TGIF

En sån där dag som behövdes. 
Bra väder. Bra promenad. Duktiga hundar. Lugn och skön stängning. 
Bra avslut på jobbveckan. Nu äre helg, kolmården imorrn och nästa vecka behöver vi inte tänka på nu! X) 

När man inte vill tänka

I onsdags var det spelkväll hemma hos brur tsm med syster och Ronja! Vi spela Magic hela kvällen, det är så kul! Sen fick jag och syster skjuts hem av bästa Ronja! :) 

Igår torsdag så var det en kämpig dag för mig. Massa tankar men jag tog mig igenom dagen. Väl hemma var tanken att jag skulle lägga mig i soffan och spendera kvällen åt att se på so you think you can dance.. Men när jag klev innanför dörren så kände jag att om jag skulle göra det skulle tankarna äta upp mig. Så hörde av mig till Ronja, och det blev en spontankväll med bio och sen åkte vi till brur min för Magic-spelande :D 
Det blev sent, så ahh jag har sovit 4 timmar inatt, men det var så värt det, och ja jag behövde det! En asbra kväll med två av dem bästa<3 

När inget gick som det skulle

Igår var jag social med Jenny efter jobbet. Hon var snäll och hämta upp mig vid jobbet, och så åkte vi hem till mig. Jag och syster hade köpt saker från mathem, så vi skulle få det levererat hem typ kvart över sju. Bra tänkte vi, och fixade pommes i ugnen så att vi sen bara skulle kunna steka på hamburgarna som skulle komma med mathem. 

Well för det första så var dem ca 15-20min sena, och sen så hade dem glömt hamburgarna. Så ja där sprack vår middagsplan. Jag var så arg, så började skriva ett argt mail till dem medans Jenny stekte på lite köttbullar istället. Bara det att när hon skulle ta ut våra pommes ut ugnen så hade dem i och med mathems försening stått på eftervärme i kanske.. 25-30min.. Och vår ugn suger.. Så ja dem var nästan kolbitar. -.-' lagom kul. 

Mitt i allt detta smällde jag i min lilltå, så ja jag undrade ju nästan om ngn hatar mig? Ejeheh.. 

Iaf, syster som bor hos föräldrarna denna vecka sa åt oss att komma dit och äta, vilket vi gjorde! Pasta med kycklinggryta blev det då, gott! :) 

Jaaa och så var ju tanken att vi skulle se Orange is the new black säsong, men vi hann bara se ett helt avsnitt plus lite av andra avsnittet innan vi åkte till Sara. Och eftersom hon ej sett varken säsong 1 eller 2 så ville hon ej se det, så vi såg en film istället x) 

Älska agility!

Jag sov 5 timmar inatt, men har ändå inte varit speciellt trött idag x) skönt! 

Efter jobbet idag blev det massa agilityträning! Slutade 16 så åkte med Emilia till kista för att träna lite innan träningsgruppen som börjar 18.30 ;) Vi var väl där kanske 16.30, så ahh vi hann en hel del.
Vi tränade på en liten bana med massa korta slalom. Asbra bana verkligen och vi kom fram till att när jag hamnar på "fel" sida av Morf vid slalomet så är jag där och vill hjälpa han med handen.. Varav han säkert ser den i ögonvrån och därför tittar upp efter belöning. Det gick nämligen mkt, mkt bättre när jag höll händerna i styr och inte hjälpte han ;D 
Vi tränade även framåtsändande där vi körde med externbelöning framför 4 hinder på en raksträcka. Jag trodde inte han skulle dras till bollen, men jävlar vilken fart han hade! :O så kul! :D 
Vid 18.30 kom två till från träningsgruppen, och eftersom jag och Emilia nästan hunnit bygga banan klart då så körde vi nästan direkt :) Var en klass 2 bana, vilket märktes ;D den var svår! Men grymt rolig och faktiskt så klara vi den ändå helt okej! :) Superrolig verkligen! 

Vid 19.30 kände vi oss alla klara, så blev tidigt avslut för kvällen ;) Ganska skönt ändå då vi var där så pass tidigt :p Asbra träning idag iaf med massa bra saker! Uthålligheten träna vi ju också på vilket behövs då han på tävling än så länge endast hållit för ett lopp, och sen varit seg på andra. Men idag var han taggad till tusen :D så roligt!! 

Vilken?

När man inte är trött och känner att det är dags att fixa en ny header till bloggen.. fastän man egentligen borde sova då man öppnar imorrn.. xD ehehhe.
Inte heller hade jag ngn vidare inspiration till en ny header, så det blev två st väldigt enkla. Jag vet dock inte vilken jag gillar mest. Lite hjälp från mina få läsare? :D

Nr 1 är den jag har nu, men slänger in en bild på den ändå;
Nr 2;

Kennelträff Daloro Gården








































Helt slut

Jag och Sara åkte till Hofors idag för kennelträff! Så himla mysigt! Var massa minisar :D 

Jag har alltså kört massa bil idag! Gick väldigt bra, men satan vad trött jag är nu x) hahah. 

Sara är ute och festar, jag förstår inte hur hon orkar ;p fast sen har hon ju inte kört heller :p hahah. Själv ligger jag i soffan och ser på film. Con air och nu Studentfesten :p 

Slänger in massa bilder från dagen i ett senare inlägg :) 

Älska agility!

Igår åkte jag, syster och Hannah och träna agility efter jobbet! Vi åkte först till båtmacken för att hämta bilen av pappa, och sen till kista för träning :) 
Morf var superduktig! Och ja det vart en väldigt enkel bana, men han hade faktiskt bra fart (även om vi säkert kan bli ännu snabbare) och tog slalomet så fint! :D 
Vi måste dock träna mkt, mkt mer på slalomet. Han kan det, men har så mkt svårare för det om jag är på vänster sida om honom. Dessutom måste jag börja träna på att jag ska kunna flytta mig runtom slalomet utan att han avbryter. Får se när vi plockar fram slalompinnarna hemma för att få till det ;) 



Var supermysig träning med bra känsla och fint väder, och efteråt körde vi hem Hannah till Sollentuna där vi kikade en snabbis på hennes lägenhet. Väldigt fin! :) 
Tillbaka till pappa till kl 21 då han stängde båtmacken, han körde hem oss och så åt vi middag typ vid 22 xD hahah. 

På dagen igår så fixa jag och Sara ett kort till Elliots ägare också. Jag förstår inte att han liksom inte finns längre :(</3 

R.I.P Elliot<3


*kmr inte på ngn rubrik*

I söndags hade jag och syster en riktig slapp-dag! Hundarna fick endast korta kissrundor och vi spenderade i princip hela dagen till att ligga i soffan och se på Dexter samt Jurassic World och Fast and Furious 7! :) var riktigt skönt att inte göra ngnting alls x) hahah.
Igår efter jobbet så åkte jag tsm med Ina till upplands väsby för privatträning i agility. Vi gick igenom svängar och handling, vart mest teori men lite hann vi med att köra också :) Morf var riktigt taggad! Kul :D 

Sara fick hem Elliot i söndagskväll. Hon ska passa han i typ 10 dagar, men han blev dålig under natten mellan söndag och måndag :( så nu är han hos veterinären med hans lillmatte som typ åkte hem från Halland för det(?). Hoppas verkligen han blir bra snart! 

Annars då? Jo jag och Tesso blev bortskämda av Marie idag! Kanelbulle, Maltesers, Marabou och Cola! :D Behövdes! Har haft ont i huvudet till och från idag, och inte varit på mitt bästa humör. Nu är humöret ganska bra, men huvudvärken den vägrar försvinna :/ usch. 
Vill ha helg, men jao 3 arbetsdagar kvar xD hahah. 

Bästa brur<3

När man på kvällen/natten när man ska sova har asjobbiga tankar och lägger in en bild på instagram för att -som jag brukar göra- försöka avreagera mig.. och sen vaknar upp till bästa kommentaren ever!<3 
Bra start på söndagen!
Äckeltankarna dem måste jag arbeta för att inte tänka, och vissa saker som startar denna känsla hos mig själv, äre helt enkelt bara att försöka jobba med. 

Kaos i sinnet

I väntan på att syster ska duscha klart så vi kan fortsätta se på Dexter så tänkte jag att jag kan skriva lite blogg x) 

Så skönt med helg! Ändå har veckan gått fort -tror jag säger det varje helg? XD hahah. 
Iaf, började dagen med att gå upp vid 8 för att åka med pappa till jobbet. Detta för att kunna låna bilen under dagen ;) Åkte hem, såg på SYTYCD (so you think you can dance om ngn undrar ;P) och åt sen lunch med syster. Precis innan vi skulle äta insåg jag att jag klantigt nog tänkt fel med tiden. Jag och syster skulle nämligen till en korthårig collie-kennel och hälsa på, och ja vi hade sagt kl 12, men jag var helt säker på att vi sagt 13 x') hahah. Insåg mitt misstag så vi typ slängde i oss lunchen och åkte sen till Tesso i haninge för att lämna Morf och Olga (som Sara passar över helgen) till henne. Bästa Tesso som alltid ställer upp :) Vidare till kenneln Active Stars där vi hade det supermysigt! Träffa Helen också med sin kortis Ceres! :) Himla roligt, och ja jag är ju helt kär i kortisar. Så himla fina. Saknar min Rebelle<3</3 Kmr jag nog alltid göra. 

Iaf, vi pratade massa hund och när vi till slut lyckades dra oss därifrån så var jag himla nöjd. Visst fan ska jag ha en kortis igen!<3 frågan är bara när, om det kmr ngn ras emellan? Eller om annat måste förändras innan?
Jag har funderat massa, på om man ska plugga eller jobba med ngt annat. Men jag kan inget annat, och har ingen aning om vad jag skulle kunna plugga till. Så ahh, vi får väl se. 

Annars då? Jo massa bilkörning i och med att vi tog bilen till kenneln. Superbra! Och dessutom har jag kört i det fruktade garaget i vällingby, inte bara en gång idag, utan två ;) hahah! Blir mer bilkörning idag också för ska hämta pappa på jobbet vid 21 :) nice nice. 

Så ja, vart befinner vi oss i min tankegång just nu? 
* jag vill ha en till hund.
* jag vill ha en egen bil.
Jag har dock inte råd med detta i dagens läge.
* jag vet inte om jag ska fortsätta jobba på hunddagis eller om jag ska försöka hitta något annat jobb. 
Jag trivs på hunddagis, men det är dyrt att leva, och ibland undrar jag om man verkligen ska jobba på hunddagis resten av livet? 
* jag har en lätt ångest över att inte veta vad jag vill. Om jag vill plugga så till vad? Om jag vill jobba så med vad? 
Det enda jag kan är hunddagisyrket, och sen kmr vi ju till delen om krav på ett eventuellt jobb. Jag vill kunna ha med mig hunden/hundarna och jag vill inte jobba med människor. Dessutom får jag typ ångest när jag tänker på hur mkt jag skulle gå upp i vikt vid byte av jobb.. X'D hahaha. Jag menar.. Vi går liksom typ 1-1,5mil om dagen. Inte många jobb som man rör sig så mkt som vi gör? X) 

Jag tog dumt nog inga bilder på kortisarna idag ;O så slänger in en bild på Morf och Olga från imorse samt en gammal bild på Rebelle<3 


Snart helg igen!

Snart helg igen. Skönt! X) Fast känns som om det var måndag igår. Hahaha.

I måndags åt jag lunch med Jenny! Sen efter jobbet skulle jag låna bilen för att åka och träna agility med Morf. Men Morf skar upp ena trampdynan så istället var vi sociala med pappa på båtmacken i typ en timme. Mysigt, men så himla tråkigt med Morfs tass :/ 

Igår, tisdag, så var det spelkväll -magic- med mina syskon, Ronja och My! Supermysig kväll :) 
Idag började jag dagen med att lämna Morf hos mamma. Bästa mamma är snäll och har han tills på fredag då han måste ta det lugnt tills trampdynan läkt. Såå ahh har bara Nova idag, och well imorrn kmr hennes matte hem så då flyttar jag ut från söder ;P haha. 

Bildbomb; Zombie + brorsorna









































Ännu en lugn helg

Två ganska lugna dagar. 

Jobbade 7.30-16 igår, fredag. Åkte hem och spenderade kvällen tsm med syster framför Dexter :D 

Idag, lördag, så tog jag och syster bilen till Huddinge för att åka till Callahorns kennel och hälsa på systers valp! :D Så himla söt!!! Ja inte bara han, utan även dem vuxna hundarna och ja hans två brorsor också ;) supersöta verkligen! 
Vi fastnade där i ca 3 timmar, myste med valparna och hade det hur bra som helst! 


Skulle egentligen träna lite lydnad tsm med Ina på eftermiddagen/kvällen sen, men hade ont i huvudet och var helt slut. Kände att jag inte skulle kunna engagera mig. Istället blev det middag hos föräldrarna -pizza ;D- och sen film med pappa innan jag gick hem. Har halvtittat på De dem legenderna och ska väl sova snart när den är slut :p Upp typ kl 9 imorrn för att träna med Ina vid 10! :) Utöver det har jag inger mer planerat imorrn än att städa lite och åka till söder x) En lugn och skön helg alltså! 

Torsdag

Snart helg! Längtar tills lördag för då ska jag och syster åka och hälsa på hennes valp! :D tror valparna är typ 4 veckor då? Jaaa och har ni missat det så ska Sara alltså köpa hund! En långhårig collie blire! Han är så himla söt så man typ dör! :D 
Nu i veckan har jag provat på att dricka shake till frukost och lunch. Skulle vilja nå min målvikt och faktiskt lyckas gå under 60kg. Detta var dock inget för mig -vilket jag redan innan gissade på. För det första så var den inte direkt god. Den gick väl an, men jag fick liksom tvinga i mig den och kan ju inte påstå att jag direkt längtade till frukost eller lunch xD Sen så fanns det tabletter man skulle äta för att få en mättnadskänsla, ngt som inte gick så bra då jag inte fick i mig dem xD stora var dem och delade man dem så gick det typ ändå inte att svälja.. Asäckliga dessutom x) hahah. 
Detta betyder alltså att jag varit i princip konstant hungrig i 3 dagar. Hahah. Eller okej, inte riktigt för middag fick man ju äta som man ville :p Men ahh, det var inget för mig, och helt ärligt så väger jag ngr små kilo extra än tvingar i mig ngt sådär x) 

Annars då? Jooo i måndags var det agilityträning. Det gick väldigt bra! Syster var med och filma, och förutom att jag blir aslångsam varje gång jag måste koncentrera mig på ett byte så gick det asbra! :D Morf var taggad och gjorde på första varvet banan felfritt! Två små missöden dock där jag ena gången visade fel riktning med kroppen vilket gjorde så han höll på att ta fel hinder. Och så "höll jag inte i" han tillräckligt mkt vid en sväng så han flöt ut asmkt och trodde typ vi var klara x) hahah. Vi har en hel del att träna på, men för typ första gången så var jag faktiskt ganska nöjd med hur min handling såg ut! Det går framåt :D 
Nu har vi massa läxa på att jag ska träna byten för att bli säkrare och därmed snabbare, och så massa slalom med externbelöning framför så hans förväntan blir framåt istället för bak/åt sidan på mig :p Dessutom måste vi träna på att han ska få mer hindersug och mer tänk "framåt"! 

Lydnaden är just nu lite lagd på hyllan. Vill ju dock fortfarande ha vårt LP1 i år, så vi ska typ börja om och träna grunder med fokus i fotgåendet. Ska få hjälp av Ina så hoppas vi lyckas iaf komma en bit innan tävlingen i augusti! X) Jaaa och däremellan ska jag även lägga tid på att han ska dutta handen i nosen då jag hoppas kunna använda det in och ut på plan, samt i transporterna. Och så även köra lite övningarna där hans förväntan på mig blir större i dem moment där jag lämnar han. Jaa och så måste vi träna lite läggande under gång x) 

Men ja jag kom av mig lite. I tisdags gjorde jag typ ingenting. Gick hem till Novas lägenhet och bara tog det lugnt. Var ganska skönt x) 

Igår, onsdag, så åkte jag hem till mamma och pappa. Åt middag där tsm med syster och mamma, såg film med dem och hann iaf träffa pappa en stund innan jag och syster gick hem. Vi såg dem tre sista avsnitten av O.C innan det var sovdags för mig :p 

Idag blire bio efter jobbet :D Magic Mike XL tsm med syster och Ronja! :) 
Visst ja! Fick denna söta lerfigur på Morf av Cicci! Så himla söt! :D 

En gång i veckan

Ja bloggen verkar va i en "en-gång-i-veckan" fas. Jag glömmer liksom bort att skriva x) hahah. 

Denna vecka har varit lång, samtidigt som den typ sprang fram. Var agilityträning i måndags som gick sådär då jag hade världens jävla huvudvärk. Körde hela banan en gång och trodde huvudet typ skulle explodera 0.o trots detta körde jag lite mer, men tvingades sen avbryta ganska snabbt. Huvudvärken gick iaf över senare den kvällen! Skönt! 


På tisdagen så träffa jag Inger (Novas matte) efter jobbet. Följde med henne hem då jag från och med i torsdags bor hos henne och passar Nova i två veckor :) supermysig lägenhet! 

I onsdags var det agilitykurs vid stora skuggan. Var så jävla roligt!! Och supervarmt xD Hundarna fick svalka sig flera gånger i en sjö i närheten :) 
I fredags fick jag hem Raffo, och jag var social med Jenny!<3 Vi åt pizza och hade det hur bra som helst! 
Lördagen spenderades hemma hos Ronja tillsammans med mina syskon och totalt fyra hundar. Morf, Nova, Raffo och så Enzo som Sara passar nu i en vecka :p grillkväll och spelkväll, och så tårta för att fira brur min som fyllde år! Grattis igen bästa brur<3 


Jag sov kvar hos Ronja men åkte hem vid typ 10 imorse. Förbi hemma en kortis och sen vidare till vällingby bk för att träna lydnad tsm med Sara och Ina! :) supervarmt! Vi körde träningstävling, och jävlar vad duktig Ina och Ru är!! Jag och Morf har våra bra delar, men linförigheten går fortfarande sådär. Dessutom har han fått för sig att inte lägga sig ner på läggande under gång.. Lagom kul. 
Blir hårdträning på fokus, vi ska få hjälp av Ina, och ja läggande under gång ska vi få tillbaka också! X) Får hoppas vi får till det tills den 20e augusti då vi ska tävla. 
Noomi träna lite freestyle och så körde jag och Ina lite kontaktfältsträning med Ru och Morf :) 



Har inte gjort så mkt mer idag. Åkte hem och såg på O.C med syster. Hon snodde min hund och gick och bada med ngr kompisar ;P Själv såg jag en film och åkte sen in till söder för att lämna Raffo till sin matte. Ser på X-men first class nu, och tror Nova tkr det är ganska skönt att va ensam hund lite ;P hahah. 

Nästa vecka kmr jag också ha fullt upp x) kmr väl en uppdatering om en vecka xD hahah. 

RSS 2.0