Helgen

Helgen försvann lika fort som den kom. Fredagen spenderade jag hos mamma och pappa, träffade brur som varit i USA i lite mer än 2 veckor! Fick två tröjor från han :D ena var en Just do it t-shirt :D:D:D<3 en till i min samling! 
Såg på Lets dance och sen skulle jag och syster se på Lost, men vi var så trötta så somnade ganska fort ;p hahah.

I lördags så började vi dagen med Lost, sen åkte jag och Morf för att träffa Sanna och Milton! Supersöt var han! Och vi hade det himla trevligt i rastgården vid åkeshov för att sedan avsluta med en promenad :) ska ev passa han över på midsommarafton, ska bli roligt :) han och Morf funkade bra ihop också! Rastgården var iaf hur lerig som helst, så när jag kom hem sen var det bara att duscha hunden min ;D.. Fick dock göra det en gång till senare också för Elliot kissade på han -.-' hahah. 



Blekte håret samt färgade det med hjälp av syster :) blev riktigt bra! Dock fick vi bleka om lite efter vi haft färg i, för det lyste igenom lite grönt.. Samt att vi hade missat en fläck uppe på huvudet xD Men sen blev det bra :D (det ser rött ut på mobilkameran, men den nedersta bilden är tagen med min nya kamera) 



Vi gick hem till mig och såg på Gladiatorerna! Och syster bakade dessutom en supergod cheesecake :) nam nam! Efter Gladiatorerna såg vi på Fast and furious 6, men orkade inte se klart den för vi var så trötta xp jaaa och jag skulle ju egentligen på middag för att fira Sara från jobbet men det blev inställt. 

Söndagen blev oerhört lugn. Vi spenderade hela dagen till att äta, diska, se på lost eller film samt promenera med hundarna! Härlig lugn dag :) 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0