ngt mer jag önskar mig..

Dagen har spenderats med bästaste Ronja :) <3
Och jag har faktiskt inte tid att skriva så mkt mer ;O tänkte bara lite snabbt kasta in att jag kom på ännu en sak jag önskar mig ;D TOFFLOR! :D alltså inomhustofflor. Behöver inte vara ngr dyra eller så då jag ska ha dem till jobbet, men jaa, sköna måste dem ju va :P

Sen så ska jag troligtvis ut med Ronja och lite folk imorrn :D på en tisdag! ;D roligt ;P Alex ska ta med sig vovva hem efter jobbet, och hon ska då sova hos han. Blir första gången hon sover borta hos ngn utan att jag är med. Spännande spännande x) Hoppas det går bra!

Men ahh, nu ska jag diska ;O

23.30

Klockan är nu 23.29 och jag sitter i sängen! :D fan duktig jag är på att följa min planering :D för en gångs skull xD hahha. Ahh och nu är det sovadags :P haha. Godnatt med er :)

önskelista

Väntar fortfarande på rollet 8) så tänkte jag kan kasta in en önskelista här :P vet faktiskt inte riktigt vad jag vill ha i år. Betyder det att man är gammal? ;O HAHHA.

* Jag vill ha en säng :D har en bäddmadrass som är 160 bred, så en så bred säng låter bra :) hahaha. Fast.. har ingen plats att ha den på, men ahh det blir nog bra ;D
* Typ en dvd :P och well kanske en tv också när man ändå håller på :O blir jobbigt att se film utan en tv.. fast även där har jag ingen plats för det ;P inte förrän jag får egen lägenhet x)

nu svarade hon! PAUS.

* pengar är väl alltid bra :D dock kanske inte roligast att få.. men joo, alltid bra ;D
* Kläder vill jag ju ha, fast är ju lite kräsen med det så :O
* körkort skulle sitta fint :D
* eller kanske kurser till mig och Vovva :D
* eller kanske kursen för hunddagisutbildning. Eller vad fan den heter. Joo men den kostar typ bara 13000 :).. hahah.

Just nu kmr jag inte på mer.. och inte fan hinner jag fundera för nu ska jag fixa mat till imorrn och diska! ;D uppdaterar listan sen ngn gång x) typ. haha.

FÖR FÖRSTA GÅNGEN STÅR INTE HUND MED PÅ LISTAN :D haha ;)

önska mig lycka till x)

Jag rollar, och det är hur roligt som helst! :D Kände mig lite ensam för en stund, förvånade mig att känna det så, men antar det var för att jag satt framför datan själv längre än vad jag är van vid nu ;P så jag tog tag i orken och tränade lite med vovva inomhus :) körde vidare på det vi lärt oss på kursen, samt körde lite kryp och slalom mellan benen xD är så roligt att träna med henne! Hon är så otroligt på :D När vi körde targethanden så vifta hon hela tiden på svansen, hon gillar verkligen den :D skitbra, eftersom den används vid inkallningen ute :P Hur som helst så släppte min ensamhetskänsla direkt när vi tränade, och jag trodde typ vi träna 5-10 minuter, men vi körde fan nästan 20 minuter xD Snacka om att tiden flög förbi :P

Men ahh, insåg nyss att jag borde lägga mig. Öppnar imorrn så blir till att gå upp strax efter 5 x) hmm, alltid lika roligt.. ;O hahah. Men är iaf skönt att sluta 15 :P Men ahh, schemat just nu är att jag ska vänta på svar på mitt roll. Sen ska jag svara på det, för att sen fixa lunch till imorrn (makaroner ;P har köttfärs i frysen så ;P) samtidigt som jag diskar. Efter det blire en kort sväng med Vovva, tror inte hon kmr göra ngt, men ska iaf ge henne chansen att kissa om hon behöver det x) Sen blire sängen! Eller okej, troligtvis svara på rollet en gång till, men sen sängen :P satsar på att va i säng halv 12, och då borde jag också stänga av datan. Tror ni jag lyckas? ;P

synd att den är suddig, för annars är den ju superfin <3 ska iaf få fler bilder av syster, och sen måste jag verkligen bli bättre på att ta med mig kameran när jag är ute med Vovva :P

helgerna springer förbi

Helgen går mot sitt slut, och det är ännu en bra helg som passerar :P Har varit social med folk, Malin sov här i fredags, och vi såg på Let me in tillsammans med syster min :) Igår var jag och syster på andra kurstillfället med Vovva! :) Vi fick träna lite på sitt kvar och lite annat. Just denna dag var det mkt som Vovva redan kan (det kan självklart bli bättre, men ahh hon kan ju grunderna vilket var vad hon gick igenom), så kände mig väldigt duktig som låg lite före :P Var hur som helst roligt, och det känns faktiskt som att hon lyssnar bättre på mig efter att vi börjat kursen :P även fast vi bara varit där två gånger! :) Men ahh, sedan var jag tillsammans med mamma, Nadja och Pippin och städa i ulriksdal. Snart är den lägenheten bara ett minne blott ;P sedan hängde jag på Nadja och Tonie hem till Catja där vi var sociala och spelade alfapet :P var riktigt roligt, även om jag åkte ganska tidigt för att träffa pojkvännen min x)

Idag åkte jag, syster och pappa till bromma för att lämna in min mobil som strulat, samt så köpte jag en ny sladd till datan då den andra fått ett hack i sig ;O vet inte hur det gått till, men är inte helt omöjligt att det är hunden min :O sen kan det också va så att den bara legat och skavt mot ngt, men ahh har ingen aning x) Har iaf en ny sladd nu, så skitsamma :P sen så gick jag och syster runt i vällingby och kikade lite, för att sedan ta en promenad med Vovva där vi tränade lite med klickern :P Jag tkr hon lyssnar hur bra som helst på mig :D värre är det att hon inte verkar vilja lyssna på syster min :O vettefan varför liksom. Men men. Vi köpte mat på subway och har nu nyss ätit oss mätta ;P Blir väl till att ta det lugnt resten av kvällen, ahh och så blire till att lägga sig tidigt eftersom jag öppnar imorrn 8) jao.

fuck

fhdhyvbjtgknuyhlbkjyhä nuu, fittströmkabel som verkar ha slutat funka. Skitkul.

Sandra är lat idag

Yo! Therese här, aka Tebbs. Sandras kompis från bästa Karlstad (ja, karlstad är bäst. punkt). Sandra har nämligen ätit för mycket kladdkaka (som skulle vara väldigt gott just nu..) och är lite för trött för att skriva blogg idag, så ber hon mig skriva since I got nothing to do.. hahah! Gå runt och vänta på att bli trött för att komma upp i tid till skolan - ingen höjdare kan jag säga. Går ju sista året nu däremot, så en dag är en dag närmare studenten!!!!

I alla fall! Sandra fick igår sista Vampire Academy boken hem till sig (kääärlek till det) och den håller hon just nu på att läser, okej.. kanske inte just i denna stund men ja ni fattar. Tror hon kommit ungefär 450 sidor eller vad hon nu sa. Hon älskar den btw, borde hon då det är den bästa av alla sex böckerna ;D
Så idag har hon väl jobbat som vanligt, tror hon var hemma hos Alex också.. Var social med folk. Det hon är bäst på! hahah

Förresten, den som kom på idéen att ge alla nya ettor på gymnasiet en egen dator men inte treorna (och tvåorna). Den skulle jag gäääärna ha ett snack med. Som tur är har vi våra älskade mac datorer i datasalerna (yep, sam-media is the best) har min första Psykologi A lektion imorn också.. Hemskt. Men nu ska jag vara tyst..

p.s. Det är läskigt att se massa 95or i skolan också...


Och så får ni två bilder här, för jag är duktig och tar med bilder i inläggen  hihiih


känns som söndag idag

Idag var jag hemma från jobbet. Och fyfan vad skönt det var! Har visserligen haft ont i halsen hela dagen, men det är iaf bättre :P Har inte gjort mkt alls, utan mest sett på buffy och sen läst min bok som kom idag! Yttersta offret, vampire academy :D:D:D så jävla bra! SKa snart stänga av datan och läsa tills jag ska sova :) Vilket egentligen inte bör bli alltför länge då jag öppnar imorrn 8).. jippie ;O hahah.

Var hemma en sväng hos mamma och pappa också där jag, mamma och syster glodde på Hells Kitchen. Två avsnitt, varav det sista var finalen! Mkt spännande jao!

Ahh och sen så är vi på G med att få igång Ezeroth igen. Min kära rollspelssida som jag saknat satan! Har ingen aning hur man ska hinna med att va aktiv där, men det skiter jag i. Får vi upp aktiviteten så vet jag att jag kmr tvinga mig själv till att bara ha tre vargar x) Åhh vad jag hoppas vi lyckas få igång sidan :)

Min supersöta, superduktiga collie <3

Kände att jag ville ha dessa bilder i ett eget inlägg, så jaa får bli två inlägg direkt efter varandra. Jaa ibland blire ju så ;P hahah.

Först och främst ska jag säga att detta inlägg handlar om min hund. Min supersöta, superduktiga lilla collie <3 Jag kan fan inte fatta vilken skillnad det är på henne nu och för ca 9 veckor sen när jag fick hem henne. Shit är helt sjukt att det gått så länge. Och hur långt vi ändå har kmt!
För 9 veckor sedan hade jag en hund som var rädd för allt. Hon kissade och bajsade inne eftersom hon fick göra det i början då hon bara var inne för att vi skulle bygga förtroende. När vi väl började ta ut henne så ville hon inte gå ut.. och sen inte in. Vi fick bära henne upp och nerför trapporna och inte heller gjorde hon ifrån sig ute, utan hellre inne när man kmt in. Hon fann det så obehagligt att gå ut att hon kissade på sig när vi satte på henne halsbandet, och att gå ut genom ytterdörren, det gick inte. Bilen ville hon inte alls in i och hon kissade på sig varje gång jag lyfte in henne i bilen.

Ja det var en kämpig tid, men precis som vi sa då, så är det värt det, och känns endast roligt när man nu idag kan se tillbaka på det med ett litet leende. Eftersom vi kmt så långt på ändå så kort tid :) Idag vill hon gärna gå ut, säkert mer än vad jag själv vill ;D Hon går upp och nerför trappor utan problem, och hon är näst intill helt rumsren. Visst sker det ngn olycka ibland, men det är fan inte ofta! Är inga som helst problem att sätta på halsbandet eller klippa klorna eller jaa.. vad man nu vill nästan ;D Idag kan jag lägga mig på henne och va lite flummig på mitt egna lilla vis, och hon ser väl på mig som om jag är tokig, men inte fan är hon rädd iaf! :D Bilen är fortfarande lite läskig, men oftast hoppar hon in själv och hon stannar så fint när man öppnar luckan sen också :) Hon åker t-bana, buss, pendel och roslagsbana, och att gå längs med kungsgatan är kanske inte ngt hon gillar alltför mkt, men är samtidigt inget som skrämmer henne. Att gå lös funkar hur bra som helst, och på dagis är hon så duktig att jag knappt kan förstå hur jag i början kunde tvivla på mitt val av ras. Jag är glad för min underbara lilla pärla, och ser fram emot att utvecklas med henne! :)

Sen, tack till alla som hjälpt mig med henne. Med passning, stöd, hjälp vid träning, tips och peppning. Ni är alla guld värda, eftersom ni fick mig att orka igenom den tuffa starten! Så från djupet av mitt hjärta, och med ett brett leende på läpparna, tack!







jag hinner fan inte skriva blogg längre ;D

Jag hinner fan inte blogga längre 0.o är så social som man typ kan bli, så hinner fan inte xD Fast jag trivs med det, jag gillar att va social :D

Fredagen blev en lugn kväll, har jag för mig xD Jag kmr typ inte ihåg vad jag gjorde 8) eller joo! Åt middag ute med familjen, och sen träffa jag Fredrik :)

På lördagen var det kurs med Vovva! :D Vilket var hur roligt som helst och väldigt lärorikt! Hon var hur duktig som helst, och vår kursledare tkt det var roligt att se en collie som var så på :D Jao min lilla pärla riktigt lyser upp så fort hon förstår att nu är det träning och gott gott som gäller! ;D haha söööt!
Vi missade tyvärr zombieparaden som gick i stan, men vi såg iaf ngr som var sminkade och utklädda till zombies ;P Sen så bar det av ut mot nynäs där det var kräftskiva hos Malin! :D Lite upp och ner under kvällen, men det är mitt eget fel. Jag hatar det :) Dock så var det iaf roligt, och det lugnt bästa på hela kvällen var att vi 8 pers åkte i en vanlig bil för 5 personer och åkte och bada! xD Har ingen aning vad klockan var, men det var mörkt ;P hahha. Ahh och när vi klämde in oss i bilen, onyktra och glada (ja alla förutom Rose som skulle köra :P) så gick det förbi en tant eller ett par eller vad det nu var, och inte fan såg det ut som om hon trodde på oss när vi ropa ut att vår chaufför faktiskt var nykter ;D hahha! HUR ROLIGT SOM HELST! Bäst helt enkelt! :) Jag fick skjuts av Rose till Farsta och mötte Fredrik :) (Mamma och syster var hundvakt då :) Tack till er! <3)

På söndagen gjorde jag typ nada. Fredrik var pigg som satan medans jag var huuuur seg som helst 8) hahah det som brukar va tvärtom ;P Vi tog det typ lugnt och bara slappade tills han skulle dra för att träffa sin mor :P Då dröjde det inte länge innan jag fick sällskap av Sarax2 och Vovva. Vi spelade wii och åt på subway x) senare när den andra Sara (systers kompis dåra) gått så tränade vi lite klicker med Vovva, hon är faktiskt väldigt duktigt på targeten, eller vad fan man nu ska kalla den 8) men ahh då när man sträcker ut handen så ska hon trycka nosen mot den, det är hon hur duktig som helst på :) Och att ta ögonkontakt gör hon typ direkt också, och dem två sakerna var hemläxa från kursen :P hahha fortsätter det så här kmr vi äga ut dem andra på kursen ;) hahah :D

Idag har jag varit med Ronja efter jobbet :) Vi gjorde tacos och snackade massa skit som vanligt ;) hahha. Sen var det meningen att Ronja skulle baka sina berömda brownies, men det hann vi icke med :P så kan det va ;P När hon åkt så tog jag mig en liten kvällsrunda med Rebelle där jag hade henne lös nästan hela tiden, vilket gick riktigt bra! Dessutom körde vi lite med klickern och jävlar vad hon gillar just den där targetövningen! Hon riktigt kmr galopperande emot handen ;D nu ska jag bara bestämma vad jag vill ha för ord, kursledaren min har ordet "touch", funderar faktiskt på att ta det.. men ahh sen ska vi helst enkelt lägga till ordet till det :P Ska satsa på att ha det inövat och klart tills på lördag! :D Rebelle är ju grymt lättlärd, men ahh är ju första gången jag tränar med klicker så man vet ju aldrig ;P hahha. Jao vi får se :)

Och nu blev det långt som vanligt, fastän jag som vanligt tänkte att jag bara kastar in ngr meningar om helgen och sådär.. hahah jao jag äger på att skriva kort.. :) ehhehe, haha ;P

kortis.

Påbörjade nyss klickerträning med Vovva :P Tror jag gjorde lite fel till en början men jaa har man inte använt klicker innan så har man inte x) Hon är ju lättlärd så tror inte det kmr bli ngr problem sen för henne att förstå innebörden av klicket ;P Imorrn är det iaf kurs som gäller! :D Ska bli så spännande! Sen så är mamma hundvakt och jag åker och möter Alex och Calle för att kika lite på zombie paraden som går i stan innan vi åker vidare hem till Malin x) Ser fram emot morgondagen!

jag hatar rubriker

* Var nyligen skitirriterad på hunden min eftersom hon inte kissat sen imorse 0.o.. och jag var helt säker på att hon skulle sätta sig och kissa inne efter hon ätit..
* Hon gjorde det dock inte utan väntade snällt tills vi kmt ut kanske en halvtimme senare! :) vips så var humöret bättre igen ;P (jag vet, onödigt att bli irriterad innan ngt ens skett.. men jaa ibland blire bara så ;O hehe)
* Samtidigt känner jag mig lite.. nere? 0.o vette fan varför dock.
* Har ONT, ONT, ONT. Är trött på att ha ont nu men gör inget åt det. Varför? För att jag är feg. För att jag i så fall måste göra ngt jag inte gillar.

Annars då? Joda, har haft en bra dag på jobbet med spring i rastgården med Bella, syster och 16 hundar ;D så roligt! <3 Dessutom var det en lugn stängning så det var skönt! Sen hem till mor och far där jag, syster och pappa käka pizza och såg på Hells Kitchen :) mkt bra program jao!
Imorrn är det fredag, och sen äre helg! En helg som ser ut att bli hur bra som helst :) Ingen fest imorrn, men kan va skönt att ta det lite lugnt också ;) jao, fest äre dock på lördag! Hemma hos Malin :D Kräftskiva :P ahh joo jag äter kräftor.. jag lovar :D... ehehhe.. hahah ;D nee får hitta på ngt annat x)


BILDBOMB

..fast innan jag slänger in massa bilder så ska jag bara säga att jag var på teorin till vardagslydnadskursen idag! Vi kmr va 6 stycken, varav det är väldigt roliga raser med! En grandis, en kooikerhondje, en old english bulldog, en spansk vattenhund (orkar fan inte skriva ut hela jävla rasnamnet xD) en amstaff/rottis blandning, och så jag och Rebelle :) Kmr bli så otroligt spännande :D ser verkligen fram emot lördag! Ja helgen överhuvudtaget! Ahh och så fick jag en klicker från kursledaren, så nu fan ska det börjas med klickerträning! Eller okej, inte idag ;P haha.









Sociala Sandra

En väldigt bra dag har det varit! Är fan inte mkt som är negativt just nu faktiskt :) Jobbet var okej, hade en grupp på 6 hundar idag, varav min hund tillsammans med en annan gick bäst! :) Duktiga collie jao! <3

Efter jobbet åkte jag, syster och Vovva till Ulriksdal för att börja packa så smått. Har ju sagt upp lägenheten så. Det blev dock inget av det då vi insåg att vi fan inte har ngr kartonger att packa saker i xD hahah. Men brur var hemma och ledig, och det hela slutade med att vi åt tacos! Pappa kom också och gjorde oss sällskap, och vi spelade lite kort och så titta brur och pappa på fotboll medans syster och jag tog oss en promenad med Vovva och typ väntade ut tiden ;P Mkt trevlig kväll med min fina familj :) <3 (ahh minus mamma då hon är i Grekland :P)


Översta bilden: syster, jag och pappa! Undre bilden: brur och jag!

Och helgen som kmr är redan nu fullspäckad! Som vanligt då ;D På ngt sätt blir det alltid så för mig :P men, men, ser fram emot helgen jao! Ahh och imorrn är det teoridel på kursen som jag ska gå med Vovva :) Spännande, spännande :D

Happy Happy Happy! :D

Jag är oerhört dålig på att lägga in nya bilder, suck på mig själv för det ;O hahha. Annars då? Jo jag mår toppen! Eller okej, det känns lite jobbigt att jag ska upp om typ.. 5 timmar ;O jippie. Öppnar imorrn jao. Men, men, det gör inget, jag är van att va död på jobbet ;P hahah.
Så ja, det är hur bra som helst med mig :D jag har haft en väldigt bra helg! I fredags åkte jag och Vovva roslagsbana (första gången för henne och det gick huuuuur bra som helst! :D) till täby där vi träffa Ronja och lite folk för grillning! :) Senare blev jag hämtad av Malin, och har därefter spenderat hela helgen med henne :) Vovva fick följa med på äventyr till Nynäs, och jag säger det igen.. hon är så grymt jävla duktig! :D Okej, hon kissa inne på morgonen i lördags, men då hade hon vägrat kissat kvällen innan och hade därmed inte kissat förrän klockan 16 dagen innan. Så det var inte så konstigt nej :P Annars är hon ju hur duktig som helst med att inte kissa inne :)
Vovva och jag hängde med Malin och hennes mamma på en hästtävling, och jag var väl lite orolig över hur Rebelle skulle reagera över att gå omkring med massa hästar runtom. Men inte fan behövde jag va orolig, nej hon var så duktig så, och njöt av att va ute i det fina vädret :D Min superduktiga lilla collie! <3
Dessutom hälsa hon lite på Malins häst, det var väl lite läskigt men jaa det kan man ju förstå då han är gigantisk ;D hahha. Ahh och så idag så åkte hon pendel för första gången också, i en timme! ;O hem från Malin. Den är ju väldigt lik t-banan så det var ju inga problem alls :P Hon var lite orolig när vi gick av i centralen och gick genom tunneln mot t-banorna, men fy satan vad hon skötte det bra :)

Sen blev hon asglad när vi mötte upp Sara och Nena för en tur i rastgården :) Var härligt att se henne sträcka ut! :D Dessutom vågade hon sig upp på balansbommen (som jag trodde hon skulle va rädd för då hon sist vi var där lyckades ramla nerför den) och hade väl lite väl bråttom att springa över den så hon hoppa ner lite för tidigt än vad man ska. Jag och syster hann inte riktigt med att stoppa henne, men vi körde den en gång till då jag lyckades hindra henne från att ta den för snabbt och hoppa ner för tidigt i slutet :P ahh och så provade vi på lite slalom och ngr låga hinder också ngr få gånger x) Måste ju va lite försiktig med hennes växande leder ;P

Var egentligen inte meningen att jag skulle skriva ett hundinlägg, men hur skulle det kunna bli ngt annat när jag spenderat hela helgen med min duktiga hund? ;D Känns som en oerhörd frihet att kunna ha henne med sig, så jävla skönt, och jaa.. hon är sp GRYMT JÄVLA DUKTIG :D Min lilla pärla <3 Kan inte beskriva hur mkt jag ser fram emot att börja gå kurs med henne :D
Är glad, glad, glad! Och har spenderat kvällen med pojkvännen min :) Mhm jag gillar det ordet :) Fastän själva ordet egentligen är fult om man tänker efter.. ;O hahah! Fast om man tänker efter så är väl alla ord typ fula? ;) maha. Helg med vänner, hund och pojkvän, kan det bli bättre? ;) hahah.

joda min blogg lever än ;P

Blir ett kort inlägg. Och joo denna gången är det inte bara ngt jag säger och så blir inlägget typ.. aslångt ;D nej jag tänkte bara uppdatera lite kort :P

* Min hund är så grymt jävla duktig! Hon har gått på dagis i en vecka idag, och det funkar asbra! Hon är min lilla pärla <3 Ska bli så grymt roligt att börja kurs med henne nästa helg! :D Ser verkligen fram emot det :) och imorrn ska jag och Vovva på äventyr! Ska grilla med lite folk på kvällen och hon ska få följa med :)

* Jobb, jobb, jobb. Jag börjar tröttna på vissa delar av det. Men det är väl så med alla jobb? Vissa saker är tråkigt, som till exempel att städa xD

* Jag är huuuuur social som helst nu för tiden, och ja, jag älskar det! Att va social passar mig. Jag trivs med det :D

* Jag är glad, men tyngs ner av att jag ständigt har ont ngnstans. Är så trött på det, och känner mig tvingad till att klaga över det då det i mitt sinne hjälper lite. Men tror folk tröttnat på att höra det, så ska försöka att hålla det inom mig x)

uppdatering till folket!

Jag vet inte vart jag ska börja. Till att börja med så har jag fullt upp nu för tiden. Har inte ens hunnit se klart mitt senaste avsnitt av so you think you can dance ;D och det gick i onsdags.. hahah ;D Vet inte ens riktigt vad jag har gjort, har varit social med folk :P

Det går grymt bra med Rebelle på dagis! Hon är så duktig så :) Drar lite smått i kopplet när vi går i grupp, men det är hon inte ensam om att göra. Det är helt enkelt bara att träna :P Ahh och att åka t-bana går superbra, och även buss funkar bra! Vi åkte buss andra gången idag, och det var redan stor skillnad från förra gången :P Duktig lilla hund! Ahh och så är hon i princip rumsren också! :D

I lördags så var jag uppe i v-by med Fredrik och ngr av hans kompisar. Vi var sociala och satt på Baron och snacka. Var faktiskt riktigt roligt! :D På söndagen hjälpte jag Alex med att vända upp och ner på hans rum så vi kunde döda en spindel som flyttat in där ;D roande jao! Var också mkt social med syster under helgen :)

Jag är glad just nu. För allt i mitt liv känns väldigt bra just nu! Eller ja nästan allt iaf. Jag vet dock att en av sakerna som just nu får mig att må bra kmr att ta slut till helgen. Det irriterar mig att jag tillåter det, samtidigt som jag inte kan låta bli att njuta av den här tiden. Det är irriterande ja, men jag vet också att jag överlever när det går mot sitt slut. Det är bara synd att personen i fråga inte förstår hur fult det är.

Annars då? Jo den 8/8 är en betydelsefull dag! Varför? Jo för att jag inte längre är singel! Den ni! ;P hahah. Puss på snyggingen! :)

ett mkt kort inlägg

Min hund har för första gången åkt buss idag! Gick bra, även om hon tittade på mig med bedjande blick som om hon bad mig ta henne därifrån xD hahha. Hon är iaf hur duktig som helst!

Vovvas andra dag på dagis

Min hund är så duktig så! T-banefärden till jobbet idag gick väldigt bra, men hissen är fortfarande lite läskig ;P Hon klev iaf glatt in på dagis med viftande svans och tvekade inte en sekund på att skynda in i samma rum hon var i igår :D På promenaden sen gick vi sist, så hon drog en del i början, men efter korrigering så tkt jag faktiskt att hon gick bra! På tillbaka vägen sen gick vi först, och då gick hon ju hur fint som helst! :) Sedan var det vila, och hon låg så fint och vilade så det kmr nog inte bli ngr problem alls med att ha henne på dagis :D Visst krävs det lite träning och hon måste ju lära sig alla rutiner på dagis, men dem två första dagarna har gått hur bra som helst iaf! :)

När vi nu ikväll gick till Nadja från mamma och pappa så gick jag intill den där läskiga linbanan hon blev så sjukt rädd för förut.. och idag var det faktiskt ett barn som åkte linbana nästan precis när vi gick förbi ;O Hade ett litet avstånd, men trots detta blev hon rädd. Det måste verkligen vara ngt med det där ljudet :O Jag stannade iaf och stod bara kvar med kort koppel tills hon lugnade ner sig så pass mkt att hon iaf satte sig ner. Då satte jag mig ner i gräset och började läsa lite ur en bok jag hade med mig, sedan provade jag lite om hon ville ha godis och hon gav mig tassen och la sig ner så fint, även om hon fortfarande var orolig. Hon ville inte snurra heller. Så jag läste lite till, och bara satt där, tills jag ansåg att hon lugnat ner sig. Reste mig upp och började gå hemåt, och visst var hon orolig i början, men sedan var det som om hon släppte det och då tog jag upp lite godis så körde vi lite "nära-övningar" och så fick hon snurra en gång, vilket hon gjorde direkt. Så jaa, hon blev ju rädd för skiten precis som förr, men det var inte samma panik och hon släppte det mkt fortare denna gång. Det är iaf bra! Ska väl kanske ta ngn dag när man sätter sig och typ fikar eller läser i närheten av den, eller kanske försöka påbörja en lek med henne en bit ifrån den då ngn är på väg att åka den. Vet inte riktigt vilket sätt som är bäst att träna bort detta.. Visst man lär väl inte passera såna linbanor många gånger, men jag tkr hon ska klara av att gå förbi den utan att bli rädd då ngn åker den! Ngn som har tips på hur jag bäst ska träna angående det? :)

Btw så har hon dregglat väldigt mkt sen igår.. Bara när hon ligger ner och typ sover, men det är ganska mkt.. Googlade på det och då står det att det kan va ngt hon fått i sig, men att man ska avvakta och se om det försvinner av sig själv så länge allmäntillståndet är bra, och jao det är det jue! Funderar dock på om det har ngt att göra med att hon helt enkelt är helt slut efter dagarna på dagis? Idag är det inte lika mkt (har inte märkt ngt av det under dagen utan bara nu på kvällen), men igår var det alltså extremt. Blev stora pölar på lakanet och örngottet i sängen ;O men ahh, får se hur det blir inatt och om hon fortsätter dreggla ringer jag vet. imorrn, det är en sak som är säker!

Vovvas första dag på dagis!

Det känns som om jag inte har skrivit på hur länge som helst.. men jag skrev ju faktiskt i tisdags ;P Tror det beror på att jag haft så mkt att göra :P hahha.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, för egentligen vill jag skriva långt, men jag orkar fan inte det xD hahah. Så jao får väl bli en kort sammanfattning om mina dagar!

Onsdag: Jobba 10 till 18, fast fick sluta en timme tidigare, vilket passade mig asbra då vi firade Nadja som fyllde år! :D Grattis igen (för 5e gången eller ngt sånt där xD hahha). Var social med folk hela kvällen och hann inte göra ngnting när jag kom hem sen. Brur och jag pratade om att säga upp lägenheten i Ulriksdal också, så vi får väl se hur det blir sen. Vem som bor vart och sådär.. ja det blir nog bra :P

Torsdag: Upp tidigt med hunden min som varit så duktig och inte bajsat eller kissat inne fastän hon har tillgång till hela lägenheten heeeeela natten :) Duktig hund! En tripp till v-by och um, innan jag gick hem och hämta hunden för att sedan åka till jobbet :P Var Vovvas första dag, och jag hade förberett mig på att hon skulle tycka det var jätte läskigt och va jättefeg och ja allt sånt för att jag inte skulle bli besviken om det nu blev så.. Kan ju säga att min hund är så sjukt jävla duktig! :D Visst var hon lite orolig på t-banan (hon är inte så förtjust i att åka den men det är förståeligt med alla jävla barn och skumma människor ;P), och visst tkt hon det var läskigt att stå på perrongen i centralen med ganska mkt folk, och ja hissen var ju väldigt läskig.. men väl ute ur själva t-banestationen så skaka hon lite på sig och så var allt hur bra som helst! ;D så söt så!

Väl på jobbet så klev hon in utan problem och hälsade glatt på hundarna genom grindarna, och då jag öppna grinden till ena rummet för att se om hon ville in tillsammans med mig så gick hon så glatt in och hälsade på alla hundarna där :D Kissade lite gjorde hon, men det är ju så med små bebisar ;) hahha.
På promenaden sen så fick hon va med på ett litet äventyr, för Bella och jag gick och bada med hundarna! :D tre hundar var hade vi, och Rebelle drog förvisso en del på vägen dit (tror dock det berodde på att vi gick bakom Bellas grupp och hon ville fram till dem, det får man ju träna på :P), men annars tkr jag hon var hur duktig som helst! Tog hästbajs gjorde hon dock, men då sa jag till henne, så på hemvägen senare tog hon små omvägar runt hästbajset ;P sötvovva!
Jag släppte henne lös en liten stund när vi kom fram till vattnet, och hon kutade runt på land tillsammans med två labbar ;D vi tkt dock dem skulle hålla sig mer till vattnet, så efter en liten stund då hon fått springa av sig (hon sprang faktiskt ner en liten bit i vattnet ;P) så koppla jag henne och så fick hon sitta vid ett träd, precis som dem andra hundarna som inte kunde va lösa gjorde :P Hon tkt väl inte om det direkt, men var väldigt duktig :) Bella och jag bada lite, och gick i med hundarna med koppel i tur och ordning :P När det var Rebelles tur så gick hon i till magen, sedan ville hon först inte gå mer, men efter lite övertalning och studering av dem lösa hundarna som lekte i vattnet så klev hon i och simmade! :D
På hemvägen gick jag först, och då gick hon fan bäst av mina tre hundar! Så jävla duktig, och jao jag vet att jag upprepat ordet duktig hur många gånger som helst i detta inlägg (jao samt att det blev längre än jag tänkt mig, som vanligt ;D), men jaa, duktig är vad min hund är, och det tål att upprepas :D

Dessutom är hon hur duktig som helst överhuvudtaget, så lätt att ha och göra med, så är inga problem alls när andra ska va hundvakt! :) Känns bra, och ja, en sista gång: MIN HUND ÄR DUKTIG! :D <3




Bada med hundar!

Idag var vi och bada med hundarna på dagiset! Var hur roligt som helst :D Jag och Bella badade med dem, så nu behöver jag inte ha ångest över att inte ha badat på hela sommaren xD hahah.

Annars då? Jo Nadja var hundvakt och det har gått jätte bra :) Hon klarar av att va ensam skitbra så då blir man ju genast mindre låst om man ska till affärn eller liknande :P haha. Och jaa på torsdag börjar hon på dagis, ska bli spännande att se hur det går. Inte bara på dagis, utan det är ju en bit att åka dit också. Men det är bara t-bana, så jag tror nog det ska gå bra :) Ev kmr hon kanske bli orolig när vi kliver av för att byta t-bana i centralen, eftersom det är ganska mkt folk där.. men jaa hon måste ju vänja sig :P
I helgen ska jag väl försöka åka buss med henne också, får se hur det går. Uppdaterar självklart här ;P så alla mina trogna läsare får veta hur det går för oss :) haha ;)

Och så tänkte jag också passa på att klaga lite.. HAR SÅ JÄVLA FUCKING ONT I MINA AXLAR OCH NACKE! 0.o förstår inte hur jag kan ha det. Inte fan är det roligt iaf ;O men ahh, nu har jag klagat, så då lämnar vi det :P

Nu ska jag va lite social här (är hos mamma och pappa och är social med folket som är här ;P kusin och faster, och så är brur här :P ahh och Nadja också ;D) och snart är det mat :)

RSS 2.0