I'm still here

Har helt glömt bort bloggen 0.o måste va rekord på hur länge den stått orörd? X'D hahah. 

Har inte hänt så mkt. Har tränat med hunden en del och börjat se på Beck med syster :p Vi har en liten paus i Supernatural, så senaste dagarna har vi istället sett på Beck ;) Jag har ju tidigare vägrat se dem, eftersom jag tkr det blir för verklighetstroget.. Men vafan har ju sett filmer som är hundra gånger värre xD Dem är bra iaf! Tror vi sett 10 filmer nu :) nice nice. 

Hade fest på klubben vilket var väldigt roligt och trevligt! Var dock astrött efter att ha varit igång hela dagen så blev inte så sent :p 

Har varit på agilitykurs med hunden. Fått nya saker att träna på. Saker som jag tror kmr hjälpa oss sjukt mkt i agilityn! Har ju lite problem med hans fart ibland, men nu har jag en plan på hur jag ska jobba upp honom och tagga till honom! Känns bra :) Har i och med detta satt andra mål än jag tänkt i agilityn för året. Vi ska fokusera på att öka farten och få han taggad så jag slipper tjata på han för fart! ;p 
RC- träningen har vi inte kmt jättelångt i. Har ju precis börjat höja, så vi kör vidare där vi är :) 
Vi tränade agility för en vecka sen och Morf lyckades göra illa sig eller ngt på gungan, så efter det ville han typ inte ta den eller balansen.. :( Ska vänta med att träna det på ett tag och sen hoppas att han glömt bort det.. Annars måste jag lägga massa tid på att träna det också :/ såndär tråkig träning. Får helt enkelt hoppas han tar dem nästa gång! 

Lydnaden har vi lyckats få motivation till igen! Vi tränade med massa folk i tisdags så nu ska vi försöka va ngr st och träna tsm iaf en gång i veckan :) Känns bra! Vill ju kunna tävla klass 2 i år och satsar på LP2 ;) 

Freestyle har jag ju tänkt vi ska debutera i i år. Testa om vi vill fortsätta med det eller om det får va. Ska ev försöka träffa Amanda (med Nemo och Marwin) iaf en gång i veckan och träna freestyle :) kul! 

Vi åkte till kungsängen och tränade lite i hallen med Amanda och Sofia! 4 pers och 6 hundar klämde vi in i bilen för det ;) hahah. 

Sen så har jag och syster bestämt oss för att träna rallylydnad tsm och sen starta det samtidigt. Nybörjarklassen har ju väldigt enkla moment, så egentligen behöver jag bara lära mig skyltarna och finslipa lite så är jag och Morf nog redo ;) Zombie är ju yngre och har inte samma bagage av träning att ta av som Morf, så syster jobbar just nu mest på följsamhet, grunden till fot och lite grund till momenten! Ska bli spännande att testa om rally är ngt för oss :) 

Annars då? Jo blev inget med jobbet så får se vad som sker. Ibland känns det bra och ibland så är det mer "ta en dag i taget".. Det jag allra mest vill är att ha mer tid till hundträning samt köpa en egen bil och en till hund.. Många tankar i huvudet som snurrar jao. Men ja vi får väl se. 

Passade Benke över natten från igår, gick bra :) ska ha han en hel helg sen i april! 

Fredag idag! Grymt skönt :D har typ som vanligt hela helgen bokad x'D På lördag blir det kennelbesök och valpmys hos en Tervurens uppfödare! Ska va social med Malin under dagen och på kvällen ska jag va social med föräldrarna<3 
På söndag blir det ev hundträning på förmiddagen och sen ska jag och syster hem till brur för lite magicspelande :D<3 

Blir en rolig helg, men ja den lär ju springa förbi x') 



Rubrik

Bra helg än så länge! 

Igår var det grymt fint väder och kameran samarbetade så vi passade på att fota hundarna och fick massa fina bilder :) en del fula också ;p hahah.

Började dagen med fotografering i solen, lite lek och bus och lite RC- träning :) Första gången jag höjde plankan lite från marken, så jao vi är på väg framåt! 



























Lite senare gick vi hem till mamma och pappa för att hämta bilen, och åkte till kungsängen för att träffa Amanda med sina pojkar :) Tyvärr vägrade kameran samarbeta så blev typ inga bilder därifrån. Bara ngr med mobilen. 
Jag vill ha en kelpie!!! Marwin är så himla fin!<3 och verkar grymt rolig att jobba med! Åhh<3 


Vi städade lite och fixade hemma, och sen vare dags för hemmafest. Om man ens kan kalla det för det.. Enda som kom var brur xD Vi hade iaf en väldigt rolig kväll med olika dricklekar samt spela bowling på wii och sjöng lite sing star x) En väldigt rolig kväll! 

Idag blire en seg dag. Jag och syster ska ha Twilight-maraton och äta pizza ;) Hon ska bara gå upp.. En annan har varit vaken sen strax efter 9 ;) hahah. 

Det enda jag vill

Jag har världens agilityabstinens! Tror jag håller på och spricker! Efter helgens tävling vill jag träna så mkt mer. Bli bättre och snabbare! Men det är så sjukt tråkigt väder och jag har inga pengar till att hyra hallar. Usch vad denna årstid är tråkig. Kan vi få vår snart?!
 
Går segt på RC- fronten. På hela förra veckan hann jag bara träna en gång, och den gången gick det inte ens speciellt bra då han var så trött ;O 
Denna vecka har jag inte hunnit träna ngt pass heller. Skulle göra det igår men han var så himla trött. Jag var hos tandläkaren på morgonen så Morf fick va hemma med syster hela dagen. Dem åkte runt och shoppa och hade sig, så kände att det inte var lönt att träna då. Idag kan jag inte då jag ska hem till Helga efter jobbet för lite festplanering till klubbens fest nästa lördag! 
Imorrn ska jag träna lydnad efter jobbet med Sofia, men kanske försöker trycka in ett litet RC- pass när vi kmr hem. Fortsätter vi i den här takten kmr vi aldrig få ett bra RC.. x') 
 
I helgen ska jag och Sara passa Hedda :D sötaste staffegrisen! Ska bli superkul! På lördag ska vi ha hemmafest, lär väl bli det vanliga gänget I guess.. ;p hahah. 
 
Hoppas kunna träffa Amanda med sina hundar Nemo och Marwin också! Marwin är en kelpievalp!<3 
 
Zombie blev 8 månader gammal igår btw! Stora pojken<3 
 
Annars då? Jo egentligen längtar jag tills nästa helg. Har agilityträning fredag och så kurs på lördagen :D sen årsmöte och fest på klubben efter det! Blir super ;) 
 
Väntar på ett telefonsamtal, men det kmr aldrig, så imorrn ringer jag själv! Ngt måste förändras nu, och trots en del nackdelar så hoppas jag på detta. 

Fullt upp

Oj vad det hänt en del saker! Vet inte hur jag ska orka skriva allt x'D

* jag och syster hälsa på en Welsh corgi cardigan kennel! Så söta! Jag vill ha en, men samtidigt inte ;p hahah. Ska ändå inte ha valp än! Är så mkt annat som sker.

* Malin var hundvakt och grabbarna fick träffa får och va med i stallet! :) 

* provjobbade på städbolaget hela förra veckan. Gick bra och var ganska roligt! Får se vad som sker. 

* agilityträning med Peter där jag efter en lång vecka på städbolaget var ganska slut i kroppen ;p blev ändå en väldigt bra träning! 

* agilitytävling i Linköping i lördags! Debut i klass 2 och ja det märktes att det var svårare ;p Vi började med att slarva på gungan så 5 fel i första loppe. Sen blev det två lopp där vi diskade oss. Otydlig handling och lite smådisträ hund x) Sista loppet gick bra! Kom i mål utan ngr hinderfel! :D men joo, vi var för långsamma så fick 0,97 i tidsfel x') och jag som tkt vi var ganska snabba det loppet.. X'D hahah. 

Zombie var med hela dagen och fick bilträning, miljöträning, störningsträning samt passivitetsträning i ett ;) superduktig var han! 


Orkar inte skriva mer nu, fick med det viktigaste ;) Måste sova för ska upp tidigt för att gå till tandläkarn imorrn. Jippe!.. Or not x) 

RSS 2.0