joda min blogg lever än ;P

Blir ett kort inlägg. Och joo denna gången är det inte bara ngt jag säger och så blir inlägget typ.. aslångt ;D nej jag tänkte bara uppdatera lite kort :P

* Min hund är så grymt jävla duktig! Hon har gått på dagis i en vecka idag, och det funkar asbra! Hon är min lilla pärla <3 Ska bli så grymt roligt att börja kurs med henne nästa helg! :D Ser verkligen fram emot det :) och imorrn ska jag och Vovva på äventyr! Ska grilla med lite folk på kvällen och hon ska få följa med :)

* Jobb, jobb, jobb. Jag börjar tröttna på vissa delar av det. Men det är väl så med alla jobb? Vissa saker är tråkigt, som till exempel att städa xD

* Jag är huuuuur social som helst nu för tiden, och ja, jag älskar det! Att va social passar mig. Jag trivs med det :D

* Jag är glad, men tyngs ner av att jag ständigt har ont ngnstans. Är så trött på det, och känner mig tvingad till att klaga över det då det i mitt sinne hjälper lite. Men tror folk tröttnat på att höra det, så ska försöka att hålla det inom mig x)

Kommentarer
Postat av: Britt m flock

Vad roligt att det går framåt!!!! Känns jättepositivt att läsa din blogg. Vad är det för kurs ni ska börja i? Verkar spännande. Bra att du "tränar på"! Kör så det ryker :-)

2011-08-13 @ 16:27:29
URL: http://www.collikort.se
Postat av: Tott

Är så glad för din skull att du skaffat vovve till slut :)

2011-08-14 @ 20:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0