Kaos i sinnet

I väntan på att syster ska duscha klart så vi kan fortsätta se på Dexter så tänkte jag att jag kan skriva lite blogg x) 

Så skönt med helg! Ändå har veckan gått fort -tror jag säger det varje helg? XD hahah. 
Iaf, började dagen med att gå upp vid 8 för att åka med pappa till jobbet. Detta för att kunna låna bilen under dagen ;) Åkte hem, såg på SYTYCD (so you think you can dance om ngn undrar ;P) och åt sen lunch med syster. Precis innan vi skulle äta insåg jag att jag klantigt nog tänkt fel med tiden. Jag och syster skulle nämligen till en korthårig collie-kennel och hälsa på, och ja vi hade sagt kl 12, men jag var helt säker på att vi sagt 13 x') hahah. Insåg mitt misstag så vi typ slängde i oss lunchen och åkte sen till Tesso i haninge för att lämna Morf och Olga (som Sara passar över helgen) till henne. Bästa Tesso som alltid ställer upp :) Vidare till kenneln Active Stars där vi hade det supermysigt! Träffa Helen också med sin kortis Ceres! :) Himla roligt, och ja jag är ju helt kär i kortisar. Så himla fina. Saknar min Rebelle<3</3 Kmr jag nog alltid göra. 

Iaf, vi pratade massa hund och när vi till slut lyckades dra oss därifrån så var jag himla nöjd. Visst fan ska jag ha en kortis igen!<3 frågan är bara när, om det kmr ngn ras emellan? Eller om annat måste förändras innan?
Jag har funderat massa, på om man ska plugga eller jobba med ngt annat. Men jag kan inget annat, och har ingen aning om vad jag skulle kunna plugga till. Så ahh, vi får väl se. 

Annars då? Jo massa bilkörning i och med att vi tog bilen till kenneln. Superbra! Och dessutom har jag kört i det fruktade garaget i vällingby, inte bara en gång idag, utan två ;) hahah! Blir mer bilkörning idag också för ska hämta pappa på jobbet vid 21 :) nice nice. 

Så ja, vart befinner vi oss i min tankegång just nu? 
* jag vill ha en till hund.
* jag vill ha en egen bil.
Jag har dock inte råd med detta i dagens läge.
* jag vet inte om jag ska fortsätta jobba på hunddagis eller om jag ska försöka hitta något annat jobb. 
Jag trivs på hunddagis, men det är dyrt att leva, och ibland undrar jag om man verkligen ska jobba på hunddagis resten av livet? 
* jag har en lätt ångest över att inte veta vad jag vill. Om jag vill plugga så till vad? Om jag vill jobba så med vad? 
Det enda jag kan är hunddagisyrket, och sen kmr vi ju till delen om krav på ett eventuellt jobb. Jag vill kunna ha med mig hunden/hundarna och jag vill inte jobba med människor. Dessutom får jag typ ångest när jag tänker på hur mkt jag skulle gå upp i vikt vid byte av jobb.. X'D hahaha. Jag menar.. Vi går liksom typ 1-1,5mil om dagen. Inte många jobb som man rör sig så mkt som vi gör? X) 

Jag tog dumt nog inga bilder på kortisarna idag ;O så slänger in en bild på Morf och Olga från imorse samt en gammal bild på Rebelle<3 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för besöket, det var riktigt trevligt att träffas! Hoppas du får ordning på alla tankar du har så du kan skaffa dig en andra hund.
Hälsningar Marie

2015-07-18 @ 20:51:58
URL: http://activestars.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0