Det blir inte alltid som man tänkt sig

Helt sjuk utgång igår. Först trodde Ronja att hon glömt sitt pass i väsby.. men som tur var hade hon inte det! Dock hade jag varit så smart att jag lämnat legget hemma hos Jenny, varav Jenny då hade slängt in nycklarna genom brevinkastet eftersom vi senare skulle bli hämtade av Anton som var i täby med kompisar.. Lyckat eller vad? xD Var förfest med Jenny, Ronja och Emil (ej brur min), men Emil gav upp då vi tvingades ta oss till v-by för att hämts mitt pass 8) hahah. Nadja var iaf schysst och kom med passet så vi lite smidigt kunde börja åka in tillbaka till stan ;P

Väl framme i slussen så hade dem tagit bort bankomaten så då var vi tvugna att försöka hitta en bankomat.. eftersom vi inte hade tillräckligt med lösa pengar för garderoben.. ;D.. slutade med att Ronja sprang in på OK och köpte en godis för 2 kr för att kunna ta ut pengar xD hahha.

Vi kom väl in strax efter 1, varav Ronja bjöd både mig och Jenny på en drink. Så snabbt i med den, och sedan var det dansa som gällde x) Tkr det är lite jobbigt när man är så jävla kort och folk har uppe händerna.. känns som om man ska få en armbåge i huvudet xD dessutom är jag alltid lite orolig över mina fötter.. hahah 8) Fast blev mkt bättre när vi lyckades ta oss längst fram, eftersom man då står vid scenen och kan välja lite hur mkt avstånd man ska ha fram till den, och sen har man bara folk bakom sig. Mkt bättre enligt mig jao :)
Blev hur som helst en bra kväll, och man var grymt tacksam över att snälla Anton kom och hämtade oss! :) Ronja fick skjuts till centralen, och jag beslutade mig för att sova kvar hos Jenny och Anton :)

Så idag har jag, Jenny och Anton inte gjorde ngnting! Okej Anton stack vid typ halv 6 på kvällen för att klättra, men jag och Jenny hade en riktig slappardag! Massage på förmiddagen hade vi och massa filmtittande och serietittande ;D Supermysigt! :) Kom hem för ca 30 min sen, till ensamheten. Hahha.

Imorrn ska jag och Bella ut på äventyr. Vad kanske ni får vet imorrn :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0