Kortelikort.

1. Fan jag är festsugen.
2. Jag tänker för mkt.
3. Jag måste sluta tänka för mkt.
4. Jag trivs med att planera.
5. Alex är störd.
6. Men det är jag med så det är jämnt :)
7. Jag tror jag har nickelallergi :O
8. Så har inte på mig ngt halsband.
9. Jag gillar att snooza på morgonen
10. Nu ska jag hoppa lite på Alex :)

Lita inte på Eniro. Lita inte på ******.. HAHA!

Roses blogg blev nice om jag får säga det själv :) Udda header jao, och bakgrunden får en att längta till blomstrande vår och sommar! :P Kika in den här -> Rooooooseee

Vi hann inte klart med hennes andra blogg, eller okej.. vi hann inte ens börja med den xD hahah. Men troligtvis ska vi fixa den imorrn jao :) Blir nog bra! Om hon inte ska åka till The Silent Way och jobba! :O lyyyyx! heheh 8) aja, vi får väl se :P

Vi åkte iaf till väsby, irrade omkring lite då vi enligt vår vägbeskrivning skulle ha åkt vänster.. men det inte gick att åka vänster 0.o så vi åkte tillbaka en bit. Sen ringde vi Ronja som försökte guida oss virrpannor rätt xD Sen frågade vi på statoil och då var det såklart den väg vi varit på innan.. fast man skulle svänga höger inte vänster :O fyfan vilken dålig vägbeskrivning från Eniro jao. hahah, lita aldrig på Eniro x)
Kom iaf till rätt kvarter och jag trodde jag skulle känna igen mig.. så vi parkera bilen och typ.. jaha..? 8) så började vi gå åt ett håll, men jag insåg att det var helt fel så då ringde vi Ronja igen :P Hon blev måttligt irriterad på lilla mig x) hahah. Jag var liksom där i fredags och hittade inte, den är bra ;) hahah. Iaf.. så irrade vi runt lite och hade ingen aning vart vi skulle.. förvirrade som vi (jag :D) var x) .. sen efter ett tag kom vi tillsammans med Ronja fram till vart vi var.. och well.. kan ju säga att vi parkerade bilen i princip framför hennes hus :D... HAHAHH, lita inte på Eniro.. lita inte på Sandra :) maha! xD

Men nu är Alex här så nu ska vi va social :)

I´m good

Jag hann duscha och nu sitter jag bara och väntar på att Rose ska anlända :) <3 Hoppas hon hittar ;D hahah.

Dagens planer

Var sjukt mkt att fixa på Ez idag, så har suttit sen typ.. klockan 10/halv 11 till nu och bara fixat med adminstuff. Segt, segt, segt. Men nu är jag klar! :D Dock hinner jag inte göra så mkt mer än att hoppa in i duschen, för runt 1 kmr Rose hit och då ska vi käka lunch.. Tacos! :D och sen fixa hennes bloggar ;)
Vid halv 4 eller ngt ska vi ta bilen till upplandsväsby (inte sollentuna som jag skrev förut xD) för att hämta mina saker hemma hos Ronja :P Blir nog nice ska ni se ;P haha. Efter det är det väl hem och äta och sen ska Alex troligtvis sova här :) Det är dagens planer och nu måste jag hoppa in i duschen! om jag hinner..

vilket problem

Kvällen for fram, och nu är jag trött. Ska inte skriva ngt mer än att dagens problem var att godisbutiken hade blandat mina minismarties med vanliga smarties.. fyfan </3

Jag tror jag får komma på ngn ny pose eller iaf.. variera mina egobilder lite. HAhah, alla ser ju typ likadana ut xD heheheh. Godnatt :D

Love it!

Har lagt in den förut jag vet.. men ahh, den är så värd ännu ett inlägg! :D

All you wanted, I could be

Var mysigt att träffa Kamilla<3
Vi snackade lite om lite smått och gott, spelade wii-Mario Party med brur, samt tog oss en tur till v-by där vi kikade efter lite kläder. Kamilla köpte lite men inte lilla jag 8) Lämnade ju plånboken i väsby igår så :P fast hittade typ ändå inget. Sen köpte vi godis också, och tog oss en promenad i hem i regnet. Usch och blää för regn, men det tar iaf bort snön :D Även om jag hatar slask. Sen drog sig Kamilla hemåt och jag tänkte hjälpa till att skära grönsaker.. men det var redan klart x) Vi ska nämligen äta Tacos idag :D mums!

Vi måste försöka träffas oftare! :) <3

I just wanna have a good time

Gårkvällen var nice! Tänkte bara skriva en kort sammanfattning typ. För snart kmr Kamilla och jag tänkte att jag skulle äta innan hon kmr :P

- Förfesten hos Ronja var rolig! Ronja laga mat åt oss och sen hade vi kul med hög musik, korttagande och massa skratt x)
- Tågresan från väsby var rolig, även om man började känna sig seg då ;P
- Väntade in folk vid centralen och gick på toa två gånger. Bäst att vara på den säkra sidan jue x)
- Stå i kö till Chaplins var mindre roligt men vi fick gå före i kön då Ronja känner en som jobbar där :D that´s nice jao!
- Vi hängde i vårt lilla hörn av baren och umgicks, var nice men jag kände mig helt slut i huvudet ett tag ;O drack mer och sen blev det bra, blev till och med lite dans med Ronja :)
- Blev Donken med brur sen där vi köte hamburgare/cheeseburgare.
- Hjälpte Linda (en av dem vi var ute med) att få tillbaka sin mobil som hon tappat, ngn snubbe svarade iaf då Emil ringde och han kunde hämta telefonen. Uppdraget slutfört och hon vart sjukt glad jao :)
- Åkte hem med t-banan, åt våra burgare och snacka allmänt om kvällen och så.
- Fick vänta i Alvik 12 minuter på nästa t-bana men, men x)
- Var hemma strax innan 4 skulle jag tro.
Lyckad kväll!

BILDER!






Korta ord om bilderna.. jag lyckas alltid hamna på golvet? och ignorera att jag ser sjuuuukt sliten ut på dem två nedersta bilderna xD var inte direkt pigg då.


ROLIGT folk jao! Och det var svårt att få med alla på samma bild xD

skumt

Nu är den tyst.. hmm stört. Men aja, håller iaf på att kopiera bilder till ett usb, för säkerhets skull liksom x) aja, har inget mer att skriva direkt så.. hoppas alla får en bra dag! :)

och visst ja.. DET ÄR FREDAG IDAG! :D

0.o

HJÄLP 0.o min data låter typ skitkonstigt :S har ingen aning om vad det är.. låter som den typ.. vibrerar 0.o.. Tänk om den håller på att krascha eller ngt!?.. Shit fyfan.. måste i med ett usb minne och spara alla bilder! Blir fan asrädd här jue :S

Datan sjuk? :O hehehe x) hoppas inte. </3

Jag suger :D

Jag lyckades nästan gå och lägga mig vid tolv.. men okej, typ 10 minuter extra är inte så farligt :) haha, sen att det troligtvis blivit längre om min motspelare inte loggat ut för att sova är en annan sak xD hahah!
Men godnatt med er!

They can’t tell me who to be

Jag har haft en väldigt aktiv kväll. Svarade på roll och sen började jag se på Skattkammarplaneten. Pausade efter ett litet tag och svarade på roll. Såg på film igen. Pausade och svarade på roll.. såg på film igen. Sen svarade jag på roll igen, fastnade där och insåg för en timme sedan att vafan.. det är en och en halv timme kvar på filmen.. jag kmr aldrig hinna se klart den xD hahaha! I för sig hade jag ju hunnit när jag nu tänker sitta uppe till tolv.. men då hade jag ju missat detta otroligt spännande roll som just nu håller på :D wooohooo, är så sjukt spännande att jag dör x) maha. Men okej.. klockan 12 måste jag stänga av.. oavsett hur spännande det är. Måste, måste, måste. Dels för att jag ska upp klockan 7, och dels för att det är utgång imorrn och jag vill inte vara trött xD Men nu ska jag fortsätta göra mig iordning samtidigt som jag springer fram och tillbaka till datan för att se ifall det är min tur på rollet ;D

Sjukt bra låt!<3

I don't want the world to see me

Jag är trött. Orkar faktiskt inte skriva så långt. Måste spara skrivorken till rollspelen ;D haha. Ska ringa farmor och gratta henne också, måste bara orka hämta telefonen.. hahah. Kan inte direkt säga att jag är på världens bästa humör just nu. Nej jag känner ingen ork inför ngt och vill bara krypa ner under täcket och låtsas att allt är bra. Men nu ska vi inte skriva massa depp saker, nej jag pallar fan inte det. Tror jag ska dissa msn, svara på rollen och sen se film? Det låter faktiskt väldigt lockande just nu. Får väl se hur det blir, men hur som helst så är det ju iaf utgång imorrn! Vilket kmr bli roooligt :D var fan ett tag sen man var ute, alltför länge sen om man jämför med januari där jag typ var ute varje helg xD hahah. Hoppas iaf brur hänger med imorrn :) Vore roligt jao!
Men okej, ringa farmor, sen rollspel och sen troligtvis film. Kanske kan komma i säng tidigare ikväll i så fall? well det märker vi ;P haha.

helt störd bild typ x) hahah.

Jag hatar att komma på rubriker :D

Vaknade klockan 5 imorse, klev upp och gick på toa, och höll på att frysa ihjäl! Brur min hade öppnat fönstret så det var sjukt kallt :O Var dock extra mysigt då när man la sig under täcket igen x) haha.

Har ont lite varstans idag, känns inte så bra men aja. Måste dessutom komma ihåg att det är torsdag idag och inte onsdag ;P haha, blir ju helt koko när man var hemma i måndags 8) Men okej, jag ska läsa lite folks bloggar. Hade tänkt mig in och svara på roll, men nej, jag vet hur det blir då. Hahha, så jao får vänta med det tills jag kmr hem efter jobbet :)

Klockan springer

Ojoj vad kaos det är under mina kvällar. Ja fyfan det måste vara den stora nackdelen med att få tillbaka rolllusten.. att jag inte hinner göra ngt annat xD det plus att jag får svårare att lägga mig i tid. Är liksom lättare att stänga av datan om man har tråkigt än om man har roligt 8) hahah, smart jag är jao :D eheh.
Men aja, hoppas jag får ett till svar på ett roll så jag kan svara en gång till innan jag ska sova. Men ska aif gå coh göra mig iordning nu. Borsta tänderna jao. Imorrn ska jag upp typ halv 8. Hoppas gröna linjen sköter sig imorrn, annars kmr jag få damp :).. haha.

Och på fredag är det utgång som gäller! Ngn som vill med? :D Dock kan jag förvarna att vi aldrig vet vart vi hamnar, utan det brukar lösa sig samma kväll ngn gång ;P så inga planer i så fall, nej ska ni med oss ut är det "utgång-ala-västerortsbor" :D hahahah! eller ngt xD vet inte ens om Sollentuna tillhör västerort..? :O men joo, det måste det ju göra xD är ju på rätt sida om man säger så ;P haha, nu tror jag att jag har dumförklarat mig själv tillräckligt :D såå.. borsta tänderna! Godnatt med er! :)

Västerortsbarn? :D

somebody is going to fake it

Jag var så sjukt jävla arg imorse.. hahha, stod ju att t-banan skulle funka. Well den gick, men typ helt fucked up 0.o gick ett tåg mellan hässelby och vällingby. Ett tåg mellan vällingby och åkeshov, och ett tåg mellan åkeshov och alvik. Sen stod det inget om resterande sträckan in till stan, endast att det var ersättningsbussar. Var helt stört så jag åkte till vällingby och tog bussen till spånga för att ta samma väg som igår. Visste att jag inte skulle komma i tid.. vilket fick mig på allt annat än bra humör. Fick vänta på pendeln i en kvart sen också, yey jag blev såklart ännu gladare då.. :).. Kom till centralen där jag precis missa t-banan.. IRRITERAD ja. Var dock bara 5 minuters väntetid, men det var verkligen irriterande ändå. Kom till tekniska och skyndade mig till jobbet, kom inte alls 35 minuter försent...

Jobbet gick iaf bra, var sjukt fint väder och så fort man kom in till personalen och alla hundar så rann det dåliga humöret av en :) Goooood! Vandrade på och hade ett gäng som ändå går väldigt bra. 5 stycken, och vi ska kunna gå med 10 sen.. hahah ;D iaf, sjukt fint väder så det var mys att vara ute och gå! :)
På hemvägen så gick t-banan också så jag var hemma en hel jävla timme tidigare än igår xD Fastän jag gick nästan samtidigt från jobbet båda dagarna 8) hahah. Tror iaf jag kmr gå upp tidigare imorrn och åka tidigare.. vet inte om jag litar på att t-banan går som den ska. Även om den borde. hahah, jao vi får se.


Jag är faktiskt väldigt kär i Lagottos, charmiga små saker jao! :D

Kom på en stor nackdel med vilan vi har på jobbet.. man har tid att slappna av och hinner tänka, och well idag har jag bara haft massa jobbiga tankar. Inte alls så roligt :/ nej usch. Känner mig ensam, och jag hatar det. Men skitsamma, det låtsas vi inte om. Nej jag ska fly in i min rollspelsvärld :)

DET FUNKAR! :D


Fan vad skööööönt! :D:D:D Det betyder i för sig att jag inte behöver gå hemifrån om 25 minuter.. utan att jag kan gå om typ.. en timme? :O hmm, jag har ingen aning om när jag brukade gå hemifrån innan jag börja åka med Alex. Men har kikat sl så går hemifrån halv 9. Då har jag gott om tid på mig, och kmr iaf inte försent! :) Lite segt att jag kunnat sova längre, men vem fan bryr sig? :D Gröna linjen går igen, och dessutom slipper jag stressa utan kan ta det hur lugnt som helst framför lilla datan x)

living in my own world

Jag trivs med att ha rolllusten tillbaka. Trivs därför att jag hinner aldrig stanna upp och få tråkigt. Hinner aldrig bli rastlös. På ett sätt är det negativt, ja jag hinner inte göra annat på datan, eftersom jag endast tänker rollspel och sen fastnar vid det när jag väl börjat :O haha. Vilket problem. Sen är det så sjukt skönt att för en stund leva sig in i andras världar, att för en stund glömma bort ens vardag och det verkliga livet. Jag kan inte beskriva vad rollspel betyder för mig när jag känner såhär. När jag har den där lusten att bara vilja rolla mer och mer, utan stopp. Men.. -för ja det finns alltid ett men-.. jag kan inte sluta oroa mig för att det är såhär mitt liv kmr se ut. Att jobba, jag älskar det.. men att sen komma hem, sätta sig framför datan och stänga in sig, bort från den riktiga världen. Visst, jag älskar rollspel, det är bland det bästa jag vet.. men hur tragiskt låter inte det livet? Att försvinna in i en fantasivärld, endast för att den ibland känns så mycket mer lockande än den verkliga världen.

"..under dagen idag.."

Nu är jag trött. Yes jag satte mig framför datan och kände hur hela jag bara sjönk ihop till en hög :O Ögonen känns torra som fan, och att lägga sig ner i sängens känns väldigt lockande. Hahah. Men den får locka senare, för nu ska jag skriva blogg, och sen fan ska jag rolla :D Ahh och senare ska jag duscha också, orkar verkligen inte göra det nu. hhehe.

Dagen började med en omväg för att ta sig till jobbet. Jao vi gick till vällingby, tog bussen till spånga och pendeln till centralen, och därifrån tog vi röda linjen till tekniska. Allt flöt faktiskt på väldigt fint, och det längsta vi fick vänta på ngt var typ på bussen i början.. typ 5 minuter 8) hahah. Så jao ditvägen var lyckad, och vi kom typ 20 minuter tidigare än vi behövde :P
Var inte så många hundar och jag fick några jag är vana att gå med. Lätt som en plätt, även om den minsta i gänget drog konstant i början 8) hahha. Vila var skönt, smsade med folk och tog det allmänt lugnt x) maha. Rastningsrundan gick bra, inga problem där heller nej. Samma gäng plus en :) Städningen gick snabbt som vanligt, vafan fyra pers som hjälps åt.. såklart det går fort ;)
Sen hade vi personalmöte :) Där Gittan till exempel sa att hon var jätte nöjd med oss :D Sånt är alltid roligt att höra jao.

Hemvägen.. ja usch hemvägen xD hahah. Inte helt kaotisk men inte bra heller. Gick till tekniska, åkte till centralen, där jag fick vänta i typ 30 minuter på pendeln eftersom jag missat den typ precis -.-' Det var kallt och irriterande, men hade iaf Alex som sällskap då :) Klev på pendeln ensam, eftersom Alex skulle till skolan sen :P åkte mot karlberg men kom inte fram på ett tag eftersom vi tvingades stanna då det var ett tåg framför oss? ahh jag vet inte. Segt var det iaf. Vi stod dock inte stilla alltför länge så det var jue bra. Dock var det ngt som pep konstant så jag fick nästan damp. Hahha, tur jag hade musiken så jag kunde distrahera mig någorlunda iaf. Det flöt iaf på ganska bra, så kom till spånga och klev av. Skyndade mig ner och kom typ perfekt till bussen :D Var dock sjukt mkt folk så fick stå upp.. hatar att stå i bussar -.-' Dessutom hade jag knappt ngnstans att hålla i mig och stod i början helt snett :O höll på att ramla en gång men lyckades undvika det 8) tur. Hahah. Fick sittplats dem två sista hållplatserna xD hahah. Nödvändigt. Skyndade mig sen hem från vällingby och hem, frös som satan om typ fötterna och händerna :O fast typ inte om ngt annat xD haha. Stört.
Åt middag och well nu sitter jag här. Tröttare än tröttast. Hahah, eller ngt :P och nu ska jag rolla! :D orkar inte försöka välja bild till detta inlägg, nej jag håller mig till denna bildlösa fas jag plötsligt börjat hamna i :O Tragiskt! jag som var så duktig ett tag 8) haha.

07.15

Uppe en halvtimme tidigare än vanligt dåra x) om ungefär en halvtimme ska jag möta Alex utanför porten, sen ska vi vandra till v-by och hoppas att vår resväg funkar bra :) Lär ju vara en hel del folk, usch och blä för det. Men, men.. det blir nog bra :P Jag är rollsugen, men vet att jag kmr få stressa om jag svarar på ngr roll. Eftersom det alltid blir så, eftersom man fastnar på sidan. Såå därför håller jag mig till bloggläsande nu på morgonen. Jao det är nog bäst så :)

vill inte sova än på ngr timmar

JÄVLAR vad jag fått tillbaka min rolllust :D Är så sjukt roligt när man bara vill rolla mer, mer, mer! Underbart jao! :) Dessvärre suger det att lägga sig då, eftersom man liksom.. inte vill xD hahah. Men måste dra mig snart. Jao klockan 7 ska man upp imorrn så måste verkligen försöka komma i säng i tid :P Ska faktiskt börja avsluta, och typ logga ut från msn snart. Så jag verkligen, verkligen kmr i säng xD hahah. Men ahh, klockan är inte min vän, och hade det varit skola och inte jobb imorrn hade jag säkerligen "råkat" sitta upp halva natten xD men nae, det går inte när man ska jobba.

then you know

Vi gör inte så mkt. Slappar och bara tar det lugnt. Sånt är skönt det med :) Nu ska vi fetta upp oss lite med ischoklad också ;D hahah. Skön måndag, men ahh jag hade faktiskt velat arbeta :O då vet man iaf att man har ett bra arbete, när man vill jobba :) Yes. Imorrn åker vi iaf tidigt, så imorrn är det jobb som gäller! :D
Jag har inte så mkt att skriva, nej jag ska fortsätta rolla ;P

Blir hemma

Jao så nu har jag pratat med Gittan. Dem andra hade lyckats ta sig till jobbet iaf, och sen var det inte så många hundar där. Dessutom planerade dem inte att ta så långa promenader eftersom det är så kallt, så hon sa att det var lugnt. Tyckte dessutom det var bra att jag hörde av mig :)
Imorgon ska vi åka tidigar till jobbet, ja vi har planerat vägen så att vi går till v-by. Åker buss till spånga och sen pendel in till stan där vi åker t-bana till fridhemsplan och sen bussen till Tekniska. 8) Det borde gå. Sen sa Gittan att jag har fått ett lönebesked också :D 2300 ngt :D Och jag som räknat med typ.. 1500. Mycket bra :D wiiihoo :) Mamma och pappa ska ju ha lite pengar dock :P

Dagen kmr vara slapp, och Alex ska komma hit också :) Vi får väl se vad vi hittar på att göra. Ska nog kika tvättkorgarna och kanske tvätta lite :) Om dem inte är tomma dåra. Fast med 5 personer i familjen är det VÄLDIGT sällan dem är tomma ;D hahah. Hmm, ska man vara duktig och typ.. dammsuga eller ngt också? Göra mamma lite glad :) Dock sover hon jue.. men dammsuga sen när hon åker till läkarn? :) Ahh vi får se.

Kaos


HAHHAH, alltså seriöst! 0.o Hur fan tkr dem jag ska ta mig till jobbet? Visst ersättningsbussar, som man dels inte har koll på hur dem går, samt att det inte är så många bussar enligt vad mamma sa. Jippie jahoo.. Har pratat med Gittan och försökt komma fram till hur jag ska göra. Men ahh det ser ut att bli hemmasittande idag. Ska ringa morbror sen och fråga om jag kan hänga med han och mamma in sen och att han kan hämta mig. I så fall kan jag iaf vara med på andra promenaden samt städningen. Beror kanske lite på om dem andra lyckas ta sig till jobbet idag. Vore inge roligt för Gittan om hon blir själv där, så hoppas på det. Hahha kaos. Aja, vi får väl se hur det blir. Ska iaf fråga morbror om han kan köra in mig och Alex imorrn ifall det är likadant då.

Har egentligen inget att säga.

Jag har egentligen inget att skriva. Mer än att jag hatar när blogg.se dampar :D hade skrivit ett inlägg som den vägrade lägga upp för hela skiten dampa :).. hahah, okej, det var inte om ngt viktigt, typ bara allmänt.. segt inlägg :P så spelade inte så stor roll, men var ändå irriterande ja. Men aja, ska ta kläder från sträcket och sen blir det till att göra sig iordning och krypa ner i sängen. Är iaf trött så det är ju bra x) haha.

Ändrade planer

Imorse tkt jag vädret såg ut att vara fint :) Sen satte jag mig upp i sängen och insåg att det snöade -.-' hahah. Fast nu ser det faktiskt ut att ha slutat snöa :D
Denna dag lär bli lite småseg, Kamilla kmr inte då hennes bil typ är insnöad och det inte är plogat :( hahah bara för hon bor på landet ;D Men ahh, tråkigt, men vi ska ses nästa helg istället :) Så vad ska jag då göra idag.. jo jag ska slappa en del här. Sen tänkte jag vara social med brur, syster och kanske pappa :) Spela wii och monopol blir det om jag får som jag vill ;P hahah.

Känns som om ögonen är torra och irriterade, typ som dem är när man är förkyld.. samtidigt som det kittlas i näsan 0.o irriterande jao. Får snyta mig igen snart och hoppas det släpper xD hahah. Men ahh, jag fixar med adminstuff på Ez, är värsta duktig :) Sen ska jag svara på roll x) Ahh måste äta också. Är sjukt hungrig, men finns typ nada att äta till frukost så jag väntar till typ.. klockan 12 så äter jag lunch då :) jao så får det bli.

Ibland ångrar jag att jag färgade håret 8) Lär ju aldrig få tillbaka min naturliga hårfärg :P dock så har jag ju gillat alla färger jag färgat, så samtidigt som jag ångrar mig gör jag det inte :P

Hachiko; A dog´s Story

Ja min kväll var bra :) Allt blir bra bara man säger att det kmr bli det ;) hahah. Såg på Melodifestivalen med syster, och efter det satt jag här och snackade med folk på msn. Ahh samt avgjorde tävlingen på Ez då jag glömde det igår. Hahah, sånt är livet :) Sen såg jag på film, Hachiko; a dog´s story. Såg nyss klart den, och fyfan vad sorglig den var! :O </3 satt fan här och böla som ett litet barn nästan 8) hahah. Fyfan. Inte bra för hjärtat, man blev ju totally heartbroken :O Men jaa den var bra. Sorglig som satan, ifall ni missat det xD men bra jao!
Insåg nu att jag varit dålig med uppdatering igår och idag, hahah okej iaf om man jämför med hur duktig jag brukar vara :P men, men. Ibland hinner man helt enkelt inte uppdatera x) Imorrn (eller faktiskt nu) är det söndag. Kamilla ska komma hit och vi ska väl snacka om allt möjligt och bara umgås!<3 Ska bli mys! Men nu ska jag kika runt lite på ngr bloggar innan jag ska sova. Så godnatt med er :)

No more wastin time

Ibland kan jag inte låta bli att fråga mig varför jag alltid lyckas bli nere under kvällarna. Finns det en chans att man vill släppa efter för tankarna och bli deppig? Behöver man kanske det för att kunna gå vidare? Jag tror faktiskt man behöver det. Och sanningen är att det börjar kännas bättre nu. Okej, jag blir fortfarande nere när jag tänker på det, eftersom jag hoppades så. Men ärligt.. jag är seriöst trött på att vara nere nu. På att bli deppig så fort man blir själv eller stannar upp för att tänka. Fine, det blev inte som jag ville. Inte ens i närheten. Men det är fan inte mitt fel. Visst jag kanske är bra på att överreagera och vara lite.. kaotisk ibland. Men hey, sån är jag. Skitsamma. Jag börjar tro på att man endast är nere om man tillåter sig till det, och jag gör fan inte det nu. Nej nu räcker det. Happy Face ska det bli, och när jag stannar upp och tänker nu ska jag tänka steget längre. Tänka på alla vänner jag har, familjen (Nadja inräknad som min storasyster då eftersom jag ibland ser henne mer som det än som min moster xD) samt att det inte är jag som går miste om ngt.

Hahha, hade laddat upp med depplåtar och förberedde mig för en deppig kväll.. men faktiskt, så känns det bättre nu. Tror bestämt det blir till att ändra spelningslistan lite, och senare ikväll är det film som gäller :) Hachiko; a dog´s story :D Har hört att den ska vara bra, så hoppas verkligen det :)
Dessutom ska jag läsa på om lite hundar, drömma mig bort lite eftersom det är ett av mina mål i livet. Att skaffa hund. En valp kanske det inte blir, utan jag har faktiskt funderat på om man ska köpa en vuxen hund. Jao en omplaceringshund. Bara för att dem ska omplaceras behöver det ju inte betyda att det är ngt fel på den. Men ahh, jag vet inte. En valp vore ju roligare, men så mkt mer krävande än en vuxen hund också. Aja, ska inte skaffa hund än på ett tag, men kanske, kanske till sommaren? Well vi får väl se :) Men nu ska jag byta lite musik och höja lite :D hahah. Rollspel dissar jag nog ikväll, för jag pallar inte riktigt det idag x)

Sen funderar jag på vilken hårfärg man ska färga nästa gång x) ngt förslag? :D

Att va social är bra!

Gårkvällen var mysig :) Vi gjorde inte direkt så mkt, nej tog det lugnt och bara slappade. Sånt är skönt det med. Somnade typ innan klockan tolv också, så efter att ha vaknat vid 9 imorse var man utvilad :) Nice, nice! Vaknade dock vid 7 imorse av att det var SVINKALLT! Vi sov ju med öppet fönster xD hahah, fyfan vad kallt det var 8) mest av allt frös jag om näsa :O hahah.

Idag har vi inte gjort så mkt. Slappat typ :) Gjorde våfflor till lunch, det var gott :D sen spelade vi wii också :) Nu slappar vi typ mest och lyssnar på OneRepublic och Leona Lewis nya album :) Men nu ska jag fixa med låtar till min mobil :) Hämtade hem den igår och nu fan är den snabb när man smsar :D duktig<3

Bra låt jao! :)

Kort och ointressant

Har varit dåligt med uppdatering ikväll eftersom jag varit social hela kvällen med Alex och syster :) Spelat Rummy och sen lite wii, och sen sett film. Tecknade Scooby Doo xD HAHAH så jävla roligt att se! xD Har ont i näsan nu men annars är det lugnt, jao syster råkade knocka mig 8) fyfan </3 hahah. Orkar inte skriva ngt mer, mer än att jag tror jag lider av stora humörsvängningar 0.o hahah!

Mina drömmar är skumma

Det är fan minus 9 grader ute. Seriöst jag kmr frysa ihjäl :O Iaf på vägen till jobbet. När man är där och ska ut med hundarna brukar man vara för upptagen för att frysa ;D hahha. Drömde lite sjuka drömmar inatt. Var ngt om Danny och Dougie i McFly, dem typ bråkade och sen skulle dem cykla ikapp genom ngn jävla skog, fast då var det mer på skoj 8) haha. Sen typ kom dem till ngn sjö som dem cykla över, eftersom det var grunt. Men sen visade det sig att det bodde en GIGANTISK larv med stora händer i sjön, som typ försökte fånga mig som plötsligt var där :O efter det var vi ute med hundarna på dagiset och en hund slet sig och typ började bråka med gruppen framför och jaa jag vet inte vad xD sen så red jag på en kamel ngn gång också, samt på en stor.. björn av ngt slag. Vi typ letade efter ngn kompis eller vad det var 8) haha helt sjukt ja.

Men nu ska jag äta frukost och läsa bloggar ;)

Ett ord.

Saknar.

Jag var GRÖN

Jag åt nyss 3 vaniljbullar, det var gott :) Känner mig lite tjock men orkar inte bry mig 8) haha! Studsade runt som en tok innan och typ roade mig och syster lite, så vi låtsas att det blev jämnt ;) hahah.

Har nada att skriva. Nej jag pallar inte skriva om det enda som rör sig i mitt huvud. Så, blir en bild sen får det räcka jao. Kmr väl ett inlägg senare I guess :P

HAHHA! Jaaa jag tkt det var roande ;D

Nostalgitripp

hahah alltså Tebbs länkade en lista från Facebook..

"Om du minns detta växte du upp i slutet av 90-talet..."

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor
-när tamagutchi var allas bästa vän
-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon
-innan mobiler hade kameror, eller ens färg
-när Sune åt snus, Rudolfs ben blev påkört och Håkan blev överkörd i Sunes Sommar
-Gladiatorerna på fredagskvällarna klockan åtta
-Fångarna på Fortet på TV4
-”Hipp hurraaa för här kommer bumbibjörnarna! Studdsar fram igenom sagorna..”
-Eva & Adam!!
-Sikta mot stjärnorna!
-DisneyDags
-Bananer i Pyjamas
-När BR var Stor och Liten
-Innan DVD ersatte hederliga gamla VHS...

Ngr exempel från listan... och FYFAN vad jag saknar den tiden nu bara för det! När man var liten och bara.. hade det bra. hahah fyfan.

Kmr inte på ngn rubrik

Jag är så sjukt jävla trött just nu :O och klockan är bara 6. Hahah, tragiskt. Får sitta framför datan och dega ngr timmar innan man kan gå och lägga sig. Ska läsa lite bloggar nu, sen ska jag nog fan se The Hangover som jag haft på datan i typ flera veckor xD har aldrig hunnit/orkat se den 8) Senare ikväll ska jag nog fixa lite adminstuff på Ez också, men det orkar jag fan inte göra nu.

Dagen gick asfort som vanligt, var typ kaos på dagiset idag xD haha. För det första fick jag en vovve som skäller som satan så fort man möter andra hundar på promenaden.. och börjar ens andra hundar man har att skälla då.. ja då attackerar han dem typ 0.o. lite störd, men han är fin ändå ;D hahah. Fick anpassa mig lite efter hans lite udda beteende, men det gick iaf bra :) Sen rök det ihop tre hundar när vi kom in också så jao ltie kaos 8) haha. Ingen skadad dock så det var ju bra, och resten av dagen flöt typ på som vanligt x) Jag är lite småkär i softiskillen vi har på dagiset, han är så sjukt fin :) maha. Och flera vovvar är hemma i kennelhosta, mindre bra jao :/  Men nu är det bloggläsande och sen filmtittande som gäller! :)

Sötsak som behöver trimmas ;D haha.

Hunddrömmar

Får bli ett superkort inlägg idag, för jag har en känsla av att jag behöver snabba på lite 8) hehhe. Drömde iaf om hundar, hahah, alltså lite roligt då det först var om ngr dagishundar, sen farmors vovve och sen så var jag och ngr andra hundar. hahah skumt 8) Men nu ska jag äta upp min frukost!

Förvirrad Sandra

Jag trodde klockan var 23.57.. försökte desperat logga ut från msn innan den blev hel.. lyckades typ innan den blev 01 iaf.. skitstolt över mig själv :D.. sen insåg jag att klockan är 23.00, inte 00.00 xD HAHHA! Förvirrad eller vad? xD hahah. Aja, tänker inte logga in igen, nej istället har jag gjort mig iordning, och nu ska jag lägga mig. Så blir till att komma i säng i vanlig tid x) haha. Lite roande.

Bwt så drev jag ju om att stänga av datan innan klockan tolv :o vafan jag lyssnar ju alltid på musik när jag ska sova nuförtiden :) Så brur min stänger av den när han går och lägger sig. Sååå borde ha sagt att jag iaf tänkte komma i säng innan tolv. Jao så nu vet ni det ;P hhaha. Men ahh okej, enough! Godnatt med er :)

I don't think that they'd understand

1. Jag finner det roande när jag 21.40 säger att klockan börjar bli mkt xD
2. Ikväll har varit en bra kväll.
3. Jag kanske börjar vänja mig vid denna vardag igen.
4. saknar, saknar, saknar.
5. But I´ll be Ok.
6. Jag är kissnödig men orkar inte resa mig upp :O
7. Jag vill ha en hund!
8. För det visste ni ju inte :D ehheh.
9. Jag har druckit cola 2 dagar denna vecka..
10. Jag kanske ska träffa Kamilla på söndag :D
11. Jag är fortfarande festsugen.
12. fan, fan, fan.
13. Jag vill köpa kläder.
14. Jag suger på att prata om känslor.
15. Mamma/pappa ropar men jag orkat inte riktigt bry mig..
16. okej jag bryr mig. Brb typ.
17. Back, och det var skönt att gå på toa
18. Jag ska göra mig iordning snart.
19. Jag tog nyss lite havredryck och flingor..
20. Borde inte ha gjort det egentligen med tanke på att jag ska sova snart
21. Skitsamma jag är hungrig :D
22. Bättre än bullar iaf.
23. Eller?
24. Jag insåg att det inte är hela världen om jag är uppe liiite längre en kväll.
25. Tänker iaf stänga av datan innan tolv.
26. Undrar om jag skriver typ samma saker i dessa listor..
27. Man ska skriva det som först ploppar upp i huvudet, men om det står still då?
28. Jag kmr känna mig så sjukt fattig så fort jag betalat Malin
29. Jag känner att jag behöver skriva ut lite tankar men gör det ändå inte.
30. Är det bra eller dåligt?
31. Hur lång ska denna lista bli dåra?
32. Finner folk det ens roande att läsa dessa?
33. Jag gör iaf det.
34. Jag vill gå ut med folk.
35. Jag längtar tills nästa HP kmr ut på bio!
36. Jag vet inte vad jag ska ha för bild till detta inlägg.
37. Ibland är sånt svårt jao.
38. Passar inte riktigt med en bild till en lista..
39. Ofta det har tagit mer än en timme för mig med denna lista!? 0.o
40. Gör i för sig fler saker samtidigt.. but still. Hahah 8)

314 kr fattigare

Och jag har bokat biljetter till Karlstad! :D Wiihooo! Den 3:e mars åker jag till Karlstad direkt efter jobbet :) Tills Tebbs jao! Är där till den 7:e, och vi kmr ha roligt! :)

Funderar lite på att fixa om min blogg lite. Kanske ändra designen helt? Har ju haft samma design men endast bytt header och färger.. så kanske. Men nae inte idag 8) haha nee jag orkar nog inte krångla med det ikväll ;D Eller ahh kanske senare om jag pallar, men den chansen är inte så stor nej :P Ska iaf in på Ez snart, svara på roll jao :) Samt rösta i tävlingen. Kanske fixa lite adminstuff också? Hmm jao vi får se :) haha.
Tänkte lägga in dessa bilder igår, men orkade aldrig lägga in dem på datan, så därför får dem väl läggas in idag istället :) hahah yes.

Smile smile smile

Jag seriöst ÄLSKAR mitt jobb! <3 Fyfan vad jag är glad att jag har det! :) Tack, tack, tack till Malin som tipsade mig om det, samt som la ett gott ord för mig hos Gittan! Älskar hundarna (oftast iaf ;D), gillar personalen skarpt och jag trivs som satan! :D Det är bäst! <3
Såå nu vet alla vad jag känner, samt att jag faktiskt kan skriva ngt annat än bara massa klagomål och gnäll hela tiden ;) hahah! Snart är det mat och jag tänker faktiskt inte skriva ngt mer i detta inlägg :P För att inte förstöra att jag inte klagar ;) hahah ;D nee men ska först bara skriva Grattis till Ullis som fyller år idag! :D Samt Grattis på namnsdagen till alla som heter Sandra (like me :D ahhah!) eller Alexandra!

Minnet är bra men kort

Det var ngt jag skulle skriva.. men har fan glömt bort det :O Tror det var ngt om min väckarklocka..? Min alarmsignal? hmm, jag kmr iaf inte på vad det var 8) hahah. Så kan det vara :P
Fryser som satan, hahah jag måste seriöst skriva med det varje morgon för att ni ska fatta att det är så sjukt kallt i mitt rum! :O Ahh eller så tror ni att jag är en såndär frusen person som fryser konstant.. hahah, det är jag väl inte direkt 8) Men aja, min hjärna står typ stilla så det får räcka som morgoninlägg idag jao :)

Början av Mars kmr vara bra!

Jag och Tebbs planerar vilka bussar jag ska ta när jag åker till henne :) Ahh och vilken jag ska ta på hemvägen men det är inte lika roligt xD hahah. Hur som helst ska det bokas imorrn, så jao i början av mars kmr jag ha roliga saker att göra :D 3:e mars ska jag åka till Therese :D är där tills den 7:e då jag åker hem. Jobbar den 8:e (måndag) och sen efter jobbet åker jag och Malin till Norrköping där vi den 9:e ska på en heldag kurs på Kolmården! :D Ska bli fun, fun, fun! :) Positivt tänkande hell yeah! Och nu mina vänner.. ska jag sova x) Godnatt!

Jag gillar denna låt!

whiny girl

Jag orkade inte svara på roll, så istället skrev jag lite info om min nyaste karaktär. Blev inge bra dock 8) haha. Kan lika gärna logga ut och krypa ner i sängen för att sova, men vafan jag pallar inte. Är för rastlös för att sova. Typ. Inte för att jag har ngt annat att göra. Hahah this sucks. Hej positivitet :) ehehhe. Jag måste seriöst göra ngt för att bli positiv igen. Okej.. jag antar att det kmr tillbaka senare, jag menar jag klarar iaf av att sitta framför datan en hel kväll nu utan att deppa sönder 8) hahah. Min översocialitet verkar ha dött, men jag är fortfarande lite fast i det. När man är social med folk mår man bra, det är bara så det är. I för sig är jag ju helt utelämnad till mig själv här ikväll.. har inte ngn att snacka med på msn, vilket jag annars alltid har. Fyfan, nu känner jag mig ensam igen -.-' Borde vara van egentligen. Fan vad tragiskt det lät. Hahah, men vafan! Nu sitter jag igen och gnäller. För det är väl fan det jag gör.. Gnäller. Vet att det kmt en jävla massa gnäll från mig den senaste tiden :O men det finns en anledning, och dessutom.. som jag sagt förut.. jag mår faktiskt lite, lite bättre av att gnälla lite. Av att klaga lite. Så det får man helt enkelt stå ut med 8) den som tröttnar kan ju sluta läsa min blogg :) hahah!

Har fortfarande ont i min höft också -.- hahah, lite mer klagan här ja. Kan inte heller säga att livet känns särskilt spännande eller roligt just nu. Okej alla har väl dem stunderna, och ibland känns det ju bara bläää på allt, medans ibland går man runt och sjunger som satan för att allt känns bra. Well just nu känns det som om "är det inte det ena så är det det andra", så vart fan har jag mitt braiga humör så jag kan gå runt och sjunga och bara må bra?
Tebbs kom in på msn! Kvällen är räddad! :D Hej och hååå nu avslutar vi detta deppiga inlägg.

Bloggfixaren i farten igen!

Jag har svarat på roll och fixat med Ellis blogg. Yes tankarna är definitivt borta då man är upptagen x) Det gillar vi. Och ärligt, jaaa jag ska försöka sluta tjata om mina äckliga tankar. Hahah, skriver ju fan alltid om dem 8) heheh. Hur som helst.. fixade och donade och hade mig. Först ville blogghelvetet inte samarbeta alls, men till slut fick jag ordning på det :) Vet inte om den är helt klar, beroende på vad hon tkr, samt om min fantasi ploppar upp och jag testar att ändra ngt. Men just nu är fantasin och orken slut. Jao nu orkar jag fan inte fixa med bloggdesign längre ;P inte ikväll nej. Men ahh, kika in den iaf! Tryck på bilden jao :)

Jag är lite trött nu. Samt vet inte riktigt vad jag ska göra nu :O Antar att det blir mer rollspelande jao. Joo men mitt liv är riktigt händelserikt :) eheh.

Ngn gång måste det ju vända

Jag fryser som satan och är inte på mitt bästa humör. Åter igen. Suck. Men ska försöka få ordning på Ellis blogg, kanske blir på bättre humör då man har annat att tänka på :) Sen efter det blir det till att svara på rollspel. Så nu vet ni :) hahah, är sjukt avis på Erika och Jessica som impulsivt drog till Egyptien idag 0.o njut åt mig också!

Hatar när det ska strula

ÄNTLIGEN! Fyfan vad arg jag blev när blogghelvetet vägrade fungera igår! :O Sen funkade det inte imorse heller.. eller okej för typ 10 minuter sedan. Så tänkte jag prova en sista gång och wiiie vilken tur :D Då kan jag följa min lilla tradition med ett morgoninlägg :)
Fryser som satan (som alltid) samt har ont i höften :( Men förutom det så är det fan bra :) Jag har kommit fram till att morgonen är en bättre tid än kvällen för mig. Även fast det suger att kliva upp ur den varma sängen ;P hahah 8) Kan inte skriva så mkt mer då jag måste se till att gå hemifrån typ senast halv. Måste matcha in t-banan som Alex tar jue ;) hahah. Det är väl nackdelen i så fall, att man inte bara kan ta en t-bana och sen nöjt åka vidare oberoende på vilken man tar ;P haha. Men annars är det endast positivt med sällskapet :)

Ska slänga in det jag skulle ha lagt in igår kväll också. Var ju smart och sparade det i Word ;) så här kmr det x)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blir en till såndär.. weird lista. Bara för att ha ngt att göra typ.

1. Fireflies med Owl City är en grymt charmig låt!
2. Mitt halsband dampar -.-
3. Det känns som om jag kmr börja planera igen..
4. Jag har tappat rolllusten igen </3
5. Jag läste igenom lite gamla inlägg i bloggen tidigare.
6. Det var roande.
7. Samt fick mig att inse hur händelselöst mitt liv oftast är x)
8. Jag är fortfarande festsugen.
9. Jag är arg på dig.
10. Jag är arg på mig själv.
11. Jag kmr bli döv en vacker dag 8)
12. Jag tkr ändå det hjälper lite att lyssna på HÖG musik!
13. Jag vet att det kmr kännas bättre sen
14. Jag hatar att känna mig ensam.
15. På jobbet mår jag som bäst.
16. Jag vill ha en hund.
17. Är väldigt sugen på typ Ben&Jerry´s nu.
18. Leona Lewis är en grym sångare.
19. Min hjärna är typ död.
20. Jag tänkte ha en lång lista igen, men kmr fan inte på ngt.
21. Är det tragiskt om man bestämt sig för en sak men ändå inte kan sluta hoppas?
22. Brrrrröööööööl.
23. Varför fortsätter jag med denna lista när det tar typ 5 minuter att komma på en punkt?
24. Jag är störd that´s why x)
25. Var det mitt fel?
26. Eller har jag rätt att vara arg?
27. Skitsamma jag är arg ändå.
28. Jag hatar att vara arg.
29. Jävlar här går det undan, typ 5 punkter på mindre än en minut x)
30. Klockan är fan halv elva snart 0.0
31. Dags att sova typ.
32. Jag vill inte.
33. Känner att tankarna inte kmr samarbeta.
34. Hahah det slog mig att jag klagar över mina störda tankar alltför ofta.
35. klockan är 22.22
36. Jag har ont i nacken -.-
37. Jag ska lyssna på Hero of War, Fireflies och sen.. ngn mer låt, sen göra mig iordning.
38. Och jag ska sluta på 40 dåra.
39. Hero of War är en grymt bra låt!
40. Självklart ska jag somna till musik. Tack vare brur! :)

FITTBLOGGEN vägrar ju att funka! Blir på så sjukt dåligt humör. Tål inte sånt när jag redan är på dåligt humör nej.


I can't stop

Vad skulle det vara bra för? Jag tror jag gillar att få mitt humör att sjunka. Det verkar iaf som det. Dessutom blev jag irriterad nu när jag insåg att jag inte ens kmr på det ord jag ville skriva istället för "få mitt humör att sjunka ner" -.-' Irriterande ja. Men skitsamma. This Sucks.

I'll be OK

Jag är trött och har sjukt ont i min vänstra höft. Kan dessutom inte släppa tankarna även om jag redan bestämt mig för att det blir bäst så.

MEN förtom det är allt toppen :) Dagen var bra, jao jag hade samma gäng hundar som vanligt att gå ut med. Stundvis går dem som änglar och stundvis får man släpa med dem eller blir släpad xD hahah. Inte riktigt så illa är det, nej dem skötte sig större delen av promenaderna :) Fick dock ingen vila idag eftersom en vovve inte alls ville sova. Fy skam på dig :O hahah. Och eftermiddagspromenaden blev med samma gäng och sen med två små änglar x) Bra dag.

Sötsoftisar :) tik och hane jao ;P


En av änglarna :) haha. En kelpie om ni undrar x)

Tradition med ett morgoninlägg jao

Hej hopp jag hade sjukt ont i ryggen imorse 8) usch fyfan för det. Dock är det bättre nu så det är ju iaf bra :) Att vakna till Alexs Wakeup light är nice :) Men att gå upp suger fortfarande xD hahah. Kallt är det också! Och vädret ute är typ så tråkigt som det kan bli. Suck. 
Snart ska vi åka till jobbet, och denna dag blir det annorlunda i och med att jag dels får sällskap av Alex, och dels för att vi ska åka till Fridhemsplan och ta bussen därifrån = vi slipper röda linjen :D Mohahha, för den kan ta sig! :)

Btw.. om man får ett sms med en fråga, och sedan svarar och frågar samma sak.. Borde man inte få ett svar då? Är jag konstig om jag tkr det? 8) hahha. Men, men. Skitsamma. Orkar inte bry mig.

Inget att se 8)

Okej.. filmen sög typ xD hahha. Eller okej, den var helt okej att se. Satt dock och skrattade åt halva filmen 8) Typ hur dem hade gjort varulvarna, så sjukt fula! xD Sen annat också, som jag inte kmr ihåg riktigt. Men ahh såhär.. det är ingen film jag kmr se igen iaf, och den var inte värd 95 kr. Hhaha :P Det får räcka som recension för jag hatar att skriva på datorer man inte van att skriva på ;P dessutom är Alexs data emot mig 8)

Hahaha! Nämen titta vad jag hittade på Alexs data ;D Måste vara från ettan i gymnasiet skulle jag tro ;D

It´s Biotime!

Bio Bio Bio :D Here We Come! :D Wihoo :) Hoppas som satan den är bra! Platser har vi iaf, för duktiga jag köpte biljetter :) Man måste bara älska internet! x) <3

I was fine before you walked into my life

6:e inlägget idag, fan duktig jag är på att uppdatera :D Fast det visste vi ju i för sig redan ;) Allt känns redan mycket mer positivt nu :) Jag och Alex ska på bio ändå, jao vi ska se Wolfman! :D I vällingby så det blir nog asbra :) 19.20 och det finns 54 platser kvar nu.. så hoppas det finns kvar sen också xD hahah.
Och nu ska det rollas, dessutom måste jag fan ladda mobilen snart xD hahah. Btw så hatar jag smilisarna jag har på denna, samt så saknar jag konversationfunktionen på smsen </3 Kmr knappt ihåg vad jag skriver jue xD hahah. Tragiskt. Börjar iaf vänja mig vid knapparna så det är väl bra I guess :)

Jag vill ha

Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!

Alla Hjärtansdag kan ta sig

Ja jag hatar alla hjärtans dag. Vill ni veta varför? Troligtvis av samma anledning som alla andra som hatar denna dag.. avundsjuka. Man är avundjuk på alla par som ser det som en dag att ha extra mysigt under, medans man själv är just det.. själv. Ensam. Tragiskt men sant. Hahha 8) Hej negativitet :) Allt kan ta sig idag. Eller okej inte idag, men just nu. Just nu när jag sitter här med min filt och inser att det inte ens var någon mening med att hoppas.. ja då kan allt ta sig.

Men skitsamma. Nu fick jag det ur mig, nu kan vi återgå till att försöka ta bort negativiteten och återfå positviteten. Sjukt jobbiga ord att skriva xD haha! Men okej, vi ser det såhär.. dagen började bra, ja humöret var ändå på topp när man var social med mamma och pappa :) Och ikväll ska jag vara social med Alex. Blir ingen bio, men vi kmr på ngt annat att göra så det är lugnt :) Dagen ska väl ändå spenderas med folk man tkr om.. och vilka är då bättre än ens familj och ens bästa kompis? :) Sedär jag är ganska bra på att vända det negativa till positivt. Cred till mig :)





Moster får också vara med för att hon alltid försöker få mig på bra humör :) <3
Massa <3 till min söta familj, till Alex och Nadja, samt till vännerna <3

Social med Mor & Far

Blev promenad med både mamma och pappa :) Upp till Blackeberg där pappa betalade för ngt spel eller vad det var. Sen.. hör och häpna.. tog vi t-banan till Vällingby :O Hhaha, mamma och pappa som åker t-bana är fan inte vanligt! xD Det roade mig en aning jao :)

I Vällingby gick vi till The Phonehouse, lämnade in min mobil jao. Så den är väl klar om 1-2 veckor. Hoppas den funkar då 8) hahha. Och efter det handlade vi lite mat :) Och pappa fixade en Oddset mössa till mig :D hahah, lånade ju hans förut, tkt den var skön och ville sno den. Men fick en Lascom mössa då istället :P så nu fick jag en Oddset mössa :D den är vit och fin! Lite för stor men vad fan gör det :) haha! Tack söta pappa :D

Framsidan och sen baksidan.

Vet inte hur dagen kmr fortsätta, men den börjar iaf bra :) Har ett förslag på bio ikväll med Alex och Ronja? Får se om det blir så eller ej. Sen ska jag iaf sova hos Alex.

Det är bra mamma xD

HAHAHA! Mamma är expert på att låsa ut pappa på balkongen! Så sjukt roligt!
Jag fick agera hjälte igen och släppa in han x) hahah!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Och jag fick en söt liten tavla (eller vad det nu heter) av syster :) <3 aaww.

Egentligen en helt vanlig dag

Godmorgon med er :)
Så då var det Alla hjärtansdag igen. En dag jag brukar ogilla, men som jag trodde jag skulle gilla i år. Well dagen har bara börjat så kmr väl ett kvällsinlägg om resultatet x) hahha.
Låg och drog mig i sängen imorse, sörjde att imorrn kmr jag inte kunna göra det xD haha, tragiskt. Helgerna går alltid så sjukt fort :O Känns som man inte hinner njuta av tiden och så poff så är det måndag igen xD sjukt. Men, men.. har egentligen inte så mkt mer att skriva just nu, och dessutom måste jag göra mig iordning. Ska klä på mig och äta frukost, för när mamma är klar ska vi upp till v-by :) Ska lämna in skitmobilen och försöka förklara för dem vad det är för fel xD joo jag är ju känd för att äga på förklaringar, så dem kmr säkert fatta ;) hahah. Men det blir nog bra. Ehehe.

Fick en söt liten lott från mamma :) Men vann inget. Men sött av henne ändå :D

Living Fast. Dying Young.

1. Jag hade en bra dag
2. Kvällen blev seg då jag kom hem efter att ha följt Ronja till bussen.
3. Jag har varken någon rollspelslust eller fantasi just nu.
4. Jag saknar vår gamla lägenhet.
5. Att promenera på kvällen då det är mörkt är mysigt!
6. Jag är festsugen.
7. Jag vill ha en kram.
8. Jag är ganska trött men vill inte sova.
9. Det är roligt när man hittar låtar man inte lyssnat på på evigheter :D
10. Imorgon är det Alla hjärtans dag.
11. Vågar man hoppas?
12. Helgen är för kort för jag hinner inte träffa alla jag vill träffa :O
13. Rose när ska vi ha fest i Idre!? (vet att du inte har ngr pengar nu dock :O)
14. Ibland undrar jag om det är mig det är fel på.
15. Är jag för krävande?
16. Inga såna tankar nu :)
17. Jag tror min hjärna är död för jag tänker typ.. luddigt 0.o på ngt sätt xD
18. Funderar på om man ska leka i ps och försöka fixa en ny header..
19. Ska i för sig fixa både Ellis och Roses blogg så kanske ska vänta till efter det?
20. Jag saknar INTE alla läxor och prov man hade i skolan xD
21. Undrar hur lång jag ska göra denna lista.
22. Den är ganska roande så lite längre iaf :)
23. Undrar om man ska se en film eller ngt innan man ska sova sen.
24. Men vilken i så fall?
25. Jag måste färga håret snart igen.
26. Undrar om man ska köra på rött då igen?
27. Brur kom in i rummet nyss :)
28. Jag är hungrig 0.o
29. Man borde träna benen så man kanske kan gå i shorts i sommar?
30. Låter jobbigt, vad är det för fel på mjukisar? ;D haha.
31. Jag vill köpa nya kläder!
32. Jag vill ha vår! och Sommar!
33. Gröna lund i sommar? :D
34. Kryssning med folk?
35. Fyfan vad jag längtar till sommaren nu :O
36. Ibland vill jag bara slå folk! :)
37. Jag borde seriöst börja träna ngt.
38. Men vad?
39. Jag måste lämna in min mobil på typ lagning?
40. Ngn som vill göra det åt mig? :)
41. Åter igen.. hur lång ska denna lista bli?
42. Kanske till 50?
43. Varför kan man inte få som man vill?
44. Jag borde inte klaga.
45. Jag älskar mitt jobb! <3
46. Jag vill ha min reklmaskylt! </3
47. Jag vill att McFly ska komma till Sverige!
48. Tema dag Hund-Varg på Kolmården ska bli skoj!
49. Att träffa Tebbs kmr bli roligt! :)
50. Okej det får räcka för denna gång 8)
51. Nej jag kom på fler saker!
52. Jag vill lära mig göra en Moonwalk! :O
53. Jag har flera filmer jag vill se på bio detta år
54. Någon gång skulle jag vilja prova en såndär.. tandemcykel!
55. Jag vill tatuera mig!
56. Kan inte Alla Hjärtansdag bli bra detta år?
57. Jag börjar bli riktigt trött nu.
58. Skippar nog film sen.
59. Jag tkr ändå jag var duktig på att inte planera denna helg :)
60. Nu FAN får det räcka xD hahah!

Eller?

Alex drog vid 3, och vid halv 5-5 kom Ronja hit :) Social hela dagen. Sånt gillar vi! Vi har inte gjort så mkt. Snackat lite skit och sen spelat kort med SaraX2 samt brur min. Neger och President, fyfan det kortspelet är så jävla roligt! :) Stundtals gick det bra, och stundtals gick det sjukt dåligt. Hahah 8) Var iaf roligt jao! :) Lördagen börjar lida mot sitt slut, ofta man skriver det klockan 21. Haha. Tragiskt. Men aja, skönt med att inte vara ute och flänga varje kväll, även om jag faktiskt är lite sugen :P hahah, kanske nästa helg? Vem vet x)

Ronja :D <3

Annoying Orange Saw

HAHHAHHA denna var så sjukt roligt! Hej dålig humor :D Men det står jag för! :D

FITTMOBIL!

Okej min mobil har varit hur seg som helst när man skickar sms i typ en månad nu. Jag har vant mig men det stör mig fortfarande.. men nu kan jag inte ens läsa sms. Jag får dem.. ser dem på bakgrunden och trycker på dem.. sen försvinner dem 0.o.. fhyhnjkämäbäc CPFITTBAJSKUKANUSSAKER!
Men ahh så nu kör jag med min gamla mobil. Ett tips till alla.. om man är nöjd med sin mobil ska man ALDRIG byta! Nu stör jag mig endast på alla saker.. eftersom knapparna är helt annorlunda. Eftersom jag inte har konversationer på sms.. och säkert kmr det fler saker. Fyfan detta suger. Måste lämna in den nya.. cpmobilen som jag ska kalla den från och med nu. Ngt är ju seriöst fel med den.

Hade stor lust att kasta den i väggen så att den blev såhär :).. hahah. Lyckades hålla mig från det iaf. Haha!

Jag <3 Lördagar

Jag hör fågelsång utanför mitt fönster! :D sen låtsas vi inte om att det snöar. Hahha 8) Och fyfan vad jag älskar lördagar! :D <3 Älskar att ställa klockan (man vill ju inte sova bort hela dagen), och sen snooza och bara ligga och halvsova tills dess att man orkar gå upp :) mhm! Vaknade 9 av klockan, halvsov till typ 10 och det är typ perfekt enligt mig :) jao!
Dessvärre har jag lite ont i huvudet känner jag. That´s not good :/ Jätte konstig smärta för den typ sitter i pannan och typ flyttar sig runt lite 0.o sen är ögonen sådär äckligt.. torra typ :O usch usch. Får hoppas det går över snart :) Sitter här och svarar på roll, snackar med Tebbs och spelar musik :) Tänkte Alex skulle kliva upp snart, men han är seg xD hahah. Vafan har han inte klivit upp vid 11 så väcker jag han :) jao.

En lugn Fredag

Vi såg på Lets Dance och mobbade allas kläder och dansstilar xD hahah. Seriöst Lets Dance suger x) Men var mysigt att vara social med mamma också :) Fett känner man sig också, fyfan har ätit så mkt onyttigt :P haha. Men, men.. är det fredag så är det ;) Vi började spela lite wii, Mario Party, men jag var trött och Alex störde sig så på datorerna som hade sån tur så vi stängde av xD hahah. Vi vet inte vad vi ska göra nu, jag är trött dock :O har varit vaken sen halv 8 imorse jue xD Alex däremot.. ja han gick upp vid 12 xD ahhah, får väl komma på ngt att göra och hålla mig vaken i ngn timme till iaf ;) Får se vad vi hittar på för ngt, inget ansträngande för det orkar jag inte xD Alex vill se film, Hp jao, fast jag tror jag kmr somna då xD Blir väl troligtvis inte ngt mer inlägg ikväll iaf :P så säger godnatt nu. Hoppas ni haft en bra fredag! :)

Jomen Alex var jätte road av att jag bestämt skulle ha med han på kort :) hahah. Och vi ignorerar att mina bh band är cp och att jag ser lite sliten ut xD haha.

Fredagsmys

Jobbet gick bra, orkar inte skriva ngt om det för nu ska jag, Alex och mamma ha fredagsmys i vardagsrummet :) Vi har chips, ostbågar (BLÄÄ), godis, semlor och cola :D hahah, jao vi ska fetta upp oss! ;D Denna fredag blir definitivt bättre än förra :) Wiihoo! Social<3 Kmr väl ett inlägg senare skulle jag tro. Men tills dess.. ha en bra fredag! :D

Kaaallt

Det är fredag idag!!! :D ifall ngn missat det liksom ;) hahha. Okej jag drömde sjukt konstiga drömmar inatt. Bland annat om att man gick i skolan, att jag och Malin satt i biosalen och väntade på resten av klassen samtidigt som vi såg en film om hajar. hahah, sen åkte jag tåg också, samt var med Therese och snackade om att joina henne en dag i skolan 8) HAHah, helt sjukt. Vaknade, klev upp och kände hur sjukt skönt det ska bli att sova längre imorrn :D wiihoo för helg! :D maha. Har ont lite överallt idag igen, är inte förvånad x) Men faktiskt så har jag inte jätte ont :) Det är ju bra iaf. Fryser som satan gör jag också </3 Usch varför är vårt rum så jävla kallt!? :O Det är sjukt. Hahha, varmaste stället i lägenheten är intill elementet som är utanför vår dörr. Så varje gång jag går in eller ut ur rummet så vill man stanna där lite extra och njuta av värmen ;D haha. Ha en bra dag iaf! :)

Camen är min vän :D

Ojoj, hurrni det börjar bli dags för att sova. Hahah, fyfan jag kan inte fatta att jag faktiskt stänger av datan och går och lägger mig 23-23.30 :O hahah. Alltså jag tänker tillbaka på tider då jag satt uppe, såg på klockan som var typ 00.00 och tänkte att joo men det är lugnt, jag ska inte sova förrän om typ 3 timmar :) HAHHA! Helt sjukt xD Okej, man har ju ett jobb där man börjar på morgonen nu ;P dessutom tar man ju jobbet seriösare än man tog skolan där i slutet xD hahah, alltså shit, det var sjukt länge sen man gick i skolan :O Är så sjukt skönt att slippa läxor och prov och sånt tjaffs :) maha.
Men okej, jag ska ta och avsluta och sen krypa ner i sängen. Imorrn är det fredag, och jag har faktiskt inget inbokat :O omg.. hahah, vill inte ha en repris av förra fredagen nej, men skitsamma jag tar det som det kmr imorrn :) Ngt ska jag iaf göra, för sitta hemma och ruttna bort tänker jag inte göra! :) Tror inte Therese orkar höra mig klaga mer snart xD hahah ;) Men ahh, godnatt med er :) Ska bara.. ta en bild x)

Jag seriöst älskar camen! Varför roar jag mig inte med att ta kort med den under kvällarna när jag har tråkigt? :O hahah xD lättroad.. absolut inte x) hahha.

Relax, take it easy

Jag fick ena värstingsgänget imorse xD hahah. Fast det var det snälla värstingsgänget, så det var ju bra :) Kände faktiskt inte av smärtan ngnting under arbetsdagen :O nej jag kände den inte förrän jag drog upp väskan på axeln och började vandra hemåt. Hmm.. det är väskan som är problemet! :O hahah. Men hur som helst så gick mina vovvar ändå helt okej :) Tack för det :D Sen under dagen så fick vi besök av apu Therese som vi brukade kalla henne i skolan 8) hahah. Hon tkt det var roligt att se en, även om hon kalla mig Malin en gång xD HAHHA! Men, men.. förståeligt då hon har så sjukt många elever, och det var iaf roligt att prata lite. Mina vovvar var btw jätte duktiga under vilan idag :D hahah, satt i det rum jag oftast sitter i, och alla låg typ däckade 8) haha, sötvovvar <3 Och trots detta vilade jag nästan ingenting själv 0.o skumt. Hahah. Satt iaf på golvet, och ett tag hade jag en hund på vardera sida och med huvudet på mitt lår, samt en hund längs med benen som använde mina fötter som huvudkudde xD hahah. Sötisar :) Kmr lite bilder idag också! :D


Käkade nyss godaste Brownien ever :O seriöst man skulle nästan kunna döda för att få äta en till sån xD HAHha, mums! Och ahh, är värsta stolt.. för tro det eller ej.. men ingen cola idag ;) haha.
Nu ska det loggas in på msn, samt svaras på roll :) Ska leka i ps också, jaa måste försöka få till en bra Header till Elli :) Ska hjälpa henne göra om bloggen sin :) Får se om jag gör det ikväll, beror nog lite på hur bra min fantasi funkar ;P haha.

Kortare än vanligt

JAG HAR ONT! Fast idag tror jag det till största del är träningsvärk. Hahah 8) Min högerarm är döende </3 Sen har jag i för sig ont i handleden samt i magen också, wiiihoo denna dag börjar asbra! :) hahah. Ber till gud (som jag i för sig inte tror på) att jag får hundar som kan samarbeta idag! Dra inte tack! :) heheh.

You don't listen to her

Kvällen räddades. Endast tack vare Therese. Vad fan skulle jag göra utan dig? <3
Sitter och tänker, det är farligt. Dessvärre vet jag inte hur jag ska undvika det. Jag är trött på att känna såhär nu. Trött på att bli besviken. Trött på att vara ledsen. Trött på att vänta. Något måste göras, och well jag väntar än. Men snart tar jag saken i egna händer. Då gör jag det som är bäst för mig i längden. För detta funkar fan inte längre.

Time is running out



Nej jag har inget annat att göra än att skriva blogg

35 frågor när du har tråkigt!

1. Sover du hellre själv än tillsammans med någon? neee
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nope.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Hundarna på jobbet :)
4. Hur lång är du? 1.6o typ :O
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Harry Potter 6 tror jag fan att det var x)
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: jasså haha xD
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS!<3
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Sambos
9. När såg du senast din mamma? För kanske.. 20 minuter sen när hon gav mig en skål med glass :D
10. Icke godkänt i något ämne? Nope
11. Mvg i något? joda :)
12. När vaknade du idag? hmm, vaknade som i första gången eller typ steg upp? :O steg upp.. halv 8 iaf :)
13. Vilken är din favoritplats? just nu vet jag fan inte det
14. Vilken plats föredrar du minst? bra fråga 8)
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? på psykhemmet :) hahah, nee men.. ehh.. i egen lägenhet och gosar med min vovve kanske? :)
16. Hur stor är din säng? vanlig 90 säng 8)
17. Vad sover du i? T-shirt & trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5 :D
19. Var har du bott/bor? Sverige, Sthlm, Söderberga.. Råcksta (vällingby xD)
20. Tycker du om kinamat? ehh tror det :)
21. Tycker du om kaffe? Hell no :D
22. Vad dricker du helst till frukost? Apelsinjuice eller oboy :)
23. Kan du spela poker? jao, men sen om jag är bra på det är en annan fråga xD
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? tror inte det nej :P
25. Vill du ha barn? HELL NO :D
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska typ 8) men jag suger på det :D
27. Har du någonsin åkt ambulans? jao, men inte jag som var dålig 8)
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet tror jag
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder kanske :)
30. Är du cool? HAHA, alltid! :D ehehe.
31. Kan du rulla med tungan? jao
32. Vem är den roligaste människan du känner? ehh jag känner typ bara roliga människor så kan inte peka ut ngn speciell :P
33. Vad har du för ringsignal? FreakOut med Måns Zelmerlöw :D
34. Vad ska du göra ikväll? Fortsätta sitta här och dega.. försöka hitta på ngt att göra x) Lär väl bli fler blogginlägg skulle jag tro jao.
35. Hur mycket pengar har du på din mobil? ABONNEMANG! :D <3

tror jag kan ha gjort denna för inte alltför länge sen.. fast jag tog bort dem frågorna jag kände igen, så det blir nog bra x) hahaha.

I´m weird and I like it

Ikväll kmr inte vara ngn bra kväll. Tur som satan är iaf att klockan redan börjar stiga. Inte för att jag kmr gå och lägga mig innan 21, och troligtvis inte då heller.. men ahh, man vet aldrig. hahah, jag har nada rollspels lust, och känner hur känslan av rastlöshet drar in över mig. Den ligger likt ett moln över huvudet och bara väntar på att kasta ner skiten på mig. Usch jag orkar inte. Jag vill inte. Bort med tankarna! Bort, bort, bort!

Istället riktar vi in oss på mitt drömhus. Jag har tidigare skrivit om det, och i för sig vill jag väl inte direkt bo i ett hus. nej det är så stort och läskigt :O haha. Men lägenhet.. eller nej radhus kanske? :) hahah, eller en enplansvilla? :D men okej, till saken. Jag vill ju ha en smal gång så man kan klättra :) Och en rulltrappa! :D och vad vore inte perfekt om jag även hade en skylt, eller text bredvid rulltrappan.. Den där skylten som är min! Min reklamskylt! :D eller ahh, texten :) HAHha, fatta roligt! Alla som kmr dit skulle typ.. "ehhh 0.o".. och fatta ännu roligare det skulle vara eftersom jag främst vill ha rulltrappan för att roa mig med att springa uppför den som går neråt, och tvärtom :D HAHHA! Yes.
Okej för att vara realistisk så kmr jag väl aldrig ha en rulltrappa i mitt hus 8) men jag vill ha den där skylten! :O En affisch, jaa fan ge mig en sån ngn? :D Funderar fan på att skaffa en själv :) Liksom ngnstans måste man väl kunna välja ut bilder eller texter där dem trycker det på en affisch? :O eller? Hahah, jag ska fan leta efter det. Nu! Wiiie jag har ngt att göra :D hahah 8)

Idag var inte min dag nej

Idag var en sån där dag då man undrar vad man egentligen gör där på hunddagiset. Hhaha, alltså fyfan. Det gick inte alls bra för mig idag :O Första promenaden var i typ två timmar, och det är nog den värsta jag varit med om :O Hade 4 hundar, en labbe, en flatte, en lagotto och en bernersennen. Samma hundar som igår, minus border terriern och plus lagotton alltså 8) Vi kan väl börja med att säga att labben och Bernersennen drog typ hela tiden! Sjukt jobbigt! </3 Och sen hade jag lagotton som skulle på labben hela tiden, eftersom hon luktade så extremt gott :).. hahah, jag fick damp ett X antal gånger ja 8) Var bara flatten som var duktig ja <3 hahah :)
Sen under vilan så hade jag en Vorsteh som vägrade sova. Hon låg ner, men gnällde konstant i typ en halvtimme -.- Var sjukt irriterande jaa. Sen somna hon iaf, tack och lov :D Fick vila 20 minuter, bättre än inget jao. Och ahh, andra promenaden var inte lika jobbig, men still ingen favorit. Hade samma gäng minus labben och plus en annan labbe. Varav labben och Bernersennen ville leka -.-' Jooo men försök hålla emot en Bernersennen hane som vill åt helt fel håll än vad man själv anser.. hahah </3 Lyckades iaf få ordning på dem så den promenaden var inte katastrofal iaf :P hahah. Städningen gick som vanligt. Lätt men med smärta. Hahha fyfan. Fika, fika, fika, så jao det blev cola idag med :) hahah <3

Var skitseg att komma därifrån sen också, så var inte hemma förrän typ.. kvart över 5 :P Med bara mamma hemma :) Oj oj, tooomt :O Kliver iaf in i rummet, tänder lampan och typ.. "Hmm.. städat? 0.o" Det första man då tänker är "Undrar om det är Nadja som har varit här och varit rastlös..?" 8) och jao, så var det ;D hahah. Känns bra med ett städat rum :D för tro det eller ej, men både jag och brur suger på att städa xD hahah. Men ahh, tack moster! :D
Var iaf bara jag och mamma vid middagen, lugnt och stilla :) och syster ska sova borta inatt så det blir bara jag och mamma hela kvällen :P Mysigt :D Även om det troligtvis inte lär vara socialt, eftersom vi lär sitta vid varsin data xD HAHHA. Datanördar, nej aldrig :D haha! Kmr väl fler inlägg senare ;) och bild orkar jag inte lägga in så får bli ännu ett tomt inlägg. Usch och skam på mig :O hahah 8)

Att klaga är jag bra på

Imorse höll jag på att gå upp en timme för tidigt :O vet inte vad jag tänkte med, men blev iaf skitnöjd när jag insåg att jag kunde sova en timme till :D hahah ;P Bra början på dagen ;) Sen för typ en halvtimme sen började jag fundera på om jag har ett enda inlägg på bloggen där jag inte klagar på ngt..? :O Det tragiska är att jag tror fan inte det xD hahah. Fyfan.

Tänkte att jag inte ska klaga i detta inlägg bara för det.. men FYFAN vad ont jag har i vänstra skulderbladet/axeln :( Kände att jag var tvungen att klaga lite över det. Hahah </3 Well det kanske är därför jag klagar i typ varenda inlägg, eftersom jag faktiskt mår lite, lite, lite bättre när jag klagar xD hahah. Även det är tragiskt 8) Eller det kanske är bra? haha 8) Okej, jag har inget att skriva egentligen. Men ha en bra dag! :)

Jag vill ju ha musik när jag ska sova..!

Jag fick ont i magen :( Usch och blää för det. Har sagt åt mig själv att inte tänka, och well kvällen gick bra. Jag hade massa saker att göra hela tiden så det gick bra :) Men det är nu det blir jobbigt. För när man lägger sig i sängen.. och speciellt då det är tyst.. det är då tankarna börjar gro. Kanske ska man passa på när man har rummet för sig själv? Hahah, okej det lät mysko xD hahah. Men ahh okej, jag har absolut nada vettigt att säga :) Men jag vill göra en sån där lista som Tebbs gjorde igår :)

1. Jag är trött så kmr väl somna ganska fort hoppas jag :)
2. Jag hatar att gå och lägga mig för jag är nästan alltid för rastlös för det :O
3. Jag vill ha tillbaka min reklamskylt! </3
4. Jag kan inte sluta stirra på mobilen
5. Jag kmr bli döv i förtid x)
6. Jag har druckit cola idag :D
7. Jag älskar mitt jobb men hatar att gå upp på morgonen xD
8. Jag vill ha musik när jag ska sova, men vill inte ha på datan under natten.
9. Choklad är bra för själen :)
10. Jag kan seriöst inte sluta oroa mig över att personer som jag gillar ska finna mig jobbig.

Hahah det var roligt :D jag ska göra så fler gånger! :) Men nu ska jag göra mig iordning, sen kika om ngn svarat på roll en sista gång och i så fall svara på dem, sen är det sovelisova dags :P haha.

Klockan är min fiende :) Jag hade roligare bilder jag skulle lägga ut.. försökte fixa en i ps men den blev inge bra xD och den andra bilden.. kmr jag inte ihåg vilken det var xD hahah 8) = klockan får duga x) maha.

What´s going on

Ajdå :O jag vet inte vad som hände.. men jag kom hem och flöt på ngn "hej-jag-bryr-mig-inte-känsla". Men nu verkar den tyna bort :O HAHAH, helt obegripligt. Men jag kan inte göra mer än att hoppas att jag hittar tillbaka till den. För här ska det inte överanalyseras! Här ska det inte överreageras! Nej nej nej! Jag tillåter det inte :) Därmed basta! Jag måste nog hitta på ngt mer att göra än att bara rolla, för det känns som om det inte kmr räcka ikväll :O not good. Men okej, positivt tänkande! ehh.. Jag rollar ett tag, och sen när jag börjar känna mig rastlös.. hittar jag på ngt att göra :) Vad som helst. hahah, vi får se hur det går xD men okej, jag ska höja musiken lite igen och sjunga med så blir det nog bättre :) Hoppas jag.

Och det går inte att lägga in en bild så det blir ingen 8) hahah, och jag orkar inte öppna youtube.. för det är så jooobbigt :D såå.. blir ett inlägg utan ngt :P haha.

I am for real

Så nu är det bara vi tjejer här hemma :) Pappa och brur åkte upp till norrland imorse. Hoppas dem har det bra där :) Jag får eget rum i ngr få dagar :D wiiiho xD hahah. Fast tkr brur ska komma hem så han kan stänga av min dator när jag somnat x) hahah, lyssnar ju alltid på musik när jag ska sova nu för tiden, och så stänger brur då av min dator när han går och läger sig :) Perfekt enligt mig :P men ser ut som jag får somna utan musik i ngr dagar. Jag överlever väl det hoppas jag ;P haha.
Jag vägrar tänka just nu, så därför mår jag bra :) eller okej, jag känner oron långt där bakom. Känner att jag är orolig och fundersam, samt lite ledsen. Men som sagt, jag vägrar analysera och skit, så därför går det bra :) maha. Ska spela HÖG musik och bli döv i förtid tänkte jag :D Måste passa på när varken brur eller pappa kan be en att sänka :D haha! I för sig har pappa inte klagat ngt på hög musik sen vi flyttade hit, och brur brukar inte klaga, bara be mig sänka när han ser på sina program på datan. Det är ju faktiskt förståeligt :P haha.

Dagen gick iaf bra, gänget jag skulle ut med imorse bestod av en Bernersennen, en labbe, en flatte och en border terrier ;D trodde jag skulle dö under promenaden eftersom Bernersennen och border terriern vägrade lämna varandra ifred, samt att flatten absolut inte ville ha ngt att göra med Bernersennen :) hahah, jippie tänkte jag 8).. men efter en kaotisk start gick det faktiskt riktigt bra :D Var supernöjd med alla fyra, samt mig själv :D haha ;) Eftermiddagspromenaden gick bra den också, och sen var det dammsugning som gällde x) Fan jag kan ju städa :O säg det inte till min mamma bara :D hahah xD Damn I´m funny :D hahah xD ehh, eller ngt. Men nu ska jag kika folks bloggar samt svara på roll :) Får se hur det går att svara på roll eftersom jag just nu sitter och sjunger med till låtarna ;D Btw, jag är kär i Bernersennen :D <3 haha 8)

Uppe i tid jao

Som sagt, uppe i tid idag jao :D Är inte direkt så vanligt att jag försover mig så :P Som vanligt fryser jag som satan, och har ont i axlarna/skulderbladen. Tror inte dem mår bra av mina datakvällar :O Men förutom det da, hur mår jag då? Jo fan det är bra :) Ännu lite fundersam, men med ett bestämt mål i sikte :D hahah, eller ngt sånt xD Ahh samt irriterad på snön som vanligt 8) bort med den vafan! Orkar inte frysa mer, vill ha värme! :O jag tar hellre sån där värme som nästan hindrar en från att gå ut xD haha. Men ahh, tänkte jag skulle hinna svara på iaf ett roll, så avslutar här x) God morgon med er iaf ;P Tror i för sig man ska börja med den frasen i inlägget.. men äsch jag vill avsluta med den :) hahah!

Godnatt inlägg typ

Blir ett superkort inlägg innan jag ska sova bara x) mest bara för att, för egentligen har jag ingenting att skriva. Hahah. Men ahh, imorrn ska jag inte försova mig ;) Så kmr ett morgoninlägg som vanligt dåra :) haha.
Men godnatt med er!

Hej camen kmr va min nya bästa vän när jag ska ta egobilder xD hahah!

Your words are not associated with your actions

Jag funderar ännu på det där, men det går bra ändå :) Jag har bestämt mig för vad jag ska göra imorrn :) haha Tebbs vet :D hahah ;) Känner mig tjock för jag blev hungrig och tog lite havredryck och flingor :O hahah, efter klockan 21.. fy skam ;D hahah, bättre än glass iaf som jag först tänkta ta xD hahah. Sörjer fortfarande bortgången av min skylt. Fyfan den ägde jue! :O Jag vill ha en sån affisch! :O ngn ge mig en? :) hahah xD
Aja hur som helst så räddar rollspelet mig ikväll igen :) Me like! Tror min sociala sjukdom har gått över. Eller okej, det har den absolut inte xD den har bara sjunkit undan från sin extremhet :P bra det. Fick ju typ ångest om man inte var social förra veckan :O hahah, var helt sjukt ;D men nu känns det bättre, även om jag fortfarande gärna är social. Ngn? :) hahah. Okej inte idag dåra, ska ju fan sova om typ en timme eller så 8) hahah. Kan iaf säga att jag definitivt har hittat ett jobb jag trivs med! Ett jobb som jag gillar :) That´s good :D

Bara för att ngn nämnde dem i lördags när vi såg på Melodifestivalen, och för att jag tkr denna låt är så söt :D typ.. charmig :D hahha x)

Hur kan dem göra så emot mig? :O

Haha well blev ingen morgonuppdatering imorse då jag försov mig :O hahah, rätt till Nadja och Jessica ;) maha. Vaknade typ 10 över 8 av att mamma väckte mig :O då kunde jag inte riktigt få ihop det hur lång tid jag hade på mig innan jag skulle gå, men till slut insåg jag att joo jag har 20 minuter på mig 8) hahah. Funderade på att starta datorn och skriva ett superkort inlägg, men struntade i det. Typ tur det för jag hann knappt smälla i mig frukosten innan jag drog ;D haha. Ändå var jag inte sådär superstressad som man annars brukar bli när man försover sig, jag var snarare.. oj 8) ahaha.
Kom iaf i tid till jobbet så ingen skada skedd ;) Blev dock ledsen! Fyfan vad ledsen jag blev på vägen till jobbet :'( Vet ni varför?.. joo för DEM HAR TAGIT NER MIN REKLAMSKYLT! </3 Ni vet den där det står "Av din rövstorlek att döma är det inte första gången du tar rulltrappan". Hahah, alltså fyfan, elakt av dem att ta ner den :O Hur kan dem göra så emot mig? :'( hhaha, heheh.

Dagen gick iaf bra, fick ingen vila idag dock, skyller på Alex :D haha, han kom ju dit idag för att träffa personalen och se hur det ser ut och sådär. Sen fick han hänga med på en promenad också. Hoppas han trivs och att alla trivs med han så han får jobba där också :) Värsta roligt jue! :)

Som vanligt snurrar en del tankar i mitt huvud, men det går faktiskt ganska bra med att inte låtsas om dem. Det är en sak som upprepar sig dock, men jag klarar det ganska bra att inte fundera alltför mycket på det iaf :) Cred till mig :D hahah. Är helt slut i benen just nu, och hungrig som satan. Hade tänkt duscha men insåg hur skönt det skulle bli att bara sätta sig framför datan xD hahah, så jag ska duscha efter maten :) Den borde vara klar om typ.. 20 minuter eller ngt :D Spaghetti och köttfärssås, mums! Men nu ska jag väl kika folks bloggar samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar :)

Bild bara för att typ :D är jag inte duktig med bilder/youtube klipp nu för tiden? :D åter igen.. cred till mig! :D maha ;D

Stress är tydligen bra för mig 0.o

Tiden sprang iväg, och jag har inte blivit rastlös en enda gång :) Jag tror jag trivs med att ha typ.. tusen olika saker att göra samtidigt när jag sitter vid datan ;D hahah. Men aja, ska faktiskt sova nu. Är ju måndag imorrn så upp tidigt och till jobbet jao :P Till alla vovvarna :D Men ahh, sov gott med er!

Again and again

Som sagt så gick det där med colan inte så bra, och att inte planera sket sig till helgen :P så imorrn försöker vi på nytt :) Med båda sakerna, samt en annan sak. Nämligen att inte tänka så mkt. Att inte överreagera utan att stanna upp och andas och släppa tankarna då det blir för mkt. Ingen överreaktion! Nej det måste få ett slut med det :) hahah. Vi får väl se hur jag lyckas :) Hur som helst så rollar jag typ järnet just nu! :D Det är asnice! Första gången på länge som jag inte känner ngt behov av att göra ngt annat än att rolla hela kvällen :) Okej jag vet en sak jag vill göra, men jag känner mig inte nere för att jag inte gör det liksom :P

Dessvärre känner jag att min rygg och mina skulderblad inte alls gillar detta :O att sitta framför datan. Hahah, fyfan, aldrig kan man få må helt bra tydligen 8) Alltid är det ngt. Men, men, skitsamma :P Jag äter glass iaf, det är gott, och well jag är ju van vid att ha ont så det är inte hela världen. Men nu ska jag återgå till att rolla aktivt, samt till att fixa en bild i ps :) Kanske kmr ett senare inlägg jao ;)

Sjukt bra låt jao! <3

"Pleasure..!"

Vi lyckades faktiskt hålla oss till temat igår :D var HP tittande hela kvällen :) Ahh fast vi tog en paus under Melodifestivalen och såg på det också ;) Tradition typ :P hahah. Sen under kvällen låg vi och garva åt fula namn, till exempel Rullgardina och Krysmynta xD HAHHA! Så sjukt roligt! :) Kvällen var iaf mys, även om man smällde i sig massa onyttigheter ;D haha. 

Idag har vi inte gjort så mkt, Malin drog ganska tidigt så jag och Alex spelade lite Gamecube och sen har vi typ inte gjort så mkt mer :P typ så som en söndag ska vara :) haha. Fint väder ute också, så blir väl en promenad hem sen :) Kmr fler inlägg ikväll skulle jag tro ;P



En film än så länge ;D

Woooho :D vi är inte ens klara med första filmen här ;D hahaha! Alltså dem är så små i första filmen ;P vi ska dock inte se alla, nej vi ska typ se 3:an och sen 5:an och sen 6:an :) Dissar alltså 2:an och 4:an xD hahah ;P Bta, jag är inskriven på hunddagisets hemsida nu ;D  Kika här. under "kontakta oss" :)

Rollspel är min räddning

Jag kan inte släppa det. Haha, fyfan ibland hatar jag mig själv. Men skitsamma 8) Om typ en halvtimme ska jag dra :P Ska till Alex och Malin kmr dit och vi ska ha HP maraton :D det kmr nog bli asbra! Det kan väl inte bli ngt annat? :) Bort med tankarna och bara umgås med fint folk jao! :D <3
Rollar som satan just nu. Det känns bra. Åter igen kan man ju säga att jag flyr från verkligheten och lever mig in i mina karaktärers liv istället. Kaos är det där, men hellre deras kaos än mitt :) hahah. Rollspel är min räddning, och gissar jag rätt så lär jag bli mer aktiv där nu igen då jag säkerligen lär sitta framför datan varje vardagskväll. Som förut. Hahha.

Yeah, You bleed just to know you´re alive

Ibland suger verkligen internet. HAHAH, alltså imorse klev jag upp. Hade svinont i ryggen, ont i magen och var inte direkt är på mitt bästa humör… sätter mig framför datan och inser att internet inte funkar -.- fittsaker! Så min dag började typ lika dåligt som gårdagen slutade.

Men jag gick ut till vardagsrummet där jag såg på film med pappa istället. Då blev det bättre! National Security hette den film vi såg, den var fan bra jue :) Skönt att koppla bort tankarna ett tag. Är väl lite bättre än imorse, men inte fan är jag gladare för det. haha </3. Aja, det var väl för bra för att vara sant I guess.
Men nu ska jag dricka upp min oboy och klä på mig. Ska följa med pappa till Blackeberg och typ köpa fil och yoghurt till han. Stackarn drog ut en visdomstand igår så det är allt han käkar just nu 8) haha.


Att låtsas

För ett tag tillät jag mig till att släppa efter för tårarna. haha seriöst jag hatar att gråta. Haha vem gör inte? Men vet ni vad, att låtsas är bra, så nu låtsas vi att allt är bra :) hahah. Funderade nästan på att dra på mig kläder och fixa mig för att sen joina Nadja, men tror inte jag orkar det. Nej jag kör på med hög musik här istället, under filten och hoppas att jag inte blir döv alltför tidigt i livet :) hahah ;D Hoppas alla har en bra fredagskväll iaf!

Jag överdriver väl som vanligt

Fredagen började bra. Jag var på sjukt bra humör och såg fram emot kvällen. Nu vill jag egentligen mest dra täcket över huvudet och låtsas att drömvärlden är den riktiga. Känner stor lust att gråta just nu, patetiskt jag vet. Men i så fall är jag det. Ja jag är patetiskt. Jag bryr mig inte. Hahah. Jag gillar att ha roligt, och att slösa bort en fredag med att bara sitta och dega framför datan (vilket jag lugnt kunde göra förut) känns hemskt. Sämsta fredagen på evigheter ja. Än så länge iaf. (för att försöka låta lite positiv)

HAHHahaa så jävla bra!


HAHHAHHA! Alltså brur min är sjukt rolig! :D

Colaberoende

Som vanligt gick det bra att jobba :) Fan jag trivs verkligen på mitt jobb! :D Sitter alltid och fikar sista tiden och kmr nästan aldrig därifrån förrän vid fyra, fastän man slutar kvart i :P Ja inte har man bråttom därifrån inte. Hur som helst har jag dock skitont i ryggen :O eller sidan, eller typ en blandning av det xD hahah. Eller okej det är nog mer ryggen än sidan 8) Inte bra iaf. Skyller på Pelle 8) (En liten border terrier som dock drog i princip HELA tiden). Hahah, han var minst men jobbigast xD tragiskt. hahah.

Det där med att inte dricka cola har än så länge inte gått så jätte bra denna vecka ;D hahah, seriöst dålig jag är ;D
Måndag: Cola
Tisdag: Cola
Onsdag: INGEN cola
Torsdag: Cola
Fredag: Cola

HAhha, ser bra ut right? ;D hahah. Borde väl egentligen ha varit tvärtom, med en dag då jag druckit cola, och resten då jag itne gjort det ;P Btw så är Fredrik värre än mig när det gäller cola :O hahah, jag trodde det var omöjligt x) hahah! Men nu ska jag duscha!


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Well nu mina vänner är min lilla surighet över :D wiiihoo! Vissa vet varför och andra inte, det får vara så :) Hur som helst så är det FREDAG idag! :D Wiiihooo! Imorrn ska jag INTE gå upp tidigt! Nej jag ska ligga kvar i värmen i sängen och njuta av att det är lördag :) maha. Kan ju säga att min planering att inte planera blev lite weird :O hahah, jag skyller på mina kompisar xD men hur som helst har jag inte hela helgen planerad, vilket jag skulle ha haft om jag gjort som vanligt 8) Så bättre är det iaf ;P hahah. Allt jag vet är att det blir HP maraton hos Alex imorrn, kanske med Malin? Och sen ska jag träffa Fredrik också! :) Aja, helgen blir nog bra ska ni se :D Nu ska jag gå ut i vardagsrummet och va lite social med pappa och Nadja i ngr minuter innan jag måste göra mig iordning xD hahah!

I´m Still Waiting

Kvällen blev inte alltför illa :) Nej jag rollade och snackade med massa folk. Hade saker att göra hela tiden så hann aldrig riktigt känna mig rastlös eller uttråkad eller så. Bra, bra :) Är lite småsur än men vafan, jag tkr jag har rätt till det. HAHA. Olika planeter var det väl? hahah.

Aja, helgen har jag ingen aning hur den blir. Har massa alternativ som jag kan välja mellan, får väl se vad man väljer :P hahah. Det blir nog bra. Eller ngt. Har inget riktigt planerat, och well det är väl så jag vill ha det? hahah. Det blir nog bra ska ni se :) Dör om det hela slutar med att jag sitter framför datan. Men det kmr det inte göra! Nej jag ska se till att göra ngt! :) mohahah. Men ahh okej, har inget vettigt att skriva, hhaha har jag ngnsin det? ;P hahah! Bra att jag mobbar mig själv här :D men okej, ska slänga in en bild, åter igen print screen, som bevis på hur poppis man är på msn :D HAHAH ;P

och nej, det är inte samma bild som förut ;P hahah, godnatt med er!

Jag är envis

Även idag gick jobbet bra, har dock ganska ont i fötterna 8) hahah. Hur som helst så orkar jag inte prata om jobbet, och jag tror inte så många bryr sig heller ;P hahah, eller okej, det är väl inte direkt många som läser min blogg, men dem få som läser den har nog läst tillräckligt om mitt jobb så länge det inte händer ngt.. wow typ xD hahah.

Min envishet vacklar, men jag vägrar ge upp. Jag vägrar, även om det är det jag mest av allt vill göra nu. usch fyfan, jag döööör här </3 hahah. Aja, kvällen ser ut att bli seg, inte direkt vad jag hade hoppats på, men jag antar att jag överlever det också. hahah. Fler inlägg lär ju komma senare när jag har ngt att skriva 8)

Att klaga lite är nog min grej

Hostar morgon och kväll, det suger! Men får väl hoppas att jag blir bra snart. Att kliva upp ur sängen är sjukt svårt, usch jag vill bara råka vända mig om, gosa in mig i det varma täcket och somna om xD hahah. Men tvingar upp mig så det är ju bra iaf :P Sitter här och fryser och känner hur sjukt trött man är på snön och kylan. Seriöst! Det räcker nu! Ge oss vår, ge oss sommar! Värme tack! :D Inte för varmt dock ;P haha.

Sitter iaf och drömmer om lite saker, bland annat att få krypa ner under täcket igen och vara hemma. Bara för att sängen är så varm<3 hahha. Men nae, att vara hemma när man inte är sjuk är bara dumt, speciellt då mitt jobb faktiskt är roligt :D det är bara jobbigt att ta sig dit, att ta sig upp på morgonen :P Plus det faktum att man förlorar pengar på det, samt att jag under kvällarna blir helt koko i huvudet ;P hahah. Men aja, har ingen aning vad jag ska göra idag efter jobbet, får väl se hur det blir. Vill helst va social, men ahh vi får väl se :P Nu måste jag försöka äta upp min frukost samt börja göra mig iordning lite smått. Skriver väl ikväll ;) Ha en bra dag!

Trött på snön jao! Den har legat kvar alldeles för länge nu tkr jag.

Samma namn skapar alltför ofta förvirring

Jao okej, jag väntar på att två låtar ska bli klara från Fredrik :) Och då Fredrik från klassen, alltså bara jag som tkr det är förvirrande med folk som har samma namn? ;D hahah. Som Malin, jag känner liksom 3 Malin, även om man inte umgås med ngn av dem sådär jätte flitigt :O haha, tragiskt. Men ahh okej, låtarna är iaf klara! :D så nu ska jag lägga in dem på mobilen, sen fan ska jag sovelisova!
Mkt bra låt jao! :)

You don´t understand

Jag är en ganska så envis person. Men just nu börjar jag tveka. Hahah, fyfan detta är jobbigt ;D hahah! Jao jag dör på mig själv här just nu. Men okej, käkar godis och hoppas att det blir som jag vill imorrn :) *Hoppas, hoppas, hoppas!* Ska iaf dra snart. Har typ inget bättre för mig så då kan man lika gärna gå och lägga sig och få mer sömn :P hahha.

Detta läser jag typ varje dag när jag åker uppför rulltrappan vid Tekniska högskolan.. HAHHA, alltså jag vill garva varje gång! Så jävla skön jue! :D hahah x)

Beroende av att va social

Jag mår bra men är lite småsur :O hahha. Tänker inte nämna varför ;P Är iaf inte sjuk längre :D typ. Hostar på morgonen och kvällen typ, men annars så är det finfint :) Hur som helst så gick det bra på jobbet :) Mysigt som vanligt, och idag gick alla mina promenader gått bra :D Fick i för sig välja vilka jag skulle gå ut med idag, så bra val av mig jao! :D Och gissa vad! Jag har INTE druckit ngn cola idag :O hahah, damn I´m good! :) Sen att jag sitter och äter godis just nu behöver vi inte låtsas om :D hahah!

Efter jobbet idag åkte jag iaf hem till Alex :) Vi gjorde inte så mkt utan snackade mest. Nice ändå! Är alltid nice att träffa Alex :) Sen gjorde vi sällskap till coop också, och efter det åkte jag hem för att återigen sätta mig framför datan och typ.. "jaha nu da? :D" hahah ;D fast har iaf lite saker att göra. Till exempel ska jag lägga in lite låtar på mobilen, sen kan jag välja om jag vill försöka få ordning på Fredriks blogg som jag började ändra lite igår, eller om jag vill se film :P Så jag överlever nog :) Finns det en sjukdom som gör så att man vill vara social hela tiden? För i så fall tror jag fan jag lider av den just nu :O hahaha!

Hade nyss massa pers som snacka med en på msn! Helt sjukt! xD hahah, kände mig för ett tag väldigt populär :P och stressad xD haha!

Det dagliga morgoninlägget

Jag hatar att vakna på morgonen 8) hahah, var sjukt trött och ville verkligen inte upp ur sängen. Men lyckades komma upp, och nu sitter jag här och försöker att inte väcka brur. Känns som om det inte går så bra då jag hostar som satan :O men han är bra på att inte höra saker så kanske hör han inte? haha 8)
Fryser och har ont i magen har jag också. Usch fyfan. Vill ha helg så jag kan sova lite längre på morgonen :P haha. Får se vad man gör i helgen, jao troligtvis blir det till att va social hela helgen :D = precis så som jag vill ha det :) Vet dock inte med vilka :P det märker vi. Det med att dricka cola går inte så bra, men det med att inte planera går än så länge bra :D Men måste göra mig iordning nu. Lär ju komma minst ett inlägg ikväll iaf ;) Ha en bra dag!

En dag i taget it is!

Jobbet var nice! Jag seriöst älskar mitt jobb! Personalen är nice, och dessutom får jag äntligen jobba med det jag vill jobba med. Jag menar visst, man klagar på morgonen och man klagar ibland när hundarna inte alls vill som man vill 8) hahah. Men alla vet ju att det är jobbigt att gå upp på morgonen, och ofta man inte klagar om man får ett gäng hundar som inte alls samarbetar ;P hahah. Men ja som sagt, jag älskar mitt jobb och är nöjd precis där jag är! :) <3
Idag gick vi till rastgården med ngr hundar också :) Mysigt! Kallt som satan dock men roligt att se hundarna leka :) Jag<3Hundar jao!

Tillbringade iaf kvällen hemma hos Nadja :) Med hemmagjord pizza (Gott!) och cola :D hahah, jag som lyckades att inte dricka ngn cola under dagen :P joo men detta med att inte dricka cola alla dagar i veckan går än så länge asbra 8) måndag och tisdag har gått och jag har druckit cola båda dagarna xD HAHAH, lyckat jao! :D Vi spelade iaf lite kort och wii :) Udda spel på wii, typ småspel varav ngr var att fiska, spela biljard och sen ngn "hinderbana" där ens gubbe red på en ko som skulle stånga ner människor och hoppa över staket xD hahah, helt udda! Mysig kväll iaf! :) <3 Och hur fan ska man kunna välja vilken kategori detta inlägg ska vara i då halva hör till "hundar" och halva till "gott och blandat" :o hahah!, well Gott och Blandat får det väl bli 8) eller ska jag ta till hundar?  Har mindre inlägg under Hundar än till Gott och blandat.. Hmm.. HAHHA, vilket problem. Äsch, det får vara till hundar bestämmer jag nu :)

Sjukling

Dagen börjar dåligt med halsont som satan samt hosta. Bläää! Men skitsamma, jobbet here I come! :) Hinner inte direkt skriva mer då jag nyss insåg att klockan är ganska mycket och jag har inte klätt på mig än :O haha. Ha en bra dag!

All the Single Ladies

Jag tänker inte ens skriva ngt. Nej det får räcka med denna video. Dansen ser ut som hej kom och hjälp mig, men den är nice! Härlig låt också!

ajdå

Jag började tänka och insåg en sak som gjorde mig rädd. Usch fyfan </3

Hahah

Jag hade tänkt skriva om dagen, men insåg sen att fan jag pallar inte xD hahah. Gick iaf bra att jobba, så då vet ni det iaf ;) hahah. Skrev på kontraktet idag också :) Ahh och köpte pluskort :) Var fan 40 nr när jag tog min nr lapp på Sl center -.-' men hade sms-sällskap av Tebbs så det gick ganska fort :) maha. Tror jag halvsov hela natten och sov väl sådär max 3-4 timmar, så var inte direkt pigg idag xD hahah, däckade under vilan idag. Det var skönt.
Var astrött när jag kom hem, vilket jag gjorde typ en timme efter att jag brukar komma hem 8) hahah. Åt middag och sen har jag duschat, och well vad ska jag göra nu då? :O hahah. Vet inte om jag orkar gå in på Ez och svara på roll, nej jag tror fan jag är för trött för det 0.o hahah. Tragiskt. Orkar inte heller se film för det är så.. segt 8) hahah. Och jag måste seriöst sluta skriva "hahah" hela tiden :O seriöst, det står typ med hela tiden xD sjuuukt. Ska väl iaf börja med att kika lite bloggar, sen får vi väl se vad man hittar på. Gårkvällen var iaf nice :D Åt ju middag hos Alex med massa fint folk, och sen så spela vi kort och gamecube :) Jag var värsta duktig igår :D vann två sista omgångarna på Neger och President och sen vann jag iaf dem två sista banorna på MarioKart :D hahah, yeah här skryter man lite ;) Insåg att vi borde göra det oftare, liksom ses ett gäng och ha det mys :) Men okej, nu ska jag kika bloggar. Eller först ska jag faktiskt försöka hitta ngn passande bild att lägga in.. hmm.. kan bli lättare sagt än gjort jao 8)


RSS 2.0