Saker jag kmt fram till idag

* Vissa människor är fan dumma i huvudet. (det visste vi i för sig redan..)
* Pudlar är verkligen underliga hundar..
* Folk är bra på att inte höra mig..
* Jag är inte bra på att umgås socialt..

HAhha.
Sålde fyrverkerier, var KALLT som satan då vi stod utomhus. Var okej annars.. förutom ngr idioter som fick för sig att fyra av massa tårtor runtom oss.. Idioter som sagt. Skulle ju ha sålt fyrverkerier imorrn också, men blir inte så på grund av idioterna. Aja, se det positiva med att va ledig. Blir troligtvis lite shopping i vällingby, och sen så har man mycket tid till att fixa sig till kvällen. Yeah.

Sova hemma.. vad e det?

Idag hade vi 17 hundar på jobbet. Kan ju säga att det var i princip rena rama semestern idag också ;P haha. Ännu bättre då jag sluta tidigt idag också :)

Jag och brur har storhandlat på systemet idag, så nu fan har vi massa dricka hemma :D hahah.

Just nu sitter jag och väntar på att Alex ska ringa så jag vet när jag ska åka hemifrån. Han ska handla mat och utnyttjar mig som bärhjälp då ;D hahha. Jaa sen ska jag sova där också :P
Blir typ mkt bortasovande (är det ens ett ord? xD) denna vecka. Idag hos Alex, och sen troligtvis hos mamma och pappa både onsdag och torsdag. Sen vet man inte om man sover hos Jenny och Anton på fredag ;D Jao vi får väl se :P

Glömde ju berätta igår.. på söndag ska jag åka och hälsa på en kennel :D Bara för att prata om rasen, för jag måste ju bestämma mig om det blir en korthårig collie eller en staffe ;P hahha. Staffekennel på söndag, och senare blir det väl besök hos ngn colliekennel :P Ahh samt kanske mer kennlar för båda raserna, för att liksom hitta den rätta kenneln så att säga ;P hahah.

BILDER! som inte alls har ngt med inlägget att göra men ahh x) hahah.

Rena rama semestern

Vi hade 12 hundar på jobbet idag x) Hahha. Var rena rama semestern ;D jaa förutom att det hela förstördes utav min jävla mensvärk som jag hade hela morgonen och förmiddagen. Det sög, men det gick iaf över till slut :)

Har inte gjort så mkt nu ikväll. Såg på film och duschade, och well snart är det läggdags för jag öppnar imorrn :P hahah.

Uppe igen.

Hahah jag skojade. Kunde ju fan sova i 50 minuter. Det behövdes x)

Trött.

Jag kunde inte somna igår. Kollade klockan vid 3 senast. Och så tänkte jag fel nu så gick upp halv 8.. när jag tänkte att klockan var halv 9. Hahha. Är grymt trött men känns lite onödigt att lägga sig när man väl kmt upp. Men tror jag lägger mig ändå. Kan ju fan sova iaf en halvtimme till.

smärta

Ny header. Har inte bestämt mig om jag är nöjd eller inte. Vet inte om det är på grund av det att min axel håller på att döda mig så jag inte kan tänka ordentligt på ngt annat än det? Haha.

Känner inte alls för att jobba imorrn. Jullov tack. Hahah. Men ska väl inte klaga. Är för det första inte så många hundar denna vecka. Dessutom jobbar jag bara 3 dagar denna vecka! Eller okej.. dem andra två dagarna jobbar jag ju också.. men med fyverkerier istället. lite variation i det hela. Haha.

Är inte trött alls heller, men hinner inte se ngn film och jag kan snart inte sitta kvar här på grund av axeln. Usch för det. Hoppas som fan att jag inte har lika ont imorrn. För i så fall kmr det va grymt jobbigt på jobbet..


coooooola! <3


Filmer och hundsnack

Vaknade vid 12, och har sedan dess inte gjort ngt mer än se på film x) Har sett på New Moon, Eclipse och Step up 3. Bra filmer jao! Längtar till fyran av Twilight saga kmr ut! Breaking dawn.. fan vad jag längtar! :O hahah. Och step up fimerna älskar jag! Tkr det är så coolt med alla danserna. Önskar att jag kunde dansa så.
Brur min har varit snäll och servat lata mig med mat (pirog och sen pizza ;D) och cola :D hahah.

Har iaf diskat. Inte för att det var mkt.. but still x) hahah. Skickade dessutom mail till en uppfödare nyss, ska man bara vänta på svaret :P haha. Alltså mailade om att få komma på besök så jag kanske kan bestämma mig för vilken ras jag ska ha. Om det blir staffe eller collie.. spännande :P ska maila fler uppfödare så småningom och se om man kan besöka dem också. Måste ju va noggrann med vilken ras det blir :P samt vilken uppfödare x) tänkte väl först läsa på extra mkt om raserna, så man är väl påläst ;P hahah.

Blev Harry B James

Fan för att jag inte vågar.

Annars var kvällen bra, och well nu ska jag sova x)

if it makes you happy

Jaa well nu har jag iaf bytt profilbild på facebook. Så nu har jag iaf "rätt" hårfärg där ;D hahah. Funderar på att försöka fixa en ny header och då ha bilder med min nya hårfärg.. hmm, vi får se om jag orkar, samt har ngn fantasi :P eheh.

Iaf, tänkte slänga in lite bilder från igår, sen ska jag nog fixa in lite mer musik till mobilen :) Har typ.. 20 låtar eller ngt sånt på den just nu xD blir lite tjatigt ;P





Julen 2010

Är så grymt jävla trött. Tror fan jag ska tvätta av mig sminket och sen lägga mig ;O haha. Har iaf haft en bra dag tillsammans med familjen och släkten :) Mysigt jao! Kalle som vanligt, och även om det är lite småsegt till och från så är det fan ett måste! :D haha. God mat, tror fan aldrig jag haft så många olika saker på tallriken vid julbordet.. hahah. Fick massa fina julklappar! Till exempel New Moon och Eclipse :D En cam, presentkort på gina, lite kläder, choklad, pengar och jaa allt vad det nu var x) Orkar fan inte lägga in bilder från mobilen nu, så slänger in lite egobilder tagna med min nya cam :D:D:D hahha.


Tack alla för en bra dag och för alla presenter! Sen ska jag också tacka söta pappa som skjutsade hem mig och brur också! :)

Hyvää Joulua

Jaa man är ju halvfinne ;) Haha. Rubriken är alltså God Jul på finska om ni inte förstod ;P maha. Iaf, sov ju hos mamma och pappa igår tills idag. Har faktiskt saknat att bo här, även om jag trivs i min och brurs lägenhet också. Köra varannan vecka? xD hahah. Nee men det känns så konstigt att gå omkring i lägenheten och liksom inte.. bo här ;O störd känsla.

Men aja, ska väcka pappa nu för jag, han, sara och Nadja ska äta julfrukost :D wiiihoo :D såå god jul på er alla! :)

Hos mor och far

Wooohoo är nu hemma hos mamma och pappa :) Syster har hjälpt mig slå in mina julklappar :) Tack för det! Är grymt trött nu, men tänkte iaf slänga in lite bilder här bara :P tkr jag är så dålig på att få in bilder i mina inlägg, så nu när jag väl har ngr från dagen så ska dem fan in ;P hahah.

Största vovven på jobbet :)


En söt liten tomte som var med i en av alla chokladpresenter man fick av alla hundägare :) SÖÖÖT!


En supersöt råtta som jag fick av Karin på jobbet :D


Såhär ser det ut när Sandra får göra sin mat själv.. makaroner och korv xD hahah. Brur min skämmer bort mig med massa god mat, men nog fan saknar jag min pasta ibland ;P hahah.

Mycket att göra!

Grymt skönt dag på jobbet idag! 9 hundar på 3 pers. Kan ju säga att det var lugnaste dagen på grymt länge ;D hahha. Satt mest och slappade, lite segt, men ahh det var faktiskt skönt :)

Försökte mig på lite shopping efter jobbet.. i stan.. HAHAHHA aldrig mer. Fyfan vad folk 0.o Tittade på kön inne i Åhlens och typ "NO FUCKING WAY!" HAHAH. Helt stört ;O köpte iaf nagelborttagningsmedel samt en bh med band man kan ta av :) Så jag kan ha dem till klänningen :D mohha.

Men nee, jag har fan inte tid att skriva en massa ;O ska göra massa saker för att senare ikväll åka hem till mor och far :) Jag vill absolut inte missa julaftonsfrukosten :D vilket jag gjorde förra året ;O det sög. Sååå därför sover jag över hos dem idag :) Maha. Men nee, fixa massa saker var det ja ;P haha.

MAAAAALIN :D

Ska (trots att jag redan smsat ;D) säga ett STORT GRATTIS till älskade Malin som fyller 20 idag! :D Hade tänkt ringa dig direkt efter tolvslaget igår.. inatt? Men jag sov fan då xD hahah. Iaf, Grattis igen och hoppas du haft en bra dag! :)


<3<3<3

Typ om dagen.

Smärtan gick iaf över lite under dagen. Bra det! Dessutom var den kära kommunaltrafiken knappt försenad alls imorse :) Wooohoo för det typ! ;D hahah.

Dagen var helt okej, även om jag vid lunchen inte direkt var på mitt bästa humör ;O eheh. Hade planerat att klippa mig efter jobbet idag, men frisören i Bergshamra centrum stängde 18. Hahah. Hoppas att dem har öppet den 23:e (vilket jag ska ringa om imorrn..) annars får jag väl klippa mig efter jul x) typ. Imorrn ska jag iaf köpa nagelborttagningsmedel, "bh" band till klänningen jag köpte förra veckan, samt ett tomt cd/dvd fodral som jag kan ha till Draktränaren som jag köpte tillsammans med Alex :P Var blueray där man fick med en vanlig dvd också, så vi delade på den x)

Jag är typ grymt duktig och tvättar idag :) är i för sig inte så jobbigt, eller okej.. det jobbiga är att springa ut och in hela tiden xD om vi får bo här längre ska jag fan ha tvättmaskin i lägenheten! :D eller ahh.. jag vill iaf ;D hahah.

After Eight

Jag känner mig mer död än levande. Men hey, inte direkt ngn ovanglihet. haha.
Simmade med Ronja igår :) Var roligt, och dessutom hängde hon med hem sen och åt tacos med mig och brur :) mm var grymt gott! På kvällen såg jag på tv, för att sedan dödstrött lägga mig strax efter klockan tio ;D haha. Trots detta är jag död ;O fast det har inget att göra med trötthet. Jag har bara allmänt ont överallt. Jättekul :) haha.
Gillar att jag sitter och äter After Eight till frukost också. HAhah. Nej nu är det fan dags att klä på sig ytterkläderna och ge sig ut i den försenade kommunaltrafiken! Yey, hoppas jag kmr i tid till jobbet iaf.

Life's a game but it's not fair

Har ont i huvudet, så tänker sammanfatta helgen lite kort.
Hundmässan. Mitt egna lilla himmelrike. Hundar överallt, människor man tycker om. Jaa det endast som fattas är en egen hund att kunna köpa saker till ;D hahah. Firade Malin igår också med god mat, hela havet stormar, charader, fiskdamm och viskleken. Jaa och fint folk! Synd att jag var så trött bara, samt hade ngr irriterande tankar som sänkte mitt bra humör lite till och från. Men, men.. trevligt var det iaf!

Bara roliga saker!

En timme kvar tills pendeln går (nästan exakt) och jag ska bara borsta håret och äta frukost så är jag klar :) Ångrade mig faktiskt inte angående att duscha nu på morgonen. Var skönt att kliva upp och direkt kliva in i duschen x)

Idag är det HUNDMÄSSA :D ifall ni liksom missat det ;P hhaha. På kvällen ska man hem till Malin och fira henne, för på tisdag fyller hon gammal :D (20 år ;D) haha. Blir en riktig bra lördag alltså!

you´ll be in my heart

Åt middag hos mamma och pappa idag :) Var supergott! och väldigt mysigt att träffa familjen. Saknar dem faktiskt, även om det är ganska skönt att bo för sig själv också ;P Jag och brur fick iaf skjuts hem av snälla pappa, och mamma skickade med lite muffins som jag hade tänkt prova till typ frukost eller ngt imorrn? ;D hahah.

Hade tänkt duscha typ nu.. men tror jag är för trött för det ;O Klockan 8 går min pendel imorrn, och jag har nu bestämt mig för att gå upp halv 7-7 och duscha på morgonen :) Kmr ångra det imorrn, men det skiter jag i! ;D hahah. Nej nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen x) Kmr väl ett inlägg imorrnbitti, eftersom jag vill lyssna på musik när jag somnar ;) maha. Men ahh, godnatt! :)

Jag <3 Fredagar

3 inlägg på bloggen igår :) Fan duktig jag var då :D haha.
Idag är det -som ni kanske vet- FREDAG :D maha. Känns som om veckan har gått fort, det gillas! Ikväll ska jag och brur äta hos mamma och pappa :) Blir trevligt :D och well imorrn och på söndag är det Hundmässa! :D Äntligen! Skitsamma att man missar sina sovmorgnar och går upp tidigt.. för hundmässan är så värd det!

Jag har ju varit lite dålig på att gå upp dem morgnar när jag börjar 10 denna vecka. Har båda dagarna gått upp typ 30-40 minuter senare än jag borde ha gjort ;P har ju hunnit till jobbet då, men inte hunnit ta det lugnt och vakna i lugn och ro och så :P Men idag gick jag upp vid 8! och har därmed kunnat tagit det grymt lugnt :) Åt precis upp frukosten, och ska inte gå förrän om typ 20 minuter :) Mhm, me like!

Blåa fingrar

Titta mina fina naglar :D

och jao jag har vantar, för jag fryser om händerna ;D haha. Nu ska jag sova x)
Godnatt!

Snodde från Erika ;D

PIRATES 4!
*längtar*

Blått är FINT

Hade det asmysigt med söta Erika idag efter jobbet! :) Fikade och pratade och hade det allmänt bra :D me like! Fick en liten present också :D Tack så mkt! <3

TWILIGHT :D:D:D gissa vad jag ska göra ikväll? ;) hahah. Och Jenka! Mums!

Var lite slösaktig och köpte lite saker till mig själv sen också ;P

Nagellack, får se om jag lyckas få det fint ;P ehehh. fina färger iaf! :D


En grymt fin klänning som jag blev kär i! Ville ha den så köpte den (det äger att ha pengar :D), eftersom enda nackdelen var att den inte hade ngr band... men man kan faktiskt köpa band för sig för den har små öglor där man kan fästa dem :D Perfekt! Så tänk er svarta band till den också x) kan ju fan inte ha bandlösa klänningar ;P hehe.

snart hundmässa!


Jaaa då allt jag gör om dagarna är att jobba så finns det inte så många andra bilder att slänga in i mina bildlösa inlägg ;P Därför fick det bli en bild på sötnosarna.

Och jaaa, snart ni! Snart är det helg :D och HUNDMÄSSA! :D:D:D

with or without you

Har fullt upp med att jobba hela dagarna och sen va social under kvällarna och helgerna. Försöker så gott som det går fixa med Ez och hoppas att sidans aktivitet kommer öka. Hinner inte riktigt med att blogga, så antar ni får klara er på lite kortare texter ett tag ;P

Bergsklättrade typ idag. hahah, sjukt jobbig backe! Mina ben var döda resten av dagen efter det ;P heheh. Nu är min rygg död, så är väl dags att lägga sig snart.

Klockan och jag funkar liksom inte ihop ;O hahah

Gissa vem som kmr va död imorrn? :D.. heheh.
Jag fastnade vid Ez. Har rensat sidan nu så tog bort över 200 konton ;D det tog ett tag kan jag ju säga :P speciellt då jag samtidigt sprang och fixade med tvätten i tvättstugan.

Det blev ngr julklappar iaf :) Så nu har jag bara kvar att köpa till.. 3 stycken tror jag det är :D sen fan är jag klar :D woooho! Dyrt var det också ;O hahah.

Har pratat med farmor också, så nu ska det bara bokas biljetter så åker man upp dit under långhelgen i januari där :D woooho, längtar!

Men först och främst längtar jag till nästa helg.. HUNDMÄSSAN! <3<3<3 åhhh vad jag längtar :D Ska bli så grymt roligt! Speciellt då jag i år planerar att börja köpa lite saker till min framtida hund :D Har ju bestämt mig för korthårig collie nu, jag tror den rasen passar mig! Ska dock prata med folk i rasmontern nästa helg, men ahh :) Kmr bli roligt!

Men neee hurrni.. jag borde ha lagt mig för en timme sen.. och jag lär inte komma i säng förrän om ett tag. Varför? Joo för jag ska lägga in alla mina kläder i byrån, samt bädda min säng eftersom jag tvätta mina sängkläder idag x) maha. Är dock inte trött, så det suger jue ;O men men.. dags att stänga av x)

Jag måste bli bättre på rubriker..

Hade det som väntat trevligt :) God mat och många skratt. Undrar om vi inte har det bättre utanför jobbet? Kanske för att stämningen blir så annorlunda? Hmm jag vet inte 8) Jaja, trevligt var det iaf! Slänger in lite bilder också.

Nu ska jag iaf äta frukost, för om lite mindre än en timme ska jag till bussen. Idag ska jag och Alex julhandla :) eller.. jag ska julhandla.. Alex ska väl mest va sällskap xD hahah.

kortis

Jag har lust att sätta mig och fixa massa på Ez idag ;O dock vet jag inte om jag kmr hinna det. Varför? Jo för jag ska bort på middag hos min chef idag x) haha. Blir säkert trevligt, men är bara så synd att det är så långt dit 8) Hon bor på lidingö så. 

Well, well.. sitter hamma hos Alex just nu iaf :) Vi lyssnar på hög musik :D och snart ska vi väl äta ngn liten lunch. Hoppas jag iaf ;D haha.

Ja tack tomten :) hahah.

Fullt ös medvetlös. Har haft fullt upp så har typ inte hunnit skriva blogg x) eller okej.. jag försökte igår via mobilen min.. men det ville icke funka ;O vet inte varför, men skitsamma ;P

Jag lever iaf, WIIHOOO tur va? :D maha. Ska snart se idol, final jue! men tänkte först skriva ut min önskelista här på bloggen x)
* Bäddmadrass till sängen ;O min säng är så grymt jävla hård :O vill dock inte ha en mjuk bäddmadrass (för då lär väl ryggen min dö) utan jag vill ha en medel typ :) hahah. Finns det? 8) ehhehe. 180 ska den iaf va, inte 90!
* Typ en ny parfym, eftersom den jag har är slut snart ;O
* Cam till datan :) eller det heter väl webbcam? haha, aja en sån vill jag ha :)
* En digitalkamera :D min mobil tar inte tillräckligt bra bilder ;P vill ha en LITEN (ironiskt att jag skriver liten med stora bokstäver xD hahaha!) kamera :) så den typ får plats i fickan eller så x) maha.
* Alla Twilightfilmerna som finns ute! Yes me like. haha ;)

Känns skumt att inte skriva med hund, men jag vet ju att jag kmr köpa en så småningom ;P sååå.. bara för att så önskar jag mig en hund också :D hahha.
Fick ju btw i födelsedagspresent att tatuera mig nu i december.. men jag vettefan vad jag vill tatuera för ngt :O omg! Måste bestämma mig x)

Men ehh.. snart är det idol! :D

Bjuder på lite bilder från dagen

Jag orkar inte skriva ngt idag ;P mer än att stängningen idag gick så sjukt fort! samt att jag åter igen -på gott och ont- är huvudadmin på Ez :) maha ;P








Och kolla på denna! Tack så grymt mkt Susanne! (och Elliot ;D)

negativa inlägg är bannlysta

Nu skiter vi i detta :) Jag orkar inte. Just remember to smile, så blir allt bra!

Why do we miss what we never had

Blandade känslor.
Jag vill att kvällen ska ta slut så jag kan gå och lägga mig. Eftersom söndagar suger. Eftersom jag inte gillar tankarna och känslorna som gnager inom mig.
Jag vill att kvällen ska vara länge.. inte ta slut, eftersom jag inte orkar med en ny vecka. Inte orkar gå upp och åka till jobbet.

hahah. Går bra för mig eller hur x)

Abandoned places?

Det växer en känsla av tomhet inom mig. Av många olika anledningar. Rollspelandet har alltid räddat mig när jag har haft jobbiga tankar som gnager inom mig. Det har hjälpt mig att sluta tänka och istället leva mig in i rollandet. I mina karaktärers liv. Deras problem, som är så mycket bättre än mina egna.. eftersom deras problem inte är verkliga. Eftersom deras problem finns för att jag skapat dem. Men nu.. ja det känns som om tiden av rollspel går mot sitt slut. Ez tappar aktivitet. Det verkar inte finnas ngn som orkar hålla sidan vid liv. Jag har alltid gjort mitt bästa för att hålla upp sidan. För att vara en så bra admin som möjligt. Och faktiskt så tkr jag att jag lyckats ganska bra. Sidan har varit igång länge -inte alls bara på grund av mig, men kanske mkt på grund av mig. För just nu, just nu när jag själv knappt har tid eller ork med sidan, och när jag dessutom avgått som huvudadmin, så verkar det som om sidan tappat sin glans. Som om sidan tappat allt. Är det bara jag som känner tillräckligt mkt för sidan för att hålla den vid liv? Jag vet inte. Men det är jobbigt att tänka så. För jag vet att jag varken har tid eller ork för att rädda den denna gång. Jag hoppas bara att den efter rensningen lyckas få tillbaka sin glans. Lyckas fånga medlemmarnas intresse, så att den överlever ännu längre. För om Ez försvinner.. så försvinner också en del av mitt hjärta.

Visst jag är medlem på en annan sida nu. En sida som är både spännade och intressant. Men det är så stor skillnad på ngt man själv varit med och skapat, och ngt man inte har skapat. Jag är glad över att slippa vara admin. Att slippa ta hand om saker och istället bara bry mig om mig själv. Ta hand om min egna karaktär och ingen annans. Men jag tvivlar på att jag ngnsin kmr känna lika starkt för denna sida som jag gör för Ez. Om Ez dör är detta min backup. Den sida jag kmr lägga all min rollspelsenergi på. Men frågan är om sidan räcker till? Kmr dess aktivitet öka så att man känner glädje av att rolla emot massa olika personer. För lets face it, det är mkt roligare om så många som möjligt är aktiva. Kanske kmr denna sidas aktivitet öka i samma stund som Ez dör, ja vem vet. Men vad händer om det inte blir så? om Ez dör, och denna sida aldrig riktigt kmr igång? Vad gör jag då med mitt behov av att rolla? Vad gör jag då med mitt behov av att få glömma verkligheten för en stund?

Inflyttningsfest

Hade fullt upp hela dagen igår. Klev upp klockan 7 för att åka på föreläsning om hundar. Var olika föreläsare hela dagen, från klockan 9 till 18. Hem för att duscha, trodde jag.. men vi hade inget vatten så det fick va x) hahah. Vi smälte snö för att ha ngt vatten att spola med! xD insane! hahah. Inflyttningsfest med fint folk, varav flera drog ganska tidigt, men men. Vi spelade hög musik -även om jag var typ den enda som ville h HÖG musik, hahah. Ölspelet! Fan vad roligt det spelet är :D okej, finns ju olika variationer, men den vi kör äger! :D maha ;D Senare körde dem som var kvar jag har aldrig, men jag banga på det. Ingen förstår väl varför, men jag har mina skäl 8) hehe.

Hur som helst, är nöjd med kvällen, och ändå glad att så många dök upp :)




-.-

FITT INTERNET :D...
och jag blir grymt irriterad på min mobil. Om inte alarmet funkar imorrn så kmr jag dampa. Big time. Bara så att ni vet.

snö i stora lass

Det suger att jag kmr behöva gå upp klockan 7 imorrn.. det är väldigt tragiskt ;O Ska ju på kurs/föreläsning om hundar hela dagen, påminn mig nästa gång att kolla vilken tid det börjar.. hahah ;D aja, kmr bli jobbigt att gå upp, men tror det kmr bli roligt iaf! :)

Bjuder på lite bilder från dagen :D






Brööl

Jag är för tillfället så fucking sjukt trött på detta sega internet. Okej, visst kanske det är bättre att ha segt internet hellre än inget internet alls. Men det är nästan så att jag hellre inte har ngt internet alls än så segt som detta internet är just nu! Jag kan inte lyssna på spotify.. kan inte se ngr klipp alls på youtube.. och varje gång jag ska göra ngt nytt.. som att till exempel logga in på bloggen.. så tar det en kvart. AAAAHHHH. Jag får damp. Klarar inte av det. Hoppas som fan att vi får det fixat så att båda kan va på det snabba internetet snart.. jag klarar snart inte mer av denna skit.

Hahha okej, förlåt. Jag ska kanske inte klaga. Men jag blir så sjukt irriterad när skiten vägrar funka. Ibland funkar det här sega internet helt okej. Ibland vill det lite som man själv vill. Men just nu, ja just nu, vägrar det samarbeta. och det klarar jag som sagt inte. Hahah.

The one with the snowdogs

Jag och Alex vandrade runt i skogen med hundarna idag :) sssch, det är en hemlighet ;) maha. Bjuder iaf på ngr bilder, som dock inte blev så bra x)




Trötter

Är så trött, så trött.

Saker jag borde göra: dammsuga. duscha. diska. ta kläderna från sträcket. fixa in musik till mobilen. ta alla nummer och påminnelser från gamla mobilen eftersom vissa försvunnit..
Saker jag känner för att göra: rolla. lägga mig i sängen och läsa.

Usch jag orkar inte. Bläää. Väljer iaf att göra lite saker. Måste göra lite saker. Ska iaf börja med att ta alla nummer och påminnelser från gamla mobilen.

1 December

Jag har fullt upp hela tiden. Förstår inte hur jag lyckas, men fan jag trivs med det :) Igår färgade jag håret mörkare. Blev assnyggt! tack för hjälpen lilla moster :) Sov hos Alex sen så också :P
Efter jobbet idag var det meningen att vi skulle julhandla lite.. hahah, jag köpte en ny mobil, sen stängde alla affärer xD ahhah. Jag har iaf en Xperia x10 mini pro nu! :D Skitfin! Fick typ halva av Alex i julklapp :) Tack tack! Han är iaf hemma hos oss nu, har hjälpt mig med den och så :) maha. Imorrn ska jag öppna, eftersom jag bytte med Bella då jag egentligen skulle ha öppnat på fredag :P men, men.. får iaf sällskap av Alex ;P that´s nice!

Ska försöka slänga in bild på mig själv med nya hårfärgen imorrn eller så x) blir väl läggdags snart ;P

1 December

Jag har fullt upp hela tiden. Förstår inte hur jag lyckas, men fan jag trivs med det :) Igår färgade jag håret mörkare. Blev assnyggt! tack för hjälpen lilla moster :) Sov hos Alex sen så också :P
Efter jobbet idag var det meningen att vi skulle julhandla lite.. hahah, jag köpte en ny mobil, sen stängde alla affärer xD ahhah. Jag har iaf en Xperia x10 mini pro nu! :D Skitfin! Fick typ halva av Alex i julklapp :) Tack tack! Han är iaf hemma hos oss nu, har hjälpt mig med den och så :) maha. Imorrn ska jag öppna, eftersom jag bytte med Bella då jag egentligen skulle ha öppnat på fredag :P men, men.. får iaf sällskap av Alex ;P that´s nice!

Ska försöka slänga in bild på mig själv med nya hårfärgen imorrn eller så x) blir väl läggdags snart ;P

RSS 2.0