Camen är min vän :D

Ojoj, hurrni det börjar bli dags för att sova. Hahah, fyfan jag kan inte fatta att jag faktiskt stänger av datan och går och lägger mig 23-23.30 :O hahah. Alltså jag tänker tillbaka på tider då jag satt uppe, såg på klockan som var typ 00.00 och tänkte att joo men det är lugnt, jag ska inte sova förrän om typ 3 timmar :) HAHHA! Helt sjukt xD Okej, man har ju ett jobb där man börjar på morgonen nu ;P dessutom tar man ju jobbet seriösare än man tog skolan där i slutet xD hahah, alltså shit, det var sjukt länge sen man gick i skolan :O Är så sjukt skönt att slippa läxor och prov och sånt tjaffs :) maha.
Men okej, jag ska ta och avsluta och sen krypa ner i sängen. Imorrn är det fredag, och jag har faktiskt inget inbokat :O omg.. hahah, vill inte ha en repris av förra fredagen nej, men skitsamma jag tar det som det kmr imorrn :) Ngt ska jag iaf göra, för sitta hemma och ruttna bort tänker jag inte göra! :) Tror inte Therese orkar höra mig klaga mer snart xD hahah ;) Men ahh, godnatt med er :) Ska bara.. ta en bild x)

Jag seriöst älskar camen! Varför roar jag mig inte med att ta kort med den under kvällarna när jag har tråkigt? :O hahah xD lättroad.. absolut inte x) hahha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0