Älskar mitt jobb<3

Kom ut med alla hundar idag också! Ja förutom en som bara skulle gå kort då hon hade haltade och skulle ta det lugnt. Vi lämnade henne på ringvägen så kunde vi promenera långt i det fina vädret! 

Förmiddagen promenerade vi på långholmen, så sjukt fint! 2 timmars promenad ganska exakt! :) 





In för att äta lunch samt köra rulla peng som verkade vara en hit för både Tesso och Jennyfer :D kul! Då äre iaf påsk på riktigt x) hahah. 

Eftermiddagspromenaden blev en lång en den med, nästan 2 timmar ute i solen igen! Härligt! Men satan mör man är i kroppen nu. Skulle egentligen ha sprungit med Ronja ikväll, men kände att jag pallar fan inte det x) speciellt inte om vi ska gå långt imorrn också. Dagis stänger 16 imorrn så då blire få hundar, och planen är väl att vara ute mellan ca 10-13! ;) får väl se hur vädret är, samt vad vi hittar för rolig väg :) 

Syster har haft Morf nu i två dagar. Har varit lite skönt att vara utan hund, men mest tomt! Dessutom saknar jag han! Att när jag vill kunna pussa på han, eller bara peta på han eller titta på han. Ja jag saknar min plutt! Får iaf tillbaka han ikväll :) och imorrn ska han med till dagis och efter har vi roliga planer! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0