BildBOMB




























Slalom är kul!

Härlig lördag! Sov till strax efter 9, morgonkissade hunden och såg på film innan jag vid 11 tog bussen till kista. 

Agilityträning stod på schemat med Amanda och Rebecca! Amanda hade även med sig en kompis, Louice, så vi var 4 st :) 
Vi byggde en bana på lite måfå, och den var väldigt rolig med små klurigheter, men annars relativt lätt :) 

Morf var astaggad och superduktig och efter att ha kört banan ngn gång så delade vi upp den lite och tränade lite på en jakko-sväng men mest slalomingångar samt störning i slalomet. Jag försökte skicka in han i slalomet lite på håll och när han sen var i slalomet så sprang jag med men vände mig emot han och gjorde små saker som störning. Svårt sa han, men han grejade det dem flesta gånger ändå :D Testade även att springa på lite när han ännu inte var klar med alla portar, och ja första gångerna klev han ur men sen körde han klart! Så duktig :D sååå jaaa nu ska vi träna på massa störningar i slalomet. Askul ju! ;) 

Efter träningen så tog vi en liten promenad med alla hundarna så fem fick springa och busa lite. Superhärligt att se dem :) 

Var hemma strax innan 3, la in bilderna på datorn och såg klart filmen jag inte hann se klart på morgonen. Gick och handla en snabbis och har så smått börjat packa. På tisdag åker vi :D 

Resten av kvällen blir lugn. Har bestämt mig för att fluffa håret, och så ska jag se film! Imorrn har jag typ inget planerat, ska va lite social med pappa och sen kanske jag lånar bilen och åker för att träna slalom ;) hahah, alternativt bara åker till skogen och går promenad. Jao vi får väl se imorrn x) 

Slänger in massa bilder från dagen i ett litet senare inlägg ;) 

Veckan jao

Det har varit en väldigt lång vecka. Men jag har iaf haft en del roliga saker i planerade! 

I tisdags jobbade jag 7.30-13 och åkte sen på kurs i Täby! :D agility oh yeah! ;) hahah. Lånade bilen och förutom två mindre felvändor så gick det bra att hitta dit ;p 3 timmars agility där man växlade med att ha 1,5 timme för en instruktör på en bana, och sen 1,5 timme för en annan instruktör på en annan bana! Superkul vare! :D 
Lärde mig massor, och ja har massa att träna på nu under vintern ;) Morf var supertaggad och körde gärnet! Så sjukt roligt :D 

I onsdags blev det lydnadsträning med Ina, och efter det ett litet möte i klubbstugan med ngr som jag ska träna på slalom och RC tsm med nu i vinter :D kul! 
Efter mötet skulle vi småbörja lite med RC (som alltså betyder running contacts), fast jag var inte alls klädd för det så stod mest och frös i typ en timme x') Fick massa bra tips inför slalomträningen iaf! 

Ja och så igår, torsdag så var det middag och bio med brur :D vi åt på den grekiska resturangen i byn och filmen vi såg var The martian! Supergod mat och väldigt bra film! :) i like! (Upprepa mig inte alls nu ;p hahah) 

Idag blir det jobb 10-16, dagis stänger nämligen 16! Och sen idol med mamma och pappa ikväll! :) härligt! 

Torsdagslyx och ensam hund

Kanske skriver om veckan imorrn eller i helgen.. Men ska bara slänga in en kortis; 

Har ätit middag med brur ute och sen gått på bio! Supertrevligt och väldigt bra film; The Martian!

Hunden min har under tiden varit ensam hemma i totalt 4 timmar. För första gången så länge! ;P Tror inte han är jätteförtjust i det, men det känns iaf som att han klarar det. Allt ser ut som jag lämna det och bortsett från lite uppspelt hälsande precis när man kmr så är han lugn. Alltså inte flåsig eller stressad på ngt vis :) (har tidigare filmat och då har han varit tyst och mestadels legat i hallen) Sen vet jag inte om han kan koppla av så pass mkt att han faktiskt sover, men jag har iaf tur som inte behöver lämna han så mkt ensam hemma. Finns ju en anledning till att jag inte lämnat han mer än typ 2 timmar tidigare xD har alltid ngn som ställer upp som hundvakt! Mestadels syster eller mamma och även pappa<3 men även moster och Tesso och även andra! Men känns ändå skönt att veta att han klarar att va ensam en längre stund om det ngn gång skulle behövas :) 

It gets me so high

Hade en lugn och skön lördagskväll tsm med Malin och Pelle :) Vi såg på sista avsnittet av Bron, samt ngr avsnitt av Welcome to sweden och sen Intersteller (tror jag den heter ;p) 

Imorse vakna jag typ 7.30 av mig själv 0.o ingen stress alltså ;) hahah. Vi åt frukost och gick en sväng med hundarna samt släppte ut fåren. Morf tkt dem var väldigt spännande men lite läskiga xD Strax efter 9 åkte vi till Haninge hundhall. Malin var snäll och skjutsa mig dit! :) 

Var ju lite orolig över var jag skulle göra av hunden under banvandringen, men det fanns boxar där man kunde låna en hundbädd och knyta fast kopplet :) Inga problem att lämna han där, ja han är duktig! :) 
(Fuuuuuuuck!!!! Gjshagmaksks... Hade skrivit klart inlägget.. Skulle kopiera allt men råka trycka på klistra in så fick istället bara in början av inlägget... HATA!!!!) 

Såå okej, pallar inte skriva lika utförligt.. 
Två lopp som man skulle räkna ihop. Vi gjorde två felfria lopp och vann mediumklassen :D:D duktiga Morf! Vann massa godis och gratiskuponger till MUSH köttbullar! Perfekt då jag börjat ge han hälften MUSH och hälften torrfoder! Gratis foder är nice ;) 
Åkte hem till brur, hjälpte han och städa och blev sen bjuden på pizza! Och cola :D gott! Tack! 
Pappa var sen supersnäll och kom och hämta mig så jag fick skjuts hem :D tack! 

Kvällen har sen spenderats till att lyssna på HÖG musik i hörlurar. Heheh, kmr inte alls höra sämre än vanligt imorrn xD hahah. 
Orkar inte med ny vecka.. MEN;
Imorrn kmr leverans från mathem!
På tisdag slutar jag 13 och sen äre agilitykurs!! :D 
På torsdag blir det middag ute plus bio med brur!! :D 
Sen är det fredag och jag jobbar 10-16!! :D Dagis stänger nämligen 16 ;) 
Jaaaa och sen äre helg! Jippie! Snabbspola?!? :D hahaha.


Tiden går fort

Veckan var lång men gick ändå snabbt! Helt plötsligt var det liksom fredag x) 

Fast jo först torsdag, sista tillfället på agilitykursen! Morf var så sjukt duktig! Och fan vad roliga banor det var :D Var väldigt svåra slalomingångar, och ja det märktes att vi inte riktigt kmt dit än med vårt slalom. Samtidigt var han superduktig och astaggad! För första gången någonsin gjorde jag ett bakombyte direkt efter att ha skickat in han i slalomet, och ja han greja det! :D Han stannade upp kanske en sekund och blev lite osäker, men körde sen på! Så duktig :D var asstolt! 
Igår åkte jag hem till mamma och pappa och såg på idol tsm med dem :) supermysigt! En lugn och skön fredag jao! 
Valde att gå hem och sova och på vägen hem var Morf superduktig! Först klev vi runt ett hörn och mötte en kvinna med hund.. dem befann sig typ 1-2 meter ifrån oss när vi såg dem.. X')  inga problem utan Morf kom till min sida! :D  Vi gick vidare, och typ 2 minuter senare -återigen typ runt ett hörn- så kmr det en hare springandes rakt emot oss.. :O (den blev skrämd av en annan hund en bit fram) Haren kmr nästan helt fram till oss, men tvärvänder och kutar iväg när den inser att vi är där.. Då var den kanske 1,5-2 meter ifrån oss... XD Inga problem sa Morf och kom till min sida! :D:D Blev massa lek och godis för han kan jag ju säga! :) 

Idag har jag varit duktig! Klev upp vid 10, gick en kort rastningspromenad med hunden och satte sen igång med att städa. Bäddade rent sängen och soffan, dammsög, böt lampa i vardagsrummet och dammade den också, diskade, städade badrummet och gick sen en promenad på ca 35 minuter med hunden innan jag mötte mamma för att gå upp till byn en sväng. 
Vi gick förbi mig för att hämta hunden och tvätt och gick sen hem till mamma där jag tvättade två maskiner! Hade filmmys med mamma innan jag gick till bussen för att åka till spånga och ta pendeln mot Ösmo! Sitter på den nu, ska hem till Malin :)

Imorrn är det tävling -rosa cupen- i haninge! Agility :D inofficiellt, men ska bli superkul iaf! :) Hoppas bara jag har ngnstans att göra av hunden när jag ska banvandra.. X) hahah. 
Ska ev hem till brur efter sen :) Beror lite på när tävlingen är slut ;p 

Djupt inom mig

När den euforiska känslan inte längre finns där. Visst är det roligt, men vissa saker har förstört det. Istället känner jag mig som en åskådare. Den där som liksom bara är med, men som lika gärna skulle kunna utebli. Precis så känner jag, och det suger. 

Om två veckor åker jag till norrland. Norrland. Det där stället som alltid får en att må bra. Jag ska bara va stark i två veckor till, sen kan i princip allt i sthlm ta sig. 
Ja.. Iaf i nästan en vecka. En vecka hoppas jag är tillräckligt för att läka en del sår och återfå en del av min styrka, min ork och min motivation. 

Höstpromenad + serietittande

Mådde bättre idag. Men fortfarande inte helt frisk x) 

Vaknade 7.30 imorse.. Trodde inte jag skulle kunna somna om.. Men lyckades med det och sov då ända till kl 11 ;P sent för att va mig! 

Slappade till Teen Wolf till klockan var typ halv 2. Tog bussen till vällingby bk där jag småtränade lite innan Nicolina kom dit med sin Kooikerhondje Wilde! 9 månader gammal, så söt! 
Vi bestämde oss för att hoppa träning, och tog istället en härlig promenad på ca en timme runt golfbanorna och lite i skogen. Supermysigt och roligt att ses och bara prata massa! :) Hundarna var superduktiga och hade grymt roligt tillsammans! 














Resten av dagen har jag spenderat till att se på Teen Wolf! Är inne på säsong 4 nu. Sista tror jag. Iaf på netflix ;p hahah. 

Imorrn äre måndag. Jobbigt för jag orkar inte jobba xD men annars ska det bli skönt att göra ngt! Men nee, dags att försöka sova, öppnar imorrn så x) 

Sjukling

Började typ bli sjuk i torsdagskväll. Var ändå okej på fredagen, förutom att näsan rann hela dagen. Och ja well idag var det värre. Ställde in hundträningen och har istället gjort nada. 

Eller ja, jag har sett på Hobbit del 3 samt tittat på en jävla massa avsnitt av Teen Wolf! 
Har varit duktig och diskat och lagat mat, samt hämtat Morfs nya täcke som äntligen kom! :) 

Nu har jag precis satt på Jurassic World, och efter den blire väl till att sova. Snacka om att slösa bort en hel dag. Usch är så rastlös x) Hoppas jag kan somna sen! Hade tänkt ta en kvällspromenad med hunden, men jag orkar fan inte. Det jobbiga med att va sjuk. 

Imorrn tänker jag iaf åka och träna lite med hunden. Oavsett hur jag mår. Kmr inte klara en till sån här dag x) 
Tror btw att Morf typ också är förkyld? 0.o han har fnyst och snorat ikapp med mig. Hoppas det går över till imorrn! 

Don't let them know

Känner mig bortprioriterad. Från flera olika håll. 
Är besviken och ledsen. 
Har för mkt tankar som snurrar i huvudet. 

Vi gillar agility

Många tankar under dagen. Orkar inte med dem, men ja jag är trött. Så enkelt är det bara. 

Men annars då? Orkar inte skriva ngt mer än att tävlingen igår gick bra! Lite tunnelstrul i agilityloppet, men felfritt lopp i hopploppet som resultera i en 3e placering och pinne! :D såååå glad! 
Nu letar jag fler officiella tävlingar så att jag kanske kan få den sista pinnen i hopp ;) Får se hur det blir med det. 
Ja och träningen idag gick bra! Agility är verkligen vår grej! Längtar tills på torsdag då det är dags för kurs igen! :D 

Everything is never as it seems

Imorse trodde jag att det var fredag. Tittade på kl när den var 07.48 och blev glad över att jag skulle få sova 20 minuter till.. Men sen blev jag ännu mkt gladare när jag insåg att det var lördag och jag alltså kunde sova hur länge jag ville ;D Sov till 10, och efter det såg jag idol -blev arg eftersom en av mina favoriter åkte ut -.- Det är "farligt" att gilla folk, för dem åker alltid ut, men det är också farligt att "hata" ngn för dem är alltid kvar aslänge xD hahah. Alltså då menar jag hata som i att man stör sig på människan väldigt, väldigt mkt. För tkr inte man kan hata en människa som man inte känner. Men ja x) 

Jag var duktig och rensade avloppet samt dammade lite, och tog mig sen hem till mamma och pappa och såg på film med mamma. Gjorde mig iordning och åkte in till stan för att äta middag med Jenny och lite annat folk. Väldigt trevligt! :) Fick dessutom födelsedagspresent av Jenny! Ett Just-do-it linne och Mulan på film!! :D tack<3 

Nu är jag på väg hem till mamma och pappa som är hundvakt. Blir väl en film och sen sova. Upp tidigt för att tävla imorrn :D 

Inte på topp

Helgen sprang förbi och trots att jag lagt mig tidigt både lördag och söndag så är jag fortfarande inte helt utvilad efter den xD 

Lånade bilen och åkte till kista i lördags. Mamma och pappa var snälla och var hundvakt så Morf slapp sitta i bilen hela dagen eftersom jag var funktionär hela dagen. Hinderfixare och inropare! Var väldigt roligt! :) Tävlingen höll på från ca 9 till strax efter 17, och efter det hjälpte jag till att bära undan hinder och annat smått och gott innan jag slutligen kunde åka hem. 
Lämnade bilen hos mamma och pappa, åt hos dem och däckade på soffan i typ en halvtimme innan jag vid 8-tiden på kvällen gick hem. Så trött så det var äckligt, så väl hemma gjorde jag mig iordning och la mig sen. Däcka typ direkt så somna innan 21 xD 

Söndagen gick jag upp typ kl 7, ganska pigg eftersom jag sovit sen 21 xD Åkte till alvik för att möta upp Anna som jag sen åkte tsm med till vaxholm för tävling. Hade ingen bra känsla inför första loppet, men väl ute på plan så gick det superbra och Morf var superduktig!! Sen så faila jag totalt och sprang in i ett hinder så hela hindret rasa ihop, och blev därmed diskad x'D det var den pinnen x') hahah. Blev så jävla trött på mig själv, för var många som diska sig så hade ju haft en bra chans till pinne. Men, men, så kan det va. 
Andra loppet diska vi oss också i, men i det var det Morf som slarva på vippbrädan varav jag valde att ta om den och då diskades x) Hade ändå en trevlig förmiddag tsm med Anna, och det var ganska skönt att bara köra två lopp så man var hemma vid typ 14- 14.30! :) Dock gjorde jag ingenting förutom att se film, men skönt att slappa lite ;) hahah. 

Hoppade måndagsträningen igår, kände att jag inte var på topp. Istället blev det en spontankväll med brur! Vi åt tacos, spelade lite magic och lite wii! Superbra kväll :) 

Idag blire ännu en lugn dag. Ska hem och äta samt se på Teen Wolf. Men imorrn blire förhoppningsvis lite hundträning tsm med Amanda och hennes pudel! :D lydnad och lite freestyle kanske? ;) 

Besatt av agility

Fredag igen! Veckan har sprungit fram! Har haft saker att göra i princip varje dag efter jobbet ;p 

I måndags vare agilityträning med träningsgruppen!
I tisdags hade jag privatkurs agility med Annica Aller ute i nynäs! Superkul och asbra saker :D Sara åkte till norrland så kom hem till en tom lägenhet och typ stendäcka direkt xD 
I onsdags tog jag det lugnt och åt middag samt sov hos mamma och pappa<3 
I torsdags var det dags för kurs, agility tävlingskurs för Josefine Vilhelmson tsm med Ina! Alltså så bra och rolig kurs! :D 
Idag äre idoltittande med mamma och pappa :)<3 


Helgen har jag fullt upp! Imorrn ska jag va funktionär på hemmaklubben i en klass 2 tävling. Ja i agility ;) hahah. Ska bli superkul :) mamma och pappa är snälla och är hundvakt så Morf slipper va med och sitta i bilen typ hela dagen x) 

På söndag blir det förhoppningsvia tävling i vaxholm! OM jag nu får tag i Anna som jag ska åka tsm med. Hoppas på det! 

RSS 2.0