Saru saru?!

En mycket rolig kryssning med dålig hörsel, massa drinkar och massa skratt! Hade en hel del creepy killar efter oss som inte alls fattade att vi INTE var intresserade.. och kvällen slutade med att vi flydde från en väldigt creepy kille. Hahha. Sjuk kryss, och fastän jag nog fan var lite seg från förra helgens festande -en jobbvecka där man under hela veckan varit dålig på att lägga sig tidigt är tydligen inte tillräckligt för att vila upp sig? xD -så hade vi grymt kul!
Nästa helg blir det kanske festande igen, denna gången utgång med brur och hans kompisar!! :D eftersom brur min fyller år på torsdag! :D Hoppas, hoppas verkligen det blir av! 
Vila kan man göra i graven, right? ;) eller kanske lite på jobbet också ;) hahah!

åka BÅÅT

Nu åker jag!! Kryssning med Bella och Cicci!!! Party Party! oh yeah :D
Bjuder på denna otroligt underhållande bild från mjukisfesten ;D 
Sådär mådde jag jaa.. Hahah nykter absolut! och nej, det är alltså inte mitt bröst som syns, det är min armbåge! Men klockren bild jao ;D hahahha. 

Blandade bilder

Bilder från grillningen och badningen med Rose och Johan.
Samt lite fler bilder från "mjukisfesten" i helgen som jag fick från brur idag!

Arbetsveckans sista två dagar

Jag och Linda hade en lugn dag på jobbet igår. Vi båda var trötta och sega, så vi tog ca en timmes promenad med hundarna och sen låg vi och sov tillsammans med dem i nästan 2 timmar! Så sjukt skönt! :) fast på eftermiddagen var det städning som gällde! Och så blev det inget hundmöte för mig :( dem ringde och avboka då matten var lite osäker på om hon verkligen ska byta dagis. Var ju skönt på ett sätt att slippa, eftersom jag var lite nervös över det hela. Men samtidigt synd för hade velat haft det och fått mitt första möte överstökat! Hade dessutom peppat mig själv asmkt inför det mötet. Men men, en annan gång helt enkelt x)

Det innebar iaf att jag fick sluta 16, så åkte direkt till skarpnäck där Rose och Johan plockade upp mig med bilen :) vi badade och så grillade vi, samt fixade lite på deras kolonilott! Hur mysigt som helst :)

Efter det åkte jag till gamla dagiset för att snacka skit med flummänniskorna<3! Kom dit typ vid tio och vi snackade ett bra tag. Så vid halv ett skulle vi se skräckfilm! Jag var dock så sjukt jävla trött så halvsov under större delen av filmen xD vaknade till då och då av att ngn skrek xD haha!
Sen sova, och ja då var väl klockan typ halv tre..! ;) somnade iaf direkt!

Åt frukost med dem på dagis och sen till bussen som äntligen går igen! Så direktbuss till jobbet i en halvtimme, nice!
Lite kortare promenad på en timme idag också, och sen vila i typ en timme med hundarna! Skönt att avsluta veckan så :) hoppas bara dem sköter sig under stängningen så kmr jag vara en mycket glad Sandra ikväll x) hahah.

Ikväll blir det serier och typ sova ganska tidigt! Imorrn är det kryssning med Cicci och Bella!! :D i like!
Jao och bilder från dagen kmr kanske ikväll ;) eftersom mobilen inte är så förtjust i att lägga upp dem :p


Smile

Bra dag på jobbet!
Imorrn ska jag ha ett hundmöte själv! Hoppas det går bra :) ahh och så ska jag bada och grilla med Rose och Johan efter jobbet! :) kanske sova på gamla dagiset också x) får se hur det blir.


Tradition

Nu ska här flummas! Sova på gamla dagis med flummänniskor<3
Skräckfilm står på schemat!


Högerfoten

Jag har ont i min fot :( under midsommarhelgen nu har den krampat till och från med olika styrkor. Typ 4-5 gånger varje dag. Fortsätter det så här så blir det en lång väntan till augusti då ortopeden har några lediga tider :/


Midsommarhelgen

Torsdag: En lugn början på helgen med några cider och någon drink tillsammans med Malin och Pelle!

Fredag: Jag och Malin var i stallet en sväng på förmiddagen, sen så var det midsommarfirande! Grillning, kubbspelande, drickspel och jao en hel del snack! :) En grym midsommarafton med fint folk!
Lördag: En riktig spontandag! Skulle hem och äta pizza framför film, men bjöds istället hem till Jenny och åt pizza där! Sedan bad tillsammans med Jenny och Alex, och sen så blev det mjukisfest hemma hos Jenny med Alex, Sara och brur! :D Singstar, fia med hutt, promenad med Pontus som Alex var hundvakt till och så ölspel. 
Söndag: Bio med Jenny och Rose, Dumma mej 2! Söt film! Sen blev det pizza igen för mig och Jenny hemma hos mig, och lite filmtittande. Nu kom Ronja nyss och snart är det dags för träning! (jag skrev inte alls detta inlägg för typ, en och en halv timme sen ;D hahah.. bestämde mig för att lägga in bildernai efterhand. Så jao nu har vi tränat, och alla lyckades skada sig lite ;O dock är jag stolt över mig själv! Orkade springa hela "skogspartiet" på vår runda som vi tagit ngn gång innan. Sista biten var bara av ren vilja dock ;D hahah)

Summan av hela helgen är GRYM! 10 av 10, Minst! och så kanske lite för mkt dricka på det ;) hhahah.

Långpromenad + bad

Hade en -till största del- bra 2 timmars promenad tillsammans med Linda och hundarna! Hade två hundar som smådrog en stor del av promenaden, men det var inte hela världen.
Vi tog iaf en sväng runt vattnet, hur mysigt som helst! Där ska jag lugnt gå sen när jag skaffat hund igen :) blev även en liten paus vid en strandkant så att några av hundarna fick bada. Gick väldigt bra, och jag och Linda klev med vatten upp till knäna typ. Hur varmt vatten som helst! Vi sa att nästa vecka ska vi bada där! :D

På vägen tillbaka sen så fick en av hundarna jag gick med spel. Så tog ett tag att lugna ner honom, och han nafsade mig i handen flera gånger då jag försökte få han att sluta hålla på. Försökte ju först bara vänta ut han, men sen tröttnade jag också lite. Var väl då han nafsade mig, men slutade iaf bra. Han lugnade ner sig och skötte sig helt okej resten av vägen. Men har ont i handen :( gick inte hål och jag har varit med om värre spel under mina år på hunddagis, men var inge roligt iaf.

Men, men. Sitter nu och tar det lugnt. Om kanske 40-45 min ska vi ut en sväng igen. Men den blir nog kort för är en hund som ska hämtas kl 3 sen också. Många av hundarna går hem tidigt, det är skönt :) fast jag lär väl sitta här själv till kl 6 ändå x) alltid hundar som hämtas så sent som möjligt typ. Skulle egentligen stänga tsm med en praktikant, men blev ändrat. Så ensam från kl 4-6. Men det blir nog bra :)

edit: skrev detta inlägg via mobilen igår men det strulade och ville inte läggas upp, och tydligen gillar den inte att lägga upp bilder. så får väl slänga in bilder från gårdagens promenad imorrn eller så. Just nu befinner jag mig nämligen i nynäs med Malin och Pelle :) åkte hit efter jobbet igår. Och btw så blev sista hunden hämtad strax efter kl 5 igår! Skönt att sluta tidigare!
Men ahh, ska fira midsommar här, och under dagen ska vi väl till stallet en snabbis och sen troligtvis bada! :D och ikväll grillning med lite folk :) 

Trevlig midsommar till er alla!


Så kan det va

Självklart var jag så trött igår så orkade inte skriva blogg. Jag såg på serie och vid tio- halv elva ungefär så satte jag på en film att somna till :)
Så idag är jag piggare! Skönt att sova över 8 timmar :)

Men ahh, slänger in lite fler bilder från kryssningen! Kanske blir ngn jag redab lagt upp, men ska försöka bara ta med såna jag inte lagt upp :)


Kryssning birka

Jag har totalt glömt bort att skriva blogg idag. Hade ju tänkt skriva om kryssningen och lägga in bilder! Men har sedan jag kom hem varit upptagen med att ta ut dreadsen ur håret mitt, samt sett på serier och film x) det tog mig nästan 4 timmar att få ur alla dreads, och well nu känns det tomt, men ganska skönt också :p blir lugnt dreads fler gånger iaf ;)

Iaf, om kryssningen, så grym kryssning! Var lite svårt för jag ville umgås med alla, så hade jag kunnat hade jag varit delad i typ tre x) men jag löste det genom att växla lite emellan alla. Tyckte bäst om när alla var på en och samma plats ;) hahah.
Blev iaf en hel del drinkar, lite spelande på maskinerna, dans och pratande. Hade det hur trevligt som helst, och förutom mitt dilemma att vilja umgås med alla, så var det enda negativa att jag efter buffén i fredags fick värsta huvudvärken, samt att båten hade väldigt dåligt utbud med mat. Annars hur bra som helst, med super sällskap! Yes jag är nöjd :)

Slänger upp ngr bilder nu, och så lär det komma fler imorrn! :)


heh yeah yeah

Orkar inte skriva så mkt. Så slänger in lite bilder på hundarna från dagis istället :)
Samt skriver med att typ alla mina kläder är i tvätten eller hemma hos mamma ;D och jag ska försöka packa till kryssningen ikväll.. bra där!

Högerfoten

Har under ngr få veckor funderat på om jag ska kolla upp högerfoten, eftersom den ibland ömmat väldigt mycket samt ibland även huggit till lite. Inte sådär jätte ofta, och inte alls som innan operationen, men ändå tillräckligt för att man ska bli fundersam. Så nu har jag iaf ringt till ortopeden och pratat om det, men dem hade fullbokat fram till semestern. Så om jag fortfarande känner av den så ska jag höra av mig i augusti. Så får vi se helt enkelt x) ska iaf försöka tänka efter när det gör ont. Om jag gjort ngt speciellt som orsakar det. Så yes, vi får väl se :)


en sån där kväll

Feeling alone.

Ont i magen

Jag är van att ha en chef som blir sur om man ringde på morgonen och sjukanmälde sig, men det behöver jag inte vara längre. Min nya chef är av allt jag ännu sett så himla bra!
Nu är jag förvisso på väg till jobbet trots magont, men det beror på att Tesso är bortrest och ena praktikanten är hos läkare. Så ja, jag ställer upp, men helt ärligt känns det bra, eftersom dem -inte bara chefen utan även Linda- ställer upp och arbetar extra utan sura miner och med en tacksamhet för att jag trots att jag inte mår bra kmr in och underlättar för dem. Så ja, mitt nya jobb är grymt, tack vare duktiga och härliga hundar, samt all personal som faktiskt bryr sig om en!


kommer inte på ngn bra rubrik :D

Blev lite ändrat så jag hade aldrig Jissa. Så istället för promenad så gick jag och Anders runt en kort sväng i v-by, för att sedan fika innan vi gick hem till mig. Lyssnade på lite musik och slappade bara innan det var dags att åka. Skulle hem till Ronja för att träna, men väl hemma hos Ronja så var vi båda så himla sega och sjukt otaggade :O så blev istället en slappkväll framför tvn ;D fast jag var iaf duktig och gjorde typ.. 2 minuters planka! Vilket var grymt jobbigt då jag inte gjort det på ett tag, och jaa, idag har jag träningsvärk xD ahhaha!

Annars då? Jo jag är så sjukt himla nöjd med mitt jobb!!! :D Enda nackdelen jag såg förut var ju att man jobbade så långa pass, men nu har det ändrats så man slipper jobba 10 timmar i sträck. Skönt! :) så ja, jag älskar mitt jobb!

är lite sur just nu.. för en av mina spellistor är borta på spotify!!??.. den som var längst. typ sjukt lång. Känns sådär. verkar ju skumt att den bara försvunnit också 0.o.. spotify som inte gillar mig? ingen aning. 
Nu ska jag dissa spotify och svara på roll istället!

Bjuder på ngr bilder från camen där jag försöker få med min fina frisyr ;D

fullt upp.

Åt middag hos mamma och pappa igår. Curre och Kina var nere och skulle sova en natt hos dem, så var roligt att träffa dem en sväng :) Curre träffa jag förvisso på elitloppshelgen, men Kina var det ett tag sen man såg. I somras kanske? Jao tror det var det :P
Iaf, dem hade sina hundar med sig, så jag och Kina gick en kvällspromenad tillsammans. Trevligt, trevligt! :) Sen så blev jag kvar ett tag och såg på fotbollen, sverige-österrike, innan jag cyklade hem :) 

Idag hade jag fullt upp. Vaknade lugnt och fint och såg på One tree hill. Är klar med första säsongen nu! Mötte syster uppe vid byn kl 11, och vi inhandlade en iphone 4s till mig! Så nu äntligen har jag instagram, bubblemania, quizkampen, bättre kamera, och jaa.. lite fler saker ;D har dessutom fixat (eller okej Sara har fixat ;D) superbra ringsignaler till mig. Har saknat dem :D hahah.

Vid 12 kom Erik med boxern Stella som jag ska passa på prov tills imorrn. Ska -om allt känns bra- passa henne i två veckor i sommar! Så jag och syster (eller okej Sara xD) fixade med min mobil innan vi vid klockan 2 gick ut med Stella. Vi skulle till rastgården i åkeshov, och först drog hon satan hela vägen från mig upp till v-by.. men efter det gick hon faktiskt bra. Lite smådrag ibland men klart bättre än innan! Var inga problem att åka kommunalt med henne heller, och i rastgården sen var hon lite retsam med leksaken, men om man hade två leksaker att växla emellan så gick det bra. Än så länge känns det bra, men är ju ngr timmar kvar innan hon ska hem, så vi får väl se :P men ganska troligt så har jag en hundkompis i sommar iaf!
Stella ska hem ca halv 12 imorrn, och vid 12 sen ska jag möta upp Maria med Kelpien Jissa vid Åhlens i v-by! Hahah byta från en hund till en annan :D Var länge sen jag hade Jissa också! Ska bli roligt :D 
Anders kmr hit och vi ska väl promenera lite och sen vettefan. Se film eller ngt I guess. kl 16 ska Jissa hem, och då byter jag kompis också xD hahahah! Nee men Anders ska väl hem då för Ronja kmr hit och vi ska träna :P springa I guess jao! Så jaaa, blir en hektiskt söndag :) 

Monday bar kryssning

så jävla bra kryssning! Orkar inte skriva så mkt, så får bli kortfattat med alkohol, dans, snygga kläder, bajssnack (ROSE!!!?), fint sällskap, sociala människor, skedande, god mat och fint väder! 
Så grym kryssning! Första kvällen mest ös, andra i lite mer lugnare tempo. Jao för alla utom Ronja som var uppe hela natten från igår till idag ;D hahah.

och jaaa, blev massa bilder också! :D
Ett urval av alla bilder. Finns en heeeeel del mer jao ;P

2 dagars arbetsvecka

Så var arbetsveckan slut! 2 dagar är väl lagom? ;D hahaha.
Igår var jag social med brur efter jobbet. Vi spelade tv-spel och såg på film :) Käkade pizza och paj, nyttigt oh ja! ;D Under kvällen igår började jag känna mig sjuk, med snorig näsa och senare också lite ont i halsen. Inge bra! Så idag var det lite värre, och jag kände mig sådär seg och tung som man gör när man är sjuk. Trots detta åkte jag till jobbet, eftersom det bara skulle vara jag och min chef fram till lunchen. Sedan skulle jag stänga tillsammans med en praktikant. Lite annorlunda just nu, eftersom Tesso åkte utomlands idag ;D

Iaf, så var Jennyfer (chefen min) snäll och tog extra promenader och matade hundarna så att jag kunde vila! Så snällt :D sen kom inte praktikanten för att hon var sjuk ;O hahah. så jag fick stänga själv. Valde det dock, för Jennyfer frågade om vi skulle fråga Ida (en annan praktikant) att komma över från andra lokalen och stänga med mig. 
Men iaf, gick hur bra som helst på stängningen, och jag kunde dessutom vila från strax efter 15 till 16! Skönt!

Nu mår jag bättre, och har nyss ätit en god middag -hamburgare- med Ronja :) nam nam! Imorrn är det kryssning som gäller! Oh yeah :D
så ser jag ut i huvudet nu! :D kmr väl fler bättre bilder på det sen ngn gång :) efter kryssningen skulle jag tro ;) haha.

lite fler bilder från kennelbesöket igår!


Mini Aussies!

Sov hos mamma och pappa igår och såg på Lets dance finalen med dem och syster. Så jävla bra att Markoolio vann ;D haha. 

Idag har jag, syster och mamma varit och besökt Daloro kennel med mini aussies! :D Så himla mysiga hundar! och uppfödaren var supertrevlig och verkade ha samma tänk som jag själv angående hundar. Sen så.. hade hon ju även valpar!! 7 veckor gamla! Gissa om man dog lite ;D hahah. 13 stycken sötnosar som alla var sociala och framåt och ville ha kel eller busa med en :D åhhh!<3 Dessutom blev man ju kär i hennes vuxna hundar också, roliga var att den jag gillade mest var den tik som ska paras nästa gång. Så fort hon löper. Vilket innebär att det kanske blir en kull till i höst, och well.. ja jag anmälde mitt intresse till den kullen :D sen får vi väl se, men tror absolut att rasen är ngt för mig! Sen så har jag inte gett upp angående att någon gång ha en staffe, men det får bli sen ngn gång helt enkelt :)

RSS 2.0