sjuk

Ska man inte bli bättre om man bara tar det lugnt? ;O om jag inte blir bättre tills imorrnbitti så kmr jag så inte gå till jobbet. Hell no.

never is a long time

Var riktigt härligt väder idag! Dessutom hade jag bara 4 hundar på promenaden idag! Skulle ha njutit satan om det inte vore för en irriterande förkylning :( Näsan min är röd, och jag sitter just nu under filten min och knaprar halstabletter ;P ehheh.

Jag och brur insåg nyss att vi inte setts på en vecka ;O hahah insane. Men idag så! Vilket också innebär att jag får mat! :D fyfan, jag tror fan jag är emot hans nya tider mer än han är ;D hahah. Får börja åka hem och äta hos mamma och pappa när han jobbar.. :) HAHHA.

Lekte lite med camen igår också, så bjuder på ngr bilder ;P

Dessutom ska jag visa mosters fina blogg :D hjälpte henne med den för en tid sedan. Blev väldigt nöjd med den ja! :) HERE IT IS

KRYSSNING

Jag öppnar imorrn ;O usch för att gå upp tidigt, men yey för att sluta tidigt ;)

Hade det grymt roligt på kryssningen! Wiiihoo! Tack för en trevlig kväll/natt och sen dag! :) Nu: in med lite bilder.. (som btw inte är i bästa kvalité. hahah ;D) sen filmtittande!

När vi precis hade klivit på båten ;P


Det blev ganska ofta till att stå utanför rökrummet och vänta för lilla mig ;P och så en bild på fulla glada och underbart roliga tjejer :D


Karin och jag var hurtiga och tog oss en liten tur upp på däck på morgonen. Det BLÅSTE SATAN kan jag ju säga! (båten gungade rejält ;D)


Frukost! Gissa vilken som är min... hahah ;P


Yatzy!


Utsikten ute på däck!


Fina flickor! :D


Hela gänget! :D dessvärre suddig, men det får vi leva med x)

Me like.

Mysig kväll med tjejerna igår!
Nu: Taggad inför kryssning :D

see the world behind my wall

DET ÄR SJUKT FUCKING KALLT! och inte blev det ju bättre av att man åt lite glass nyss.. hahah ;D

Var lite läskigt på väg till jobbet imorse. Det typ svartnade för ögonen på mig, så var tvungen att sätta mig ner :S två gånger! Grymt obehagligt, var iaf skönt att man inte åkte själv då jag hade Alex som sällskap eftersom jag sov hos han igår :P Stackarn var fan på jobbet från 7 till typ 19 idag ;D hahah.
Jag ska öppna imorrn också, för Bella är sjuk och då fråga jag om jag kunde öppna så jag kan åka tidigare hem till Malin :) Vi ska ha myskväll med film och spel och ja allt vad det nu var x) Detta innebär dock att jag ska sova om lite mindre än 3 timmar. Men vafan, 3 timmar hinner man ju massa på ;) hahah.

BTW! jag installerade den nya versionen av msn.. med förhoppning om att den precis som Tebbs sa inte var den nya alla klagar på. Utan ngn ny där man inte ens lägger märke till förändringar.. och det stämde! :D så är superglad! YEY MSN!<3 SMILISAR :D<3 hahah.

eBuddy

Jag kör på eBuddy istället för msn x) iaf tills vidare, så får vi väl se vad som händer ;O ska få kika in mosters msn ngn dag.. så jag vet om jag överlever förändringen. hahah. Men men, ska faktiskt va duktig och göra mig iordning för att sova nu :) I min sköna säng! Mhm!

- Det är väldigt nice att höra det. Jag menar självklart känner man sig bättre till mods. Som om självförtroendet får ett rejält lyft uppåt. Men samtidigt vet jag inte hur jag ska ta det. För jag håller ju inte med.. hahah

HELL NO


There´s no fucking way. Hell no. ALDRIG I LIVET! Jag vet att nya versionen av msn suger. Vet det, och vägrar installera det. Hellre är jag utan msn.

bra måndag

Imorse kände jag inte alls ngt bra inför denna måndag. Men det blev faktiskt en väldigt bra måndag! Jobbade, var väl okej. Sen mötte jag upp Jenny och Malin och simmade i Sundbybergs simhall!
Malin följde med mig hem så nu ska vi käka middag ;D känns bra att man äter middag en timme efter man egentligen skulle ha lagt sig.. HAHAH. Öppnar ju imorrn, kmr va död x)

and btw.. Malin hade sönder vår ugn! ;O hahahha!

Godmorgon.

Orkade inte skriva ngt inlägg igår. Fan hade så mkt att göra när jag kom hem ;D spelkväll lördag till söndag, Nice! Ikea på söndag så nu är man fattig :P Har sovit väldigt bra på min bäddmadrass!

Kunde ju inte låta bli att köpa denna söta lilla råtta! :D

Roadtrip

Grymt rolig kväll igår! Orkar inte gå in på detaljer, men finner det väldigt roande att det blev en roadtrip ut till typ ingenstans för att sedan vända eftersom vi inte kunde åka till en lägenhet förrän den blev tom vid typ 8 ;D Har sovit 3 timmar inatt (imorse) så lär väl va död ikväll, men vad fan gör det, för ikväll ska man ha ännu en rolig kväll! Dock en kväll med slappande vilket känns mycket behövligt idag! ;) hahah.

Ett år sedan

Imorrn är det ett år sen jag första gången satte min fot på hunddagiset. Sjukt vad tiden går. Tänkte iaf dela med mig av några bilder man tagit på hundarna under året som gått ;)


















Från vinter till vår, till sommar och till höst, och så vinter igen.

Wish I could fly

Det tog mig mer än en timme att ta mig hem från jobbet idag.
Jag gick till tekniska från jobbet, tänkte att jag tar t-banan och sen bussen så går det fortare hem. Men tji fick jag, för när jag kom fram till tekniska så var det stopp i t-banan på grund av vagnfel. FAN tänkte jag, och styrde stegen till bussarna. Var så grymt mkt folk att jag ganska snart bestämde mig för att gå till centralen för att ta pendeln. Hade dock tur och kom i tid till 55an (bussen jag annars skulle ha tagit från jobbet) så kunde åka med den hela vägen till kungsträdgården, och gå därifrån. Kom typ perfekt med pendeln sen också så det var skönt. Var hemma strax innan halv 8.

Både jag och Nico var ashungriga, så vi åt och efter det har vi lekt lite, och jag har sett ett avsnitt av Fresh prince in bel air <3 Bara för att.
Imorrn öppnar jag, så är läggdags om typ en timme. Men ahh efter jobbet imorrn ska jag träffa Ronja :) Får se vad vi gör, men blir väl att slappa och bara umgås. Jag ska tvätta också, och det slog mig nu att jag inte bokat tvättstuga! ;O Fan. Får göra det när jag går ut med Nico.

Dåligt ljus, men här syns det iaf hur kort jag klippte mig x) Känns skönt att kunna ha utsläppt utan att hela håret bara hänger 8) hahah, eller ngt sånt.

just the way you are

Jag och Nico lekte. Han fick ett par strumpor (som var för stora för mig) att leka med. Dem är nog inte så hela längre ;D Jag lyckades iaf få ännu ondare i ryggen och skulderbladen än jag hade innan, men aja, sånt är livet 8) Vi hade iaf roligt, och nu ligger han utsträckt på min säng och sover :) Sötvovve!

spending my time

Har typ regnat hela jävla dagen. Det suger. Jag, syster och Nico var iaf ute och promenerade lite idag :) Eller syster promenerade mest, för Alex var så klantig och glömde sin plånbok.. så snäll som man är så åkte jag och mötte han för att lämna den. iaf, tack syster för hjälpen!

Har inte gjort så mkt mer idag. Typ spelat lite wii, såg nyss på Solsidan och sen Time out, och well snart är det dags för kvällspromenad med Nico. Den lilla busen snodde en bit pizza tidigare! ;O då blev jag arg x) and no way att han fick käka upp den. hahah. Var nyss ngr äckelungar som busringde på dörren, valde mellan att dampa eller inte bry mig.. det blev att inte bry mig. Bra, för dem har iaf inte plingat ngn mer gång.

Lekte lite med camen tidigare idag x) maha.

I´m still Here

Fan vad dålig jag varit på att skriva blogg nu på senaste tiden ;O har inte skrivit ngt sen jag kom hem från mamma och pappa i torsdags :O Fy skam på mig! haha.
Iaf.. i fredags efter jobbet så klippte jag mig äntligen! :D Tror det var första gången jag fick tvätta håret innan, dessutom hade dem massage i stolen man satt i ;D grymt skönt! Blev ganska mkt kortare, är väldigt nöjd :)

Helgen än så länge har varit bra. Har varit med syster, Alex och Nico och spelat wii :) väldigt roligt! Brur var med en liten kortis igår också. Idag hade jag planerat att ta en långpromenad med Nico (ska passa han från och med idag), men det är pissväder så vettefan hur det blir med det ;O självklart ska man ju ut med honom, men lär ju inte bli lika långt om det fortsätter så här 8) hahah.

Gamla bilder på Nico :) Får se till att ta nya bilder nu när jag passar honom ;P

Kortis.

Är så grymt fucking trött. Orkar inget så ska sova. Bra det, för öppnar ju imorrn ;)

Pain.

Att vakna och ha ont lite varstans i kroppen är något jag borde va van vid nu. Vad värre är att idag är det inte bara axlarna/skulderbladen.. nej idag hade jag även grymt ont i fötterna och ena knät ;O känns ju bra när typ halva delen av jobbet är att va ute och gå. Men, men.. förhoppningsvis har det iaf gått över lite tills vi ska promenera. hahah.

Idag ska jag hem till mamma och pappa för att fira syster som fyller 15! Grattis!

Jag och syster :) Hinner inte leta fram ngn annan bild x) hahha.

Just remember to smile

Det är kaos. Vi försöker få till en ny sida för Ez. Fan ta Jinity som verkar vara nere för gott. FAN! Hoppas vi löser det, och får till det bra, för ännu är jag nog inte redo att ge upp rollspel.

Jag skulle ha varit hundvakt idag, men Alex och jag bytte lite, mestadels för att jag skulle kunna klippa mig idag.. har jag klippt mig? NEJ -.-' det fucking suger att jobba sent och sluta typ när allt stänger! BAJS. Ska boka tid imorrn och klippa mig på fredag. Då SKA jag fucking klippa mig! Annars kmr jag dampa. Big time. Hahah.

Annars då.. joda, jag har väl ont lite överallt. Det suger. Men utöver det är det väl bra. Slösade pengar på Elgiganten idag! Köpte säsong 1 och 2 av Fresh Prince! :D samt en Wake-up light! Mhm me like! :) Vet dock inte om jag vågar fixa ngt med den, är typ så oteknisk som man kan bli.. så ev får väl Alex hjälpa mig på lördag när han ska sova här :P hahah.

Borde.. kanske packa upp min väska från norrlandsresan också..? hahah fyfan vad jag är lat ibland alltså. That sucks. OMG vad mkt som suger nuförtiden ;O hahah. Tur är väl att det är mkt som är bra också ;P hur fan skulle man annars klara sig? Men ehh.. dags att lämna msn, packa upp och sen fan blire Top Model innan det blir sängen x)

Never Alone

Saker jag egentligen vill göra:
*Skriva mail om besök hos ngn colliekennel.
*Logga in på msn och påminnas om mina underbara smilisar! Jaa samt snacka med folk man inte snackat med på aslänge! ;O
*Fixa klart en blogg jag påbörjade för typ en vecka sen ;P

Var inte så mkt ;P men jag orkar fan inte. Är så grymt trött så känner egentligen mest för att krypa ner under täcket och sova :P Men nae.. ska iaf se minst ett avsnitt av top model först!

Det är lag att ha bälte på sig..

En bussresa som bestod av lite smått och gott. "Fikafolket" som skulle servera fika hade tydligen tagit semester, så av den anledningen stannade vi i Tönnebro i 20 minuter. Sedan fastnade vi i en poliskontroll, där det först var grymt roande då typ alla passagerare i princip kastade på sig bältena då dem insåg att det var poliser som stoppat oss.. men som sedan blev grymt seg då vi bara stod där i typ en halvtimme. Slutsumman av detta blev lite mer än en timmes försening.

En lång bussresa senare..:
Jag har nyss ätit lite kyckling och hällt i mig lite vatten. Var grymt sugen på läsk eller saft, men vi hade inget hemma så fick helt enkelt nöja mig med vatten ;P hahah. Äter tacochips bara för att (det där med att försöka gå ner lite i vikt går ju alltid så bra för mig :D hahah. äsch orka, det blir asbra när jag börjar simma igen säger vi ;) haha.) även om jag borde lägga mig. Öppnar imorrn, men är inte det minsta trött ;O därför ska jag nu packa upp lite lätt medans top model laddar, för att jaa.. sedan se ett avsnitt av det ;) Efter det blir det sängen och att ställa klockan på halv 6. Jippie! hahah.

Rubrik.

Gårdagen spenderades till största del till att växla mellan datan (där jag till största del såg på Top Model), se på film och spela super mario. Kastade ju in lite ved under förmiddagen också, men annars gjorde man väl inte så mkt mer igår :P Skönt med långhelg! och well jag ser inte direkt fram emot att imorrn behöva gå upp klockan halv 6. Öppnar imorrn så. Fast då slutar man iaf 15 :D skönt!

Men, men.. är typ en timme tills resan hem börjar. Bil sen buss. Tur man är van vid att åka buss långt ;P denna gång har jag ju också sällskap av syster min x)

Är det ett tecken?

Jag funderar över för- och nackdelarna med Staffe och Korthårig collie. Det går inte så jätte bra ;D hahah. Okej visst jag kmr troligtvis inte bestämma mig förrän om ett bra tag, först och främst ska jag iaf besöka en kennel med kortisar :P Sen får vi väl se.

Kikar runt på kennlarna, och blir återigen kär i en valp som är till salu nu. Av ngn anledning är även detta en collie, så är det då ngt tecken på att det är collie jag ska ha? Eller är det bara en ren slump? hahah.

tryck på bilden så kmr man till kennelns hemsida x) Den ligger i Luleå.. hahah.

tiden springer iväg

Idag har vi spelat super mario, städat och sett på film :) Dagarna går så jävla fort här, fan snart är det ju söndag ;O hahah.
Ez vägrar funka. Vettefan vad det är som är fel :/ hoppas bara det är tillfälligt.
Orkar inte skriva mer nu. Jag och syster kikar lite musikvideos på youtube :) Senare blir det mer mario spelande också ;D

Kyckling alltså..!

Fan vad jag trivs här uppe. Det blev ingen städning idag, nej istället blev det till att fixa med ved, se på film och sen va social med massa kortspel :) Grymt roligt!

Tänkte väl se om jag har ngr roll att svara på, sen röstar jag för Mario :D Sara fick ju Mario Bros till wiiet i julklapp :) Grymt roligt spel!

Jag <3 Norrland

Sov typ hela bussresan igår :P Hade större delen av resan två säten för mig själv, så det var nice :) Andra delen av resan när det satt ngn bredvid mig så snackade vi lite x) Var lite roligt att va social.

Kom hem till farmor, resan med bilen från övik hem till farmor, som annars brukar ta ca 1,5 timme (2 om man åker med ngn som kör långsamt ;D) tog endast en timme! Grymt skönt :)

Nu är det frukost som gäller och sen tänkte jag väl svara på roll innan man sätter igång och hjälper till lite här :P dammsuga, torka golv, rensa julsaker, den förbannade veden och klippa klorna på vovven är det som står på schemat ;)

Godmorgon.

Woho är klar med packningen nu! Ska bara vänta ut tiden tills jag ska gå till bussen. Går ut lite tidigare idag.. ifall bussjäveln får för sig att komma tidigt idag också ;O skrev det inte här på bloggen, men fick fan vänta på den en halvtimme igår eftersom den buss jag skulle ha tagit troligtvis hade åkt mer än 5 minuter för tidigt -.-' blir det likadant idag.. eller om den helt enkelt inte kmr.. så kmr jag dampa :) hahah.

Iaf, kort arbetsdag idag! :D Slutar 1, men kmr gå liiite tidigare då jag ska med bussen som går 2 (okej visst jag hinner på en timme, men är alltid bra med lite extra tid :P). Åker till farmor direkt efter jobbet :D

Igår blev jag iaf kär! I en korthårig collie valp x) Kika här under liksom <3

tryck på bilden så kmr man till kennelns hemsida x) Jag gillar den kenneln, den ligger dock lite långt bort för en som inte har körkort 8) hahah.

Punkter

Dagen idag:
*Jobbat, lugn och skön dag.
*Storhandlat med brur och Ronja! Tappade en burk med tacosås i golvet.. precis vid mina fötter, och hör och häpna, jag fick fan INGENTING på mina fötter! vilket jag självklart fann väldigt roande ;P hahah.
*Fick skjuts av snälla Nadja och Roger. Tack för det! :)
*Åt Tacos med brur och Ronja!
*Har varit social hela kvällen, me like!
*Är fan dags att sova snart.
*Öppnar imorrn också= upp klockan halv 6, jippie!

2010 i text.

Var på ngt litet vis mysigt att komma tillbaka till jobbet, även om det vart en ganska jobbig promenad med idioter till hundar som vägrade göra som man sa x) hahah, jao så är det ibland.

Tänkte iaf skriva lite om året, ska försöka hålla mig kort, så får vi se hur det går ;D hahah.
Januari: Var uppe hos farmor med brur, syster och Alex. Som vanligt är det mysigt där uppe, det var bara så grymt jävla kallt. Jag och Fredrik började ses, och sågs ett tag väldigt intensivt vilket var väldigt nytt för mig. Det var en massa wii spelande nästan hela januari, och arbetslös som man var så hittade man på lite roliga saker att göra under dagarna. I slutet av januari fick jag dock jobb på Ryttarstadionshunddagis, vilket jag till största del fick tack vare Malin <3 Var dessutom ute på krogen sjukt mkt under januari. Helt sjukt.

Februari: Denna månad började inte så bra. Av ngn dum anledning slutade jag och Fredrik ses, vilket jag såg som väldigt negativt. Det var kaos i kommunaltrafiken, eftersom all tunnelbanetrafik ovanför jord var inställd.

Mars: Åkte till Karlstad där vi firade hennes pappa och hade det allmänt bra :) Jag och Malin åkte till Kolmården för en varg-hundtemadag där man bland annat fick träffa vargarna! <3 Pappa hade med sig wlaki-talkies hem ngr dagar där, vilket var grymt underhållande ;P Jag började lite mer noggrannt undersöka vad för ras jag ska skaffa mig. Jag ramlade av en häst för första gången i mitt liv 8)

April: Jag började jobba heltid på hunddagiset x) Hände inte så mkt mer än det. Förutom en grymt lyckad fest för Alex natten till den 1 maj.

Maj: Jao denna månad började ju med att Alex fyllde 20! ;) Blev ingen Eurovision song contest detta år, nej detta år blev det festande med pappa, brur och massa folk. Var på Elitloppet och vi hade fullt upp hela den helgen ;P Åkte på kryssning med Ronja och My och deras klass. Typ som deras studentskiva, vilket var grymt roligt! Roligt var det också att Malin hängde på :)

Juni: Var på Ronja och Mys studentmottagning :) Grillade med folk i Backeberg! McDonalds ändrade sina sugrör och tog bort den där.. böjbara delen, vilket enligt mig är fy skam! Midsommar firades med grillning och sen Gröna Lund vilket var grymt roligt.

Juli: Brur min fyllde 21 vilket firades :) Jag fick en månads ledighet från jobbet då dagiset var stängt hela Juli. Var uppe i norrland med familjen och Alex, vilket som vanligt var trevligt. Det var så grymt jävla varmt, vilket gjorde det väldigt jobbigt att sova typ hela den månaden 8) hahah. Jag passade Elliot i en vecka, vilket gjorde att han blev en av mina favorithundar på dagiset. Alex passae Pontus samtidigt så vi hade det roligt med vårat tillfälliga hundliv! Badade mkt med dem och så. Jag, Alex, Anneli och Malin hade en liten hundträff med varsin hund, vilket var väldigt roligt! Vi gick hem till mormor flera dagar med hundarna och hade det mysigt där :) Sista avsnitten av Lost sändes, och naturligtvis strejka vår tv precis när det skulle börja ;O såå jag och mamma fick se dem på datan. Tebbs kom och hälsade på och vi åkte tillsammans med min familj (minus brur) till kolmården! :)

Augusti: Firade moster min som fyllde år med utgång där jag var yngst ;P var iaf grymt roligt! Vi var och badade med hundarna på jobbet eftersom vi typ bara hade 10 hundar ngr dagar. Jag, Malin, Kamilla och Erika åkte till Eskilstuna där vi promenerade omkring i Parken zoo ;P Personalen från jobbet blev hembjudna till vår chef på middag.

September: Firade Malin (från högstadiet) som fyllde 20 år! Efter det åkte jag för att träffa Nadja och co som firade Fredrik som fyllde år. Då hade vi inte träffats på typ hela sommaren (vi hade setts en gång emellan då och februari). Mamma fyllde år, och istället för att fira henne så firades min 20 årsdag på hennes födelsedag ;O var mkt skumt, men hon ville typ inte bli firad. Var iaf en grymt rolig dag med aktiviteter från pappas jobb! :) Jag fyllde 20, vilket jag, brur och Ronja firade lite extra genom att va ute typ hela natten ;D Ronja fyllde 20, vilket vi firade med utgång! (Många födelsedagar i september jao ;D) Vi gjorde om lite hemma så att jag och syster delade rum, och brur fick då eget rum.

Oktober: Passade Elliot igen. Alex flyttade till sin lägenhet, så vi var ngr som hjälpte honom att måla! Dessutom var vi hundvakt den helgen, han passade Pontus och jag passade Putte ;P Jenny fyllde 20 och vi firade henne. Det kändes bra mellan mig och Fredrik igen. Alex hade inflyttningsfest, vilket var grymt roligt, med bra avslut på kvällen enligt mig x) Sista helgen i oktober blev det Idre med massa folk för att fira Rose som fyllde 20! Var grymt roligt!

November: Jag och brur flyttade till Ulriksdal! Samma helg som jag var hundvakt åt Putte och Elliot, samtidigt som Alex var hundvakt åt Melvin och Nena ;D Blir en hel del hundvaktande med jobbet :P Alex och syster hjälpte oss iaf att städa lägenheten. Jag mailade intresse om en Kromfohrländer valp på 10 veckor! Blev dock inget av detta då jag dels kom fram till att tiden inte var helt rätt just då. Harry Potter 7 del 1 var en självklarhet på bio! Grymt bra om jag får säga det själv. Jag tröttnade på att känna mig oviktig, och åter igen slutade jag och Fredrik att ses.

December: Jag och brur hade inflyttningsfest i nya lägenheten! Blev bjudna på middag hemma hos dagischefen. Hade vår egna lilla julmiddag med godare mat än julmat ;P Var på hundmässan både på lördagen och söndagen även detta år! Malin fyllde 20 år vilket vi firade ngn dag innan med mat, charader, fiskdamm och hela havet stormar! Julafton med fina släkten och fina presenter :) Sista veckan av året bestod av att sova borta, först hos Alex, sen hos mamma och pappa och sedan hos Jenny. Arbetade med fryverkerier en dag där det var smått kaos med idioter till folk. Firade nyår hemma hos Jenny och Anton vilket var grymt lyckat om jag får säga det själv.

och nej det tog inte alls typ två timmar att skriva allt det där ;D ahhahah. Cred till den som orkar läsa allt :) maha. Ska också lägga till att rollandet under hela året gått upp och ner, men att det just nu känns bra. Att valet mellan hundras ännu inte är bestämt, men att det just nu står mellan korthårig collie och staffordshire bullterrier ;P Nu ska jag rolla, sen blire nog sängen.

How ya doin´

Hur blev klockan så mkt? Vart försvann tiden egentligen? ;O haha.
Har haft fullt upp, jag gillar det. Bara synd att jag inte hinner med allt xD Har lekt lite med en blogg. Har snackat med folk på msn. Har varit inne på Ez som admin och fixat fram en ny sak där.

Vad mer har jag gjort? Inget ;O hahah. Fast det jag skulle göra mer var att svara på roll, fixa musik till mobilen och skriva ett inlägg om året som gått. Dessutom hade jag tänkt dammsuga.. samt se ett avsnitt av top model som dock ännu laddar ;O hahah. Aja, allt detta får jag göra imorrn efter jobbet.. Good luck with that typ x) men ahh, det blir nog bra. Nu ska jag fixa kläderna och sen ska jag se på top model för att sedan krypa ner i sängen :P

Jag igår.. typ allmänt död och uttråkad ;D


Jag idag.. med alldeles för mkt att göra, men trots detta på yeah humör :D hahaha!

Första inlägget 2011

Jag är inte död, mitt och brurs internet har inte velat funkat ;O Men nu äntligen funkar det! så tänkte väl skriva lite kort om dagarna som gått :)

31 december:
Jag, syster och moster tog oss en tripp upp till vällingby där det shoppades kläder :) Me like! Första året ngnsin som jag varit uppe i vällingby både julafton och nyårsafton ;D haha.
Hade gott om tid att göra mig iordning, även om jag hela tiden tycktes ha fullt upp ;O fattar inte hur jag skulle ha hunnit med allt om vi hade jobbat 8) haha. Iaf, åkte hem till Jenny och Anton i Sundbyberg för kombinerad inflyttnings- och nyårsfest! Härlig kväll med singstar och hockespel, samt en del upp och nergångar i humöret som vanligt x) hahah, ibland stör jag mig så mkt på mig själv. Men, men.. lyckad kväll/natt om jag själv får säga det :)

Och jag är lika bra som vanligt på att skriva kort.. HAHHA ;D fast har ju faktiskt blivit lite bättre på det på sistone tkr jag x) maha.

1 Januari:
2011, shit vad tiden går. Hahah. Iaf så sov jag, Malin och Kamilla kvar hos Jenny och Anton, även om det egentligen inte var tänkt så i början :P Vi drog dock tidigt eftersom Kamilla var tvungen att dra sig hemåt med bilen till sin brur. Jag och Malin spenderade iaf hela dagen med att se på film, jag fortsatte även att se på film när Malin drog sig hemåt. Filmdag jao! Blev dock grymt rastlös på kvällen sen, men överlevde det också x) hahah.

2 januari:

Klev upp vid 9, duschade, åt 5 pepparkakor till frukost och åkte sen mot Tullinge för att besöka Staffekenneln :D Var grymt mysigt, och visste ju inte heller att hon hade 5 valpar hemma, 7 veckor gamla! Kan ju säga att man smälte ;O och då hade jag redan smält för hennes tre vuxna hundar x) hahah. Är grymt sugen på en staffe, även om jag ännu inte är säker på om det blir en. Korthårig collie känns på ngt sätt som ett "säkrare" val. Men aja, vi får se. Ska först och främst besöka en colliekennel och så ska jag forska vidare om båda raserna som satan. Kan ju ta ett tag, så vem vet.. kanske förblir jag hundlös även hela detta år.
Iaf.. för att fortsätta om dagen. Åkte till centralen där jag laddade på mitt åkkort. Köpte mig en bulle då också eftersom jag höll på att dö av svält (klockan var liksom typ två då). Åkte hem till mamma och pappa där jag åt lite mat och hämtade lite saker jag lämnat där i fredags. Vidare hem till Alex där jag dock inte hann va så länge eftersom jag klockan 7 hade tvätttid. Sååå tog bussen hem och well nu ska jag snart ner i tvättstugan igen för att slänga in tvätten i torktumlaren och sätta på en sista maskin x) Vi har grymt mkt mörk tvätt ;O hahha.

Okej inlägget blev längre än väntat ;O ngn som orkade läsa allt? 8) hahah. Iaf.. eftersom jag inte skrivit det här i bloggen; Gott nytt år på er! :D
Tror ett inlägg om året som gått kmr senare, om jag orkar, annars kmr det väl imorrn ;) hahah.

RSS 2.0