Kolmården

Blev Kolmården med pappa, syster, Nadja och Tonie igår :) Var roligt, och trots att man gått där så många gånger så är det en mysfaktor att vandra runt och titta på alla djuren. Dessutom så var vi ju tvungna att prova den nya linbanan dem skaffat sig som går över safarit, och well där kan vi snacka om kö ;O vi stod i kö strax över en timme, och jaa det var grymt segt! Dessutom skulle jag väl inte direkt säga att det var värt det, även om det var lite mysigt att åka linbana över safarit där man tidigare körde bil igenom. Var roligt, men så inte värt att stå i kö en timme för det. hahah 8)

Blir inga bilder i detta inlägg, för Tonie har min kamera och just nu ligger mobilen min på laddning så orkar inte föra över dem få bilder jag tog med den :P

Igår slogs jag ner av en förkylning också, så var helt död när vi kom hem från Kolmården ;O idag mår jag iaf bättre, även om näsan min säkerligen försöker efterlikna rudolf med röda mulen.. hahha ;D Känner mig iaf bättre idag, och tur är väl det eftersom jag ska träffa Nadja och va social, samt åka t-bana med hunden min, och ikväll kmr Fredrik hit också! :D Var iaf skönt att få sova imorse, för syster min var snäll och gick ut med Vovva vid typ halv 7-7, hon åkte till farmor imorse :P Jag vill också! ;O men får hålla mig här hemma och va social med fint folk här nere istället ;P det är inte dåligt det heller :) hahha.

Jag ångra mig, fick bli en bild på Vovva :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0