allt och lite mer

Hockeyn igår var nice. Helt annorlunda att se det på plats än på tv. Snälla brur var dessutom tålmodig och förklarade reglerna för mig under spelets gång x)
En mkt bra kväll! Som avslutades hemma hos pappa och mamma där jag fastnade framför datorn. Blir början till rollspel igen, hoppas det fastnar igen! :D

Idag har jag varit social med mamma. Vi åkte och storhandla på coop, och passade samtidigt på att köpa lite bollar på Arken zoo till Amisa. Jao samt bandybollar inne på Hi-sport. 
Hem med alla varor, uppför trapporna med dem tunga påsarna, för att sedan ta en promenad till v-by dä vi åt på McDonalds. Hittade sen en födelsedagspresent till farmor, vilket var målet med besöket uppe i byn ;P

Skiljdes åt och jag gick hem för att slappa lite vid datorn i ensamhet innan syster dök upp. Vi tog det bara lugnt ett tag innan vi gick upp till byn eftersom hon också ville leta efter ngt till farmor x) 
Väl hemma igen har hon duschat i typ en timme, och jag har sett på det senaste Vampire Diaries avsnittet!<3 

Ikväll blir det Gladiatorerna och kanske ngn film eller så x) En lugn fredag helt enkelt jao.

Allt möjligt i Ett inlägg

Hatar arbetsförmedlingen. Bara massa onödigt tjafs. Som om man ens får hjälp från dem. Lika onödigt varje gång :P

Igår var jag med Anneli på hennes jobb hela dagen. Var väldigt mysigt, och vi hade det trevligt med hundpromenader och massa snack :) Blev ju självklart kär i dem söta små staffarna som vi gick ut med! Två söta tikar som återigen övertygade mig om att det är en staffe jag SKA ha! ;) hahha. Jag agerade fotograf så kanske slänger in lite bilder sen.

Var så jävla trött på kvällen, så köpte med mig pizza och spenderade kvällen åt att glo på förhäxad. Snart klar med första säsongen.

Idag var Nadja så snäll och bjöd på lunch i v-by. Käkade mina vårrullar och friterade kycklingar! Så sjukt gott! Hon käkade gyros. Blev även en sväng förbi ÖB innan vi gick hem till mamma. Hon var dock inte hemma så vi spenderade lite tid åt att fixa papper från a-kassan samt irriteras över arbetsförmedlingen. Men, men.. det blir nog bra till slut. Hoppas jag.
Mamma var iaf nere på en Secon hand butik strax utanför, så jag och Nadja gick ner för att kika lite i den. Hittade inte direkt ngt så vi var bara där en kort stund.

Btw så är en av mina favorittröjor borta :( det är förvisso en helsvart t-shirt så är inte direkt ngt jättespeciellt med den. Men den har lite större uringning än vanliga t-shirts och är dessutom jätteskön. Så ja, en favorit. Hoppas jag hittar den.

Ahh och så ska jag på Hockey med pappa och brur idag. Spännande. vettefan om det är ngt för mig, men ska bli roligt iaf :)

Spontan dag!!

Dagen började segt där jag låg i sängen och glodde på förhäxad.
Sen fick jag ett samtal från ett hunddagis jag ansökt jobb till, och bokade in en arbetsintervju till kvällen ;O Åkte hem till Jenny för att träna zumba med henne och Ronja, vilket var lika roligt som vanligt!
Var först inställd på att få stressa därifrån för att hinna till intervjun. Men snälla Jenny erbjöd sig att köra så vi tränade och åkte sen allihopa med bilen till täby för att släppa av Anton, och sedan släppa av mig vid häggvik för intervjun!
Den gick väl sådär, så vi får väl se. Tydligen hade dem typ fått över 100 mail sedan dem lagt ut att dem sökte en anställd på arbetsförmedlingen ;D
Jenny och Ronja åkte iväg lite för sig själva, hem till Ronja för att hämta saker till henne, och jag som blev klar innan dem kmt tillbaka började gå mot Häggvik station. Frågade om vägen men lyckades gå helt fel så hamnade typ i Norrviken, vilket Ronja då tkt var oerhört sjukt ;D Så jaa fick både träning och promenad idag! ;)

Sen var vi så hungriga, klockan var typ halv 8, så då valde vi att käka på donken. Lättaste alternativet jao ;P Blev en tur hem till Timmy i täby där vi såg på film och Ronja stannade kvar där när jag och Jenny åkte för att plocka upp Anton och Krippe. Släppte av Krippe vid Danderyd och sen var Anton så snäll och orkade skjutsa mig heeeeela vägen hem till vällingby! :D
Lyckades ploppa in på en spontan timmes spelande av Tekken med Nadja och Tonie, och klev sedan hem för att lägga mig i sängen min.
Blev mkt senare än jag trott idag, men satan vilken bra dag det varit! :) I like!

Nu ska jag sova så att jag kmr upp imorrn. Ska följa med Anneli till jobbet imorrn, så måste gå upp senast halv 7 och ta mig ut till Gustavsberg typ. Tror det kmr bli väldigt roligt, och har tur att jag får låna kortet av moster så jag slipper betala en massa sms biljetter ;P maha.

Rebelle

Ibland saknar jag henne så det gör ont. Jag har fortfarande svårt för att titta på bilder på henne. Det liksom hugger till i hjärtat av saknad och tårarna är inte långt borta. Fortfarande kan jag inte sluta tänka på om det blivit annorlunda om jag gjort saker och ting annorlunda. Om vi hade fått det hur bra som helst om jag bara varit stark och kämpat kanske ett år till. Om jag hade lärt mig att ignorera och på ett bättre sätt hantera det då hon blev rädd. På ett sätt ångrar jag mig, när jag tänker på hur bra vi hade det och hur otroligt duktig hon var på många saker.
Men sen tänker jag alltid steget längre, på hur jobbigt vi faktiskt hade det när det kom till hennes rädslor. På hur jag som person inte klarade av det. Samt det som till största del avgjorde att jag tog det svåra beslutet; nämligen att hon trivdes så mycket bättre uppe hos farmor på landet.

Huvudsaken är att hon har det bra nu, och att hon bor med en familj som vad jag förstår redan älskar henne. Det får ett leende att lägga sig på mina läppar, och trots tårfyllda ögon av saknad varje gång jag läser ett inlägg om henne på facebook så vet jag att jag gjorde rätt.
Hon kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta.
<3

två bra saker..

..som jag gjort/inte gjort nu på kvällen är:

1. Tog en ganska så rask 45 minuters promenad tillsammans med syster. Skönt att komma ut och röra sig!
2. Stått emot sötsuget just genom att gå ut och gå istället för att ställa mig och baka ngt onyttigt. Bra där!

Imorrn är det träning hos Jenny igen som gäller! Tisdagar är bra dagar ja! :)

there´s nothing else i can say

Har varit duktig och städat här hemma lite. Jao samt diskat då jag inte orkade diska efter maten igår ;D hahah. Har dessutom plockat undan lite saker och sådär, så nu ser det fint ut här :)

Fixade headern också, så nu känns det bättre. Inte direkt en av mina bästa, men den är okej :P Slänger in ngn bild på Eddie också, sen ska jag laga mat och se på lite förhäxad!

Sociala Helger

Gillar inte direkt den header jag har nu. Men har varit social så har inte hunnit fixa en ny. Får se om jag kanske kan fixa en ikväll. 
I fredags sov jag hos mamma och pappa. Passade Eddie från hunddagiset -det "gamla" dagiset- vilket gick väldigt bra. Jag och syster tog en långpromenad hemifrån mig till Alex, vilket tar ca 2 timmar. Vi stannade dock till vid rastgården vid åkeshov där Eddie fick leka lite med en äldre blandras hane :) Var totalt nästan ute 3 timmar. 
Sen var det spelkväll tillsammans med Alex, Jenny och Anton. Supermysigt :) Ahh samt att vi hade tänkt se en skräckis, men filmen vi såg var inte direkt läskig.. ;D hahha fail. 

Söndagen var ganska lugn, jag åkte hemifrån Alex vid typ 1 då han skulle åka och träffa sin faster. Sen låg jag i soffan och glodde på förhäxad tills dess att jag mötte upp Ronja i v-by ca halv 7. Hade ju fått pengar för att passa lilla Eddie så kunde inhandla lite mat! Skönt! 
Vi var duktiga och tog oss en ganska så rask promenad på 45 minuter, och tog det sedan lugnt under resten av kvällen. Såg Pirates of the Caribbean 1, samt såg typ halva tvåan innan vi la oss. Trötta var vi jao ;D

Idag har vi kikat klart på tvåan, samt ser på trean just nu. Vi ska dock snart göra oss iordning eftersom vi ska in till stan en sväng. 
Kmr nog ett inlägg senare idag/ikväll. Slänger väl in ngn bild på Eddie då också :P 

mkt bra dag

Dagen har sett ut som sådan:
* Nadja var snäll och bjöd på lunch i vällingby! Nam nam!
* Lie omkringströvande i butikerna i byn med henne sen.
* Hem till oss och äta onyttighetsbakelse med massa grädde -varav bådas mage kom igång xD
* Tränade lite smått med situps och plankan innan jag såg på vampire diaries <3
* Upp till v-by igen för att möta Sara och Karin.
* Skiljdes åt, varav syster och jag gick hem till henne.
* Slappade där ett tag innan vi gick till affärn för kvällsgott.
* Middag hos mamma och pappa.
* Blonderade systers hår.
* Tv tittande tsm med familjen, varav Gladiatorerna var kvällens höjdpunkt och innebar chips och cola ;P mums!
* Färgade systers hår. Lila och rosa igen jao.

och well, nu sitter jag här. Får se om det kanske blir en film eller ngt om ett tag med pappa och syster :) Mamma jobbar så hon gick vid åtta.

skräpfantasi!

Fick för mig att göra en ny header så öppnade ps och har nu lekt där i kanske en timme.. Men jag blev inte riktigt nöjd, så tog en provisorisk så får vi se om jag orkar fixa en ny imorrn, eller om jag går tillbaka till den jag hade innan, eller kanske en gammal.. jao får se imorrn. Denna tråkiga med bara text får duga så länge.

Var denna jag fixade med. Ganska nöjd ändå, förutom att det blev så jävla fucking tomt under texten där. Satt väl kanske 20-30 minuter och försökte komma på ngt att ha där. Men icke.

fattig kvinna käkar bara pasta

Kändes som om jag bara vred och vände på mig inatt, så var inte pigg när jag gick upp strax innan 8 imorse. Men jobba gjorde jag, och förutom en jobbig stund med utfall och en smått hysterisk hund vid hundmöte från båda hållen så gick mina 3 promenader hur bra som helst idag! Ingen som drog speciellt mkt, och dem flesta hundarna var små änglar :)

Ella är iaf tillräckligt frisk för att jobba imorrn, så imorrn ska jag ta det lugnt, städa lite kanske och ska försöka träna också. Sen ska jag våldgästa mamma och pappa och tvinga dem att mata mig. Har typ ingen mat hemma. Eller okej, jag har: potatisbullar, ris, potatismos och pasta. Känns bra. Hahha. Blev bara spaghetti till middag, för svårt att fixa ngt till när det inte finns och man inte har ngr pengar ;D hahah. Har typ 4 kr på kontot, och typ.. 16-17 kr löst i jackfickan. Mhm, räcker långt? xD hahah.
Så imorrn middag hos mamma och pappa, och på lördag middag hos Alex! Sen ska jag ju passa en hund från förra hunddagiset, så då får jag iaf lite pengar :)

Har börjat kolla på Förhäxad nu också, blev klar med O.C så tänkte att då kör vi nästa serie ;D Ska forts kolla typ nu, fast funderar på att se en film eller ngt sen också. Unyttja Netflix innan det tar slut. Sa upp det för ett litet tag sen, så det tar slut nästa vecka ngn gång tror jag det var 8) Finns ändå inte så mkt, samt att jag är fattig ja ;P haha.

Btw, hoppas alla hade en bra Alla <3s dag! :)

Vinsta hundcenter again

Har jobbat gärnet idag. Så just nu har jag asont (trött alltså) i fötterna, benen och rumpan xD HAhha. Blev dels fyra omgångar med hundar, två var förvisso rastrundor, men ändå ;D Sen så har man ju städat och stått upp konstant sedan kl halv 4 till kl 6. Städat och fixat. Tycker stängningen gick riktigt bra. Var vissa hundar som var irriterande och pipiga eller skälliga, men det var bara ibland då folk kom in för att hämta ngn hund. Tiden emellan var det typ knäpptyst, nästan hela tiden iaf x)

Finns en lista där det står vad man ska göra under stängningen, tror jag läste den typ sådär.. 10 gånger för att vara säker på att jag inte skulle glömma ngt xD hahah. Ska jobba imorrn igen, fast imorrn blir det mellan 9 till 15.

Sötsaker!

ZUMBA oh yeah

Träning hos Jenny en dag i veckan äger! :D är så jävla roligt att träna med henne och Ronja! Vi taggar varandra, vilket för mig -som har svårt att vara taggad till träning- är superbra! Körde zumba och sen styrka i vanlig ordning. Jag körde plankan i nästan 3 minuter totalt. Hey min mage kmr va död imorrn xD Körde iaf två omgångar med en hel minut. Shit vad jobbigt det var. Men stolt man är efter ;P maha.
Sen så ringde Ella fårn Vinsta hundcenter också, hon är sjuk stackarn, så jag ska hoppa in för henne imorrn :D 10-18 ska jag jobba, vilket betyder att jag ska stänga själv! :O Lite nervös över det ja. Eftersom jag inte känner alla hundar, samt att man inte träffat ägarna direkt.. hahah. Men, men.. det blir nog bra I guess :P hahah. Kmr väl en update imorrn om hur det gått ;D

Alex ska sova här imorrn också, får se vad vi hittar på :) Kanske lite gamecube, eftersom jag lånat hem det från honom. Eller så kör vi på film och bara slappa, jao vem vet :P

bankärende

Seg morgon. Som vanligt.
Sen upp till banken där man fick vänta i 45 minuter ;O alltid lika roligt. Hahha. Pengar insatta till pappa iaf :P Ikväll är det träning som gäller. Har syndat lite så får bli till att köra hårt ;D Nadja är snäll och lånar återigen ut sitt kort till mig :)

Mata mig.. om du törs!

Äventyret jag och Bella gjorde var att kolla på en lokal. Den var dock för stor, och jag tror nog vi ska skaffa oss ngt lite billigare än vad den skulle ha kostat. Men det känns ändå som om vi tog oss ett litet, litet steg framåt i och med detta. Så det är bra!

Åt hos mamma och pappa, fick träffa hela familjen eftersom brur var där och hälsa på också :) Trevligt, trevligt! Fick dessutom med mig lite mat hem, jao mamma tar hand om en! :) 
Kvällen har sedan spenderats i min ensamhet framför O.C. Är snart klar med den, vettefan vad jag ska se då dock ;O men, men, det löser sig :P

tidsinställt inlägg - drömma får man

Gjorde iordning detta inlägg direkt efter det förra. Eftersom jag fortfarande väntar på samtalet xD.. folk och deras tidsperspektiv.. ;P hehhe.
Jag är kär i dessa valpar, och önskar, önskar att det var dags för mig att faktiskt skaffa hund nu. Är ju inne på att nästa hund blir en staffe, och vill ha en hane. Och well, alla tre hanvalparna i kullen är så fina! Vill ju inte ha en helsvart då jag tkr det är lite tråkigt.. och har ju faktiskt blivit kär i den blå färgen.. Så skulle nog stå emellan den blåa, eller den vita med blå fläck vid ögat! Om ngn av dem ens fanns kvar till salu. Jao samt om tiden var rätt. Men, men.. tittar på bilderna om och om igen och drömmer lite grann. Drömma får man ju.
Har ju inga pengar, och vet inte riktigt hur min framtid ser ut.

Garpenborgs kennel; länk till bloggen här.

arbetslösa fattiga Sandra

Sitter och väntar på ett samtal, vilket är lite småirriterande då jag skulle behöva hoppa in i duschen. Ska sen traska hem till mamma med tvätt, och va lite social, innan jag ska till stan för att möta upp Bella :P Nadja är snäll och lånar ut sitt kort så jag slipper betala :)
Under kvällen sen har jag inget planerat, så får se vad som sker då.

Har insett ett problem också.. har nästan inga pengar nu.. får pengar igen den 25e. Men har inte direkt mkt mat kvar här hemma heller.. Hmm. Blir till att banta? xD hahah. Nee men får snylta lite på kompisar samt mamma och pappa i guess x) Ska skicka in papper till a-kassan idag också, så är bara att hoppas att dem då fått allt dem behöver, så man kan få lite pengar därifrån också. jao.

Bjuder på en bild från i lördags efter att jag blonderat utväxten ;D snyggt eller hur!? xD Nu är det ju dock färgat och fint igen ;)

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Helt sjuk utgång igår. Först trodde Ronja att hon glömt sitt pass i väsby.. men som tur var hade hon inte det! Dock hade jag varit så smart att jag lämnat legget hemma hos Jenny, varav Jenny då hade slängt in nycklarna genom brevinkastet eftersom vi senare skulle bli hämtade av Anton som var i täby med kompisar.. Lyckat eller vad? xD Var förfest med Jenny, Ronja och Emil (ej brur min), men Emil gav upp då vi tvingades ta oss till v-by för att hämts mitt pass 8) hahah. Nadja var iaf schysst och kom med passet så vi lite smidigt kunde börja åka in tillbaka till stan ;P

Väl framme i slussen så hade dem tagit bort bankomaten så då var vi tvugna att försöka hitta en bankomat.. eftersom vi inte hade tillräckligt med lösa pengar för garderoben.. ;D.. slutade med att Ronja sprang in på OK och köpte en godis för 2 kr för att kunna ta ut pengar xD hahha.

Vi kom väl in strax efter 1, varav Ronja bjöd både mig och Jenny på en drink. Så snabbt i med den, och sedan var det dansa som gällde x) Tkr det är lite jobbigt när man är så jävla kort och folk har uppe händerna.. känns som om man ska få en armbåge i huvudet xD dessutom är jag alltid lite orolig över mina fötter.. hahah 8) Fast blev mkt bättre när vi lyckades ta oss längst fram, eftersom man då står vid scenen och kan välja lite hur mkt avstånd man ska ha fram till den, och sen har man bara folk bakom sig. Mkt bättre enligt mig jao :)
Blev hur som helst en bra kväll, och man var grymt tacksam över att snälla Anton kom och hämtade oss! :) Ronja fick skjuts till centralen, och jag beslutade mig för att sova kvar hos Jenny och Anton :)

Så idag har jag, Jenny och Anton inte gjorde ngnting! Okej Anton stack vid typ halv 6 på kvällen för att klättra, men jag och Jenny hade en riktig slappardag! Massage på förmiddagen hade vi och massa filmtittande och serietittande ;D Supermysigt! :) Kom hem för ca 30 min sen, till ensamheten. Hahha.

Imorrn ska jag och Bella ut på äventyr. Vad kanske ni får vet imorrn :P

kort update

Idag tog jag det typ bara lugnt. Massa O.C tittande. Nörd som man är ;P Åkte sen hem till Jenny och vi har roat oss med att härma Rumplestiltskins garv ;D bra att man är lättroad jao ;P maha.

Förfest hos Jenny för ikväll ska vi ut. Ronja och jag är mitt inne i att fixa håret. Blir till att färga utväxten, så nu är jag blond i hela hårbotten, supersnyggt absolut ;)
Har med mig kameran också så blir nog en del bilder här imorrn :P

Vinsta hundcenter

Tisdag:
Första dagen på dagiset. Jag började kl 9 och fick gå tsm med en tjej som heter Ella. Fick börja med 4 hundar, en dansk/svensk gårdshund, en border collie, en golden och en basset ;D Andra promenaden fick jag gå med 4 andra hundar, en grandis, en portugis, en spansk vattenhund, samt en annan golden. Båda dem promenaderna var ca 45 minuter, vilket är ganska kort om man jämför med våra långpromenader på andra dagiset. Men var trots detta ganska trött redan efter dem promenaderna :P Blev matning av hundarna och vid 13 var det lunch för oss människor :P Då vart det typ en timmes sittandes, innan man återigen skulle ut.
På eftermiddagarna har dem så att dem flesta av hundarna går ut i deras rastgård. Men vissa hundar vill/kan inte vara i rastgården så då promenerar man med dem. Så Jag och Ella tog varsin grupp, varav jag fick gå med samma golden som första promenaden, en blandras, en annan golden och en pudel :P
Kom in med den gruppen och så var jag med lite i rastgården med sista gänget, som var två unghundar -portugisen jag gick med tidigare, samt en engelsk springer spaniel :P

Onsdag, idag:
Började 10 idag istället för 9, och idag hade dem en praktikant där också så jag och Ella (gick med henne idag också) behövde bara gå en "lång"promenad idag x) Jag fick gå med 4 hundar, nästan samma gäng som jag haft en gång dagen innan. Grandisen, portugisen och den spanska vattenhunden. Sen fick jag även en lagotto.
Kom in och så¨var det matning av hundar, innan det blev lunch för oss. Idag kl 12 istället för vid 13 ;) Ganska lång "vilostund" då vi fyra tjejer som var där pratade en del.
Vid två skulle jag och en tjej som heter Elin promenera med varsin grupp, så då fick jag gå med 5 hundar. Hade redan gått med border collien och dansk/svenska gårdshunden i tisdags, så fick dem två plus en border collie blandning, en whippet och en liten blandrashund. Var en ganska rask och skön promenad, även om jag hann bli irriterad på den lilla blandrasen som drog en del ;P hahah.
Väl inne efter den promenaden så var kl nästan 15, så jag hann med att mata en golden som ska ha mat två gånger om dagen, innan jag rörde mig hemåt x)

kroppsligt död

Tror brurs dator håller på att lägga av. Är andra gången på typ två veckor som den strular vid start. Kanske mår den inte bra av att jag somnar till film på den?

Annars då? Jo jag är GRYMT trött i benen och fötterna.
Började provjobba på hunddagiset i vinsta igår. Igår jobbade jag mellan 9-15 och satt ner typ en timme på den tiden. Var ganska trött i benen då också ja ;D trots detta åkte jag hem till Jenny där vi tsm med Ronja tränade Zumba och lite styrka! Duktiga jag :)

Idag jobbade jag mellan 10-15, och gick inte lika mkt som igår, men är ändå helt slut. Ska egentligen hem till mamma och hämta papper idag, men får se om jag pallar det ;O hahah.
Ska forts se O.C nu, men kmr nog ett inlägg senare om dagarna på dagiset :P samt lite bilder på hundarna ;)

hundlängtan

Längtan efter en egen hund är stor.
Samtidigt har jag fortfarande svårt att titta på bilder av mig och Rebelle utan att bli ledsen. Kanske är det inte så konstigt. Kommer nog alltid vara svårt, även om jag vet att hon har det bra.
Jag träffade en kvinna med hund på t-banan som sa att det bästa för mig vore att skaffa hund snart. För att inte älta att jag "misslyckades" med min första hund. Att istället kasta mig ut i hundvärlden igen, denna gång med mer erfarenhet.

Så den dag jag återigen är med hund, är den dag som jag längtar till.

Duktiga jag

Det blev ingen träning för mig och Ronja idag, eftersom skivorna som hon bränt inte ville funka med rätt språk. Dem pratade tyska, vilket vi störde oss ganska rejält på xD hahah.

Men jag har iaf varit duktig:
* Har tränat lite själv. Mest mage. Vill ha bort den!
* Har dammsugit
* Har diskat
* Har kollat upp lite om starta eget bidrag (vilket dock känns sådär..)
* Har sökt två jobb som låg ute på arbetsförmedlingen. Ett som hundrastare i solna, och ett på hunddagis i bromma.

Imorrn ska jag iaf provjobba på hunddagiset här i vinsta. Men det gäller ju bara fredagar, samt då och då. Så får man ngt annat är det ju bara bra :P

MÅNDAG

Malin och jag tog det bara lugnt med filmtittande :) Syster var med under lördagen också. Vi såg bland annat Taken 2, riktigt bra om ni frågar mig :D Dock hade vi en mysig beagle som lyckades ställa sig i vägen ibland xD hahha.

Frallan som vi träffade var supersöt! Ska höra av mig till dem efter jag provjobbat på hunddagiset nu i veckan. Men blir väl troligtvis så att jag kmr hem till dem och tar ut honom en timme mitt på dagen ngr dagar i veckan.

Ronja och jag käkade tacos, oj vilken ovanlighet ;D hahah. Gott vare iaf, och well efter maten insåg vi att vi inte orkade träna. Istället ska vi träna idag. Blir nog bra ;)
Sedan blir det en kort sväng uppe i v-by tsm innan Ronja åker till jobbet. Då ska jag väl hem och städa, dammsuga och torka golv i guess. Sen vettefan ;P Försöka få tag i en staffekennel ska jag göra också. Mailade en uppfödare som jag fick rekommenadationer om ska va bra. Men hon ville att jag skulle ringa och prata lite innan vi bestämmer möte :P försökte tre gånger igår tror jag, och well fick inte tag på henne ;O så hoppas på bättre lycka idag :) maha.

RSS 2.0