Överallt och ingenstans

Var fullt ös typ hela dagen igår ;P Dagen startade med att va hos Alex, och vi gick väl inte direkt upp jättetidigt :P Sedan blev det en kort tripp till vällingby, innan vi stannade till lite hemma hos mig ;P Åt glass och sjöng till hög musik :P Hem till mamma och pappa där vi åt middag och lämnade hunden, innan vi tillsammans med syster begav oss in mot stan.
Förbi jobbet då vi i fredags råkade glömma tvätt i torktumlaren (jätte bra ;O hahah), hängde upp tvätten och sen tillbaka till tekniska för att åka till Farsta där vi blev upphämtade av Rose för att åka till Nynäshamn och Malin ;P Festen hos Malin var rolig, blandat med folk och med sällskap av tre hundar ;D

Vi fick skjuts av Rose till Gullmarsplan där vi skulle få vänta på t-banan som gick hela vägen i typ 24 minuter -.-'.. men vi valde istället att ta t-banan som gick typ då till alvik, och tog taxi från alvik hem till Alex ;P så värt det! ;)

Idag har vi inte gjort ngnting. Bara varit hos Alex och slappat hela dagen. Syster och jag drog oss sedan hemåt, hämtade hunden hos mamma och pappa och gick sen till mig. Så nu har vi kikat på lost, och ska väl fortsätta med det när Sara fixat klart sina nudlar och mina makaroner ;) hahah.

Kommentarer
Postat av: Anonym

skicka bilderrrrrrrrrrrr:D // mallanbrallan

2011-11-23 @ 23:15:37
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0