är det verkligen bara tisdag?

Var och lämnade Nikki på dagis idag. Fick sällskap av syster, och vi bestämde oss för att va med på långpromenaden också. Med en varsin hund xD hahha. Så jävla skön promenad med duktig hund och superfint väder :D
Blev dessutom lite tårta eftersom Bella fyllde år igår, och sen gjorde vi sällskap tillsammans med Bella och Cicci till stureplan. Där åkte Bella vidare själv, och vi andra tog med oss Charlie också :P Skulle passa han medans Bella var hos sjukgymnasten. 

Hem till mamma där vi lekte lite med Charlie och bara tog det lugnt. Middag och sen mötte jag Bella i Råcksta för att lämna Charlie, och så hem igen för att försöka smälta maten xD.. 
Hem till mig med tvätt, och så var det bio för mig, mamma och SaraX2. Vi såg The Host, vilken enligt min mening var bra, men inte sådär superduperbra som syster fått den att verka ;D hahah. Nee men den var värd att se, dock lite seg och mkt mindre action än jag trodde x) Trevligt var det iaf. 

Sedan har jag spenderat kvällen framför förhäxad och med roll. Life is good ;)
Imorrn ska jag jobba på Vinsta, känner egentligen inte alls för det. Vill bara ta det lugnt typ. Men samtidigt vet jag att jag blir rastlös fort, och att jobba 9-15 är bara bra :) Nackdelen är att det blir så många promenader. Jag skulle hellre gå en längre än flera små 8) Då vet jag iaf att jag föredrar det så ;P Men, men. Ska bli kul att träffa folket där, samt dem söta hundarna :) Hoppas dem små liven sköter sig imorrn ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0