Fotbollskväll med pappa och brur!

Mötte upp pappa och brur i solna, där vi gick till råsunda fotbollsstadio, eller ja, det som var råsunda x) där var det mottagning av bussen med AIK-spelarna, med massa bengaler och fyrverkerier! Kul att se, men satan vad folk och satan vad rök! Fick iaf låna brurs halsduk :) 


Vi käkade en snabb middag på burger king, för att sedan promenera till Friends arena. Där skiljdes vi ifrån brur, eftersom han skulle stå i klacken. Jag och pappa hade sittplatser, riktigt bra platser faktiskt! :D 
Sjukaste var när dem mitt i matchen meddelade att arenan skulle evakueras... 0.o på grund av säkerhetsrisker. Meeeen 30 000 pers vägrade, tror inte en enda gick ut? Och snart fick vi höra i högtalarna att säkerhetspersonalen ansåg att det var säkert att vara kvar. Skönt! Sjukt! 


AIK förlorade med 2-0, men jag hade trevligt ändå! :) Promenerade till sundbyberg sen med pappa, tog bussen till runstensplan och sedan gick vi hem därifrån. Skön kvällspromenad! 


<3

Hmm

En tyngd. Den släppte lite. Men finns fortfarande där. Det är ännu jobbigt dock, men ja så är det. 

köra, festa och dega

Övningskörde på morgonen med pappa. Gick hur bra som helst!
Handlade, städade och gjorde mig ordning inför festen. Syster hjälpte mig hela dagen, och brur och Alex kom tidigt och hjälpte till med maten :) snälla!
Vi blev 16 pers totalt, samt 3 hundar. Hur roligt som helst hade vi! 3 trogna var kvar till slutet, samma som sist; brur, syster och Lisa! Vi körde "med andra ord" samt tog oss en kvällspromenad med hunden x)


Idag har jag städat, städat och diskat ;D Dammsög och skurade golv. Plockade undan flaskor och burkar. Möblerade tillbaka som det såg ut, samt diskat all disk! Tog ca en timmes promenad med hunden i det fina vädret också, och passade på att gå in och handla pizza. Blev lite passivitetsträning i väntan på att den skulle bli klar, och han la sig ner så fint och väntade tyst med mig! Duktiga Moff!
Passade på och såg på gladiatorerna och vampire diaries, sedan begav vi oss hemåt till mamma och pappa. Har ätit middag med mamma och syster och sitter nu och degar. Skön söndag jao.

Promenera MERA

Ännu en vecka som sprungit förbi. Vet inte vart tiden tar vägen, men aja x) 

Igår så slutade jag 16, då blev det en promenad tillsammans med syster och hunden! Sedan hem till Alex för att se film och bara ta det lugnt. Mys! 




Idag och igår har jag städat som en idiot på dagis. Stor del av lokalen igår, och idag nästa all städning själv. Känns i kroppen kan jag säga x) meeen gjorde det för att jag och Tesso skulle kunna se film på stängningen idag! Vi hann dock ej se klart den, men hade mys ändå med godis som jag köpt, samt en kärleksmums-tårta som vi fick från en hundägare. Tjockisar? :D hahahh. 
Visst ja! Var uppe kl 5 imorse också! Sov hos Alex och hade ingen extranyckel så var tvungen att gå upp samtidigt som han. Så åkte tidigt till jobbet och spenderade morgonen åt att läsa teori till körkortet medans Tesso jobbade x) 

Imorrn är det fullt upp. Förhoppningsvis övningskörning på morgonen, sen ska jag hinna med att promenera med hunden, städa hemma, handla till festen som jag ska ha imorrn, ja och duscha samt fluffa håret på det. Längtar tills imorrn! :) 

Promenad + litet godisspår

Jag fick sluta 16.30 idag, så passade på att ta en promenad med hunden från blackeberg och hem. Tog ca 45 min, där han fick springa lös nästan hela tiden! Vi tränade en del på kontakt, en del inkallning och lekte även en hel del :) lite DP blev det också, och efter att ha hämtat tvätt och saker hemma så körde vi även ett litet godisspår på vägen hem till mamma :) (hahah utanför T la vi spåret Nadja ;P) 






Nu är jag hemma hos mamma. Ska bara ta det lugnt ikväll, och så öppnar jag imorrn. Torsdag redan! Även denna vecka går asfort x) 

5 lösa hanhundar

Gjorde en hemlig sak med syster och pappa imorse! ;P 

Sedan har jag och syster tillsammans med Morf spenderat hela dagen ute på värmdö tillsammans med Anneli och 4 hundar! Hennes killar och så var hon hundvakt åt en malle och en finsk lapphund :) alltså 5 hanhundar där Morf var pytteliten jämfört med dem andra xD hahaha. 



Tanken var spår och sen lydnad, men efter spårandet så var kl redan 17 och vi var helt slut allihopa! Hunden min fick iaf ett godisspår -han var jätteduktig! :D så vi ska träna mer på det :) sen så var det mest bilträning för han. Han fick sitta bak i hundburen i Annelis bil. Både när vi åkte och när vi la spår åt Enzo och Bolt :) han pep lite då och då, men jag tkr det gick riktigt bra iaf! 
Kvällen har spenderats framför datorn. Vampire diaries och sen såg jag på Hajar som hajar. Nu halvser jag på I rymden finns inga känslor. Ska sova tyå nu, öppnar imorrn :p ser fram emot veckan som kmr! 

Gårdagen och planen för dagen

Jag och syster hade det mys igår! 
Det blev en ca 2 timmars lång promenad i solen, där vi bland annat tränade inkallning och även gick in på ett dagis och körde lite dogparkour! 


Vi gick till vinsta zoo där jag köpte ett sele (främst för dogparkouren), tuggben, godis och en aktiveringssak! Ja och bajspåsar ;D 

Efteråt fick hunden va ensam hemma i ca 20 minuter medans jag och syster gick och handla. Valde att inte spela in alls denna gång, men allt såg ut som vi lämnade det och han kändes inte stressad! Ska dock filma han idag om det blir ensamhetsträning. Beror lite på vad som händer.

Tanken är att jag ska träffa Anneli med hundarna och köra spår samt lite lydnad! Meeeen, jag la mig med magont och ett lätt illamående igår, och vaknade nu upp med samma känsla. Så får se. 

Visst ja, jag köpte en leksak till hunden också! En boll i ett snöre, som jag tänkte ha till belöning vid inkallning. För att liksom få upp förväntan och därmed också farten ;P dock var nog bollen lite för hård, för testade den sen på kvällen då vi körde en hel del inkallningsövningar, och han fick den typ halvt i huvudet och hade svårt att greppa om den. Han ville liksom greppa tag i snöret istället ;D sååå ska köpa ngt utan boll men med samma princip. Ngt att hugga tag i med ett snöre för mig att hålla i. 

Dogparkour















Börjar tröttna

Är så trött. Snart skiter jag i det.

Annars då? Joo jag har haft en ganska bra vecka.
I tisdags sov jag hos Malin!
I onsdags ensamhetstränade jag hunden och tog det lugnt hemma. Han fick va ensam ca 15 min och jag tkr det gick ganska bra! Han sprang runt lite, nosade på påsar och la sig i soffan igen. Sen slutade videoklippet att funka, och ljudet funkade inte så vet inte om han pep, men ahh det kändes bra iaf :) 
Igår -torsdag- träffade jag Cicci, Bella och syster och sov i lokalen. 

Så ahh veckan har sprungit iväg igen. Blandad med up and downs, samt ett himla växlande väder ;D 
Ikväll ska jag sova hos mamma och pappa. Se Lets dance och försöka få ner irritationen och ilskan som kmt upp under kvällen.. 

Visst ja, fick ett jättefint koppel och halsband av syster :D som hon gjort själv. Superfint<3 


Helgen

Helgen försvann lika fort som den kom. Fredagen spenderade jag hos mamma och pappa, träffade brur som varit i USA i lite mer än 2 veckor! Fick två tröjor från han :D ena var en Just do it t-shirt :D:D:D<3 en till i min samling! 
Såg på Lets dance och sen skulle jag och syster se på Lost, men vi var så trötta så somnade ganska fort ;p hahah.

I lördags så började vi dagen med Lost, sen åkte jag och Morf för att träffa Sanna och Milton! Supersöt var han! Och vi hade det himla trevligt i rastgården vid åkeshov för att sedan avsluta med en promenad :) ska ev passa han över på midsommarafton, ska bli roligt :) han och Morf funkade bra ihop också! Rastgården var iaf hur lerig som helst, så när jag kom hem sen var det bara att duscha hunden min ;D.. Fick dock göra det en gång till senare också för Elliot kissade på han -.-' hahah. 



Blekte håret samt färgade det med hjälp av syster :) blev riktigt bra! Dock fick vi bleka om lite efter vi haft färg i, för det lyste igenom lite grönt.. Samt att vi hade missat en fläck uppe på huvudet xD Men sen blev det bra :D (det ser rött ut på mobilkameran, men den nedersta bilden är tagen med min nya kamera) 



Vi gick hem till mig och såg på Gladiatorerna! Och syster bakade dessutom en supergod cheesecake :) nam nam! Efter Gladiatorerna såg vi på Fast and furious 6, men orkade inte se klart den för vi var så trötta xp jaaa och jag skulle ju egentligen på middag för att fira Sara från jobbet men det blev inställt. 

Söndagen blev oerhört lugn. Vi spenderade hela dagen till att äta, diska, se på lost eller film samt promenera med hundarna! Härlig lugn dag :) 





Tiden springer sin väg

Veckan har sprungit förbi! Har haft en himla bra jobbvecka med oerhört fint väder! :D vi har promenerat väldigt mkt, passar på när solen är framme ;) hahah. 
Igår stängde jag på ringvägen! Var roligt, men hjälp vad bortkommen man kände sig ;D

Jag kämpar hela tiden med att inte ha för höga krav på hunden min, och försöker se hans bra egenskaper hellre än att fokusera på dem lite sämre. Går lite upp och ner, men känns som om jag börjar bli bättre på det! 
Ska ensamhetsträna nästa vecka! Har ju inte kunnat gjort det ngt alls nu när jag haft Olga. Eller snarare, jag har valt att ta en paus från det. Men nästa vecka efter Olga åkt hem så kör vi igen! 
Jag och syster sov i lokalen igår! Med tre hundar då jag hade Morf och Olga, och hon passar Elliot tills på måndag :) 


Övningskörning har det inte heller blivit ngt av denna vecka, pappa har fullt upp så jag får snällt vänta. Känns dock sådär då jag tkt att jag äntligen började få lite flyt i körningen iaf x) och jaaaa jag behöver mkt, mkt mer träning! 

Ikväll ska jag se Lets dance och bleka håret igen! Sen ser jag fram emot en fullspäckad lördag där jag ska träffa Sanna med Milton (en mini aussie) samt på middag för att fira Sara (kollegan) som fyller år! :D sen så börjar Gladiatorerna också imorrn ;D men får se om jag ser det på tv eller tv4 play efter. Beror på hur sent det blir att fira Sara :p

Just keep walking

Igår gick jag typ 4 timmar på jobbet. Var helt sjukt trött i ben och fötter efter det! Slutade iaf 16 och mötte upp Jenny i centralen för att åka bil hem till mig med henne :) Vi plus Elin såg på film och hade det mys. Så man ska spendera en måndag! 

Annars då? Jo jag har blekt håret två gånger. Det är en aning grönt just nu, så vet inte om jag ska satsa på ännu en blekning eller om det typ är värt att satsa på silverschampo eller så x) ska kolla upp det! Men håret får iaf vila minst en dag innan x) 


Har träningsvärk i rumpan, för i lördags under promenaden så var det en aslång trappa.. Hahah xD så kan det va! 

Fyra hundar och en coca cola!

Klippte mig idag! Typ 1,5- 2 dm försvann! Skönt! Behövdes! Nu ska det bara blekas och färgas också ;p 
Har varit social med Sara och Cicci idag! Vi tog oss en promenad tillsammans med våra 3 hundar -Inna, Morf och Olga- i solen :) så härligt väder! Lite blåsigt, men hellre det och sol än regn x) 








Åkte förbi SoFor pets på vägen hem, där jag fick med mig en till hund. Passar nämligen Larry från idag tills imorrn :) 


Jag och syster ser på Lost, ska väl ut en på en liten kvällspromenad snart med hundarna. Lugn kväll alltså :) skönt! 

Sjuk personal

Jag har varit småsjuk hela veckan. Värst i måndags sedan har det hela tiden blivit bättre och bättre! 
Chefen var sjuk i början av veckan också, men gjorde som mig och jobbade ändå.
Igår så blev Sara dålig och var alltså hemma idag, och så har Tesso varit dålig undet veckan och har nu halsfluss. 
Usch stackars oss! 

Iaf så blev det många promenader för mig idag. Jag och Tesso var själva med praktikanterna, så på förmiddagen gick jag 2 promenader tsm med dem, och sen gick Tesso en själv samt en kortis med Bam och Larry. På eftermiddagen sen blev Tesso ännu sämre, så jag gick 3 promenader, en helt själv vilket ändå var ganska skönt x) sen så tog jag Larry och mötte upp snälla Liza som lämnade Olga med mat till mig :) skulle egentligen inte ha henne förrän på söndag, men igår så frågade hennes ägare om jag kunde ta henne redan idag. Vilket jag då kunde :) 

Stängde själv, tvingade Tesso att gå hem så var själv i 1,5 timme. Gick bra, var en väldigt lugn stängning! Skönt :) 

Nu ligger jag i soffan och tittar på Lets dance med hundarna bredvid mig! Ska ut och kvällskissa dem efter och sen blire film x) lugn kväll, så en fredagskväll är skönast att tas ;) 

Aldrig nöjda?

Undrar lite om det är en plan folk har, att göra mig irriterad eller arg? Jaaa men trevligt då. Hon känner sig säkert välkommen nu. Not. Jaaa men okej, nästa gång så går väl jag ut istället då. Irriterad till max. Som satan. 

Sjuktider

Blev sjuk under söndagen. Halsen gjorde ondare och ondare för varje timme, och när det var sovdags så kunde jag inte somna för att det gjorde så ont att svälja. Blev ju dessutom täppt i näsan vilket resulterade i att jag var tvungen att ligga med öppen mun, vilket i sin tur resulterade i dreggel och då var jag ju tvungen att svälja.. Hahah x) 

Vaknade igår -måndag- med huvudvärk och allmänt tungt huvud samt lite feber. Kände mig ändå okej så åkte till jobbet ändå. Tänkte att det underlättar ju för mina kollegor! Iaf så var dem snälla och gick alla promenader, och så fick jag dessutom gå hem tidigt :D så snällt! Syster var också snäll och hämtade Morf vid lunch så jag slapp tänka på han x) 

Spenderade då hela kvällen i sängen framför två filmer :) idag känns det iaf bättre! Näsan rinner nästan konstant, men annars är det bra! Eller okej, lite ont i halsen, men inte mkt alls :p syster kmr iaf och hämtar Morf idag också. Han ska få leka med Inna och gå långpromenad! Hoppas på att han är supertrött när han kmr hem för då ska vi ensamhetsträna. Känns sådär med det. Han är ju inte stressad direkt, men han känns inte helt lugn heller. Får väl bara hoppas att han snart vänjer sig vid det! 

RSS 2.0