hfhdhfhf

Hahha känns bra att jag lägger mig typ när Lost börjar. Men jag orkar verkligen inte se det. Ska sova nu. Känner att jag behöver det.
Godnatt med er.

Anti allt?

Bion igår var asnice! Var inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara :) Trevligt sällskap och bra filmer! Nice nice! Var hemma vid 3 och då däcka man direkt när man la sig i sängen ;D hahah.

Var astrött imorse, och har varit lite zombie aktig hela dagen ;O Tänkte jag skulle lägga mig tidigt men tänkte jag ska se Lost först.
Humöret är inte alls på topp av ngn anledning. Fråga mig inte varför, jag känner mig bara helt.. anti. Kanske är det för att jag är så trött som jag är? Haha jaa ingen aning. Sen är jag som vanligt orolig över att personer som jag gillar ska tycka jag är jobbig.

Sandra från den lilla söta saken..!

Fick sån jävla lust att göra pannkakor så tyckte det var perfekt nu när jag är ensam hemma och dessutom har min lilla data så jag kan va på internet samtidigt :D.. dock så hade vi inga ägg, så det blev inga pannkakor :( Happ vad ska jag då äta tänkta jag och började rota i frysen.. och kom fram till att jafan! Jag fixar iordning tacos! :D så nu är jag i full gång med att fixa med köttfärsen x) Blir i för sig köttfärssås, men ändå :) mums! 
Och till lunch imorrn fixar jag makaroner och tar köttfärssås till :) perfect jao! :D Vet dock inte omköttfärssåsen är varm, men snart så borde det iaf vara klart :) 

Kmr väl ett till inlägg senare ;P

Don´t stop me now

Idag har det varit full fart.
På jobbet hade vi förvisso bara 22 hundar, vilket gjorde så att vi alla kom ut samtidigt :) Dock så "storstädade" vi ett av rummen så vi bar ut möbler och hade oss ;P Men, men.. alla hjälpte till så det gick ganska snabbt :) Trodde att det skulle bli en lugn stängning eftersom det var så få hundar.. men icke! En av hundarna hade damp så jag fick huvudvärk och han triggade igång alla andra hundar. Jippe :).. hahha. Men han gick hem strax innan 5 och då blev det iaf lugnt :)

När jag kom "hem" vid 7 så var det full fart. Gjorde mat och käka framför tvn, sen efter det städade jag undan mina saker och dammsög, för att sedan ta mig en promenad hem med alla sakerna. Väl hemma så packade jag upp alla sakerna och duschade, och nu för typ.. 10 minuter sen kom jag tillbaka hit till Nadja. Ska väl egentligen lägga mig typ.. nu, eftersom jag öppnar imorrn. Men nee, jag tillåter mig själv till att vara uppe iaf en halvtimme till. Kanske inte så bra då jag egentligen borde gå och lägga mig tidigare med tanke på morgondagen.. men men :) Man är bara ung en gång ;D ahha eller ngt.

Imorrn är det full fart igen! Öppnar ju så blir till att gå upp klockan 5 och åka till jobbet vid typ halv 6. Jobbar till 15 och då ska jag möta Malin i centralen, så ska vi vidare hem till Jessica och äta mat och va sociala :) Efter det åker vi till hötorget.. Rigoletto! För då ni.. ja då är det Twilight Movie Night som gäller! :D Har ingen aning om när det slutar, men jag lär vara död x) hahah. Sen blir det nattbuss för första gången hem till Råcksta där jag och Kamilla säkert kmr slänga oss i säng och sova gott ;D hahah. Fullt ös medvetslös är det jag satsar på denna vecka ;D hahah.

Btw, bara en liten såndär.. onödig info; idag åkte jag till jobbet, från jobbet och gick hem och tillbaka hit UTAN musik! För att vara mig är det starkt gjort ;D ahha. Roligt var det ju när jag höll på att misslyckas med detta imorse när jag åkte till jobbet.. hade typ.. 6-7 minuters resa kvar.. så kliver ett jävla dagis på bussen ;O hahahha var så jävla nära att ta upp hörlurarna och göra mig döv :) hahah!
Nee men nu tänkte jag faktiskt försöka svara på lite roll innan jag ska sova x)


I only wanna have a good time

Idag har jag haft fullt upp. Jag och Aelx var ute på äventyr i värmen. Letade efter en speciell minipc. Den fanns inte i Hötorget, så vi åkte till Bromma och köpte den där! :D Så nu har jag en söt liten minipc! Grymt fin! Me like :)
Sen så var vi hemma hos honom ett litet tag och fixade lite med datan innan vi åkte till brommaplan för att sedan gå och kika in hans lägenhet. Den var väldigt fin jao! :) Det blev ett kort besök, och efter det åkte jag hem till Nadja, gav katterna mat och har själv ätit, och snart ska jag ut och åka igen ;D Blir som sagt bio med Ronja och Danne :) Kmr väl komma hem sent, det suger. Men bättre vara social under kvällen än att sitta här själv ;P eller okej.. har ju alltid katterna som sällskap, men ändå 8) hahah.

Och så lite bilder från i fredags, samt på min minipc ock katterna :)



Sega söndagar

Hade filmkväll igår med Alex :) Vi såg på massa filmer och gick inte och la oss förrän vid halv 3. Skitbra.. hahha. Kmr vara jätte trött imorrn, och på tisdag (då öppnar jag) och sen även på onsdag då jag inte ens vet hur många timmar jag kmr ha sovit. Jag kmr döö ;D hahah. Orkar inte jobba denna vecka, men vafan, det är bara att hålla ut för detta är sista veckan.. sen är det semester! :D

Så idag är det söndag, och som vanligt på söndagar så känner man för att inte göra ngt. Men jag har saker att göra. Jag och Alex ska in till Hötorget.. och förhoppningsvis kmr jag hem med en söt sak.. :D och sen ikväll ska jag på bio med Ronja och Danne :) A-team ska vi se, så hoppas den är bra x)

Jag vet att jag är dålig med att lägga in bilder för tillfället, men ska försöka lägga in lite bilder senare under dagen eller kvällen!

Home sweet home

Är hemma just nu. Gick hit för att tvätta och typ städa lite så :) hahha. Blir kvar här tills ikväll då jag går tillbaka till Nadja. Blir troligtvis filmkväll med Alex då också x) Fick igång dvdn imorse så det funkar iaf ;) hahah. Annars så är ju Alex typ sjukt mkt mer teknisk än vad jag är xD hahah.

Iaf, midsommar detta år var asbra! Vi grillade och hade det mys och efter det stack vi till Grönan! :D Hade riktigt roligt och åkte dessutom Pop expressen som jag annars aldrig har åkt ;P har ju alltid varit så rädd för att jag ska må illa av den. Fastän jag inte ens har lätt för att må illa ;D Men, men.. har man lätt spyfobi så har man. Den avr iaf hur rolig som helst! :D Superrolig kväll, synd bara att Ronja och Danne inte var med, då hade den säekrt blivit ännu roligare :) Hoppas iaf på att kunna träffa dem imorrnkväll, vi får se hur det blir med det :P
Men ahh, jag tog ngr bilder igår under grillningen, men glömde ju mitt minneskortusb (eller vad fan det heter xD) hemma hos Nadja, så vi får väl se om jag orkar lägga in lite bilder ikväll ;P hahah. Nu tänkte jag svara på lite roll innan jag tar tag i dammsugningen :P hahah.

There's no angels here

Glass och jordgubbar är så sjukt gott! Åt alldeles för mkt, men men ;P ahh jag fick tidigare idag besök av brur min :) Han kom med dricka, och så var vi lite sociala ;P Gjorde honom dessutom sällskap upp till v-by sen där jag köpte cola och mer jordgubbar än vad jag köpte på hemvägen ;P hahah.
Jag har inte direkt gjort så mkt. Såg klart 2 and a half men, så nu är jag serielös för ett tag ;O Har svarat på lite roll och sen så har jag sett på film. John Tucker must die! Jag tkr den är rolig x) hahah.
Ahh sen fick jag en skum känsla av att jag ville gråta, och valde då att se på ett av dem bästa avsnitten av Fresh Prince in Bel Air. Hahha, jaa jag vet, det är en komediserie, men just det avsnittet får mig alltid till tårar :P haha. Nu känns det iaf bättre, och well jag ska nog krypa till sängs snart.

Btw.. det är fredag nu. Trevlig midsommar på er! :D
och jag vet.. det ser så tråkigt ut utan bilder, men jag orkar inte leta efter ngn bild nu eller så. Ska försöka lägga upp iaf ngn bild imorrn ;)

you got what it takes to set me free

Jag gillar detta, att få bestämma själv exakt vad jag vill äta och när. Enda nackdelen är att jag måste fixa iordning maten själv ;D hahha! Idag blir det hamburgare! :D mums! Och till efterrätt ngt ännu godare, nämligen kladdkaka :D mohhaha, Nadja ni kmr inte ha ngn kvar när ni kmr hem x) eheheh.
Det finns en stor nackdel med att inte bo hemma också.. att jag blir så jävla nojig så fort det blir mörkt ;D hahah. Försöker att inte tänka på alla såna där.. äckliga filmer man sett. Ibland är det inte lätt, men då tänder jag bara alla lampor och spelar hög musik så känns det genast bättre :) Eller så tvingar jag på mitt sällskap till katterna ;D haha! stackarna kmr bli superglada sen när dem slipper mig ;P hahah.

Gick iaf bra att jobba idag, jag gillar dem här.. "halvdagarna" för dem blir alltid så udda. hahah ;P Kändes bara som att jag fick fixa allt själv under stängningen efter ett.. Bella hade gått hem och dem andra satt typ och.. halvsov? ;O Vi kunde ju iaf ha växlat lite så att inte bara jag fick lämna ut alla hundar. Eller okej.. dem två sista lämnade iaf Alex ut. Hahha. Aja, blev lite småirriterad där, men valde att inte säga ngt om det. Annars var dagen lugn, och vi hade endast 17 hundar där idag, så det var ju skönt :) jao!

Imorrn är det grillning på långholmen som gäller! :) Fira midsommar med kompisar låter ju bara underbart! :) Nice nice. Och sen efter det kmr Malin sova här, och vi ska röja! HAhah skoja! Nee men blir väl ngt filmtittande eller gnt sånt då skulle jag tro :) Kmr bli mys!
Men nu är snart maten klar! :) och då ska jag självklart sätta på ett avsnitt av 2 and a half men :D har bara en halv säsong kvar nu :O efter det kmr jag nog kika massa filmer innan jag fixar en ny serie att följa ;P haha!

minus och plus

- Jag har ont i ryggen.
- Jag är trött som satan (men det kanske är bra också? ;D)
- Jag hann inte svara på alla rollspel jag ville svara på.
- Jag hatar att man typ inte ser när msn blinkar..

+Lost börjar snart!
+ Jag ska äta glass till det :D (eller milkshake om jag hittar en mixer ;D)
+ Efter Lost kan jag gå och lägga mig.
+ Jag jobbar bara till 3 imorrn!

Sen tänkte jag också passa på och säga att jag hatar den vanliga ":)" msn smilisen! Är det bara jag som tkr den ser så sjukt jävla ironisk ut? :O jag tål den inte, och använder jag den ngn gång så bör ni fundera över ifall jag är ironisk eller om jag bara råka trycka fel ;D hahaha! Usch för den x)


Mästerkock ;D

Korv och makaroner blev det till mat idag x) hahha. Orkade mig inte på ngt mer avancerat ;D haha! Men ahh, har gått bra att jobba idag, och det är superskönt att vi stänger klockan 15 imorrn. Nice jao! Men, men.. kmr väl iaf ett till inlägg sen, för nu måste jag diska och efter det ska jag duscha x)

Kattvakt jao!

Jag kände för att gråta för ett lite tag. Men sen blev det bättre, även om jag inte är helt säker på att det är som vanligt än. Det märker vi. Mår iaf lite bättre nu.

Sitter hemma hos Nadja i min ensamhet. Eller ensamhet.. katterna är mitt sällskap :) Sitter dock överlutad över bordet så får typ kramp i ryggen, får skärpa mig ;D haha, typ ta datan i knät eller ngt. Det är det som är det bästa med bärbara datorer ;)
Känns lite udda att sitta här och typ.. här ska jag bo en vecka, men jag tror det tar ett litet tag innan man vänjer sig ;P hahha. Men okej, snart ska jag se på lite 2 and a half men :) Känns iaf skönt att det bara är imorrn och sen 3 timmar kortare på torsdag på jobbet ;P midsommar är röd dag! Sånt gillar vi ;D hahha. Även om jag älskar vovvarna och mitt jobb så ska det bli skönt att vara ledig, sovmorgnar och vända dygnet ja tack! :D hahah!

sommartider hej och hå, sova vadå?

Jag gillar min rubrik ;D hahahah! Den är typ helt skum, men jag tkt den var charmig ;D hehehe, eller ngt.

Jag fryser :O och är trött. Hahah. Tragiskt. Men, men.. gick iaf bra att jobba idag :) Även om jag typ somnade på jobbet ;P både på morgonen och sen under vilan. jaaa jag fick ju min saknade vila! :D Var så skönt så! Förutom att jag frös då labben jag hade i knät bestämde sig för att det var för varmt och istället la sig på golvet :O aww stackars mig! ehehhe.
Hade iaf dem stora vovvarna idag, och dem skötte sig så bra! Var så stolt över dem :) haha! Härligt väder hade man också, så det var nice! Härlig jobbdag med andra ord.

Men, men.. ska väl gå och duscha snart och sen typ packa. Ska ju bo hos Nadja i en vecka nu :D Kmr bli nice tror jag! Jao. Orkar bara inte riktigt.. resa mig upp ;D hahha! Vi säger att jag går och duschar vid 19. Jaa det låter bra! :D hahah. Kmr väl ett senare inlägg, då från Nadjas lägenhet ;) hahah.

Stora vovvarna :) Sen låtsas vi inte om att jag ser ut som typ.. hej kom och hjälp mig x) hahaha.

Måndagar = flum.

Jag fryser och är trött, men bortsett från detta så mår jag bra. Msn funkar idag, självklart att det gör det när jag egentligen inte riktigt är på humör för det. Tragiskt jag vet, man ska alltid vara på humör för msn :O hahah. Sitter iaf och funderar på ifall jag ska orka resa mig upp och stänga fönstret.. eller om jag ska sträcka mig efter en filt.. hahah, svårt val jag vet ;P

Att jobba idag gick bra, var lite flum bara och jag fick typ asont i benen efter promenaden :O stört. Men, men.. stängde med Bella och vi har alltid roligt ;P
Kom hem och så hade brur min fixat mat, då blev man glad :) Gott var det också!
Men, men.. har inte så mkt mer att skriva. Ska väl svara på lite roll och senare blir det väl lite tittande på 2 and a half men. Blir tidigt i säng eftersom jag öppnar imorrn :P


Min älskling! <3 Så grymt underbar hund jao!

The End for Today..

5:e inlägget idag 8) hahah. Men ehh jag tänkte kort bara säga att jag vill inte gå och lägga mig.. eftersom jag inte vill att det ska bli måndag ;D hahah. Var så sjukt skönt att ligga kvar i sängen både igårmorse och imorse. Sjukt skönt! Men, men.. även om jag klagar så tänker jag säga att fy satan vad jag är nöjd med mitt jobb! Det jobbiga är ju att gå upp.. när man väl är där så är det ju asnice! Oftast. När man inte dampar på hundarna ;D hahah! Nee, men jag ska faktiskt göra mig iordning nu.. sen lägga mig i sängen och se ett avsnitt av 2 and a half men innan jag ska sova :P kanske hinner svara på ett rollspel också, om den jag rollar med svarar fort ;P hahah. Men okej, klockan tickar.. så Godnatt med er :)

Underlig sak typ.

Dig själv för länge sedan.


Dig själv som lyckligast.


Någon du tycker om.


Någon du litar på till 100%


Den du senast fick sms av.


Den du senast skrev på msn med.
... 0.o.. kmr fan inte ihåg!!! Jouline tror jag :) men har fan ingen bild på henne :O

Den du senast ringde.


Hahah, och jag tog inte alls bort flera stycken såna där.. "den du tkr.." haha ;P orkade inte mer :P dessutom fick jag annat att göra nu :D..

Thoughts

Och jag skriver igen x) heheh. Jag har en väldigt konstig känsla i kroppen. Vad den beror på vet jag inte riktigt.. det är typ som om.. jag har glömt att göra ngt viktigt :O eller som om.. jag har ångest över att klockan börjar bli mkt 0.o.. alltså jag vet inte riktigt. Kanske är det det faktum att jag snart har semester i en månad.. och sen måste jobba typ ett helt år innan man har semester igen? :O hahah alltså jag känner mig skum. Inte heller blir det bättre av att jag knappt har ngt att göra heller.. ;O heheh.

Aja, jag tror jag ska sätta i mina nya hörlurar i öronen.. höja musiken lite och typ njuta av den höga musiken! Samtidigt som jag dricker cola och väntar på att folk ska svara på roll ;D hahah. Orkar inte se på 2 and a half men just nu, känner mig lite för.. rastlös för det typ :O hahah, och omg! 3 inlägg på en dag! :D det var länge sen jag skrev så många inlägg ;) hahah.

Länge sen jag tog egobilder med camen ;D ehhehe.

Dumma msn -.-'

Msn är fortfarande emot mig :O förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna detta? ;O hahah! Nee men seriöst.. cp msn :).. Blev så desperat att jag till och med tänkte försöka mig på att för första gången logga in på ebuddy.. haha inte ens det funkade -.- skräpsaker! :O och alla jag rollar med är typ.. sega ;D hahah. Neee men dem har väl bättre saker för sig, till skillnad från mig :P heheh. Eller.. jag funderar på att se på lite 2 and a half men.. men vet inte riktigt. Är ju fan rollsugen :O Jag fick iaf godis från brur min :) Fyfan jag kmr bli fet ;O heheh.

Visst ja! Glömde säga igår att jag fick Avatar på dvd igår av Alex också :D Han köpte den på Blueray, men fick en vanlig dvdskiva med också, så jag fick den! :) Tack!

Saker att se fram emot!

Att laga mat är tråkigt, därför väljer man att göra saker som går fort att göra x) Idag åt vi Makaroner och köttbullar, det är typ det lättaste som finns att göra ;D
Det är väldigt skönt med slappdagar, och tänk vad mkt slappande det kmr bli om två veckor när jag har semester :D Händer lite roliga saker innan dess. Som på tisdag ska jag vara kattvakt och bo hos Nadja och Roger i en vecka. Arbetsveckan kmr dessutom vara kortare den här veckan.. eftersom vi stänger klockan tre på torsdag och dessutom är ledig på fredagen :) På fredagen är det midsommarafton och då ska jag grilla med fint folk! :D Veckan efter är det Twilight Movie Night på tisdagen med fina flickor! :D Sen är det typ semester, och det kmr vi fira med fest hemma hos Alex den 3:e, och den 4:e fyller brur min år! :) Sedär, många saker att se fram emot! Det gillar vi! Jao!

Och jag tänkte va social på msn nu.. så kmr jag inte in -.-' cp msn!

Dream about me

Jag är inte död, jag har bara inte orkat blogga :P hahah.
Igår sov jag hos Alex, så vi tog det lugnt och typ bara njöt av att det var fredag x) Vi var fattiga så hans systers pappa bjöd oss på mat, det blev McDonalds jao ;P och då hade jag redan köpt godis för typ 80 spänn.. hahah, nyttiga javisst! :D eheheh, yeah right xD

Idag har vi inte gjort så mkt heller. Typ slappat bara :P Det var meningen att vi skulle kika in Alexs lägenhet i Abrahamsberg, men det blev inget av det. Vi tittade runt lite smått i v-by, eftersom vi ändå skulle köpa tacosaker (GOTT! :D). Alex köpte en blueray film, Avatar! och jag lånade 300 så jag kunde köpa ett par hörlurar :) Dem är mkt fina och jag gillar dem asmkt! :D Träffade Nadja och Roger en kortis också, trevligt trevligt :) Väl hemma blev det Tacofixande och Alex typ kryddade köttfärsen så mkt att det brann i käften på mig ;D hahah. Jao gott var det iaf, och det är väk huvudsaken :)
<-- så ser dem ut :D fast dem är väl inte riktigt så blåa.. men fina iaf!
Fick btw låsa upp överlåset idag igen! ;D Så nu har jag låst det en gång, och låst upp det fyra gånger ;P snart räcker det fan med räkningen, för det är inte lika roligt längre 8) hahah.
Nu har jag ont som satan.. i skulderbladen :( eller ahh.. i vänstra sidan. Usch </3. Dessutom har jag haft kramp i slemklumpen på vänsterfoten typ.. 6-7 gånger idag :( not good! Men, men.. I´m a survivor :D ahahha. eheheh.

kortis

Valde att inte vara social idag. Kände att nee jag ville glo på 2 and a half men. Fy satan vad det är roligt! ;D hahah. Aja, öppnar ju imorrn så nu är det dags att sova. Godnatt.

Udda

Det blev ingen söt sak :( Tråkigt!
Jag har kmt fram till att trots att vi här hemma vet att vår hemtelefon är mongo och typ tar bort det första man säger direkt när man svarar.. så svarar halva familjen ändå som vanligt ;D Kan ju skryta med att jag alltid väntar ngr sekunder innan jag svarar ;P hahah!
Jag har insett att mamma och Sara åker till Grekland imorrn, och att matlagningen säkerligen kmr falla över på mig ;O hur ska det gå? Med tanke på att jag typ endast kan laga köttbullar och makaroner, samt att jag såå inte kmr orka laga mat när jag kmr hem efter jobbet ;O Aja, vi överlever väl. Hoppas jag ;D hahah!

Nej nu ska jag va osocial och se på lite 2 and a half men och äta kakor till det ;D vadå, jag onyttig? :O nej då :D ehhehehe. HAHHA! Okej, stopp :)

Kortelikort.

Jag har absolut inte gjort allt jag skulle göra. Men det är ingen ovanlighet ;P hahah. Imorrn är det torsdag, sen är det fredag! :D ifall ngn hade missat detta ;P heehe. Imorrn kmr jag troligtvis hem med en ny söt sak! :D mer info om detta imorrn ;) Nu blev ni nyfikna va? ;D hahaha.
Snart är det Lost :D wiiihooo! och well efter det blir det väl sovadags 8)

Everyone needs to eat

Woooohoo ensam hemma :D hahah. Lyssnar just nu på HÖG musik! Me like!
Har inte direkt varit nyttig idag.. åt en macka, en kaka och drack fanta till frukost ;D har ätit typ.. 5 kakor under dagen, samt druckit en cola, och nu så köpte jag mat på grillen. hahah. och senare ikväll blir det väl munkar och mer kakor till Lost ;P hahah, fyfan. Vi skyller på att det är lilllördag xD ehhehe.

Dessutom fick jag ju låsa upp överlåset en gång till! 8D Så nu har jag låst det en gång, och låst upp det tre gånger ;P så att alla vet :D hahah.

Tönt eller vad? ;D

Jag såg på ngn skum skräckfilm med mamma, så nu måste jag se på lite 2 and a half men så jag kan sova sen ;D hahaha! Sen är det ju sovdags snart.. undrar om jag ska se ett avsnitt eller två. Hmm.. tog iaf hand om kläderna idag :D hahah. Har ju haft kläder liggandes på skrivbordet och i två plastpåsar (skrev jag detta i förra inlägget? ;O) sen i lördags.. hahah. Det tog ju inte direkt så lång tid att fixa heller :P hahah. Men okej.. jag har väl inget vettigt att skriva, så ska se 2 and a half men nu! :D Blir trolgitvis 2 avsnitt. Fast då kmr jag vara vaken typ 30 minuter längre än jag borde.. men skitsamma :D hahah.
Btw, jag måste byta namn på msn.. ngn som har ett förslag på ngt citat? Just nu har jag ju "Living Fast. Dying Young." Jag gillar det, men har haft det så grymt länge ;P hahah. Men neee, 2 and a half men var det ja!

Something to read

Jag var typ helt anti att va social över internet igår :O haha. Efter jobbet igår så väntade jag på Alex, och vi åkte till stan för att lämna tillbaka skorna jag köpte för typ en vecka sen. Dem satt inge bra så. Vi åt tacos hemma hos honom och åkte sen till Coop för att köpa baksaker, sen vidare hem till mig där vi då bakade ;P hahha. Blev massa kakor och efter det orkade jag typ nada så valde att vara osocial och bara se på 2 and a half men och dissa allt annat ;D hahah.

Idag är det bättre med socialiteten :) Jag är trött som satan, men känner att jo jag orkar va social ;D hahah. Började dagen med att tro att det var lördag ;O undrade såklart varför jag hade ställt alarmet klockan 7 på en lördag.. ;D hahah! Snoozade iaf och tänkte att joo jag kan gå upp snart och typ se på film från sängen. Men insåg efter kanske 20 minuters snoozande.. att det är fan inte lördag ;D hahah! Fatta besviken man blev ;P heheh.
Var ganska lugnt på jobbet, speciellt vid stängningen.. eftersom alla jobbiga hundar (skälliga, uppstressade m.m) inte var där :D Väldigt behagligt faktiskt.


Jag vet att det var ngt mer jag skulle skriva.. men jag kmr fan inte ihåg vad det var ;O hahah. Men ahh, ska väl in på Ez och svara på roll och fixa lite adminsaker.. om jag orkar ;P sen funderar jag på ifall jag ska försöka se en film, eller om jag ska fortsätta se på 2 and a half men (började på säsong 5 idag ;P). Jao vi får väl se :P Ibland fastnar man ju på Ez, så det kanske inte blir ngt av det :P Ahh visst ja! Måste fixa med mina jävla kläder som ligger på skrivbordet och i två platskassar på golvet. hahah, jag lat? Aldrig :D hehehe.

Vilka problem man har..

Jag är försenad. Borde ju ha gått och lagt mig för 18 minuter sen. Hahah. Men, men.. idag kände jag inte för att skynda i säng. Även om jag självklart ska lägga mig snart. Tänkte bara klaga lite på McDonalds sugrör.. dem har ju tagit bort den där.. böjbara saken på dem :O hur fan kan dem göra så emot mig!? :O hhaha. okej, oj vilket problem, men det stör mig sjukt mkt 8) hahah.

Och jaaa, det tog mig mer än 5 minuter att skriva resten och sen fixa den fina bilden ;D hahaha. Godnatt!

"Hon är hopplös"

Jag orkar inte öppna imorrn. Dels för att jag inte känner för att gå och lägga mig klockan 22 idag. hahah. Men skitsamma, för jag har ju märkt att jag överlever även om jag råkar vara uppe lite längre ;P hahah. Borde duscha snart också, men orkar inte riktigt än. Först måste jag dock diska min tallrik, men det går ju fort :P snälla mamma tog den andra disken, så det tackar vi för :D

Btw, var mysigt att hänga med Malin och hennes syster till Agilitytävlingen i Skarpnäck :) Massa söta vovvar! och jag känner just nu för att skaffa en staffe ;D Dem är ju så grymt söta! :) Lite roligt att jag har så sjukt dålig humor! Var en jaktlabbe som inte ville hoppa över ett hinder.. så sa ägaren "vad hon är hopplös..!" HAHAHHA! Dålig humor right? ;D Men okej.. diska tallriken var det!

Social är bra

Var mysigt hos Alex :) Hans nya tv är så nice! Dessutom är det alltid nice att va social med han och mina syskon :) Fun fun! Tog oss en tur förbi Statoil på hemvägen så nu fettar vi upp oss med chips och cola! Mums! :D Fick btw låsa upp överlåset när vi kom hem också! WOW! Andra gången jag låser upp det ;D hahah. Och jaa jag lär skriva det på bloggen tills jag tappat räkningen :P Nu har jag låst överlåset en gång, och låst upp det två gånger :D hahah.
Nu ska jag fixa saker på Ez!

It´s a long way home

Well just nu sitter jag här i Sigtuna och väntar ut tiden. Ska med bussen som går 20 över, sen ska jag åka kommunalt i typ 2 timmar innan jag är hemma. Yey :D hahah. Men så är det. Det var iaf roligt igår, även om jag kanske kände en viss irritation över vissa småsaker. Hahah. Men, men. Det var roligt och jag har tillbringat morgonen åt att se på Sherlock Holmes, den var faktiskt väldigt bra! :) Får se när nästa inlägg kmr, eftersom jag typ kmr komma hem, äta och sen ska jag, syster och brur hem till Alex och spela wii :P men nee, nu ska jag springa på toa och sen måste jag väl börja röra mig så smått mot bussen.

I´m still alive

Jag har fan inte tid med Ez :O skulle ha fixat med adminsaker igår.. gjorde det aldrig. Skulle ha fixat det idag.. har inte gjort det än, och well nu orkar jag nog inte göra det :O hahah. Aja, får väl fixa det på lördag istället. Imorrn är det ju jobb och sen studentmottagning som gäller! :D Wiihoo!

Annars då, joo jobbet går bra. Jag verkar ha tappat suget på att skriva blogg för tillfället.. får verkligen hoppas det kmr tillbaka sen :O dessutom har jag insett att jag har alldeles för mkt att göra på eftermiddagarna och kvällarna ;O Hinner inte alls med allt jag vill, men samtidigt som det är lite jobbigt så tror jag att det passa mig. Jag behöver aldrig bli uttråkad, vilket är bra jao :P haha. Men okej, är trött som satan så ska bara packa ner lite kläder och skor tills imorrn så ska jag gå och lägga mig sen. Godnatt!

För kanske en timme sen.

Bra val I guess

Ronja ringde för kanske en timme sen och frågade mig om jag skulle med ut. Kan ju säga att jag blev väldigt sugen på det.. men var iaf smart och sa nej eftersom jag öppnar på jobbet imorgon. Det var väl bra? Ändå ångrar jag det lite. HAhha ;D

Nej nu ska jag sova. Sorry för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med Ez och bildfixande i ps ;P Jao samt 2 and a half men tittande x) hahah. Godnatt.

Sovdags jao

En egentligen väldigt liten sak gjorde mig glad. Det känns bra :)
Jag har ont i nacken, det är mindre bra :(
Jag är trött så ska sova nu. Börjar 10 imorrn så upp klockan 8. Det är skönt. Mindre skönt är det dock att sluta klockan 18, men sånt är livet ;P hahah!
Nee, godnatt!

I wanna be a part of something I don't know

Tisdag, och alla kommande dagar har ngt speciellt över sig x) Imorrn ska jag och Alex stänga ;P får se hur det går :P På torsdag ska syster följa med till jobbet, och på fredag jobbar jag från klockan 10-16 och sen ska jag direkt från jobbet vidare till Sigtuna för studentmottagning för Danne :) Shit när man räknar upp det sådär känns det som om dagarna kmr gå sjukt fort ;P hahah.
Sitter här i min superfina klänning och mina nya skor som jag köpte idag :D Kmr kännas grymt konstigt att gå ut i denna klänning, eftersom jag annars brukar köra på mjukisar och linne ;D hahah. Frå se om jag vågar köra utan leggins och bh, eller om jag kmr vara feg och köra med det ;P Men den är iaf så grymt fin! <3 Skorna är lite hårda sådär som nya skor är. Usch för det! Blir till att försöka mjuka upp dem tills på fredag ;P hahha. Ska ringa Ronja snart men tänkte väl svara på lite roll på Ez först :P

Fina va? :) Jag fortsätter köra på fotvänliga saker som man -om man vill- kan dansa i utan att döda fötterna sina ;D hahah.

Ingen bild igen.

Jag börjar bli dålig på detta med att lägga mig i tid.. hahah. Men, men.. vad gör en halvtimme hit eller dit? :) Jag brukar ändå räkna med att jag somnar runt 23 och sover runt 6 timmar varje natt som jag ska öppna dagen efter :P Jag ska dock snart gå och lägga mig, men först ska jag fixa ngr få saker på Ez som admin, och sen kika klart lite bilder på vargar. Sen är det fan sovdags ;D hahah.
Godnatt med er x)

Allting du ser är inte SVART och VITT

Jag hade tänkt skriva om dagen och typ lägga upp lite bilder på vovvarna. Men nope det tänker jag inte göra. Eftersom jag fick en väldigt stor lust att svara på roll samt fixa bilder i ps till folk :) Mkt roligare jue ;D hahah. Men kanske kmr ett senare inlägg.

Allt på EN och samma gång

Sitter och försöker göra massa saker samtidigt.
- Se McFly live. (som man måste uppdatera hela jävla tiden! -.-)
- Snacka på msn.
- Rolla.
- Fixa en bild i ps.
Och eftersom jag har så lite att göra tkt jag såklart att jag skulle skriva blogg också ;D hahahah! Nej nu ska jag fortsätta se på snyggingarna!

The more I had to change I'd just stay the same

Jag insåg först nu att det igår var ett helt år sen jag tog studenten. Vi tog studenten den 5 juni 2009, well året efter det har gått sjukt fort! :O Ännu håller man kontakten med vissa från klassen, men fan det är svårt att träffa alla som man vill. Jag tänkte iaf kort sammanfatta året som gått. Efter studenten tills nu.

Hela sommaren tog jag det typ bara lugnt. Njöt av att ha ett sista sommarlov. Umgicks med kompisar, var i norrland, firade brur som fyllde 20, skaffade marsvin, praktiserade på ett hunddagis i typ 1 vecka, och jaa.. massa annat ;P
När sen hösten började närma sig gick man med i arbetsförmedlingen (som inte hjälpt en ett skvatt :D..) och fortsatte ta det lugnt och bara vara. Umgicks mer med kompisar och lånade väl en hel del pengar då man inte hade ngn inkomst. Haha. Dessutom hyrde Rose och jag bil och drog upp till Storuman för att hälsa på uppe på The Silent Way! När jag kom hem efter det så var vi i full gång på att flytta. Det var kaos och jag hade typ ångest över det, men insåg sen att fan det var inte så farligt. Jag började arbeta på Apoteket i Odenplan, vilket var härligt eftersom man absolut behövde pengarna ;P Gick på Twilight Movie Night med Erika och Jessica -såg Twilight och NewMoon. Umgicks med massa folk och älskade mitt schema som tillät mig att vara uppe sent och sova länge på morgonen ;P Åkte till Idre med Rose och Jessica och råkade visst få chefen sur då jag ringde på morgonen och sa att jag inte skulle komma. Haha ooups ;O Var självklart på hundmässan med Malin och Sandra, och även syster och faster hängde med ena dagen.
Det blev en vinter med snö, men senare insåg man att det fan räckte med snö ;P Jobbade på julafton och det sög :D Jobbade med Hanssons fyrverkerier vid nyår. Var ute med folk och festade gärnet typ varje helg under januari och februari. Vettefan vad jag fick för festryck där ;D haha. Blev kär, men det gick ju som det gick. hahah. Var i norrland lite mer, kom hem och hamnade i ngn social fas där jag typ fick ångest om jag inte gjorde ngt med folk under kvällarna. Växlade lite mellan lycka och nedstämdhet, vilket främst berodde på en person.

Provjobbade på Ryttarstadions hunddagis och fick jobb där! Var överlycklig och livet kunde väl inte bli så mkt bättre just då. Hahha. Fortsatte jobba varje vardag och umgicks med vänner under fritiden. Insåg att alla hjärtans dag inte är till för att gillas. Haha. Var i Karlstad och hälsade på Tebbs, firade hennes pappa. Åkte till Kolmården med Malin för Temadag hund&Varg. Underbart var det ja! Var ute ännu mer med folk, hade det härligt med vännerna och jobbade. Firade Alex som fyllde 20 år, grymt lyckat var det ja! Blev fadder på WWF. Hade en härlig helg med båtåkande och sedan elitloppet. Studentmottagning och grillning ;P och nu är vi framme vid dagens datum ;P hahah!

Dessutom gick jag under året från att ha 4 råttor och 2 marsvin till att plötsligt inte ha ngr djur alls. Var också på bio ett flertal gånger. Mkt oftare än man annars brukade vara ;D Följde massa serier på datan såsom Gossip Girl, Ugly Betty och nu 2 and a half men. Umgicks dessutom mer med Ronja än jag annars gjort, vilket varit grymt roligt!
Kan ju säga att året har varit grymt härligt! Upp och ner såklart, men är det inte alltid så? ;D hahah. Nu njuter jag iaf av att ha ett jobb, även om det självklart är jobbigt ibland så passar det mig, och jag skulle absolut inte vilja ha ngt annat jobb. Njuter också av att festa gärnet och bara ha roligt under helgerna! Livet leker, och jag njuter.

Shopaholic? :D

Jag och Sara har varit i stan :) Vi letade skor till Sara som hon ska ha på sin skolavslutning.. tror ni att vi hittade ngr? HAHA nej! Eller.. vi hittade faktiskt ett par.. i vällingby på hemvägen! xD HAHAH. Och det var alltså efter att vi sprungit runt i typ varenda skobutik vid hötorget och centralen xD ahhah. Komiskt? Jao det tkr jag iaf :P hahaah.
Men, men.. det var iaf mysigt och jag hittade dessutom ett par shorts på H&M som jag köpte :D dem är mkt fina jao! Plus att jag köpte en kjol eller vad fan man ska kalla det till syster :P Tänkte att joo jag är snäll idag så hon fickd et av mig :) På Gina hittade jag en SUPERsnygg klänning! :O Var tvungen att prova den och blev helt kär direkt! Trodde den kostade 199 men icke, 499 kosta den :/ Snåla jag blev ju lite skeptisk då.. men tänkte att fan det är inte ofta man hittar ett plagg man blir helt kär i.. så jao jag köpte den! :D Älskar den jao! :)
Jaaa och så var det så irriterande för när vi kollade efter skor i stan så provade jag inga, eftersom jag fick för mig att nej jag skulle inte köpa ngr :P Men när vi var i v-by så provade jag såklart, och blev totalt kär i ett par skor! 299 kostade dem, men fanns självklart inte i min storlek -.-' Vet dock att vi såg dem i stan så ska åka dit med Alex efter jobbet på tisdag eftersom jag slutar klockan tre då :) Hoppas som fan att dem finns då!


Woopeeliidoo

Gårkvällen var mysig! :) Vi var ett litet gäng på 6 pers (Alex, Kamilla, Jessica, Emil, Marina och jag) och vi hade det trevligt hela kvällen. Grillade och njöt av det fina kvällsvädret, och sen gick vi hem till Alex för att se på film. Jarhead blev det, den var udda kan man ju säga ;D inte direkt superbra. HAha. Senare blev det också kubbspelande och strax efter det drog sig jag och brur min hemåt.


Efter det tillbringade jag resten av kvällen åt att leka i ps :) Var faktiskt skönt att bara ta det lugnt där. Satt uppe ganska sent men vafan det var ju lördag ;P haha. Ahh och att vakna i sin egen säng äger! Så sjukt skönt verkligen :)

Idag blir det till att åka in till stan då syster ska köpa skor till sin skolavslutning. Själv tänkte jag väl passa på att kika efter lite kläder när jag vi ändå är där :P Får väl se om jag hittar ngt.

Lördag

Dagen igår var lång, så kanske var det tur att det inte blev ngn utgång? ;P Var ju sugen på det men senare blev jag bara tröttare och tröttare ;D Dessutom finns det ännu fler plus med att det inte blev ngn utgång. 1. Slösade inte bort massa pengar x) och 2. Sov hemma så behövde inte ta energi till att åka hem idag ;D skönt att vakna i sin egen säng jue! :D

Nu idag har jag tillbringat morgonen med att ligga på balkongen och solat :D med musik i öronen och typ.. halvsovit ;D skönt! Nu tänkte jag iaf gå in på Ez och fixa och senare ska jag och brur upp till v-by för att köpa mat att grilla ikväll :)

Visst ja! Blev också inbjuden till Dannes studentmottagning på fredag :) Jobbar dock till 18 då, men ska fråga om jag kan byta med ngn så jag öppnar då ;D haha.

Ronja och My! :)

Världen är liten

ANUS! Jag hatar datorer jag inte kan! Skrev ett litet inlägg men lyckades ta bort allt. Super absolut! Skit också. Ronja och Danne är iaf borta, men jag får iaf bestämma musik själv. Är sjukt sugen för utgång men tror inte det blir ngn. Hur som helst.. Grattis till Studenten Ronja och My! Samt Mackan? :D och jaa alla andra snorungar som tar studenten idag! :D hahah.

behöver man verkligen sova?

Jag är död.
Kmr vara död imorrn.
Men det kmr vara värt det!
Jobba 7-13, sen studentmottagning för Ronja och My! Fest efter det jao!

Nu.. 2 timmar senare än jag borde.. ska jag sova. Godnatt!

Då skriver jag igen da

Jag borde fixa adminsaker på Ez, men åter igen har jag hamnat i det där då jag inte orkar. Då Ez bara känns jobbigt eftersom jag måste fixa adminsakerna. Jag skulle vilja svara på roll, men som alltid så känns det bara jobbigt, eftersom jag då påminns om hur mkt jag måste göra på sidan. Så åter igen rör det sig funderingar över hur jag ska göra med sidan. Att ge upp den.. Hell no! Och jag är för pedantisk för att låta ngn ta över den.. alltså vad fan gör jag då?

You'll miss me til the day you die

Det har slagit mig att jag verkar ha tappat skrivlusten. Jag älskade att skriva blogg. Kunde skriva allt och ingenting.. flera inlägg om dagen. Well oftast blir det ett inlägg om dagen, och sure det är fortfarande ngt jag gör, men ibland känns det som att jag bara gör det för att det måste göras. Samtidigt vet jag ju att bloggen betyder mest för mig när jag gör saker och skriver ner det som en liten dagbok, som jag kan kika tillbaka i och tänka tillbaka på stunder som betytt ngt för mig. Alla dessa oviktiga vardagliga inlägg mittemellan betyder inte så mkt, dem är mest som utfyllnad, men samtidigt på ngt sätt viktiga. För hur roligt vore det egentligen att bara skriva saker när man gjort roliga saker? Hahah jao precis. Man mår bra av att få skriva av sig ibland, även om jag inte alltid är jätte tydlig med saker.

Satt och kikade på bilder på mig själv, eftersom jag planerade att försöka byta profilbild på facebook, insåg då att jag saknar mitt blonda hår. Men samtidigt ångrar jag mig inte för en sekund att jag färgat det, eftersom jag älskade att ha mörkt och att ha rött.. mhm! <3 Hahah. Men joo, jag funderar faktiskt på att försöka återfå mitt blonda hår.. men samtidigt är jag ännu inne på att färga håret lite mer.. extremt. Men vågar jag prova ngn annan än just röd färg? Haha jag vettefan.

Jag totally älskar denna bild på mig! Älskar hårfärgen, och visst passade det bra att det var denna sjukt snygga färg jag hade i huvudet när jag tog studenten? :D

Och cred som fan till Jessica! Vi har biljetter till Twilight Movie Night! :D Jag, Kamilla, Erika, Jessica och Malin! Det kmr bli GRYMT! Att jag jobbar dagen efter skiter jag fullkomligt i! Än sen om man är död på jobbet :D hahah, låter lite som inställningen man hade till skolan på slutet där ;D men alltså självklart kräver jobbet en del, men samtidigt kan man klara av det även om man är trött. Det har jag fått bevisat för mig nu under två dagar ;P hahha.

Gott och blandat

Det får lov att bli ett kort inlägg för jag ska se klart Top Model har jag bestämt mig för :) Drömde konstiga drömmar inatt och var astrött när jag vaknade.
Var typ en underlig dag idag, det kändes typ som om vi bara flummade runt på jobbet idag ;P lite roligt sådär. Sen så förstår jag inte hur man inte kan förstå att en valp inte säger till när den är kissnödig..
Såg massa studentflak när jag åkte hem.. fyfan usch vad dem lät :O HAHAH skoja. Jag typ.. "VILL OCKSÅ! :O" hahah ;P Tänkte tillbaka på förra året, fan härligt det var! Men okej, nu har nog Top Model laddat klart så nu ska jag se dem två sista avsnitten, sen får vi se om jag orkar med Ez eller om jag kör vidare med 2 and a half men ;P hahah.

I´m not alone

Jag är trötttt. Hade en såndär.. skum natt. HAHAHA! Låter inte alls totally weird! Neee men alltså det kändes som om jag inte sov ngt, och att jag typ titta på klockan varje timme. Så har varit trött hela dagen, lite flummig sådär. Lite jobbigt men det är fan roligt att inte orka bry sig också ;D hahah, eller ngt.
Jag gillar att ibland bara lyssna på hög musik i hörlurarna och bara stirra ut genom fönstret. Det är typ.. mysigt? HAHA! Men det är sant :D
Jag är festsugen som FAN! På fredag kör vi igen :D mohahha!
Okej, fan hela veckan är typ planerad ;D Nästan iaf. På torsdag är det "vårfest" hos Cicki (en på jobbet), kmr bli trevligt! :) Är dock lite orolig över maten, jag är ju så jävla kräsen :O heheh. På fredag är det studentmottagning för Ronja och My! :) Sen blir det väl utgång efter så det kmr bli nice! Lördag är det filmkväll hos Alex, det är alltid nice! :) Hoppas massa roligt folk kmr.
Och så en sak innan jag avslutar detta inlägg.. McFly är grymma! Kmr dem till Sverige ska jag på den konserten, kosta vad det vill! <3


Egentligen ogillar jag inspelade livelåtar, eftersom det ofta låter så brusigt. Men skitsamma, dessa låtar äger!

RSS 2.0