Biosoffa

Vi har fortfarande bara en dator med internet, därav den sega uppdateringen ;D Brukar ju annars skriva typ 2-3 inlägg per dag :P Men det blir iaf ett per dag nu så det är bättre än inget ;) Iaf, min data funkar inte alls just nu. För min kabel som ska sitta i elutaget är borta o.0 Var riktigt irriterad över det igår, men Nadja sa att hon hittat en helt ny kabel så snart kan jag iaf starta datorn! :D Samt att jag tror att vi ska fixa internet till alla datorer idag :) Så msn ikväll da :D wiiiie, hoppas :)

Iaf, igår kom vår nya soffa. En biosoffa :O Skitcool! Jätte skön att sitta i också :) Brur och jag kämpade på med att bära upp delarna uppför alla trapporna. Ibland suger det att inte ha hiss ;D hahah. Ahh fast han som kom med soffan hjälpte till med 2 delar, av 5. Så jag slapp då xD Bra jobbat brur iaf! :)
Jag hängde med mamma och Nadja på morgonen också, vi hämtade nycklar, åkte till mormor för att lämna lite tvätt (eftersom vår tvättmaskin inte är inkopplad än), samt åkte och handla på coop. Sen åkte dem vidare för att städa gamla lägenheten och jag var social med brur. Spelade wii och såg på film sen också :)
Träffade Jimmy i v-by sen också, var riktigt roligt att träffas och snacka om gamla minnen från söderberga (även om dem inte var många), och om lite allt möjligt. Mkt roligt att ses igen jao! :)

På kvällen hyrde vi film och hade lite familjekväll typ :) Ahh vi kan se på film, men utöver det så fungerar inte tvn. Dern 20:e ska en snubbe komma från comhem och kika vad det är för fel. Gör inte mig så jätte mkt.. Det enda jag ser på tv är idol, och det kan man ändå se på internet :P Men lite synd om dem andra som brukar se på tv mer än jag gör :P


Nu fungerar iaf hemtelefonen, och Nadja och mamma håller på att möblera om i vardagsrummet. Spännade :) Ska joina dem nu, orkar inte hämta minneskortet från kameran, så bilder kmr när jag fått igång min dator, samt fått internet till den dåra ;D


Kommentarer
Postat av: jessan

biokväll hos sandy!

2009-10-07 @ 15:08:42
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Nadja

Sa ju att jag skulle fixa datorn till dig/er idag ;) kram <3

2009-10-07 @ 18:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0