update

Lördagen bestod av lite shoppande i v-by med Ronja och syster. Vi åt lunch och hade det allmänt bra. 
Kvällen innehöll tidigt födelsedagsfirande för Alex med god mat och spel. 

Idag har jag typ inte gjort ngnting. Har sett på ett antal förhäxad avsnitt, samt diskat och duschat. Ska faktiskt vandra hemåt till mamma och pappa snart. Va lite social och sno mat från dem ;) haha. 

Imorrn jobbar jag på gamla dagiset, och sen så åker jag och Ronja till uppsala, antagligen på måndagskvällen eller tidigt på tisdag. Firar valborg där och så kmr jag hem på onsdag för att sedan på torsdag börja nya jobbet på VIPdogs! Ser fram emot veckan :D

VIPdogs!

JAG FICK JOBBET :D:D:D

Bra dag med lugn jobbande på gamla dagiset, och sedan provjobb på VIPdogs. Gick hur bra som helst, fick gå två promenader, en på ca en timme och en på ca en halvtimme eller ngt sånt. Supersöta hundar och duktiga var dem också! Första omgången var med en miniaussie, tre blandraser och en papillon, och andra omgången med en dvärgpinscher, två chiahuahuas (hur fan stavas det egentligen!?), en mops och en lagotto :P
Dem tkt jag var duktig och verkade ha vad dem sökte, så på torsdag börjar jag heltid :D 6 månaders provanställning. I like! :D Ska bli riktigt spännande, för blir som att starta ett nytt dagis då det är deras andra lokal som ska öppnas! Så jävla glad! Känns som att det är ett dagis som jag kmr trivas bra på!

Har iaf spenderat eftermiddagen och kvällen med Ronja och Rose, vi gick runt i stan, käkade på kungshallen och drog sedan hem till Rose. Så nu sitter vi här och typ dricker lite och slappar. Hade väl funderingar på att gå ut, men jag valde dumt nog att ha mjukisar idag x) och Rose är liiiite mindre än jag så jag kom inte i hennes jeans ;O hahah. Så blir väl slappande här innan man åker hemåt.
Grymt nöjd med dagen iaf! :)

bankärende x2 och intervju

Utgång med Ronja igår, vi hade det hur bra och roligt som helst :) Ronja träffade massa folk hon kände igen från olika ställen så var lite sjukt ;D fick gratis t-shirt också! :D
Idag spenderade vi kanske 40-45 minuter på banken. Sedan blev det pizza till frukost/lunch och så åkte Ronja till jobbet medan jag handlade med mig lite matsaker hem. Slappade framför förhäxad innan jag vid 15 tiden åkte till Medborgarplatsen för intervjun! 
Kom för tidigt men satt utanför i solen i kanske 15 minuter innan jag gick in. Dem har ett annorlunda sätt att lämna ut hundar, för när ägarna kmr så stannar dem utanför och slår en signal till dagiset så kmr ngn ur personalen ut med hunden. Smart! Blir ju inte alls lika skälligt och så då :P 
Iaf, verkade hur bra som helst dagiset, och det kändes som om dem tkt jag verkade bra! :D Ska provjobba där imorrn från 13.30 till ca 16. Jobbar ju på gamla dagiset också, egentligen till 15, men ringde Gittan och frågade om jag kunde sluta 12 och det var inga problem :) Härligt! Så två dagis imorrn då! ;)

Hem till mamma och pappa efter där maten var klar precis när jag kom hem. Sen insåg vi att jag skulle behöva gå till banken för att få ut mina 13 000 från a-kassan.. så jag fick skjuts av supersnälla pappa upp till v-by där jag klev in på banken tio minuter innan dem skulle stänga xD Så imorrn får jag dem pengarna :D och så fick jag skjuts hem också :) Nice!
Hade först tänkt sova hos dem, men hade typ lyckats glömma att jag skulle öppna imorrn xD hahah. Nu ska jag träna lite och sedan blire väl slappande framför datorn. Ser iaf fram emot morgondagen! :)

varför så tidigt?

Dagen började med att jag kl 7 imorse vaknade av att dem började hamra(?) och hålla på med fönstrena utanför. Dem ska ju byta ut alla fönster och typ fixa balkongerna. Jippie sa jag (not) och tog hörlurarna medsuperhög musik för att kunna stänga ute ljudet. Kunde ju inte sova för den höga musiken, men låg iaf och segade i sängen en timme. 
Tittade på lite förhäxad och halvsov lite och vaknade sen upp med huvudvärk. Den höga musikens fel? Så smsa Maria med Jissa (skulle ha haft henne idag) och så blev det så att jag är hundlös idag. Är väl ngt positivt med att inte ha egen hund, att man inte behöver ha dåligt samvete dem dagar man inte kan ge dem den tid och engagemang som man vill. 

Iaf,låg och segade i sängen lite, och sen tröttnade jag på det och valde att trots huvudvärk träna lite och dammsuga, och efter det blev det till att duscha. Så nu ska jag snart äta lunch och typ sätta på en film. Slappa och hoppas man är pigg och utan huvudvärk till kvällen då Ronja kmr hit och vi ska ut! Tur att det är många timmar tills dess! :)
Turban oh yeah!

HEADER

Nu är jag mkt mkt nöjdare med min header. Äntligen lite fantasi och inspiration till att fixa en header som inte tog två minuter att göra, samt som jag faktiskt gillar! 
Det är inte min bästa header, men jag gillar den, och det är huvudsaken! Dessutom är färgen på bloggen bättre nu. Den andra var typ för ljus eller ngt. 

I brist på andra bilder att lägga upp så bjuder jag på ngr gamla headers.

Det rullar på

Helgen spenderades med familjen <3 (- brur ;O). Filmtittande och lite promenerande i det soliga vädret med mamma var väl typ det vi gjorde. Ahh och så igår så åt vi på båtmacken också, eller resturangen där som heter Grodhavet. Alex hängde på dit också, och efter det sov jag hos han. Vi tittade på ngn skum serie på netflix ;D 

Ahh och så fick jag mail från VIPdogs om att dem vill ha mig på intervju denna vecka, så på torsdag är det intervju som gäller! Till en tjänst som börjar redan 2 maj! ;O Blir ju lite jobbigt för dem på vinsta då eftersom det är sagt att jag ska jobba lite ända fram till juli. Men går det bra på intervjun och allt känns bra så att jag får ett heltidsjobb på VIPdogs, ja då blir det så! Det positiva är att jag behöver ju inte vara nervös, för får jag det inte ja då har jag ju en fot inne på Vinsta redan och kan nog få heltid där senare i sommar. Så på ett eller annat sätt kmr jag ha ett jobb iaf :)

Annars då? Jo har jobbat på gamla dagiset idag. Skönt väder, inte för varmt och inte för kallt. Bra promenad med duktiga hundar. I like! 
Nu är jag sjuuuuuukt trött, men ska ge mig på att träna lite innan jag dör lite framför förhäxad. Har känt mig nästan helt frisk idag, bara lite snorig, så dags att ta tag i träningen! Har massa dagar nu att göra saker på, för imorrn jobbar jag igen, onsdag ska jag ha Jissa igen! samt ev träna och ha filmkväll med Ronja? :) ahh och på torsdag är det intervju! och så jobbar jag på fredag igen ;D känns riktigt bra efter att ha haft värsta slapparveckan onsdag till söndag ;D hahha. Så är det när man är sjuk. 

Ahh och så en sak till, äntligen ska jag få pengar från a-kassan! Efter alla jävla papper att kompletera med så är det äntligen dags! 13 000 får jag nu den 25e! :D RIIIIIIK :D eller ja det kmr kännas så efter att ha levt på bara ngr få tusenlappar i månaden ;D ahh plus att jag jobbat förra månaden så lär få lite där också :) I like! :D

Men nee, nu träna. Blir nog lite matlagning innan förhäxad sen också.

drömmer lite

Sover hos mamma och pappa idag också, så headern jag har nu får duga ett tag. Stör mig bara på den när jag sitter vid deras dator (sitter vid systers dator nu) för då är headern en helt annan färg än vad resterande av det blåa är. Irriterande ja.

Annars då? Jo jag är fortfarande sjuk, försökte mig nyss på att träna lite, mn insåg att jag får nog vänta ngr dagar till för det. Ledsen för det, och superledsen för att jag inte har pengar till en hund. Borde egentligen inte kika på hundsidor alls tills dess att det är dags för mig att skaffa en, för det kliar satan i fingarna! Titta bara vilken sötnos man hittade på staffinfo.se:

Btw så stör jag mig asmkt på systers supersega dator. Just so alla vet. hehehe. Svengelska oh yeah!

inte nöjd

inte helt nöjd med headern, får fixa det imorrn eller så, för är hos mamma och pappa nu. =ingen tillgång till mina bilder x)

Denna får duga så länge, och färgen är ju fin! :)

hunddagis

Blev lite ändrat i dagsplaneringen då jag efter lite att ha städat insåg att jag är sjukare än jag tror ;D blev ganska trött av det jao. Dessutom började jag fundera, och bestämde mig för att jag inte är i behov av ännu ett dagis där amn kan jobba vid behov, eftersom jag har jobb ngr dagar varje vecka nu fram till juli! Och efter det kanske jag blir erbjuden heltidstjänst på vinsta samt hamnar på intervju för heltidstjänst hos VIPdogs. Så ringde hunddagiset jag skulle ha besökt idag och sa detta, så nu står det alltså mellan dessa två dagis. Från 5 dagis till 2. Eller okej, jag har ju två veckor kvar som jag ska jobba lite på gamla dagiset också eftersom Bella är sjukskriven :P

Så kvällens planering är att förhoppningsvis sova hos mamma och pappa och va social, samt tvätta lite för insåg att jag har hur mkt tvätt som helst xD.. typ. En lugn fredag jao :P Men nu ska jag försöka väcka min fantasi och fixa en ny header till bloggen!

world behind my wall

Lånade pengar av Nadja istället, så kunde på kvällen njuta av min B&J! 
Idag mår jag bättre, men snorar fortfarande som satan. Lär vl göra det ngr dagar till.. Är alltid så för mig x) En sak som förundrar mig är hur jag inte klarar av att va sjuk. Jag njuter av att slappa vid datorn med rollspel eller film hela morgonen och under dagen. Men framåt eftermiddagen eller kvällen så får jag en rastlös känsla i hela kroppen, samtidigt som jag känner mig ensam och börjar tänka en massa. Asjobbigt jue!

Idag har jag iaf det typ löst, för måste diska och dammsuga, samt fluffa håret om jag orkar, och vid 18 ska jag åka till ett hunddagis i ängby för att se om man kanske ska extrajobba lite där. Det ena hunddagiset som ligger här i närheten verkar det inte bli ngt av, eftersom jag ringde henne och hon skulle ringa upp.. men det har hon inte gjort. Kanske lika bra då jag fick lite småpanik över hur många val jag plötsligt hade xD Det känns som om det kmr bli Vinsta eller VIPdogs som jag hamnar på heltid sen. Beror väl på om jag faktiskt hamnar på intervju hos VIPdogs och vilket av dagisen som då känns bäst. Det märker vi. Gillar ju Vinsta, men tkr det är lite tråkigt att alltid gå ut ensam. Kanske kan man fråga dem om vi kan promenera tillsammans ngn gång också?.. jao vi får se. 
Planen är iaf att jobba på ännu ett hunddagis och spara lite pengar till körkort och hund, och sen försöka sig på att gå någon kurs i eget företagande kanske?.. så att man om ngt år kan starta eget. Jag tror det blir bäst så för mig. Är nog inte helt redo för eget än. Om nu inte Bella får värsta rycket och kastar sig fram flera steg och drar med mig. Då kanske, men känns inte som det, och jag har inte drivkraft till eget just nu tror jag. 

Men iaf, funderar på om jag ska våldgästa mamma och pappa efter jag varit på hunddagiset, och typ sova där :) men får väl höra med dem först om dem vågar ta risken att ha en sjukling hemma ;D hahah. Annars försöka få hit ngn för ska jag va ensam kmr jag väl dö ;O hahah. 
Igårkväll löste det sig iaf, eftersom jag var grymt upptagen med rollspel! Om man ständigt har nya roll att svara på så hinner man aldrig känna efter eller tänka på annat än det man håller på med. Sånt är nice! 

fattig sjukling

Jao så jag blev inte frisk över natten.. förvånande eller hur? ;D
Snorar satan och hade under natten och imorse asont i halsen! Mkt bättre med den nu iaf :) Tänkte unna mig lite glass då man är sjuk.. men måste vänta på lite pengar xD.. ska få låna 100 kr av Alex, men han är inte hemma förrän ikväll ngn gång. Får helt enkelt vänta tills dess. Då ska jag köpa näsdukar, halstabletter -för säkerhetsskull- samt glass! 

Film och rollspel står på min agenda idag alltså. Super. 
Synd bara att jag inte kunde åka till brur :(  Han vill ju inte bli sjuk xD Får bli en annan gång helt enkelt. yes. 

inställt på grund av sjukdom

Idag skulle jag ha tränat med Ronja, och så skulle vi ha haft Twilight kväll och hon skulle ha sovit här. Men blev inte så då hon är sjuk :(

Sen så börjar jag -för typ 3-4 timmar sen- känna av halsont och snuva.. Så nu är jag orolig över att ännu en dags planering ska gå om intet på grund av sjukdom. Ska nämligen sova hos brur imorrn, och har inte träffat han på aslänge.. men om jag är sämre imorrn så tror jag inte det blir av. Han vill väl inte direkt riskera att bli sjuk. Så nu knarkar jag gamla halstabletter -hur länge håller dem egentligen?- och bäddar ner mig i sängen framför en film. Satsar på att somna tidigt idag också så kanske man är frisk imorrn? Önsketänkande.. x)

HatteHIV..

AHHAHAHHAHAHA! Så jävla sjuk xD men underhållande!
 

hundrelaterat


Första bilden är från gårdagens promenad på hunddagiset x)

Andra bilden är från hunddagiset, när hundarna inte ville gå in i rummet eftersom det var en hund som spytt i deras rum xD 

Denna bild är från ett frågeformulär som jag och syster hade riktigt roligt åt i lördags på hundägarens dag i kungsträdgården ;P Kolla speciellt in svarsalternativen på nr 5 och 8! xD..

Kelpien Jissa

Hade asont i huvudet igår hela kvällen. Så blev filmtittande och serietittande innan jag släckte vid typ halv 10. Sjukt tidigt för att va mig ;D 

Idag är jag iaf pigg och glad! Många timmars sömn ;) 
Idag har jag Jissa, så mötte upp henne med matte Maria i blackeberg vid halv 11 för att sen ta mig en promenad genom skogen i blackeberg och ner förbi råcksta träsk och vidare mot grimstafältet samt en sväng runt nälsta. Tog bara 1,5 timme så vi höll ett väldigt bra tempo! Fint väder med lagom temperatur gjorde så att jag velat gå längre, men efter halva promenaden så tkt mina ben att det räckte. Fick först ont i ena knät och sen höften. Jippie x) Så 1,5 timme fick duga! 
Hon är så jävla fin och duktig! :D Får mig absolut till att vilja ha en kelpie! ;) Fast blir en staffe först! Hade henne iaf lös typ hela vägen och hon lyssnar så sjukt bra. 

Lite lunch och så har Jissa lekt lite med syster som kom hit för kanske en halvtimme sen :) Blir väl filmtittande och lite vila innan vi ger oss ut på en liten tur igen med söthunden! Halv 5 ska hon hem och då ska jag väl typ träna lite :) Hoppas Ronja mår bättre så man får sällskap! 

Slänger iaf in lite bilder från dagens promenad! :) Min mobil tar ibland bra bilder och ibland lite sämre bilder. Flummobil.



jag är som jag är.

Dags för lite update igen då :P
Igår, söndag, gjorde jag sällskap med Ronja till Sickla där jag köpte ett par skor -asfina! :D- och sen mötte upp Anders för att äta lunch och sen hem till honom för lite tv-spelande! Vi spelade ngt zombiespel som var grymt roligt, även fast jag typ siktade asdåligt! ;D ahh och så körde vi lite hederligt Mario Kart också :)

Hemåt och mötte upp Alex i Åkeshov, vidare hem till mig för att diska lite och packa lite saker, och så skulle vi hem till Alex för en liten spelkväll/slappkväll. Vi hade sagt att vi skulle gå hem till honom i det fina vädret.. men vädret var inte längre så fint när vi väl skulle gå.. xD men vi gick iaf till islandstorget och tog sne t-banan till brommaplan. Vi spelade lite Tekken och såg sen på The Hobbit. Eller okej, den var på i bakgrunden medans vi satt och kikade på våra telefoner/Alexs ipad på massa andra saker ;D hahaha. 

Sovadags och jag kände det som en konstig känsla i magen och halsen, vilket tillsammans med känslan av tjock hals/klump i halsen gav mig panik om att jag skulle må dåligt sen.. Råkade hålla Alex vaken lite för länge på grund av min lilla panik där, men till slut kunde vi iaf sova x) och utan ngt dåligt sen också! :)

Upp imorse och åkte till jobbet. Ganska lugn dag på jobbet, pissväder med regn över en på promenaden, men det är lite småmysigt på sitt sätt också xD Syster kom dessutom dit efter skolan så var mysigt :)
Imorrn jobbar jag 7-15, och syster ska följa med hela dagen. Skolkare? xD hahah.

Jao och så har jag dessutom skrivit ett litet träningsschema, så idag blev det 2 minuters planka, samt 100 olika träningsövningar. Bland annat armhävningar och rygglyft. Duktiga jag! Men nee, nu plocka undan lite saker och planera frukost och lunch till imorrn, sen typ lite förhäxad innan det är sova som gäller!

alltid detta problem med rubrik..

Benet är bättre, men har fortfarande lite ont längst ner på sidan av det. Skumt, men jaja x)

Igår, fredag, var det chillkväll hos Alex med massa folk. Jag, Jenny och Malin hade det lite mys hos mig innan :) Malin sov hos mig sen också!

Idag, lördag, fick jag och syster skjuts till alvik av Malin, och vi åkte sen vidare till centralen för att gå till kungsträdgården för hundägarens dag. Massa söta hundar var där, och vi träffade dessutom en tjej jag har på fb och hennes kille och hund :) Trevligt, trevligt. Hoppades också på att träffa ngn hundägare från dagiset.. men icke :( 

Hem för att slappa framför datorn innan jag städade och diskade lite. Jao samt bytte lakan i sängen då Malins lilla vovve grusat ner en aning.. xD Sen kom Ronja hit och vi snackade lite innan vi gick till affärn för att köpa mat. Blev tacos -vilken ovanlighet? xD haha- och så Pirates 3 till det. Promenad tillsammans med syster på 1,5 timme i regnet, och så in för lite situps, planka och sånt där. Nu är man typ helt slut, men på ett bra sätt x) Mysig dag!
Lite kvällsfika, fil med hallon! Inte så gott som det lät, men absolut helt okej. Jordgubbar till det och det blir nog bra! ;P

hunddagis i överflöd? ;P

- Jag arbetar på gamla dagiset, Ryttarstadions hunddagis, vid behov.
- Jag arbetar på Vinsta hundcenter vid behov som senare kan leda till heltidsjobb.
- Jag ska nästa vecka ringa en tjej från Glada Svansar och kanske provjobba, vilket senare kanske kan leda till heltidsjobb.
- Jag ska nästa vecka träffa Birgitta från Ludde och Co hunddagis.
- Jag fick mail från VIPdogs om att dem kmr behöva en heltidspersonal till sommaren så jag kanske kmr bli kallad till intervju hos dem. 

Många val? Oh ja xD Så pass många att jag blir snurrig och börjar fundera på vilket som är bäst.. Spola fram tiden lite så jag vet hur det blir? xD.. 

Hunddagis

Lite bilder från gårdagen på söthundarna!

Svarta vovven med underbett -Irie- och den gula labben -Layla- ovanför texten slutar på dagis idag. Så var sista gången man såg dem igår :( Kmr sakna sötnosarna<3

Smärta och mobil

Fortfarande ont i benet, och på det också ont i nacken och ner mot axeln. Jo men man är väl van.. typ.
Skulle ju haft Jissa idag, men på grund av benet så blev det inte så. Har iaf bara ont i nederdelen av benet nu, typ i vaden. Igår hade jag ont i hela benet så är ju en förbättring iaf. 

Jag och Nadja har iaf varit och handlat. Så frysen är typ full nu :) Jao och så är min mobil äntligen klar, så nu ska jag snart ge mig i kast med att fixa med den! Synd bara att jag inte kan ha instagram på den :( fast vem vet.. kanske har det kmt ut till den nu? Jao man kan ju hoppas iaf x) hahha. Hade ju börjat undra vart den tagit vägen, men nu är den iaf här, och jag fick ju typ också enhelt ny istället ;D maha. 



you bleed just to know you alive

Jag har så sjukt ont i mitt ben! Vettefan vad jag gjort, men har haft ont sen typ kl halv 6 ikväll. Har jobbat på gamla dagiset idag, men tror knappast det kan vara det. Verkar ju konstigt då jag inte alls gjort ngt speciellt :O

Skulle iaf förb mamma och hämta mina saker + tvätt efter jobbet, men det slutade med att jag åt middag där och ringde pappa om skjuts. Så han skjutsa hem mig vid halv 9 och nu sitter jag här nerbäddad i sängen och grämer mig över min smärta. Not good. 

Hoppas det är bättre tills imorrn, annars kan jag inte ha Jissa och jag vill gärna ha henne och gå en långpromenad i grimsta med henne!

Jao well. Tänkte slänga in lite bilder på hundarna från dagen, men det kmr senare eller imorrn. Pallar inte nu x)

lite fail

Skrev lite fel i förra inlägget.. skulle va moster, och inte syster ;D hade av ngn anledning fått för mig att det var syster som skulle med :P Dock blev det inte av för mamma är dålig och jag insåg efter att ha tagit mig upp till byn att jag nog bör ta det lugnt idag också. Kallsvettades som satan, så moster fick åka själv och fira lilla mormor. 
Lyckades iaf handla med mig lite saker, så nu har jag iaf ngt att äta hemma ;D hahha. Blir väl film och rollspel idag också, kanske kanske kan försöka mig på att träna lite senare. Om jag orkar. Tror inte riktigt på det där med att träna om man är sjuk ;P Men vi får se. 

superman

Idag mår jag iaf bättre än igår, skönt!
Hoppas kunna följa med mamma och syster hem till mormor som fyller år idag :)

Kunde knappt sova inatt. Vaknade till typ varje halvtimme kändes det som och vred och vände på mig. Irriterande x) Sen när man sov som bäst så ringde såklart mobilen xD då var kl halv 9, så lika bra i guess. Var iaf från ett hunddagis som jag eventuellt ska provjobba på nästa vecka. Dock är det väl vid behov som gäller där i början också, sen får vi väl se. 

Har än så länge inte gjort så mkt idag. Rollat lite och sett på förhäxad. Ska väl diska och se om jag har ngt att äta hemma. Måste handla, men tänkte jag kanske kan göra det med mamma sen och få skjuts.. :D.. ska ringa henne och fråga om det efter jag diskat. 

Men först, bilder från helgen i Örebro :)

sjuk

Idag har inte varit ngn bra dag för mig. Har inte gjort ngnting. Vaknade imorse med ont i magen, och ja sen har jag under dagen sprungit på toa ett X antal gånger. Fräscht eller hur? xD Jävla tur att jag inte spyr iaf! 

Skulle ha mött mamma och syster uppe i v-by vid kl tre för att sen göra dem sällskap hem och hämta min tvätt. Men mamma var så söt så hon körde hit den så jag kunde bara gå ut och hämta den utanför dörren :)<3 

Har under hela dagen endast fått i mig en drickyoghurt och en snabbpizza. Inte direkt mkt att gå på xD Fast har iaf druckit typ en hel kanna med måltidsdryck, så det är ju bra iaf ;P

Men nee, har fortfarande ont i magen, huvudet och typ.. kroppen rent allmänt, så ska bara svara på lite roll innan jag går tillbaka till mitt halvsovande tillstånd framför en film. 

Jissa




grusiga årstiden

Den här tiden på året ska man egentligen va glad över att inte ha hund.. vet ni hur äckligt grusigt det blir inne? xD 
Trots detta har jag idag en supersöt kelpie hemma hos mig. Ska va lite extramatte till henne om allt känns bra, och för mig känns det riktigt bra! :D Var ute på en timmes promenad där hon var lös större delen av promenaden! Precis så som jag vill ha det :D Så grymt duktig! Trots hundmöte -som hon har lite svårt för- och trots en hare på typ 6-7 meters avstånd som kutade iväg så var det inga problem alls! Så sjukt fin och duktig hund! :) 

Så nu ska jag käka lite lunch och glo på ett avsnitt av förhäxad, och sen ska vovven hem. Jissa heter hon btw :) Efter det får jag väl dammsuga, och sen ska jag packa för åker till Örebro idag med mamma, syster och morbror. Vi ska se hur han bor :) 

Slänger in ngr bilder på Jissa i ett senare inlägg :)

slängde allt.

Kunde ine göra pannkakor eftersom jag inte hade ngt mjöl hemma. Vilket jag märkte efter att ha blandat ihop 6 dl mjölk och 4 ägg. Slöseri eller vad. Så nu är jag ashungrig och irriterad, och vettefan vad jag ska äta istället. Dessutom har jag onödig disk att diska sen. Känns ju kul. 

Slänger in lite söta hundbilder från gårdagens jobb och hoppas på att bli på bättre humör.



stackars mitt öga

Jag fic ett slag i facet av en hund idag. Hans klo rev upp HELA MITT ÖGA!.. hahah eller not. Nee men jag fick ett rivsår på det undre ögonlocket, samt ett rivmärke ner mot näsan. Gjorde så jävla ont, men nu känns det mest som att vara trött i ögonen. Ja i höger öga iaf xD.. hahah. Tog bild på mitt lilla öga, men det ser mkt värre ut irl.

Annars då? Jo det gick bra på jobbet, och sen så kom jag hem och städade och gjorde mat. Diskade och såg på film. Har svarat lite på roll och försöker planera min framtid utan större framgång. Hej kan jag få bli miljonär? Snälla? 

är det verkligen bara tisdag?

Var och lämnade Nikki på dagis idag. Fick sällskap av syster, och vi bestämde oss för att va med på långpromenaden också. Med en varsin hund xD hahha. Så jävla skön promenad med duktig hund och superfint väder :D
Blev dessutom lite tårta eftersom Bella fyllde år igår, och sen gjorde vi sällskap tillsammans med Bella och Cicci till stureplan. Där åkte Bella vidare själv, och vi andra tog med oss Charlie också :P Skulle passa han medans Bella var hos sjukgymnasten. 

Hem till mamma där vi lekte lite med Charlie och bara tog det lugnt. Middag och sen mötte jag Bella i Råcksta för att lämna Charlie, och så hem igen för att försöka smälta maten xD.. 
Hem till mig med tvätt, och så var det bio för mig, mamma och SaraX2. Vi såg The Host, vilken enligt min mening var bra, men inte sådär superduperbra som syster fått den att verka ;D hahah. Nee men den var värd att se, dock lite seg och mkt mindre action än jag trodde x) Trevligt var det iaf. 

Sedan har jag spenderat kvällen framför förhäxad och med roll. Life is good ;)
Imorrn ska jag jobba på Vinsta, känner egentligen inte alls för det. Vill bara ta det lugnt typ. Men samtidigt vet jag att jag blir rastlös fort, och att jobba 9-15 är bara bra :) Nackdelen är att det blir så många promenader. Jag skulle hellre gå en längre än flera små 8) Då vet jag iaf att jag föredrar det så ;P Men, men. Ska bli kul att träffa folket där, samt dem söta hundarna :) Hoppas dem små liven sköter sig imorrn ;D

lite bilder.

Såg bara en massa filmer jag inte hade sett innan hos Alex. Blondie, Finding Neverland och Bitchkram. Alla tre väldigt bra filmer :) 

Idag blev det en långpromenad med Alex, Sara och Nikki från Alex och hem till mig. Lite glass-stopp på vägen, samt syster som gick förbi hemma hos sig och bytte skor ;P 
Upp till v-by där vi käkade lunch och gick runt lite. 

Såg på Legally Blonde med Alex, och har efter det sett på förhäxad och tagit det lugnt. Sitter just nu och sorterar bland alla mina bilder :P Fick även bilder från syster från rastgården, så slänger in ngr :) Första bilden bjuder jag på ;D så jävla klockren min! xD hahah.

RSS 2.0