Himym-nörd!

Nästan hela söndagen spenderades åt att glo på himym! Jag är snart klar med hela serien! :O har typ 5 eller 6 avsnitt kvar bara ;O får se vad man ska se efter det sen.

Var en kortis på dagis med syster och hundarna, sen kom värsta stormvädret så trots paraply så blev jag typ dygnsur! Eller ahh, nedre delen av ryggen samt hela rumpan! Ja samt benen och fötterna x) var inte långt hem, men ahh det var sjukt hur mkt det regna och blåste, åska och blixtra! Var dock synd att det slutade så fort, för väl inne så var det ju mysigt! :p hahah.
Tussan blev hämtad och senare på kvällen gick jag kvällspromenad med mamma, syster och hundarna! Vi följde med mamma till jobbet där vi träffade en av hennes kompisar som ville hälsa på Morf :) Vi gick förbi vällingby och köpte godsaker på hemköp innan vi gick hem till henne och såg på Rio 2. 

Lugn och skön söndag med andra ord! 

Tors-lör

Torsdag; 
Var med massa folk på Grodhavet och firade pappa som fyllde 47! :) supertrevligt! 

Fredag;
Lugn och skön filmkväll med Malin<3 vi såg Hitch och åt chips ;p hade fyra hundar eftersom jag passade Moa åt syster. Ja och så hade Malin med sig Oliwer också så 5 hundar i min lilla lägenhet ;D maha.

Lördag;
Minnesstund i täby för Swedbank, helt sjukt, har inte fattat det än. Kan inte förstå hur Elin och familjen känner. Usch. R.I.P Kristoffer. 
Har resten av dagen haft huvudvärk och glott på film med mamma. Små korta turer på dagis för hundarna så dem iaf fick springa lite! 

Stekheta dagar

Veckan har sprungit fram, det är liksom redan torsdag! 

Jag vet knappt vad jag har gjort, mer än att jobba ;D eller jo igår så var jag och badade med syster och Ronja! Samt fyra hundar då jag har Morf och Vixie samt fick hem Tussan igår, och syster har greyhounden Moa :) 

Tussan ska hem på söndag och Vixie ska hem på onsdag, men får se om Tesso kanske tar henne mer än bara sista natten. För på onsdag åker vi till norrland :D åhh längtar! 

Ska snart ute i värmen med Lars och hundarna. Idag har vi haft 12st hundar totalt, fast Polly gick hem vid lunch. Lite roligt var det när jag öppna imorse. Jasey kom kl 7.35, sen kom ingen hund förrän vid 9 ;D ganska segt ja, men ja jag sov lite x) hahah. 

Kennelträff Daloro gården!

* massa söta minisar! Tror det var totalt 28 hundar! 
* Morf skötte sig så himla bra! Kunde inte varit duktigare :)
* alla Morfs syskon var där :D 
* träffade dessutom ett par som gått kurs för Anneli! Himla trevliga :) 
* det lektes och badades för hundarna!
* doppade fötterna vid sjön och önskade att vi tagit badkläder med oss!
* supergod fika, paj med vaniljglass och grädde! Mums! 
* himla trevligt folk! 







Bland det bästa var ju även att min hund sov avslappnat i buren inte bara därifrån, utan även på vägen dit! :D dessutom hoppade han in i bilen när han var lös! Har annars varit tvungen att ha koppel på han eller helt enkelt hämta han typ 3-4m ifrån bilen x) så ahh, så nöjd! :) 


Hundtankar typ

Tittade på kl sist 01.23 inatt, så var en jävla tur att jag inte skulle upp förrän typ 8.20! X) 
Idag har vi 7 hundar på dagis totalt. 6 dagishundar och så Felicias hund. Morf är ledig från dagis idag, istället ska han gå och bada med syster, Cicci och Inna! Hoppas han sköter sig, för Inna har ganska nyligen löpt klart så hoppas han inte är för mkt på henne ;O 

Lars är snäll och sa åt mig att gå sen vid 16! Tackar inte nej till det :D snääällt! Får med mig två hundar från dagis iaf, ska passa Selma över helgen och Vixie ska ha passning ända tills 30e juli! :) fast ska dela Vixie lite med Tesso. 

På onsdag ska jag troligtvis passa Tussan också! :D Andres hund som jag passade förra sommaren. Får se om det blir så :) 
Sara och Tussan förra sommaren<3

Dumt av mig

Såå ahh jag fastnade med att titta igenom gamla blogginlägg. Eller snarare så var det så att jag letade efter ett speciellt inlägg. Men jag hittar det fan inte. Har jag tagit bort det? Ingen aning. 

Så ahh jag faila med att somna i god tid. Tur jag inte ska upp förrän 8 iaf. 

Note to self; läs inte igenom gamla inlägg om du inte vill bli ledsen. 
Hur kan denna text, som jag skrev för lite mer än 5 år sen, vara precis så som jag känner nu? 

Duktiga jag

Idag har jag varit duktig;
- jag tog en powerwalk från Spånga och hem istället för att ta bussen!
- jag tränade lite när jag kom hem!
- jag diskade fastän jag inte alls orkade och var supernära på att strunta i det.
- jag la två korta spår åt hunden :) 
Enda jag varit dålig på.. Är att lägga mig kl 22 som jag siktade på ;D Jag börjar dock inte förrän 10 imorrn, upp strax efter 8, så ahh ingen större fara med timmar att sova där inte :p hahah.

Från dagen


Söta hundar<3 (varav Polly tkt det var jätteskönt att ligga i skuggan och slappa xD) 

Jobb och Jenny

Redan torsdag :O vettefan vart veckan tog vägen x) hahah.

Har det lugnt på jobbet. Som mest har vi haft 18 hundar, vilket var i måndags, annars har antalet legat runt 15 st. På fyra eller tre pers. Semester fortfarande eller? XD igår hade jag liksom 3 st på förmiddagspromenaden.. Varav 2 dagishundar och så Morf. Åhh jobbigt ;D hahah. 

Har varit mkt social med Jenny denna vecka!<3 I tisdags så var vi hos henne, åt tacos och såg på Orange is the new black :) hur mysigt som helst! Och så igår så åt vi middag ute, gick på bio och såg Draktränaren 2 och såg sen klart sista avsnittet av Orange is the new black hos mig. 
Idag blir det en lugn dag, ska hem och försöka träna lite med hunden och så se himym och sova! Gärna tidigt, typ vid 22 x) får se om jag lyckas med det.. Haha. 

Helgen sprang förbi

Lördag;
Syster och jag gick och badade med hunden! Fikade lite i solen och hade det allmänt bra :) 
Promenerade hem och slängde in hunden med godis i aktiveringsmattan för att sedan gå upp till byn. Vi kikade lite i affärer men det enda jag hittade var ankelstrumpor! Storlek 30-34 ;D hahahh. Hunden var iaf ensam en hel timme, och det gick så bra så :D han pep lite ngn gång i början, men växlade sedan med att gå runt och nosa lite på golvet samt att ligga ner i soffan, på golvet och ute i hallen. Så ahh, min plutt klarar att va ensam en timme :D 



Vi städade lite innan vi båda tog en powernap innan städning av lägenheten. Sen vare fest som gällde! Tjejkväll blev det, förutom Morf och Oliwer ;) hahah. Spelade fia med hutt och med andra ord, himla mysigt! :) 





Söndag;
Gjorde inte mkt, lyckades ta mig ut på en promenad med syster och hunden men spenderade annars dagen åt att se på film med syster och så VM finalen i fotboll på kvällen. Lugn dag helt enkelt! X) 


Semestern går mot sitt slut

Var social med Jenny igår!<3 vi åkte till hundöarna där Morf fick springa och leka med ngr huskys. 
Bästa var när han kom på inkallning utan tvekan på ca 20-30 meters med huskysarna som störning. Så duktig! 

Vi åt tacos och såg på orange is the new black! Så mysigt :) 

Idag, fredag, började jag dagen med promenad i solen med hunden. Även då skötte han sig så himla bra! Han gick förbi en arg katt utan att bry sig och stannade direkt på "stanna"kommandot när en cykel plötsligt dök upp. Så duktig! :) 




Glodde på How i met your mother och tog sen en powernap innan jag gick över en sväng till mamma. Var social med mamma en liten stund innan jag satte mig på t-banan mot slussen och sen buss till sickla där jag mötte Ronja. Vi åkte hem till henne och sprang, för att sedan äta middag och se på tecknade batman samt lite hus på hemnet :p fick sen skjuts hem av henne, och glor nu på How i met your mother igen :) 



:D

Kvällen är räddad! :D Och jag gör som alltid och skjuter bort känslan av ensamhet och hoppas på att finna den där personen som kan fylla den rollen igen.

När tårarna kmr

Så inget badsällskap. Så ja det var den kvällen. 

Kan inte förklara med ord, men jo jag känner mig ensam. Under min uppväxt har jag varit van vid att alltid ha någon som alltid är på. Någon som alltid vill umgås. Någon som när jag inte frågat -alltid frågat mig. Jag vet inte hur man gör saker själv i längden. Jag är en väldigt social människa som inte vill vara själv mer än ngn kväll per vecka, så när jag då blir ensam mer än det så blir jag nedstämd.

Dessutom förstår jag inte vad som skett. Varför jag plötsligt står själv så många gånger? För det är det som är problemet, att detta inte är första gången som jag känner mig ensam på senaste tiden. Som om alla andra har ngt bättre för sig. Och visst ska man ha ett liv utanför sina kompisar, men joo jag behöver en sån som jag. Jag har alltid haft någon som haft den rollen. Den där som man umgås med så mkt att folk liksom förväntar sig att den andra kmr om man bjuder med den ena. Den där som man alltid frågar i första hand och som man alltid vill ha med. Den där som man sätter före alla andra. 

Jag har ingen sån. 

När kvällen förstörs?

Onsdag;
Lunch på jobbet med Tesso och Jennyfer! Väldigt mysigt :) 
Åkte sen och badade med hunden, det var så sjukt skönt i vattnet! :D hem och ensamhetsträna hunden lite, innan vi åkte hem till Jenny och hade en myskväll framför orange is the new black säsong 2! 

Torsdag;
Har inte gjort mkt alls. Var ute en kort sväng med hunden och har sedan ensamhetstränat han lite. Spelade in och han lägger sig vid dörren men är tyst och ja, ligger ner och väntar. Helt okej! :)
Har städat lite, tränat lite tricks med hunden och sen sett på How i met your mother i väntan på att gå och bada med Alex som slutade nu vid 17. Strax innan smsa han och sa att han bangar, och Jenny som jag även frågat om hon skulle med hade åkt till föräldrarna istället. Såå nu ligger jag i soffan och försöker få moster min att gå och bada med mig och hunden. Känner mig inte direkt jättetaggad till att gå och bada själv :( 

Ahh och Morf är 10 månader gammal idag! :D stora pojken!<3

Kolmården

* jag övningskörde sista biten till kolmården! Gick bra och tur för pappa (som kan köra lite snabbt ibland.. ;D) för var poliskontroll ;D hahah. Det roliga var också att det var typ tomt på parkeringen när vi kom.. Och efter mig så kom det hur många bilar som helst xD bara för att jag körde lagligt så blev det värsta kön bakom xD hahah! 
(bilden är tagen precis när vi gick från parkeringen, och när vi kom dit så var det i princip bara första raden längst fram som var full, plus att det fortfarande kom bilar ;P)

* första gången vi kom till kolmården och fick vänta på att dem skulle öppna :p 
 
* dem hade tagit bort våfflorna i bamses värld så inga våfflor blev det.
 
* vi såg björnungar bada, åt lunchbuffe med superbra utsikt, såg sälshowen samt delfinshowen och hade det allmänt bra! Elefantungen som vi såg förra året hade typ dubblat sin storlek, åhh fy satan vad söt han var! :) 


 
* vi åkte linbana också, safarit. Då det var ganska lång kö så tryckte dem in mellan 6-8 pers i varje vagn (säger man verkligen vagn? 0.o... Tappade ordet), och då vi bara var 4 så skulle vi egentligen åka med ngr andra. Vi var dock omringade av två familjer med barn, och jag kan ju säga att ingen av oss var speciellt förtjust i tanken på att åka med barnen.... Men så familjen innan oss fick frågan om dem kunde ta en vagn(?) utan guidning runt. Dem ville helst ha guidning, så jag var snabb och sa att vi kunde ta den utan ljud om vi fick åka själva ;D så vi fick en vagn(?) för oss själva! Maha ;P 
 
* vi gick in på tropicarium där en asstor alligator låg precis bredvid glaset! Så cool! Skulle kunnat sitta där hur länge som helst bara för att få se han röra på sig. Eller bara stirra på han ;P (eller hon).


* vi gick igenom ett ställe där dem har småapor lösa i rummet där man är, varav en av aporna hoppa upp på brurs ben!! Så jävla söt! Och han satt kvar i säkert 2 minuter xD sen ville han upp på hans arm också, men släppte då direkt x) så roligt! Minne för livet, och ja apan döpte brur till Kurt-Arne :D hahahah! ;D


Grymt bra dag! 

Kryssning

Kryssningen var grym! 8 pers, olika personligheter och så bra matchning! :) inget tjafs utan bara glada människor på bästa festhumören! 

Stackars brur fick ta hand om flera av oss på olika sätt. Syster som drack lite för mkt och så Jenny, Cicci och jag som hade påträngande killar efter oss ;D hahah. 

Syster fällde mig så jag har ett blåmärke på låret samt har ont i handen x) jag hämnades med att skvätta vatten på henne ;) 

Lätt bakis dagen efter så blev inte mkt gjort då. Så kan det va. 














Furuvik!

Blev roadtrip till Gävle och Furuvik med Malin och hundarna idag! :D Morf och Oliwer var hur duktiga som helst, men schimpanserna var lite läskiga först ;P 
Det var inte direkt många djur i parken, men det var mysigt ändå, och blev en del miljlträning då vi åt mat på en resturang som låg bland åkattraktionerna x) så stabila och duktiga killar<3 







Med Malin<3

Igår, onsdag så åkte jag och Malin till Eskilstuna och gick på Parken zoo som hade kvällsöppet! Kattnatta kallar dem det, och man fick då följa med ngr djurskötare runt i parken då dem matade sina kattdjur. Var riktigt roligt att se och ja det är mer liv på kvällen hos djuren! Var riktigt roligt iaf och mysigt med en liten roadtrip! :D 






Innan parkbesöket så hälsade vi hos Minette, Malins förra ponny som fått nya  ägare i Eskilstuna :) var mysigt! 

Idag är vi ute på nya äventyr! Update kmr ikväll eller imorrn ;) 

Någon som straffar mig?

Gårdagen fortsatte med massa onödiga småsaker. Spillde cola över halva bordet. Spillde ut fruktkärnor på golvet när jag skulle kasta dem. Ja var säkert fler saker. 
Syster tog iaf hand om mig efter den jobbiga dagen. Lagade mat och hade dessutom köpt en present för att muntra upp mig! Fia med hutt :D tack igen<3 

Idag började jag dagen med att torka kiss över typ halva lägenheten... Fick skylla mig själv där för tänkte inte på att jag la mig strax efter 22 och sov ända till kl 10.. 

Vid 15 hade vi privatträning hos hundtränarna i bromma! Agility stod på schemat och fan vad roligt det var! :D 
Har annars spenderat dagen åt att se på how i met your mother, är klar med säsong 3 nu! Jao och så fick jag torka kiss på kvällen också.. Vilket får mig att undra om det är ngt fel på han. Vi hade liksom bara varit inne 3 timmar. Så han kissade massa inne vid 20 tiden. Jag gick ut med han igen vid 21, då kissade han en del iaf. Sen var jag ute vid 23 och så nyss nu vid 1. Han kissade alla gånger, men dem två sistnämnda kanske mer normal mängd? Ahh jag vet inte.. Får väl se helt enkelt. 

Nu kan denna dag ta sig, för bortsett från agilityn så var den inte mkt att ha. Godnatt! 

RSS 2.0