varit hos mor och far och hjälpt till med fixandet inför imorrn. Imorrn är det julafton :D

21/12 2012

Igår tog jag det under dagen bara lugnt. Stackars Aiira fick en tråkig dag, men så kan det vara ibland. Har dessutom fortfarande typ ont i högerfoten ;O hoppas det beror på överbelastning så att det blir bra bara jag tar det lite lugnt..
På kvällen sen så åkte jag hem till Jenny och Anton och var social. Anton hade två kompisar där och hade spelkväll, så jag och Jenny spelade lite kort och pratade en hel del :) Mysigt!

Idag blir det en fullspäckad dag! Ska dels följa med brur och titta på en lägenhet. Sedan ska jag hem till mamma och pappa med tvätt. Sara kmr till mig idag efter skolan, och ska hjälpa mig ta ut dreadsen, samt göra mig och Aiira sällskap på promenad till fotbollsplanen så vi kan låta Aiira springa lite :) Mysigt mysigt!

Ahh och på kvällen sen ska jag, och kanske Jenny, åka till nynäs och hem till Malin! :) Hon fyller år idag så blir ett lugnt födelsedagsfirande. Grattis Malin! :D

som sagt, fullspäckad dag!
och visst ja, världen ska ju typ gå under idag? xD hahah. Tror inte det minsta på det, vilket är skönt :)

långpromenad

Jag fryser och har ont i fötterna, MEN annars är det super :) Kom ganska nyligen in från en 2 timmars promenad tillsammans med Aiira och Ronja! :) Supermysigt! Promenerade runt i grimsta och hamnade vid kaananbadet samt förbi råcksta träsk ;P mysig långpromenad i vintermörkret :)
Nu sitter vi mest och slappar, och när hunden blivit hämtad ska vi ta oss en snabb shoppingtur i v-by. Får se om jag ens kan gå imorrn ;D hahah. 

maha

Efter lite övervägande med hjälp har jag bestämt mig för att inte dygna. Blir till att lägga sig typ 3 som vanligt.. och så ska jag imorrn när Aiira kmr kliva upp på riktigt! Hoppa in i duschen och tvätta håret och fixa lite sådär istället för att sova ;P bara så mina få trogna läsare vet ;)

Kul i snön; bilder!

Om man tittar noga så ser man spåren efter hennes hopp i snön ;D jävla stora skutt alltså!


Alldeles själva på stora fotbollsplanen jao ;P

Då springer vi lite! :D:D:D

Söööööt!

18 dec.

Ganska bra dag!
Tog en promenad till fotbollsplanen nere vid vinsta med Aiira idag. Hade henne kopplad med min långlina, och vi spenderade kanske 20 minuter till att bara springa runt på planen och leka i snön! Superroligt! :D Okej, jag var tvungen att ta ngr pauser ibland, har så sjukt dålig kondis så ;D hahah.

Har annars spenderat dagen till att se på Once upon a time, jao tills syster kom vid typ halv 4. Hon var snäll och var hundvakt 2 timmar så jag kunde jobba idag :)
Tyvärr gick det inte så bra på jobbet, så det var ju tråkigt. Känns inte som att det är ngt för mig, men ska ge det 2 eller 3 gånger till innan jag ger upp det ;P

Mot v-by för att hämta biobiljetter, var där typ 22.. och well.. dem hade stängt. kl 21.40! Irriterande ;O Klev förbi McDonalds och köpte mat samt milkshake till pappa och sedan hem till mamma och pappa för att äta och hämta mina nycklar från syster. Har iaf bokat nya biljetter som jag hämtar imorrn efter hunden gått hem :P
Tror vi ska tillbaka till fotbollsplanen imorrn med. Var grymt roligt! :D Ska nog försöka få fler kort då också. Fick ngr söta idag! :) Lägger nog in dem när jag väl kmt hem, dem ligger på datorn hemma :P Är fortfarande hos mamma och pappa så x) Vet inte riktigt när jag ska gå... funderar ju på att dygna idag, så då har jag ju inte direkt bråttom ;D hahahh.

Aiira.

Nu ska jag snart sova. Eller.. okej ska se ett avsnitt av Once upon a time.. sen sova ;D är egentligen inte trött. Hej jag har vänt på dygnet :O.. not good. Eller okej.. det spelar typ ingen roll xD hahah.

Tänkte bara slänga in ngn bild på sötAiira samt julgranen hemma hos mamma och pappa :) Hon fick följa med mig hem till dem på eftermiddagen. Kände för att ha lite sällskap -ja mänskligt sällskap då :P

Monday Bar lucia cruise!



GRYM Helg

Såå, helgen dåra.
Var en riktigt grym helg.

Fredag. Jag tog det lugnt hemma ett tag innan jag åkte till Liljeholmen för att möta syster. Vi gjorde sällskap hem till Ronja, där vi spenderade kvällen åt film typ :P Lugnt och stilla, var ganska skönt jao :P

Lördagen började med hundmässa!<3 Jag och syster kom dit senare än jag gjort tidigare år, och jävlar vilken kö det var ;O men men. Mysigt som alltid på hundmässan, och jag stannade vid staffemontern och bestämde mig helt. Jag SKA ha en staffe som nästa hund! :) Sen är frågan från vilken kennel, samt när. Men det får framtiden utvisa :P
Träffade lite folk och tittade på alla söta hundar. Köpte ingenting, men njöt ändå av dagen.
Var så sjukt trött i benen efter ngr timmar att jag valde att dra mig hemåt. Eller hemåt och hemåt, jag skulle hem till Ronja. Skulle ta buss från liljeholmen, men var ju typ snöoväder så vi kom nästan inte upp från backen från bussgaraget xD hahha. Men chauffören kämpade och efter ett tag kom vi upp :)
Väl hemma hos Ronja tog vi det lite lugnt, och så var det middag och sen förfest. Vidare till gärdet där vi träffade dem andra, och så var det kryssning!

Av en slump skulle ju pappa åka med på samma kryssning tsm med en kompis, så vi träffade han lite här och där :) Gungade satan på båten, men i onyktert tillstånd var det endast roligt! ;D hahah. Vi dansade och var sociala, och jag lyckades till och med få med mig pappa upp på dansgolvet! :D Super!
Ahh och så skulle vi ha pizza slice kl 5 på morgonen hade vi bestämt, men då var dem slut ;O så vi käka frukostbuffé istället :P ahh och efter det, typ vid kl 7 gick vi och la oss xD hahha.

Sov länge på söndagen, lika bra eftersom båten inte skulle vara tillbaka i hamn förrän kvart över 6 på kvällen. Sedan spenderade vi dagen till att ta det lugnt, gå runt lite på båten och spela kort :P Grym kryssning, även om gungandet var lite jobbigare dagen efter xD hahah.

Väl hemma gjorde jag ingenting förutom att se på film :P maha.
Bilder kmr sen ngn gång. Orkar inte fixa in dem nu. Vi tog inte heller så mkt bilder, så det var ju lite synd :O men men. Ngr blev det iaf :)

kort update

Oj oj nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen ;O
Nu är jag sjukt hungrig. Har inte ätit ngt idag än. fast gick ju typ inte upp förrän.. vid 12 heller ;D gick direkt ut med hunden då, så hon fick kissa lite. Är äckligt väder idag, och jag mår inte på topp. Blev ingen lång promenad, men vi ska ut igen typ vid 3- halv 4 och då ska vi leka lite. Antagligen på fotbollsplanen nere vid coop i vinsta, eller så kör vi här utanför med linan. Får se vilket det blir jao :P

Är dessutom öm i fötterna :( eller okej, jag är öm i högern, men i vänstern börjar jag undra om det är dags att ta den skruven. Gillar inte att ha ont i fötterna, dem borde ju bli bra snart tkr man! Fast kan ju bero på att jag under helgen överbelastat dem? haha jao får väl hoppas det. Eller ngt :P
Tänkte skriva om helgen sen också, men det får bli i nästa inlägg! Nu ska jag snart äta och se ett avsnitt av Once upon a time, och efter det ska jag försöka lägga upp lite lekträning med Aiira så hon får ngt att göra :)

telephone

Började dagen som en seg säck potatis ;O hahah. Eller okej, jag började faktiskt dagen med ett superkort besök på ungdomsmottagningen för att förnya receptet till mina p-piller. Men efter det kom jag hem och såg på how i met your mother, samt typ halvsov ett bra tag ;D hahha.

Strax innan 4 var det dags att åka till odenplan för andra utbildningsdagen. Vi fick låtsasringa till vår föreståndare (eller vad fan man ska kalla henne :P), det gick sådär ;D och så typ direkt efter det.. så skulle vi ringa till folk ;O var typ asnervös först, och lät väl mer eller mindre som en robot första samtalet eftersom man läste från manuset direkt samt var nervös xD.. hahah. Men sen gick det faktiskt ganska bra, och var till och med ganska roligt :)
Har dock svårt att tänka mig att det är roligt i längden, så vi får väl se hur länge man är kvar där x) men blir ett tag iaf, är ju om annat inte en bra erfarenhet :)

Men nee, nu ska jag nog se film! :)

utbildning och bio!

Var ju på utbildningen igår. Var faktiskt intressant och roligt, även om jag inte är säker på om det är ngt för mig. Men ska dit idag igen iaf, och då ska vi prova ringa ngn. Får se hur det går, samt hur det känns efter det. Tycker det är en bra erfarenhet om inte annat :P

Sen var det ju bio igår också! The Hobbit. Den började en timme efter jag slutade utbildningen, så hade med mig matsäck som jag satt och åt medans vi väntade på dem andra vid bion ;D folk tittade lite snett, men kan ju varit för håret också ;P hahah.
Filmen var iaf bra! Även om den var lite seg i början, och kanske inte riktigt hade den rätta "sagan om ringen" känslan. Men annars var den bra, det hände ganska mkt och man drogs med från en fight till en annan. Sen har jag ju inte läst boken, vilket Alex gjort, och han sa att dem ändrat och hittat på en hel del xD hahah.

update

Ska inte passa hundarna imorrn, så blir nog inga problem med tiden :) Skönt det iaf. Dessutom har jag inte ont i magen längre. Två negativa saker borta. Mhm! ;P

+ och -

Positivit: Jag längtar som satan till lördag. Är Grymt taggad! :D
Fick dessutom reda på idag att pappa ska åka samma kryssning som jag! xD hahah. Ngn annan kanske skulle tycka det var jobbigt, jag tkr bara det ska bli roligt :) Okej, vi kmr väl kanske inte ses så mkt.. men ändå :P
Jag ska på utbildning för jobb imorrn och på torsdag. Spännande!
Imorrn är det bio! :D The Hobbit. I like!
Ahh och min mobil typ funkar nu.. hade ingen täckning i lägenheten så var väl därför den inte hittade ngn uppdatering. För i affären sen hittade han i kassan en uppdatering direkt, och efter det verkar den funka.. :D.. Bara hoppas den fortsätter funka ;P
Jag älskar mitt hår!

Negativt: Jag har ont i magen och den känns dessutom svullen ;O (kan bero på mensen -har ju hoppat över den typ 3 gånger nu så ;O heheh) Efter att ha varit duktig i två veckor och inte ätit godsaker och druckit läsk på vardagar så faila jag idag. Fast beror på att jag inser en nackdel med det.. jag äter FÖR MKT sen på helgen ;O så tror fan det är bättre för mig att äta lite närsom, fast med måtta, och istället försöka satsa på att träna ngt?.. Ehehhe, vilket jag är så bra på! :) ehhehehe.
Jag hittar inte mina svarta shorts. Bara för att jag hade tänkt ha dem på lördag. SUGER. Så nu börjar jag stressa över vilka kläder jag ska ha.
Dessutom är jag lite småstressad över tiden imorrn.. måste åka typ två från v-by, och kmr ha Kimbo och Shania till kl två.. så jao, stressar upp mig för det. Får vara supertydlig med Anna om att två måste jag åka. Annars kanske jag har tur så att Nadja kan lämna ut hundarna.. Jao vi får se ;O
Jag hatar mitt hår!

Hur jag kan både älska och hata mitt hår? Jani. Älskar det för det är fint, annorlunda och tufft. Men hatar det för att det ibland sticks, samt för att det är störande långt vid vissa tillfällen xD hahah.

sluta pissa på mig!

Okej, jag är inte troende.. men ngn där uppe hatar mig?
Min mobil är fucked up. Så imorrn ska jag ta en sväng till the phone house. Får säkert ngt skräp till lånetelefon. Jippie :).. hahah. Ahh och nu så vägrar fb funka också. Går bra här.

Jag satte nyss på en film jag lånat från mamma. Alien VS Avatars.. hmm.. har sett 10 minuter, och förstår vad mamma menar med b-film. Är inte ens säker på om jag ska se klart skiten. Slösa bort en timme av sitt liv? hahaha 8)

dbgfbvnjrtgklvbtlölö

Just nu sitter jag och skakar för att jag är så jävla fucking arg! Jävla fittmobil. Hela dagen har den strulat. Så fort jag ringer ngn så bryter den samtalet. Har hänt 9 gånger idag. Dunka den i madrassen lite innan jag stängde av den för att förhindra att jag slänger den i väggen. *känner mig själv*
Så får väl se om jag har en fungerande mobil imorrn, annars vettefan vad jag ska göra. Visst.. den funkar med sms.. men man ska fan kunna ringa med en mobil!

HAIR

Hippelihoppelihopp :D.. eller ngt 8) hahha.
Har haft en riktigt bra helg!

Liten fest i fredags, nice nice!
och lördag och söndag har tillbringats tillsammans med Ronja och syster min :) Ja och idag fick vi även sällskap av Timmy. Vi träffades igår på eftermiddagen, och handlade saker till tacos tillsammans. Sedan satte vi på film och började bleka mitt och systers hår ;P bara utväxten på syster dock. Blev även färgning av mitt hår igår, även om vi fick ta en omgång extra imorse då det var lite rosa slingor kvar ;D haha.
Färgade Saras utväxt och sedan tillbringades ngn timme åt att dreada mitt hår! :D Känns ovant, men jag gillar det!
Sen kom Timmy också, så då fixade vi tuppkam på honom ;) massa hårfixande denna helg jao ;D

Blev även en tur till Kista tsm innan jag och syster åkte hem till mig. Jag bjöd på middag, McDonalds blev det xD hahha. Nyttigt och bra! oh yeah ;)

Nu; bilder! :D


Uppdatering jao

Oj vad dålig jag varit på att uppdater :O Har förvisso typ haft fullt upp så ;P

I torsdags sov jag och syster hos Alex. Vi spelade Tekken och såg på Batman, the dark knight rises. Grym film! :) Grymt spel! maha x)
Fredagen började med att jag ensam sov till kl 10. Alex stack hemifrån typ vid halv 6-6, och Sara ngn gång runt 7 tror jag :P Jag började med att se lite how i met your mother i sängen, på mobilen :) så nice att man kan ha det på mobilen! Sen upp för frukost och jag var dessutom snäll och diskade.
Spelade Tekken lite för mig själv innan jag åkte hem till mamma och pappa där jag såg på Hells Kitchen som dem spelat in. Lite tv-tittande blev det där, innan jag gick upp till byn för att träffa Nadja :) Satt på O´learys ett tag och fick sedan också sällskap av Tonie. Hem till honom där vi åt och sen hade vi en allmänt trevlig kväll med prat och musikväljande ;D Ullis och Pelle kom också, så det var trevligt! Vi satte på Gangnam style musikvideon på projektorn så vi dansade a llihopa till den, grymt! :D
Sen skiter vi hur kvällen slutade för jag fick ngt jävla ryck och blev depp och gick sen hem. Behöver inte nämna mer om det. Men jag såg iaf på X factor, även om jag lyckades se på FB vem som vann innan xD Scrollade typ förbi en bild på Awa där det stod "grattis Awa" typ,, 3-4 gånger innan jag faktiskt förstod vad det innebar xD hahah. Jaja, hon var ju en av mina favoriter så det var ju bra! :)

Idag ska jag ta det lugnt innan jag typ kl fyra ska träffa Sara och köpa lite saker för att sedan åka hem till Ronja :) Idag ska jag fixa mitt hår inför kryssningen nästa vecka :D mhm! För- och efterbilder lär dyka upp jao ;)

SNÖ

Skulle egentligen ha Aiira idag, men hon blev hemma tillsammans med mattes sambo. Ganska skönt, för hade nog blivit en väldigt tråkig dag för henne. Mysigt med snöstorm, men hade nog fan inte velat gå långpromenad i dagens väder xD
Det räckte med den lilla promenaden till och från v-by med moster ;P Vi tillbringade ngn timme uppe i byn, åt lunch och köpte lite saker. Sedan promenerade vi hem till mamma. I backen ner såg vi typ nada, och hade det inte varit för snön som stack en i ögonen hade det varit riktigt mysigt ;D Roligt att pulsa fram genom snön jue!
Har tillbringat hela dagen här, tittat på tv och spelat kort med mina syskon :) Blir troligtis så att jag sover här inatt. Orkar inte gå hem ;D dessutom är det Hells kitchen ikväll :D

Imorrn blir det en liten spelkväll hos Alex, och fredagen får vi se vad som sker.

en enda kommentar kan få mig så irriterad

Och så blir man irriterad. Bara för att jag planerar vad nästa ras ska bli så betyder det inte att jag ska skaffa hund nu. Och om det nu gjorde det, är det något fel med det eller?
Det var ju inte så att jag omplacerade Rebelle för att jag inte ville ha hund, eller för att jag ville bli av med henne så jag kunde skaffa en ny. Jag vill ha hund i mitt liv, så om jag nu skulle skaffa hund nu, vad fan spelar det för roll?

Mer än att jag själv känner att jag inte vill ha hund just nu. Men det handlar ju inte om något annat än att jag inte har något jobb, så vet ju inte hur det blir med det i så fall.
Ibland förstår jag mig inte på människor.

För att jag saknar henne

Ja jag vet att jag gjorde rätt som omplacera henne.
Jag vet att både hon och jag mår bättre nu.
Men det förändrar inget.
Jag kommer alltid sakna henne.

<3

Skruv och intervju

Lång dag. Kl är inte ens 3, och det känns som om jag gjort massa saker.
Gick upp typ vid 10 och duschade. Tog det lite lugnt framför datan en stund innan det blev dags att gå till läkarhuset. Dags att ta bort skruven i högerfoten ;) Bedövningen = USCH! men annars gick det bra :) haha. Så nu är min högra fot skruvlös ;D hahah. Gick grymt fort också.
Hem för att äta lunch och sen var det till att gå upp till vällingby igen. Denna gången arbetsförmedlingen. Träffade en handläggare som kollade mina betyg och sådär. Jätte intressant.. eller? haha 8)
Sen hamnade jag på arbetsintervju också xD Var nämligen en tjej som gick runt på arbetsförmedlingen och sökte personal till det företag där hon jobbar. Deltid som telekommunikatör..? Typ ett fint namn för telefonförsäljare xD inte riktigt, för man säljer inte saker, utan ringer till sina kunder (typ medlemmar i rädda barnen och liknande) och tackar för deras stöd och frågar om dem kanske kan stödja med lite mer pengar.

Okej det kanske inte var massa saker.. Men det kändes som om jag var på arbetsförmedlingen flera timmar xD hahha. Inte riktigt.. men ändå x)

VINTER

Idag fick Aiira en slappardag tillsammans med mig x) Vi såg på How i met your mother, och sen blev det en sväng hem till mamma :) Nu är vi hos mig, med sällskap av Alex och sara. Jag och Alex fixade min och Nadjas minigran, och så lyssnar vi på julmusik, mysigt!

När Aiira blir hämtad ska jag och Alex gå en sväng uppe i v-by :)
Men ahh, ska slänger in två bilder på Aiira och syster från i fredags när vi var i rastgården!


helg, 1a advent

Det blir nog en staffe! Träffade nämlingen sötaste staffen igår på julmarknaden på hundstallet :) Så söt! Fast ska iaf hälsa på en kennel med bedlingtons, men som sagt, det lär bli en staffe som nästa hund ;) maha,

Har haft en bra helg. I fredags var det x-factor hemma hos Alex. Är final nästa vecka ;O haha. och igår skulle jag egentligen ut med Jenny och Ronja, men jag och Jenny var grymt otaggade så istället blev det filmkväll för oss. Grymt skönt faktiskt. Får se till att tagga satan till kryssningen nu i december istället! :) maha.

Visst ja! Fick sällskap av syster i fredags under dagen. Vi gick med Aiira till rastgården i åkeshov. Supermysigt :) Dock väldigt blött ;O

Sen har jag ju fixat min cykel och haft mig, men insåg idag att ett av  "locken" till däcken är sönder ;O konstigt att de tär dåligt med luft i däcket då liksom.. hahah ;O Ahh och så insåg jag hur otroligt otränad jag är. Usch fy och skam på det x)
Kanske kmr bilder senare.

RSS 2.0