RC och fotingångar

Jag är grymt tävlingssugen! Tur jag ska tävla nästa helg iaf ;) Agility, debut i klass 2! Läskigt :O :D 
Blir en heldag tsm med Ina och syster. Ska bli grymt roligt!! 

Idag körde vi vårt 3e RC-pass! Morf är så duktig! Imorrn blir det förhoppningsvis ännu ett RC-pass! :D då ska vi testa höja plankan lite! Spännande :) får se om det ställer till det eller om han fortsätter på samma fina sätt x) 

Syster tränar fotingångar med Zombie, dem börjar få till det! :D så duktiga! 

Spännande saker på G!

Veckan har sprungit fram! Ändå trodde jag det var torsdag i tisdags, och igår -onsdag- trodde jag det var fredag xD hahah. 

I måndags drog vi igång RC- träningen! Det kändes superbra! Och jag har varit grymt taggad över att träna mer på det! 
Har dock inte blivit av, men nu ikväll körde vi ett litet pass! Känns bra :D och vi får till ngr fina träffar. Det märks att han förstått att man ska springa på plankan, men detaljerna har han inte riktigt förstått än. Ibland skuttar han liksom över, ibland springer han fint över, och ibland travar han över xD travandet kmr mest efter jag avbrutit honom från att ta belöningen, vilket jag iaf tkr visar att han funderar lite. Typ "är detta rätt då..?" ;p Men ja, efter 2 pass är vi taggade inför RC! :D Blir förhoppningsvis RC-träning både imorrn och på lördag! :) 


Igår var jag på arbetsintervju! :O har ju funderat ett tag på om man ska göra ngt annat så har sökt lite jobb, och fick svar och poff så var jag på intervju! xD Det är på ett städföretag, och visst städning kanske inte är drömjobbet ;) men det låter som om jag skulle passa in hos dem! Som om dem har roligt på jobbet och jag tror att det kan bli hur bra som helst! Intervjun gick iaf superbra, det kändes väldigt bra och jag är taggad på att prova på ngt nytt! :) Är tjänstledig från dagis nästa vecka, så ska provjobba då! Spännande! Men grymt läskigt! Hahah x) 
Får väl se hur det går och vad som sker. 

Tränade lite lydnad med en tjej som heter Sofia igår efter jobbet. Vi var på fotbollsplanen ganska nära mitt jobb, och förutom att det var hur blött som helst så var det en väldigt trevlig träning! :) Sofia har även tränat lite budföring med sin hund -Xtra- så vi testade det lite med Morf. Han var en naturbegåvning! ;) Var dock roligast att springa till Sofia xD haha. 

Jag lever

Har helt glömt bort bloggen x') stackars lilla blogg.
Har ingen aning om vad som hänt mer än att jag tränat agility och att vi var på kryssning för att fira syster ;) 

Kryssningen var superrolig! Var äckligt otaggad innan, men väl på plats så var det super! :D roligt folk, och var superglad över att Jenny följde med! :) Lite för mkt alkohol, ngt jag inte alls förstår då jag inte tkt jag drack så mkt.. Men ja minnesluckor har man ;p hahah. Kanske börjar man bli gammal? ;) 
Agilityn går bra! Vi börjar få till lite svängar och ibland lyckas jag springa på bra! Dock så verkar det som om Morf tappat lite sug i slalomet, så lite paus på det och så får vi träna vidare på det senare. 
Annars så har pappa fixat en superbra planka till mig idag :D så nu ska vi börja träna running contacts! Ska bli superkul! Men ja lite jobbigt också xD vet att det är grymt lång inlärningsperiod, och jaa well mitt tålamod är ju inte det bästa x') hahah. Ska försöka med första passet imorrn! :D 
Ska träffa Malin imorrn!<3 alldeles för länge sen. Ska bli mysigt :) 

Men neee, ska se klart filmen och sen ska jag och hundarna (syster är på bio så jag passar Zombie ikväll) gå över till moster min och va social<3 

Liten update

Gud vad jag är dålig på att skriva blogg x') jag glömmer liksom bort den. 

Vet knappt vad som hänt sen sist jag skrev. Inte så mkt, men kan börja med att gratta syster min som fyller 20 år idag! Grattis!! :D<3 
Annars då? 
Jo det går bra på jobbet. Det är vissa saker man är trött på och vissa saker man stör sig på, men överlag känns det bra! 
Enda tråkiga är att jag vill ha råd med en bil, och well just nu har jag en tråkig tandläkar räkning som snart kmr.. Samt att jag är bra på att boka upp massa agilityträning och kurser xD men vafan, är ju det jag vill ha bilen till, att åka och träna och sen åka och tävla ;) Har bokat tältplats på Hula Hopp -en 4 dagarstävling- i kungälv i sommar!! :D Syster ska med, och ev Cicci, ska bli så jävla roligt! :D jag ska dock "bara" tävla 3 dagar, men kände det räcker nog ;) hahah. 

Har köpt nya Magic-kort så väntar spänt på att dem ska komma! :D 
Ja och idag fick jag ett jättefint minion-skrivblock av chefen! :D älskar minions<3 
Har köpt ett sele begagnat från en på instagram också till Morf, ska testa det idag! :D

Är på väg till mamma och pappa nu. Vi ska fira Sara, äta tacos och tårta! Mums! 

En vilodag i mitten är perfekt!

Lite mer än en vecka på nya året har gått. 

Det är vitt och fint<3 men lite för kallt till och från ;p hahah. Älskar snön iaf! 

Fick hem Tussan i söndags, så denna vecka har vi haft 4 hundar hemma. Sluggo åkte dock hem idag, så i lite mer än en vecka till så har vi 3 hundar. Sen återgår det till det normala med bara våra killar ;) 
I måndags hade jag världens huvudvärk på eftermiddagen och kvällen. La mig i sängen typ kl 21 x') 

Tisdagen hade jag en grymt bra dag på jobbet. Lite hundar varav alla skötte sig bra! Fint väder och så stängde vi kl 16 på det också ;) superskönt! Avslutade dagen med en kvällspromenad tsm med syster och alla hundar! 
På onsdagen var dagis stängt och jag var ledig! Började dagen med att hämta bilen hos föräldrarna och åka till upplands väsby för agilitykurs! Så sjukt rolig bana som vi dessutom fick till så jävla bra! :D Var helt lyrisk efter träningen! 
Efter agilityn provade jag på lite drag med Morf tsm med Ina. Superkul verkligen! Morf drog så fint fram till belöningen och verkade tycka det var grymt roligt! 
Hem till syster och ut med alla hundarna. Lek och godissök blev det ute i kylan. Hela kvällen sen spenderades åt Magic spelande tsm med syster och brur!<3 Efter skjutsa jag dessutom hem brur och så lämna vi bilen hos föräldrarna och gick med alla hundarna hem. Somnade väl strax innan 2 ;D 
Torsdagen öppnade jag såklart på dagis. Var ändå förvånansvärt pigg för att endast ha sovit 4 timmar ;p 
Lugn och skön dag på jobbet, och så hem och spela Magic med syster xD maha. Hade tänkt lägga mig typ 21.30-22, men vårt sista parti tog aldrig slut och efter var det kvällsrastning av alla hundar. Så kom inte i säng förrän strax efter 23. Hahah x) 

Idag blev det ännu en lugn och skön dag på jobbet, och kvällen kmr spenderas med syster och Cicci med film eller spel I guess x) 

Lite bilder från året 2015












Året 2015

Januari
Började året med att kastrera Morf. Passade Tussan och hade även Oliver från dagis hemma hos mig en helg! Syster fyllde 19 och vi firade det med tårta hos föräldrarna och sen hemmafest på helgen. 
Fick låna en kamera av Sean och fotade dagishundarna och Morf en hel del! 
Syster åkte till Australien så jag och brur gick ut med henne dagen innan. Vi skulle bara ta ngn cider eller så.. Men ja vi var hemma vid 4 x'D 
Tränade även en hel del lydnad med hunden min :) 

Februari
Tränade lydnad och agility med hunden. Anmälde mig till mina första tävlingar och tränade på inför det. Jag och mamma var sjuka samtidigt så vi såg massa filmer tsm och åt onyttigheter ;p Köpte en ny dator då min dator (som egentligen var brurs dator) dog i slutet av januari. 
Pajade bilen då jag körde in i en kant eller räcke eller vad fan det nu var i garaget i vällingby. 
Köpte en egen kamera billigt av Sean så han fick tillbaka sin. 
Vi tog en aslång promenad på 2 mil på jobbet!! Var ute från 10 till 14 ;D 

Mars
Gick kurs i linförighet där vi fick en hel del bra tips på fortsatt träning. Tävlade min första agilityträning, inofficiell tunnelklass. Var sjukt nervös och trodde jag skulle glömma banan, men det gick grymt bra! Vi kom på en andra plats! Vår absolut första tävling! Var så sjukt glad! :D 
Tränade massa lydnad och agility! 
Tävlade min första lydnadstävling där vi fick ett 1a pris och kom på en 2a plats!! Så jävla bra! :D 
Syster flyttade in hos mig! 

April
Massa agility och lydnadsträning! Tebbs kom hit och var social<3 
Vi tävlade inofficiellt i nynäs där vi diskade oss i båda loppen då jag hoppade slalomet på båda. Ja plus att jag tog om gungan i agilityloppet. 
Var på fotboll med pappa, första hemmamatchen för AIK för säsongen där vi tsm med brur även gick för att ta emot bussen med alla spelare! 
Åkte till norrland tsm med brur och Sara X2! Jao samt Morf ;) vi överraskade farmor som inte visste att vi skulle komma, och hade supermysiga dagar i norrland! 
Tävlade lydnad i haninge och fick ett 1a pris! :D inte lika bra som vår första tävling, men jag var helt klart nöjd med vår tävlingsinsatt! 
Gick privatkurs för Annica Aller och fick superbra tips på inlärning av slalomet som vi haft så svårt för! Vi gick med i träningsgruppen i kista -TG1 (träningsgrupp1- och blev därmed upptagna varje måndag efter det med agilityträning :D ngt av det bästa jag gjort var att gå med i träningsgruppen<3 
Våra tävlingsresultat vi skrapat ihop skrevs ut på Morfs kennels hemsida! Ngt jag haft som en dröm länge! 
Vi tävlade vår första officiella agilitytävling, i nacka där vi för första gången körde slalomet på tävling! Förvisso på 3e försöket, men ändå ;) sen att vi diska oss är en annan sak, jag var ändå väldigt nöjd! :) 
Mamma och pappa flyttade.

Maj
Syster och jag passade Enzo ett tag. Firade valborg hos Ronja med magicspelande :) 
Tävlade inofficiellt i kista där Morf -utöver en del strul och att vi diskade oss- klarade första loppet ganska bra, men sen inte höll alls för ett andra lopp. 
Malin som också va där och tävla kom iaf 3a på ena loppet och vann det andra! :D så duktiga! 
Tesso var hundvakt till Morf och hade med han till Bollnäs då jag skulle på systers studentkryssning! 
Passade Maiden i typ 2 veckor och tränade lite agility med henne också! :) jag och syster tvättade bilen hos mormor. 
Vi hade öppet på dagis en klämdag. Hade 9 hundar och då syster ville joina mig och Tesso så hade vi 3 hundar var x'D Vi tog färjan över till djurgården och promenerade där för att sen ta färjan tillbaka ;) 
Officiell tävling i kista där vi för första gången nollade ett lopp! :D 
Tävlade vår 3e lydnadstävling men missade ett 1a pris med ynkliga 8 poäng! Segt, men så kan det va. 
Tränade massa, både lydnad och agility ;) 
Såg på Eurovision song contest med Malin och skrek så fort Måns fick en 10a eller 12a! ;D 
Gick med i en träningsgrupp för lydnad! 
Elitloppshelgen var liksom alltid bra men hade väldigt växlande väder.

Juni
Syster tog studenten och det blev en heldag mef utspring, studentmottagning och sen utgång på kvällen! 
Åkte till Turkiet i en vecka tsm med Tesso! Badade, solade, åt god mat och hade det allmänt bra! :) Syster var hundvakt till Morf under tiden! 
Firade midsommar med Malin och Pelle! 
Gick en två dagarskurs lydnad och tränade en hel del lydnad samt agility. 
Zombie föddes! 

Juli
Agilitykurs i stora skuggan! Bodde på söder i två veckor medans jag passade Nova. Superskönt att ha så nära till jobbet ;) Grillkväll för att fira brur hos Ronja där vi spelade massa magic och åt tårta! 
Hälsade på Zombie och hade valpmys<3 
Hälsade på en korthårig colliekennel. 
Sara passade Elliot som blev jättedålig och fick åka in till veterinären. Han klarade sig inte :(</3  Tog bilen och åkte till kennelträff i hofors tsm med syster! Superkul att se så många minisar :) 
Gick spontant på bio med Ronja en vardagskväll och efteråt åkte vi till brur för att spontant spela lite magic! 

Augusti
Åkte till kolmården med syster, brur och pappa! Supermysig dag med härligt väder :) 
Hälsade på Zombies kennel igen, han var 8 veckor och vi skulle hämta han till helgen. Men samma dag vi skulle hämta honom så skulle mamma åka till grekland, så hon ville se han innan :) hade semester i 2 veckor och började semestern med att åka med syster och hämta hem Zombie! 
Åkte till norrland tsm med Ronja och Morf. Supermysigt att bara va där uppe! 
Tävlade lydnad i vällingby och gjorde vår finaste tävling ever! Vi fick ett 1a pris med 184,5 poäng och kom dessutom på 1a plats :D Vi fick därmed vårt efterlängtade LP1! Så jävla nice :D 
Tävlade agility i haninge där vi på 3 lopp nollade alla!! :D kom 4a i båda hopploppen, precis under pinne ;p men sen i agilityloppet så kom vi 3a och fick vår allra första pinne!! :D 
Tävlade agility i nynäs, 4 lopp där vi gick runt alla felfritt!!! Så jävla bra :D Vi var dock för långsamma på hopploppen, så kom såklart precis under pinne på båda x'D Verkar va vår grej när det gäller hopploppen ;) hahah. I agilityloppen var vi enda felfria ekipaget i båda loppen! Så två vinster med pinne!! :D Kunde därmed välja att gå upp i klass 2 i agilityklass om jag ville! Men valde att vänta tills vi skulle bli klara med hoppklassen :) 

September
Började månaden med att smälla i lilltån så jag haltade fram i flera dagar. Började träna lite freestyle och självklart agility ;) 
Passade Ru en natt, och det gick så bra så! Morf fyllde 2 år och hade kalas hemma ;) Zombie, Inna och Nino! Firade mamma och mig samtidigt hos föräldrarna, men sen firades även jag och Ronja tsm med utgång! :D
Mamma fixade tårta till mig på födelsedagen och pappa körde hem den till mig<3 fick senare en Minion-tårta av syster som jag inte ville äta upp xD<3 fast gjorde det ändå ;) 
Tävlade agility i uppsala där vi vann hoppklassen och därmed fick vår första pinne i hoppklass! I agilityloppet fick vi 5 fel på slalomet då Morf kom in lite för fort i det och därmed råka missa en port x) var iaf supernöjd med båda våra lopp! 
Både lydnaden och agilityn kändes superbra och jag började en kurs i agility för Josefine med tävlingsinriktning! 
Festade på Maries landställe och var lagom bakis dagen efter, men körde hemmafest då med vanliga folket ;) 

Oktober
Privatkurs för Annica Aller och fortsatte tävlingskursen för Josefine! Var funktionär en hel dag på en klass 2 tävling i kista! Tävlade i vaxholm där jag i första loppet sprang in i ett hinder och diskade oss, och i andra loppet tog om gungan och diskade oss x') hahah, kan inte gå bra jämt! Var annars bra känsla i båda loppen :) 
Tävlade i haninge och lyckades ta en andra pinne i hoppklass! :D i agilityloppet fick vi 5 fel på grund av lite tunnelstrul. 
Morf fick träffa Malins får, och dem var väldigt spännande! 
Tävlade inofficiellt i haninge hundhall, rosa cupen, där vi med två felfria lopp vann mediumklassen! :D 
Morf lämnades hemma ensam 4 timmar då jag och brur var ute och åt och sen gick på bio! Längsta han varit ensam och det var inga problem! Åkte på kurs i täby för Eva Marie och Linda! Så jävla bra agilitykurs :D tränade lydnad och agility och började lägga på störningar i slalomet! 

November
Åkte till norrland med mamma<3 syster och Cicci var redan där uppe så vi hade det mys med skogspromenader med hundarna och slappande! 
Skulle hämta pappa i stan med körde fel xD Skulle ha tävlat agility i Åtvidaberg men Morf var jättedålig i magen. Spydde och bajsade inne flera gånger natten till tävlingen så fick hoppa den. 
Var allmänt otaggad på lydnaden. 
Tävlade inofficiellt i upplands väsby, DM där jag endast hann med ett lopp. Glömde bort banan i en halv sekund och diskade oss på näst sista hindret x'D hahah. 
Åkte vidare till Haninge för kurs men hittade inte dit och med världens huvudvärk på det så gav jag upp. Åkte hem och powernapade för sen vare hemmafest ;) hahah. 
Jag och syster köpte en frys på elgiganten, så nu har vi plats för hundmat samt mer mat till oss xD 
Var på Sweden international horseshow med Malin! Fick det i födelsedagspresent och hade ingen aning om vad det var ;) supermysigt<3 

December
Började året med att åka till sundsvall med Annie och hennes son William för att tävla agility 2 dagar!! :D 3 agilitylopp på lördagen där jag nollade alla och fick pinne i alla! :D sjukt! 
3 hopplopp på söndagen där jag nollade 2 av dem. Lyckades ta vår tredje pinne i hopp på första loppet! :D testade en sak i andra som faila och därmed gav oss massa fel, och hamna sen precis under pinne i det sista loppet x) så sjukt rolig helg!!
Återfick motivation till lydnaden igen och det blev lite träning! 
Hundmässan<3 där jag spenderade lördagen åt att köpa saker och gå runt och titta på typ allt, för att sen spendera hela söndagen som funktionär på agilitytävlingen då vår klubb höll i den! :) grymt roligt var det! 
Bytte julklappar med kollegorna på jobbet, jag fick bästa presenten!! En minion!! :D<3 gossedjur typ. Så jävla söt! Målade trappen ner till dagiset och gick sen på julledighet och åkte hem till Malin för att bara va och mysa framför en film! 
Julen firades med familjen och släkten hos föräldrarna! Traditionell frukost, sällskapsspelande, promenad med hundarna och så god mat, kalle anka och ja julklappsöppnande ;) 
Lånade bilen dagarna efter, åkte till skogen med hundarna flera dagar i rad! Lyckades pressa in att träna med Ina, träffa Christina och träffa Hannah på dem dagarna! :D supermysigt! Och ja, jag måste skaffa en egen bil!! dyrt ja, men sån frihet :) 
Tränade agility i ridhus och så fick vi snö :D 
Lugna och sköna dagar på jobbet i mellandagarna, och så två dagars säljande av fyrverkerier. Tebbs kom hit dagen innan nyår och firade in nya året med oss! Vi firade nyår hos mamma och pappa, hela familjen plus lite annat folk och lite släkt, med supergod mat som syster gjort! Blev lite drickspel men dem flesta däckade fort ;) Vi ungdomar höll oss dock vakna längre än jag trodde, så kl 4 la jag mig i sängen för att sova. Ganska nöjd över nyår, enda som saknades var lite kortspel! 
------------------------------------------------

Ett fullspäckat år med massa tävlingar med mestadels bra resultat! Det är ungefär så jag vill att det kommande året också ska se ut. 
Umgås med kompisar -gärna ännu mer än jag gjort i år, träna och tävla med hunden, gärna skaffa egen bil och sen på ngt sätt ta reda på hur jag vill göra på jobbfronten. 
Ja och så ska jag börja träna. För agilityns skull ;) jag vill få bättre kondis och mer ork, för jag vill verkligen satsa på agilityn! 

Tävlingsåret 2015

Målet för året var att komma ut och tävla. Känna på tävlingsmiljön och testa mina tävlingsnerver. Se om tävla var ngt för mig. 

Well.. Jag hade aldrig räknat med att det skulle gå så bra som det faktiskt gjort. 

I agilityn började jag med att komma tvåa i en inofficiell tävling i kungsängen (utan slalom men ändå ;P). Var så sjukt jävla glad!

Jag tävlade inofficiellt i nynäshamn två lopp där jag valde att diskas i båda då jag hoppade att köra slalomet. Körde en officiell tävling i nacka där vi diskades på grund av lite strul och fler vägran än 3st. På den tävlingen tog vi dock slalomet för första gången! (Efter 2 failade försök så tog han det på 3e försöket!) 

Inofficiellt på hemmaklubben där vi fick ngr vägran på både slalom, ngt hinder och tidsfel. Diskade mig på ena loppet där också. 

Officiellt på hemmaklubben, där vi för första gången gjorde ett felfritt lopp! Så jävla bra!! Tyvärr räckte inte tiden till pris, men vi nollade oss på en tävling vilket är stort för mig! 
I andra loppet blev det 10 (eller 15?) fel tror jag då Morf först tog slalomet fel och sen ramlade av balansen x) hahah. 

Vart lite tävlingsuppehåll under sommaren, men i augusti sen var det dags för tävling i haninge. Där startade jag 3 lopp - 2 i hopp och 1 i agility. Vi gick runt alla loppen felfritt!! Kom 5a och 4a i hopploppen, missade precis en pinne i båda loppen. Men sen i agilityloppet så kom vi 3a och fick en pinne! :D vår allra första pinne!!

Tävling helgen efter i nynäs, dubbla lopp i både agility och hopp. Alltså 4 startade lopp, där vi återigen gick runt alla felfritt!! Vi missade precis en pinne i båda hopploppen, 3st fick pinne och ja, vi kom på 4e plats på båda xD I båda agilityloppen var vi det enda ekipage som gick runt felfritt, så vann båda loppen och fick pinne i båda!! :D 
Två helger senare var det återigen tävling, denna gång i uppsala där målet var att springa på banorna! Jag sprang och gjorde nog mina finaste lopp ditills, vilket jag belönades med genom att vinna hoppklassen och ta vår första pinne i hopp! :D 
Blev lite slalomstrul i agilityklassen då han råka slå i en pinne och då kom av sig så han missa en port, så 5 fel där. Var dock supernöjd över loppet! 
Tävlade i vaxholm där jag hade två bra lopp med härlig känsla och fart! Jag failade dock i hopploppet genom att springa in i ett hinder och därmed diska oss, och i agilityloppet slarvade Morf på gungan så vi tog om den och diskade oss. 
Tävling i haninge där vi hade en del tunnelstrul så vi fick 10 fel plus lite tidsfel på agilityloppet. I hopploppet gjorde vi ett asbra lopp som placerade oss på en tredje plats med pinne! :D 
Tävlade rosa cupen, en inofficiell tävling i haninge där anmälningsavgiften gick till cancerforskningen. Gjorde två felfria lopp som tsm gjorde så att vi vann mediumklassen! :D 
Åkte till sundsvall i två dagar i början av december, tävlade tre hopplopp och tre agilitylopp. 
Första dagen var det agilityklass och där kom jag på 4e, 3e och på 2a plats med pinne i alla tre loppen! Helt sjukt! 
Andra dagen sen var det hoppklass där jag satte första loppet och kom på en 4e plats och fick en pinne! Andra loppet testade jag en sak som gav oss 10 fel och sista loppet var jag lite för långsam. Kom 5a, precis under pinne ;p 
------------------------------------

I lydnaden har det gått sjukt bra! Min allra första tävling gjorde jag i vällingby, där vi tog ett första pris och en andra placering! Var helt salig av lycka! 

Tävlade i haninge där vi återigen tog ett förstapris, men med en fjärdeplacering. Ändå så duktiga! 
Tredje tävlingen gick det sämre på. Vi klarade inte ett förstapris, utan var 8p ifrån och fick ett andrapris. Surt.

Men fjärde tävlingen i augusti, återigen i vällingby, gick det sjukt bra! Vi gjorde vår bästa tävling någonsin med bra fokus och superhärlig attityd rakt igenom hela programmet!! :D Vi kom på en 1a placering med 184,5 poäng och därmed ett 1a pris, vårt tredje som då innebar att vi fick LP1!! :D 
------------------------------------

Mina mål för agilityn och lydnaden var alltså i princip endast att komma ut och tävla. Och så har jag lyckas få totalt 9 pinnar i agilityn, 6st i agilityklass och 3st i hoppklass! Och så 3 förstapris och därmed LP1 i lydnaden!
Hur jävla bra är inte det?! Hur jävla långt kmr vi inte kunna gå om jag bara satsar ännu lite mer?! Min hund är en liten guldhund, som i år gjort så att drömmen om att tävla med hund och att vinna en snygg -eller vänta, läs flera!!- prisrosetter gått i uppfyllelse. 
Klass 2 i både lydnad och agility blir det alltså detta år för oss! :D

Bästa Morf!<3

Gott nytt år!

Nytt år och jag går in i det med en positiv inställning och lite jävlar anamma! 

Nyår firades tsm med familjen och lite släkt från norrland samt Tebbs plus Lisa som kom till oss senare! 
Spenderade dagen åt fyrverkeriförsäljning (ingen behöver kommentera detta då jag inte pallar tjafs. Ja jag säljer fyrverkerier och ja jag tkr det är fint och ja jag tkr samtidigt det är hemskt för alla djuren). 

Sålde även fyrverkerier i onsdags, så två hela dagar blev det. Kul men slitsamt. Man går upp tidigt och det är långa dagar. I onsdags somnade jag förvisso ganska tidigt, men man är inte alls van vid den typen av arbete så kroppen är mör. I onsdags jobbade jag med mamma, farmor och en kille, men sen på torsdagen blev jag förflyttad till solna och fick jobba med brur min! :) vi hade en lagom lugn dag, förutom sista två timmarna då vi knappt hade ngt kvar och bara väntade på att bli hämtade av ngn x) var väldigt segt jao! 
När vi väl blev hämtade så skulle vi själva köra skåpbilen (eller vad fan det nu räknas som) med alla saker till lagret. Parkeringsbromsen var dock i och så fort vi körde så pep biljäveln.. vi fick ringa för att få hjälp då ingen av oss kört en sån bil innan och när pipet äntligen försvann så gick resten av resan till lagret bra ;) 
Väl på lagret så skulle vi packa ur alla bilarna, och dem tog ju aldrig slut. Trodde vi packade ur den sista men så kom det två till. Trodde vi var klara efter dem men nej då stod det en inne som inte var urpackad.. XD Trodde vi var klara efter den.. Men nej då kom det en till x'D hahah. 
Sen vare iaf klart och vi åkte 5 pers i 4 olika bilar till macken för att lämna skåpbilarna. Ngr bilar var redan lämnade och efter att vi fick vända om på vägen till macken för att pappa skulle betala dem för pengar dem lagt ut så kom vi äntligen fram. Jag fick köra alphan så vi hade ngn bil att åka därifrån med ;) hahah. 

Tror vi var hemma typ 22 ngt, så blev till att snabbduscha och sen äta supergod mat som syster fixat! :) 

Hundarna var oberörda, Morf är inte skotträdd och har inte haft problem tidigare är så kände ingen direkt oro över det. (Även om det kan ändras) Det var Zombies första nyår och han brydde sig ingenting om ljudet utifrån. Vid tolvslaget var jag, syster och Tebbs inne med hundarna. Dem fick varsitt gott ben lagom till det och låg oberörda och mumsade på dessa, medan vi stod i fönstret och tittade på fyrverkerierna med varsitt glas med bål i handen och hög musik ekandes i lägenheten ;) 

Det blev lite lekar och spel sen, även om alla bara var med på första leken. Senare var det bara vi ungdomar som spelade och resten gick hem eller la sig och däcka xD ja alla var vi väldigt trötta efter att ha sålt fyrverkerier i 2-4 dagar! Långa dagar äre det. Vi höll ändå ut länge, och kl 4 låg jag i sängen och släckte ljuset. Ett mysigt nyår blev det! 

Ska försöka fixa årssummering i både text och bilder senare idag! Jao samt ett inlägg med mitt och Morfs första tävlingsår! ;) 

RSS 2.0