Hunden min får en guldstjärna!

Hade ju Humlan från igår tills idag, så hade två hundar att åka med till jobbet imorse. Inga problem så, mer än att Humlan inte kan gå i koppel.. och då tror Rebelle (iaf när man har kort koppel på båda typ när man gick vid t-banan) att hon också får gå lite hur hon vill.. irriterande då hon annars går bra i koppel, samt är duktig även på dagis i grupp. Men, men.. så jag valde att släppa henne lös när vi kom till tekniska (är typ bara parkväg hela vägen till jobbet så ;D), och jävlar vad duktig hon var! Lyssnade hur bra som helst! :) Haha kanske blir hon en såndär hund som lyssnar bättre lös än i koppel? hahah. x)

Sen nu när vi gick en liten kvällspromenad så hade jag henne nästan lös hela vägen. Till och med då vi såg en hund på andra sidan vägen. Visserligen med typ.. tio meters avstånd, men hon lyssnade väldigt bra så kanske är hon mogen för att vi iaf ska börja träna med att ha henne lös med hundar som störningar. Vill ju inte ens ge henne chansen till att springa fram, men får väl börja med avstånd som jag känner att hon klarar. Att vi klarar :P Det blir nog bra!

En helt annan sak:
Just nu vill jag helst vända om och gömma mig. Men det får jag inte göra. Lika bra att ta tag i det nu. För det finns ingen mening till att skjuta upp saker som är jobbiga. Som är svåra. Nej lika bra att ta tag i det på en gång.

två hundar och så pasta

Jag och Vovva har sällskap av Humlan idag. Inte direkt min favorithund, men det funkar iaf okej. Orkade inte heller göra mat, så det fick bli bara pasta med gurka och tomat idag. Ahh samt en lussebulle och ngr pepparkakor som efterrätt xD hahha.


Nu ska jag se ett till avsnitt av Buffy, sen äre sova som gäller. Öppnar imorrn så :P

Ny header!

Var länge sen jag bytte header. Ja ibland är jag väldigt bra på att göra det ofta :P har dock inte haft ngn fantasi förrän nu :P Men ahh, nya headern på plats! Är ganska nöjd men kanske inte riktigt nöjd.. men troligtvis blire väl ändring inom en inte alltför lång framtid x) hahah.

Bilder från igår



Inte dem bästa bilderna, och jag var dum nog att inte fota när dem tävlade :( men men, orkar inte skriva ngt så ni får nöja er med dem x)

Hundtävling + middag hos chefen

Har haft fullt upp hela dagen med hundtävling i Nacka och sen middag hos chefen min. Rebelle och syster har gjort mig sällskap hela dagen, och jag säger då det; jävlar vad duktig min hund varit!
Visst kan hon bli bättre -inte lika stirrig på alla hundar runtom henne-, men då det var första gången hon var på tävlingsområde bland massa hundar så var det absolut godkänt! Duktig lilla hund! :)

Middagen hos chefen var nice, trevligt som vanligt och med god mat!
Orkar fan inte skriva mer. Är dödstrött nu! Anneli vann sin klass och för Elliot med sin matte gick det helt okej, bättre än sist iaf! :)

Långpromenad

Nyss hemkommen från en långpromenad med syster och vovva! 1 timme och typ 20 minuter :) Duktiga vi! Vettefan vart vi var och promenera, typ i närheten av nälsta skolan och sen typ mot vinsta. Var lite underhållande :P Körde dessutom lite träning med klickern med vovva, så hon har fått använda huvudet också ;) Känns bra, för jag har ju varit så grymt dålig på att träna henne och motionera henne nu när hösten kom med sitt mörker :O blir så lätt att man stannar inne i värmen. Men ingen sån attityd nu! Nej har man hund så har man, och vi ska satsa på att gå dessa långa promenader så ofta som möjligt!

Bella är sjukskriven fram tills ondags nästa vecka. Usch för det, men får väl iaf hoppas på att det blir bättre sen ;O
Ska snart få lite bilder från syster, och hade väl typ tänkt börja leka med en ny header ikväll.. men tror inte jag orkar det xD Ska svara på roll och sen tror jag det blir ett buffy avsnitt innan man ska sova :P Men vem vet, kanske hinner jag med att försöka mig på en ny header imorrn x) haha.

dygna jao

JAG ÄR TRÖTT.
Jag och syster bestämde oss ju för att dygna igår, så vi spenderade hela natten till att se på lost. Var riktigt underhållande, men har varit trtt så fort man stannat upp idag ;D Kämpigt på jobbet, har totalt suttit ner typ 40 minuter på 8 timmars jobb ;P hahah. Lika bra så att man inte somna ;) maha.

Nu sitter jag och syster och ser på Lost igen -nördar vi är ;) ahaha-, jag längtar efter att få lägga mig i sängen, men måste rasta min hund först.

03.40

Jag och syster fick för oss att dygna. Så nu sitter vi här och ser på Lost. Det är 2 timmar kvar tills jag ska åka hemifrån för att ta mig till jobbet. Sen äre bara att hålla igång hela dagen så blire nog bra ;D.. hahah.

Överallt och ingenstans

Var fullt ös typ hela dagen igår ;P Dagen startade med att va hos Alex, och vi gick väl inte direkt upp jättetidigt :P Sedan blev det en kort tripp till vällingby, innan vi stannade till lite hemma hos mig ;P Åt glass och sjöng till hög musik :P Hem till mamma och pappa där vi åt middag och lämnade hunden, innan vi tillsammans med syster begav oss in mot stan.
Förbi jobbet då vi i fredags råkade glömma tvätt i torktumlaren (jätte bra ;O hahah), hängde upp tvätten och sen tillbaka till tekniska för att åka till Farsta där vi blev upphämtade av Rose för att åka till Nynäshamn och Malin ;P Festen hos Malin var rolig, blandat med folk och med sällskap av tre hundar ;D

Vi fick skjuts av Rose till Gullmarsplan där vi skulle få vänta på t-banan som gick hela vägen i typ 24 minuter -.-'.. men vi valde istället att ta t-banan som gick typ då till alvik, och tog taxi från alvik hem till Alex ;P så värt det! ;)

Idag har vi inte gjort ngnting. Bara varit hos Alex och slappat hela dagen. Syster och jag drog oss sedan hemåt, hämtade hunden hos mamma och pappa och gick sen till mig. Så nu har vi kikat på lost, och ska väl fortsätta med det när Sara fixat klart sina nudlar och mina makaroner ;) hahah.

fel väg

Jag ser fram emot en rolig dag och kväll, samtidigt som jag känner en svag ångest inför en sak. Jag tror att jag tidigare valde fel väg, eftersom jag inte känner mig nöjd. Jag får se till att fixa det.

EZ IS BACK!

Efter typ två veckor fungerar äntligen Ezeroth igen! Vet inte om jag skrivit ngt om det.. men sidan har varit ur funktion, och helt ärligt så trodde jag det var slutet. Eftersom jinity sagt att dem skulle stänga ner i somras.. alla trodde säkert dem stängt ner det.. bara 4 månader senare än dem sa.. Men icke, sidan fungerar!<3

Annars då? Joda, jag lyssnar på HÖG musik i mina hörlurar och låtsas inte om att jag ska jobba imorrn. Hey, det är morgondagens problem. Kom hem från bion med Ronja och skulle bara kika lite på datan innan jag skulle sova.. men Ez funkar ju nu, så då MÅSTE jag ju svara på dem få roll jag har :D hahah ;P
Filmen var btw bra! Faktiskt bättre än jag förväntat mig, även om dem "äckliga" delarna dem varnat för.. inte var speciellt äckliga över huvudtaget xD

POSITIV

Jag har flera roliga helger att se fram emot. och det får mig att le.
Den här helgen är det fest hos Malin som gäller! :D TAAAGGA!
Nästa helg är det hundtävling i nacka som jag, syster och vovva ska kika på :D
Helgen efter åker jag till karlstad!<3
Och helgen efter det är det hundmässan!<3
Sedan händer det en del roliga saker mitt i veckorna också. Till exempel ska jag på kryssning med Ronja i december!!! På fredag ska vi va ngr hemma hos Jenny och typ se på idol (mest på grund av mig skulle jag tro xD) och film! :) och imorrn ska jag se Breakin Dawn med Ronja! :D

och jag ska försöka fixa en ny header ngn gång denna vecka.. Får se hur det går ;P haha.

.

I see the girl I wanna be
Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

you don´t understand

Veckorna springer fram. Det är skönt! Synd bara att helgerna också rusar förbi ;O hahah. Jag suger på att uppdatera, men hey jag har ett liv ;) hahah. Torsdagen och fredagen tillbringades med Alex, samt mina syskon :P Jag gillar att va social!

Tror jag har svårt för att blogga av två anledningar. Första är att jag inte hinner/orkar. Tiden räcker inte till att skriva ngr obetydliga rader.
Andra är att jag har för många tankar jag egentligen vill skriva ut, men som jag känner att jag inte bör skriva. Att jag inte vill skriva.

bara för att uppdatera typ..

Onsdag igen. Vettefan vad man ska säga mer än att tiden springer fram. Har inget mer vettigt att skriva, för orkar inte lägga ner energi på att skriva om mina dagar som är alltför lika varandra 8) hahah.

hunden min

Har ju glömt visa en bild på vovva med hennes nya halsband och koppel :O så slänger in en nu :) Syns kanske inte så jätte bra, men skitsamma ;D

Vi ska iaf ut och springa och träna lite ikväll. Vet inte riktigt när dock :P

HUNDtävlingar

Dagen min har varit bra! Jag åkte ut till Tyresö för att se Elliot tävla, men hann med så mkt annat roligt där också :D Till att börja med gick det kanske inte så jätte bra för Elliot, men det var ju ändå första tävlingen dem var på, och det var iaf hur kul som helst att se! :)
Sedan så träffa jag dessutom Anneli där med Enzo, så jag stannade kvar för att se när hon tävla. Det gick riktigt bra för dem, förutom att Enzo fick för sig att hålla koll på vart jag var ngnstans ;O men, men.. ett förstapris med en andraplacering blev det för dem! :D
Träffade en collie från Gemdales också, så pratade lite med henne :) och senare träffa jag också Julia -som har en collie- vars blogg jag följer :P Var riktigt roligt och jaa det är ju lite roligt att alla colliemänniskor jag träffat än så länge vet vem jag och Rebelle är när jag nämner att det var min tjej som sprang bort i somras ;P
Kmr iaf troligtvis träffa Julia fler gånger :) Dessutom är världen liten.. för hon känner Anette som har Nella och Klura på dagiset xD Helt sjukt.


Dåliga bilder jag vet, zoomade in max med min skräpiga mobilkamera xD haha.
Var iaf grymt roligt att kolla lydnastävlingar hela dagen, och jag ser fram emot att själv få sätta igång och träna lydnad med min lilla skit ;D

jo men det är bra

Jag valde väg, och jag hoppas det blev rätt. Annars får jag väl backa.

Jag tänker så mkt, och blir snurrig av mina tankar. Det är utmattande.

Hade iaf en bra fredagskväll med syster, Alex, Ronja och Vovva. Vi såg på idol, lite film och spelade ds. Ahh och Ronja baka brownies och vovva hade ett ben att sysselsätta sig med ;P Bra kväll jao.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Varit hos Alex och spelat ds och sett på film, samt spelat lite wii. Pontus kom dit så han och Vovva fick leka lite ;P ahh och när vi var i skogen så hittade Vovva människorbajs att stoppa i munnen.. väldigt äckligt jao! Har tvättat händerna typ 10 gånger med olika tvålar, diskmedel och rengörningsmedel xD hahah usch. Syster är iaf hundvakt nu, för imorrn ska jag upp tidigt och ta mig ut till tyresö för att kolla lite hundtävlingar :) Elliot ska ju tävla med sin matte så det vill jag inte missa! Även om det är synd att slösa bort en sovmorgon :P men, men.

Fler bilder på hundarna från jobbet






Ett vägskäl..

Höger eller Vänster? Jag vet inte än.

allt känns fel

Jag tror jag har bestämt mig nu. Har gått ett tag och velat, haft ont i magen och helt enkelt inte velat ta tag i det. Men jag tror det är lika bra att ta tag i det så fort som möjligt, och göra det som just nu känns bäst.

Vet inte när det skedde eller hur det skedde, men plötsligt är det helt annorlunda. Är det jag som är annorlunda? Är det ngt som har ändrats hos mig? Jag vet inte, mer än att jag flyr för att slippa det jobbiga. Jag väljer det enkla just för att jag inte orkar. Det är så mkt som inte är som det ska i mitt liv, och hur jag än kämpar hittar jag inte den rätta vägen.

Kanske ska man satsa på att bli en eremit i norrland med bara hundar som sällskap.

RSS 2.0