Skogspromenad med bergsklättring

Idag har jag varit på en 2 timmars promenad med Nadja, Tonie och Stella :) vi började en sväng till söderberga, för att sedan promenera upp till blackeberg. Upp i skogen nästan bort till hässelby badet, och så bort mot kanabadet och så vidare in i skogen mot grimsta :) förbi ridskolan och så vidare hemåt. En härlig tur som spenderades mest inne i skogen med bergsklättring ;D Stella fick även vara lös en liten stund, och skötte sig bra! Super härlig promenad med trevligt sällskap!

Nu so you think you can dance, sen blire nog lite one tree hill också. Måste gå och handla också. Sen kanske jag går förbi till mamma, får se om jag orkar x)


One tree hill maraton

Ja ibland kmr det blää-inlägg. Alla har väl sådana dagar när allt bara känns blää.
Har haft ont i huvudet lite till och från hela dagen, och ryggen min har dödat mig ett flertal gånger x) men annars blev dagen bättre. Jag såg på one tree hill -på tvn eftersom snälla Tebbs lånade ut sina säsonger till mig :D- samt har varit ute med hunden 2x 50min. Ja utöver rastningar alltså xD haha. Andra promenaden gick jag iaf förbi söderberga, tkr det är ganska roligt att promenera där eftersom man bodde och gick i skolan där förut. För många år sen.

Men iaf. Tittade även på film under dagen, Warm bodies, helt okej men lite småskum ;p men joo, lite söt också och helt klart sevärd :)
Men nee. Är trött så ska sova nu!


Ingen bra dag

Idag är inte en bra dag för mig. För det första har jag ont lite överallt. Främst i huvudet, men även i ryggen, lite i benen och foten, samt axlar och nacke. Tror inte min kropp gillar att sova på fel sida av sängen.

Sen är tankarna åt helvete just nu. Kanske blir jag ärrad av att titta så mkt på serier? Eftersom jag plötsligt finner mig själv vilja ha det dem har.

Jag känner en lätt ångest över saker som jag inte borde känna då inför alls. En avundsjuka -eller snarare svartsjuka- när folk gör roliga saker med andra. En vilja va den där personen som andra sätter först. Som andra frågar först. Jag har ingen anledning att känna så, eftersom jag så många gånger blir tillfrågad, men så ofta tackar nej. Så joo jag vet ju att det är mig det är fel på, men det är svårt att ändra på sig själv.


Feeling good

Igår grillade vi på gamla dagiset och hade skräckfilmskväll! Vi hann dessutom med att bada en sväng efter vi grillat! Hur mysigt som helst! :)

Idag var det min och systers onyttiga dag, så kan säga att jag ätit vääääldigt onyttigt ;D bland annat drömrulltårta, pizza, tacos, läsk, tårta och godis! Så sjukt onyttigt, men så sjukt gott!
Firade pappa så vi var 8 pers hemma hos dem och åt tacos och sen tårta :) mamma, pappa, syster, jag, tebbs (hon kom hit idag och åker hem imorrn), alex, nadja och tonie :) treeeevligt! Alex hade Pontus också så han och Stella fick springa en kort stund på dagis också.

Vid 8 tiden på kvällen bestämde vi (jag, alex och tebbs) oss för att gå på bio i byn och se Wolverine! :D Tonie var också på så vi fyra körde på spontanbio! :) riktigt bra film, även om man hade en del åsikter om allt x) hahah som vanligt ;p


Bättre än början

Efter den jobbiga morgonen så blev min dag riktigt bra!
Jag gick ut med Stella men vi båda dog lite i värmen så det blev en ganska kort en. Så jag åt lunch och såg på lite mer one tree hill, innan jag vid halv 4 tiden gav mig ut i värmen igen. Denna gång med sikte på vattnet! Stella badade lite och jag gick i med benen bara. Skönt iaf! Promenerade hemåt och mötte upp syster i byn där jag handlade lite mat till kvällen. Totalt var jag ute i nästan exakt 2 timmar, härligt!

Ganka direkt efter vi kommit hem så kom Alex och Jenny hit! Dags för våran torsdags-filmkväll! :) jag gjorde middag -hamburgare ;p- och så satte vi oss framför tvn. Vi hann med två filmer, Master and commander och killers! Anton kom också till typ mitten av första filmen och Alex åkte hem när den var slut. Stackarn jobbar imorrn medans vi andra har semester ;D haha.
Men iaf, bra dag och kväll! :D


Dålig start på dagen

Morgonen har spenderats åt att städa i typ en timme. Stella är inkontinent, hon får medicin för det till maten som gör att hon inte läcker, men hon äter väldigt dåligt. Så imorse var det typ kiss i halva lägenheten. På båda mattorna, i korgen och på hennes filt, på golvet i små fläckar samt så har hon väl legat i det så hon hade världens blöta fläck på hela rumpan. Var bara att duscha av henne. Det var iaf en bra sak, att hon stod helt stilla i badkaret!
Ut och rasta henne och när vi kom in så fick hon medicinen separat. Så hoppas jag slipper en liknande morgon!

Men såå jaa, min morgon har inte varit den bästa. Så nu unnar jag mig ett avsnitt av one tree hill och lite frukt innan jag ska ut och gå med Stella.


Njuter av lugnet

Jag och syster har handlat tills på fredag. Då ska vi grilla och ha skräckfilmkväll på gamla dagiset ;D sen så städade jag lite också medans syster diskade. Duktiga vi! :)

Nu ligger jag hemma och ser på so you think you can dance. Helt ensam, vilket är ganska skönt :) iaf en stund ;p haha. Syster är ute och går med en kompis och Stella :) själv kör jag på en vilodag från promenerandet idag. Det behöver man ibland x)


Feeling happy

Igår när syster kom hem från grönan så gick vi på promenad. Vi var ute ca 1,5 timme :) men då spenderades kanske 10 min åt det till lek inne på ett dagis ;)

Idag har jag varit på bio med Hannah, filmen -World war Z- var grym! :D hände saker hela tiden och man satt och spände sig typ under hela! Riktigt bra! Se den om ni inte redan gjort det :)
Efter filmen satte vi oss på ett café och fikade lite. Blev en hel del hundsnack, i like! :) maha.
Bra dag! Och nu ska jag hem för att glo på so you think you can dance! :D blir säkert en promenad tsm med syster och Stella lite senare också! :)


Ibland får man dega

Dagen började aktivt och har sedan spenderats i seghetens tecken x) jag och Stella var ute en kortis vid 18 tiden, men nu väntar vi på syster min. När hon kmr hem från grönan ska vi gå långpromenad! Både jag och Stella behöver det :) hahah.

Jag har tittat på massa one tree hill, samt tittat på x-men first class! Tänkte jag ska se alla x-men filmer innan den nya kmr ut på bio! :)

Ska btw på bio imorrn med Hannah! Ska bli asnice :D vi ska se World war Z! Har hört att den ska va bra :)


Ingen flock längre

Pappa kom och hämtade Tussan strax efter 9 imorse. Blev genast lite tomt i lägenheten!
Vid 10 sen var det Novas tur. Mötte hennes matte uppe vid v-by.

Handlade lite frukt och annat och gick sen hem. Stella fick va ensam kanske 15 min då syster åkte till grönan, och jag tror att hon kan ha ylat lite? Är inte säker för när jag stannade upp i porten för att lyssna så var det tyst. Så jaa, ingen aning faktiskt x)
Men, men. Vi gick nästan direkt ut på en timmes promenad. Blåste nästan bort men det var ganska härligt med blåsten då jag gick ganska fort. Pausade promenaden lite i en skogsdunge och lekte lite med Stella! Hon fick vara kopplad för säkerhets skull, men vi hade roligt ändå :)
Senare ska jag ev ta långlinan med ut till gräsmattan här utanför och leka lite mer med henne! Kanske se om man kan träna lite lydnad så hon får använda hjärnan lite ;) haha.


Längs vattnet

Långpromenad med Nadja och hundarna avklarad! 1 timme och 40 minuter var vi ute totalt :) promenerade längs vattnet bort mot hässelby badet. Samma runda som vi tog med Nova förra helgen. Så mysigt att gå längs med vattnet :D

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och glor på lite tv! Skönt att ta det lugnt efter lång promenad :) Brur ska tydligen komma hit en sväng sen också, trevligt!

Btw så insåg jag att kissfläcken imorse lika gärna kan ha varit vatten. Stellas husse sa att hon kan hetsdricka och då kan spy upp det. Kan ha varit vatten alltså, men är inte säker. Tkt inte det luktade imorse, men nu när jag la det i tvätten hos mamma så tkt jag att det luktade.. Så jaa. Ingen aning.


dagen börjar lugnt

Sara är nu på väg att åka med Nikki. Pappa kmr och hämtar henne, lyx! ;) 
Själv ska jag mata hundarna så fort hon gått, och sen diska! Slå in pappas present, och sen blire nog lite serietittande en stund. Ska försöka ragga med mig ngn på en långpromenad med hundarna också. Har smsat Jenny men får se om hon svarar. Annars tänkte jag höra med Nadja vad hon har för sig. Och well, annars får jag helt enkelt gå själv med dem 3 sötnosarna!

Lite irriterad bara för imorse så hade Stella kissat i soffan 0.o Hon är i för sig inkontinent men har medicin som ska göra så hon inte läcker. Till maten, som hon självklart inte åt igår. Så kanske därför. Men sist jag hade henne åt hon också dåligt, och då läckte hon inte. Så får väl se om hon inte äter nu när jag ger frukost så kanske jag får ge henne sin medicin separat. Vill inte behöva torka kiss varje dag :( speciellt inte i soffan!
Men annars gåre bra med henne :) Hon är oerhört söt och väldigt livlig! 

Men nee, nu gick Sara så nu ska hundarna få frukost och jag ska sätta igång med disken!

Hundlivet fortsätter

Ganska seg dag. Efter att Stella kom vid 12 så promenerade vi en sväng och satt sen inne ett tag och spelade kort jag, Sara och Nadja! Hem till mamma för att syster skulle städa hos råttorna och där blev det mkt tv-tittande. Hundarna har inte gjort mkt alls idag, fast Stella och Tussan fick följa med en sväng ner på dagis för att springa av sig lite :) Stella lekte lite hårdare än Tussan, men Tussan verkade tycka det var roligt ändå så det gick bra.

Får se om hundarna får en lite längre promenad senare ikväll (inatt), men annars får dem klara sig idag helt enkelt :) imorrn ska Sara åka och lämna Nikki, och jag skulle ha lämnat Nova men hennes ägare ringde idag och sa att hon kmr hem sent imorrn. Undrade om det var okej att jag har Nova tills på tisdag, så imorrn har jag alltså 3 hundar själv x) hahah. Får se vad jag hittar på :)


Lilla flocken


Hundliv

Gick hur bra som helst att introdcera Stella med dem andra hundarna. Enda var att hon och Tussan typ ville leka ;D Fick säga till ngn gång men annars var det inga problem alls! Samt att Stella lyssnade jättebra på Nikki när hon sa till, så det är bra! Blir dock inget bad idag ändå, eftersom det blåser lite småkallt. Usch för det. Men, men, Tussan och Stella ska få springa ute och leka lite tsm sen :) Blir nog en del foton då ;) Nova får troligtvis stå över för lär väl bli nersprungen annars xD Nikki leker ju ganska hårt, så hon får stå över då också x) Lika bra. 

Inge bad :(

Blåser kallt så blir nog inget bad idag :( hoppas på imorrn, om vädret är fint och alla hundarna sköter sig då da x) haha.

Ska iaf ut och gå med hundarna snart, dem har bara fått en kort rastning imorse så behöver få röra lite på sig!


Rubrik.

Godmorgon! Idag är första dagen på semestern, skönt! :) 3 veckors ledighet varav dem 2 första veckorna blir i hundlivets tecken ;) Nova och Tussan ska hem på måndag samt tisdag, och ikväll ska jag även ha Nikki då syster ska till grönan :) och imorrn kmr boxern Stella också!
Idag ska vi bada med hundarna, jag, syster och kanske Nadja :D sen är det middag hemma hos mamma<3

Igår, fredag, hade jag en lugn dag på jobbet. Öppnade på dagis och första hunden kom inte förrän kl 8.05 så spenderade min första halvtimme med att halvsova ;p totalt hade vi 15 hundar igår så var ju ingenting :) på andra lokalen hade dem 2! XD hahah. Fast sen 3 personalhundar också ;)
Blev en långpromenad på förmiddagen och en kortare på eftermiddagen. Städa på eftermiddagen och så fick jag så himla ont i nacken så snälla Hannah masserade mig lite! Gjorde ganska ont, men kändes mkt bättre efter :)

Hade ju lämnat Tussan hemma igår, för syster var snäll och hade henne så var ganska skönt att bara ha en hund på t-banan! Mötte syster, Ronja med Tussan och Nikki vid affären sen och handlade lite mat. Tanken var att Sara skulle hjälpa Ronja dreade sitt hår, men det blev ändrat så nu ska dem göra det nästa helg istället :) istället slappade vi bara och såg på film. Ronja skulle ut sen så vi gick alla tsm upp till v-by där vi träffade våra (mina och saras) två mostrar<3 lite sådär lagom onyktra och så pratglada xD blev lite prat där innan jag och syster lämnade dem för att gå en långpromenad med hundarna! Hade satt på sportstrackern men fick av en dum anledning för mig att stänga av den när vi var hos mamma x) hahah.
Gick förbi hos mamma och pappa för att Sara skulle hämta kläder, och båda hade glömt att mamma jobbade så blev skitchockade när överlåset var låst 0.o tittade på varann och typ "var är mamma?" innan vi insåg att självklart är hon på jobbet ;) hahah. Väl hemma igen var vi trötta och gick ganska snabbt och la oss :)


Torsdag

Bra dag på jobbet igen! Är himla skönt under semestertider! Jobbade på ringvägen idag, vi hade 4 hundar 0.o fast sen hade jag "mina" två också, så 6 hundar dåra ;) vilket fortfarande är grymt lite! ;D haha.
Jobbade med Nadia idag, vi gick och badade med hundarna och sen en liten picknick med jordgubbar och vattenmelon :) hur mysigt som helst!

Sen fortsatte dagen i mysighetens tecken med lunch utomhus då jag och Tussan mötte Linda med sin nya hund Sauron :) hundarna fick springa lite i rastgården och vi pratade (tecknade ;p). Vi kmr inte ses på 5 veckor! :O för imorrn jobbar vi inte tsm, sen är dagiset stängt 2 veckor. Efter det är jag ledig en vecka och sen är Linda ledig 2 veckor så jaa x)

Lugn stängning då en av våra 4 hundar gick hem kl 2, och sen två till innan kl 4! Och sista hunden gick 16.30! Så slutade 1,5 timme tidigare och hade dessutom sällskap hela tiden av Nadia, hennes kille och så kom Hannah också :) plus att Ida med sin kille var där en sväng också. Trevligt, trevligt!

Hem, båda hundarna skötte sig bra :) blev dock irriterad på en man som sträckte fram handen från ingenstans och klappade Tussan 0.o tur Tussan är så snäll och orädd!
Ahh och så i parken hemma så kom den där schäfern som alltid går lös i parken fram till oss. Gick bra, men blir så irriterad på att dem inte har ngn koll på den där hunden ;O tur det är en snäll schäfer iaf! Men jobbigt den dagen då jag själv inte har en hund som är så "snäll". Jao.


Onsdag

Bra dag med ngr få negativa toner. Syster kom till dagis och gick promenad med mig, det var treeeevligt! :D sen att fyra av sex hundar var pain in my ass gjorde det liiiite jobbigare.

Hem släpandes på Tussans 12 kilos fodersäck ;O satan jobbigt det var! Tur syster var snäll och tog hundarna på vägen hem :) taaack igen!
Hem och glo på one tree hill, snart klar med säsong 5! Fick världens huvudvärk men lyckades trots detta ta mig ut på en timmes kvällspromenad med syster och våra tre hundar ;) väl hemma fick jag klippa bort typ tuggummi från Tussans ena tass, för att sedan hoppa in i duschen. Nu ligger jag och ser på mer one tree hill! Ont som satan i axlar, nacke och huvud :( hoppas det blir bättre med ngr timmars sömn!


Tisdag

- passar Tussan från och med idag!
- tårta på jobbet! En sommartårta som snälla hundägarna till Dolly bjöd på! :D dem med miniaussien x)
- nagelstudio på jobbet! Fanny fixade fina mönster på mina, Tessos och Hannahs naglar :D
- resa med t-bana var inte riktigt Tussan grej. Stressad hela färden :( dock bajsade hon nästan direkt när vi klivit av t-banan och kmt till gräs så kanske därför? Märker vi imorrn.
- kvällspromenad tsm med syster och hundarna! Syster är också hundvakt till Nikki, som kan va lite svår med andra hundar.. Men gick så himla bra! :D


Lång måndag

Bra dag. Långpromenad på jobbet med trevligt sällskap! Sedan lite lugnt tempo också ;p

Åkte med Nova till danderyd efter jobbet, blev upp plockad av Jenny och Anton och så åkte vi hem till Elin :) åt pizza ute, spelade lite kort och vi tjejer tog även en promenad ner till vattnet med hundarna! Elin var nämligen också hundvakt till sina föräldrars hund, en jätte söt jack russel tik som inte alls var speciellt förtjust i Nova till en början. Gick iaf okej och till och med riktigt bra till slut :)
Vi tjejer slötittade sen på en serie på netflix, ganska bra faktiskt! Heter typ "orange is the new black" x) haha.

Fick skjuts hem av snälla Jenny och Anton, så var hemma strax innan 1. Men ahh, nu ska jag sova! Upp imorrn vid 8 för en ny jobbdag ;)


Söööööndag

Har inte gjort mkt idag alls.
Började dagen med en kort kissrunda med lilla Nova, sedan satt jag vid datorn lite innan det var lunchdags! Diskade och såg sen på film till lunchen :)

Mötte sen Nadja och Tonie för en promenad strax innan kl 4 och promenerade ända bort till hässelby badet -vad fan det nu hette? XD ngt på M tror jag ;p hahah.
Tillbaka mot vällingby där vi handlade lite mat och så hem för att laga middag. Var iaf ute typ 2 timmar totalt fast var lite dum och startade inte tränings-appen direkt ;O samt avsluta den när vi var i affären för kändes skumt att ha på den där inne xD hahah.

Sen serie- och filmtittande! Med godisätande xD hahah. Ska försöka äta lite nyttigare igen med start imorrn.. Får se hur det går, haha.
Men nu ska jag snart ut med Nova, se är det ännu en film som gäller innan sovdags!


en valp till hösten? :D

Har ju glömt bort att skriva att igår, den 12e juli så fick jag mail av uppfödaren som jag vill ha valp ifrån,och hon sa att nu är tiken parad! :D så om 4 veckor blir det ultraljud, och då hoppas vi på att det blir massa valpar!!! :D:D:D
 

Hundvakten Sandra

Bondning med kollegor och praktikanter idag! trevligt, trevligt :) fick dessutom med mig en liten vovve hem ;)

Från och med idag är jag hundvakt ända till 4e augusti! Nova som jag har från och med idag ska jag ha till den 22a. Den 16e till 23e ska jag va hundvakt till goldentiken Tussan! Och den 21a till den 4e augusti ska jag passa boxern Stella!! Mkt hundpassande! Och jaa.. Den 21a kmr jag alltså ha tre hundar..! XD men får lite hjälp från syster då att introducera dem så det ska nog gå bra! :) kul iaf!


Dumma tankar

Bra dag på jobbet! Enda är väl att jag tänker för mkt. As always. Men, men, sån är jag x)

Är nu på väg hem till Alex! Han, jag och Jenny tkt det var så nice med filmkväll förra veckan att vi bestämt att försöka ha det typ varje torsdag :) i like!

Bjuder på en bild från dagen. Ungefär såhär såg hela min dag ut.. Kort promenad och så sitta och mysa i solen x) haha.


John blund var är du?

Bra dag på jobbet med Linda :) regnade satan så just nu sitter jag på t-banan med dyngsura fötter som kliar. Usch!
Annars mysigt med regn :) är så skönt att promenera när det knappt är ngt folk ute! Jao fast ännu mysigare att ligga torr inomhus och se ut på regnet ;) haha.

Blev vila under dagen eftersom jag är så jävla trött. Sovit dåligt i tre nätter i rad. Svårt att somna :( hoppas det går bättre ikväll!

Hade iaf ett möte med ny hund idag, skulle haft två men en ställde in. Och well imorse hade jag bestämt mig för att vara en kyckling och byta med chefen så att hon tog mötet. Men ändrade mig sen, kanske kändes lättare när det bara var ett?
Det gick iaf hur bra som helst! Supertrevligt par med en söt fralla ;D behövde dessutom knappt titta på min fusklapp, utan kom på det mesta man skulle säga utan den! :D flöt på väldigt bra, och jag var knappt nervös innan heller! Skönt!

Bjuder på två bilder på sötvovvar från idag! :) om mobilen vill lägga upp dem. Den strular ibland med bilder :p


A part of me will allways be with you.

I 8 månader har jag kämpat med att komma över förlusten av min hund som jag efter mycket tänkande valde att omplacera. Jag har under 8 månaders tid haft svårt att titta på bilder utav henne utan att tårarna hotat att tränga fram. Utan att på sätt och vis ångra mig -även om jag hela tiden varit medveten om att det var det bästa för oss båda. Saknat henne. Varit lite avundsjuk på hennes nya ägare eftersom jag visste vilken underbar hund dem fick. Så många gånger som jag önskade att hon inte varit så osäker. Att jag kunnat hantera det bättre.

Igår avlivades hon, efter ett tufft beslut av nya ägarna, och på sätt och vis har jag känt för att sätta mig och storböla. Som om hjärtat spruckit. Men samtidigt har det inte kommit några tårar. Dem har legat där och hotat, men dem kom aldrig. Lämnade aldrig ögonen för att visa min sorg över det hela. Tills jag skrev detta inlägg. För kanske är det först nu som jag inser att det är på riktigt. Att min älskade tokcollie inte finns längre. För även om hon inte varit min på 8 månader, så kommer hon alltid vara min. Min första egna hund som alltid kommer finnas i mitt hjärta.


Tom?

Jag har ingen som jag ringer då jag behöver stöd och en kram. Är på grund av mig själv, eftersom jag på sätt och vis hellre håller det inom mig.
Just nu dör jag lite inombords. Har inte gråtit än, men kanske känns det helt enkelt inte verkligt.


Söta


.

Är några som vet om det tråkiga, men well ännu tänker jag inte skriva ut här vad det gäller. Eftersom jag lovat andra att inte säga ngt. Men det är jobbigt. Även om jag på sätt och vis inte berörs av det i min vardag, så är det tufft att veta. Samtidigt skulle jag absolut inte vilja gå i ovetskap. Men nee, just nu är jag bara ledsen. Inte bara för min egen skull, utan för deras skull också. Usch.


weekend

FREDAG
Hem till mamma och pappa för att fira brur min! Blev god mat och tårta! och så kortspel på det! :) Mysig kväll!

LÖRDAG
Hade hela dagen på mig att inte göra ngnting förutom att fixa mig inför kvällen då jag skulle ut med brur och hans kompisar. Tog det alltså lugnt hela dagen, cyklade förbi mamma en sväng och åt lunch plus tårta och kladdkaka. Såg på one tree hill och tkt att jag hade all tid i världen. Men som vanligt så fick jag ju stressa i slutet, eftersom jag tänkte fel med tiden samt inte var nöjd med mitt klädval jag lagt fram ett X antal timmar tidigare. Hahah. 

Fick under dagen veta att tiken jag vill ha valp efter löper, och att hon ska paras om bara ngr dagar! :D åhh vad jag hoppas det går bra och att det blir valpar!! En liten julklapp till mig själv? ;) hahah. 

På vägen in till stan sen så fik jag reda på en oerhört tråkig sak. Exakt vad får man antagligen veta personligt från mig, eller så lär jag skriva det här i bloggen inom en troligtvis snar framtid. 

Åt på en lite udda resturang, typ fondue resturang :P Man fick koka allt man åt själv i en gryta. Gott kött, men nackdelen var ju att typ allt var konstiga saker såsom bambu, zukini, svamp m.m. Inte riktigt min grej, och det kändes lite tråkigt att jag inte gillade ngt annat än köttet :/ Provade faktiskt typ allt! Även svampen som jag redan visste innan att jag typ inte skulle gilla xD hahaha. Kan iaf tänka mig gå dit igen, men då kanske beställa ngt mer kött. yes.
Sen utgång dåra, och brur och hans kompisar brukar alltid boka bord på ngt ställe så man bara kan gå dit, men igår hade dem inte gjort det, så det blev lite mer likt dem utgångar jag annars brukar ha med mina kompisar ;D = lite mer oplanerat ;D hahah. 
Men jag hade roligt ändå! Brur sa att det får bli en "normal" utgång snart ngn gång.. hoppas bara han bjuder med mig då också x) hahah. 

Ingen annan än jag var taggad för efterfest, trodde ett tag jag skulle lyckas med det, men nee :P så åkte hem, var hemma ca 4 och då var jag hungrig. Fick vänta på ugnen i typ en halvtimme.. den är oerhört snabb..! hahah. Så släckte väl och slocknade vid typ 5 ;P
SÖNDAG
LUGN dag. Var lat och körde på onlinepizza till lunch. DYRT när man är själv. Hahah. Har sedan sett på film samt one tree hill, innan jag vid typ 5 åkte hem till mamma och pappa för att äta middag tillsammans med mamma och syster :) Blev självklart tårta och kladdkaka till efterrätt ;D
Blev kvar där och glodde på tv och sen film, med chips och cola, och senare även glass med jordgubbar. Fy satan vad jag ätit denna helg. Hahha. Får försöka börja om med nyttigare stil imorrn.. ehh not. Har pizza och cola till lunch! HAHHA. 

Men ahh, får se när jag lyckas släcka och somna idag då. Är asvarmt och jag är inte direkt trött heller. Men öppnar imorrn.. hahah. Kmr va sååå trött ;) maha. 

Nervös och så... Glad

Har inte varit nervös på hela dagen, skönt! Men nu när ägaren med den nya hunden kan komma när som helst så är jag nervös. Har lite ont i magen och huvudet :( aww kan hon bara komma hit NU så jag får köra igång och bli av med mitt första kundmöte!!
Tror det kommer gå bra, känns som det. Lär ju inte va värre än när det för typ en timme sen ringde en tjej hit som pratade engelska..! Hahah hade nog varit ganska roligt att höra mig själv prata superfin svengelska! XD speciellt underhållande

....

*kundmöte*
....

..när jag skulle bokstavera mailen xD haha! Och sista hunden gick 17.35 så nu åker jag från jobbet! :D skönt med helg och mitt första möte avklarat! Gick väldigt bra :D


Segt men lätt

Torsdag. Bra dag.
Stängde själv så var lite segt. 7 hundar på 2 timmar innebär en lugn, långsam och lite seg stängning jao ;D haha. Roade mig med lite smått och gott.

Är nu på väg hem till Jenny! :D hon och Alex tänkte ha filmkväll och bjöd med mig, mysigt! :)
Ahh och så är det bara imorrn kvar då och jag hoppas det blir en till bra dag tillsammans med Linda :) var bara hon och jag idag, och samma imorrn. Sen så har jag ett möte imorrn också, delade känslor inför det men det blir nog bra!


Se det positiva

I måndags började en ny hund på dagis, och han piper konstant. Höll på att bli galen igår. Köpte öronproppar efter jobbet igår, får se om jag behöver använda dem idag. Blev iaf inte galen under morgonen idag, kanske var så inställd på att han skulle pipa att det liksom inte blev lika hemskt? Haha. Förvisso kom han typ 9.35, och gick ut på promenad vid 10. Men jag tkr ändå att han var lite bättre idag. Han gick iaf och la sig självmant idag, så då ska bara pipet bort också! X)

Idag blir en rolig dag! Ska luncha med Bella :D och efter jobbet så ska jag på bio med Alex! Ska se The lone ranger, med Johnny Depp :D i like.
Sen är det bara torsdag och fredag kvar, sen är ännu en vecka slut ;D imorrn kanske jag och Linda ska bada med hundarna också! Så badkläder med :) och så fyller brur min år! Så på fredag ska vi fira han hos mamma och pappa! Mysigt!

Ja och på lördag ska vi ut och fira han! :D eller alltså jag ska med han ut med hans kompisar :) har bara hänt en gång innan, för ett år sen ;) så jävla glad atg bli medbjuden :D


Pain

Varför kan jag inte bara få ha en dag utan att ha ont ngnstans? En enda dag? Snälla?


RSS 2.0