Det är bara jul en gång om året

Julen och julledigheten sprang förbi. Jag hade en superbra jul med fina julklappar och supermysig dag! 
Frukost med familjen, julklappsöppning med familjen, spel med syster och brur, promenad med hundarna och sen firande med släkten med julmat, kalle anka och julklappsöppning! :) Jag agerade lite taxi också och hämta samt lämna mormor och Hekke. 
På kvällen blev det kortspel där jag för en gångs skull gick plus ;) hahah.







Dagarna efter var supersköna! Fick låna bilen under dem dagarna och åkte till skogen med hundarna typ varje dag. Slappade inne och såg på Supernatural samt en del filmer, och hann med att träffa Hannah och Christina som båda var hemma i sthlm under jul! :) 












I söndags tränade jag agility i solna, och efter att ha byggt banan så klev jag ut från ridhuset för att värma upp Morf och låta han kissa, och möttes av snö! :D så mysigt! 
Träningen gick väldigt bra och att köra hem i snön gick också bra :) lämnade bilen hos föräldrarna och tänkte att "jag måste ha en egen bil!". ;) Hann hälsa på farmor en kortis då hon var hemma hos mamma och pappa. Hon är nere nu under nyår! :) 

Igår var det dags för jobb igen och med totalt 15 hundar på dagis så blev det en lugn och skön dag i solen och snön! 

Imorrn och på torsdag blire fyrverkeriförsäljning, och ja imorrn kmr Tebbs hit också :D kul! Hoppas på att få ett lika bra nyår som jul! 

Trött och kmr inte på ngn bra rubrik

Förra veckan gick väldigt fort. Skönt det! Och jao denna vecka vart det bara jobb igår och idag :) 
Imorrn är dagis stängt och ja resten av veckan, så skönt med lite julledigt! 

Annars då? Jo fick fina julklappar av chefen och kollegorna samt en hel del från ngr kunder! :) Bästa presenten var ändå min minion jag fick från Marie och Tesso!! :D Sååå fin! Jag skrek lite när jag såg vad det var, samt fick nästan tårar i ögonen x'D hahah. 
Ja och så har jag och Tesso målat trappen på dagis idag! Så duktiga ;) maha. 





Har varit social med Malin idag! Supermysigt<3 vi gjorde marsipanfigurer och såg på film! Jag fick sen skjuts till handen och sitter nu på pendeln på väg hem! Ska bli så skönt att sova! Är hemma om typ en halvtimme. Är bara att hålla ut tills dess xD är sjukt trött nu! Inte konstigt då man gick upp strax efter 5 imorse ;p hahah.

Hundmässan

Jag älskar att va på hundmässan. Det är som om man lämnar allt negativt utanför och så går man där och bara är. Eller okej, man hatar människor, men det gör man ju alltid x'D hahah. 

I lördags så spenderade vi hela dagen till att gå runt och shoppa samt plocka på oss massa gratissaker ;) nice nice! Jag handlade för ca 800kr, men köpte ändå inte så mkt x) en del godis, lite ben, ett halsband, ett retrieverkoppel, en klicker och lite julklappar! Ja plus att jag köpte lunch och sen en cola samt en kexchoklad på eftermiddagen ;p 
Spenderade lite tid vid kelpiemontern och alltså.. Jag vill ju ha en kelpie ;p faaaast jag vill ha en mediumkelpie, och det är inte det lättaste att få tag i.. Hahah. Vet ännu ej om en kelpie är för mkt för mig, men ja jag velar mellan en till miniaussie eller en kelpie. Vi får väl se ;) 
På söndagen så åkte jag med Elin till mässan! Vi var där ca 7.15 och skulle väl möta alla andra typ 7.45.. XD hahah. 
Första klassen så fick jag prova på att va skrivare, och det var superkul! Lite stressigt till en början och jag var väldigt nervös över att jag skulle lyckas göra ngt fel.. Men det gick väldigt bra! :) 
Var ledig i typ 1,5 timme och var då lite social med syster och Cicci samt passade på och åt lunch. Efter det blev det till att hjälpa till med banbygge och så var jag hinderfixare i 2 klasser! Verkligen superkul att se alla duktiga ekipage! :D 
När tävlingen var slut så var arbetet inte slut.. Nej då skulle alla hinder plockas undan och så rulla vi ihop ngr mattor samt plockade undan massa i funktionärsutrymmet. Det sega sen var att mattan på själva agilityplanen skulle dammsugas, men dammsugaren var tvungen att laddas innan man kunde använda den.. Så medans vi plocka undan allt så laddade den, vilket innebar att när sen en började dammsuga så var det också det enda som var kvar. Folk tkt väl det var onödigt att va kvar allihopa då eftersom det inte fanns ngt annat att göra, och sen hade väl dem flesta av dem varit där större delen av helgen så alla typ åkte hem då ;O Jag kan ju inte påstå att jag var taggad till att hjälpa till med dammsugningen, men jag kunde inte lämna Anette (som börjat dammsuga) själv. Därmed blev det vi två, plus Helga som dök upp efter ett litet tag, som dammsög hela mattan tsm. En dammsög och dem andra två gick bredvid och var sällskap xD 
Det tog oss strax över 1 timme att dammsuga hela matthelvetet x'D men ja jag kunde iaf åka hem med gott samvete :)! 



Idag är jag så trött. Vill gärna ha helg igen.. Hahah xD meeeen ikväll är det bio, sista Hunger games filmen (bra planering i know ;D) och sen äre bara 4 dagar kvar så äre helg ;) hahah! 

Roliga saker!

* Hundmässan idag<3 handlade för typ 800kr! Hade lagt undan 1000kr så duktigt av mig att "spara" 200kr! ;) 
Köpte ett blått retrieverkoppel till Morf (Sara köpte ett likadant grönt till Zombie! :D), en blå klicker, en leksak i julklapp till Morf, ett halsband (ett likadant som jag köpte förra året men i år blev det ett orange ;) ), massa godis och så lite julklappar :) Blev en hel del gratisgrejer också! Det gillar vi ;D 
* Imorrn är det hundmässa igen!<3 Blir ingen shopping imorrn utan imorrn ska jag spendera i princip hela dagen som funktionär på agilitytävlingen som hålls på mässan! :) nice nice! 

* Jag använde dem 200 kronorna jag "sparade" (+100kr mer) till att anmäla mig till en agilitytävling i februari! I linköping! ;D Debut i klass 2!! Spännande! :D 

* Jag är nästan, nästan klar med mitt julklappsköpande. Ska försöka fixa dem sista under veckan som kmr! :) 

* På måndag ska jag, Sara, Cicci och Emil på bio! Sista Hunger games filmen! :D 

Agility i Sundsvall

Haft en så sjukt bra helg. JAG ÄLSKAR AGILITY!!!<3 

Vägen upp var sjuk. Alltså det tog oss typ 6 timmar att köra från sthlm till sundsvall. För det första var det köer genom hela stan, och sen så ösregnade det första timmen/timmarna. Dessutom så funkade inte spolarvätskan så när det väl slutat regna så satt vi där med världens skitigaste ruta och såg nästan ingenting x'D Istället försökte vi använda oss utav en vattenflaska och spruta ut genom fönstret, vilket gick sådär när man körde i 100km i timmen xD hahahah. 

Lördagen sen så var vägen från vandrarhemmet ut till den stora vägen i princip bara is. Bilen fick inget fäste.. ;O vi körde superlångsamt och kände obehag när vi mötte en buss som låg i diket och strax därefter en stillastående bil längs med vägkanten med varningstriangeln ute. Sjukt! Ja plus att när vi mötte en buss och körde ut lite i kanten och stannade för att släppa förbi denne så kom vi nästan inte därifrån.. XD hahah. 
Efter mkt om och men var vi på plats typ precis när Large började sin banvandring, så Annie gick banan och kastade sig sen typ ut för att värma upp Tsuki då dem hade startnummer 2... ;O Jag och William (hennes son) sprang båda ut och typ "ettan kör nu! Det är din tur!" Och då hade hon inte hunnit ta av sig överdragsbyxorna eller jackan och inte tagit på sig skorna x'D som tur var var dem schyssta så 3an fick köra innan och sen vare bara för henne att kasta sig ut på banan. Varav hon gör grymmaste loppet ever och vinner! ;) så nice! 

Var inte alls stressigt där i början xD hahah. I dem andra loppen gick det tyvärr inte lika bra. Dem hade lagt upp det så att först körde Large sina 3 banor, och sen körde Medium sina 3 banor och slutligen Small. Så Annies sista bana var den som jag fick köra först. Tkt faktiskt det var ett väldigt bra upplägg! :) 
Sen vare då min tur, och jag var typ asnervös! ;p Glömde dessutom byta från vanlig bh till sportbh, så under hela loppet så höll mina bh-band på och ramla ner x'D hhaah. Vi nollade iaf och kom på en tredjeplats :D 
Mina andra två lopp gick även dem superbra, vi nollade båda och kom på fjärdeplats i ena och på andraplats i det sista loppet! :D så jävla grymt! Så 6 pinnar totalt i agilityklass, och Morf har därmed fått agilitydiplom :D sååå duktig!! 


Vi hejade på Lilly och Emilie lite och sen åkte vi därifrån och spenderade kvällen på rummet på vandrarhemmet och bara tog det lugnt! Vi släckte typ halv 10, taggade för nästa dag ;) 


På söndagen så var det dags för hoppbanor. Dem banor där jag och Morf har haft problem med farten och typ alltid hamnat precis under pinne. Så målet var att springa, vilket jag ändå tkt jag gjorde!! Ändå var vi 4 hundradelar från att missa en pinne i första loppet, men ja vi lyckades!! Vi kom på fjärdeplats och tog vår tredje pinne i hopp!!! :D:D och är alltså klara för att starta i klass 2 nu! :D så jävla glad!! 
I andra loppet fick jag för mig att testa en sak som inte alls funkade som jag ville, så vi fick 10 fel då det blev strul vid ett hinder på grund av det x) Vårt tredje lopp sen kom vi på femteplats, 7 hundradelar ifrån en fjärdeplats och pinne, men jag var supernöjd ändå eftersom jag redan fått min tredje pinne ;) Men ja, vi gjorde våra snabbaste lopp hittills så jag är så jävla nöjd, men vi måste verkligen jobba på att få upp farten mer, annars kmr vi aldrig kunna mäta oss mot dem i klass 2 x) 


Men ja, så på 6 lopp fick vi pinnar i 4. Det är så grymt! :D Duktiga Morf!<3 Han orkade hela helgen och presterade så bra! 
Nu ska vi träna massor, på svåra situationer, tighta svängar och att springa! ;) 

Rubrik

Var pissväder i lördags så vi hoppade julmarknaden och sen hoppade jag även kursen. Hade ingen energi till det alls :/ 
Istället lyckades jag och syster ta oss upp till byn och julhandla lite. Nadja var snäll och hade hundarna så vi slapp känna oss stressade eller så. Blev en härlig kvällspromenad sen på kvällen där båda killarna gick lösa i princip hela tiden! (Zombie kopplades bara ngr gånger lite kort ;p). 

Söndagen sen lånade jag bilen och så åkte vi till en julmarknad i bromma, vi hittade ingenting x) eller okej, jag köpte bajspåsar xD hahah. Fick en canvasbur från Anna också så var och hämta den i samma veva då hon bodde precis i närheten av marknaden :) 
På eftermiddagen/kvällen sen så tog jag bilen och åkte till solna för att träna agility i ett ridhus. Var så kul att få träna ordentligt! Och dem två banorna vi hann köra var superroliga! :D 

Måndag och tisdag har varit två bra dagar på jobbet! Har öppnat båda dagarna, så har varit lite trött, men ja som sagt, två bra dagar. Igår snöade det dessutom :D inte mkt, så det la sig ju aldrig på marken, men ändå x) hahah. 
Idag ska jag träna lydnad med Liza och Millan efter jobbet! Ska bli kul, men ja vi får väl se hur det går ;p Är inte alls lika taggad på lydnaden längre, även om jag vill ta ett LP2 iaf ;p men så ahh, mer träning, men har ju inte planerat att va redo för start i klass 2 förrän till våren så ;) 
Imorgon ska jag och ngr till från klubben träffas för festplanering -till en fest som ska va i februari om jag minns rätt ;p-, ska bli riktigt roligt :) 

Sen äre äntligen fredag!! Och fy satan vad jag är taggad på denna helg!! Agility hela helgen!! :D 3 lopp lördag och 3 lopp söndag! Ska bli så roligt!! 

Slänger in lite bilder från förra veckan och denna vecka ;p 














RSS 2.0