Veckan jao

Det har varit en väldigt lång vecka. Men jag har iaf haft en del roliga saker i planerade! 

I tisdags jobbade jag 7.30-13 och åkte sen på kurs i Täby! :D agility oh yeah! ;) hahah. Lånade bilen och förutom två mindre felvändor så gick det bra att hitta dit ;p 3 timmars agility där man växlade med att ha 1,5 timme för en instruktör på en bana, och sen 1,5 timme för en annan instruktör på en annan bana! Superkul vare! :D 
Lärde mig massor, och ja har massa att träna på nu under vintern ;) Morf var supertaggad och körde gärnet! Så sjukt roligt :D 

I onsdags blev det lydnadsträning med Ina, och efter det ett litet möte i klubbstugan med ngr som jag ska träna på slalom och RC tsm med nu i vinter :D kul! 
Efter mötet skulle vi småbörja lite med RC (som alltså betyder running contacts), fast jag var inte alls klädd för det så stod mest och frös i typ en timme x') Fick massa bra tips inför slalomträningen iaf! 

Ja och så igår, torsdag så var det middag och bio med brur :D vi åt på den grekiska resturangen i byn och filmen vi såg var The martian! Supergod mat och väldigt bra film! :) i like! (Upprepa mig inte alls nu ;p hahah) 

Idag blir det jobb 10-16, dagis stänger nämligen 16! Och sen idol med mamma och pappa ikväll! :) härligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0