Orkar inte

Alltså jag har så stor lust att "glömma åka till jobbet* xD HAHHA! Sitter här och gäsoar jue ;P hoppas jag ska fixa med varorna, för jag pallar nog inte sitta i kassan och försöka kväva gäspningarna 8) eehhe. Aja, det är bara 3 timmars arbete, det går ganska fort. Sen efter det ska jag ju va med Malin! :D Vi ska gå runt i stan och ta det lugnt till typ halv tio då hennes syster slutar :P Sen blire till att åka hem till dem, och så ska vi se Sex and the City filmen! :D Ahh om den funkar ;P Missar ju idol, men det är inte hela världen nej :P
Men ahh, ska nog packa väskan med lite kläder och sånt där nu, sen så är det ju fan dags att gå snart. Usch jag pallar inte att jobba. Men jag behöver pengarna så. Yeah.


Söt isbjörn! :D

*gäsp*

Nu när man inte har jobbat på hela veckan kmr det bli jobbigt att jobba. Usch det känns inte roligt att behöva ta sig till jobbet imorrn. Dock behöver jag pengarna, och dessutom är det bara 3 timmar. Inte så länge så det ska jag väl klara av ;P Dessutom ska jag eventuellt sova hos Malin imorrn :D Var sjukt länge sen vi sågs jue! :O Ska iaf bli riktigt roligt att träffa henne igen! :) Och på lördag ska jag va med Alex så det blir bra som vanligt! :) Men fan då! NOOO, kom på att jag kmr missa idol imorrn :S fuck, det är ju typ det jag ser fram emot xD ehhehe, fan! Aja. Skitsamma, man kan väl se det på internet sen, right? :O

Well well, tänkte iaf bara säga att jag hjälpte moster göra om sin blogg :) Här! ;) Och nu, nu ska jag se Ugly Betty! :D

Fattiga jag

Jag får inga samtal från apoteket så vad jag tror kmr det säkert bara bli jobb på fredag och sen nästa fredag. Kul, jag som behöver pengar. Är skyldig mamma massa pengar, samt att pappa ska ha lite. Det känns ju jätte bra. Yeah men jag lär ju verkligen kunna handla saker jag vill eller göra saker.. HAHAH! NEJ. Det suger! BIG TIME! Jag hatar pengar. Om dem inte fanns skulle man inte behöva känna att man behöver dem. HAHAH, ahh för det låter ju jätte logiskt att tänka så. Neee men seriöst. Jag vill bli miljonär.

Ändra dygnsrytmen

Ugly Betty är bäst! :) Såg på det igår, och efter det var humöret på topp igen.
Gick och la mig efter 4 och gick upp efter 10, Så har man ställt om dygnet igen. hahah, this is not good.
Men ahh, bokade nyss biljetter till Michael Jackson :D wiiie, imorrn är det en vecka kvar tills vi ska se den!  :D *längtar* Men hey, jag hinner inte skriva mer just nu. Ska med mamma upp till v-by och träffa moster, ska gå kvart över elva och jag har inte ens ätit än :O ehheh ;D


nedstämd

Nackdelen är att jag sent på kvällen får den här.. rastlösa känslan. Som om jag får ångest för att jag är så beroende av det. Som om det känns som om livet står still, och att den påhittade världen är den enda som fortsätter. Som om jag aldrig kmr göra ngt med mitt liv, utan endast kmr sitta här framför datorn och ruttna bort. Jag hatar det. Hatar den känslan. Vet inte heller vad jag ska göra för att slippa undan den.

Men skitsamma. Fyfan vad jag hatar när jag dras in i dessa känslor. Allt är så bra innan.. och så poff är jag där nere på botten och undrar vad fan det ska bli av mitt liv. Fyfan. Nee usch, nackdelen med eget rum är att jag inte kan tillåta mig att släppa tårar. Sådär som jag förut kunnat göra. Hatar ju att gråta inför andra. Jag bara hatar det. Neee fyfan, nu ska jag försöka rycka upp mig. Snart får det räcka med rollspel idag, och sen ska jag ta ett glas cola och se på ugly betty! Yes.

Äsch det går över.

Rollspel är bäst! HAHah, ahh kanske inte bäst.. men riktigt jävla bra iaf! :) Hur som helst så verkar det inte bli ngt mer jobb än på fredag den här veckan.. eftersom Catja inte hör av sig :O ehhehe. Aja. fredag är bättre än inget. Vänsterfoten gör ännu ont. Imorse var det mkt värre än igår :O men det har blivit bättre under dagen så det är ju iaf bra!

Idag har jag inte gjort så mkt. Rollat en massa typ ;D hahah. ahh och så kom en snubbe hit en kortis och kollade elementen. Jag sa att Jompa sagt att dem behövde luftas mer, men det tkt tydligen inte han. Hahha. weirdo :) Sen fick vi hit en säng till syster samt ett soffbord idag också :P Lånar dem gör vi, eftersom dem som vi ska ha blev uppskjutna eller vad fan det nu var. Segisar.
Men ahh, ska väl rolla mer, sen ska jag nog se lite Ugly Betty ikväll :D Me like. Yeah!

Weirdo

Rollspel, rollspel, rollspel. Fun, fun, fun! Yeah I love it!
Tack brur min som låtit mig låna hans data så mkt då Alex snodde min x) Hahha, yeah.
Egentligen tkr jag man borde kunna tjäna pengar på rollspel. Jag skulle gärna vilja jobba med det. HAHAH! *flum typ* Eheheh, yeah.
Inget jobb imorrn. Kanske på onsdag.
Foten gör ännu ont. Aj aj aj för det. Yeah. Eheheh.
Det här är absolut ett av mina konstigaste inlägg på bloggen. Weirdo. hahah, yeah.

Kika in den.

Jomen visst ställer jag upp ;) Här är en sida med lite smått och gott, kika in den vet jag ;)

http://wiceshop.se

Trådlöst kan ta sig!

Det blev absolut ingen bra start på dagen. För det första har jag fortfarande ont i vänstra foten. Haltar gör jag.. HAHa.. Haltalotta nr 2.
För det andra så fungerade inte fittinternet..! JAG HATAR TRÅDLÖST! Det kan ta sig! Ge mig tillbaka kabeln och släng det trådlösa åt helvete! Yes, det är precis så jag känner.
Sitter på mammas dator nu, har iaf betalat över pengar till Rose, är skyldig mamma istället. Bättre typ. Och nu vill jag rolla, så hoppas mamma hjälper mig lägga ut en kabel till min dator igen.

Klagan

Ett litet kort kalgoinlägg innan jag går och lägger mig.
- Jag har ont i ryggen
- Jag är hungrig
- Jag har sjukt ont i vänsterfoten

Trötter

Ojda, klockan sprang iväg :O HHAHa, eller snarare tiden xD Är lite sådär.. småtrött just nu x) ehehhe. Yeah. Hade ju eventuellt tänkt åka och träffa Rose lite imorrn, men vet inte om jag kmr orka gå upp imorrn :O Well vi får väl se. Vill ju inte gå upp försent heller. Eftersom jag hoppas på att få jobba på tisdag. Ahh helst vill jag jobba hela veckan, eller ahh, tis-fre. Fredag vet jag redan, jag ska jobba som i fredags, 15-18 då. Men vill jobba mer under veckan så jag får mer pengar 8D HAhah ;P Men okej, blir väl till att dra sig till sängen snart. Var ju fan uppe.. halv 9 ;D hahah, jag trodde klockan var halv 10, men det gjorde inget. Endast bra att vara vaken en timme tidigare jue :) Mkt bra jao. Men ahh, ska väl försöka avsluta snart. Yeeeeees.

It´s working!

Wiiiie, internet funkar! :) Äntligen! Tack Jompa för hjälpen! :)
Nu ska jag hjälpa till med maten. Rester blir det jao.
Och så ska jag skriva att Gorillas in the Mist är så sjukt bra! Så stark film, omöjligt att inte gråta till den.

Smått och gott.

Jag glömde ju nämna att bion blev uppskjuten. Segt att behöva vänta, men nu blir vi ju fler som ska gå så det blir roligt :) 7 pers => Jag, brur, mamma, syster, alex, nadja och roger :P Ska bli roligt :D fast biljetterna är inte bokade än, eftersom vi ska gå nästa torsdag. Och tydligen kan man inte boka det förrän på onsdag så 8) Irriterande jao ;P Men ahh, mitt internet funkar fortfarande inte. Jippie, joo men trådlöst internet är skitbra!... NOT. Mamma försöker hjälpa mig, söta hon :) Men den vägrar samarbeta. Hoppas Jompa kan svara i telefon eller ringa så jag åtminstonde kan få internet till ikväll.. Kul om internet inte funkar liksom. Fyfan. En enda sak är positivt med det... Att jag hinner se filmerna jag annars aldrig hinner se xD ahaha. *Försöker tänka positivt* Men ahh, syster ska sitta lite vid datan nu. Och jag ska se klart på Gorillas in the Mist.

Trådlöst suger...

Japp det suger. Riktigt jävla hårt! Jag kmr inte in på internet på min data. Ohh jaa jätte roligt. Blev sjukt irriterad imorse då jag var riktigt sugen på att svara på mina roll. Men en positiv sak iaf med det hela.. Jag fick se Batman, the dark knight eftersom jag satt vid tv istället ;P så nu har jag sett den iaf. Den var bra jao! Men ahh, tur man får låna brurs dator :) Hans tangentbord låter typ sjukt mkt mindre än vad mitt gör o.0.. hahah, ahh. Ska iaf svara på roll nu. Sen äta lunch typ.

Bra eller dåligt?

Så nu har man trådlöst internet. Låter ju nice, men fyfan vad hemskt det ser ut på skrivbordet.. Inte snyggt alls. Hoppas man kan möblera om det imorrn, jao om Jompa kmr tillbaka imorrn. Han och Gunnar fixade med Emils internetkabel, borrade hål i väggarna och sådär. Och sen fixa dem som sagt trådlöst internet till mig. Tog ju inte alls hela kvällen. Hahah, och jag var sjukt rollsugen! Vilket jag ännu är. Men är för trött för det.
Är lite småirriterad, eftersom jag inte alls trivs med hur det ser ut på skrivbordet. Hoppas verkligen vi kan ändra om det imorrn. Men förutom det så verkar det trådlösa internet iaf funka. Wiiie, tur det iaf.

Positivitet!

Jag ska på bio på onsdag! :D Wiiie, ska se "Michael Jackson -This is it!" med mamma, brur och Alex :) Mysigt värre ;P yeah. Ska bli riktigt roligt :) Och hoppas på att få jobba tisdag och onsdag :) *hoppas hoppas*
Btw så får jag massa beröm av Catja :) Visst vi är släkt, but still ;P Det känns bra iaf :) Roligt roligt. Satt i kassan i 3 timmar idag, med typ 5 minuters paus ;P hahah, det gick bra, men var lite småsaker som strula :P men så är det.

Idol var inte sådär jätte bra idag :O visst dem är bra, men det var ingen som var sådär riktigt wow :P men ahh, har ju ngr favoriter som MÅSTE gå vidare ;) ehehh 8) Man blir iaf lika ledsen när det går mot sitt slut :O omg, jag är idolberoende xD HAHHA, liksom veckans höjdpunkt 8) Skumt, men så är det ;P hahah! Nu ska jag iaf va social med folket som sitter i vardagsrummet. Yes.

In a good mood

Samtidigt som det är skönt att börja sent så är det lite segt. Dels för att man inte riktigt kan slappna av som man brukar, och dels för att man måste hålla lite mer koll på tiden. Men, men, skönt ändå att hinna med lite saker på morgonen :) Jao och förmiddagen.
Idag fick jag sällskap vid frukosten, av mamma, moster och pappa. Mysigt mysigt :) Sen har jag fixat lite på rollspelssidorna, samt sett ett avsnitt av Ugly Betty :) Ugly Betty äger jao! :D Men ahh, nu hoppas jag på att få rolla lite innan jag måste dra typ 10 över 2. Jobbar från 15-18 idag, och sen ska jag vara med Alex :) Vi ska väl spela och se på idol! :D wiie!

Och sen så ska jag passa på att säga att ni som inte känner Nadja, ni går miste om ngt. Underbart rolig och fyfan vad jag är glad att jag har dig! Inte bara för att du ställer upp hela tiden, utan helt enkelt för att du är bäst! :)



Älskar dig<3


:)

Okej, nu känns det lite bättre.

.

AHAhk5v4 vzb8nbh xncfhvt5pngiv6
om du tror att jag tänker höra av mig till dig så tror du fel. Det är du som får ta kontakt. Annars var det tydligen inte så viktigt.

Perfekt tid

Gick upp perfekt tid, halv 10. Perfa. Fast hade faktiskt varit vaken sen klockan ringde första gången halv 9. Men ahh, jag och Alex har nyss käkat frukost, och snart ska vi dra. Han ska hem, och jag ska till jobbet jao. I need money yes ;D hahah, jaaa jag kmr tjata om det ngr gånger ;P ni som känner mig vet ju att jag är en ganska så tjatig person ;P ehehe. Men ahh, nu ska jag dra. Bye.

Ris och Ros typ

Okej.. motsatsen till det förra inlägget.. HAHAH, här kmr allt negativt! Jag är skitarg på en viss person. För en gångs skull.. tänk efter innan du snackar! Dessutom har godisbutiken i v-by som jag typ e stammis hos höjt priset! :O plus att dem endast hade 4 olika sorters Marabou :O dem brukar ha typ.. MASSA jue! ehehe.. Och när jag ändå håller på kan jag lägga till det negativa jag nästan nämnde i det förra inlägget. Att rollspelandet kommer hamna i skymundan dem dagar jag jobbar. Och well, försöker man vara aktiv på två sidor så kmr det definitivt bli weird. Jag oroar mig över att min oaktivitet medans jag jobbar kmr dra ner aktiviteten på min sida helt. Det vill jag inte.

Men ahh, jag pallar inte att bara skriva deppsaker. Så ahh, det är alltid bra att vara med Alex. He´s the best! Den som ALLTID frågar om vi ska göra saker. Vilket ibland får mig att känna mig lite.. elak ibland då jag själv är ganska dålig på att fråga det. Men hur som helst är han bäst. Min allra bästa kompis som alltid får mig glad. Tror jag skrattar varenda gång jag är med han :) Yes, so it is.

Lyckan ler mot mig

Fyfan vad ALLT är bra just nu! Allt. Allt. Allt. Eller ahh nästan allt. Men dem små negativa sakerna tänker jag dissa i det här inlägget. Detta ska vara ett positivt inlägg, för fyfan vad jag är glad :D Först och främst.. Jag, Erika och Jessica har biljetter till Twilight + NewMoon kvällen! :D:D:D:D Fyfan vad jag längtar, duktiga Jessica som bokade dem! :) *bild snodd från jesscia*


Och sen.. så jobbade jag ju idag.. och omfg.. Jag har ett jobb! :D Från och med nu är jag vistidsanställd på Apoteket Örnen i Odenplan :D Jobbade från 9 - 18 idag. Det är kanske inte det bästa jobbet, men fyfan det är helt okej :D mer än helt okej. För det enda jag gör är att sitta i kassan, vilket är roligt ;D samt plocka fram varor ;P hahah, yeh till och med jag klarar det jue ;D hahahh 8) men ahh, det är dessutom riktigt sköna människor där :) Känns bra jao! And jao.. give me money :D HAHHA ;D *hyper här*.. Ska jobba imorrn också, från 12 - 18, och på fredag blir det jobb från 15 - 18. Peeeeeengar! :D Men ahh, nu ska jag va social med Alex som ska sova här idag :) Samt titta in på msn.. för moí måste snacka med Jessica och Erika 8) yes.

Tidigt

Som jag trodde så blev det inte många timmars sömn. Okej, det har varit värre, för 5,5 timmar är ändå godtagbart. Men jobbigt då man dagen innan sov typ 10 timmar. HAHAH, jao så är det. Nu ska jag hur som helst dricka upp min oboy, borsta tänderna och försöka få ordning på håret.. sen blir det till att dra.

Inlägg innan jag går och lägger mig

Jag är inte trött. Inte trött alls. hahha, det är inte direkt konstigt med tanke på att jag gått upp halv tolv och klockan elva dem senaste två dagarna. Men, men.. Imorrn ska jag upp kl 7, ska starta datorn det första jag gör, för jag ska boka biljeter till NewMoon till mig, Jessica och Erika! :D Wiiiiiiie! Fyfan vad det ska bli roligt! :) *längtar redan jao!* Men ahh, nu ska jag gå och läsa klart "När jag hör din röst", sen blir det till att försöka sova så fort man kan typ 8)
Godnatt folk.

I'll be fine


Morgonsovaren.

Det går inte så bra för mig att vakna tidigt 8) HAHHA, irriterande. Idag vaknade jag strax innan elva för att mamma väckte mig. Jippie, visst det är bättre än halv tolv.. but still -.-'
Men imorgon blir det annorlunda ;D Catja ringde nyss så jag ska hjälpa till och jobba på ett apotek i odenplan imorrn :P Börjar klockan nio jao :O usch usch, ska gå upp klockan 7 imorrn alltså :O HAHHA, hemska tanke ;D men aja, då kan jag iaf ställa om dygnsrytmen sen :D Plus att jag får pengar! :D


Men iaf.. elen var typ död imorse :O Vilket endast fick mig mer irriterad. Haha, men så jag såg på film med syster. Crocodile Dundee ;D HAHAH, den är rolig jao ;P Men ahh, nu ska jag fortsätta rolla här :D

This sucks

Jag borde gå och lägga mig.
Jag är inte trött.

Jag är hungrig men vill inte äta ngt den här tiden.
Jag är rollsugen men ingen är inne.

yeah, this sucks

Happy

Först och främst ska jag säga tack till Alex som jag fick en biobiljett av :D <3 Såå då slipper jag skrapa ihop pengar för att se NewMoon 8D *superlycklig* Åhh fan vad jag längtar tills den kmr! :D Håller på och läser boken nu igen :) Sååå bra jao!

Idag har man inte gjort så mkt. Alex kom hit och var social med mig och mina syskon :P Vi bakade kladdkaka och havrebollar, samt spelade spel :) Jaa och såg på film ;D mys mys. Sen har jag rollat en del också :) Mkt nice jao. Härlig lugn dag. Perfekt då man från och till lider av mensvärk. Usch för det jao.

Och jag vet, jag suger på att lägga in bilder. Men har typ inga som passar :O

Irriterad

Jag vaknade 11.36.. Jag hatar att vakna sent.
Det är bara sånt som stör mig i allmänhet.

Heee heee

Det var supermysigt igår och idag! :) Att vara med Alex och Kamilla kan aldrig bli fel! <3 Vi spelade massa gamecube, det var roligt! :D Samt var ute med Harry såklart och gosa med han en del :P Blev inget filmtittande, men det gjorde inget ;P Idag spela vi TP också, jag fick fan 3 pluppar :D *stolt*. Även om Alex och Kamilla fick alla ;D hahah, yes jag är inte lika smart som dem :) But so it is ;P

Såg iaf Public Enemies nu under kvällen :D Med Johnny Depp! Har velat se den jätte länge :O Så äntligen! :D Den var bra, riktigt bra! Dock.. så gilla jag inte slutet 8) Men, men :P Hur som helst så var den absolut sevärd! :)
Nu ska jag rolla lite mer med Tott, plus lyssna HÖG musik i hörlurarna :D sen blir det kanske film med syster och brur.

I´m like a bird

Snart ska vi gå hem till Alex :) Kamilla kommer typ kl 6! :D Känns som det var sjukt länge sen jag träffa henne! :O Men ikväll ska vi träffas :D och hon ska ha med sig Harry också :) Kamilla + vovve :D Jao och Alex! :D SUPER! Spel- och filmkväll, kmr bli mys! :)

Favoritlåtar just nu:
I´m like a bird med Nelly Furtado.
The way you make me feel med Michael Jackson.




I'm like a bird,
I'll only fly away

Morgonhumor

Jag, Alex och Sara typ smög oss in i mitt och brurs rum. Emil ligger och sover och vi sitter typ helt tysta.
Alex: "viskvisk" (jag hör inte vad han säger..)
Jag viskar: "va?"
Alex: "viskvisk ngt.."
Emil: "Alltså ni får prata.

HAHAH xD Som sagt, morgonhumor ;D

Wierdo

Ojojoj, jag har fan inte bloggat på typ.. länge :O dumma mig ;P haha, men har haft lite fullt upp typ :P I onsdags sov jag hos Alex och igår sov Rose här :P Och inte nog med det, nej idag ska Alex sova här, och imorrn ska jag och Kamilla sova hos han xD Hahah, översocial eller vad ;D

Btw så är jag glad nu :) Glad glad glad. Att prata löser saker jao! ;P Nu fryser jag, så ska säga till brur att stänga fönstret :O "bruuuur, kan du stänga fönstret? (A)" :D Hahha ;D I´m weird jao! Och nu ska jag rolla lite smått innan Alex kmr vid typ hel :)

Gick bra

Seg dag. ganska skönt ändå. Ringde Arbetsförmedlingen, det gick bra. Fick snacka med en jätte trevlig tjej så :) Sen att samtalet bröts mitt i för att telefonen inte hade ngr batterier kvar låtsas vi inte om xD hahah 8) Ahh, hon ringda iaf upp mig så det blev bra ;P

Ska dra till Alex typ.. nu. Så blir inget mer att skriva :P

So it is

Det första jag tänkte var att det var tur att jag bytte alla lösenord igår. Tyvärr, but that´s the ugly truth.

Dagen har varit halvbra och halvdålig. Att bråka med folk är aldrig roligt.
Brur bjöd mig och syster på lunch, det var gott! :) Tack för det.
Jag rensade kläderna, äntligen! Efter att dem legat framme i en stor hög i typ en vecka xD Bättre sent än aldrig heter det jue ;P
Mindre bra är att jag måste ringa arbetsförmedlingen någon dag. Har från idag tills på fredag på mig. Jobbigt. Men äsch, det är bara att ta tag i det. Ska göra det imorrn jao.

och jag vet, jag suger på att lägga upp bilder för tillfället :O får skärpa mig jao.

Hoppet är det sista som överger en

Glömde ju fan säga att jag och Rose skicka in ansökan till ett hunddagis också! Chansen att en av oss får jobb där är liten eftersom det lär vara en del som söker. Chansen att vi båda får det är yttepytte liten. Men att inte hoppas går inte. Så jag hoppas som fan! *Hoppas Hoppas Hoppas!*

Idag var det inte min dag

Jag blev arg/ledsen och besviken på en annars jätte söt person. Idag fick den personen mig argare än jag varit på mkt länge. Bra gjort, du får applåder för det.
Internet var absolut emot mig. Fast det funka iaf sen!
Jag suger på mylava och lyckades typ förstöra min rollspelsida ett tag där. Hahha, fast har lyckats få till det med färgerna lite nu iaf. Men lär eventuellt bli ngn ändring inom en snar framtid då jag orkar.

Men det absolut bästa med dagen.. var att få rolla! Åhh vad jag älskar det! <3

Idag var det inte min dag

Jag blev arg/ledsen och besviken på en annars jätte söt person. Idag fick den personen mig argare än jag varit på mkt länge. Bra gjort, du får applåder för det.
Internet var absolut emot mig. Fast det funka iaf sen!
Jag suger på mylava och lyckades typ förstöra min rollspelsida ett tag där. Hahha, fast har lyckats få till det med färgerna lite nu iaf. Men lär eventuellt bli ngn ändring inom en snar framtid då jag orkar.

Men det absolut bästa med dagen.. var att få rolla! Åhh vad jag älskar det! <3

Sociala

faktiskt så har jag blivit mycket socialare med mina syskon på senaste tiden. Mest med brur, men just nu också en del med syster. Troligtvis för att hon för tillfället är hemma med brutet ben 8) Hahah ;P Haltalotta som vi alla typ kallar henne :D Brur och jag har blivit mer sociala mot varann sen jag gick ur gymnasiet. Båda är hemma och typ arbetslösa så ;D Okej, han jobbar ju ibland :) Men inte jag :O Jag suger xD HAHha 8) ehehhe. Ahh men det är iaf roligt :) Känns bra att vi är sociala och umgås. Mkt bra jao!

Jag och Alex tog oss nyss en liten promenad till lilla affärn på Råcksta torg. Hahah, den suger :D Men iaf, det var härligt att komma ut lite. Och choklad är gott ;P synd att den tog slut så fort bara :/ Men nu åpalnerar vi typ att gå ut igen.. HAhah, vi är chokladsugna :D mohahha xD

I´m a champion

Lyssnar på Agnes låt Champion, och därmed rubriken ;P ahahha 8) Iaf, dagen har varit mysig. Lugn och slapp. Precis såna dagar som kan vara sådär riktigt sköna :) Jag är HUR rollsugen som helst just nu! Men ska inte göra något med sidan förrän imorrnkväll. Då ska det börja fixas! :) Ser fram emot att börja rolla igen jao! :D

Egentligen har jag väl inte så mkt att skriva, och inte tänker jag skriva bara för skrivandets skull. Eller okej, det är ju det man gör för det mesta ;D men ahh.. ahhaha! Iaf, ska lägga in en bild :)

Vi behöver inte göra så mkt, men det är alltid härligt att bara va med dig :)
Best Friends Forever jao! <3

Hold on

Lördagar är mys. Man känner sig inte lika onyttig om man äter godsaker på en lördag :O AHHA, typ weird ja. Men jag tkr iaf det känns så ;D plus att det kan gå bra filmer ibland, och att lördagar alltid varit den där lediga dagen under tiden då man gick i skolan ;P Iaf, gårdagen var mysig. Vi gjorde inte så mkt, utan slappade bara som vanligt. Samt tog oss en tur till Coop för att köpa lite ingredienser till en paj :D Det var meningen att vi skulle baka, men Alexs mamma orkade inte vänta medans vi såg på idol xD hahah 8) Btw.. Calle och Tove var bäst igår :) Dem flesta var inte bra alls :O Jaa okej, Erik var ju bra som alltid! :) Fast han hade typ den tråkigaste låten av alla xD hahaha 8)

Nu gör vi inte mkt, sitter här i mitt och brurs rum och slappar :P Snart ska vi spela allihopa :) Ska försöka kika in idolernas bloggar också xD Bara för skojs skull 8) jaa.. om jag nu hittar dem ;P HAHA, okej det var skitenkelt :)

Irritation

Varför ska det alltid sega när man bara ska skriva ett kort och snabbt inlägg?.. HAHA, bra fråga.
Iaf, jag är lite irriterad på lite folk. Olika personer av olika anledningar. Men skitsamma. Som vanligt så släpper jag det och låtsas som inget. Det blir typ bäst så. Jao. Och nu vet jag iaf hur jag ska göra med rollspelandet, så det känns bra. Bara man får sätta igång med det så fort som möjligt :)

Men nu håller jag fan på att somna här. Ska plocka in lite kläder i garderoben.. och sen sova! Godnatt.

Aj då

Så vi fick internet till våra datorer igår :) Fast det slutade fungera efter typ en halvtimme :O Elakt! 8) hahah, men nu funkar det iaf. Wiiiie :D Alex kom hit igår också, hjälpte oss att packa upp lite saker och så :P
Jag och brur fick laga mat själva igår eftersom pappa jobbade, och mamma och syster var inne på akuten. Syster bröt nämligen foten igår :( Så hon är lite invalid nu :O Stackarn. Man mådde dåligt igår när hon hade så ont. Är iaf lite bättre idag så :) och vi hjälper henne så gott vi kan :P Både med att hämta saker och skämta om saker xD ahhahah 8) Vi har sett på film och spelat wii hela dagen jao. Och nu sitter vi fyra pers i mitt och brurs rum. Alex är nämligen här idag med :D

Imorrn ska jag sova hos Alex, vi ska se på idol och ha det mys :) Sen på lördag ska han sova här så det blir roligt! :D Stackarn blir utkastad hemifrån eftersom hans syster ska ha tjejmiddag ;D hahah 8) Men ahh, jag har typ inget mer att skriva om.. så kmr lite bilder :P

Gamla lägenheten, dagen innan vi flytta

Nya lägenheten

Ahh bilderna är ju inte direkt bra.. men är ju tagna med min superbra kamera så xD

Biosoffa

Vi har fortfarande bara en dator med internet, därav den sega uppdateringen ;D Brukar ju annars skriva typ 2-3 inlägg per dag :P Men det blir iaf ett per dag nu så det är bättre än inget ;) Iaf, min data funkar inte alls just nu. För min kabel som ska sitta i elutaget är borta o.0 Var riktigt irriterad över det igår, men Nadja sa att hon hittat en helt ny kabel så snart kan jag iaf starta datorn! :D Samt att jag tror att vi ska fixa internet till alla datorer idag :) Så msn ikväll da :D wiiiie, hoppas :)

Iaf, igår kom vår nya soffa. En biosoffa :O Skitcool! Jätte skön att sitta i också :) Brur och jag kämpade på med att bära upp delarna uppför alla trapporna. Ibland suger det att inte ha hiss ;D hahah. Ahh fast han som kom med soffan hjälpte till med 2 delar, av 5. Så jag slapp då xD Bra jobbat brur iaf! :)
Jag hängde med mamma och Nadja på morgonen också, vi hämtade nycklar, åkte till mormor för att lämna lite tvätt (eftersom vår tvättmaskin inte är inkopplad än), samt åkte och handla på coop. Sen åkte dem vidare för att städa gamla lägenheten och jag var social med brur. Spelade wii och såg på film sen också :)
Träffade Jimmy i v-by sen också, var riktigt roligt att träffas och snacka om gamla minnen från söderberga (även om dem inte var många), och om lite allt möjligt. Mkt roligt att ses igen jao! :)

På kvällen hyrde vi film och hade lite familjekväll typ :) Ahh vi kan se på film, men utöver det så fungerar inte tvn. Dern 20:e ska en snubbe komma från comhem och kika vad det är för fel. Gör inte mig så jätte mkt.. Det enda jag ser på tv är idol, och det kan man ändå se på internet :P Men lite synd om dem andra som brukar se på tv mer än jag gör :P


Nu fungerar iaf hemtelefonen, och Nadja och mamma håller på att möblera om i vardagsrummet. Spännade :) Ska joina dem nu, orkar inte hämta minneskortet från kameran, så bilder kmr när jag fått igång min dator, samt fått internet till den dåra ;D


"Ett helt jävla skåp med hundar..!"

Vi har iaf internet på en av datorerna. Då är det bara 3 till som ska ha. Hahah 8) Men ahh, tänkte berätta lite om gårdagen. Det var i princip fullt ös hela dagen. Ja förutom på morgonen/förmiddagen då jag, mamma och Nadja flydde från lägenheten till den nya för att ta emot kartongerna när flyttgubbarna kom. Vi fick dock vänta i typ hundra år.. Hahah 8) segt var det, eftersom vi bara satt och vänta. Men sen kom dem med kartongerna.. och fyfan vad kartonger det var! Tog ju aldrig slut xD hahahha 8)
Det blev en väldigt nyttig dag då vi käka lunch på donken och sen pizza till middag xD HAhah, men är det kaos så är det :P Men hur som helst så tillbringade vi hela dagen igår till att packa upp, möblera och försöka få ordning i lägenheten. Den är fin, väldigt fin jao, men fyfan vad kallt det är! :O Telefonerna strular och tvn funkar inte än, vi har som sagt bara fått igång internet på en dator och det står kartonger lite överallt :P Men fortsätter vi i det här tempot så är kartongerna snart borta :) Och fyfan vad hundar jag har! :O Hittade kartong efter kartong med massa hundar i. HAHha 8) Men dem åker ner i förrådet, för jag får inte plats med alla :P Har ngr favoriter uppe i en hylla, men det får räcka :P
Roligast under dagen var ju när brur min skicka ett sms till mig där han skrev vad en av flyttgubbarna hade sagt när dem gick in i mitt rum för att tömma det.. "Ett helt jävla skpå med hundar..!" HAHHAH, och ändå var en massa nerpackade redan 8) HAHHA, det var roligt ;D

Soffan ska komma idag sen också :) En svart en, som jag ska provsitta så fort den kmr innanför dörren xD ahahha 8) mhm yeah right, så kan dem andra ställa den på plats samtidigt som jag sitter i den xD heheh, 8) Senare idag ska jag träffa Jimmy också :) Har inte träffat han sen.. jag gick i typ.. ettan? :O Ska bli roligt att ses :) Kmr eventuellt lite bilder ikväll eller ngt ;)


Kaos

Just nu är det kaos. I lägenheten. I min hjärna. I hela mitt inre. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen här. Men försöker andas och inte tänka för mkt. Jag vill inte tänka, för jag vet exakt vilka tankar som dyker upp då. Allt negativt förvisas, och allt positivt får lyftas fram. På det sättet mår man bättre. Men det är inte alltid lätt att hitta det positiva.. eftersom det negativa har en tendens att tränga sig fram. Men inte nu. Nej jag tar det en annan dag. Och där slutar vi på det ämnet.

Nu till bra saker.. Jag har spotify! :D Äntligen!<3 Tack vare Tebbs och Tess typ :) Det säger vi tack för! <3 Annars fick jag höra av Nadja idag att Roger ordnat en inbjudan till mig.. jävligt snällt av han! :D Tack tack endå :) Och jag hade mer bra saker.. men glömde bort dem. HAHAH! eftersom FITTSPOTIFY DAMPAR! EFTERSOM JAG OCH ROSE KMR VARA PANKA I TYP HUNDRA ÅR NU!! EFTERSOM JAG ÄR TRÖTT SOM SATAN! EFTERSOM JAG inte VILL FLYTTA JUST NU! så, tack och hej just nu vill jag inte göra ngt annat än kasta ut datan genom fönstret :)
godnatt.

Servett!

Okej, jag orkade aldrig skriva ngt igår om vår lilla utflykt till och från flygplatsen. Inte heller orkar jag det nu då jag börjar bli riktigt trött här. Blir ju till att gå upp tidigt imorrn så vi kmr hem i tid. Men hur som helst så gick det helt okej imorse med alla hundarna. Dem gnällde lite och så, men var faktiskt duktiga! :) Sen att vattnet hade fryst var ju lite jobbigt, eftersom jag fick springa runt och leta efter vattendunkar. Fast hittade dem ganska fort så då gick det jue bra ;) Efter vi hade gjort allt vi skulle göra så gick vi därifrån, och fyfan vad hundarna började yla :O Haha, alltså dem får göra det under ngn minut efter att man gått därifrån på morgonen, sen ska det vara knäpptyst igen. Jag tror aldrig jag hört dem låta sådär mkt xD började undra ifall vi ens skulle få tyst på dem ;D Men jao det fick vi :) Så kort och gott.. det gick bra imorse! :)

Bilresan till farmor gick också bra, vi lyssnade på musik och gjorde vårt bästa för att inte spilla kaksmulor eller chips i bilen xD Hahah, yes vi lever farligt ;D ahhaha! 8) Väl hos farmor så hjälpte jag henne med lite småsaker, och sen har vi inte gjort så mkt mer än slappat. Ganska skönt faktiskt. Jao och så åt vi tacos till middag! :D <3 mums! Och efterrätt blev glass med jordgubbar :) Jag sa till farmor att hon borde lära Amisa att slicka rent hennes haka genom att säga "servett", så det började hon öva på då xD ahah! ;P Men ahh, nu ska jag ladda farmors kamera, sen vara lite mer social innan det blir till att krypa i säng.

Snäll

Snäll som man är så ska man hänga med Rose då hon hämtar John från flygplatsen. Det betyder att jag missar idol :( Men som tur är finns ju internet ;D så ska kika ikväll när vi kmr tillbaka :) Jao.
Men vi ska typ åka nu, så hinner inte skriva mer. Jao plus att jag för tillfället inte kmr på ngt att skriva om xD

Fredag hela veckan

Kom precis in efter att ha borstat och klippt klorna på typ alla hundarna 8) Okej, vi skulle bara klippa sporrarna på hundarna, och det var inte många som hade sporrar så :P Sen var det inte alla som fällde heller, men vi var iaf inne hos alla :) Sötvovvar<3
Så det är sista dagen här idag. Tråkigt, men ska samtidigt bli lite skönt att komma hem så man kan "ta farväl" av lägenheten och sen vänja sig vid den nya lägenheten. haha 8) Ahh, och vi åker jue inte förrän imorrn. Ska ju ge vovvarna mat på morgonen så :) Men nu ska vi se film iaf! Jao om datan nu tillåter det.. :O

Jag <3 The Silent Way

Mysig dag. Precis som alla andra här uppe :) Vi tränade vovvarna idag också, och det var roligt! Härligt att sitta på fyrhjulingen bakom typ 20 hundar. Även om man fick lite.. träsmak i baken ibland xD hahah 8) Men i det stora hela är det riktigt mysigt jao!

Jaaa idag har vi inte gjort så mkt. Vi har sett på Madagaskar, ett och två. Hahha, fyfan dem är roliga ;D Sen så var vi inne hos valparna och pussa lite på dem. Samt lät dem springa lite i stora hundgården. Jao och vi hade med oss Fjodor dit också eftersom han ibland får för sig att hoppa över staketet runt tomten om inte Catte är där (vilket hon inte var då hon och Kenneth var i Storuman). Fjodor var iaf snäll mot valparna :) och hundarna var tysta så som dem ska vara. Duktiga! :)
Vi blev bjudna på middag igen, fisksoppa med massa olika grönsaker i typ. Tvingade i mig ngr, men åt mest av det goda brödet som var till ;P Sen såg vi på vår praktikfilm igen så att Kenneth skulle se den ;D Han tkt nog att scenen om honom var lite småpinsam, men annars tror jag han tkt den var mysig :)
Nu är det snart idol, wiiie, och jag hoppas få se det med Rose idag :) Johan får INTE ringa och störa :O så slår jag han :) mohahah 8) Men ahh, vi ska fetta upp oss lite som vanligt ;D

NU börjar idol! :D

The Heart never lies

Just nu lever jag i en drömvärld. Här uppe försvinner allt som annars bekymrar en. Bekymmer finns inte här. Då är det såklart inte så konstigt att man typ aldrig vill åka härifrån. Jag trivs på många platser.. hemma, hos kompisar, hos farmor.. men det är nog här jag trivs mest. Dock har jag ju alla kompisar där hemma, samt den där.. inställningen att sthlm är bäst. Man har tillgång till allt. Det är bara att sätta sig på t-banan eller bussen eller pendeln. Jao i Sthlm finns typ allt.
Men att bara dra lite kläder över huvudet, i med fötterna i skorna och sen gå ut till alla underbara hundar är underbart. Att pussa på dem, leka med dem och till och med att tillrättavisa dem. Jag skulle vilja leva som Catte och Kenneth. Med en stor mängd hundar att ta hand om varenda dag. Att jobba med det man älskar är en dröm. Och jag önskar att jag någon gång får göra just det.

RSS 2.0