Inte på topp

Ibland är han så jävla rolig att träna med. Ibland not so much. Men aja, antar det är så. Vet dock inte om vi ngnsin kmr komma ut på tävling. 
Orkar egentligen inte ens skriva blogg. Är trött. Ska sova. Jobbar 10-16 imorrn, ganska nice jao! 

Men ahh. Godnatt.

3 längre punkter

1. Jobbelijobb. Rastgård på förmiddagen med Tesso och 19 hundar. Så jävla mysigt! 




2. Asnice promenad med syster, Cicci, Morf och Inna efter jobbet. Moffe badade vid ängbybadet :D kanske blir en badglad hund av han? ;) 


3. Övningskörde med pappa. Första gången med alphan! Var asnervös och började hela körningen med att stanna mitt i en vändplan, i uppförsbacke... :D.. Gick inge bra så fick backa ner och vända bilen. Fick en hel del motorstopp, men tkr annars det gick ganska bra! :D måste ju definitivt köra mer, och plugga mer! Just nu är pappa skyltvarnare och skyltförklarare ;D har liksom fullt upp med allt annat x) hahah.

Festlig helg

Det blev en helg i festandets tecken. En helg där sömn är överskattad ;) 

Lördagen började lugnt med filmtittande och så promenad i solen med syster och hunden :) tränade lite lydnad och det gick framåt :D vi börjar få till en grund i fritt följ iaf! 
Ensamhetstränade hunden och sen gick vi till Nadja med tanke om trevlig middag och ngt glas vin. Ja för dem andra då (Nadja, mamma, Tonie och Sara) eftersom jag dels inte dricker vin och det var planerat att jag skulle övningsköra på söndagsmorgonen med pappa. Pappa hade dock glömt det så vi skjöt upp det till idag istället. 
Brur joinade oss, och hade med sig tequila, så det blev en riktig festkväll med wii-spelande och drickspel. Tonie valde att spela dataspel efter ett tag och mamma gick hem efter ett tag. 


Slutade iaf med att jag och mina syskon plus Morf gick hem till föräldrarna för att hämta mer sprit, tog taxi till statoil och köpte godis samt groggvirke och så taxi hem till mig! Hade så jävla kul, och vi hann till och med lite seriöst snack. Brur och syster gick väl hemåt (fast brur åkte) strax efter 6, och kl 06.30 släckte jag lampan. Skrattade lite åt det faktum att jag ett dygn senare skulle gå upp kl 6 för att öppna dagis ;D hahah.




Söndagen var jag bakis. Inte så att jag mådde illa iaf! Käkade pizza med syster och så gick vi och handla för att efter gå hem till mamma och pappa. Slappade hela kvällen och vi såg äntligen klart på Lost! Syster hjälpte mig även färga håret :) så jaa, nu har jag ljusbrunt hår. Känns konstigt, men det är snyggt. Men kanske lite, lite tråkigt? ;D... Hahah! 




Ge mig sängen!

Började dagen trött som satan. Gick upp kl 6, började 7.30 och ville väl helst av allt sova i ngr dagar till.. ;D Trötthet och dessutom smärta i axeln och ilska på hunden som tog godis från bordet fortsatte därefter. Så tråkigt att behöva bli arg för en sån liten sak. Men ahh, för mig är det inte en liten sak.

Hade bra promenader på jobbet där hundarna skötte sig! Fint väder och fint sällskap! Och så forno till lunch på det.
Slutade 18 och åkte till handen för grillmiddag och typ chillfest hos Malin! Härlig kväll som började sådär men som slutade bra! Är nu på väg hem. Hemma ca 2. Är trött som ett as så försöker komma på saker att göra under restiden! ;D hahah.

Är iaf nöjd över hunden efter kvällen. Förutom att han en gång fick för sig att prova sätta på en killes arm -vilket jag hann stoppa direkt!- så var han hur duktig som helst. Lite stissig men inte så konstigt med 7 pers som drack alkohol om vi säger så ;) hahah. Enkel att ha med sig iaf! 

Inte bara en hund hemma

Idag har jag söta Moshe med mig hem :) mkt hundpassande nu! 



Syster och jag har sett på Lost samt blekt hennes hår. Nu ska vi snart kladda i rosa färg, och efter det se på Top model sverige. Hundarna ska ut och kissa och sen äre sovdags som gäller! Ja för mig iaf ;) jobbar 7.30-18 imorrn! Och efter det ska jag grilla hos Malin!<3 ojoj, kmr vara död :D men har typ inga planer i helgen så kan vila då ;) 

Just ja! Tränade lite med Morf också! Vi körde lite sitt fint "fint", samt buga :) körde med klickern! Har varit lat och låtit den legat och damma. Usch för mig. Men, men. Ska försöka mig på lite mer träning, lydnad och ev spår har jag tänkt mig, i helgen! :D får se om det blir av ;) hahah.

3e för dagen

Dagen blev bra till slut, och jag fick ett annat halsband på Fimpen när vi åkte hem så det blev lite bättre med bromsandet ;P 

Slutade 16 och har inte gjort ngt alls. Bara varit hemma och sett på film! Ska duscha snart och så blire en till film :) lugn kväll helt enkelt! Skönt. 

Liten update.

Känns iaf bättre nu än för ngr timmar sen ;D fint väder, men satan vad det blåser. Blåser ganska kallt också ;O 

Är hungrig som satan just nu. Men snart äre lunch iaf :D 

Hundvakt

Så jag passade Fimpen inatt. Var orolig över att han skulle vara aspipig på t-banan, men det gick ganska bra! På hemvägen igår så var han knäpptyst första kvarten, sen småpep han lite sista kvarten. Ngt som var jobbigare var ju dock att han vägrade ligga still under sätet, utan hela tiden drog utåt eller bakåt. Han är typ som en jävla sten att dra på så jaa jag hade ont i handen och axeln när jag väl kom hem till mamma och pappa. Skulle ju övningsköra igår, men blev ej så då pappa jobbade länge. 
Iaf så var Fimpen duktig på t-banan imorse. Tyst hela vägen och jag behövde bara dra tillbaka han en gång då han var på väg att backa längre bak under sätet. Dock är han som en sten i kopplet, så att gå en väg som tar ca 10 min är rena rama träningspasset. Är paj i axeln, typ ena höften då jag gått snett, nacken samt handleden. Kul. 

Utöver det har jag även ont i magen och huvudvärk. Yey bra början på dagen! .. :D 

En RÖD måndag

Lugn början på dagen. Vi gick upp till byn där Rose köpte en bh och tofsar. Gick till coop och köpte vispgrädde och sylt för att sedan gå förbi Tonie och låna våffeljärnet! Jao våfflor till lunch/sen frukost blev det :) gott! 

Vi glodde på The croods (groddarna på svenska?) medans vi åt och hann nästan se klart hela filmen innan vi återigen gick upp till byn för att plockas upp av Johan. 
En sväng till bromma blocks där vi gick in på Zoo (eller vad den nu heter) och hälsade på syster som började sin praktik där idag :) kul! Morf blev överlycklig av att se henne ;) vidare till citygross där Johan gick in för att handla mat, medan jag och Rose satt ute i solen med Moffe. 

Vidare till farsta för att käka på subway, och efter det åkte vi till Johans kolonilott! Eller vi åkte förbi Hemköp och statoil en kortis emellan där ;P haha. 
Väl på kolonilotten så tog jag och Rose en promenad med hunden, strax över en timmes promenad i hur fint väder som helst runt en sjö och i en grymt mysig skog! Så härligt :D




Efter promenaden var det slappande på kolonilotten en stund, och vi hade sån lyx att vi blev bjudna på grillmiddag av Johan :D kött och potatisgratäng! Mums!



Fick sen skjuts hem och jag har spenderat resten av kvällen åt att titta på Of mice and men. Rose och Johan gick på bio, ser på The amazing spiderman 2 ;D igen för Rose ;D hahah. Hon lär komma hem snart. Den bör väl ha slutat typ nyss? Gick samma tid idag som igår nämligen :p hahah. 

Men ahh, en väldigt bra sista dag av 4 dagars ledighet! Mycket bilträning för hunden, that's good :) Imorrn är det jobb som gäller, ska bli roligt att jobba igen :) ser dock ej fram emot att behöva gå upp strax efter kl 8.. Har ju gått upp 9-10 hela helgen ;) 

Söndagen.

Blev en lugn dag idag. 
Började dagen med att se på Gladiatorerna som jag missade igår. Myste med hunden och njöt av att inte behöva kliva upp ut sängen x) 
Blev en kort promenad där jag försökte mig på att träna "fot" med hunden min. Gick sådär, undrar om vi ngnsin kmr komma ut på tävling? Hem för att äta ngt innan jag mötte syster i byn. Vi skulle åka till ett hund-café vid odenplan, men glömde att det är påskdagen(?) idag så det var självklart stängt x) istället åkte vi till kristineberg och satte oss på en bänk vid vattnet och fikade. Morf är himla duktig när det kmr till passivitet, så jävla värt att ha tränat sånt hellre än tävlingslydnad till en början. I första hand ska han ju funka i vardagen, och förutom att vi behöver träna mkt mer på att han ska klara av att va ensam så funkar han ju hur bra som helst! I olika miljöer, med olika människor, med olika hundar. Att ha lös, att ha kopplad. Ja han är himla duktig min pojke! :D

Var växelfel i alvik så förseningar och t-banan körde bara på ett spår mellan alvik och åkeshov.. Jag och syster orkade inte vänta så vi åkte till st:eriksplan och tog pendeln till spånga istället! Buss därifrån hem, skönt :) 

Syster hämtade hunden kanske en timme senare, för ikväll ska jag på bio med Rose som kom hit för typ en timme sen :p hon ska bo hos mig tills på onsdag :) 

Iaf så har resten av eftermiddagen spenderats i sängen och soffan framför filmer. Så ja filmkväll, fast bio känns ju annorlunda eftersom man iaf kmr ut från lägenheten ;p skönt! 

Men nee, snart dags att gå, vi ska se The amazing spiderman 2! Hoppas den är bra :) 

Inte en söndag

En lugn lördag, som självklart har känts som en söndag då man var ledig igår ;p jag och syster tog en nästan 2 timmars promenad i solen med hundarna :) hur mysigt som helst! 
Vi såg på Lost tills Anneli kom vid 15 för att hämta Enzo. Syster skulle då hem till brur för att städa och jag gjorde henne sällskap till byn för att handla lite mat. Badade och fönade hunden, och glodde sen på film och myste med hunden ända tills Ronja kom hit vid 19. Då gick vi ut och sprang! :D vi var ute i en timme, och sprang mer än vi brukar göra :D så härligt! Enda negativa var att jag hade håll så kunde inte springa länge utan paus :/ 

Nu äre filmkväll, just nu The lone ranger! :) 

Liten flock!

Idag har jag och syster med Enzo och Morf träffat Tesso med 3 hundar (Diezel samt dagishundarna Cookie och Ozzy) och promenerat på söder! Vi mötte kl 12 och skiljdes åt vid ca 14.30 x) Det blev lite gruppfotografering av alla hundarna, lite DP samt rastgårdsbus :) mysigt! 


















Duktiga hundar<3 

Långholmen igen

2,5 timmars promenad på långholmen idag! Så himla härligt med perfekt promenadsväder samt duktiga hundar! Nu äre snart städning som gäller och sen bara att invänta att hundarna blir hämtade. Vi stänger ju 16 idag, skönt! :) 

Älskar mitt jobb<3

Kom ut med alla hundar idag också! Ja förutom en som bara skulle gå kort då hon hade haltade och skulle ta det lugnt. Vi lämnade henne på ringvägen så kunde vi promenera långt i det fina vädret! 

Förmiddagen promenerade vi på långholmen, så sjukt fint! 2 timmars promenad ganska exakt! :) 





In för att äta lunch samt köra rulla peng som verkade vara en hit för både Tesso och Jennyfer :D kul! Då äre iaf påsk på riktigt x) hahah. 

Eftermiddagspromenaden blev en lång en den med, nästan 2 timmar ute i solen igen! Härligt! Men satan mör man är i kroppen nu. Skulle egentligen ha sprungit med Ronja ikväll, men kände att jag pallar fan inte det x) speciellt inte om vi ska gå långt imorrn också. Dagis stänger 16 imorrn så då blire få hundar, och planen är väl att vara ute mellan ca 10-13! ;) får väl se hur vädret är, samt vad vi hittar för rolig väg :) 

Syster har haft Morf nu i två dagar. Har varit lite skönt att vara utan hund, men mest tomt! Dessutom saknar jag han! Att när jag vill kunna pussa på han, eller bara peta på han eller titta på han. Ja jag saknar min plutt! Får iaf tillbaka han ikväll :) och imorrn ska han med till dagis och efter har vi roliga planer! :) 

Ut och gå allihop!

Kom ut allihopa idag på dagis. Både förmiddag och eftermiddag. Bara 29 hundar på dagis idag! 
På förmiddagen var vi ute strax över 1 timme och råkade gå förbi en regissör som frågade om vi ville ställa upp och bli filmade. Så vi blev filmade med alla hundar, så i höst är vi med på tv, programmet Bulldogg! Kul var det :D 
På eftermiddagen så promenerade vi ca 2 timmar i solen. Härligt! Men grymt trött blev jag ;D hahah. 
Ska väl snart städa, stänger med chefen idag :) var ett tag sen! Vi ska "fira" (vara glada bara ;D) att vi fått godkänt för 50 hundar på andra lokalen :D härligt! 

Det går bra nu!
Ja det mesta i alla fall.

Besök på Daloro gården!












Skogspromenad

Blev hämtad med bil av Helen med son och hund, för att sedan åka till skogen och promenera! :D syster hängde med och är hundvakt till fina Enzo så 3 hundar totalt. 2 minisar och så stora Enzo ;) 




Storlek och vikt

Har skrivit upp Morfs vikt samt höjd ända sen jag fick hem han. 

10 nov. Nästan 9 veckor gammal.
3,6kg & 26cm

19 nov. 10 veckor gammal. 
3,4kg & 28cm

27 nov. 11 veckor gammal.
3,9kg & 30cm

3 dec. 12 veckor gammal.
4kg & 32cm

10 dec. 13 veckor gammal. 
(3 mån gammal månadsvis räknat)
4,3kg & 32cm

17 dec. 14 veckor gammal.
4,6kg & 33cm

12 jan. 4 månader gammal.
5,5kg & 36cm

8 feb. 5 månader gammal.
6,1kg & 38cm

8 mars. 6 månader gammal.
6,6kg & 39cm

29 mars. 
7,1kg & 39cm

11 april. 7 månader gammal.
7,5kg & 39cm

Ner i drickat!

Sov hos Malin igår. Filmkväll vare på schemat! Idag så vaknade jag 7.44, men gjorde inte så mkt för solen var framme :D blev en morgonpromenad vid Rudarn (västerhaninge) med Malin och hundarna, och hunden min valde att ta sitt första bad någonsin! :O jag pratade om att jag ska låna Pontus i sommar så att Morf lär sig att bada är kul, när vi hör världens plums bakom oss. Ja då har min hund kastat sig ut i vattnet ;D hahahh! Hann precis få upp kameran för att få en bild, men försökte sen få i han igen för att få en bättre. Men nee ett dopp var tydligen tillräckligt ;) hahah. 

Träna lite granna!

Har varit social med Ronja idag! Vi var duktiga och gick ut och sprang! Tsm med Ronjas kompis Stefan samt med hunden min ;) vi var ute ca 50 min, sprang kanske 20-25 min av dessa? :D duktiga vi! Morf fick springa fritt större delen av tiden, men ibland bredvid både lös och i koppel :) jätteduktig var han! 

Nu ser vi film -Alice i underlandet- och dricker smoothie. Hunden, ja han sover nöjt! :) 

Träningsgrupp på G?

Åhhhh :D jag och Morf kanske kmr "få" en träningsgrupp snart :D ngr att träna hund med! Precis vad jag behöver för att komma igång ordentligt med lydnaden :D vi SKA ut och tävla :D frågan är bara när ;) 
Är så sjukt taggad just nu! Åhhh vill träna nu, nu, nu! :D
Morf är en stor pojke, 7 månader gammal idag :D<3 tiden springer fram!

Det går sakta framåt med lydnaden!

Så nöjd med min hund just nu! Supernöjd! 
Tog mig i kragen och körde lite kvällsträning! Måste bli bättre på att gå ut och träna! Blir nog bättre när vädret blir bättre ;) 

Vi körde fotposition, lite fritt följ, apport, snurra fast åt andra hållet som då ska heta spinn, samt även lite, lite backa! Filmade dock bara "lydnadsbitarna", dem finns ute på både fb och instagram :) eller ja inte fria följet dock. 

Öppnar imorrn, gjorde det idag också. Och så slutar jag 16 imorrn, för tredje dagen i rad. Skönt! :D 
Godnatt! 

Stark insats I REGNET

Helt jävla slut. I hela kroppen! 
Har tsm med Tesso, Jennyfer och Sara promenerat från kl 9.45 till ca 13.20. I regnet!! Så duktiga! Både vi och hundarna :) dem borrade på dagis så vi var tvungna att vara ute mellan 10-13. Därav långpromenaden! Vi gick vid årstaviken, hornstull, långholmen, slussen, londonviadukten och så hammarbystaden! Alltså runt hela södermalm. Helt sjuk lång runda. Önskar jag hade haft på sportstrackern så man visste hur långt vi gått, men mobilen fick vara kvar inne på grund av vädret x) men jaa, långt gick vi iaf! 2,5-3 mil? 
Dyngsura allihopa! 

Inte helt nykter

Varför blir jag alltid förvånad? Ska jag kanske sluta dricka och sluta festa? Varenda gång -ja VARENDA jävla gång- så är det iaf en person som inte pallar med mig. En person från det sällskap jag är i som på ett eller annat sätt blir irriterad eller arg. Inte helt främmande människor. Dem bryr jag mig inte om.

Sure, på ett sätt  bryr jag mig inte om dem som inte pallar med mig. Eftersom jag fortsätter vara mig själv. För varför skulle jag ändra på mig själv för andras skull? Ngt som många inte vet är att jag oftast tänker på andra. Att jag har lätt att tänka på andra och se saker ur deras perspektiv. Men i onyktert tillstånd släpper jag det en del, och kanske tror folk då att jag är egoistisk? När jag egentligen alltid försöker tänka på andra. Inte en rolig känsla.

Ja jag tar åt mig. Som satan. Ja jag är en känslig person som trots mina hårda och tuffa ord lätt spricker inombords. Jag säger mig klara mig med att inte alla gillar mig. Att alla inte pallar med mig. Men samtidigt vill jag bli omtyckt. För den jag är. Är det för mkt begärt? 

Duktig Moff!<3





Dagens NU

Hade det mys med Jenny igår. Vi åt pizza, såg film och bara hade det allmänt bra :) 
Morf och katterna tittade på varandra, och en gång försökte Morf även göra en lekinvit till Terror, som mest tog det som en attack. Men inget hände eftersom vi hade full koll och jag avbröt han direkt. Han lyssnar så bra! :) lilla plutten. 

Fryser på jobbet just nu. Väntar på att Tesso och Fanny ska komma! Tror detta blir en bra jobbdag! Fastän jag jobbar heldag x) men stänger med Tesso, det är bäst! 

Blandat inlägg, så slänger in en bild på mig. Håret ser ju nästan orange ut på denna bild iaf ;) 

RSS 2.0