Långpromenad + bad

Hade en -till största del- bra 2 timmars promenad tillsammans med Linda och hundarna! Hade två hundar som smådrog en stor del av promenaden, men det var inte hela världen.
Vi tog iaf en sväng runt vattnet, hur mysigt som helst! Där ska jag lugnt gå sen när jag skaffat hund igen :) blev även en liten paus vid en strandkant så att några av hundarna fick bada. Gick väldigt bra, och jag och Linda klev med vatten upp till knäna typ. Hur varmt vatten som helst! Vi sa att nästa vecka ska vi bada där! :D

På vägen tillbaka sen så fick en av hundarna jag gick med spel. Så tog ett tag att lugna ner honom, och han nafsade mig i handen flera gånger då jag försökte få han att sluta hålla på. Försökte ju först bara vänta ut han, men sen tröttnade jag också lite. Var väl då han nafsade mig, men slutade iaf bra. Han lugnade ner sig och skötte sig helt okej resten av vägen. Men har ont i handen :( gick inte hål och jag har varit med om värre spel under mina år på hunddagis, men var inge roligt iaf.

Men, men. Sitter nu och tar det lugnt. Om kanske 40-45 min ska vi ut en sväng igen. Men den blir nog kort för är en hund som ska hämtas kl 3 sen också. Många av hundarna går hem tidigt, det är skönt :) fast jag lär väl sitta här själv till kl 6 ändå x) alltid hundar som hämtas så sent som möjligt typ. Skulle egentligen stänga tsm med en praktikant, men blev ändrat. Så ensam från kl 4-6. Men det blir nog bra :)

edit: skrev detta inlägg via mobilen igår men det strulade och ville inte läggas upp, och tydligen gillar den inte att lägga upp bilder. så får väl slänga in bilder från gårdagens promenad imorrn eller så. Just nu befinner jag mig nämligen i nynäs med Malin och Pelle :) åkte hit efter jobbet igår. Och btw så blev sista hunden hämtad strax efter kl 5 igår! Skönt att sluta tidigare!
Men ahh, ska fira midsommar här, och under dagen ska vi väl till stallet en snabbis och sen troligtvis bada! :D och ikväll grillning med lite folk :) 

Trevlig midsommar till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0