Agility i nynäs!

Upp kl 5.30 imorse för att åka in till stan för att åka tsm med Emilia till nynäs bk för agilitytävling! 

Dubbla klasser, så totalt 4 lopp! Superkul var det, och ja Morf håller fint för flera lopp nu! Härligt! :D


Jag och Morf gick runt felfritt alla våra 4 starter!! Dock lite, lite för långsamma i hopploppen för att få pinne.. För precis som förra helgen så hamna vi på platsen precis under pinne x) 4e placering på båda hopploppen, och jag är supernöjd!! Även om det självklart är lite surt att va så nära pinnar xD 

I agilityloppen var vi enda ekipaget som gick runt felfritt!! Helt sjukt! Så vann båda loppen och fick också pinne i båda loppen :D Superkul!! Så jävla glad! Trodde liksom inte det xD
Så ja, vi är klara för klass 2 agility, men jag vet inte om vi egentligen är redo ;P dessutom tror jag det är ganska jobbigt att tävla i klass 1 i ena och klass 2 i andra.. Så vi väntar nog troligtvis lite innan vi flyttar upp ;) 
Jag måste lära mig att springa, så nu äre dags för löpträning! Eller ja, det är tanken iaf ;P hahahh. 

Supernöjd med dagen, kan fortfarande inte fatta att jag och Morf har tagit 3 pinnar och blivit uppflyttningsklara i agilityklassen på en vecka. Sjukt!! 
Är dock besviken, för man vann inga rosetter :/ skittråkigt! :( 

Hade en asbra dag med massa trevligt folk. Så kul när man liksom känner igen fler och fler! :) 

Önskar att det var lördag idag, för jag kmr va död imorrn x) hahah dessutom gick mina skor sönder idag så måste köpa nya. Med vilka pengar vettefan.. Men det blir nog bra ;p hahah. 

Älska agility<3

Träningen på TG2 ägde!! Av olika anledningar så uteblev dem ordinarie TG2orna, så det blev bara jag, Ina och Emilia på träningen ;D 

Vi byggde en klass 2 bana, och jah trodde inte alls på att vi skulle klara den. Första varvet gick sådär. Ngr fina bitar och ngr helt failade bitar xD 
Men andra varvet så gjorde vi den felfritt!! :D så jävla stolt!! Duktiga Morf<3 

Var en asbra träning för oss alla 3, och jävlar vad vi lärde oss massa nya saker att träna på! Så taggad till att träna och bli bättre! :D Att lära mig markera och springa! Att lära mig lita på att han tar hindrena om jag har markerat dem x) jao, vi har massa att lära, men tkr vi har kmt långt ändå! :) 

Lever för agilityn just nu, och angående annat så väljer jag att inte bry mig. Jag orkar helt enkelt inte slösa energi på det. Istället blickar jag framåt och hoppas på en förändring. 

Jag och Sara har 5 hundar nu i helgen! Hon passar Buster och Hampus, och jag passar Kellie<3 Mysigt! 




Feeling better

Två dagars jobb och det känns bättre. Har haft väldigt bra dagar med Tesso och Marie! Med härliga långpromenader i solen och hundar som skött sig nästa hela tiden! Varför jag säger nästan är för jag blev biten idag x') inte allvarligt, men jo det gick hål. Men, men, sånt som kan ske och är ingen fara med mig. Litet fult sår på handen bara, men det är snart läkt ;p 
Tränade agility igår efter jobbet med träningsgruppen! Syster följde med och miljöträna Zombie lite :) Han var så duktig! Hon passar även Buster just nu så han var också med och var också duktig! 

Var en grymt rolig bana och jag var väldigt nöjd med våra lopp! Morf var glad och taggad och superduktig! :D 
Efter träningen så fick Ina testa att köra banan med Morf, och fan han är ju snabb! Bara ännu ett bevis på att om jag springer mer så kmr han också göra det ;) 
Sen fick jag testa köra banan med Ru! Alltså så kul! Ett helt annat tryck än Morf, och ja jag hann inte alls med henne xD Fick till ett snyggt staket, men utöver det så var hon alldeles för snabb för mig ;) Men kul vare iaf! 




Nu ska jag och Morf vila två dagar innan vi kör agilityträning med TG2 på torsdag :D dem är så få så man får joina lite. Ska bli kul! Ja och sen äre tävling på söndag :D taggad! Lydnad får vi träna nästa vecka! ;) 

Vill inte

2 veckor har gått så himla fort. Samtidigt som det har känts som en evighet. 

Jag orkar inte med verkligheten. Skulle behöva en livstid semester. 
Men, men, ska inte tänka på det mer. Istället ska jag tänka på att imorrn är det agilityträning med träningsgruppen! :D och på söndag är det dags för tävling igen! Får väl hitta på saker att göra efter jobbet resten av dagarna också så blire snart helg igen. Hahah. 

Men nee, nu ska jag softa lite, senare ska jag till föräldrarna och säga hej till mamma som har varit i grekland i två veckor x) Min hund är sjuuuukt trött efter gårdagens tävlingar, och dessutom följde han med syster och Cicci och bada igår eftermiddag ;) 


Agilitytävling

Agilitytävling i haninge tsm med Ina idag! Malin kom även dit och heja på oss! :D 

Jag starta i 3 lopp, 2 hopplopp och ett agilitylopp. Var väldigt osäker på om Morf skulle hålla för 3 lopp då han tidigare bara pallat med typ ett.. X) Men inga problem!! Vi fick 0 fel på alla våra lopp!!! :D bara det helt underbart! Så jävla roligt! 
Första hopploppet var han ganska tittig, så fick jaga på han väldigt mkt. Men det gick bra, och vi kom på en 5e placering av 21 starter! Varav dem 4 första fick pinne.. Hahah lite irriterande att precis missa en pinne xD 

Andra hopploppet kändes han bättre, och jag hade nog lite mer jävlar anama ;) Vi hamna på 4e placering av 19 starter, men självklart var det bara dem 3 första som fick pinne så även där missa vi pinnen precis! X'D så typiskt! 
Tredje loppet var agility (alltså en bana med kontaktfältshinder), och starten blev väldigt skum då det skjöts i området precis innan jag och Ina skulle starta. Ru är väldigt skotträdd så vi blev nog alla lite stressade över det, plus att Malin skulle va snäll och filma och råkade tajma in sin frågan om min telefons kod precis när jag skulle in på plan xD Morf är ju då väldigt tittig och ska alltid ha koll på alla, så blev lite dumt tajmat x') MEN inte fan gjorde det ngnting för han körde på grymt bra! Så pass bra att vi kom på en 3e placering av 18 starter och vi fick vår första pinne!! :D:D:D (för er som inte kan agility så behöver man 3 pinnar för att kunna flytta upp till nästa klass :p) Ja plus att vi då fick det på film :D så kul! 

Ina körde bara två av dagens tre lopp och vann båda samt fick pinne i båda! :) Hon är klar för klass 2 i både hopp och agility! Superkul! :D 
Söta Noomi fick va med på pallen bara för att hon är så fin ;) 
Asbra tävlingsdag som vi avsluta med att åka till solna/sundbybergs bk för att låta hundarna sträcka ut lite på ängarna runtom :) 

Norrland<3

Var i norrland i lite mindre än en vecka men har inte hunnit/orkat skriva om det. Norrland är den bästa platsen på jorden (om man tar bort alla insekterså vore den perfekt!) och när jag är där är det som om själen läker. Verkligheten försvinner och man bara är. Det är så sjukt skönt.

Vi åkte tåg upp och ner, gick väldigt bra och jag och Ronja sysselsatte oss med att spela Magic i princip hela tågresorna xD hahah.

Vi spenderade dagarna åt att plocka bär, syssla med ved, köra fyrhjuling och ja, att bara vara. Morf var med och ja, han skulle nog hellre bo där än här i sthlm.. Denna gång var det grymt jobbigt att åka därifrån, eftersom jag inte vill ha tillbaka verkligheten så so den ter sig just nu. Bara massa skitsaker som får mig irriterad, och well snart är semestern slut. Känner mig inte alls redo för det, men det är som det är.

Får ta dagarna som dem kommer, och om inte annat så har jag en del tävlingar att se fram emot framöver! Agility dock, och kanske, kanske en lydnadstävling till. Beror lite på, för i så fall blire klass 2, och vi är inte alls redo med varken rutan eller fjärren ;D hahha.
















Lydnadstävling i vällingby

Igår var det dags för lydnadstävlingen som jag haft bokad i några månader. Morf hade gått så himla fint dem två senaste gångerna vi tränat (innan dess hade vi inte tränat ett ordentligt lydnadspass på jättelänge då agilityn prioriterats över lydnaden). Men jag vet ju att han är lite störningskänslig, så visste inte hur det skulle gå, men inte fan behövde jag oroa mig!!

Vi kom på 1a placering och fick stå på pallen med ett 1a pris på 184,5 poäng och därmed vårt tredje 1a pris i klass 1 vilket innebär ett LP1 :D SÅ SJUKT GLAD! Han var dessutom så himla fin och fokuserad och glad! Var verkligen med mig hela tävlingen och ja vi hade roligt! Vårt bästa program ever!


* Platsliggningen var inga problem. En 10a där!
* Tandvisningen fick vi en 8a på då han ju lagt på sig den fula vanan att "om matte säger hej så får man hälsa" så ja han lyfte på rumpan sin. (Måste verkligen ta tag i den där ovanan!)
* Linförigheten sen var vår bästa någonsin!!! En 8a, vilket jag är så sjukt nöjd med! :D Han var med genom hela, hade bra fokus och följde mig så himla fint! Enda vi fick avdrag på var att han glappar lite, eller som jag säger svävar ut lite, ngt vi måste träna på att få bort ;) Ja plus att i språngmarshen så tyckte han "tjoho fan vad kul!" och tog ngr rejäla skutt x'D Bästa var ju ändå att jag redan då var överlycklig över vår linförighet så kunde bara skratta åt min flumhund ;D hahha. 
* Läggande under gång var jag väldigt nervös inför eftersom han strulat en del med läggandet. Men inga problem! Han la sig så fint men lite, lite långsamt så vi fick en 9a :) Roliga där var att jag var supernervös så när jag skulle sätta han upp så höll rösten knappt xD
* Inkallningen gick super! Jag kände att jag inte riktigt hade återfått rösten så kommandot var inte så starkt, men det spela ingen roll för han kom ju så fint ändå! :) En 10a där!
* Ställandet gör han ju så himla fint! Inga problem där, vi fick en 10a! :D
* Apporten har jag ju inte lagt ngn speciell tid på att träna på, så jag vet att han kan tugga eller rulla den. Han brukar inte göra det så mkt, men igår så både tugga han och rulla den under hela momentet x'D En 7a där, men ja jag var nöjd att han höll den ;) hahah.
* Hopp över hinder var inga problem, supersnyggt bara så en 10a där! :D
* För helheten fick vi 9,5 :)

Höga poäng rakt igenom om man då räknar bort apporten ;) Så himla nöjd!! Bästa lilla tokhund!
Något som gjorde det hela ännu roligare var ju att Ina också fick ett 1a pris!! Med 173,5 poäng och då var det deras första lydnadstävling och dem fick stå som 2a på pallen! :D så himla roligt! Stort grattis till dem, och ja satan dem är grymma! 

När man ser ljuset

Orkar inte skriva så mkt. Måste sova ;D Jag och syster fastna framför Dexter<3 och well jag är ju ledig imorrn, men ändå x) 

Kan skriva att valpen är duktig! Det är mkt att lära han, men än så länge är han en enkel valp :) väldigt trygg! 

Har tränat lydnad med Morf två dagar i rad. Först med Ina på klubben igår när det var lydnadstävling där. Klass 3 och elit så vart lite störningsträning :) 
Och idag tränade jag tsm med Stina vid solursparken. Båda dagarna var Morf supertaggad och äntligen kändes lydnaden rolig igen! :D Kan bara hoppas att det fortsätter så och att vi klarar ett förstapris på tävlingen nästa vecka! X) 

Idag hade jag båda hundarna, och vi åkte och bada med Ronja! Supermysigt! Och vattnet var inte alls så kallt som jag trodde det skulle va xD hahah. 
Vi spelade Magic, och sen har jag spenderat resten av eftermiddagen, kvällen och ja lite av natten till att se Dexter med syster! ;) bra dag! 







Imorrn åker jag och Ronja till norrland! :D ja och Morf följer med :) kmr bli supermysigt! 

FML

Så jävla besviken. Så jävla tråkigt.
Just nu känns det som om lydnaden kan ta sig. Som om agilityn kan ta sig. Känns inte som om vi kmr lyckas med ngt. Det finns inte tillräckligt med driv, och jag har inte energi att driva på som ett jävla ånglok hela jävla tiden. Ngt är ju fel då kan man ju tycka. Samtidigt förstår jag inte hur det kan skilja sig så mkt emellan gångerna?

Hundträningen känns skit just nu. Oerhört kul när man ska tävla om mindre än 2 veckor.

Orkar inte med ngt just nu. Fuck my life.

Två hundar i familjen

Blev ingen hundträning för mig i torsdags. Skittråkigt, men tror inte det hade gått så bra med foten ändå. 

I fredags gick jag kort på förmiddagen, och sen på eftermiddagen var dem andra snälla och tog mina hundar så jag städade istället.
Sen gick jag äntligen på semester! Så skönt, behövs! Roliga var ju dock när jag sa att "jag är så sjukt trött på att torka kiss" (vi har ngr hundar som kissat inne en del så vi har väl torkat kiss nästan varje dag), och sen insåg jag att vi får ju hem en valp... Lär ju bli att man får torka kiss då xD hahha.
Är ju dock skillnad på att torka efter en liten valp och vuxna hundar som borde va rumsrena x) 

Igår så åkte jag och Sara till kenneln för att hämta hem Zombie. Morf fick följa med och fick hälsa på valparna och ngr av dem vuxna hundarna. Gick väldigt bra! :) 

Zombie pep lite i bilen och väl hemma tkt han det var lite jobbigt och pep lite. Men annars har det gått bra! Inga olyckor inne än så länge, och han går på bra ute :) följer Morf eller oss ;) så söt! 


Han sov bredvid Sara hela natten, men hon var ute och kissa med han en snabbis kl 5 imorse. Sen gick jag upp halv 10 och gick ut med han och Morf. Så mysigt och Morf försökte leka med han men Zombie har inte så bra kroppskontroll än ;D Men han springer efter Morf så snart kmr dem väl leka :) 

Zombie har börjat lära sig sitt namn, och Sara har börjat så smått med att träna sitt. Namnet, sitt och stanna blir det första han får lära sig :) När han kan stanna blir det mkt lättare att få en bra bild på han och Morf tsm ;D 


Lång vecka

Detta har varit en grymt seg vecka. Varje dag har känts som om dem varit aslånga. 

I måndags hade jag världens huvudvärk, men två ipren hjälpte så efter jobbet åkte jag till agilityträningen. Gick asbra, och på tredje försöket så klarade jag och Morf banan felfritt! :D Det var dessutom en klass 2 bana, så kändes verkligen bra! :) 
I tisdags hade jag lite ont i foten så gick korta promenader på jobbet. Gjorde väl inget mer än att se på Dexter med syster sen efter jobbet x) 

Igår, onsdag, så gjorde foten ännu ondare, så dem andra var snälla och gick ut med alla hundar så jag kunde va inne och städa istället :p 
Efter jobbet sen åkte jag, mamma och Sara till Huddinge för att hälsa på systers valp :D 8 veckor blev dem i tisdags! Tiden har gått fort, och satan vad stor och fluffig han var! Så jävla söt! Ja alla tre ;) Supermysigt med valpmys och på lördag hämtar vi hem han! :D<3 
















Idag har jag inte lika ont i foten som igår, men det pendlar lite. Imorse kändes den nästan bra till och från, men efter en 40 minuters promenad så äre värre igen :/ usch! Får se om den håller för lydnadsträning idag, samt hur det känns imorrn. Sen går jag iaf på semester! :D 2 veckor! Ska bli superskönt! I kind of need it x) eheheh.

Kolmården!

Kolmården igår med pappa, brur och syster! :D vi hade en superbra och trevlig dag, och hade dessutom tur med vädret! :D 

Vi hade med oss kameran men den strula en del, vet inte vad som är fel men ibland så typ hänger den sig så det inte går att fota -.- lagom kul. 

Men, men, blev ngr bilder iaf!











RSS 2.0