Inte alltid som man tänkt sig

Var ute igår med brur och syster. Tanken var ngn drink och att inte va ute för sent. Meeeeen blev ngr fler drinkar än det var tänkt, samt en shot och jaaa, vi var hemma typ 4 x).. Hahah ;P 


Skulle träna lydnad i en inomhushall på ekerö kl 12-14 idag med Sofie och Liza! MEN var en massa strul med bussarna, så vi blev sena. Promenerade längs med åkrar emellan busshållsplatser och kunde inte förstå hur sl tänkt med alla bussbyten hit och dit. Går inte riktigt att förklara, eller ja jag orkar inte xD men massa strul iaf. 

Vi fick tag i ägaren och kunde skjuta upp vår tid så vi fick träna 13-15. Dock så var vi inte där förrän 13.30, och då bussarna går som dem går ute på ekerö så gick vi från hallen ca 14.30. 
Så aldrig mer kommunalt till den hallen. Men utöver det, en väldigt mysig hall :) idag tränade jag fotgående med dem andra som störning, ställande under gång där jag velar emellan olika sätt att lära in det på. Tror dock jag väljer mitt första alternativ, vilket är samma som jag gjort med läggande under gång. Nämligen att lägga till hjälper i form av en stoppande hand tsm med kommando, för att sedan arbeta bort handen x) får se hur det går! 
Vi tränade apport, både ettans och tvåans apport. I ettans så har vi börjat få till ett bra gripande, så fortsätta arbeta på det! :) och i tvåan så ska jag bara påminna han om att "apport" även är ett varsågod :p vi provade även att ta en låneapport, har ju annars bara kört med min egna. Men inga problem alls :) Testade på rutan, och vet nu hur jag ska fortsätta för att lära in den! Den kmr förvisso inte förrän i klass 2, men ändå ;P jaaa och så körde vi hopp över hinder samt ngt läggande under gång, samt även en inkallning. En väldigt bra träning där han höll ihop väldigt bra! :) fast då körde vi aktivt i kanske 35min, så runt halvtimmen ska nog våra träningspass få vara iaf ett tag till! 

Tråkigaste var att jag inte hann träna tandvisning, samt att vi inte hann köra ngn mini-träningstävling som jag hade velat. Men men x) kmr fler chanser! 

Resten av dagen har jag inte gjort ngt alls. Varit social med mamma, pappa och så Nadja och Tonie som åt middag med oss :) 

Jaaa och syster åkte till Australien idag, sitter väl på flyget fortfarande? ;D eller om hon är i Dubai eller kanske redan sitter på nästa flyg. Ingen aning, men men :p är avis som satan, och kmr va konstigt att inte träffa henne på en månad :O 

Imorrn hoppas jag kunna ta lite bilder med kameran! :D hade ju tänkt fota lite på träningen idag, men eftersom det blev som det blev så hann jag helt enkelt inte med det x) så får vi se om det blir med lydnadsträning imorrn. 

4 olika

Gjorde inte mkt igår. Var social en stund med brur som jobbade i vällingby. Trevligt trevligt! :) 

Datorn min dog typ igår också.. Så nu har jag typ ingen dator? ;/ 

Blev långpromenad på jobbet idag med Tesso och Carro som jobbat med oss hela dagen :) härligt lätt hal promenad, men grymt kul ;) 
Tog ju bilder på lunchen igår med kameran, slänger in ngr här! :) 









3 långa dagar

Känns som om denna vecka har varir hur lång som helst. Och då är den inte ens slut än x) hahah. 

Jag och Sara har sett klart The vampire diaries nu! Eller ja, dem säsonger jag har hemma ;) när hon kmr tillbaka från Australien ska vi väl fortsätta och se säsong 6 samt 7 som börjat nyss :p 

Igår så mötte jag upp Sean (en kund på ringvägen) då jag får låna en systemkamera från honom :D så snällt! Och den är grymt bra också! Tesso hade liten fotokurs med mig och det blev en del bilder på hundarna :) 









På kvällen sen tränade jag med Ronja. Syster var hemma hos mig också och vi åt tacos efter träningen, plus Oreo glass som efterätt! Så gott!! Jaa och så fick jag spontant med mig Larry hem :p 
Inatt hade jag svårt att sova. Kom för det första i säng för sent.. Och sen så var jag inte alls trött, för att när jag väl somnat vakna till typ varje timme och titta på klockan. Så segt. 
Har trots detta gått bra att jobba, men har hållit igång hela tiden för att inte typ somna x) hahah. Längtar till sängen, men först ska jag förbi mamma och pappa för att hämta min tvätt, sen hem och så äta! Måste ju lägga in bilderna från dagen också ;) Gick nämligen ut en sväng på lunchen med Tesso och fotade hunden min lite! :D 

Hundsysslor och the vampire diaries

Har varit en lugn helg. Igår var jag lite social med syster och Cicci. Morf och Inna fick leka lite på dagis och efter det åkte vi till Bromma zoo. Köpte lite hundgodis, ben och så väskor till Morfs julius sele! Så nu ska han få bygga lite muskler :) 



Vi släppte av Cicci i brommaplan och åkte till åkeshov för att leka lite i skogen med Floff. Tog bilder med kameran också! :) Hem och såg på vampire diaries och senare på kvällen tog jag en kvällspromenad hem. 







Idag sov jag länge, gick inte upp förrän typ.. Halv 11 :p åt, gjorde mig iordning och åkte sen till spånga för att träna lite lydnad med Ina! Fick massa bra tips och tankar, så ja nu är jag taggad att träna lydnad! :D så planen för veckans träning är att träna fri-kommando och hakan i backen! :D ja och så ska vi träna apporten och ställande under gång! Ska även försöka lägga in störningar på fotgåendet så han får mer uthållighet och fokus. Spännande! :D 

Resten av dagen har vi suttit inne och degat. Syster kom hit så vi har sett vampire diaries. Snart är vi klara ;P med dem säsonger jag har iaf. Sen har vi en hel säsong, plus den som börjat gå nu. Kul :) 
Avslutade kvällen med ett litet träningspass med hunden. Vi tränade på hakan i backen, vårt andra pass eftersom vi körde ett pass tidigare under dagen med Ina. Ser redan framsteg! Så kul att jobba med en smart och lättlärd hund! :D vi körde lite backa också, och han har börjat fatta vad det går ut på ;) sen hade vi bara lite kul och körde lite tricks och slalom mellan benen :) bra avslut på helgen! 

Bilder

Tanken var ju att jag skulle lägga in ngr bilder som Sara tagit på Morf igår och idag! Istället blev det ett inlägg ;D sååå ahh, här kmr ngr bilder på min tok och söta Inna som han lekt med en massa idag :)<3 










Äntligen fredag!

Morf har varit hemma med syster i två dagar. Ganska tomt, men också ganska skönt ;p har haft ont i foten och idag hade jag även pissont i ena axeln/skulderbladet :O inte alls kul. Trodde det skulle bli en tråkig och seg fredag, men blev en härlig promenad på förmiddagen där vi gick tsm med ringvägen :) pulsade i snö, tog oss uppför trånga trappor och hade det allmänt bra! 

Forno till lunch! Så gott :D sen på eftermiddagspromenaden så gick vi i lugnt tempo och strosade runt på lite nya stigar ;) vi var inte inne förrän typ 5-10 i 4 :D och inte en enda kund hade ringt då! 0.o alltså.., vi har ju att man får hämta hunden mellan 16-18, och vill man hämta innan så måste man säga till i förväg eftersom vi annars kan va ute. Meeen folk skiter oftast i detta, och ringer ibland så tidigt som kl 15 för att hämta sin hund. Ja vi blir lika irriterade varje gång. Hahah x) därför var vi iaf otroligt chockade över att ingen hade ringt innan ;p 
Lite fika som vi fått från Polly och sen slutade Tesso. Jag och Marie stängde, och det var en skön stängning! Enda negativa var att det inte gick så bra att sopa för mig med tanke på axeln/skulderbladet.. Men jag löste det bäst jag kunde genom att sopa med borsten åt höger ;p 

Nu äntligen helg! Veckan har känts lång, och helt ärligt så vill jag gärna lägga den bakom mig och hoppas att nästa vecka blir bättre! X) 

En strimma av ljus i mörkret

Kvällen blev räddad. Jag mindes gamla tider när man loggade in på msn och rollspelssidorna för att få kliva in i en annan värld ett tag. Så ja, det var precis vad jag gjorde ikväll. Jag skjöt bort allt skit och påmindes återigen om hur mkt rollspelandet gett mig genom åren<3 

Lost inside

Haft ont i foten min både igår och idag. Är så jävla trött på det, och värsta är ju att jag missar roliga promenader. Både igår och idag så vart det nya promenader. Det är typ det bästa som finns. Men var jag med? Nej. Jag kan ju fan inte ens stödja på foten utan att det gör ont. Så jävla ovärt. 

Hade annars en ganska bra dag idag! Jag och Marie är trasiga pensionärer, så vi gick kort! Istället för att va ute typ 30min bara så valde vi att stanna till och fota våra hundar vi hade, så blev ute en timme iaf :) Var ju så himla mysigt med snön! Älskar snö. Iaf så länge den håller sig som snö och inte blir slask ;) hahah. 

Annars då? Jo jag irriterar mig på saker som jag egentligen inte borde irritera mig över. Men jag antar att det är för att jag för tillfället är lite vilse. Livet känns inte roligt just nu, fastän jag har en del roliga saker planerade. Jag vill komma igång med träningen med hunden, men jag har ingen energi. Så jo livet är ganska tråkigt. Ganska ensamt. 

Som nu, jag sitter hemma och ser på film. Ensam. Inte ens Morf är här då han är hos Sara. Borde gå och typ sova så det kan bli imorrn så jag slipper sitta här i min ensamhet. Men helt ärligt så lockar inte det heller. Tappar allt och det enda jag orkar göra är att vira en filt om mig i soffan och tycka synd om mig själv. Vill gråta men känner att jag inte har ngn egentligen anledning? 

Slutsumma; jag känner mig ensam, men orkar inte engagera mig i att träffa folk. Det hela resulterar helt enkelt i att inget ändras. Jag bara fortsätter dag efter dag. Ensam och orkeslös. 

Enda positiva med kvällen var att jag fick sällskap av pappa och åt ute. Vsr mysigt<3 men annars, ja annars vettefan. 

Keep it up!

Har haft världens träningsvärk idag! Alltså fyfan min mage x) jävla dubbelpass på ab challenge xD 
Blev lättad när jag var inne på dag 12 som är en vilodag idag! ;) 

9km promenad på förmiddagen på jobbet idag, och så kanske 6-7km på eftermiddagen! Duktiga oss :) 
Efter jobbet gjorde jag dessutom Nadja sällskap och klev av i råcksta för en lätt powerwalk hem! Jaaa plus att detta är första dagen på kanske 3 månader som jag INTE ätit godis, chips eller annat snacks! Och inte druckit läsk eller dylikt! Wiihooo, duktiga jag :) åt förvisso toast till middag, men inget gott efter! Tittade lite på sockerdrickan i kylskåpet och tänkte på glassen i frysen. Men nej, måltidsdryck och morötter! :) 

Jag och Morf har sett på film, och ligger nu -kl 22!- i sängen. Märks att han haft vila i typ 2 veckor. Han har varit grymt trött hela kvällen x) hade tänkt träna lite fotposition med han, men det får bli en annan kväll ;) 

Everything

Jag har inte gått ner ngt än. Vilket inte är så konstigt då jag förlorat mot sötsuget hela veckan.. MEN! Veckan som kmr, då jävlar kör jag! För att inte faila totalt, så kmr jag tillåta mig själv att äta/dricka ngt gott 2-3 dagar i veckan. Samt endast äta ute max 1 dag i veckan (alltså lunch ELLER middag). Jaaa och så ska jag fortsätta att endast äta en portion, samt träna. Ab challenge, och även cross trainern är tanken! Jaaa och så långpromenader på det! Upplägget är bra, men hur det kmr gå, ja det får vi se x) 

Annars då? Jo jag har varit duktig idag! Diskat, dammsugit, städat i badrummet, tränat, duschat och haft i lite färg i håret mitt! 
Ja plus att jag tränat lite lydnad med hunden min :D vi körde fotgående, läggande under gång och inkallning. Ville inte köra så länge då vi inte tränat lydnad på aslänge. Samt att jag ville sluta när det gick som bäst ;) han hade superfin attityd och bra fokus. Märktes att han tkt det var kul att få träna igen :D  
Jaaa tratten blev han av med i fredags! Skönt :) och så hade vi liten fest hos mig för att fira syster min<3 7 pers och totalt 4 hundar! Har haft Oliver -dagishund- hela helgen :) supermysig liten sak ja! Ja och så åkte Tussan hem i lördags. Men innan det så hann vi fota henne och Morf när dem lekte lite! :) Sara lånar ju en systemkamera från Alex, så ja vi har tagit gaaaaaanska många kort på hundarna ;) 









Annars har jag spelat wii, sett på the vampire diaries med syster och varit lite social med Malin<3 en bra helg helt enkelt! 

Lite allt möjligt

Körde dag 6 av Ab challenge igår. 35 sit ups, 15 crunches, 15 leg raises och så 25 sekunders planka. Går bra än så länge, men snart blire jobbigt ;) 
Att inte äta sött går dock asdåligt. Har sånt jävla sötsug heeeeeeela tiden. Sjukt. Sen så firade vi ju syster i måndags, hon fyllde 19år igår, men blev tårta och så i måndags :) älskar tårta! Bästa som finns :D grattis igen älskade syster! Vi hade en superbra måndag med supergod mat, tårta (ja det tål att upprepas! :D) och tv spel! Syster fick nya Mariokart 8 till hennes wii-u av brur. Så vi tre körde massa på kvällen :) Vi spelade även ett parti chille med pappa.
Jag och syster nördar vampire diaries<3 såg klart säsong 3 igår ;) 3 säsonger på mindre än en månad. Inte dåligt! 

Idag är sista dagen med medicin för Morf, och på lördag ryker tratten! Såå nästa vecka blir det långpromenader på dagis och kanske kan jag börja komma igång med lydnadsträningen igen också? :) hoppas få motivation och träningsork! 

En djup suck och ett grattis

Är trött. På det mesta.
När blir det bättre? 

Annars då? Jo grattis till syster som fyllde 19 år idag!<3 

Hoppar vilodagen

Idag vare dag 4 på Ab challenge, vilodag alltså. Men istället för att vila så har jag kört zumba med Ronja ;) tog bilen hit, vilket gick bra trots en del modd, halka och snö. Bakrutan snöade igen(?) så jag kunde ett tag endast se bak i sidospeglarna xD och en gång när jag bromsa för ett rödljus så gled bilen lite. Men det gick bra! Tog det väldigt lugn :) 

Ronja duschar just nu, sen ska jag duscha medans hon lagar mat, och så blire lite gossip girl tittande! :) nice nice. 

Heheh


Startade idag! :D kmr dö. Hahah.

Annars då? Jo var på bio med mamma och Sara idag! Taken 3 :D väldigt bra! Fast ettan och tvåan är bättre ;p 

Grå dag

Åkte bil med pappa till jobbet imorse. Så skönt! Behöver liksom bara gå upp en kvart tidigare, men är på dagis typ 45 min innan jag börjar xD så värt för att få åka bil ;) hahah. 

Dagen idag har varit grå. Jobbig på ett sätt, men samtidigt har den typ sprungit fram. Skumt. Men ja, imorrn jobbar jag 10-18 och så ska jag skynda mig från jobbet för 18.50 är det bio i vällingby! :D Taken 3 :D Och sen, sen äre fredag ;) skönt med korta veckor. Förstår inte hur jag ska orka en normal vecka nästa vecka ;O hahah. 

Är på väg hem till mamma och pappa nu. Ska se Vampire diaries med syster<3 

Väntar

Hunden min kastrerades igår, så idag har vi haft en ganska tråkig dag. Skön på ett sätt, men lite seg då jag typ halva dagen har väntat på syster. Hon är och hjälper pappa och skulle ha kmt hit vid typ 2.. X) 
Jag har iaf varit lite duktig. Har diskat, tränat lite och duschat :) annars har jag bara sett på film. The Condemned (stavning?) och Bad teacher.

Hundarna har dock haft grymt tråkigt. Men så kan det vara. 

Väntar på att syster ska höra av sig så jag vet om jag ska sova hos dem inatt eller ej. Jobbdag imorrn, är inte speciellt taggad. Men det blir nog bra. 
Imorrn får Tussan iaf följa med till dagis! Får hon ngt att göra ;) hahah. Morf som ska ta det lugnt får va hemma med mamma<3 längtar tills hans sår har läkt så vi kan börja träna igen. Fast måste hitta motivationen för det också. 

Annars då? Jo jag och syster har nördat vampire diaries i helgen samt igårkväll. Vi är snart klara med säsong 2! ;p 

Inte som det var tänkt

Skum dag som inte alla blev som jag tänkt mig. Skulle ha tränat hunden men det blev inte av. Dessutom skulle jag ha haft bilen och kört lite idag. Men batteriet på bilen är typ dött, så blev inte så. 

Så idag har jag mestadels sett på vampire diaries med syster, samt varir en kort sväng i byn. Hundarna har fått springa lite på dagis och fått lite godissök. Utöver det har vi inte gjort ngt. Får se om det blir en kvällspromenad i mörkret eller ej.

2014 i bilder.





















2014.

Januari:
Började året med bilträning för hunden, samt valpkurs. Flyttade tillbaka hem till Nadja och började även ensamhetsträna hunden min. Firade syster som fyllde 18 år!! Grymt rolig kväll där det var tänkt att jag, Cicci och Sara skulle sova på gamla dagis. Men vi var där kl 5 på morgonen, och jag skulle öppna på mitt dagis så tog första bussen och sov sen typ en timme på jobbet innan jag började ;D hahah. Jag och Tesso hade en staffehane lös efter oss och våra dagishundar på jobbet, vi tänkte fånga in han då ingen ägare syntes till.. Men denne dök upp precis då. Bra med folk som har koll på sina hundar.. Passade cocker spanieln Olga en helg, vilket var supermysigt!
Jag hade problem med att min fot typ sov. Eller ahh hela sidan av den sov. Gick till läkaren och fick som svar att nerverna i den var trasiga 0.o Började övningsköra med pappa igen efter flera månaders paus. 

Februari:
Spenderade en helg i Katrineholm hos Tebbs! Morf fick följa med, och var superduktig på tåget både dit och hem :) Jag var hundvakt åt Pelle, border terriern från gamla dagiset. Fortsatte med ensamhetsträningen vilket gick väldigt långsamt, och jag fick till och med börja om från början. Passade Bonnie samt hade Inna hos mig en natt. Passade Moshe och hade fest hemma hos mig! Fortsatte övningsköra med pappa! Skogspromenad med syster, Cicci, Nicolina och 3 hundar! Hur mysigt som helst. Jag började leka in fotingången. Passade Olga en natt.

Mars:
Fortsatte med ensamhetsträningen för hunden. Kändes sådär till en början men gick bättre sen. Passade Olga och promenerade i solen med syster, Cicci och hundarna. Fick dessutom med mig Larry hem över en natt. Syster passade Elliot så blev en del promenader tillsammans. Träffade Sanna med Milton, en annan mini aussie! Färgade håret orange, vilket visade sig vara oerhört svårt att få med på bild ;D Såg hela tiden rött ut. Åkte ut till värmdö för att träffa Anneli. Blev lite spring i skogen med 5 hundar -hennes två plus två passningshundar hon hade, samt Morf ;) Enzo och Bolt fick spåra och Morf fick även han ett litet spår! Övningskörde lite. Hade fest hos mig med tacos som mat, 16 pers plus 3 hundar blev vi totalt! Helt sjukt hur vi fick plats xD Gick på fotboll med pappa och brur. Innan matchen var det mottagning av fotbollsspelarna, och det skjöts fyrverkerier samt tändes bengaler så man knappt kunde andas xD 

April:
Dem borrade på dagis så vi var tvungna att ta ut alla hundar. Blev en promenad på 3,5 timmar, varav det regnade. Superhärligt ;D Började träna lite mer på lydnadsmomenten med hunden. Promenerade med Malin och hundarna i Rudarn, där Morf helt plötsligt kastade sig ut i vattnet! Första doppet för han! Syster var hundvakt till Enzo, och vi åkte tsm med Helen och hennes hund Vega till skogen för skogspromenad! Jag och mamma åkte tsm med Fox och Edward besökte Daloro gården med hundarna :D Körde rulla peng på jobbet! Spenderade nästan en hel dag på söder tsm med syster och Tesso för dogparkour-tränande! 5 hundar totalt då jag hade Morf, Sara Enzo och Tesso hade Diezel, Cookie och Ozzy. Sprang lite med Ronja! Var social med Rose och vi blev bjudna på att följa med och grilla på Johans kolonilott. Passade Fimpen och sen även Moshe. Började träna in sitt fint med hunden min ;) Grillmiddag hos Malin vilket var supermysigt. Fortsatte med ensamhetsträning för hunden, vilket fortsatte att gå sakta framåt. 
Var social med Nadja, Tonie, mamma, syster och brur, och det som började som en lugn och trevlig middag slutade med efterfest hemma hos mig. Med taxiåkande till statoil däremellan ;D Färgade håret brunt också. Morf badade lite nere vid ängby badet! Inte så att han simmade, men han gick i och hämtade pinnar som vi kastade ;) Övningskörde med pappa, för första gången med alphan vilket gick sådär. Dragläget var skitsvårt! Men utöver det gick det ganska bra :)

Maj:
Firade valborg hos Ronja med henne och Jenny! Supermysigt hade vi det :) Var på Lets dance genrep med Malin, för att sen möta Jenny och äta middag på Friday´s. Efter det blev det bio, The other woman. Malin tävlade agility med Oliwer, och jag joinade med Morf för att miljöträna. Gick okej, men han var ganska pipig. Firade Alex med grillning och hemmafest. Övningskörde med pappa, gjorde mina absolut första omkörningar och var superstolt ;D Tebbs kom till sthlm, och vi gick på hundstallets öppna hus och sen på kvällen vare Justin Timberlake konsert tsm med Jenny med middag ute innan. Efter konserten så joinade jag och Tebbs mina syskon plus Lisa med kompisar då Lisa firades. Gick en timmes privatkurs i lydnad med Morf och fick massa tips på grundträning. Åkte till Eskilstuna med Ronja för en veckas intensivkurs för körkortet. Vi hade en superbra vecka med massa körning, pluggande och teori samt halkbana. Tyvärr var jag sjuk så vi kunde inte träna som vi annars hade tänkt göra. Båda klarade skrivningen, men uppkörningen failade vi båda två på. Elitloppshelg med allt som hör till! Boule, alkohol, spelande på hästarna, god mat, massa skitsnack och båtåkande! En av bästa helgerna varje år. Passade Tilda i typ 5 dagar? :D samt fick med mig Larry en natt också. Körde upp ännu en gång, i farsta denna gång, men failade totalt. Passade Inna en natt då Cicci och Sara åkte på kryssning, promenerade med hundarna dagen efter tsm med Alex och hade filmkväll med syster och Alex sen.

Juni: 
Hade fortfarande Tilda så firade hennes födelsedag den 1 juni. Hela 8 år blev hon! Passa Ceasar en natt. Tränade lydnad med hunden, bland annat tsm med Christina med Gripa och Ellinor med Thea. Övningskörde med pappa. Passade Olga. Fick en tv av Anton då han köpt en ny, så fick hjälp av snälla Tonie att hämta den :D Kusin Jenny tog studenten, men tyvärr kunde jag inte åka upp till henne då mina kollegor hade semester. Passade Olga igen, och hade samtidigt Cookie. Passade även Rufus samtidigt, så under en dag och kväll hade jag 4 hundar hemma ;) mysigt med en liten flock! Firade midsommar hos Ronja med fint folk! Himla bra kväll som avslutades med hemgång från Ronja ca kl 5 på morgonen ;) Passade Olga igen, men hon blev sen hämtad av Hannah. Invigde min nya tv med fotbolls-tittande ;D Träffade Helen med Vega och hundarna fick springa av sig tsm. Åkte till Örebro och sov hos Marko och Catrin för att dagen efter ha tredje uppkörningen! Klarade det inte den gången heller, och hade oturen att tåget hem ställdes in så jag fick vänta i Örebro ngr timmar innan jag slutligen kunde ta buss hem. 

Juli:
Hade privatträning hos hundtränarna, valpagility vilket var superkul! Jag och Malin åkte till Eskilstuna och gick på parken zoo! Dem hade kvällsöppet och kallade det för kattnatta, och man fick en liten rundtur där kattdjuren matades. Vi passade även på att hälsa på Minette. Vi fortsatte djurparkstemat och åkte till Gävle och Furuvik, dit hundar är välkomna så vi hade med oss Oliwer och Morf! :) Perfekt miljöträning. Åkte kryssning med massa folk, 8 pers totalt! Jag, syster, brur, Cicci, Anneli, Jenny, Tim och Olivia. Superbra grupp utan tjafs utan bara massa skratt! Kolmården med pappa, syster och brur! Jag fick övningsköra sista biten och orsakade kö bakom, men gjorde också så att pappa inte körde för fort vid polisen fartkontroll ;) I tropikariumet så ville en apa typ följa med oss, den hoppade nämligen upp och tog tag i brurs fotled xD så söt! Tränade med Ronja! Jag och Sara badade med hunden och han lämnades efter det ensam hemma i ca en timme vilket gick bra! :D Hade tjejkväll hos mig där vi spelade fia med hutt och med andra ord! Hade grymt få hundar på jobbet, superskönt! Var mkt social med Jenny och såg på Orange is the new black. Passade Selma en helg och hade Vixie i typ 2 veckor eller så. Dessutom passade jag Tussan och syster passade greyhounden Moa! Jag och Jenny åkte på kennelträff på Daloro gården. Superfint väder så hundarna kunde bada lite, och Morf skötte sig så bra! Både i bilen och där. Totalt 28 hundar! Badade med syster, Ronja samt 4 hundar -Morf, Vixie, Moa och Tussan! Åt middag på Grodhavet den 24e för att fira pappa! Åkte på minnesstund för Swedbank tsm med Ronja. Helt sjukt.

Augusti:
Började månaden med att vara uppe i norrland<3 jag, mamma, syster och Cicci åkte upp. Varav Morf och Inna följde med. Karin med Vera var uppe hos farmor också :) Vi höll på med veden, badade och hade det allmänt bra! Bilåkandet var inte längre ngt problem alls för hunden min! Tränade agility tsm med Keyla och hennes söta hund Charlie. Morf var hemma ca 1 timme själv och klarade det utan problem :) Spenderade en hel lördag hemma hos Hannah tsm Tesso och Tobbe. Plus våra hundar samt Rocky och Dolly, två chiahuahuor från dagis. Vi gick liten skogspromenad, badade, hade picknick, spelade kort och åt pizza! Var en perfekt lördag. Dessutom fick jag i Morf så att han simmade :D Jag och Tesso fick sällskap av Tobbe på jobbet. Jag passade Polly. Åt pizza i tanot med Hannah, Tesso och Tobbe. Plus våra hundar och Polly samt Dolly ;P Syster passade Buster men skulle på kryssning med Lisa så jag passade han en natt. Hannah, Tesso och Tobbe kom hem till mig för filmkväll. Med alla hundar. Var hur mysigt som helst, och vi la oss väl för att sova typ kl 6 på morgonen? ;D Dagen efter fick jag passa Kellie, så gick promenad med syster med Morf, Kellie, Polly och Buster :D Passade Buster en dag igen då syster skulle till Grönan med Lisa. Åt middag utanför dagis med Hannah, Tesso, Tobbe och Sara och blev senare hämtad av William som jag träffat två gånger innan. Jag fick plötsligt jätteont i foten, och var dum nog att halta på en promenad. Vilket ledde till typ kramp eller typ träningsvärk i vaden.. ja och så var jag hos Malin på filmkväll och fick springa till pendeln hem. Så dagen efter -som turligt nog var en lördag- så kunde jag inte gå. Jag kunde knappt ta mig uppför trappan för att släppa ut hunden så han fick kissa.. xD Moster var snäll och hämta han så han fick bajsa sen, och senare kom pappa och hämta han och körde han till syster som var i solna hos Lisa. Tur man har folk som hjälper en! Var social med Nadja och Tonie. Färgade håret, lila med blått underhår :D Jag började se på Dexter, vilket måste va en av dem absolut bästa serierna jag sett! Som finns! :D Morf fick sin ett års spruta. Avslutade månaden med Monday bar kryssning, tsm med Ronja, Jenny, Rose, brur och syster! :D Hade grymt kul!

September:
Jag och Morf gick agilitykurs, steg 1. Jag passade Moshe. Började hämta Monki på väg till dagis. Åkte till kungsängen för hejdå-fest för Jenny som kommit in på skola i kalmar. Var på hundstallets öppna hus med syster och Cicci. Åkte till skogen med syster och hundarna, Moshe fick va i lina. Hunden min fyllde 1 år! Hade filmkväll med Hannah, men vi var så trötta så det blev bara en film. Skansen med syster och Cicci och senare på kvällen åkte jag hem till Malin för att se film med henne och Pelle. Följde med Malin till stallet, och Morf fick gå med mig och Oliwer medans Malin red. Tränade lydnad med hunden, bland annat med Anneli i farsta. Tebbs kom till sthlm och var med och firade mig och Ronja på friday´s med god mat och drinkar! Vidare till Soft bar och sen Anchor. Passade Baxter. Hunden min glömde bort lite hur man går både i koppel och lös.. Övningskörde med pappa, in till stan. Hade spelkväll hos brur med syster. Började ha seriekväll med Ronja! Gossip Girl. Fortsatte dessutom se Dexter ;)

Oktober:
Övningskörde med pappa. Träffade Tott som vari sthlm. Gjorde om teoriprovet och klarade det igen! ;) dessutom klarade jag uppkörningen :D den 8e oktober tog jag alltså körkort! :D var så glad att jag typ börja gråta när jag ringde pappa ;D Skulle på afterwork med kollegorna, men alla förutom jag och chefen bangade.. vi hade iaf en grymt trevlig kväll :) Jag och Tesso började träna hundarna lite under lunchen. Hade liten fest hos mig. Fortsatte se på Dexter och blev klar med den ;O Hade avslut pp agility kursen med ett litet "test", vilket vi klarade utan problem. Tränade lydnad samt agility i kista tsm med Helen och Vega. Hämtade bilen hos föräldrarna och körde hem till mig. Första gången jag körde själv! Tog sen bilen hem till Alex på eftermiddagen och hade filmkväll. Åkte med syster och hunden för att träna lydnad med två st i kista. Första gången jag skulle köra dit, och ja vi åkte fel xD Kom typ 50 min sent, men tränade iaf en del och fick massa tips. Köpte ett par hundbyxor, blåa. supersnygga! Träffade Liza med hennes pumi Millan för första gången. Tränade lydnad! Hade filmkväll med Hannah och Tesso samt våra hundar. Tog en promenad till föräldrarna och hämtade bilen. Körde hem Tesso och åkte sen tillbaka med bilen och sen gick jag och Hannah tillbaka hem till mig. Tränade lydnad med Hannah ute i regnet. Tog bilen till jobbet en söndag för att få hunden fotad av chefen som hade fotograferingsdag för dagishundarna. Fick även ngr bilder på mig och han tsm. Efter det hämtade jag upp syster hemma, åkte till kista och tränade agility med hunden. Vi skulle hämta upp pappa i ulvsunda efter, men körde vilse så vi irrade omkring en del innan vi slutligen kom rätt. Var helt slut i benet då så pappa fick köra hem ;P Tränade ännu mer lydnad med Hannah. Tog en eftermiddag och körde dogparkour tsm med Tesso :)

November:
Lånade bilen för att åka till kungsängen med Liza och Millan för att träna agility i inomhushall! Tankade själv för första gången! ;D Tränade lydnad med Morf. Röntgade höfterna på han, och fick resultat A på båda! :D Hade filmkväll hos Alex med Jenny och Anton också. Hade filmkvällar/maraton och såg alla Sagan om ringen filmerna plus första hobbit-filmen med mamma och syster! Såg på Gossip girl med Ronja. Tränat agility och mer lydnad. Var bjuden hem till två dagiskunder, Sandra och Åsa, på fika. Supermysigt! En annan kund lånade toan på dagiset... aldrig igen säger jag! Såg idol hos Alex och det blev en massa folk. Efter idol spelade vi ultimate werewolf, ett grymt roligt spel! Jag och Malin var i ridhuset vid stallet med hundarna för att jag och Morf skulle testa att träna lite i den miljön. Gick väldigt bra! Filmkväll efter det :) Spårade lite med hunden. Hade filmkväll med Hannah, och dagen efter körde vi lite agility! Tränade ännu mer lydnad och agility, varav ett av agility-tillfällena var tsm med Hannah och Nadia! Syster var också med i vanlig ordning ;) hahah. Nästan alltid med iaf<3 Hade Harry Potter maraton/filmkvällar med syster. Såg 1an, 2an och 3an samma kväll iaf! ;D sen såg vi 4an och 5an vardera kväll efter. 

December:
Julmiddag med kollegorna, dock körde vi thai-mat istället ;) Efteråt hamnade jag hos Tonie ett tag och var social. Såg Hobbit del 2 hemma med mamma och syster, samt såg sista filmerna av Harry Potter med syster. Jag, Ronja och syster såg Hunger Games, the mockingjay part 1 på bio! Tränade agility. Hannah hoppade då hon inte mådde riktigt bra, men jag tog med Kellie så jag växlade mellan att träna henne och Morf! Superkul att köra med två stycken ju! :D Såg idol finalen med mamma. Tränade mer agility. Passade Bella en natt. Mådde illa på jobbet, blev sjuk lagom till hundmässan.. men gick ändå ;D Hundmässan levererade som vanligt<3. Var hemma sjuk från jobbet två dagar. Såg Hobbit del 3 på bio med Ronja och mamma. Blekte håret, för att ngr dagar innan jul färga det grönt! Spelkväll hos brur där jag tyvärr var så grymt trött.. somnade så syster och brur fick fortsätta spela själva x) Överraskningsfest för Malin, där jag blev sen så kom in efter hon kmt hem xD fail, men hade en trevlig kväll. Jobbade den 22a och trodde vi skulle ha få hundar. Men nee, hela 29 hundar kom till dagis. och det var bara jag och Tesso som jobba. Vi löste det ändå, och hade en ganska bra dag med julklappsmys, julkalenderstittande och bygge av hylla ;) Tränade lite agility med Malin den 23e och gjorde sen syster lite sällskap i byn. Julafton, där frukost, julklappsöppning samt kalle anka tittande skedde hemma hos mamma och pappa. Mamma sov ngr timmar där också så då spelade vi andra monopol. Brur åkte och jobba och vi andra åkte hem till Catja för att fira jul. Med julklappsdragning, vilket var kul! :) Dagen efter fick syster Elliot som hon ska passa ngr dagar, så vi promenerade lite med hundarna. Jag åkte till Ulriksdal för att träna agility med Liza den 25e, i ridhus! Vilket var perfekt då jag skulle ha tävlat den 27e. Men Morf var såklart halt på morgonen den 27e, så kunde inget annat göra än att stryka oss. Skittråkigt verkligen! Jag och syster åkte ut till drottningholm och gick skogspromenad med Alex och totalt 5 hundar. Morf, Elliot, Pontus, Ponuts och Milton. Efter det spelade vi wii och kortspel. 
Jobbade med att sälja fyrverkerier 29e, 30e och 31a. Asmkt folk sista dagen så vi hade typ rush i 5-6 timmar i sträck. Hann knappt äta ngt alls på hela dagen xD Nyårsfest med god mat och fint folk hemma hos föräldrarna! Vid tolvslaget gick alla andra ut så blev ensam kvar inne med hunden min. Stod och kika ut lite genom toafönstret för att se på fyrverkerierna som dem andra skjöt, och körde sedan lite småtricks med hunden min. Han brydde sig i princip ingenting om allt smällande. Enda som dök upp var ett litet moff när jag stod och kika ut genom fönstret, men det var nog för att jag skrek till dem där nere. Vilket han då tkt var konstigt ;P hahha. Skönt att han greja även sitt andra nyår med bravur! :)

RSS 2.0