Don´t stop me now

Idag har det varit full fart.
På jobbet hade vi förvisso bara 22 hundar, vilket gjorde så att vi alla kom ut samtidigt :) Dock så "storstädade" vi ett av rummen så vi bar ut möbler och hade oss ;P Men, men.. alla hjälpte till så det gick ganska snabbt :) Trodde att det skulle bli en lugn stängning eftersom det var så få hundar.. men icke! En av hundarna hade damp så jag fick huvudvärk och han triggade igång alla andra hundar. Jippe :).. hahha. Men han gick hem strax innan 5 och då blev det iaf lugnt :)

När jag kom "hem" vid 7 så var det full fart. Gjorde mat och käka framför tvn, sen efter det städade jag undan mina saker och dammsög, för att sedan ta mig en promenad hem med alla sakerna. Väl hemma så packade jag upp alla sakerna och duschade, och nu för typ.. 10 minuter sen kom jag tillbaka hit till Nadja. Ska väl egentligen lägga mig typ.. nu, eftersom jag öppnar imorrn. Men nee, jag tillåter mig själv till att vara uppe iaf en halvtimme till. Kanske inte så bra då jag egentligen borde gå och lägga mig tidigare med tanke på morgondagen.. men men :) Man är bara ung en gång ;D ahha eller ngt.

Imorrn är det full fart igen! Öppnar ju så blir till att gå upp klockan 5 och åka till jobbet vid typ halv 6. Jobbar till 15 och då ska jag möta Malin i centralen, så ska vi vidare hem till Jessica och äta mat och va sociala :) Efter det åker vi till hötorget.. Rigoletto! För då ni.. ja då är det Twilight Movie Night som gäller! :D Har ingen aning om när det slutar, men jag lär vara död x) hahah. Sen blir det nattbuss för första gången hem till Råcksta där jag och Kamilla säkert kmr slänga oss i säng och sova gott ;D hahah. Fullt ös medvetslös är det jag satsar på denna vecka ;D hahah.

Btw, bara en liten såndär.. onödig info; idag åkte jag till jobbet, från jobbet och gick hem och tillbaka hit UTAN musik! För att vara mig är det starkt gjort ;D ahha. Roligt var det ju när jag höll på att misslyckas med detta imorse när jag åkte till jobbet.. hade typ.. 6-7 minuters resa kvar.. så kliver ett jävla dagis på bussen ;O hahahha var så jävla nära att ta upp hörlurarna och göra mig döv :) hahah!
Nee men nu tänkte jag faktiskt försöka svara på lite roll innan jag ska sova x)


Kommentarer
Postat av: jessan

jasså jag trodde ni skulle sova hos mig, vad skönt ;) då får jag sängen för mig sj ;)

2010-06-28 @ 22:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0