En till liten lista

* Fredrik svarade iaf till slut :)
* Nena är hämtad av Alex nu så har återigen bara min egna hund! ;P
* Imorrn är det jobb igen, kmr kännas konstigt.
* Jag har fortfarande den där gnagande känslan inom mig, hoppas den kan försvinna imorrn..
* Just nu är jag onyttig och äter chips och dricker cola..
* Är fan ett under att jag inte är smällfet ;O heheh.
* Ser faktiskt fram emot att Vovva ska få börja på dagis, även om det är lite läskigt också xD heheh.
* Rollspelandet verkar gå mot sitt slut, men jag har inte ens tid till att känna mig ledsen över det.
* Jag har packat ner lite saker.. men har inte gått med ngt till Nadja än.
* Får lov att göra det imorrn istället :P
* Kmr säkert kännas konstigt att bo hos Nadja sen, när man har vant sig vid att det alltid är folk här..
* Kmr samtidigt bli skönt att få va lite mer själv, samtidigt som jag har väldigt nära till familjen! :)
* Nej fan nu ska jag se på Buffy och så äre väl sängdags snart också ;O

en lista..

* Jag ändrade headern så nu är jag mkt mer nöjd med den :)
* Hundarna har röjt lite här hemma, bra att dem roar sig!
* Har dammsugit och ska om ett tag packa saker som ska hem till Nadja
* Fick ett telefonsamtal från Fredriks mor som är orolig då han inte hört av sig på hela dagen, så kan fan inte hjälpa att själv bli orolig ;O
* Har ont i huvudet men tänker trots detta ägna mig åt att se på lite fler buffy avsnitt! Spike har kmt in i serien nu!

* Jag hittade camen! hahah ;P

ny header

Är ganska nöjd med nya headern, dock vettefan om jag gillar den svarta ramen runt den.. tkr det ser så konstigt ut ;O såå ahh, kanske kmr ändra det senare, men nu får det va så här tills vidare :P maha.

MVG till båda hundarna :)

Gick skitbra att åka t-bana med båda hundarna (Rebelle la sig till och med ner även denna gång! :D), och om man bortser från ngr små skall från Nena och lite rädsla då en cykel sladdade från Rebelle så gick det hur jävla bra som helst! Båda hundarna skötte sig sjukt bra under vår lilla utflykt :) Duktiga dem! Nu är dem iaf helt slut, och inte är det så konstigt efter att ha varit i rastgården och sen haft picknick med mig och Nicolina ;D hon hade med sig sin lilla Lolli också, en norwich terrier :P Funka asbra med tjejerna :) Bra avslut på semestern! Även om dagen inte är slut än. Nej resterande tiden av dagen ska jag spendera till att ta det lite lugnt nu (jag är fan också slut efter vår lilla utflykt xD) och sen ska det packas så jag kan fortsätta med flyttningen hem till Nadja :)

Today I don’t feel like doing anything

Sista dagen på semestern. Helt sjukt. Jag har egentligen inte lust till ngt, men har massa småsaker jag ska göra. Ska med hundarna (passar Nena idag som en tjänst till Alex) till dagiset så dem får springa av sig lite. Sedan ska vi åka t-bana till thorhildsplan där jag ska träffa Nicolina för en liten picknick! Vet dock inte vad jag ska ha med mig då jag inte hinner/kan handla ngt, och vi har typ inget hemma ;O hmm.. det blir nog bra.
Senare ska jag packa ner massa saker, för ikväll när Alex hämtat Nena så ska jag gå över med lite saker dit. Vet inte om jag skrivit det men ska ju bo hos Nadja :P Tror det kmr bli riktigt nice! :D

Annars då? Joda det är väl bra. I guess. Igår träffade jag Alex, och efter att inte ha pratat med han på typ hela sommaren så var det väl roligt att få träffa honom och prata med han. Även om jag känner det som om det som egentligen behövdes bli sagt aldrig kom ut. Men det är så det är när det gäller mig. Att prata om saker är något jag är väldigt dålig på. Det kmr aldrig bli som det har varit, och jag vet att det är stor skillnad på förr och nu. Huvudsaken är väl iaf att jag inte mår dåligt av det, och det gör jag inte. Jag har gått vidare. Jag klarar det.
Vi spelade iaf lite wii med brur och pappa, ahh och så var jag och brur med hundarna (Alex passa Nena och Pontus) på dagiset så dem fick springa av sig medans Alex åkte hem för att ta hand om sin tvätt.


Samtidigt, angående en annan sak, en annan person, så känns det som om jag förstört ngt som kändes så bra. Jag har en oro inom mig som gnager, och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Jag är rädd, och hatar att va det.

Hunden min

Promenaden till mormor gick bra med vovva. Jag måste dock tänka på att kräva lite mer uppmärksamhet ifrån henne när vi går :P Väl hos mormor var hon lite orolig ett tag, tror det berodde på att halva "flocken" var nedanför altanen och plockade körsbär, medan andra halvan satt uppe på altanen :P Jag satte henne ner och krävde att hon skulle lugna ner sig lite innan vi gick ner och gjorde bärplockarna sällskap en liten stund, och sedan lekte vi lite och tränade så smått på tomten innan vi återvände till altanen. Då var hon lugnare, så det var bra :)
Blev bilåkande hem, och då vi ännu inte fått buren fixad så får hon sitta fram på golvet :P Jag har ju fått bära in henne i bilen tidigare, men idag så satte jag mig ner, och så klev hon in med frambenen själv iaf! :D duktiga vovva! :) Så imorrn om tiden räcker till (jag hinner inte riktigt idag och tänker inte stressa med det) så ska vi prova på att åka buss :P spännande spännande!

om igår och planerna för dagen

Blev inget bloggande igår :P Först så gick jag inte upp förrän vid halv 11 (mamma var snäll och tog ut vovva på en liten kissrunda när hon kom hem från jobbet :D), och sen så kändes det som om jag hade saker att göra hela dagen. Fastän jag typ inte gjorde ngnting alls ;D Försökte fixa en ny header till bloggen, men blev aldrig klar (vet inte om jag gillar den eller inte än..) då brur min kom hit och jag ville va social :P Ahh och innan så mötte jag Nadja och Tonie i v-by då jag skulle köpa mjölk, och dem följde sen med hem till oss för fika. Pippin var här också, och han köpte mat till oss från blackebergs grillen som brur min bjöd oss på :) det var gott jao!
Blev en kvällspromenad med vovva tillsammans med Nadja som sen följde med hit igen och var lite social. Men in black 2 gick på tv sen också så glodde på den. Ahh och så spelade brur och jag lite wii :) Det var min dag igår. Slapp men samtidigt med massa småsaker att göra. Skönt!

Idag blir det väl en mer fullspäckad dag :P Har redan varit ute med vovva två gånger, eftersom det blir en kisspromenad direkt när man går upp, och sen får hon frukost och så brukar hon vilja bajsa, så då gick vi igen. Men idag ville hon inte bajsa x) så kan det va. Då får hon väl bajsa sen då :P hahah. Hon är väldigt duktig på att hålla sig, och gör nästan aldrig inne! :) Den gången man får va snabbast (när det är störst chans att hon sätter sig inne) är på morgonen direkt när man vaknat :P
Men iaf, idag ska vi gå hem till mormor ngr stycken, så blir en härlig långpromenad för Rebelle då! :) Ska va ärlig och säga att jag slarvat med det denna vecka, men försöker iaf ha henne lös minst en gång per dag så hon får springa iaf :P ahh och så leker vi, hon är så jävla rolig att leka med ute! :D Enda nackdelen är väl att jag har så dålig kondis xD hahha. Det får vi se till att ändra på ;) hahha.

Senare idag ska jag se om jag hinner med att försöka åka buss med henne. Vet inte hur hon kmr reagera, men har en känsla av att jag kmr få bära in henne i bussen ;O men, men.. det är dags att börja med det snart! Okej att man klarar sig bra med att hon kan åka t-bana, men samtidigt är det ju väldigt viktigt att hon kan åka buss också :P väldigt viktigt! Ahh helst ska hon ju kunna följa med på allt ;D jaa kanske inte en krogrunda xD hahah. Vilket btw påminner mig om att jag ska skriva att det blir utgång ikväll också :) Snälla mamma ställer upp och är hundvakt. Känns ibland som att jag låter folk va hundvakt ganska ofta, men anser samtidigt att det är viktigt att man lever livet även om man har hund :P självklart blire ju lättare nu när hon åker t-bana om jag ska hem till kompisar, ahh samt sen när hon är med mig på dagis hela dagarna :P blir ju en tid av inskolning först så hon får tid till att vänja sig vid den stökiga dagismiljön ;D tur jag har syster då som hjälper mig att hämta henne så hon bara går 3 timmar första dagarna :) Första dagen på dagis för vovva blir iaf troligtvis på torsdag :P är lite strul mån-ons då syster ska göra massa saker. Men har hundvakt så :P Dessutom skulle det börja en ny hund på måndag så är väl ganska bra att det inte blir två nya hundar samma dag x)

Men okej, jag är grymt hungrig nu så ska fixa frukost och se på senaste avsnitten av so you think you can dance! :D

dyrt

Blev ingen jättestor skillnad i huvudet, men är iaf nöjd. Ja förutom att det typ brinner i hårbotten på mig ;O Min känsliga hårbotten mådde inte bra av detta, för hon som klippte mig lyckades typ tortera mig med sin kam. Kändes inte lika mkt då, men just nu.. ja inte fan är det skönt. Får hoppas det går över snart, annars kmr jag bli galen 0.o

håret ska få sig en behandling

Oj jävlar vad jag uppdaterar idag! ;D Fyra inlägg redan! eller okej, med detta blir det fem stycken ;) maha. Har nyss bokat klipptid, så idag klockan 16.30 ska jag klippa mig! :) Har väl egentligen inte råd med det, men vafan ;D hahha. Vettefan hur jag vill klippa mig egentligen.. men ahh det blir nog bra :P och så lär väl frisören klaga över mitt hår.. har ju utväxt så det skriker om det xD hahah. Fast Nadja ska jag hjälpa mig färga det imorrn, så förhoppningsvis blir det ju bättre då :) maha. Men ahh, nu ska jag faktiskt kika lite frisyrer på google, sen ska jag duscha :P kanske kmr ännu ett inlägg senare, ja vem vet ;) hahah.

utväxten syns kanske inte så tydligt där, men ahh fyfan vad det ser ut :P hahha.

ngr bilder från Kolmården




Björn, Dhole och så Delfin! :) enda djuren jag tog kort på med mobilen ;P

stadshund ;)

Kom nyss hem efter en sväng ute med Vovva. Först mötte vi Nadja och Tonie och fikade i v-by. Rebelle hade väldigt mkt att titta på men la sig faktiskt ner en liten, liten stund efter vi suttit i typ en kvart :P bra det!

Vi skiljdes åt och jag och Rebelle fortsatte till t-banan. Hade planerat att åka till alvik (9 stationer) och sen vända, men då det i stora mossen satte sig en kille vid mig och vi börja prata lite om hundar (stackarn hade fått avliva sin hund igår :( usch för det!) så åkte jag en station längre till kristineberg ;D Vovva var lite nervös och tittig och stod upp hela vägen, och då vi klev av i Kristineberg vart det väldigt mkt med stora bilvägen intill. Dock tkt jag hon var hur duktig som helst, även om hon var lite orolig. Vi gick iaf på t-banan hemåt, och efter bara typ en eller två stationer så la hon sig faktiskt ner! :D Blev superglad, eftersom det ändå är ett tecken på att hon kunde slappna av iaf lite :) Min duktiga lilla hund!<3 Tror btw jag ska försöka åka in till dagiset på typ söndag, mest för att hon ska få känna på att åka långt, men också för att få en chans att titta till dagiset innan hon börjar där nästa vecka ;P får dock se om jag orkar det på söndag, och i så fall ska jag väl prata med chefen min först också så det är lugnt ;P hahha. Hur som helst så är jag hur glad som helst just nu :) Och jaa, jag har väl inte sagt det, men i augusti börjar jag och Vovva en vardagslydnadskurs också! :D Kmr bli riktigt roligt! :)


Kolmården

Blev Kolmården med pappa, syster, Nadja och Tonie igår :) Var roligt, och trots att man gått där så många gånger så är det en mysfaktor att vandra runt och titta på alla djuren. Dessutom så var vi ju tvungna att prova den nya linbanan dem skaffat sig som går över safarit, och well där kan vi snacka om kö ;O vi stod i kö strax över en timme, och jaa det var grymt segt! Dessutom skulle jag väl inte direkt säga att det var värt det, även om det var lite mysigt att åka linbana över safarit där man tidigare körde bil igenom. Var roligt, men så inte värt att stå i kö en timme för det. hahah 8)

Blir inga bilder i detta inlägg, för Tonie har min kamera och just nu ligger mobilen min på laddning så orkar inte föra över dem få bilder jag tog med den :P

Igår slogs jag ner av en förkylning också, så var helt död när vi kom hem från Kolmården ;O idag mår jag iaf bättre, även om näsan min säkerligen försöker efterlikna rudolf med röda mulen.. hahha ;D Känner mig iaf bättre idag, och tur är väl det eftersom jag ska träffa Nadja och va social, samt åka t-bana med hunden min, och ikväll kmr Fredrik hit också! :D Var iaf skönt att få sova imorse, för syster min var snäll och gick ut med Vovva vid typ halv 7-7, hon åkte till farmor imorse :P Jag vill också! ;O men får hålla mig här hemma och va social med fint folk här nere istället ;P det är inte dåligt det heller :) hahha.

Jag ångra mig, fick bli en bild på Vovva :) <3

Bilder från Göteborg











GÖTEBORG

Jaaa min uppdatering har ju var sämst nu när jag varit i Gbg ;P hade inget internet på hotellet, eller ahh.. man kunde köpa, men inte fan tänkte jag göra det :P hade ju kunnat uppdaterat via mobilen, men orkade aldrig ;D så jaa, ni fick helt enkelt klara er utan uppdatering ngr dagar ;)

Iaf, har haft det så GRYMT jävla bra! Var lite småtjafs som i mina ögon var helt onödiga, men ahh antar det blir så när man umgås väldigt mkt och dessutom är väldigt olika individer. Men skitsamma, har haft det asroligt, och tänkte väl dela med mig av iaf lite ;P

På onsdagen sov ju jag och Jenny hos Malin, och vi var i stallet och red en sväng och tog det lite lugnt framför sex and the city filmen ;)

Hela torsdagen gick ju åt till att ta sig ner till Göteborg ;O eftersom vi kom iväg senare än vi tänkt då Oliwer blev dålig ;O men vi hann iaf med en tur till Ullared där det spenderades för mkt pengar ;D hahah. Ahh och så ösregna det när vi skulle till bilen.. som låg på andra sidan parkeringen.. så ja, vi var blöta x) hahha.
Kmr inte riktigt ihåg när vi var framme i Gbg, men vi hann iaf inte med så mkt utan titta bara lite på film innan vi somna. Ahh kan ju också lägga till att vi åt på McDonalds både till lunch och middag ;O.. hahah.

På fredagen tog vi sovmorgon, och sedan spenderade vi i princip hela dagen till att shoppa ;D dyyyyyyrt kan jag säga att det blev x) subway till lunch blev det också :P Sen på kvällen gick vi ut och åt (enda ordentliga maten på hela Gbgresan ;D), och sen vart det en failad utgång eftersom vi för det första inte visste vart vi skulle, sen var klockan redan ganska mkt, och så hade jag grymt ont i huvudet och Malin hade skavsår. Jaa ni hör ju själva hur det låter xD återvände istället till hotellet ganska snabbt :P

Lördagen tillbringade vi på Liseberg! Där vi åkte flumride, kållerado, lisebergsbanan och med mera ;D jag och Jenny gick också in på spökhuset, där jag typ dog xD hahha. Grymt rolig dag var det! :) På eftermiddagen dök Sandra upp, vi åt middag på burger king och på kvällen blev det utgång! En superlyckad sådan! Vi hängde på ngr killar (eller sen blev det en för han blev typ dissad av sina kompisar xD) till ngn bar där vi föra lite (ahh vi hade ju redan förat på hotellet men ahh ;D) och sedan drog vi vidare till en nattklubb där vi dansa hur mkt som helst! :D sen vart det taxi hem också med en superrolig chaufför. ahh jag kan inte säga mer än att kvällen ägde!

På söndagen var vi lite sega, så blev en rejäl sovmorgon innan vi tog oss en tur till Frölunda torg för att kika runt lite i ngr affärer, typ umgås lite och bara ta det lugnt. Blev Subway till lunch och sedan tog vi oss tillbaka till hotellet, vinkade av Sandra som åkte hem igen, och tog oss en liten halv-powernap innan det blev dags att ge sig av till slottsskogsvallen för Roxette konserten! :) Det blev en hel del väntan, vilket var ganska jobbigt, men fy fan vad roligt det var sen när det drog igång! :D Blev flummigt med maten och efter konserten var vi grymt jävla hungriga, och eftersom allt typ var stängt så blev det burger king innan det blev till att sova x)

Idag gick vi upp och typ gjorde oss iordning innan vi packade allt och checkade ut från hotellet. Sen blev det ett kort stopp vid New Yorker i Frölunda torg där det inhandlades lite mer kläder :) sedan gav vi oss av hemåt. Eller ahh, först blev det ett stopp vid typ skara där vi hälsade på Malins gamla ridlärare och hälsa på ngr hästar och deras föl :P Senare när vi stannade för att äta så mötte vi ngr från ösmo som Malin känner, och det roliga var ju att det var tre stycken, varav två (om jag förstod det rätt) hade varsin collie! :D.. från Gemdales kennel! och dem var på väg till lägret :O hahha satan vad jag hade velat va med på det :O men jag och Rebelle har mkt kvar att lära, men vi satsar definitivt på nästa år! ;) ahh sen är det ju lite roande att jag och Vovva typ är kändisar i korthårs kretsar ;D hahha. Ahh på grund av vår kaotiska början :P Var iaf roligt att träffa dem, eller ahh er, om ni läser detta inlägg! :)

Väl hemma blev Bebis så glad att hon kissade på sig när hon hälsa på mig ;D sötVovva! <3 Har lekt och myst massa med henne, och satan vad hon blivit stor :O hahha :P Käkade nyss middag (ahh för en halvtimme sen) och ser nu på so you think you can dance. Borde väl egentligen fixa klart min säng och gå och lägga mig, för imorrn är det kolmården som gäller! :) typ enda dagen pappa är ledig ;D hahha. Så kan det va :P Men jag har en halvtimme kvar av sytycd, och sen vill jag helst se utröstningen också, så lär inte va i säng förrän klockan ett... hahah ojdå ;D kmr va trött imorrn, men aja, jag är van ;) hahha.

Eftersom tiden inte är min vän just nu så skiter jag i bilder idag, slänger in ett bildinlägg imorrn med massa bilder! Kanske hinner fixa det på morgonen till och med ;) haha.

efter en strulig morgon är vi nu på g

Woho jag kan blogga på mobilen! :D Nu, kl 12.10 är vi äntligen på väg. Var meningen vi skulle åka typ halv 8 imorse, men malins lilla vovve var dåligt så hon fick åka till vet. med han. Sen har det varit lite småsaker, men nu, typ 4 och en halv timme senare är vi på väg! Göteborg here we come! X) och så håller vi tankarna på lilla oliwer <3

sötVovva <3

Brur var här igår så var social med han typ hela dagen :) Han hjälpte mig med min mobil och så spelade vi massa wii! ahh samt var ute med Vovva ;P

Tidigt på morgonen idag vaknade jag till två gånger av att min hund spydde ;O först vid kvart i fem, då spydde hon på lakanet så fick torka av det och sen lägga det i tvätten -.-' och sen vid typ sju-halv åtta imorse ;O fast då hann jag iaf få ner henne från sängen så hon spydde på golvet. Usch :O
Beslöt mig iaf för att ge henne frukost i vanlig mängd, och än så länge är allt som det ska iaf ;) ahh sen åt jag frukost typ samtidigt som henne, sen gav vi oss ut på en liten morgonpromenad. Som denna dag innehöll t-baneåkande ;P Var ju lite orolig för att hon skulle vägra gå på mer än igår, eftersom vi typ drog med henne in på t-banan med överraskning igår.. Men idag gick hon in helt själv! :D okej innan vi gick på så försökte hon dra sig undan den lite, men när hon märkte att jag bestämt men lugnt skulle på t-banan så följde hon med utan att jag behövde dra henne! :) Svansen var förvisso mellan benen men vafan andra gången bara jue ;P så vi åkte iaf från råcksta till vällingby idag också (det är en station för er som inte vet), och sen gick över till andra sidan för att åka tillbaka till råcksta.

Är grymt stolt över henne och nu hoppas jag syster kan fortsätta träna henne med t-banan minst en gång om dagen (det är ganska skönt att vi bor typ precis mitt emellan två stationer för då är det assmidigt att åka från ena till andra om man inte vill göra som jag gjorde idag ;D). Tror hon får fortsätta med en station ngn dag och så får vi pratas vid på telefon hur det går innan vi går vidare till att åka fler stationer :P Sen ska man bara lära henne åka hiss, buss och pendel (pendel är ju typ likvärdigt t-bana så det tror jag inte blir svårt sen när hon vant sig vid t-banan). Buss blir nog svårare ;O ahh och så ska hon lära sig hoppa in i bilen själv också 8) men detta tar vi tag i när jag kmt tillbaka från Göteborg! Sover hos Malin idag, och så åker vi tidigt imorrn bitti! :D troligtvis tar jag med mig datan, men vet inte om vi kmr ha ngt internet, så vi får väl se om det blir ngt blogginlägg eller inte :P

t-bana med Vovva

Min hund har åkt t-bana! ;P En station åkte vi, och jag tkt faktiskt det gick bra för att vara första gången :) Fick dra in henne lite snabbt i t-banan, eftersom jag resonerade att det var bättre än att bära in henne då hon tkr det är obehagligt att bli buren. Väl inne i t-banan så var svansen förvisso mellan benen och hon var ju väldigt osäker och rädd, men hon tog iaf köttbullen jag erbjöd henne och när vi skulle av klev hon av utan problem. Var ju som sagt första gången hon åkte t-bana, och visst behövs det grymt mkt mer träning, men jag är iaf nöjd med det första resultatet :)

ny mobil!

Jag känner mig orkeslös just nu ;O hade en massa personer jag tänkt ringa, men har inte gjort det än. Usch för det. Men aja, har iaf haft en bra dag, så ska sammanfatta den i punktform innan jag ska se vidare på Buffy the vampire slayer som jag börja titta på idag ;P

* Gick ut med Vovva efter hon ätit frukost, hon både bajsa och kissa ute! :D
* Hem till brur där jag klippte honom och hjälpte honom med tvätten.
* In till centralen med brur där jag köpte en ny mobil! :D En htc wildfire s :) dessutom bjöd brur min mig på mat!

ahh tror fan det var allt jag gjort idag 8)

:D

Har haft en grymt härlig helg.
På Fredriks landställe hade vi det hur härligt som helst med lite smått och gott såsom kubbspelande, kortspelande och grillning. Hann dessutom med att spela lite yatzy medans dem flesta var ute och fiskade ;P Var ju en fisketävling som dem har varje år, detta år vann Fredrik :) Roligt! Ahh och idag åkte vi även lite båt och njöt av det fina vädret innan vi åkte hemåt :) Härlig härligt!








kort

Har inte gjort så mkt idag. Var med Fredrik i v-by samt en sväng förbi hässelby strand där han hämta lite kläder. Åt på subway och gick på systemet. Annars så har jag väl bara varit ute med hunden min. Inte så händelserik dag, lär bli roligare imorrn då jag följer med Fredrik till hans landställe över natten :)

idag har vi än så länge gjort detta

Orkar inte skriva ngt direkt inlägg, så kör det i punktform.
* Vovva gick själv nerför trapporna imorse utan att kissa inne, och kissade ute!
* Vovva var med upp till v-by där jag och Malin fikade lite. Hon stod upp och typ tittade sig omkring hela tiden, men jag tkt hon tog det bra!
* Vovva fick följa med ner till t-baneperrongen och se när en t-bana kom. Hon reagerade typ inte alls på den.
* Vovva gick ut genom dem läskiga t-banespärrarna med endast liten övertalningshjälp från min sida.

Så ja, min hund är duktig! :D

hmm

Jag och Malin var nyss ute med Vovva. Frank blev hämtad vid fem så nu var det bara vi. Hon gick iaf nerför trapporna utan att tveka :D det är asbra! och så bajsa och kissa hon ute! Vi släppte henne lös lite och sprang runt i gräset och lekte, för att sedan gå bort en liten bit där syster satt med en kompis. Hälsade lite på dem och så gick vi vidare. Malin bestämde sig för att prova på en såndär linbana, och då blev Rebelle typ asrädd 0.o Den lät ju typ ingenting så jag funderar på om det kan ha varit ngt ljud hon hört när hon var lös själv som hon associerade det med :O så jag satt mig iaf ner och typ försökte få henne lugn. Vilket gick sådär. Hon var fortfarande uppe i varv så bestämde mig för att gå en liten sväng så hon kunde lugna ner sig. Blev lite bättre, och den sista biten kändes det som om hon lugnat ner sig. Ville ju inte direkt gå in med henne förrän hon lugnat ner sig, så det var bra. Men ahh vi får väl gå förbi den där läskiga linbanan ngr gånger och se vad hon tkr om det.

Men ahh, nu ska vi iaf göra oss iordning för nu är det snart dags att ta sig in till hötorget för bio! Harry Potter! :D äntligen, äntligen ska man få se den! Är ju dock helt sjukt att det är sista filmen :O haha.

Harry Potter

Jag kan fan inte förstå att efter idag.. så är det slut. Jag kmr ihåg hur sjukt det kändes när man hade läst klart böckerna, men då hade man iaf filmerna att se fram emot. Men nu, ja efter idag, så är det helt slut.

Bio ikväll, på Rigoletto! Spännande, spännande!

Bilder från igår






dumma hund -.-'

Jag var jätte glad. Dels för att det var hur roligt som helst att umgås med Rose, Johan och Jenny (ahh samt Anton ett litet tag på slutet)och se på lite HP med dem, samt att hundarna, främst då Vovva hade varit så duktiga! Var huuur glad som helst eftersom hon gick uppför trapporna i porten hos Jenny, kissade inte inne, och så gick hon nerför trapporna sen också. Ahh samt så vågade hon sig på att gå närmare bilen än förut. Var som sagt jätte glad, tills för ungefär 5 minuter sen när min idiothund kissa inne, trots att jag spenderat minst en kvart åt att gå runt i det blöta gräset på gräsmattorna där hon annars alltid kissar. Så ja det har gått hur bra som helst, men nu förstörde hon det genom att kissa inne. Man önskar att man kunde berätta det för henne så hon förstår hur besviken och irriterad jag är. Men det funkar ju inte riktigt så.

Min duktiga hund! :D

Jao jag var ju ensam med båda hundarna, och så bestämde jag mig för att gå ut med dem små liven. Kopplade båda inne, vovva kissa inte. Tog på mig skorna och gick ut genom ytterdörren, vovva kissa inte. Låste dörren och gick sen helt vanligt nerför trappen.. och tro det eller ej, Vovva gick nerför alla trapporna helt själv! :D Hon gick till och med före mig och Frank! :D Blev så jävla glad! Okej, jag vet att det kanske beror på att Frank var med, så kanske kmr det bli ngt steg tillbaka sen när han ska hem, men ändå! ;P Min duktiga lilla hund! :D Var dock lite jobbigt att gå med båda, men inte för att dem trassla in sig eller så, nej det var bara det att Frank var så jävla seg ;D som alltid. Vovva går ju mkt bättre i koppel än vad han gör ;) hahha. Sen hade jag Rebelle lös lite också, och det är så skönt att man kan ha henne lös samtidigt som man har en annan hund i koppel! :D Aww vad min hund är duktig! Det tål att upprepas jao :) Dock så kissade hon inte ute nu, så vi får väl se om hon kissar inne innan vi går en promenad efter hundarna ätit sen. Ahh samt om hon kissar när vi ska ut, eller om hon faktiskt håller sig och kissar ute. Spännande, spännande :P

ahh glömde ju kameran inne så fick ju inga fler bilder ;O eller okej, tog en med mobilen, men kan inte lägga över dem på datan av ngn anledning :O stört. Men ahh, ska försöka komma ihåg kameran nästa promenad :) Btw, så fyller min lilla bebis 6 månader idag :D

home with the dogs

Jag är glad :) Av många olika anledningar. Så så länge jag inte börjar tänka och ha mig så är det nog lugnt ;P Fredrik gick för ett litet tag sen, så nu är jag ensam med hundarna. Skulle egentligen träffa Ronja idag, men hon har typ feber så det blir inte av :/ men, men.. ska roa mig med att fixa en header till Malin och sen blire väl till att roa hundarna lite ;P

Jag och syster var ute med hundarna imorse, men Vovva hann kissa lite inne så hon gjorde ingenting på den promenaden. Sen var jag ute med Fredrik och hundarna och då kissade hon iaf ute! :) Ahh och gick nerför hela mitten trappan och den lilla trappan, så nästa gång jag ska ut så tänkte jag se om hon vill gå nerför den översta trappan också. Eftersom hon tar hela den andra utan att tveka nu.
Vi gick iaf till v-by med hundarna, och även om vi inte gick på torget (där det är mest folk) så var det lite folk och hundar och sådär, och Rebelle var hur duktig som helst! :D Kändes bra, så nu kör vi ngn/ngr dagar där vi ska gå till v-by och gå runt lite. Så blir väl nästa steg efter det att börja åka kommunalt. Vet ännu inte riktigt hur jag ska göra det, men ska ringa Yvonne först och fråga vad hon tror är bäst. Om man typ ska bära in henne första gången i t-banan eller bussen (är väldigt säker på att hon kmr vägra gå in..), eller om man typ ska dra in henne. Dem lär ju knappast vänta på att hunden min vill gå in, så man kan ju inte direkt vänta ut henne 8) Ahh vi får väl se hur det blir.

much better!

Gick ut med hundarna med sällskap av syster och hennes kompis, och plötsligt kändes allt mkt bättre! Varför? Dels för att min hund kissade ute! :D Hon har alltså kissat ute 2 gånger och bajsat ute en gång idag! Och endast kissat inne en gång idag. Det är ett oerhört framsteg! :D Dessutom går hon utan att tveka nerför det sista trappsteget i trapporna! Även det är ett framsteg :) Så imorrn ska vi köra två trappsteg, och är självklart beredda på att få vänta ut henne lite. Ahh och så blev jag så glad av att leka lite med Vovva på ängen. Hon får mig glad! :) Sen så fick jag även ett sms som fick mig glad, så om ett litet tag kmr Fredrik hit också!

sötvovva <3

jag tror jag lider av ngt beroende av att va social med kompisar

Rebelle går nerför det sista trappsteget i trapporna nu iaf! Jao samt nerför den lilla trappan. Det går framåt! Sen så har hon varit jätte duktig idag! Kissade ju ute imorse, och sen så bajsade hon även ute senare under dagen! Endast en olycka inne än så länge. Hoppas på att hon kissar ute sen när vi tar kvällspromenaden.
Annars då? Jo jag har faktiskt haft en bra dag. Var ju i vällingby där jag träffade Fredrik. Vi åt lunch och sen gick vi till mig och gick ut med syster och hundarna. Gjorde inte så mkt mer utan tog det lite lugnt, spelade lite på datan och så. Han åkte till en kompis sen och jag inväntade Rose och Johan som kom förbi mig en stund! Vi var ute med hundarna, såg på Megamind och åt lite kladdkaka som syster och hennes kompis gjort. Har alltså haft ngt att göra typ hela dagen, och det har varit så grymt härligt! Nu däremot.. ja nu är det kväll, och jag känner mig inte alls lika glad. Trots att jag haft en så bra dag.

duktiga hundar

Så här "tidigt" har jag inte varit uppe på ett tag ;P Frank väckte mig typ halv 9 och verkade vilja gå ut, så efter lite övertalan så tog jag mig upp och väckte syster. Vi kom ut typ hel med hundarna och Vovva var väl inte alls beredd på att syster skulle lyfta upp henne så hon hann aldrig kissa inne ;P Hon kissade ute sen :D duktiga lilla hund! :) Ahh och Frank gjorde ju självklart det han skulle. Sen tkr jag Vovva verkade hur lugn som helst, och vi gick till och med förbi en sopbil och ngr gräsklippare :D Senare idag, eller imorrn, så ska vi ta med båda hundarna till v-by, så att Rebelle får vänja sig vid att gå i "stan" ;P hahha. V-by är en bra början då det ofta är mer folk än runtom vårt hus, samtidigt som det inte är lika överfullt som inne i stan :P Ahh fast det blir vid typ ett, för vid tolv ska jag möta Fredrik i v-by och bli bjuden på lunch :D

Två hundar på rummet!

Jao just nu har jag två hundar på rummet :) Passar Frank från nu ikväll tills på onsdag. Han blev typ asglad när han fick syn på mig xD var faktiskt väldigt roligt att se! :) Sen så gick det typ asbra när han och Vovva hälsa på varann. Syster var kvar uppe med Rebelle när jag gick ner och hämtade Frank, så när jag kom upp med han så hade hon stängt in sig själv och Vovva i vardagsrummet. Vi har glasdörr in dit så hundarna fick se varann innan vi öppnade dörren så dem kunde hälsa :P Var inga problem alls, så när vi sen gick ut med dem så släppte vi dem lösa tillsammans på dagis :) Rebelle tkt dock att Frank var lite för på när han försökte få igång henne i lekandet, ja hon ville hellre leka med mig ;P så vi körde lite godissök istället, vilket självklart var något båda hundarna var med på direkt ;) Nu ligger dem här inne på rummet med mig och sover, och well jag ska nog se på film tror jag :)


Inte direkt ngt jätte bra bilder, men ska försöka få bättre imorrn ;)

små steg räknas också!

Igår under dagen hann jag och syster prova det att gå nerför trapporna en gång med Vovva. Hon ville inte alls gå ner, inte förrän ngr grannar kom och skulle in i dörrarna intill henne. Då klev hon ner trappsteget och försökte sig på att gå in hos dem.. hahha ;O Fast den sista lilla trappan gick hon nerför själv iaf, och det är ju bra! :D
Idag däremot så gick syster och hennes kompis ut för att slänga sopporna medans jag väntade på att hon skulle kliva ner, och då klev hon nästan ner genast! Sen strunta hon totalt i godiset och gick 3-4 steg nerför nästa trappa. Sedan vart det tvärstopp, och jag fick efter ett tag lyfta ner henne till sista steget. Syster och hennes kompis hade då kmt tillbaka, men så dem gick ut igen och lämnade dörren öppen. Så nästan direkt gick Vovva nerför sitt trappsteg, tog en eller två av alla godisar (låg ganska många godisar där ;P) och gick sen nerför den lilla trappen själv och så ut till syster! Det är iaf ett framsteg, och allt som är positivt är bra! :D

Väl ute så gick vi till skogen, där vi släppte henne. Funkar lika bra som alltid, och vi körde lite uppletande av godis samt ngr tricks där ute också :P Funkar asbra! Dock vill hon inte alls göra ligg ;O fattar inte varför då hon halvt kunde det tidigare. Nu sitter hon bara och tittar på en och typ vänder bort uppmärksamheten ifrån en om man liksom drar ner handen för att visa vad menar. (Innan la hon sig ju ner då 0.o) Fattar inte riktigt varför, men ahh.
Sen kom det ngr killar dit också, som typ frågade efter vägen, (på engelska ;O hahha, ahh så jag fick prata lite engelska xP) och då ville hon typ hälsa på dem, men lyssnade bra när jag istället bad om hennes uppmärksamhet. Jaa eller hur man nu ska säga det ;P iaf, hon lyssnade bra! Var väl en gång hon tog sig en liten tripp bortåt en bit och när jag ropade så tittade hon bara och fortsatte framåt lite. Men då ropa jag igen och då kom hon typ direkt :P


kort uppdatering

Är hos Rose och Johan :) Vi var på bio igår, såg Bad Teacher! Tkt den var bra :) Senare såg vi film hemma hos dem också, typ Team America eller vad den nu heter :P Sjuk film! Asrolig ;D hahha.
Nu ska vi till bromma zoo, efter det ska dem hälsa på vovva :)

.

Ibland är det en nackdel att man har folk som läser ens blogg. Och visst jag står för saker jag tycker och tänker, men ibland skulle jag vilja skriva av mig utan att ngn kan läsa det. Fast då använder man sig av word så ahh ska väl inte klaga.
Iaf så tänker jag inte skriva ngt mer här nu, mer än AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. sen får man tolka det hur fan man vill.

rubrik saknas igen

Okej vi har inte hunnit börja med att träna nergången i trapporna än.
Gick iaf med mamma på en liten promenad när hon skulle till jobbet. Vi gick typ i närheten av två personer som bestämt skulle låta sina två hundar hälsa, fastän hundarna typ.. gjort utfall emot varann innan? 0.o.. vi var inte direkt i närheten dåra, men tillräckligt nära för att se och höra dem. Kan säga att det inte gick alltför bra för dem, och Rebelle tkt det var ganska läskigt jaa, men ville inte direkt stanna kvar där då det såg ut som en av dem hade svårt att hålla i sin hund.. så gick vidare så lugnt jag kunde.

Ahh och så var vi ute med henne nyss också, hoppfulla om att hon skulle kissa ute. Men nej. Så lär väl få torka kiss snart ;O eller så hoppas vi på att hon inte kissar ngt mer idag, så går vi ut det absolut första vi gör imorrn! Jao vi får väl se hur det blir :P

Annars då? Ja det är en bra fråga. Jag har inte gjort ngnting idag. Ja mer än varit social med hunden min typ. Eller okej.. såg på film. Megamind, Easy A och sen Trassel! Den sistnämnda har man ju sett förut, men inte dem andra två :P Tkt faktiskt dem var bra. Speciellt Megamind! :D men okej, nu ska jag fixa lite i ps. Bör väl gå och lägga mig snart också.. ;O

no pictures

Jag har fått tips på hur vi ska arbeta med detta angående trapporna, så nu jävlar ska vi fixa det! :D eller okej, det kmr ju ta tid, det räknar jag med. Men nu vet jag iaf hur jag ska göra, och då äre bara att sätta igång med det :)
Annars då? Jo Malin kom hit och var social ett tag! :D <3 Var skönt att få prata lite skit ;P maha. Hon, jag och Rebelle tog oss en liten promenad till v-by där jag hämta min brurs nya mobil. Sen hem igen där vi för en liten stund satt ute på gräsmattan och bara var. Mysigt!

suck

Vovva är fortfarande rädd för att gå nerför trappen i porten, men nu går hon iaf ut genom ytterdörren. Ja så länge man får godis iaf.
Hon bajsar ute på morgonen, men annars så är hon väldigt dålig på att kissa eller bajsa när vi är ute, fastän vi försöker gå då hon borde va kiss- och bajsnödig. Nej istället gör hon det inne senare. Ofta mkt senare.
Hon tkr fortfarande det är läskigt när vi ska åka bil, och vill absolut inte in i den. Ut ur den går hon dock själv, men det känns mest som att hon gör det för att komma bort från den..

Att ha henne lös funkar iaf asbra, och det är absolut inga problem för henne att gå in genom porten och uppför trapporna längre. Nej vi brukar till och med ha henne lös när vi går in och uppför alla trappor. Funkar asbra.
tror vi ska satsa på att lära in lite mer trick imorrn, eller iaf upprepa dem hon redan lärt sig och dem hon är på väg att lära sig. Men ahh till hundfolket -eller ngn som har ett förslag- hur ska vi bäst få henne att gå nerför trapporna i trapphuset? Hon går ju nerför dem flesta trappor ute, så fattar inte vad problemet är ;O om det har ngt att göra med att hon inte vill lämna tryggheten, eller ja.. vad det nu kan vara.

Be sure before you close that door

Inget är som det var. Det gör ont, ja jävligt ont, men på något vis verkar jag redan ha förstått att detta skulle hända. För trots smärtan så är det som om jag redan börjat lägga det bakom mig. Ja så länge vi inte träffas iaf.

besök hos mormor

Jag, sara, mamma och Vovva åkte hem till mormor för att tvätta bilen vår. Vi passade dessutom på att leka på tomten och Rebelle bajsade också! :D ute igen! :) Duktig vovva! Dock kissade hon inte, så det innebär att hon inte kissat på hela dagen ;O ehhe. I för sig kissade hon väldigt sent igår.. typ vid.. tolv? :O
Men iaf, vi hade henne lös på tomten typ hela tiden, och jao det gick hur bra som helst :) Dessutom gick hon upp på verandan själv, samt ner själv! :D fast det behövdes lite övertalning både upp och ner ;P Men iaf, duktiga lilla Rebelle :)






bilder på Vovva

Orkar inte skriva ngt så slänger helt enkelt bara in ngr bilder från dagen x)



step by step

Jag och syster började dagen med att ta ut Rebelle direkt efter hon hade ätit. Hon brukar alltid kissa och bajsa efter frukosten, så därför valde vi att utnyttja det för att försöka få henne att kissa och bajsa ute. Vi haffade henne efter hon hade ätit upp (för hon går inte ut genom ytterdörren själv. Vi måste verkligen träna på det), och tog oss en liten promenad till det borttagna dagiset som ligger bredvid huset vi bodde i förut. Det är halvt inhägnat, så vi släppte henne och gick runt lite där i hopp om att hon skulle kissa och bajsa. Men icke. Kanske var det för mkt störning, då det var ngr hundar runtom som skällde. Så vi kopplade henne igen och bestämde oss för att gå till skogen. Väl i skogen släppte vi henne, klev rakt in i skogen på ngr stigar och lekte lite med henne. Jävlar vad snabb hon är! ;D Är så härligt att se henne sträcka ut, även om hon småklumpigt kastar sig fram så hon ibland snubblar. Men då är det bara att resa sig igen så kör hon järnet igen sen ;P hahha sötvovva! Iaf så lekte vi lite i skogen där.., och så sätter hon sig och bajsar!!!! :D:D:D första gången hon bajsar ute sen vi fick hem henne. Gissa om man är lycklig! :D haha ;P ahh och sen så satte hon sig även och kissade, min duktiga lilla vovva! :D

Ett steg framåt, eller egentligen två då vi har henne lös lite nu också. Det funkar asbra, så det är skönt! :) Sen så tkr jag att hon slappnat av mer vid promenaderna, så det som är viktigast nu är att vi satsar på att lära henne gå ut genom ytterdörren själv, samt nerför trapporna. och jaa att bli rumsren :P det är väl det som står på just-nu-listan ;P sen är det ju många andra saker hon ska lära sig :P men man får ju ta det lite lugnt iaf :P

Glömde kameran när vi gick ut så ni får nöja er med en bild från midsommar ;P ska försöka komma ihåg kameran nästa promenad, så kanske ni får se ngr fartbilder när hon kutar järnet ;P hahha :)

tankar.

Blir ett till inlägg nu direkt. Tänkte jag lite kort ska skriva om gårkvällen samt ev lite tankar.. ja om jag nu kmr in på den tråden på rätt sätt.
Igår var jag hos Tonie, där vi och Nadja då såklart hade asroligt! Vi spelade wii och hade allmänt trevligt och roligt. Mkt bra kväll med fint sällskap jao! :D Kan dock säga att saker (jag) gick överstyr, och på ett sätt är jag irriterad över det. Jag hade tänkt alldeles för mkt på saker under dagen, och visste om att det egentligen inte var en bra dag för mig. Psykiskt så är jag ibland svag, och då jag har så svårt för att prata om tankar och känslor i nyktert tillstånd så kmr det alltför ofta ut saker när jag druckit. Ibland alldeles för mkt saker, och jao igår fanns det ingen kontroll i det hela.

På ett sätt mår jag bra. Eller okej på många sätt mår jag bra.
Men det går inte att undkomma det faktum att jag innerst inne känner mig ensam. Jag säger inte att jag är ensam, nej jag vet att jag inte är det. Det finns många bra kompisar som vill göra saker med mig, och kanske räddar det mig från att helt krossas? Och visst finns det säkert fler som har det värre eller kanske jobbigare än mig, men det är många olika små saker som får hjärtat mitt att gråta.

När jag tänker för mkt kanske jag förstorar upp saker, som det negativa med min hund. Att det sedan bara har gått 2-3 veckor och att hon gjort framsteg och att jag älskar henne ser jag inte riktigt då. Nej ibland är man så dum som bara ser det dåliga. Sen har vi också detta med att jag bor hemma hos familjen igen. Inget illa menat till min familj eller så. Nej hell no! Jag älskar min familj och trivs med att ha dem runt mig. Trivs med att få hjälp med vovva samt kunna va social med dem. Men vanan att bo ensam (ja så gott som ensam eftersom brur och jag jobbade olika tider) har redan satt sig djupt i en. Det är svårt att komma ihåg att respektera saker man annars kanske inte ens behövde tänka på, samtidigt som jag också ibland känner ett behov av att få va ensam. Fast detta är egentligen ingen stor del av det jobbiga, eftersom det positiva överväger det så kallade negativa så oerhört mkt! Samtidigt som jag dessutom får bo i älskade västerort! Men ja när jag tänker på det negativa så drar alltid allt negativt in över mig, och att det finns positiva saker att se existerar inte just då för mig. Kanske är det ngt fel i min skalle vid dessa tillfällen? Eller kanske är det så för många andra också?
För att fortsätta med saker som gör att jag mår dåligt så kan vi också lägga till det där faktumet om att jag ständigt ska reflektera över saker. Att jag blir rädd för sånt jag kanske egentligen inte ens har ngn anledning att va rädd för. Det räcker med ett uteblivet sms för att mina tankar ska sätta igång, och det är farligt.

Men det värsta, ja det absolut värsta.. det är att jag förlorat min bästa kompis.
Kanske förstår ingen hur jag kan säga så, eftersom vi fortfarande är kompisar och umgås och så. Men det är inte samma sak på långa vägar, och det gör så ont att se tillbaka till det förflutna, eftersom jag då känner mig mer ensam än jag någonsin gjort. Förut var det i en folksamling han och jag, och så alla andra. Men så är det inte längre, och vetskapen om att det kanske aldrig mer bli så.. gör så ont att jag helst av allt skulle vilja lägga mig ner på marken och storböla. Självklart gör jag det inte. Eftersom jag hatar att visa känslor. Eftersom jag hatar att gråta inför andra. Men det är när jag mår så här innerst inne, som det blir riktigt jobbigt när jag dricker. Eftersom jag för en stund tkr det är skönt att glömma allt och bara va, för att sedan känna allt och släppa ut allt, oavsett vem eller vilka som är runtom mig. Men trots att det är jobbigt att se tillbaka på det dagen efter, så tror jag att jag behöver dem där stunderna, eftersom jag tror att alla ngn gång behöver gråta. Och ja, jag har så svårt för att göra det annars.

full fart på dagis..! ;P

Som sagt så går detta med vovva upp och ner hela tiden. Jag blir lite ledsen när hon mesar sig, men försöker att inte bry mig och tänka på det positiva istället. Ibland känns det hela tungt, och jag funderar mkt på hur man ska nå framåt med hennes små problem. Som att vilja gå ut, eller göra ifrån sig ute. Det är två saker som kmr ta tid, men trots att jag vet det så blir det så lätt att man känner det som om det aldrig kmr gå.
Ibland blir tyngden för tung, och då väljer jag att skriva av mig lite. Eftersom det är ett bra sätt att avreagera sig på. Men så går ngt jätte bra och man blir så glad att det plötsligt känns som om dem där problemen kmr vara lösta inom en inte alltför lång framtid. Då känns allt så mkt lättare, och jag tror att om man bara vänjer sig vid dessa små upp- och nergångar så kmr den där tyngden när det känns negativt inte bli lika tung att bära.

Nu skriver jag ju inte om promenaderna varje gång, utan troligtvis lär det bli ngn dagsuppdatering. Eftersom vi inte längre bara går en promenad med henne. Nej nu är det så många som möjligt, eller iaf att va ute så mkt som möjligt! Nu på kvällen så valde syster och jag att gå till dagiset som ligger alldeles utanför, och där inne släppte vi henne för första gången! (ja om man inte räknar dem gånger vi släppt kopplet och hon sprungit runt med det då vi har lekt på gräsmattorna innan ;P) Visst hade vi staket runt, men dagiset är väldigt stort med stora öppna ytor. Hon kutade järnet och man riktigt såg hur hon njöt av att få sträcka ut i full fart! :D och jao, fort som satan gick det! Jag och syster hängde inte alls med i hennes tempo, så tur att hon stannar upp och vänder för att hålla kvar oss i leken ;) Var så roligt att se henne och vi lät henne springa av sig ordentligt innan vi körde lite inkallning med godis och kel som belöning. Dessutom måste jag ju säga att hon har koll på en hela tiden, så tror verkligen inte det kmr bli ngt problem med att ha henne lös :) Enda nackdelen då vore väl om hon skulle bli rädd för ngt, även om jag ett flertal gånger sett hur hon söker skydd hos oss vid obehagliga situationer :)
Jag längtar så till den dag när Rebelle vill gå ut, och kmr satsa stenhårt på att ALLTID göra roliga saker ute. Tror kanske att det är det vi gjort lite fel, att vi inte gjort tillräckligt mkt av det roliga ute. Men nu ska vi satsa på att hon ska förstå att ute, ja ute där händer det saker! :)

Tog inga bilder idag, men ska satsa på att ta nya bilder imorrn ;)

Ser fram emot kvällen

Nu skjuter vi undan alla negativa tankar och gör oss redo för en liten kvällspromenad med Vovva. Ska träffa Nadja och Tonie med två hundar också, och efter promenaden blire liten fest hos dem :) Bort med allt negativt, och fram med allt positivt!

måste få skriva av mig lite..

Min hund kissar på sig varje gång hon ens tror att hon ska gå ut.. så roligt har jag det. Jag vet, jag vet. Det kmr väl gå över med träning och med tiden.. men det är säkert långt dit, och det är verkligen inte roligt när ens hund tkr det är så obehagligt att gå ut att hon kissar på sig varje gång. Jag försöker tänka framåt och bara se det positiva, och visst har det gått framåt under dem två veckor jag haft henne, det har det gjort. Men det är jobbigt, och inte alls så som jag tänkt mig att det skulle va. Det värsta är nästan att jag inte kan låta bli att tänka på om det blivit annorlunda om jag skaffat mig en staffe istället.. Inte för att jag ogillar min hund eller så, nej hon är underbar, och jag ser fram emot att börja träna och tävla med henne.. Att ta med henne när jag gör olika saker. Men hur lång tid kmr det ta? För det är inte roligt att hela tiden se sin hund rädd så fort man tar med henne på ngt som ska vara roligt. Det ska va roligt att få följa med mig ut, och det kan jag ju lugnt säga at hon inte tkr just nu. Hon blir glad om hon får stanna hemma.

Var bara tvungen att få skriva av mig lite. Självklart kmr jag inte ge upp, nej vi kmr fortsätta miljöträna henne och tvinga ut henne. Sen är det väl bara att hoppas på att hon snart, eller iaf inom en inte alltför lång framtid, inser att det är roligt ute.

ute på äventyr

Nyss hemkommen från en 2 timmars lång promenad med Vovva och syster. Då vi skulle hem till Alex (i Abrahamsberg) och lämna en mobil till honom så gick vi dit från Råcksta. Dessutom stannade vi till en liten stund på vägen för drickpaus. Jag säger liksom dem flesta gånger att jag tkr det gick bra, men att man ser att hon är tittig och lite osäker. Hon går dock väldigt bra i kopplet, ja eller linan, och har koll på vart vi är ngnstans.

Väl hemma hos Alex tkt jag det gick bra :) Fick bära henne uppför trapporna i porten, men inne hos honom så hälsade hon på både han och Calle, och gick runt lite i lägenheten. Drack vatten, fick lite godis och kissade på (i närheten) av tidningarna vi lagt ut. Sen så la hon sig så fint på en matta i hans sovrum, och låg i princip där tills vi skulle gå :P

Det är fortfarande lite fram och tillbaka när det gäller att gå upp och nerför trappor, vet inte vad hon får för sig ibland ;O Trapporna i porten här hemma tar hon iaf varje gång uppför nu, ja iaf än så länge 8) Men att gå nerför dem nej det går inte, nej helst vill hon inte ut genom ytterdörren heller ;O och utomhus så växlar det lite till och från om hon går ner/upp för dem eller inte. Kanske är det på grund av allt bärande som jag har ont i handleden? :O Jag har ju dåliga handleder, och det är ju påfrestande att bära henne då hon ändå är ganska tung. Men får väl bara hoppas på att hon snart kan gå upp och ner för alla trappor.

Har ngr bilder men orkar inte lägga in dem. Ska snart ut och åka igen, ser inte alls fram emot det. Det är grymt jävla varmt ute, och jao det är ju en av anledningarna till att vi inte gick hela vägen hem med henne sen också. Vi fick skjuts av snälla mamma! :) Men ahh som sagt ska jag åka snart, ska in till centralen och möta Tebbs. Kmr väl dö av värmeslag </3

*rubrik saknas*

SEMESTER :D fan vad skönt! Nu ska jag tillbringa större delen av mina dagar till att träna min lilla hund! :) Jao ni lär väl få fortsätta läsa om hur det går ;P

Träffade Malin idag! :D och Oliwer :) Vovva blev extremt glad när "jag" kom med en hund idag också ;D Oliwer var väl inte alltför förtjust i henne till en början, men verkade iaf tycka att hon var lite okej :P Iaf enligt Malin och jao hon känner honom ju bäst ;) Vi såg iaf på film och tog det bara lugnt. Var mysigt att ses! :) <3

Malin åkte hem och jag och mamma tog oss en promenad med lilla Vovva. Mötte syster utanför så vi gick alla tre :) Tkr inte alls hon verkar lika nervös längre, även om hon har en bra bit kvar så känns det som om det går framåt! Hon reagerar inte så mkt vid ljudet av t-banan vilket är skönt :P Nu har hon i för sig bara hört den på avstånd, men det är iaf en bra början ;P Hon vill fortfarande typ hälsa på folk, men jag har det hellre så än att hon är rädd för dem! :D Dessutom är hon inte lika orolig när bilar kör bredvid och jao så går hon in genom porten och uppför trapporna själv! :) Duktiga vovva!

Men nee nu börjar Dirty Dancing som jag ska se med mamma och syster, och efter det blir det en skräckis ;P filmkväll it is jao! :)

RSS 2.0