Imorrn är det jobb igen

Jag kan ju inte direkt påstå att man är trött. Hahah. Men ska ju upp klockan 5 imorrn så jag antar att det bara är att gå och lägga sig och försöka sova 8) hahah. Får ägna mig åt lite tankar eller ngt sånt x) heheh. Men ahh, godnatt då.

"Jag E blå!"

Hahaha fyfan jag har haft det så sjukt jävla bra! Älskar folket man var med! :) Festkryssning var nice, även om vårt gäng typ la oss ganska tidigt. Vi hade inte direkt energi till att göra så mkt mer, även om man egentligen inte var så trött :P Det sjukaste under hela kvällen igår var ju iaf när en snubbe ställde sig och kissade mitt på dansgolvet! 0.o AHHAH, stört eller vad? xD hahah.
Dagen idag avr ganska lugn, vi typ gick runt och segade hela dagen. Fanns inte så mkt att göra, men jag tkt iaf det var trevligt att bara vara social :) Blev ngr drinkar sen och bra musik också så det var nice ;P haha. Kortfattat: lyckad kryssning med fint folk! :D

Och en liten sak; Michael Jackson låtar är grymt nice att dansa till :D iaf typ dem kändaste.

Taggad till tusen!

Jag har ju inte direkt bråttom nu, men kan säga att det var bra att jag började tidigt ;) hahah. Ska bara äta och byta kläder så är jag klar att åka sen. Ska inte gå hemifrån förrän om 45 minuter så jao jag hinner ;) Dock så ska jag sminka mig och fixa håret lite mer sen på båten tror jag. Hahah. Eller okej, en miss i planeringen är det, eftersom jag hade tänkt att jag skulle hinna svara på alla mina roll, men hann bara med en karaktär. Eller.. ska nog in och iaf försöka hinna svara med dem nu. Kanske hinner jue :D hahha. Ha en bra söndagskväll! HAHA, ofta. Det är bara vi som ska på kryssning som kmr ha det asnice! Jag är taggad jao! :D

Gott om tid.

Okej jag dissade ESC eftersom jag insåg att jag inte ville slösa 3 timmar av dagen till att glo på det ;P hahha. Så har suttit här istället och fixat lite på Ez. Fan var hur mkt som helst så nu skiter jag i det och ska snart hoppa i duschen. Ska börja göra mig lite lätt iordning så att jag säkert är klar i tid ;P Måste duscha, välja kläder, packa lite saker, fixa håret, hänga tvätt och äta innan typ.. kvart i fem eller ngt då jag ska gå hemifrån. haha jag vet, jag har inte direkt bråttom :)

"Jag dansar aldrig nykter..!"

Jag lever faktiskt fortfarande, har bara haft fullt upp hela dagarna ;P I fredags var det båt med trevligt folk. Spelade lite boule, åt ute och sen blev det kortspelande där jag gick plus eftersom jag spelade ihop med pappa ;D Igår, alltså lördag, så var det Solvalla som gällde. Uppe typ klockan 9 så vi lite senare kunde gå vidare till min gudfar där vi gjorde massa system och grejs på vilka hästar man skulle spela på ;P eller ngt. Jag är inte direkt ngn expert så kände mig väldigt lost, men brur min förklarade lite iaf :) Vidare till Solvalla där jag dem första timmarna var lite anti eftersom det var kallt och segt, och inte heller ville jag dricka ngt eftersom toaletterna var snusk :O (blir alltid grymt kissnödig när jag dricker) hahah. Men fick låna brurs jacka sen (den var varm<3) och fick också en cider så vågade mig på att dricka den ändå ;P Då blev det faktiskt bättre, och trots alla regnskurar så hänger jag kanske med nästa år också :)

Efter Solvalla blev det iaf grillning hemma hos min gudfar, (jag och brur fick ta varsin cykel för att cykla till Söderberga och handla lite saker ;P) men kvällen blev kort så jag och brur drog upp till v-by för att träffa Nadja och Ullis på Baron :) Mysigt! Även Roger och Christian kom dit sen. Vi skulle vidare men vafan det blev ju bara kaos ;D hahha! Ringde Eddie (Taxichaffis Nadja känner :P) som körde oss till Cattens -som typ suger men är det enda stället i västerort som stänger 3- som typ inte var öppet eftersom det blivit nya ägare som höll på att bygga om och ha sig 8) Fast Christian fick beställa öl som han dock inte fick dricka upp då ägaren kastade ut oss för att vi typ skrattat? 0.o weird. Dessutom blev ägaren värsta sur på mig bara för jag kommenterade att det inte fanns ngn musik och att det var såntdär.. papp på golvet. Hahah, men alltså drev han eller? xD ofta man blir sur för det. Weirdo :D ehhehe.
Ullis gav upp, brur gav upp så jag, Nadja och Christian ringde Eddie igen och drog vidare in till stan där vi skulle träffa Mackan och gå in på Grodan som tydligen skulle ha öppet till 5! Men väl inne i stan får vi reda på att Grodan tar 160 jävla spänn i inträde.. typ HELL NO :D gick vidare till ngn pub men väl utanför gav jag och Nadja upp så åter igen -för tredje gången- ringde vi Eddie och åkte hemåt ;P skum kväll jao, men var roligt att träffa alla :) Speciellt lilla moster som varit sjuk så länge :P

Insåg nyss att jag åkte taxi totalt 5 gånger under gårkvällen ;D haha helt sjukt. Och Emils kommentar när vi kom till Cattens var ju så jävla skön! "Drömmer jag..?" HAhah! Nee fyfan, härlig kväll iaf, och well nu ska jag slänga in lite bilder från dessa dagar och sen ska jag nog fan lägga mig lite i solen på balkongen och kanske se Eurovision Song Contest som jag missa igår ;P haha!







-----------------------------------------------------------------------------------------





Helgen är här! typ.

Jag finner det roande att Sverige inte gick vidare igår.
Jag är laddad för en fullspäckad helg.

Så vi får se när vi hörs. Ha det bra! :)

ZzzZZZzzzZ

Har haft fullt upp hela kvällen. Fixat på Ez, vilket jag inte hade gjort sen i.. söndags. Så jao det var en del. Men nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen uppe. Försöker bestämma mig för vad jag ska ha för dricka men kan inte riktigt tänka klart. Hmm tror jag bestämmer mig imorrn istället. Jag lär väl ändå gå upp före brur min ;D haha.

Hoppas som fan att det blir fint väder imorrn. Det är sagt att det ska regna, men man vet ju aldrig. Så ja jag hoppas. För jag vill åka båt. Annars hoppas jag vi kmr på ngt annat att göra.. eftersom det annars kmr kännas som att jag är ledig från jobbet i onödan. Men men.. vi håller tummarna för fint väder så får vi väl se om vi har tur eller inte x) ehehe. Nu ska jag sova!

Flummigt.

Det har typ varit en flumdag.
Dagen har gått fort, jag har haft ont i örat, ont i huvudet, ont i nacken, ont i benen och ont i halsen. Just nu har jag inte ont ngnstans.
Jag har "klagat" över en person och sen tagit tillbaka det.
Jag har nästan snubblat över dammsugarsladden och nästan dampat sönder på dammsugaren då dammsugarfoten ramlat av. (Det var roligt att skriva dammsugar.. ngnting ;D haha!)
Jag har blivit i kär! I en supersöt Samojed som dessutom har en snygg husse. hahha!

Nu sitter jag här hemma, halvt flummig och halvt seg, men jag överlever ;P Långhelg känns nice och jag kmr ha fullt upp i princip hela helgen! :D

Rubrik saknas.

Jag är sjuk. Fortfarande jao. Det är iaf inte sämre, så det är ju bra iaf :)
Är sjukt godissugen men vi ska ju käka gott till Lost sen ikväll, så får helt enkelt hålla ut ;P Nu ska jag iaf gå och duscha, sen blir det till att fixa adminsaker på Ez. Jao jag orkade aldrig göra det igår ;D hahah. Ha en bra onsdagskväll allihopa! :)

kort.

Jag är sjuk :( Inte så mkt, men tillräckligt för att det ska vara jobbigt. Hoppas bara som fan att jag inte blir sjukare, och helst att jag blir frisk till helgen. Har för det första inte råd att va hemma för att jag är sjuk, och vill absolut inte missa helgen!

Kanske fixar på Ez senare, men nu ska jag roa mig med att fortsätta se på 2 and a half men samtidigt som jag laddar ner lite nya filmer :) Kanske kör lite filmtajm ikväll. Jao vi får se :P

I don´t wanna miss a thing

Kvällen har spenderas på ett behagligt sätt.
- Rollat lite.
- Sett lite 2 and a half men.
- Sett på Top Model.
- Lekt i ps.
- Rollat lite mer.

Och snart ska jag sova x)

Dogs are miracles with paws

Jag önskar jag hade en hund.
Då kan jag säga att jag i detta nu skulle gå ut på en låång promenad och njuta av att inte sitta vid datan. Hahah.

I´m kinda busy

Jag såg tvärbanan idag när jag åkte hem. Varje gång jag ser den så saknar jag skolan. haha 8) Tragiskt? Men likväl är det sant ;P
Att jobba gick bra idag :) Var typ PERFEKT väder! :D Soligt och härligt, men inte sådär äckligt varmt som det kan bli. Var iaf perfekt och jag önskar att hela sommaren blir som det var idag.. :D hahah.. ofta liksom. Men att önska går jue ;P

En hundägare frågade mig imorse om jag vet ngn som skulle vilja ta hand om hennes.. systers (?) hundar. 2 Vorstehs ute i brottby ngnstans :P tror jag det var ;P så vet ni ngn som är intresserad så kan jag skaffa fram telefonnrt. för mer info :) visst ja, har för mig att hon sa att tillgång till bil är ett måste (?) :P

Såna vovvar är det :) Fast inte dem där två dåra ;D

Home

Jag tror inte jag ska äta dem där chipsen igen. Iaf inte på länge. Tror faktiskt det är dem som gör så att jag har en såndär.. liten klump i halsen. Det är typ svårt att förklara, men om vi säger såhär; känns som om jag har ngt ända upp i halsen, och jag tror fan att det är dem där supergoda chipsen :/

Förutom detta så är det bra :) Jag är hemma nu. Tog cirka en och en halv timme att ta mig från Ronja och hem. Regnade som satan så det var ganska skönt att man satt instängd i pendeln och sen tunnelbanan ;P dessutom regnade det inte när jag skulle gå från råcksta och hem :D tur jao! Dock blåste det ju, så frös som satan. Men bättre det än regn :) jao!

maaaouu

Har varit vaken sen halv 9, okej halvvaken i början och sen har jag legat och tittat på tv. Men det känns iaf ganska bra, eftersom jag faktiskt ska upp klockan 5 imorrn. Söndagar är alltid jobbiga, för även om man älskar sitt jobb så betyder det att man måste upp tidigt. Jao plus att jag idag dåra måste lägga mig tidigt :P haha, tragiskt. Hursom helst så hade vi det bra igårkväll :) Vi spelade Buzz -typ ett frågesortsspel, spelade lite kort och såg på film. Twilight och Hajar som hajar blev det. Käkade chips och godis som satan, jao samt drack cola. Helt enkelt så en filmkväll ska vara x)

Imorse kändes det som om jag håller på att bli sjuk. Var skittäppt i näsan och hade typ värsta klumpen i halsen :/ Känns fortfarande lite så, men det är iaf bättre. Dessutom börjar jag bli hungrig ;D Funderar på om jag ska tvinga upp Ronja och Danne så jag kan få sällskap till frukosten, eller om jag ska äta själv x) hmm.. Aja vi får se. Först ska jag iaf kika lite på Ezeroth.
Vet inte hur länge jag blir här idag, men troligtvis inte så länge. Tar ju ändå sjukt lång tid att åka hem härifrån, och så ska jag fixa lite saker hemma sen också. Men det blir nog bra :P

For a living planet

* Jag ska skriva under mina wwf papper snart. Panda- och djungelfadder :)
* Jag har ett myggbett bakom örat som kliar -.-'
* Jag har problem på Ez..
* Jag ser fram emot kvällen men inte att åka kommunalt ;D
* Jag har sommarkläder och sen tofflor på fötterna  x)
* Fryser om händerna gör jag också.
* Det är lördag idag :)
* Imorrn är det söndag :O
* På tisdag får vi lön! :D
* Jag har typ 50 öre kvar på mitt konto just nu..
* Jag längtar till nästa helg!
* Jag skulle skriva ett vanligt inlägg men orkade inte.
* Ni får därför nöja er med en lista :P
* Jag anser att dem är lite charmiga! :D
* Jag köpte ett par short idag!
* Fina är dem, men egentligen lite för korta för min smak.
* Jag måste köpa ett par sandaler.
* Såna där fula ni vet?
* Jag skulle behöva sola lite..
* och träna..
* Jag vill åka utomland.
* Varför är alla punkter kortare än den första jag skrev?
* För att jag skrev två meningar på den eller?
* hahah troligtvis ja.
* Det blir filmkväll ikväll.
* Imorrn åker jag nog hem ganska tidigt och tar det lugnt.
* Ska bädda rent sängen min då också.
* På måndag börjar jag klockan 7.
* Jag är ledig på fredagen.
* Då ska vi åka båt!
* Jag blev värsta seg nu :O
* Ngn helg ska jag va osocial.
* Så att ni är beredda på det ;D
* Inte nästa helg iaf :D
* Tror min hjärna dog nu, så ska avsluta här jao.

Lördag :)

Nu skulle jag velat haft min mini-pc så att jag kunnat sitta på balkongen och sola benen samtidigt som jag fixar med adminsaker på Ez ;D fatta perfekt det hade varit! Men men.. får väl nöja mig med mina vita ben, för adminsakerna måste faktiskt fixas nu.

I won't listen anyway

Ojoj, har inte orkat skriva blogg ngt ;D hahah. Kom iaf hem och åt middag, såg på tv och sen har jag suttit här vid datan. Tänkte inte skriva så mkt mer, förutom att jag har grymt ont i nacken :( att jag börjar bli trött men att jag ska försöka fixa massa adminsaker på Ez först. Jao samt att det ska bli så skönt att få sova i sin egna säng och inte behöva gå upp så tidigt imorrn :D eller.. idag ;P hahah.



Lite bilder på 3 av våra 5 valpar (6 tror jag om man ska räkna alla under 1 år)

Morgoninlägg :)

Jag var på väg att gå upp en kvart tidigare än vad jag brukar. Jag satte mig till och med upp för att göra det. Men sen undrade jag varför jag skulle göra det, och la mig ner igen ;D önskar nu att jag hade gått upp då. För då hade jag haft en kvart längre på mig att försöka rota fram ngr svalare kläder som jag kan ha på jobbet idag x) hahah.
Men, men.. äter frukost nu och tänkte att jag ska kika in en snabbis på Ez för att svara på ETT roll. Sen ska jag försöka vara snabb och hitta ngr kläder, samt göra mig iordning på en kvart-tjugo minuter. Kmr säkert komma försent idag, men aja, när man inte öppnar så gör det inte så mkt :P även om det självklart är bra att komma i tid ;P haha.

Och btw.. DET ÄR FREDAG IDAG! :D

Lista.

* Jag gillar att "mitt" muffinsskämt är med i 2 and a half men!
* Det känns som om det är fredag idag.
* Det är snart dags att gå och lägga sig..
* Imorrn är det iaf fredag!
* Denna helg kmr troligtvis bli lugn.
* Jag är trött men vill inte sova.
* Vill se mer 2 and a half men..
* Samtidigt vill jag gärna rolla också.
* Skippar dock rollningen och satsar på att göra det imorrn istället.
* Jag gillar såna här listor.
* Dem är charmiga :)
* Undrar om det blir varmt imorrn också?
* Kanske ska leta igenom min garderob efter ngr tunnare kläder?
* Hahha har jag ens några såna kläder?
* Jag insåg att jag gillar sommarkvällar.
* Eftersom dem är behaglig temperatur så man kan ha mjukiskläder.
* Jag gillar mjukiskläder.
* Ifall ngn hade missat det.
* HAHAH.
* Jag har flera filmer jag vill se på bio i år.
* Harrpy Potter, The Last Aribender, "Twilight trion", Satc 2..
* Var det ngn mer?
* Det var väl dem viktigaste iaf :)
* Jag har ont i magen :(
* Sånt gillas inte.
* Konstigt eller hur? xD
* Nackdeln när man gör punkter istället för siffror är att man inte vet hur många punkter man har gjort :O
* Fast det kanske är bra också?
* Eller?
* Funderar på att räkna dem..
* 31 med denna.
* Otur, då måste jag ha minst 8 till nu.
* Jämnt måste det vara jao ;P
* Jag vill köpa mer sommarkläder.
* Jag vill ngn gång ha en kropp som tillåter massa fina sommarkläder.
* HAhha!
* Träna får det bli I guess.
* Men det är lättare sagt än gjort.
* Jag är alltid trött efter jobbet.
* Nu är det 40 så det får räcka.

Ögongodis ;D

Filmen var asbra! :D Precis min typ av film, med massa saker som händer hela tiden. Inte en lugn stund :P sånt gillas! Dessutom gillar jag filmer där dem har med såna där överdrivna talanger som att till exempel i princip springa uppför en vägg eller göra värsta superhoppen 8) hahah. Jao den var iaf bra! Se den :)

Nu ska jag fortsätta äta av mitt godis, samt dricka min cola, och se på 2 and a half men resten av kvällen! <3

Favorit i repris! :D

Imorse när jag läste Metro hittade jag en pytteliten annons om att det kmr bli Twilightmaraton med ettan och tvåan och sen trean direkt efter! :D Precis sådär som jag, Erika och Jessica var på förut! Ahh fast då var det ju ettan och tvåan ;P men ahh ni fattar vad jag menar hoppas jag ;P hahah. Hursom helst så blev jag ju tvungen att skicka denna information till tjejerna, och fyfan vad jag är taggad redan nu! :D Vi kmr sitta som idioter och vara redo att köpa biljetterna så vi kan uppleva en favorit i repris! :D Att 29:e är en tisdag och att jag kmr jobba dagen efter skiter jag blanka fan i! :D Det får lov att gå helt enkelt. Börjar iaf 10 dagen efter så det är ju bra :) hahah.

Först tänkte jag att jag inte ska skriva om detta eller lägga ut en bild, eftersom det gör reklam till andra som vill gå på detta ;P och well, det skulle inte förvåna mig om dessa biljetter går åt lika fort som förut. Men sen insåg jag att dem flesta säkert kmr märka detta ändå, och att det ser så fint ut med en bild sådär :D hahah ;D dessutom vet jag ju att jag, Erika och Jessica (och Kamilla om hon ska med) kmr sitta bänkade framför datan, redo att beställa så fort det går :D mohahha!

Men ahh okej, snart är det en annan bio :) Ska ju se Prince of Persia med Alex :P På Rigoletto såklart, även om det hade varit skönare om det var i vällingby ;P är bekvämare avstånd både dit och hem :P hahah.

Dead and gone? No way!

Jag har blivit sämre med bilder på bloggen. Hade ju bilder eller youtube klipp hela tiden förut, nu typ.. varannan gång ;D stavas det ens så? 0.o hahah. Aja, skitsamma. Blir så när jag inte tar ngr bilder under dagen, eller inte orkar lägga in dem på datan x) det är inte lätt vet ni :P Men ahh okej, jag hinner faktiskt inte skriva så mkt mer. Öppnar imorrn så ska ju lägga mig 22 idag. Och jaaa.. klockan är dåra redan över 22 :O hahah, fail för mig :) heheh. Men okej, onödigt babbel, det är bara så ni vet att jag lever ;D hahah eller ngt!
Godnatt.

Bara tog ngn bild. Hahah x)

Negativ

Jag blev på otroligt dåligt humör. Eftersom mina badshorts är borta, vilket innebär att jag inte har ngr shorts och därför måste köpa nya. Vilket lär vara lättare sagt än gjort då jag är sjukt kräsen med shorts. Yey, det blir till att gå i mjukisar hela sommaren och dö av värmeslag, samt till att inte bada för inte fan tänker jag bada utan badshorts.

Förvänta er ingen hög aktivitet eller positivitet från min sida ikväll. Jag ska se på 2 and a half men och låtsas som att jag redan har duschat (ska duscha senare). Sen planerar jag att se på gg. Så mkt vet jag iaf om kvällen.

Tack Jompa! :D

MIN DATA FUNKAR! :D Tack vare Jompa! Tack, tack och åter tack! :D Vad fan skulle vi göra utan Jompa? :O en bra fråga som jag inte vill ta reda svaret på x) hahah.

Men aja, måsteäta, håller på att dö här :O ska se 2 and a half men samtidigt också :) mohahha! Och vid 8 blir det tv-tittande med syster. Först på animal planet ska vi se Untamed and uncuted (stavning? :D) och sen efter det blir det top model. Efter det är det dags för sängen, eftersom jag öppnar imorrn. Hahah, ohja man hinner såååå mkt efter jobbet x) ehehhe.

Vara uppe hela natten..

Jag vill rolla mer. Vill sitta här hela natten :) Det är precis vad jag vill, men inte direkt vad jag kmr göra nej. Halv tolv kmr jag hoppa i duschen och efter det ska jag sova. Blev inga 2 and a half men avsnitt idag </3 ska försöka se massa imorrn :) Fastnade vid rollspelen så jao. hahha.

Mammas och pappas data är helt okej, men jao jag saknar min egna :( Hoppas verkligen Jompa kmr förbi imorrn och fixar den!  Men nu ska jag rolla lite mer innan det blir dags för att dra :P

Flyttfågel?

Så sitter man vid nästa dator 8) Har fortfarande inte fått tag i Jompa så sitter vid mammas och pappas dator nu. Hahha, känns weird. Och jag som är otroligt sugen på att leka i ps :O tror iaf jag kmr göra det sen när jag snor systers bärbara och ser på 2 and a half men. HAhah, kmr alltså ha suttit vid 3 olika datorer idag. Tragiskt :O Men, men.. hoppas Jompa hör av sig imorrn så jag iaf kan få datan fixad inom kort :O saknar min data :(

Brurs data har dock väldigt skönt tangentbord att skriva på :D dessutom är hans (systers) stol skitskön att sitta i :D Mammas och pappas data är sådär, tangentbordet är inte riktigt min vän, och inte heller stolen ;D men annars är den bra. Dessutom har dem bra högtalare :D hahah.
Systers bärbara är nice bara för att man kan sitta vart man vill. Annars suger den :D speciellt när det inte ens går att koppla upp sig till internet -.-' hahah.

Men okej, jag ska rolla nu :)

Pappa får vara med på bild :)

Fullt ös medvetslös verkar vara min grej

Min data funkar inte :( Jag kmr inte in på min andvändarsida 0.o stört är det. Inte heller får jag tag i Jompa så det ser inte ut som om jag kmr få den fixad idag. Kanske inte heller imorrn.. nej man vet aldrig. Hoppas gör jag dock, ja fyfan klockan är bara strax efter 15 så kanske han hör av sig iaf så man kan bestämma dag. Hoppas jao. Dock vet man ju aldrig med honom, han är lite roligt med sånt 8)
Sitter vid brurs data, snällt av han att jag får låna den, men vad fan gör jag ikväll när han är hemma och vill ha sin data? :O hmm.. kanske kan starta min data med felsäkert läge och vara inne där.. men det tkr jag känns läskigt. Kanske lånar jag bara systers bärbara och ser på massa 2 and a half men avsnitt x) Tur jag la över alla bilder och filmer på min externa hårddisk :) Känns bra. Visst ja, jag ska se Lost också! :D som gick i onsdags, men jag har fan haft fullt upp hela tiden så har inte hunnit se det :O hahah. Men det ska jag iaf se idag.

Hursom helst så var kvällen igår rolig! :) Grattis till Felicia och Petronella igen! :) Var kvar på festen till typ 2, sen drog vi vidare hem till Ida och sjöng singstar :D Jag, Alex och Kamilla var inte hemma här förrän vid halv 5. Kan säga att det var grymt skönt att sova då x) hahah.

Imorrn är det dags för jobbet igen. Känns lite blandat över det. Dels så känner jag inte för att gå dit eftersom jag gärna vill ha sovmorgnar och gärna tar dagen lite som den kmr. Dessutom känns det inte riktigt som om jag har fått vila tillräckligt under långhelgen ;D har haft alldeles för mkt för mig. Vilket i för sig är roligt, men samtidigt också uttröttande. Sen vill jag dit eftersom jag faktskt trivs så sjukt jävla bra på jobbet! :D hahah. Pussa på alla tokvovvar <3 Skönt att man inte öppnar iaf.

I´m just being me

Jag tänker som jag tänker. Har ni ngt problem med det så fine, I don´t care. säg att jag tänker fel, även där.. I don´t care. Leave me alone, och låt mig vara så som jag vill. Låt mig tänka EXAKT så som jag vill. Fin svengelska I know, men jag bryr mig inte. Tappade lusten för allt. Vilket var orsaken till att jag inte ville diskutera. Acceptera det nästa gång istället..

Sommar? :D

Härlig dag! Och nu ska vi fixa oss iordning. Ikväll är det fest! :D För Felicia och hennes syster, Grattis på 20 års dagen till dem! :D




Känns som sommar

Superhärligt väder! Vi tog oss en promenad upp till v-by där jag köpte ett par jeans och ett linne. Sen gick vi hem, och jag och Alex var på väg att köpa varsin mini-pc men sidan ville inte samarbeta med oss så vi får helt enkelt vänta 8) Har suttit ute på balkongen och njutit av det fina vädret, men nu har jag träsmak i arslet så det blev till att gå in igen ;P

Visst är den fin! :D den kmr bli min i framtiden :) hoppas jag.

Din hjälp behövs

Bion var helt okej, lite weird ;P hahah.
Träffade på Nadja och Co på hemvägen, var roligt :)
Och jag och Alex ska bli faddrar på WWF :D

You're never gonna catch me cry

Att bara sitta och slappa en hel dag är nice ibland! Ännu mer nice ifall man gör det tillsammans med ngn, och ännu mer nice ifall man har ngt att göra sen på kvällen ;P Sitter hemma hos Alex och vi slappar som satan, och jao ikväll är det bio igen! :D Iron Man 2. Hoppas den är bra :) Robin Hood var iaf bra! Lite udda eftersom det var om hur Robin blev den fredlöse Robin Hood ;P men den var iaf bra :)

Har inte käkat så nyttigt idag känner jag. Åt godis till frukost.. hahah, åt iaf lite yoghurt nyss, men funderar på att äta lite chips snart 8) hahah, onyttig jag? Nejdå! :D heheheh. 

Pictures

Nu är jag hemma x) Tog nyss lite bilder med camen så slänger in dem här ;P

Nu ska jag käka! Är sjukt hungrig x) om typ en halvtimme ska jag ut igen, för då ska jag hem till Alex jao :) Varför vara hemma när man kan vara hos kompisar? :D hahah ;P

Gustavsberg

Helo :) Jag hann aldrig skriva ngt inlägg igår ;D åkte hem från jobbet, slutade ju 1 så det var nice! Sen så satt jag och Alex i åkeshov och njöt av solen ett tag. Väl hemma flummade jag runt lite innan jag och mamma gick hemifrån till frisören. Klippte mig jao, och det blev snyggt! :D mkt kortare, men vafan håret var ju grymt slitet ;P hahha. Kom hem vid typ 5 men gick typ direkt eftersom jag skulle möta Alex så vi kunde åka till Fredrik :P Lyckades ta fel buss och ja jag vet inte vad, så vi var inte framme förrän typ.. 1 timme senare än vad vi skulle va xD hahah, ja ngt sånt. Men ahh det var en bra kväll iaf :) Vi gjorde inte så mkt, typ åt, tog oss en promenad i kvällsmörkret och såg på Avatar :D 

Jag och Alex ska snart åka hemåt. Hinner nog lägga in ngn bild på frissan eller så sen :P och kan ju säga att denna långhelg är full :O hahah.
Idag: bio med Alex och Kamilla, Robin Hood it is!
Imorgon: Slappdag, sen bio på kvällen med Alex. Iron Man 2! :D
Lördag: Jobba med pappa på förmiddagen, fest för Felicia som fyller 20! 
Söndag: Slappdag typ.

Fullt jao! Och det kmr bli nice! :D Bio x2 i helgen, det är alltid nice! Slappande, sånt behövs. Fest! Me like! :) hahah. Kmr bli en härlig helg jao! :) Bild kmr som sagt i nästa inlägg ;) men kastar in ett klipp från youtube så det inte ser så.. tråkigt ut med bara text ;P

Trött

Här sitter man och glor på Gossip girl, så slutar det funka efter typ halva avsnittet -.-' IRRITERANDE! Får vänta ett tag innan jag kan fortsätta se det, så tänkte att jag kan skriva blogg och fixa med lite annat under tiden. Blir tidigt i säng ikväll eftersom jag öppnar imorrn. Är bara halvdag imorrn så det är nice! :D Torsdag och fredag har dagiset stängt så då är vi lediga :) Skönt! Planer inför långhelgen är bland annat bio -Robin Hood- och eventuellt grönan och kanske fest. Jao samt slappande :) hahah. Tror hur som helst att det kmr bli skönt!

Imorrn ska jag btw klippa mig! :O vettefan hur jag vill klippa mig, men lär väl mest bli på längden 8) hahah, jao vi får se. Men okej nu ska jag läsa lite bloggar och sen kanske jag passar på att duscha medans jag väntar på att få se klart avsnittet. Jao vi får se. Blir ett bildlöst inlägg igen. Fy skam på mig x) hahah.

"Dyra pengar..!"

Kort om dagen:
* Jobbat. Höll på att få en hjärtattack då en främmande snubbe skulle hälsa på mitt gäng hundar.. "värstinggänget".. gick dock bra så tur det!
* Jobbade över 20 minuter då en av hundarna hade glömts bort?
* Såg Top model
* Rollat
* Duschat
* Sett två avsnitt av 2 and a half men

Och nu ska jag sova. Godnatt!

Allt på EN och samma gång

Oj oj.. har massa på Ez att fixa. Men det är roligt, så just nu gör det inte så mkt. Mer än att jag ska försöka få tid till att fixa Erikas blogg sen också ;D plus att jag vill se GG och egentligen ngn 2 and a half men avsnitt xD hahah. Hinner inte allt jag vill, men det blir nog bra x) Tänkte inte skriva så mkt mer.. utan ska bara slänga in lite bilder från helgen!





I fredags; jobbet och sen grillkväll hos Rose!
Idag; moster färga håret på mig.. HALLOWEEN? (= ser ut som typ blod xD).. lite roligt resultat men vafan xD haha. Varit med Alex, och köpte lite kläder samt en Extern hårddisk :D

Lets have some fun

Vädret sög igår. Vi blev inne hos Rose. Var sociala med hennes föräldrar och hade en allmänt trevlig och god middag! :) Blev inte direkt ngn fest, men det var nice ändå! Jag och Alex ska dra hem till honom snart. Blir till att sova borta inatt också och vi ska käka nutella och typ slappa :)

Btw, idag fick jag låsa upp överlåset för första gången sen vi flyttade hit! :D = ingen var hemma när jag och Alex kom hit. Alltså första gången det händer på.. 7 månader xD HAHAH! Så på 7 månader har jag fått låsa överlåset EN gång, samt låsa upp överlåset EN gång. Joo men det är aldrig ngn hemma hos oss.. x) haha.

DET ÄR BTW SJUKT KALLT UTE IDAG! Eller.. iaf när det blåser x) hahah.

Man hinner typ nada

Wooho fullt upp. Man hinner typ ingenting när man stänger och sen ska öppna dagen efter. Har sett på ett avsnitt av 2 and a half men, svarat på ett roll och sen spelat wii med syster. Nu ska vi se Lost, och efter det ska jag fixa lunch till imorrn samt packa kläder och saker som jag måste ta med till jobbet eftersom jag och Alex åker direkt till Rose efter jobbet x) Grillfest jao! :D Ska bli roligt! Och jag tänker låna hennes dusch x) mohahha. Men okej, nu är det Lost som gäller!

Fiiina vovven :)

Buu för hockey

Pappa ser på Hockey, så jag hamna här istället. Hahha 8) Hade det varit fotboll hade jag kunnat godkänna det, men inte fan tänker jag sitta och se på hockey :P Men ska inte skriva långt, för jag ska svara på ETT roll :D Skriver ikväll ;)

Without my wings, I feel so small

Jag tkr det känns som om ett klagoinlägg behövs.
- Jag har ont i ryggen
- Jag är fortfarande trött, trots att jag drack cola och åt kakor..
- Jag planerade att inte äta onyttigheter under vardagarna men misslyckas totalt med detta x)

hmm, tror fan inte det finns så mkt mer att klaga över just nu :) Wiiie, my life is good! :D moahha! HAHHA. okej stopp där. ehehhe. Jag ska sova snart. Sovelisova :D Gosa ner sig i täcket! = mys! :D jao!

RÖTT RÖTT RÖTT! Jag ska SÅ färga det rött nästa gång jag färgar det! :D

Sover nästan

Jag är så grymt f*cking trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppan 0.o helt stört. Jag skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen och typ däcka. Men nee det är för tidigt. Dessutom måste jag duscha, och jag skulle vilja svara på lite roll iaf. Om jag ens kmr orka det ikväll. Hahah. Aja, jag orkar inte riktigt resa mig upp än, så jag satsar på att se ett till avsnitt av 2 and a half men, och efter det ska jag duscha! Hoppas jag blir lite piggare då iaf x)

i keep doing my own thing

Jag skriver detta inlägg av två anledningar. Ett, bara för att eftersom jag i det förra klaga lite över att jag endast skriver ett inlägg om dagen nu för tiden ;D Två, eftersom jag väntar på att GG ska ladda klart så jag kan se på det :D hahah. Jao om jag ens hinner.. den har laddat mindre än halva.. jag har väl haft igång den i tio minuter eller ngt. Och jag ska sova senast tolv. hmm.. lär bli tight om tid. Men joo jag ska fan se det! :) Eller kanske bättre se det imorrn? Hmm.. tror jag ser det imorrn så kan jag se ett till 2 and a half men avsnitt nu innan jag ska sova :) Så kmr jag i säng lite tidigare än tolv ockås. Ahh det låter bra! x) Men ahh! Jag kom på en till anledning till varför jag skriver detta inlägg.. för att det är roligt :D hahah. Hmm.. alltså det var ngt mer jag skulle skriva om.. men vettefan vad det var :P så nu ska jag se på 2 and a half men! :D och efter det är det läggdags. Sååå.. godnatt! :)

Denna låt är så GRYMT bra! <3

Home Is Where The Heart Is

Ett inlägg om dagen, fyfan vad tråkigt :O håller ni inte med? Hahah, kmr fan ihåg när jag hade typ 5-6 inlägg om dagen. Well jag är inte lika duktig längre x) Sen jobbar jag i för sig alla vardagar, och helgerna är det oftast fullt upp med annat. Inte direkt konstigt att det inte kmr fler inlägg då liksom x) hahah. Men okej, jag ska iaf säga att FY SATAN VAD JAG ÄLSKAR MITT JOBB! :D Okej sure, jag klagar lite ibland, men fyfan det passar mig perfekt. Jag får umgås med hundar hela dagarna! Jag får lite social kontakt med människor (ägarna), vilket ändå är ngt jag tkr är roligt i lagom mängd. Dessutom har jag dem bästa arbetskollegorna! Och detta får jag alltså betalt för! Hey ngn har det bra jao! :D hahaha!

Min hjärna stänger alltid av sig när jag ska komma på rubriker... :)

Jag är trött! Var iaf inte död imorse x) Dagen var mys med fint väder och jag och Gittan gick till rastgården med småhundarna :) Roligt!
Efter jobbet hängde jag på Alex och Jessica till gamla stan där vi käkade mjukglass :D Sen tog vi oss en promenad från gamla stan till centralen, vilket om jag får säga det.. var mer äventyrligt än man kan tro ;P hahah! Mysigt var det iaf. Var hemma vid 6, och sen dess har jag duschat, ätit och glott på 2 and a half men samt topmodel. Funderar på att tillbringa kvällen med att glo på mer 2 and a half men för att sedan lägga sig tidigt. Men tror jag ska svara roll först..


Just tryin' to find my way back

Har rollat hela kvällen! :D Det känns bra. Men nu ska jag se ett 2 and a half men avsnitt innan det blir till att göra sig iordning och lägga sig. Det suger att gå och lägga sig så tidigt som vid klockan tio. Men, men.. upp klockan 5 imorrn så x)

I like my Dreams

Det blev ingen mer film efter Aladdin, för både jag och Danne typ halvsov när den slutade xD Ronja var i för sig inte trött, men vi gick iaf ochla oss då. Vette fan vad klockan var, men tror den var typ.. halv ett? Inte säker, men blev iaf inte så sent. Kanske bra det. Dock gick jag ju inte upp förrän vid 10, så imorrn ska jag upp 5 timmar tidigare än idag... ehhehe JOBBIGT! Men, men. Jag överlever väl.
Hade iaf skummaste drömmen ever! Var typ superkrafter inblandat i det hela, ngn ond typ som ville få tag i folk och han var typ asläskig eftersom han kunde förvandla sig till andra. Jag var typ ngn.. kommisarie (stavning?) eller ngt. Och ag hade ngn superkraft. Kunde typ flyga och sen var det ngt speciellt med mina ögon som den onda snubben ville åt. Lite Heroes över det hela med tanke på ondingen som ville åt mina superkrafter ;D hahah. Skumt men lite roligt sådär 8) hahah.

Idag lär man väl bara ta det lugnt. Åker väl hem inte alltför sent, och väl hemma ska jag fixa på Ez samt försöka orka dammsuga mitt och brurs rum. Det är dammigt kan jag säga. hahaha x) Ahh och sen ska jag väl kika lite 2 and a half men också :D jao! Men okej, nu ska jag kika lite bloggar och typ vovve.net. Vid elva tänker jag tvinga Ronja och Danne att gå upp så vi kan äta frukost :D hahha.

Jag och Ronja när vi var i norrland sommaren 2008. Hahha jag var blond då x) ifall ni inte ser det på bilden..hHAH ;D

Disney

Filmkväll är mysigt! :D Är själv just nu för Ronja hängde med Kim som ska hämta Danne och sen skjutsa hit honom x) Tre är tydligen den rätta siffran. Hahha. Hur som helst, vi har sett på Oliver och gänget, samt Spirit. Just nu kikar vi på Skönheten och Odjuret, och efter det ska vi se Aladdin :D Disney jao! :D Jao förutom Spirit för det är ju Dreamworks. Hur som helst är det mys, jag gillar filmkvällar! :D Får se vad det blir för filmer efter, men det lär troligtvis fortsätta i samma anda x) hahah.

When you´re happy like a fool

Valborg detta år ägde! Fy satan vad rolig kväll och natt vi hade! :D Umgicks med roligt folk hela kvällen och natten, och då är det inte konstigt att det blev så lyckat :) Kvällen i korthet -> Middag hos Alex. Dans och sång till bra musik. Promenad till ängbybadet för att se "den föredetta brasan" (eftersom vi var lite sent ute ;P). Vidare till Råcksta krog där vi mötte ännu mer roligt folk! Massa snack och en del dans, fick typ hela krogen att sjunga för Alex vid tolvslaget ;D Hem till Alex igen, med dans dans dans! Främmande folk (4 killar), vilka jag körde ut efter 4 ngn gång. Däckade typ vid halv 5. GRYMT härlig kväll och natt jao! :)








RSS 2.0